Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

The Knick 2x07 - Williams and Walker

2015. november 30. 15:00 - glaurung24

Ahogy a múlt héten vártuk, a laza, lassú folyású, kicsit elmélkedős hatodik rész pontosan arra volt jó, hogy kicsit megnyújtóztassuk a lábunkat és a sebességváltón pihenő kezünket, aztán odatapossunk, és olyan tempóban kapcsolgassuk fölfelé a sebességet az évad végéig, ahogy John Thackery szippantja fel csodás vegyszereit. Sajnos ezzel a hobbijával annyira előrehaladott állapotba került, hogy már minden kórházi művelethez egy rendes adag kell neki, a kettő között pedig olyan erővel hallja a faliórák kattogását, mint legutóbb az elvonón, a kokain ellen rendszeresített gyári heroinadagok idején.

vlcsnap-2015-11-29-20h02m06s72.png

Tovább
komment

Barátok közt 7681-7682-ik rész:

2015. november 30. 11:00 - Gillotte

A hirtelen haragú Herrnek nem esik jól, hogy Ági emlékeztette, hogy ő szerezte a házat míg a Herr börtönben volt, hisz nélküle sehol nem lenne Ági. Felszólítja Herrnét, hogy mondja le az ajánlatot amit tett Nórának. Ági visszamegy az irodába, nem azért, mert kedve van, hanem mert otthon nemigen tud megmaradni. Juli addig mondogatja, hogy lelkizzenek, hogy Ági belemegy, és elmondja, rájött, hogy a Herr Robi helyett akar utódot. Ági viszont nem akar gyereket, úgyhogy az a terve, hogy kibékíti Robit és a Herrt.

bk_november26_1.png

Tovább
Címkék: barátok közt
komment

Hungary’s Got Talent 1x08 - Élettelen

2015. november 30. 09:00 - Csecse Becse

Szokásos kis összefoglaló az összes élő adásba jutókról, miközben épül a stúdió – jó nagy lesz –, technikusok sürögnek-forognak, a vezérlőben már hangolnak. Kapunk pár snittet a próbákról, a versenyzőktől pedig néhány önmotiváló mondatot. Lassan a helyére kerül minden, elvégzik az utolsó simításokat, fények fel, indulhat a show.

00_start.jpg

Tovább
komment

Válótársak 1x03 - Sztéjin ölájv

2015. november 28. 10:00 - Dzsudibí

Nyitókép: Papucs fölé angyali mosolyú nővérke hajol - uram, megkatétereztük a szívét. Neked is jóreggelt bazdmeg. Főcím, ugrunk vissza aznap reggelre, Csülök kivételesen nem Papucsot zaklatja, hanem a bőröndjét, ébresztés gyanánt, az cserébe meg egy gyűrött sörös dobozzal próbálja odébbtaszigálni szegény állatot. Hol vannak ilyenkor az állatvédők, hát még hány alkalommal akarják így megalázni szegény tömlőorrú jószágot? Papucs végül mégis békülni akar - jóvanna nincs harag - azt hiszem rájött, hogy jelenleg Csülök az egyetlen, aki akar tőle valamit a váláson és egy pár új csizmán kívül. Jocit a telefonja ébreszti, Szonja kórházban, akkor ezek szerint nem dobta fel a pacskert. A kórházhoz érve prezentál egy klasszikus hogyan foglaljunk el egy autóval négy parkolóhelyet mutatványt, majd igencsak megszenved az útbaigazítást szolgáló tábla elolvasásával.  

1.png

Tovább
Címkék: 18+ válótársak
komment

Foglalkozásuk amerikai 1X13 – Az ezredes (évadzáró)

2015. november 27. 15:00 - Bruti

Elérkeztünk ennek a nagyszerű FX sorozatnak a fináléjához, ahol kedvenc kémeink viszontagságos életét követhetjük figyelemmel. Én meg elgondolkodok, miként történhetett meg az, hogy többszörös gyilkosoknak drukkolunk epizódról epizódra. No, de félre a morális kérdésekkel, nézzük mit hoz nekünk az évadzáró.

vlcsnap-00001_12.jpg

Tovább
Címkék: The Americans
komment

A titkok könyvtára (The Librarians) 2x04 - A tanulás ára (The Cost of Education)

2015. november 27. 13:00 - Gabba

Egyetemi campuson kezdünk, nagy a vigasság, valami egyetemi mérkőzésre hangolódnak vidám hejehujával a diákok. Az egyik srác a csapat kabalafigurájának beöltözve hergeli a népeket (nem tudom megállapítani, miféle jelmez ez, maci vagy vidra, esetleg sivatagi ugróegér?), majd önmagát tömjénezve elindul az egyik épület felé, ahonnan váratlanul egy óriás csáp nyúlik ki és elragadja a delikvenst.

libr2_4_01.JPG

A könyvtárosok gyorsan értesülnek az eseményről és összeszedik, mit lehet tudni a suliról. Közben előkeveredik Jake is, megtalálta a könyvtár egyik eltűnt termét, az okkult tudományokét, de nem túl boldog, mert csupa pókháló lett, úgy néz ki, mint egy elhanyagolt öregasszony. A pókok kertünk barátai, Mr. Stone, emlékezteti Jenkins, Jake vasvilla pillantásától nem zavartatva magát.

libr2_4_01_1.JPG

Tovább
komment

A S.H.I.E.L.D. ügynökei 2x19 - A piszkos hatos

2015. november 27. 11:00 - Smokey the bear

Raina ismét rémálmot lát. Véres fejű Gordon, műtőasztalon fekvő Lincoln és egy HYDRA logo szerepel benne többek között, de szerencsére, vagy sem Syke és Coulson is. Raina felriad, és Jiajingot találja az ágya mellett. Állítólag kiabált álmában, azért ül az összevarrt arcú nő a szobájában. Nem sokáig trécselhetnek, mert megérkezik a HYDRA karmaiból frissen szabadult triumvirátus: Gordon, Skye és Cal. Utóbbi ordít, mint aki megveszett, becses nejére van kiakadva, mégis hogy a fenébe képzelte, hogy csak úgy kidobja, mint a szemetet? Jiajing a szemét forgatja, kussoljál már, hallod, vagy baj lesz! Skye most veszi észre, hogy Lincoln lemaradt, visszaküldi érte Gordont, aki kisvártatva véres fejjel érkezik. Az elektromos dokit a HYDRA elvitte magával, semmit sem tehetett. Raina is szemtanúja a jelenetnek, látva Gordon összevert homlokát, mosolyog magának, látnok vagyok, baszki!

1_raina_dreaming.jpg

Tovább
komment

Crossing Lines - Határtalanul 3x08 - Heat

2015. november 27. 09:00 - Chat Géza

kepernyofoto_2015-11-26_7_37_12.png

A borotváról elnevezett ügynök veszettül üldöz egy gaz latort az utcán, akit végül sikerül is elkapni, de nem verik egyből bilincsbe, csak tisztes távolságból üvöltik, hogy le a földre. Aztán megjelenik pár szkafanderes muki, gyorsan lemeőzzák az embert, aki bizony radioaktív. Merthogy egy ritka veszélyes plutónium 210-es eltűnése ügyében nyomoz az ICC. Na, ilyen se volt még. Dorn felkagylózza valami ezer éves haverját, hogy növelje az egy évadra jutó őszes, agg emberek számát, na meg azért, hogy besegítsen a nyomozásba, hisz '94-ben is hogy bekaszniztak közösen egy plutóniummal gengszterkedő Palit.

Tovább
komment

Barátok közt 7677-7678-ik rész

2015. november 26. 16:00 - Gillotte

Miki összefut Robival a lépcsőházban és nem állja meg, hogy ne kössön bele a Nórával való házasság kapcsán. Robi ezt egy grabancon ragadással honorálja, látszólag nem hagyja magát felidegesíteni, de Miki jót mulat azon, hogy csak 2016-ban lesz az esküvőjük. Ezután Miki Nórával fut össze, s Miki van annyira jófej (?) hogy garantáltan megadja a rezidencia tulajának a telefonszámát, ha Robi kéri el azt. Nóra arra ér haza, hogy Robi sík ideg amiért Miki megint belekötött, el is vágja az ujját. Míg Nóra ellátja a bibit vázolja, hogy annyit kéne csak tenni Robinak, hogy megkéri Mikit, hogy adja meg a rezidencia tulajának a számát és ennyi, Robi azonban nem hajlandó könyörögni Mikinek. Felajánlja, hogy legyen máshol az esküvő, hiszen nem a helyszín a fontos, hanem a kivel, s Nóra kényszeredetten rábólint. Mikivel azért elbeszélget utána, és hiába mondja Miki, hogy csak azért akadályozná meg az esküvőt, hogy Nóra ne kövessen el hibát, Nórát ez nem érdekli.

bk_november24_1.png

Tovább
Címkék: barátok közt
komment
süti beállítások módosítása