Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Hannibal 3x12 - The Number of the Beast is 666 (18+)

2015. november 10. 15:00 - Chat Géza

Sajnos kezdünk a célegyenesbe érni és ez már az utolsó kanyar, ha nem a felvezető, gyorsító szakasz. Ezen kívül már csak egy rész rész van hátra és Lecterrel felkerül a maszk. De addig még történnie kell egy-két dolognak. Például Hannibalnak és Jacknak bibliai utalásokkal átszőtt ködös beszélgetésben kell megtárgyalniuk, hogy ki játszik itt Istent, ki az ördög és ki a bárány, aki megvadul? A Kannibál azt mondja, hogy Will a bárány, de nem azért, mert olyan jámbor. Ennek igazolására van beáldozva ez a rész.

kepernyofoto_2015-11-10_7_43_30.png

Will tudja, hogy a Fogtündér, oppardon a Nagy Vörös Sárkány csak Hannibal utasítására nézte ki magának a Graham családot, de ez neki nyilván nem tetszik. Elpanaszolja a nyűgét Bedeliának, mire meg is születik a zseniális terv: Freddie Lounds-szal írattatnak egy szakmailag felülreprezentált cikket, amiben a Fogtündért pocskondiázzák. Nagyszerű, de ki fogja hitelesíteni Will szavait? Alana nem kér ebből a forró pitéből, köszöni szépen, de tud egy palimadarat, Dr. Chilton jó lesz, most úgyis teljesen ki van akadva, hogy Hannibal egy hermetikusan elzárt cellából is tud cikket írni, amivel keresztbe, de talán még hosszába is rácáfol a róla írt, hazugságokkal teli könyvéről. Chiltonnak hiába van diplomája, hülye, mint az ágyú, belemegy a dologba. Amíg Will szabadon mond olyanokat, hogy a Fogtündér egy szexuálisan aberrált, impotens gyökér, addig Dr. Chilton ugyanezt mondja mízes-mázos szakmai bullshitbe csavarva. Még egy fotó, amin jól látszódik a helyszín, hogy a Sárkány tudja hol kell keresnie Willt és már készen is vannak.

A foglalkozás elérte célját, mert Francis, ismertebb nevén V. Sárkány és/vagy Fogtündér már a kis furgonjában szemez Freddie Lounds szennylapjával. Gyorsan levadássza Chilton testőreit, majd Chiltont is, akit egy kerekes székhez ragaszt, majd megnézet vele egy csomó gusztustalan diát, mire a Sárkány ledobja magáról a textilt, hogy a doki láthassa a csodát. Már csak egy valami van hátra: Chilton felmondja a kamerába, hogy A Vörös Sárkány a legnagyobb király és Will Graham jobb, ha elkezd parázni. De itt nem áll le a kamera, Francis felpattintja a protkót, átmászik az asztalon és leharapja Chilton száját, amit végül Hannibal meg is kap postai úton.

Nincs ez így jól - nyüglődik már megint Will Bedeliánál, aki meg egyből felvilágosítja, hogy Hannibalnak egész kis gyilkos csapata van, aminek Will is a tagja. Hogy mi? A Dr. Chiltonnal készült fotón miért érinti meg a vállát? Most azt hazudja, hogy ezzel empátiát sugároz, hogy ezzel hitelesíti, hogy a hazugságok, amiket Chilton szájába adott valójában igazak. Pedig azért tette a kezét Chilton vállára, hogy a Sárkány elé lökje. És a jó Chiltonunk már lángokba borulva száguld is egy kekeresszékhez ragasztva a fotón látható szökőkút felé.

kepernyofoto_2015-11-10_7_46_11.png

kepernyofoto_2015-11-10_7_46_45.png

Elég rendesen odakozmált - mondja Jack, de Will bemegy Frederickhez, hogy bocsánatot kérjen, de ez már sovány vígasz. Ellenben elmeséli, hogy míg megkínozták, addig a Sárkányhoz jött egy nő, egy fekete, vak nő. Reba, mondja Jack. Végre egy nyom, Francis őt emlegette a telefonban. Kár, hogy szegény Reba már a faszi furgonjában fekszik megkötözve, majd az ágyán ülve kell hallgatnia, hogy a fickó, akibe szerelmes volt, na az tette lapátra azt a két családot, plusz még az arcába lihegve szajkózza neki, hogy ő a Nagy Vörös Sárkány. Hát gratulálok - mondhatná a nő és egy meleg kézfogással mehetne is a dolgára, de sajnos ennek itt még nincs vége.

Folytatása következik. Egy hét múlva jön az utolsó rész. :(

Címkék: axn hannibal 18+
4 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Chainfire 2015.11.10. 20:35:44

Nem sikerült tegnap este felvenni az egészet -.-"
De jön még újabb évad nem? Én azt hallottam a netflixnél házaltak vele. Nagyon jó sorozat, kár lenne abbahagyni és mi lenne velem Kannibál hogyvótak nélkül?

Chat Géza · http://chatgeza.tumblr.com/ 2015.11.11. 21:43:53

@Chainfire: Amikor az NBC elkaszálta, akkor Bryan Fuller mondott olyanokat, hogy azért még nemkell temetni a sorozatot, mert mennek még tárgyalni. Aztán az Amazonnak se kellett meg a Netflixnek se, így a színészek is rábólintottak más megkeresésekre. Azóta meg néma csönd. Ez ennyi volt. De Fuller most Az Amerikai Isteneket írja valamelyik kábelcsatornának.

Chainfire 2015.11.12. 18:23:06

@Chat Géza: Hát igen én sem lennék Fuller lelki világa :DD

Prof. William · http://profwilliam.wordpress.com/ 2015.11.13. 11:12:29

Kár hogy -szerintem- nem lesz lezárva Hannibal szál.

Pedig egy negyedik lezáró évad végén, valami gyönyörűen-gusztustalan finálét lehetne összehozni egy amolyan "utolsó vacsora" feelinggel ahogy Will + akinek valaha is baja volt Hanniballak közösen elfogyasztják a jó doktort...

Hannibal ha már meg kellene választania a halála módját szerintem valahogy így szeretne elmenni.
süti beállítások módosítása