Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Crossing Lines - Határtalanul 3x04 - In Loco Parentis

2015. október 29. 11:00 - Chat Géza

Egy igazán idilli, "Kicsimmel Olaszba" című #nofilter hastages képpel nyitunk. Egy kedves, középkorú pár issza a ristrettót, majd a férj elmegy kocogni, akit a kanyarban egy motoros le is lő. Persze, hogy nem egy szimpla túrista az áldozat, hanem egy bíró, aki pályafutása során eléggé satuba vágta az olasz maffia tökét. Az ICC központban már nézik is a CSI: Italy helyszíni fényképeit, Kovács doktor ki is szúrja, hogy mintha a halott muksóról lelopták volna a karórát, szóval abból kellene kiindulni, mert a tetthelyen hagyott fegyverrel semmire se mennek. 

kepernyofoto_2015-10-29_8_18_46.png

kepernyofoto_2015-10-29_8_18_40.png

Amíg Sebastian a dark webben dagonyázik az eladó Rolex Zerograph után, addig Kovács doktor, Arabela, Carine és Wilkinson a Olaszországban végzik a kulimunkát és faggatják az özvegyet meg a fiát. Mivel a bírót gyanúsan maffia módszerek szerint tették el láb alól - ezek szerint a motorról hátba lövés annak számít - meg mivel egy keresztapát is kóterbe záratott, ezért kell egy kis kitérő a börtönbe. Minden hiába, a keresztapa mossa kezeit, nem ő volt, az ő bizniszének is csak ártana, hisz még jobban rászállnának., Hálistennek rátalálnak az órára, egy telefon, egy gyors cím és a helyi TEK máris páros lábbal rógja be az ajtót, hogy bilincsbe verjék a tolvajt, aki egy kisebb zsibvásárt vezet a lakásában. Csóri fickó nem tud semmit, ő csak találta az utcán az órát. Olyan utcán én is szívesen császkálnék, ahol 400 000 eurós karórákba gázol tökig az ember, mondja Kovács doktor. Kis verbális fenyítés és egy olasz bíró megölésének vádja, valamint az azzal járó börtönélet belengetése után már dalol is a pacsirta, a wamzer simán felnyomja, hogy kitől kapta az árut. Ehhez nem kell Sebsatian, mert Kovács doktor pont ismeri az embert, így már Wilkinsonnal és Arabelával karöltve kopogtatnak lábbal a fickó ajtaján. Lövöldözés és tetőn futkorászás vár hőseinkre, majd egy kellemetlen tipródás a menekülő fickó hullája fölött, aki az egyik tetőről a másikra ugrás sikertelenül abszolválva, a párkányt lefejelve és a gerincét eltörve zuhant a flaszterra.

kepernyofoto_2015-10-29_8_15_03.png

Dornt eközben Rómából nyomasztják, hogy 24 órán belül tartóztassanak le valakit, mert ha nem, akkor bajok lesznek. A jóságos télapó, Donald Sutherland el is megy egy MI6-es barátnőjéhez, hogy segítséget kérjen, de az nem hajlandó leleplezni az olasz maffiába beépült embereit és ezzel felégetni egy csomó munkát. Kovács doktor talál egy halom pénzt, 38 ezer eurót a gyilkos lakásán, ami azért érdekes, mert nemrég pont ennyit emeltek le a bíró szmlájáról, a bankjegyeken meg a hirtelen elapátlanodott gyerek ujjlenyomata is megtalálható, szóval... teccik érteni, ő bérelte fel a gyilkost.

kepernyofoto_2015-10-29_8_17_27.png

kepernyofoto_2015-10-29_8_17_49.png

Carine tesz egy harmat gyenge próbát a sráccal, de a kihallgatás sehova se vezet, hisz egy bíró fiaként tudja, hogy ezek a bizonyítékok még nem fogják őt rács mögé juttatni. Wilkinson nyomozó színre lép, előkapja a kedves mama orvosi látleleteit, amiből kiderül, hogy a bíró eléggé verte az asszonyt, a srác meg egy gyáva féreg, hogy nem tett semmit ez ellen. Na itt borul ki a bili, a hisztis gyerek felpattan és hirtelen dühében elszólja magát, hogy pont azért bérelte fel a hülye haverját, hogy megölje az apját, mert már nem bírta elviselni, hogy verik az anyját.

Dorn mindenkinek köszöni a részvétet, majd elbeszélget Carine-nel, hogy elég aljadék húzás volt Kovács doktornak engedélyezni, hogy fusiban a saját ügyében, eltűnt húga után nyomozzon, mert ezzel reményt adott neki, és mint az köztudott a remény ritka szemét ajándék tud lenni.

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása