Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Sharknado 2 - Második harapás (The Second One) 2/2

2015. szeptember 23. 13:00 - Gabba

Az egyik metróállomáson páran várakoznak, egy lila inges csávó nagyon türelmetlen, szidja a BKV-t, a menetrendet, Tarlós Istvánt, stb. Eközben a szerelvényen Martin és Fin lírázik kicsit, ezzel is telik az idő. Martin megköszöni, hogy Fin kimentette őket a stadionból, majd azt próbálják felidézni, miért nem bírják egymást. Bár ez tulképp mindegy is, az a lényeg, hogy most már jóban vannak. Fin kinéz a hátsó ajtón és észrevesz egy nagytestű cápát, ami gyors tempóban igyekszik a metró után. Kiadja az utasítást, mindenki menjen előre, a kocsikísérő metrórendőr hátramarad utóvédnek, persze a cápa betöri az ajtót és rárabol a rendőrre, ahogy kell. A szerelvény gyorsít és nem áll meg a következő állomáson, a mögötte hömpölygő cunami tele van cápával, amik az állomásra érkezve kiadós lakomát rendeznek az utasok között. Természetesen a Tarlóst szidalmazó csávó kerül elsőnek az étlapra, így merje valaki kritizálni a városi elöljárókat.

shark2_21.JPG

Pomponos Bryan az óriás ütővel lecsapkodja a rendőr lábát harapdáló cápát, így a hatósági közeg egy láb veszteséggel megússza (érted?) a mai szolgálati napot. Bryan azonban nem sokáig tudja ünnepeltetni magát, mert egy másik cápa rátámad és végez vele. Fin indulna segíteni, de őt is megtámadja egy fenevad, de éhes száját Fin betömi egy baseballütővel. A cápa kettéharapja a sporteszközt, de ezzel csak új fegyvert ad Fin kezébe, aki a törött fával leszúrja. A Vaughn gyerek a vészmegállítóval leállítja a metrót az egyik állomáson, az utasok felrohannak a lépcsőn, Fin is előkeveredik az utolsó kocsiból. Skye figyelmezteti, hogy valami szokatlan ruhakiegészítő lóg rajta hátul, Fin lazán odanyúl és lefeszegeti a derekán csimpaszkodó bébicápát! A csapat felmegy a felszínre, Fin taxiért kiált, a kb. 50.000 New York-i taxis közül pont a régi motoros Ben hajt arra és veszi fel őket.

shark2_22.JPG

Fin sorolni kezdi, mi mindenre van szükségük, természetesen láncfűrészre meg pár alkatrészre, amiből bombát lehet csinálni. Ben a Times Square-re, a világ közepére viszi őket, mert amit itt nem lehet beszerezni, az nem is létezik. Közben hallgatják az időjárásjelentést, a figyelmeztetés szerint senki ne tartózkodjon az utcákon, mert cápavihar várható, aminek lényege: olyan vihar, ami harap (10 pontos jellemzés). A csapat szétválik, Fin a közeli pizzáshoz siet be, ahol régi haverja, a benga Vinnie a főnök, tőle kér pár gázpalackot. Inkább adok pizzát, itt bent biztonságos, ne menj ki, válaszolja Vinnie, végszóra a tetőn át bezuhan egy cápa, a nagydarab Vinnie egy random késsel leszúrja, a véres tetemet pedig Fin a sütőlapáttal beüti a villanysütőbe. (Talán itt nem kéne többé pizzát enni, fut át rajtam a kósza gondolat.) Szedd össze, amit csak akarsz, változtatja meg véleményét Vinnie.

shark2_23.JPG

Vaughn és Martin valami barkácsboltban néz szét, szerzeményük két vízipuska, pár kis dobozos napalm (?!), és még néhány egyéb cucc. A közeli régiségboltból Fin még beszerzi az eredeti Excaliburt, így felfegyverkezve szállnak vissza a taxiba. A rádióból új hír érkezik, a partot elárasztó víz megsemmisítette az ENSZ székházat, remélhetőleg a magyar külügyminiszter nem volt benne. Gyerünk a Bales Hotelhez, az elég magas, majd onnan vetjük be a bombákat, mondja Fin Bennek.

shark2_24.JPG 

Mi történt ezalatt a női szakasszal a kompon? Rémült arccal figyelik a rengeteg uszonyt az öbölben, Ellen és Chrissie a korlátnál ácsorog, de nem sokáig, mert egy cápa ráveti magát a barinőre. Ellen előkapja a ridikülből a sokkolót, de már késő szikráztatni a cápát, mert addigra az már a nő fél arcát lerágta. RIP Chrissie.

shark2_25.JPG

A komp kiköt Manhattanben, az életben maradt három nőszemély sírva rohan előre, a sarkon egy utcai térítő táblával hadonászva figyelmezteti a bűnösöket a közelgő végre. Persze a vég őt éri el elsőnek, egy égből lezuhanó cápa képében. A villámlás és a szél letöri a Szabadság-szobor fejét, ami rázuhan egy, a Wall Street felől érkező random brókerre. Yesss, így jár minden vérszívó bankos! Ellenék sikítozva nézik a jelenetet, majd futni kezdenek, mert a szél feléjük kezdi görgetni a fejet.

shark2_26.JPG

shark2_26_2.JPG

A nők menekülnek, a fej görög utánuk (pedig nem is görög, hanem amerikai, he-he), szerencsére ott egy szemeteskocsi, a kukások gyorsan beterelik a csajokat a vezetőfülkébe. A sofőr azonban már nem tud beszállni, mert egy repülő cápa leharapja a fejét. Ilyen állapotban természetesen nem tud vezetni, ezért Ellen ül a volánhoz és indít, a másik kukás kétségbeesetten csimpaszkodik hátul a platón, de csak addig, amíg a szobor feje utol nem éri és be nem darálja a szerencsétlen köztisztasági alkalmazottat. A kukásautó menekülésének egy oszlop vet véget, a fej elgurul mellettük és becsapódik a Lincoln alagút bejáratánál dugóban veszteglő autók közé. (Jut eszembe a szoborfejről: A majmok bolygója zárójelenete ugye megvan?)

shark2_25_1.JPG

shark2_26_1.JPG

Na és Aprillel mi a helyzet? El kell mennem Finért, kint van a viharban, magyarázza a dokinak, de hát te küldted ki oda, kisanyám, mondom a doki helyett én. Miután a doki elmegy dolgokat intézni, April felkel az ágyból és csinos ruciba öltözve, kisminkelve, frissen felkötött karral elindul a kijárat felé. Az egyik paraván mögött síró kislányt talál, aki a mamáját keresi, majd én elkísérlek hozzá, fogd meg a kezem, ne azt, ott nincs semmi, hanem a másikat, mondja neki April. A lépcsőházban aztán lepasszolja a lányt az egyik nővérnek, az előcsarnokban még egy pillantást vet a tévére, amin éppen a közelgő cápaveszélyt mutatják és hogy mikor várható cápahullás. Majd kimegy az utcára, ahol megpillant egy tűzoltóautót és ötlete támad.

shark2_27.JPG

shark2_27_1.JPG

Ben taxija megfeneklik a Broadwayt hirtelen elárasztó vízben, Fin és Martin kimásznak a tetőre menekülőutat keresni. Holy shark, nyög fel Ben a taxija körül cirkáló cápák láttán. Szerencsére van vontatókötele az utastérben, így nem kell hátramászni érte a csomagtartóhoz, Fin átveti a kötelet egy oldalról belógó lámpaoszlopon. Elsőnek Martin lendül és landol sikeresen egy másik autó tetején. Majd Skye és Vaughn következik, végül Ben. A sofőr ellöki magát, ám a vízből kitűnő időzítéssel pont ekkor ugrik elő egy cápa és elkapja Bent, aki így már tuti nem fogja eljátszani Fint az életrajzi filmben. A cápa magával vitte a kötelet is, de Finnek ez nem akadály: a cirkáló cápák hátán ugrálva átszökell a többiekhez! Vízen jár a csávó, pedig erre eddig még csak egy ember volt képes, ha jól tudom.

shark2_28.JPG

Innen már csak egy ugrás a Bales Tower Hotel, Martin és Vaughn az előcsarnokban marad, de Skye ragaszkodik hozzá, hogy felkísérje Fint a tetőre. Sky is the limit, dudorássza közben a régi Fleetwood Mac slágert. Amíg a lifttel felérnek, az pont elég idő arra, hogy Skye elővezesse régi sérelmét, amiért anno Fin nem őt vette el feleségül. Kínszenvedés hallgatni a beszélgetés közhelyes szavait, ne is foglalkozzunk vele, hiszen itt van nekünk a női szakasz utolsó kalandja. Még mindig az utcán rohannak (hogy ezek miért nem tudnak taxiba szállni vagy valami), de most megállnak lihegni egy rakás MOL Bubi bicikli mellett.

shark2_29.JPG

Ellen előkap egy marék aprót és kiváltanak három bicajt, így tekernek a szálloda felé. Polly, a másik barinő azonban túlságosan lemarad és már esélye sem lesz felzárkózni, mert rázuhan egy cápa. RIP Polly. Ellen és Mora beesik a szálló halljába, nagy örömködés, karolkozás, de hol van Fin?, kérdezi Ellen. Mikor megtudja, hogy felment a tetőre, ő is indulna utána, de a családtagok lefogják, nézze inkább az időjárásjelentést: két tornádó közelít és hamarosan egyesülni fognak.

shark2_29_1.JPG

Odafent Skye és Fin csúzlimódszerrel akarják a tornádó közepébe juttatni a bombákat, még az előtt, hogy a kettő egyesülne. Az első próbálkozás sikertelen, robban ugyan, de gyenge a töltet, meg kell duplázni a mennyiséget. Azért pár cápa lezuhan, itt az alkalom, hogy Skye az Excaliburral kettéhasítson párat közülük, ha ezt Artúr király látná! Újra kifeszítik a gumikötelet és kilövik a dupla adagot, de ismét semmi eredmény, a vihar tombol tovább. New Yorkban a sharknadók is keményebbek, ad magyarázatot Fin. Még nagyobb bomba kell, úgy látszik, itt tényleg a méret a lényeg, Fin vagy négy gázpalackot szigszalagoz össze és kilövi őket. Na ez már eredményes, az égből hullani kezdenek az égő cápák a kíváncsian nézelődő Darwin-díjas járókelőkre és okoznak a körükben tömeghalált.

shark2_30.JPG

A tetőn az okos Fin és Sky meglapul az égő cápák elől, de olyan zugban, aminek csak oldala van, teteje nincs (okos visszavonva), de szerencsére megússzák. Odalent az előcsarnokba betör a víz cápástól, Martinék felfutnak pár emeletnyit a lépcsőházban. Összetalálkoznak a lefelé tartó Finékkel, fentről tűz, lentről víz fenyeget, úgy döntenek, lefelé indulnak tovább. A 4. emeleti lépcsőfordulóban egy cápa jön velük szembe, persze a folyosóra nyíló ajtó beragad, kinyitni csak a fordulóban található tűzoltófejszével lehetne, de azt hogy szerezzék meg, amikor a cápa őrzi? Úgyse találjátok ki, ezért elárulom: Martin gúnyolódó kiáltásokkal elvonja a cápa figyelmét, ezalatt Fin megszerzi a fejszét és csapást mér az ajtóra. Az kinyílik, szabad az út, a hátramaradó Fin a már szükségtelenné vált eszközt laza dobással belehagyintja a cápa fejébe. A tűzlépcsőn kijutnak az utcára, ahol pont ekkor fékez egy tűzoltóautó, a sofőr mellől April mosolyog kifelé: Kell egy fuvar?

shark2_31.JPG

A tévében az időjós tájékoztat: a dupla sharknado az Empire State Building felé tart, és közben közeledik egy harmadik is, bibliai katasztrófa várható, mondja biztatóan a nézőknek. Fin és Co. a tűzoltókkal az Empire State Buildinghez megy, ahol már várja a polgármester. A polgi segítséget kér Fintől és kijelenti, egész New York mögötte áll. Valami egybenyakú főtűzoltó beszámol, hogy az épület tetején freontartályok vannak, Fin szerint azokkal meg lehet fagyasztani a tornádókat, még az egyesülés előtt.

shark2_32.JPG

April menne vele, de Fin lebeszéli: Nem tudsz nekem segíteni, főleg így nem. Akkor ígérd meg, hogy nem halsz meg!, mondja erre April. Ellen is kedvesen búcsúzik tőle: Ha nem jössz vissza, én megöllek! Én ezektől a dumáktól karmolom magam összefele, de a kiccalád meghatottan néz a távozó hős után.

shark2_33.JPG

Gondolom, erre szüksége lesz, mondja a polgármester úr és méretes láncfűrészt ad át Finnek. A szuperhős az egyik tűzoltóautó tetejéről lelkesítő beszédet tart az összegyűlt népnek, csak pár gondolat: ezek  a cápák veszélyesek, senki nem szereti, ha megeszik, engem evett már meg cápa, de itt vagyok, nem olyan könnyű New Yorkot legyőzni stb. Végszóra berepül oldalról egy óriáscápa, és ismét egy epic jelenetben gyönyörködhetünk: Fin a levegőben hosszában kettévágja a fenevadat, a közönség őrjöngő tapsban tör ki.

shark2_34.JPG

Skye ragaszkodik ahhoz, hogy elkísérje Fint, a csávó nem hajtja el, elvégre négy kéz mégiscsak több, mint három. April viszont elgondolkodva szemléli a tűzoltók különféle kütyüit: fűrésztárcsát, vezetéket, motort, ilyesmit, és félrevonja Vaughnt némi megbeszélésre. Fin és Sky felmegy a tetőre, ahonnan a nő még tovább mászik felfelé a külön toronyrészben elhelyezett freontartályokhoz, hogy valami bikázókábellel összekapcsolja a tartályokat a robbantáshoz szükséges vezetékkel. Fin alulról sasolja Skye-t és csak későn veszi észre a felé repülő cápát. Berántaná a láncfűrészt, de az persze nem indul be, jajmostmilesz, ám ekkor feltűnik a tetőn April, és a bal keze helyére applikált körfűrésszel röptében kibelezi a Fin felé zuhanó cápát!! Öt percen belül két epic jelenet, csodálatos film!

shark2_35.JPG

Na jól van, de most már menjetek le lányok, utasít Fin, azok elindulnak, Fin megrántja a robbantókábelt, de nem történik semmi, mert a tartályoknál szétnyílt a csatlakozó. Fin visszahívja Skye-t, aki vállalja, hogy újból összeilleszti a csatlakozókat, de sajnos rövid a kábel, ha elengedi, ismét szétnyílik. Már nincs idő másik megoldást kitalálni, ezért a hős amazon vállalja, hogy kézzel fogja össze a vezetékeket, a kábel másik végét meg Fin fogja rátekerni a korlátra. A toronyba becsap egy villám, végigsistereg a vezetékeken, Fin némi küzdés árán zárja az áramkört a korláttal, a tartályok felrobbannak, Fin és Skye meg kirepül a levegőben keringő cápák közé!

shark2_36.JPG

Fogom a fejem, de még nincs vége. Odalent a népek kapára-kaszára kapnak, a csomagtartókból macheták, lapátok és egyéb fegyverként használható tárgyak kerülnek elő, az emberek „védjük meg a városunkat” kiáltásokkal rohannak leszámolni a vihar elülte nyomán aláhulló cápákkal, sőt egy összeszokott trió géppisztolyokat ránt elő és úgy tüzel. A levegőben keringő Skye-t hamar elkapja egy cápa, Fin viszont ügyesen lavíroz köztük, sőt zuhanás közben a kezébe röppen a láncfűrész, ami most pöccre beindul, és Fin aprítani kezdi a halakat. Amúgy megint sikerül berepülnie egy óriáscápa szájába, utat vág magának a másik végéig, és amikor ismét előbukkan, megvető mosollyal kiköp egy darab cápabelsőséget. Én meg újból a decis pohár után nyúlok, amiben ezúttal körtepálinka van.

shark2_37.JPG

A Kelly & Michael Show stúdiójában még mindig várják Aprilt, ám helyette zuhanó cápák érkeznek a tetőn át, de a halálos áldozat kevés, mert a segédek a helyükön vannak, maga Michael puszta kézzel kap el egy kisebb méretű cápát, míg egy másikat tűsarkú cipőjében Kelly gáncsol el. Természetesen a híradóstúdióba is kerül egy jószág, amit Al Roker és társa, Matt Lauer élő adásban leszúr egy esernyővel. Odakint az utcán Martin és Vaughn a műanyag vízipuskákból házilag eszkábált lángszórókkal irtja a cápákat. Siker minden vonalon, erre ismét inni kell.

shark2_38.JPG

shark2_38_1.JPG

Fin még mindig a szabadesést gyakorolja és elkap egy arrafelé keringő horgos végű láncot, amit belevág egy cápa hátába és ily módon meglovagolja! (Dicsérő szavaim mostanra elfogytak.) Együtt zuhannak tovább, míg végül a cápa felnyársalódik az Empire State Building villámhárító rúdjára, Finnek természetesen nem esik baja, bár a kezéről talán egy kicsit lenyúzódott a bőr. A vaslétrán lemászik a még mindig a tetőn sasoló Aprilhez és szerelmes mosollyal biztosítják egymást, hogy minden oké.

shark2_39.JPG

De még mindig nincs hepiend, mert újabb cápák zuhannak feléjük, Fin lehajol egy közelben heverő döghöz és a szájából kihúz valamit. Úgysem találjátok ki, mit, ezért elárulom: April leharapott bal kezét, bazmeg, ami még mindig szorongatja a pisztolyt! (Most már mindegy, én voltam a hülye, hogy egyáltalán elkezdtem nézi ezt az agyzsibbasztó fasságot.) A stukker persze működik, és Fin a teljes tárat beleereszti a támadó cápákba, hát hova lehet ezt még fokozni?! Majd mint aki jól végezte dolgát, félredobja a pisztolyt és a leharapott kezet, de előtte még lehúzza az ujjról a film elején látott gyűrűt. Letérdel és megkéri a nő kezét, nem az eldobottat, hanem a másikat. April mosolyogva nyújtja a jobb kezét, majd ismét lesmárolja a véres arcú Fint, mint az első rész végén, szerintem csak így véresen jön be neki a csávó.

shark2_40.JPG

shark2_41_1.JPG

Imádom New Yorkot, jelenti ki Fin, miközben a lángoló cápáktól felrobban egy petárdákat szállító teherautó, és Manhattant színes tűzijáték árasztja el. Jön a hosszú stáblista, és a végén egy utolsó utáni jelenet, amiben Fin egyedül betér Vinnie pizzázójába, és jóízűen benyom pár szeletet, amik nyilván a cápadöggel felturbózott villanysütőben készültek. Fene a gusztusát, én inkább maradok a mirelitnél.

shark2_41.JPG

50 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pácsó Ármándó 2015.09.23. 14:18:12

"Fin lazán odanyúl és lefeszegeti a derekán csimpaszkodó bébicápát!" - Jajj!
A kolbászos-rájás pizza után a cápás a legmenőbb :-)
Ez a film nem valami vígjáték akar lenni? Szélfútta Szabadság-szobor fej??
"pedig nem is görög, hanem amerikai" - És francia :-)
Egyébként nekem is rögtön a Majmok Bolygója jutott az eszembe :-)
April tulajdonképpen kimentette a kislányt a paraván mögül és hősiesen a pár méterre lévő civilizációba (lépcsőház) kísérte? Egy karral?
Mi az a karolkozás?
"Martin gúnyolódó kiáltásokkal elvonja a cápa figyelmét" - Ezt tényleg nem találtam volna ki! :-)
Pedig April is odaszigszalagozhatott volna a csonkjához egy fűrészt.
És megtette! El kellene mennem forgatókönyv írónak! :-)
Most muszáj egy kis szünetet tartanom ...

nota19 2015.09.23. 14:51:37

Édes istenem, régen röhögtem ennyit! A filmet semmi pénzért nem nézném meg, de a hogyvolt zseniális. Köszönöm!

Gabba 2015.09.23. 15:17:26

@Pácsó Ármándó: a 4. részhez már keresnek forgatókönyvírót!

karolkozás = ölelkezés

@nota19: én köszönöm :)

Pácsó Ármándó 2015.09.23. 17:26:34

@Gabba: Te is olyan nyelvújító vagy, mint a kedves Twitteres Anna? :-)) És a MOL canga nem binyigli? :-)

Megtalálták April leharapott kezét???? - Most elgondolkodtam, hogy is lehetne ezt folytatni, hogy méltó legyen a sorozathoz. (Addig is a katartikus élményre tekintettel beveszek még 1 szem Augmentin Duót)

Terézágyú 2015.09.23. 17:31:45

"Finnek természetesen nem esik baja, bár a kezéről talán egy kicsit lenyúzódott a bőr."

Vagy:
"Magának meg semmi baj nem lett???"
"De! Az orrom vérezett! Erőssen vérezett!"

(Honnan idéztem??????????)

Terézágyú 2015.09.23. 17:33:40

@Pácsó Ármándó:
"Megtalálták April leharapott kezét????"

...amit a bespinen vesztett el... és még benne vót a lézerkard...

Gabba 2015.09.23. 17:35:41

@Pácsó Ármándó: Kazinczy a példaképünk :)

@Terézágyú: természetesen Hofi

Pácsó Ármándó 2015.09.23. 17:49:42

@Terézágyú: :-)) Ezt majd az 5. részben kell elsütni, ami a világűrben fog játszódni :-)
Talán a Tatooine-on is, ahol a cápák leinváziózzák a Bölcs(ész) Huttokat. Természetesen az előkerülő Sky besétál majd a képbe :-)

Terézágyú 2015.09.23. 17:51:34

@Gabba:
"természetesen Hofi "

Nema!

Szilágyi-Kern!

Gabba 2015.09.23. 18:51:23

@Terézágyú: zamek! pedig tudtam - csak rosszul

@Pácsó Ármándó: a világűrre csak a 3. részig kell várni. és nem Skye kerül elő, hanem - spoiler! - a tudjukhol erős Nova :)

Pácsó Ármándó 2015.09.23. 19:09:20

@Gabba: Már megint megelőztek! Gondoltam, hogy Sky majd walker, de a szuper Novának is tudok örülni! Ezek szerint közeleg a 3. rész hogyvoltja?

2015.09.23. 19:28:23

Múltkor szembejött velem a filmtárban az első rész, sikerült időben kikerülnöm, de érzem, hogy egyre jobban gyengül az ellenállásom XD

Gabba 2015.09.23. 19:29:52

@Pácsó Ármándó: először ki kell hevernem a 2. rész okozta sokkot, meg behajózik O. kapitány, készülődnek a muskotályosok, a könyvtárosok is lassan beindulnak...

szóval nem irigylem magamat :)

Gabba 2015.09.23. 19:37:39

@Biriksz_Krokiksz!: nincs menekvés a magaskultúra elől, Margit!

2015.09.23. 19:42:18

@Gabba: tudom, Pistám, h nőjjjön kolbász az orrodra, egészen megromlasztasz!

Pácsó Ármándó 2015.09.23. 19:42:56

@Gabba: Oké, Kaptain O. jöhet, a többi nem érdekel :-)

Gabba 2015.09.23. 19:54:04

@Biriksz_Krokiksz!: pont az volt tegnap vacsorára, cserkészkolbász

@Pácsó Ármándó: nehogy már elhatárolódj a kardozós-partraszállós művektől! :)

Pácsó Ármándó 2015.09.23. 19:58:35

@Gabba: Hagyok helyet a többi rajongódnak is. DE ami még fontosabb: Téged olvasva mindig megéhezek! :-))

Gabba 2015.09.23. 20:09:34

@Pácsó Ármándó: akkor meg se mondom, mit sütök éppen

Gabba 2015.09.23. 20:35:58

@Pácsó Ármándó: nem tudok, mert tele van a kezem, de segítek: a kaja nevében van többek között p, i, cs, a, de nem ebben a sorrendben

2015.09.23. 20:49:29

@Gabba: iiiii, pogácsa! (cápából)

Gabba 2015.09.23. 20:56:40

@Biriksz_Krokiksz!: határeset... de ebben édes túró van

2015.09.23. 21:04:22

@Gabba: iiii, túrós pogácsa édesvízi cápából!

2015.09.23. 21:08:04

palacsinta :( cápalekváros nincs is? (házicápiból, pesze) na, ide se jövök többet! :/

Gabba 2015.09.23. 21:16:03

@Biriksz_Krokiksz!: bébicápából még lehetett volna, de azt Fin eldobta a metróállomáson

2015.09.23. 21:25:26

@Gabba: étellel dobálózni ősi usa-i szokás. és elítélendő.

Gabba 2015.09.23. 21:41:14

@Biriksz_Krokiksz!: kivéve, ha előtte megharap az az étel :)

Amúgy azt meg már korábban is akartam írni, hogy a fin tényleg uszonyt jelent angolul.

Pácsó Ármándó 2015.09.23. 21:49:08

@Gabba: Én rákerestem annak idején és ezért tudtam :-)
Azért érdekes lehet, ha azt mondod, hogy édes túrós p!cs@ volt estére :-)))

@Biriksz_Krokiksz!: Mi az a cápalek és milyen városban él?

2015.09.23. 21:52:14

@Gabba: akartam uszonyra célozni, de semnem jött ki a megadott betűkből, semnem a jelzett felhasználási/elkészítési mód semnem felelt meg a kritériumnak. becsapós voltál.
(jut is eszembe, a huttok harapnak-e? mert akkor ehetők, követve a logikád)

2015.09.23. 21:58:20

@Pácsó Ármándó: ja, igaz, kötőjellel kellett volna írnom a könnyebb beazonosíthatóság kedvéért. még szoknom kell az új helyesírási szabit. Amúgy Cápali-Csinta mellett van. de tudom, h tudod, csak belém akartál kötni. Hát -jelzem- nem sikerült! XD

Is 2015.09.23. 21:59:58

Basszus, egy ilyen fantasztikus hogyvolt után mindig megkísért a gondolat, hogy megnézzem a szóban forgó műalkotást. De szerencsére időben kijózanodok...

2015.09.23. 22:16:11

@Is: meg most már így elolvasva úgyis tudjuk, ki a gyilkos. (Fin!)

Pácsó Ármándó 2015.09.23. 22:16:25

@Biriksz_Krokiksz!: Nem vagyok én nagymama, hogy beléd kössek! Amúgy is megfájdult a fejem a Cápali-Csintától! Jajj!

@Is: Dettó

2015.09.23. 22:23:15

@Pácsó Ármándó: áááá károkozási esemény okozását foganasítottam ellened végre! XD elkaptalak, most nagyon büszke vagyok magamra! XD
amúgy a tigrisek is harapnak = ehetők.

Gabba 2015.09.23. 22:23:23

@Is: csak 80 perc az életedből - bár, ha hv-t kell írni róla, akkor legalább a duplája, de nekem inkább több

Pácsó Ármándó 2015.09.23. 23:20:56

@Gabba: Aki megnézi, 80 perccel hamarabb mehet nyugdíjba, ki van írva a végén a stáblista aljára :-)

@Biriksz_Krokiksz!: Csak finoman harapok, ha rólad van szó, hiszen te tudod a legjobban! De ne ma este legyen, most fáj a fejem ...

Gabba 2015.09.24. 09:27:21

@Pácsó Ármándó: kösz a tippet, írok is a Nyugdíjfolyosítónak, hogy számítsák be a szolgálati időmbe

Pácsó Ármándó 2015.09.24. 11:04:29

@Gabba: Dr. Lámi Mihálynét keresd, van már ez ügyben egy fél disznaja

Flankerr 2015.09.25. 11:43:39

"Majd mint aki jól végezte dolgát, félredobja a pisztolyt és a leharapott kezet, de előtte még lehúzza az ujjról a film elején látott gyűrűt. Letérdel és megkéri a nő kezét, nem az eldobottat, hanem a másikat. April mosolyogva nyújtja a jobb kezét, majd ismét lesmárolja a véres arcú Fint, mint az első rész végén, szerintem csak így véresen jön be neki a csávó."
Soha nem fogom tudni meghálálni neked hogy megnézted helyettem és megírtad :)

Gabba 2015.09.25. 13:22:26

@Flankerr: es meg hatravan a 3. resz, de ahhoz meg be kell szereznem egy ujabb uveg paleszt

Gabba 2015.10.04. 10:19:06

Akinek még van tévéje, az három egymást követő szombaton megnézheti a filmeket a Universalon: okt.10., 17., 24.
Hogyvolt a harmadik részről ennek megfelelően :)

Flankerr 2015.10.04. 10:57:25

@Gabba: Köszi, akkor már tudjuk mi után várható a folytatás.
Viszont ahhoz hogy megnézzem, egy nagyon nagyon jó nőnek (A fiatal Sabrina Salerno/mostani Kerekes Vica/Sofia Vergara szintűnek) kell NAGYON meggyőzően megkérnie hogy nézzem vele :)

Pácsó Ármándó 2015.10.04. 11:24:58

@Gabba: Ehhez kell Universal Channel is :-)

@Flankerr: Melyikük kérése a legesélyesebb? :-)

Gabba 2015.10.04. 18:59:38

@Flankerr: Sabrina, yesss! küldöm mindenkinek, aki szereti:

www.youtube.com/watch?v=X7dZeyOPyHw

Flankerr 2015.10.04. 20:45:59

@Pácsó Ármándó: Kerekes Veca esélye nagyítóval még kivehető, Vergarához nőnöm kéne 20 centit, fogynom 50 kilót, és utána rágyúrnom 20-at :) Az ifjú Sabrina meg már csak egy sose múló gyönyörű emlék, lásd Gabba videóját :)
@Gabba: Te vagy az én emberem :) Azt szoktam mondani hogy ezt a klipet minden fiúnak, férfinek legalább 1x látnia kell. De én még perverzebb vagyok, mert a zene is tetszik a mai napig.

Pácsó Ármándó 2015.10.04. 21:47:27

@Gabba: Mekkora labdák! :-)

@Flankerr: Fogadjunk, hogy te sem 1x láttad :-)
süti beállítások módosítása