Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Young & Hungry 1x02 - Young & Ringless

2015. október 22. 13:00 - Lilac Scorpion

Szöszi séf első napja az iskolában… na jó, nem, de nagyjából azzal a dumával kelti reggel Sofia Gabit, amivel a hétéveseket szokás szeptember elsején. Talán annyi a különbség, hogy Gabi nem vágja kebelbarátnőjéhez a párnáját és fordul a másik oldalára – helyette megjelenik egy szál melltartóban (újabb jel, hogy a széria kétségbeesetten próbál felnőttnek tűnni #nemvagyunkDisneysorozat – még lesz pár ilyen, csak figyeljetek). Felesleges a para, ahogy azt éles nyelvű Sofia meg is jegyzi – csupán annyi lenne a cél mára, kicsi Gabi, hogy próbálj meg nem dugni a főnököddel. Tudjuk, legutóbb nem sikerült, de bízunk benned… Miután Gabi magára borítja a kunyerált ingyen kávét, Sofia pedig megtartja az epizódonkénti két kötelező hegyi beszédből az egyiket – és még csak egy percnél tartunk – eljutunk a rész legfőbb drámai kérdéséhez: nevezetesen az önbizalomhoz, mert abból aztán Gabinek nem osztott bőven az ég (lásd évadpremier). Sofia kioktat, Gabi engedelmesen bólogat, igen, ezt a napot nem fogom elcseszni, ígérem… nem, tényleg. Főcím.

01.jpg

Joshéknál Swaggy Yolanda kissé paprikás, Gabi kényszeresen megénekel mindent, ami eszébe jut, Elliot ellövi a napi egy kötelező „haha szexeltél Josh-sal” poént, szintúgy a kötelező „meleg vagyok” poént – csak érteném, ez miért számít még mindig humorfaktornak bárhol? – és végre eljutunk a kajákhoz. Gabinek estére négy shanghai-i üzletembert kell elkápráztatnia, ezúttal kivételesen a főztjével (pacsi, Elliot, én se bírok leállni). Gabi is, mint minden becsületes munkakereső, hazudott az önéletrajzban, és most van egy napja, hogy kifőzzön valamit, ami egy kicsit is hasonlít a kínai kosztra.

02.jpg

Josh és Caroline a hálószobában, félreértéses péniszpoén elsütve (mára is megvagyunk, mondta David Holden), Caroline pedig újra bemutatja, milyen elképesztően önző tud lenni egy dögös csaj – a romkomok világa szerint ugye ez is alapelvárás. Tojik benne lenni minden olyan szituban, ami Josh-nak fontos lenne, de ez a marha már megint mindent lenyel. Miért ez a pasi a történet macsója?

03.jpg

Josh és Gabi egymás kerülgetése után még egyszer letisztázzák, milyen jó is, hogy egyiküknek sem jár már az agya a múlt heti privátszámukon, illetve, hogy milyen iszonyatosan fontos ez a bizonyos üzleti vacsora. Kamu kamu hátán. Gabi a hálószobában tálalja Caroline-nak a reggelit, de mivel a csaj ultimate gonoszságot sugároz magából ötméteres körzetben, Gabi szükségesnek találja a Sofiától tanult önbizalomtunningot megismételni. Igen, a munkahelyén, a főnöke hálószobájában, lehetőleg úgy, hogy a főnök menyasszonya rajtakapja közben. Nem tudom, hová gratuláljak. Gabi jobbra el, és már jön is a következő feladat: megpróbálni lefordítani a vacsorához szükséges beszerzendőket a saját nyelvére. (Nem, a recept nem kínai… igen, a csaj műveletlen.) Nem sok ideje marad görcsölni: velőtrázó sikoly az emeletről, majd Caroline félájultan jelenti: eltűnt a Joshtól kapott eljegyzési gyűrű, a gyanúsított pedig… ki is? Talán nem kéne „Megvagy!” indián-üvöltésekkel körbetáncolni a hipergyanakvó pszichopata menyasszony hálószobájában, Gabi…

04.jpg

A szöszi magyarázkodása persze röhejesen mű-kínos feszengésbe torkollik, Elliot kihasználja az alkalmat, hogy szemérmetlenül felnyalja Caroline után a luxusparkettát, Yolanda jót röhög a háttérben, Josh pedig menti a menthetőt: hiszen itt vannak a térfigyelő kamerák! Caroline le is csap a lehetőségre, és elhurcolja az irodába vőlegényét. Gabi kötelező rinyája, hölgyeim és uraim! Yolanda mellett Elliot is meglepően támogató, de mielőtt a két csajjal együtt mi is hirtelen égi megvilágosodásra gyanakodnánk, bevallja: ő próbálta fel a gyűrűt, ami rászorult az ujjára, és most nem tudja levenni – ó, minő meglepetés, #NeverSawThisComing. Yolanda és Elliot még huzakodnak kicsit – el nem tudom képzelni, hogy a pali meleg, ez a kettő úgy civakodik folyamatosan, mint egy vén házaspár – de persze az alkalmazott-banda összefog, és megpróbálják megszabadítani Elliotot a nem kívánt (helyett kicsit túlságosan is kívánt) ékszertől.

05.jpg

Caroline és Josh visszaérnek (kettőt és könnyebbet, hogy honnan), Yolanda pedig elégedetten dugja az orruk alá a gyűrűt, amit ugye, a porszívóban találtunk meg, ugye! Caroline gyanakszik, Elliot újra pofátlanul nyal, de ez még mindig nem tűnik fel senkinek, Josh kérésére pedig Caroline egy olyan mű-bocsánatkérést nyom le Gabi torkán, hogy ide éreztem a szagát. Azonban, ironikus, hogy pont Caroline-nak köszönhetően, de Josh-nak és Gabi-nek végre leesik, hogy a szende menyasszonynak mégsem kéne megnézni azokat a kamera-felvételeket, különösen nem az előző héten készülteket. Gabi persze mindent elszúr – ki várt mást, és mit? – Caroline vérszemet kap, és minden felvételt látni akar. Hajrá, Josh, takarítsd fel a sz*rt a két csajod után.

06.jpg

Délutánra Josh masszőzt rendel szíve hölgyének, hogy addig eltüntethesse a pornográf részleteket a kamera felvételeiből. Újabb apró hint Caroline BDSM-pártoló hálószobai ízléséből (már a második a részben), de ez miért szórakoztatná a nézőt, inkább ugorjunk a részre, ahol Josh és Gabi végigelemzik közös estéjük részleteit a felvételek alapján. Ennek a közepébe toppan be Caroline enyhén domináns fellépéssel, miszerint ide a felvételt, ti büdös disznók, látni akarok mindent! Josh pár vérszegény próbálkozás után végre a sarkára áll, bedobja a bizalom-kártyát, és helyreteszi Caroline-t… a csajnak pedig ez nyilván nem elég, gyerünk nagyfiú, tégy helyre itt és most, az íróasztalon is. Gabi az önsajnálattól fulladozva balra el.

07.jpg

Sofia befut, meghozta a kínai vacsihoz szükséges hozzávalókat, Gabi bőszen elkezd levegőt pumpálni egy egész nyers kacsába (az ügyben kérdezzétek a Bolondos Dallamokat), közben hasonló intenzitással panaszkodni, így sikerül ledolgoznia az asztalról a kacsát. Tetőpont, Gabi a padlón, Sofia második hegyi beszéde meg mehet a lecsóba. A vacsi végül csak összejön, Gabi az extrémebbnél extrémebb keleti fogások után szerényen bemutatja a húsgombócos spagettit és az almás pitét, mire tapsvihar a jutalma – a kínai fószerek már betegek az autentikus kínai cuccoktól. Happy end!

08.jpg

Ja, persze Elliot lebukik a gyűrűs incidenssel, de csak Josh előtt, aki, mint már megbeszéltük, egy töketlen marha, tehát miért haragudna…?

1 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mr Pickles 2015.10.24. 11:29:26

Gondolom a cickókkal az apákat is szeretnék a tv elé kötni.
süti beállítások módosítása