Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Z, mint zombi 1x02 - Fracking Zombies

2015. szeptember 30. 13:00 - Zirowe

Szóval, ott tartottunk, hogy a vidám és „önkéntes” csapat megindult Kalifornia felé az értékes csomaggal. A kényszerfeladat okozta kellemetlenséget kicsit feledteti a z-kkel játszott carmageddonozás, ami nagyon jól esik Vórennek. Sajnos a vidámság nem tart sokáig, mert az egyik benzinzabálóból kifogyott a nafta, a másik meg defektes lett. Illetve nem is, csak beragadt oda egy kósza z, ami akadályozta a haladást.. Na mindegy, mörszi kiosztva, oszt szívélyes búcsú a nagy almától és folytatódik a kirándulás. Közben Z Polginak sikerül felvennie a kapcsolatot a Wilson hegyi bázissal, de azt éppen egy csapat z lepte el, az életben maradtakat csak úgy tudta megmenteni Polgi, hogy távolról túlterheli a bázis elektromos hálózatát, de sajnos ezzel elszállt az összes mentés, ami a vírussal volt kapcsolatos.

01.jpg

Ezután Z Polgi hiába próbálja újra felvenni a kapcsolatot velük, semmi válasz, sőt, a srác kezd szépen becsavarodni, ha esetleg eddig nem lett volna már eléggé kattant. A monitoron azt látja, hogy kint közeledik valaki, de csak egy megfagyott helyi lakos az, aki azért, biztos, ami biztos alapon, kap egy mörszit a fejébe, de a kutyusa elvileg még él, szóval őt gyorsan beviszi Polgi és megpróbálja talpra állítani. A kutyus többi haverja már nem volt ilyen szerencsés, belőlük már vértcsurgató z-k lettek, akik beszabadultak a bázisra, és most indulhat a levadászásuk. Legalább látjuk Z Polgit más helyzetben is, mint a székében ücsörögve, bár kicsit emlékeztet a múltkori csecsemő vadászatra, ahogy a kis képtelen most próbálja magához csalni a vérengző ebet.. Nagy csata után sikerül lenyomni a z kutyit, az ép kutyában pedig Polgi megtalálja élete partnerét, végre nem kell egyedül szopnia a bázison, és ezt most mindenki értse úgy, ahogy akarja..

02.jpg

Hőseink ezalatt próbálnak benyát keresni és kiderül a múltkori mesterlövész srác neve is: 10.000. Nagyon leleményes, ennyi z-t akar megölni, eddig 1055-nél tart. Ha eléri ezt a számot, akkor majd lehet Jeffnek hívni. Összefutnak egy kósza motorossal, aki a társával korábban már megelőzte őket az úton, de közben állítólag volt egy nézeteltérésük, ezért most inkább a csipet csapathoz csatlakozna és cserébe még azt is el tudja árulni, hogy hol van benzin. Ketrecke nem nagyon örül az új utasnak, de Mörfi szépen odavágja, hogy ő is így csatlakozott a komunához, szóval ez van, egyébként is a sorsuk meg van pecsételve Mörfi szerint. Megérkeznek a rettentően bizalomgerjesztő olajfinomítóhoz, ami Mörfi szerint inkább egy z gyár. Tény, hogy a hörgő helyi lakosok száma elég magas.

03.jpg

Persze nem lehet csak úgy lövöldözni, mert a benzinbe áztatott z rendkívül lobbanékony, szóval indul a nagy önszopatás kéziszerszámokkal. Ketrecke bedobja az okos ötletet: a z-k szeretik a magas hangokat, szóval majd egy kis zenedobozzal elterelik a figyelmüket, aztán indulhat a benyazuhany. Mörfit lepasszolják Dokinak, mert nehogy már az értékes rakomány élete veszélybe legyen, szóval ők tipliznek az akció idejére egy biztonságosabb helyre. Megindul a nagy akciózás és kiderül, hogy a motoros régebbről ismeri Ketreckét és vissza szeretné vinni a családjához, ami nem nagyon fekszik a csajszinak, később majd biztos jobban fogjuk érteni a perpatvar lényegét. Ezalatt Vöri és Mek szorgosan irtják az útjukba kerülő z-ket, miközben megy a vita arról, hogy jó dolog-e ez a Mörfis küldetés vagy sem, de Mek inkább csak kanosabb lesz a gyilkolászás és veszekedés kombótól, mintsem érdemben lehessen vele beszélgetni.

04.jpg

A finomító tetején kiderül, hogy a tárolókban lévő benzin kicsit fel lett turbózva, kedvenc kis z-ink éppen jóllakott malacok módjára dagonyáznak benne. Mindegy, majd valahogy megoldjuk, most inkább állítsuk le a gépeket és töltsük tele a tartálykamiont benzinnel, oszt húzzunk innen. Persze az a kérdés senkinek sem merül fel, hogy ha 3 éve összeroppant a civilizáció, akkor az olajfinomító mitől működik még, de ilyen apróságokkal ne foglalkozzunk.. Ezalatt Mörfi és Doki nyugodtan kártyáznak meg sztorizgatnak, de a bájcsevejüket megzavarja pár z. Doki próbálja megnyugtatni a teljesen maga alá fosott Mörfit, ezért kimegy osztani pár mörszit, de sajnos a csuzlija kifogyott, szóval marad a nehéz kétkezi munkával való rendrakás, de ez Mörfit nagyon nem vigasztalja, továbbra is tart a para rohama, ezért inkább elhajt a kocsival, otthagyva Dokit meg 10.000-et, aki időközben 1060-ra tornázta fel magát.

05.jpg

A tartály töltése közben hőseink észreveszik, hogy valami nagyon nincs rendben, mert az egész komplexum remegni kezd, lehet nem volt okos ötlet eltömíteni a tárolókat, és a földszinti csövekből azonnal megjelenik pár z.. Lőni továbbra sem lehet, ezért megint indul a táncikálás. Az egészet sajnos Mörfi zavarja meg, aki, a szélvédőn lévő z-ktől nem látván semmit, balesetezik a kocsijával és nem tud kiszabadulni belőle. Ezalatt Ketrecke meg a kócos motoros is kergetőzik egyet, mert mindenképpen vissza kell menni a titokzatos harmadik félhez, aki sosem fogja őt elengedni. Érveit egy sokkolóval próbálja meggyőzőbbé tenni, de sajnos Ketrecke már hozzászokott az érzéshez, ezért inkább szemrebbenés nélkül ledobja őt a z-k közé.

06.jpg

Mörfi kocsiból való kiszabadítása belekerül jó pár mörszibe, de a csávó azután sem akar kijönni onnan, miután tiszta a terep és egy gyanús kis tűzcsóva kezd el terjedni a kocsi környékén. Persze pont megtalálja a tartálykocsit, ami szépen elfüstöl, szóval ennek az egész történetnek semmi értelme nem volt. Az önsajnálatot egy csörgő telefonfülke zavarja meg, a vonal másik oldalán Z Polgi, aki kér egy gyors helyzetjelentést, majd ismét közli, hogy a cél továbbra is Kalifornia. Ennek továbbra is mindenki örül, de nem marad több idő vitákra, mert egy nagy horda z közeledik a csapat felé, szóval ideje kiosztani pár további mörszit.

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása