Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Hannibal 3x07 - Digestivo

2015. október 06. 15:00 - Chat Géza

h1.jpg

Részemről ez volt minden idők leggyomorforgatóbb Hannibal epizódja, pedig volt már egy-két cifra rész, dez a mostani valami eszelősen elmebeteg lett. Nem lennék Bryan Fuller lelkivilága, na.  Ott kezdjük, ahol múltkor abbahagytuk, azaz végre kiderül, hogy Will hogy menekül meg a halál torkából, azaz Hannibal körfűrészének halálos érintése elől. Hát úgy, hogy a firenzei zsekák pont jókor antréztak, gyorsan leütötték Lectert és Willel együtt bezsákolták, hogy így dupla pénzért leszállíthassák Vergernek. Jack sajnos megszívja, ő lesz az alibijük, Lecter utolsó áldozata, már látnának is neki körfűrésszel az ő koponyájának is, de akkor két golyó kiiktatja a bőrkabátos gonosz rendőröket. Chiyo átballag a szomszéd háztetőről és elcseveg Jackkel, aki készségesen átadja a Verger kúria pontos címét, csak szedje ki a bénító injekciót a nyakából. Ő innentől leszarja, nem fogja megakadályozni semmiben, hisz elvileg halott ember. Akkor ok, Chiyo már megy a Pézsmapatkány farmra.

Mason minden erejével azon van, hogy Hannibal teljes egészében átélje a disznótartás minden élményét, de nem a gazda oldaláról, hanem a disznókéról, így kapásból megmártja a zsebkését a hátában, hogy megnézze mennyire vastag a zsírja, aztán a billogozás sem marad el, ahogy a hízlalás sem, hisz ünnepi zsakettbe felöltöztetve díszes vacsora keretén belül sznoboskodnak, hogy milyen gourmet módon lesz majd elkészítve és elfogyasztva Hannibal. A csavar pedig most jön. Mason magára fogja varratni Will arcát és úgy fogja megenni a jó doktort. Will a hír hallatán ki is harap a hozzá túl közel hajoló Cordell pofájából egy kisebb falatkát. Hannibal meg csak vigyorog, mert ez a maga beteges módján egész gyönyörű. Plusz Cordell is egyre csak darálja a recepteket, hogy milyen testrészét miként fogja elkészíteni, hogy ő aztán nem fogja túlfőzni a péniszét.

h4.jpg

Alana és Margot hiába figyelmezteti Masont, hogy Hannibal olyan fajta étel, amivel, ha játszik akkor könnyen megharapja. Mason richtig azt mondja, hogy ő nem játszik, ami lehet, hogy igaz, de Hannibal meg igen, plusz speciel nem ő (Mason) a sorozat címszereplője, szóval... szopóka-nyalóka. Mivel itt ragyás képű Verger elég kellemetlen szituba kezd keveredni, ezért gyorsan bedobja a mindent vivő piros hetesét, hogy amúgy van egy béranya egy farmon, azaz Margot megajándékozza egy Verger babával. A tomboló örömünnep elmarad. Alana és Margot meglátogatják az ólban kikötözött Hannibalt, majd miután lelövik az őrt megbeszélik, hogy szabadon engedik, de Willt meg kell mentenie, Mason megölését elvégzik maguk is, de hagy itt bizonyítéknak egy kis DNS-t, plusz ha akarják, akkor így egy levelet is, amelyben beismeri, hogy mekkora élvezettel ölte halomra a gyíkfejű Masont. Hannibal lerázza magáról láncait, közben Cordell nekilát az arcműtétnek, gazdáját elaltatja, Willt meg csak lebénítja, de érzéstelenítő nélkül vág neki az első bemetszésnek.

h5.jpg

Alana és Margot berontanak egy szobába, ahol egy disznót találnak, amire rá van kötve egy monitor, amin látszik, hogy egy gyerek van az állat belsejében. Hat itt a béranya. Alana kivágja az állatból a halott csecsemőt, hogy Margot a kezében tarthassa gyermekét. (Valahol itt kezdtem el szédülni.)

h2.gif

Mason felébred az altatásból, már szép új arccal, ugye. Fog egy tükröt, hogy megnézze a végeredményt, aztán amikor kiderül, hogy a drága hentesének, Cordellnek az arca van slendrián módon rátosszantva az övére, egyből kiakad és sipákul, mire csak Alana és Margot érkezik hozzá, utóbbi kisírt szemekkel. Mason azt hiszi, hogy ő a Jani és nem tehetnek ellene semmit, csakhogy Hannibal segített a lecsapolásban (félálomba kicsapta neki), így az utódlás para sincs többé. Ezzel a lendülettel, kissé szerencsétlenül, de sikerül Masont a túlvilágra taszajtani, hogy a saját kis padlóba épített akváriumába lökve hagyják megfulladni.

h6.png

Hannibal ölben viszi haza Willt, aki másnap felébredve, mint a büdös szájszagú, rosszul kefélő szeretőnek ki is adja az útját. A kutyái hiányoznak neki, de Hannibal egy kicsit sem. Nem érdekli hol van, mit csinál. Az este beköszöntével Jack is megérkezik, mire Will kiáll a verandára és közli, hogy Hannibal már elment, erre az emlegetett szamár kilép a sötétből és feladja magát, mert így Will mindig tudni fogja, hogy holt találja őt.

Címkék: axn hannibal
1 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása