Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Készhelyzet 1X04 - Badár és a szekta

2015. november 04. 09:00 - Bruti

Újabb epizóddal, immáron a negyedikkel jelentkezik a Készhelyzet, a Comedy Central új improvizációs műsora. Hajós András szokás szerint képbe helyezi a közönséget, majd rövid előzetes után elárulja nekünk a mai tematikát, ami nem más, mint a „kapuzárási pánik”.

1_2.jpg

A kapuzárási pánikon egyébként gyerekként sokat röhögtem, mert nem hittem el, hogy valaki attól esik pánikba, hogy bezárják a kaput. Később aztán megtudtam, hogy egészen másról van szó, ez egy leginkább a férfiakra használt kifejezés, akik a középkoruk végén úgy döntenek, hogy addig kéne megpocsékolni pár nőt, amíg az lehetséges. De vissza a műsorra, Hajós is elmondja a véleményét a jelenségről, majd behívja a mai első vendéget, Badár Sándort.
Tapasztalatból állíthatom, hogy Badár egy nagyon vicces figura. A stand-up meg ugye nem áll messze az improvizációtól, szóval minden esély megvan rá, hogy jól fogunk szórakozni. Esik pár szó az öltözékéről, ami egy csicsás ingből és egy birkózómezből áll. Sándornak láthatóan fogalma sincs, hogy mi fog kisülni ebből, és erre a kezében lévő vaskos boríték se ad választ. De már nem kell sokáig várnia, mert Hajós nemes egyszerűséggel belöki a jelenetbe.

2_2.jpg

Kigyulladnak a fények és elindul a műsor. Egy viszonylag lepukkant szobában vagyunk, ahol négy zsákruhás csaj visít a jövevény fülébe, hogy megérkezett a Próféta! Sándor kicsit meglepődik, valószínűleg erre nem volt felkészülve, arra meg végkép nem, hogy az egyik nőt, aki tolókocsiban ül, neki kell majd meggyógyítania. Hamar kiderül, hogy a csajok közel öt éve kuksolnak itt, az „Incidens” óta, és valami Főpapnő küldte őket ide, akit egyébiránt nem nagyon kedvelnek. A próféta sokkal többet nem tud kihúzni belőlük, viszont van nála egy boríték, amit fel is bont. Közben kicsit szívatja a csajokat, amit a közönség tapssal jutalmaz, majd kiderül, hogy mi van a tíz méter buborékfóliába rejtett csomagban. Egy csavarhúzó. Na, király gondolhatja Sándor, ezzel se lettünk közelebb a megfejtéshez, meg azzal se, hogy ez a hiperaktív csajoknak ez nem volt túl nagy meglepetés. Ugyanis van náluk egy könyv, amiben pont egy ilyen csavarhúzó fényképe szerepel. Sándor azzal vágja ki magát, hogy ezzel kell megszerelniük a mozgássérült nő tolókocsiját.

3_2.jpg

A csajok szerint még küldött valamit a Főpapnő, és ez a valami a Próféta zsebében dudorodik. Sándor egyből félreérti a helyzetet, de a lányok nem arra a dudorra gondolnak. Egyikük végül előkotor valami gagyi nyakéket, majd kijelentik, hogy a Prófétának meg kell gyógyítania Etelkát, a tolószékes csajt. Sándor belemegy a dologba, kicsit skandáltatja velük, hogy „Gyógyítsd meg, gyógyítsd meg!”, majd éppen nekiállna a műveletnek, mikor a csaj feláll és a nyakába borul. No, itt vet véget Badár megpróbáltatásainak a műsorvezető és lecsengeti a jelenetet.
Meg kell hagyni rohadt nehéz szituáció volt, nekem lövésem se lett volna, hogy mit csináljak ezzel a négy megkerült tyúkkal. Sajnos Badárnak se, mert a történet nem haladt sehová, de a színpadi rutinja és humora segített neki abban, hogy legalább vicces legyen a jelenet.

4_2.jpg

Szünet után betoppan a második vendég, Thuróczy Szabolcs színész, akit a kétezres évek óta egy halom filmben láthattunk, most pedig a HBO, Aranyélet c. sorozatának egyik főszereplője. Öltönyben, aktatáskával érkezik, ami alapján még bármi lehet, ráadásul Hajós se segít neki sokat, inkább elindítja a jelenetet. Egy nő (Szilvi) rohan Szabolcs felé, megcsókolja és kifejti, milyen büszke rá, hogy ott hagyja végre az a sárkány feleségét. Bevezeti a lakásba, ahol az említett feleség éppen dobozokba pakolja a cuccait. Szilvi otthagyja Szabolcsot, a kérdésre, hogy hová megy, csak ennyit mond: „Leugrom egy kis croissant-ért, hogy megünnepeljük a válást”. Erre Szabolcs beköpi az első poént „azt hittem fogyókúrán vagy”. De már hiába, mert a nő lelépett, ő meg ott maradt az asszonnyal.
A nő félve üdvözli, de Szabolcsnak simán belefér még egy csók, ami össze is zavarja a feleséget, mert szerinte tegnap ki lett dobva. Ő már össze is pakolt mindent, mutat a dobozokra, de igazából halálosan féltékeny a férjére és nem bírja elviselni, hogy új csaja van. Mindent elkövet, hogy felhívja magára a férje figyelmét, még a költöztető fiúval is csókolózik, de a férj „Zsolt” halálosan nyugodt marad, sőt még vicces is. Aztán kiderül, hogy azért ment félre a kapcsolatuk, mert nem lett gyermekük, majd mikor bejön az új csaj Szilvike, és Zsolt bemutatja őket egymásnak, tetőfokára hág a féltékenység. Hajós viszont közbevág és ezzel vége a bulinak.

5_2.jpg

A jelenetet egyértelműen az idegbeteg feleség mentette meg, akit Boncsér Sára Luca alakított kiválóan. Bár Thuróczynak rengeteg jó beszólása, poénja volt, de sajnos ez a történet se vezetett sehová. Nem lett kerek egész, egyszerűen csak véget ért. Hajós elköszön, de még nincs vége, következzenek az interjúk. István Kovács a ma is teljesen eszement volt. Badár Sándornál arról érdeklődött, hogy tud-e valamiről, valamit mondani? Sándor szerint ennek jobban utána kéne néznie, és csak azután nyilatkozna érdemben. Kovács nem is fárassza tovább, inkább bejelenti a második vendégét „Túhóci Szabolcsot”. Sose tudom eldönteni, hogy ez a fickó direkt raccsol, vagy tényleg így beszél, mindenesetre Thuróczy kijavítja. Kétszer is. Ezen persze Kovács besértődik, és elmondja, hogy Berlinben nőtt fel, ahol így mondják az "r" betűt. Végül megkérdi, hogy mi az a téma, amiről Szabolcs nem szeretné, ha beszélnének. A válasz: hülyeségekről. Így Kovács megköszöni az interjút és elbúcsúzik. Még nyújtja a kezét Thuróczynak, de az csak elsétál.

6_1.jpg

Címkék: Készhelyzet
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zsebatya 2015.11.04. 10:34:15

Hajós Andris, okos vagy, szeretünk, de nem kell mindent elvállalni! Én egyébként a nép vagyok civilben.

ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF 2015.11.04. 11:10:50

Hétfőn megtudtam nézni a Lakatosmárkost meg a Badarast, a melegsztájliszt elég jól hozta, rosszabbat vártam tőle, a kiéhezett szektás csajok is tetszettek, csak túl rövid ez a műsor.
A Beugró még mindig jobb.
De ha ide is meghívják Szabó Győzőt ,akkor még ennél is szarabb lesz.
süti beállítások módosítása