Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Készhelyzet 1X05 – Ganxsta Zolee a mennyország kapujában

2015. november 11. 09:00 - Bruti

A Készhelyzet elérkezett az első évad feléhez, és eddig nem igen lehetett okunk panaszra. A vendégek általában jól állják a sarat, néhol ugyan nem halad sehová a történet, de a közönség így is jól szórakozik.

1_3.jpg

Hajós be, és szokás szerint ledarálja a játék lényegét, majd jön a mai tematika: a bűn. No ez még érdekes is lehet, de mielőtt megérkeznének a vendégek, megkapjuk a műsorvezető gyors stand-upját anyukájáról és a bűnbeesésről, ami kifejezetten szórakoztató lett volna, ha nem ilyen rövid. De hát ez nem egy stand-up műsor, szóval jöjjön is az első vendég Kecskés Karina, a gyönyörű színésznő, akiről nem tudjuk nem észrevenni, hogy áldott állapotban van, és ez nem a jelmez része. Azt is megtudjuk, hogy egyáltalán nem izgul a jelenet miatt, mert szeret improvizálni. Hajós nem is tököl sokat, hanem bedobja a jelenetbe.

2_3.jpg

Egy múltszázadbeli rendőrségi irodában vagyunk, ahol két detektív teszi fel a kérdéseit, de Karina egy kicsit se szeppent meg, folyékonyan hazudozik, mert ugye mi mást is csinálhatna. Hamar kiderül, hogy a hölgy a Rothschild villában vett részt egy orgián, ahol egy férfi eltűnt. Mivel vele látták utoljára, ő a gyanúsított. No, ezt már Karina se viseli hűvösen. Ki kell magából, és visszautasítja a vádakat, majd kér egy rumot. Amíg az egyik rendőr hozza az italt, a másikról kiderül, hogy ő tulajdonképpen Karina szeretője, majd mikor visszatér a kolléga is, a nő eljátssza, hogy megütötték, sőt egyenesen szülni kezd.
Szerintem nem feltétlen a színésznő hibája, hogy nem működött tökéletesen a jelenet, ugyanis az egész sztori túl abszurd volt ahhoz, hogy logikus végkifejlete legyen. Hajós valószínűleg látta ezt és lecsengette a sztorit.

3_3.jpg

A következő vendég Ganxsta Zolee valami rákhalász-tengerész cuccban, bekötött szemmel érkezik, akit Hajós navigál fel a színpadra. Rövid verbális csata után bevezeti a berendezett színpadra, ahol már várják a jelenet szereplői. Felmennek a fények és egyértelmű, hogy Zolee a mennyország kapujában áll. Kicsit várnia kell, mert még van előtte egy bebocsájtást kérő óvónő, de végül elküldik a pokolba. Ezen kissé meglepődik, mert ugye, ha ez a csaj nem mehetett be, akkor neki vajon mennyi esélye lehet. No, de nem ér rá hezitálni, mert Szent Péter fogadja és egyből le is áll vele bratyizni.

4_3.jpg

El kell magyaráznia, hogy történt a baleset, ami végül ide jutatta, majd kedvenc „költőjéről”, Ganxsta „Döglégy” Zolee-ról kérdezik. Annyit azért megtudott, hogy még él a költő, viszont neki folytatnia kell az egyik költeményét, ami így hangzik „Isten hozott nálam öcsém, ez a való világ”. Hát Zolee tudja is a szöveget, de az utolsó szót, a „pi*át” az istennek se akarja kimondani. Közben kap egy csomó jó pontot a hozzáállásáért, meg egy rosszat, a pi*áért, majd behívnak hozzá egy ismerősét Gizit a pokolból. A nőről kiderül, hogy együtt paráználkodtak, de mivel már 4-1-re vezet Zolee, megtagadja a csajt, hátha így maradhat a mennyben. Jön Hajós a csengővel, és most először éreztem azt, hogy kicsit hamar fújta le jelenetet. Ganxsta simán bírta volna még a gyűrődést, és elég vicces is volt, szóval megérdemelt volna még pár percet.

5_3.jpg

A búcsú után következik a Sztárinerjú István Kovács-csal, aki a kezdeti nehézségeken átlendülve, Kecskés Karinát arról kérdezi, hogy miről nem szeretne beszélgetni. Karina végül kiböki, hogy a magánéletéről, szóval innen gyakorlatilag másról se lesz szó. De nem tart sokáig a dolog, mert Kovács bejelenti, hogy itt a második vendégük, Ganxsta Zolee. A rapper leül és kezdőnek a kínos jelenetek. A reklámszünet bejelentése után Zolee nem bírja sokáig, feláll, ad Kovácsnak egy virágot az asztalról, majd kisétál, és ott röhög a riporteren.

6_2.jpg

Címkék: Készhelyzet
1 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF 2015.11.17. 13:32:02

Gengszterzoli jó volt, de ez neki nem mély víz, ez neki gyerek medence, kb úgy levágja a dolgokat mint Hajós.
Hajóst és Ganxstát pakolnám minden jelenetbe, és Kulka meg Kecskés karina lennének a statiszták, annyira jól hoznák hogy kibeszarnánk a gatyánkba.
süti beállítások módosítása