Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Hannibal 3x08 - The Great Red Dragon (18+)

2015. október 13. 09:00 - Chat Géza

hannibal-red-dragond.jpg

Egy faszi kőkeményen jógázik, skippelve a leg day-t inkább hátra gyúr, nézegeti magát egy törött tükörben, elmegy a helyi tetkóshoz, valami kínaitól csálé műfogsort vesz, aztán ledobva magáról a nagymutter hálóköntösét, megvillantva a szénné varrt hátát, leborul a A Nagy Vörös Sárkányt ábrázoló tusrajz előtt. Hát íme a Fogtündér. Hannibal eközben meg a saját elmepalotájába képzelve magát (fejben a Norman Chapelben egy kisfiú mennyei hallalújázását hallgatva) hesszel Chilton elmegyógyintézetében. Három évvel később Alana Bloommal beszélget. Azt hinnénk az egykori rendelőjében, de megint csak Hannibal élénk fantáziájába engedtünk bebocsátást egy kis időre, mert ugyanúgy a cellájában ül és rajzolgat, míg Dr. Bloom gratulál, hogy immáron hivatalosan is őrült. A szellemes riposzt után Hannibal még hozzáteszi, hogy egy gyilkossággal még adós, hisz megígérte, hogy meg fogja ölni, és ő mindig betartja a szavát.

Mily csodás a telihold. Kár, hogy a havat friss vércseppek színezik meg, amint a szabadban, a kemény mínuszokban a Fogtündér egyenesedik fel lassan, hogy totál átszellemülve, fülig mocskosan valami fekete trutymúval bekenve bámulja a Holdat. Éles váltásban foodpornba csapunk át, amint Bernáth Józsefet megszégyenítő mozdulatokkal és patikamérlegen kimért precizitással készül valami csokis desszert. Hannibal és Chilton jól elfalatozgatnak. Mielőtt rátérnének az új könyvre Lecter elárulja a receptjét, hogy a csokihoz disznóvért kell keverni, de ebbe most csak koszos, bóti tej van. Szóval új könyv, új pszichopata. Hannibal már nem annyira forró téma, mondja Chilton, ami látszik is, hogy fáj Lecternek. A Fogtündér most nagyot megy, róla fog szólni az új könyv. Remek, majd Hannibal megjegyzi, hogy az fix, hogy az ember rühelli, hogy Fogtündérnek hívják. Ez van, ezt dobta a gép, most már senki le nem mossa róla. Alana és Chilton is beszélnek egy sort, de itt Hannibal, a róla kiadott hazugságokkal teli könyv, valamint a frissen publikált, Lecter által publikált cáfolat a téma, hogy az utóbbi még sok fejfájást fog okozni. Meglássuk, mondja Chilton.

dolarhyde-projector-mouth-hannibal-3x08_bmp.jpg

Míg a Fogtündér a vetítőgépe mellől elkezd valami furcsa hangot hallani, jól belenéz a vetítő optikájába, hagyva, hogy a fejét betekerje a 8 mm-es filmtekercs, hogy aztán a seggén keresztül a szemén és a száján át vetítsen a falra, addig Hannibal módszeresen kiszabja a legújabb gyilkosságról szóló cikket, ceruzát ragad és ír egy levelet.

Will a fészer ajtaját bütyköli éppen, amikor Jack megérkezik hozzá. Will nem hívja a be a házba, de az öreg Crawford nem fog megfutamodni, elmondja ő a verandán is, ha kell, akkor jégkockává fagyva, hogy bizony szükség van Willre, mert a Fogtündér újabb tökéletes családot fog lemészárolni a következő teliholdkor. Will látszólag tesz az egészre, de egy kis vacsi után az asszony megpuhítja és rávilágítja, hogy ha nem megy el, akkor ez a meghitt békés hely válik számára egy merő pokollá. Az éj leple alatt Will még Lecter levelét is elolvassa, amiben barátként arra kéri, hogy ne térjen vissza. Naná, hogy máris Buffalóban van a legutóbbi tett színhelyén. Kis terepszemle után remegő kézzel lapozni kezdi a helyszíni jelentést, majd lehunyja szemét és már jön is az arany ablaktörlő, hogy beleképzelhesse magát a gyilkos szerepébe. A lényeg, hogy a módszeres gyilok után a Fogtündér az áldozatokat beültette a sarokba, a szemük és a szájuk helyére az összetört tükörből rakott egy-egy darabot, majd a ház asszonyát is pózba fektetve, neki a lába közé is egy darabka tükröt rakva megállt, lehúzta gumikeszttyűjét és megérintette.

Willnek hála az FBI-os szakik találnak is a nő szemén egy részleges ujjlenyomatot. Máris van miből kiindulni, de Willnek ez sem elég. Este próbálta elérni a nőjét, de nem vette fel a telefont, így a motelben egy pohár piától kidőlve, a szemét lehunyva a helyszíni horror fotók közt lebeg. Másnap Will bemegy Jackhez, hogy a meggyilkolt család kutyája felől érdeklőfjön. Amiatt nem kell aggódni, az ebet egy nappal a gyilkosság előtt elvitték állatorvoshoz. Akkor ok. Viszon muszáj lesz beszélnie Lecterrel. Jobb most, mint totál kétségbeesetten, a következő telihold előtt pár nappal. Így még visszanyerheti azt a bizonyos gondolkodásmódot, amilyen az ilyen elcseszett, aberrált pszichopatáknak is van, mint Lecter. Ám legyen, Willnek idén kétszer van karácsony.

 

Címkék: axn hannibal 18+
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása