Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Kékpróba 6X10 – Megbomlik az egység

2015. szeptember 02. 10:00 - Bruti

Azt mindannyian sejtettük, hogy a meglehetősen érzékeny (direkt nem írtam, hogy hisztis) Andy McNally nehezen fogja feldolgozni az Marlo és Sam gyermekének érkezését, de hogy ilyen hamar kiveri a biztosítékot nála, arra nem számítottam. 

vlcsnap-00003_3.jpg

Az epizód azzal indul, hogy Andy megérkezik Sam lakásába és az ágyában Marlot találja. Na, nem kell gondolni semmi rosszra, mert Sam ekkor toppan be a gyerekkel, akit elvitt sétálni. Marlo meg egyszerűen kibukott a fáradtságtól. De Andy nem így képzeli az életét, ezért inkább elmegy duzzogni a Pennybe, ahová betoppan Juliet, és jobban meg se kavarhatná főhősünk fejét. Felajánl neki egy beépülős melót Vancouverben.
Gail, Steve tárgyalására igyekszik, ahová Chris kíséri el. Rá is fér a bátorítás, mert ideges a bátyja miatt. Megérkezik az apja és finoman rá akarja venni, hogy hazudjon Steve alibijéről. Azt kéne mondania, hogy a robbanás alatt együtt voltak.

vlcsnap-00009_2.jpg
Mindenki befut a 15-ösre, Duncan még fárassza egy kicsit a többieket az újrakezdésről és hasonlókról, mikor Jarvis összehívatja a csapatot. Az itt kipattant botrány miatt a vezetőség úgy döntött, hogy a város összes körzetét átszervezik. Ez azt jelenti, hogy szétrobbantják a csapatot. Hőseink kifejezetten rosszul fogadják a hírt, senki sem akar megválni a 15-östől. De ez nem kívánságműsor és a munka nem állhat meg, Oliver kiossza a feladatokat. Sam felkeresi Andy-t az öltözőben és a lány kifejti neki, hogy mi a baja. Tegnap egy családot látott, aminek ő nem a része, úgyhogy inkább lelép Vencouverbe. Erre Sam se köpni, se nyelni nem tud, inkább elmegy dolgozni. Következzen a másik kis párosunk Nick és Juliet. Nekik se egyszerű, a csaj nem győz bocsánatot kérni, de Nick egyelőre nem tud túllépni a hazugságain. Andy-t és Dov-ot kivezényelték valami fesztiválra, ahol egyből belefutnak egy bedrogozott csajba, meg a barátjába, éppen hazavinnék őket, mikor a lány elájul.
Sam még nem jutott el a munkáig, ahová elviharzott, hanem éppen arra készül, hogy idegességében szétverjen egy kajaautomatát. Oliver próbálja nyugtatni, de mikor Sam elsírja neki a bánatát, rá kell jönnünk, hogy nem Oliver a legjobb párkapcsolati tanácsadó. Visszatérünk a koncertre, Andy egy egészségügyi sátorban nézelődik, ahol jó pár fiatal próbálja kipihenni a szerek hatását. Peyton O’Brien segít nekik ebben, aki a fesztivál szervezője. Dov telefonál a kórházból, hogy a lányt a labor szerint bedrogozták.

vlcsnap-00010_2.jpg

Gail az ügyészségen vár a meghallgatásra, amikor megérkezik Juliet. Nem fogadja túl lelkesen, egy kicsit ekézik egymást, mikor Gailnek beugrik, hogy elfelejtkezett találkozni az adoptálást intéző nővel. Felhívja és sűrű bocsánatkérések közepette megbeszélnek egy találkozót az ügyészségen.
A fesztiválra megérkezik Swarek és kikérdezik a lány barátját. Kiderül, hogy az összes bedrogozottnál VIP jegyeket találtak, erre a szervező előrukkol egy történettel. Van egy banda, akikkel már előfordult hasonló, piát és bogyókat osztogattak a fiataloknak a turnébuszukon, és sajnos megúszták. Felkeresik őket, de mivel azok éppen egymást verik, mindkettőt beviszik a fogdába.
Gailhez befut az intéző és mivel már a második alkalom, hogy elfelejtkezett a kis Sophie-ról, tudomására hozza, hogy egy másik család is érdeklődik a gyermek iránt. Ez meglehetősen letaglózza a szöszit és kér még egy napot. Az őrsön kihallgatják a Stone Brothers két tagját, de kiderül, hogy a két jómadár már nem drogozik, sőt egyenesen rehabra járnak. Viszont Swarekék találtak egy zacskó bogyót a turnébuszon, szóval várják a magyarázatot. A megoldás az, hogy a két sztár meglehetősen nagy paraszt, vagy legalábbis az volt, míg drogozott így rengeteg ellenségük van.

vlcsnap-00011_2.jpg
Bent az őrsön Duncan segítségével O’Brien is képbe kerül mint elkövető, majd indíték is akad. Kiderül, hogy a turnébuszos drogozás egyik áldozatát is O’Briennek hívták. Swarek már hívja is McNally-t. A fesztiválra rossz hírrel érkezik Dov, a lány meghalt a kórházban. Közlik a barátjával, aki magát hibáztatja és lelép. Dov hívja Chloe-t aki le van maradva a hírekről és éppen O’Breienel keresnek egy adatot, annak a lakókocsijában. Szól neki, hogy új gyanúsított van, és Chloe nem is tétlenkedik. O’Brien húgára tereli a szót és az ürge hamar belátja, hogy lebukott. Mindent bevall, Chloe meg elmondja neki, hogy most már gyilkossággal vádolják, mert az egyik lány meghalt, és éppen letartóztatná, mikor meglátja a beáramló füstöt. Az ajtóhoz rohan, de zárva van, ezért az ablakon keresztül nézi kissé idegesen, hogy a halott lány barátja éppen rájuk gyújtja a házat. Rádión szól a társainak, akik odarohannak és Dov berúgja az ajtót. Addigra már Chloe ájultan fekszik, majd némi lélegeztetés után feléled.

vlcsnap-00012_2.jpg
Amíg Nick rabosítja a gyújtogató srácot, addig Oliver megint megpróbál párkapcsolati tanácsokat osztogatni. Ezúttal sikerrel és Nick elmegy megkeresni a nőjét. Juliet eközben kijön a meghallgatásról és közli Gailel, hogy akármit is gondol róla, azért még ő tükörbe tud nézni. Most Gail következik, leteszi az esküt, de arra a kérdésre, hogy a robbantás alatt együtt volt Steve-el vagy nem, kitérő választ ad, így az apja is ráripakodik. Kérik, hogy pontosítson, de váratlan dolog történik. Steve szól a bírónak, hogy mindenki jobban jár, ha inkább őt hallgatják meg. Kint tudja meg, hogy Steve vádalkut kötött. Persze a börtönt nem ússza meg, de csökkentik a büntetését.
Andy-t Marlo látogatja meg az öltözőben. Bocsánatot kér a tegnapi miatt és huszadszor is értésére adja, hogy nem akar semmit Samtől, csak kellett egy kis segítség a gyerek miatt. Ugrunk Julietre, aki igen morcos, mert nem elég, hogy rohan a reptérre, még le is meszelte a taxiját egy rendőr. De csak Nick rohant utána, hogy átbeszéljék a dolgaikat. Nem húzzák sokáig, még ott, az út szélén eldöntik, hogy mégis csak szerelmesek és együtt mennek Vencouverbe. Gail a Pennybe hívja a gyermekvédelmis csajt, de a jelen helyzet szerint, nem túl jók az esélyei az adoptálásra. A végére természetesen főszereplőink maradnak, akik újra rájönnek, hogy nem tudnak egymás nélkül élni, patakzik a könny, forr a szerelem és előkerül egy kutyakölyök is. Szép, na…

vlcsnap-00013.jpg

Címkék: Kékpróba
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása