Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Kékpróba 6X09 – Kánikula

2015. augusztus 26. 13:00 - Bruti

Traci, most, hogy újra szingli lett, oda kell figyelnie magára, meg a mérgét is le kell vezetnie valahogy, így egy nála kétszer nagyobb bokszzsákot püföl felettébb agresszíven. Ezt a tevékenységet akkor se hagyja abba, mikor megérkezik Gail, aki levelet hozott neki Steve-től. De a lányt ez nem nagyon hatja meg, sőt…

vlcsnap-00001_3.jpg

Andy és Sam munkába menet, az esküvőjüket tervezgetik, Andy-nek két kikötése van: Sam nem vehet fel farmert és Marlo ne legyen ott. Azt hiszem, mindkettő érthető. Bent már szól a taps, ugyanis visszatért mindenki kedvenc őrmestere Oliver, aki úgy döntött, hogy otthagyja az irodát és megint járőr lesz. A főnök kiossza a mai feladatokat: a hőségre való tekintettel, ma vizet fognak osztogatni az őrsön, így az információba Dob és Chloe megy. A múlt részből megismert Anderson nyomozó kerül Steve helyére, aki mellé pont Steve húgát, Gailt osszák be. Oliver csak a fejét fogja, hogy milyen rossz párosítások, de hát ő akart visszamenni az utcára.

vlcsnap-00002_3.jpg

Marlo Cruz már mindennapos terhes és most éppen egy csoportterápián van. Szorongásait próbálja itt feloldani, de nem ő van a legrosszabb állapotban. Az egyik társuk Sylvia ki van borulva és elég indulatosan beszél a férjéről. Ekkor valaki segítségért kiált és az egész csapat kiözönlik a folyosóra, ahol leszúrtak valakit.
Oliver nagyon fel van pörögve, mindenképpen akciózni akar az utcán, de társa Chris ennyire nem lelkes, ő inkább nyugodt műszakot szeretne. Amíg Sam szól Andy-nek, hogy irány a pszichiátria, mert késelés történt, addig Chloe és Dov megpróbálnak barátságosan összedolgozni, de nehezükre megy, mivel Dov kissé ideges. Szerinte többre érdemes, mint, hogy vizet osztogasson a recepción, de Chloe szerint se ott a helye, mert oda kedves emberek kellenének. Samék megérkeznek Kruzhoz, aki vázolja a helyzetet. A leszúrt srác is egy kezelt volt, bent lakik az intézetben és nem nagyon voltak ellenségei. Elindulnak kikérdezni a betegeket, mikor Sam kiszúr egy régi ismerőst, Sadie-t. A csaj már többször feltűnt a sorozatban, piti drogos volt, mindig rosszkor, rossz helyen, de most úgy néz ki rehabra jár, szóval jó útra tért. A pszichológus szerint pár hete nyugtalan az egész banda, pénzt kéregetnek, ami eddig nem volt szokás. Érkezik Marlo, aki szól, hogy a reggel kiborult csaj, Sylvia eltűnt és aggódik, mert veszélyt jelenthet a férjére. Andy segít Marlonak megkeresni.

vlcsnap-00003_2.jpg

Míg Oliver a járőrkocsiban saját magát győzködi, hogy mennyivel jobb kint az utcán, mint bent a politika áldozatává válni, addig Dovhoz egy srác érkezik, aki telefonálni akar a barátnőjének. Mogorva rendőrünk elküldi, de Chloe ad neki egy érmét és tovább szívják egymás vérét. Andy és Marlo Sylvia férjéhez tartanak, hogy figyelmeztessék, a nő veszélyesen utálja. Az ok, hogy a férj nem akart gyereket, aztán elhagyta, majd a fiatalabb barátnőjével meg összehoztak egyet. Mivel az utolsó beteg bevonult a budiba utána mennek, ahol meg is találják. Nagyon úgy néz ki cuccra költötte a segélyt és alaposan túl is adagolta.
Andy és Marlo megérkezik Sylvia férjéhez, akinek az új barátnője nyit ajtót. Hamar kiderül, hogy, hogy a férj nincs veszélyben, sőt Sylvia még a macskáját is idehozta, szóval nagyon úgy néz ki, hogy nem a férjére veszélyes, hanem önmagára. Marlo felpattan és elviharzanak a nő lakására.
A rehabról mindenkit bevisznek a 15-ösre, mert a késelés meg a túladagolás már kiverte a biztosítékot. Bent is nagy a nyüzsgés, Dovot még mindig a fiatal srác fárasztja, hogy küldjenek egy járőrt az asztmás barátnőjéhez, hátha nincs jól. Mondjuk, ha ennyire aggódik, akár maga is elmehetne megnézni, szóval nem nagyon értem. Viszont Chloe felajánlja, hogy ebédidőben szívesen elviszik hozzá. Swarekék bent folytatják a nyomozást és Sadie hamar gyanús lesz, mert kiderül, hogy csak minden második csütörtökön jár be, pont akkor, mikor a segélyeket osszák. Anderson és Gail se alkot túl jó párost, az új nyomozó elég mufurc, folyamatosan cseszteti Gail, aki nehezen viseli.

vlcsnap-00004_3.jpg
Andy-ék megérkeznek Sylviához, aki éppen öngyilkosságon gondolkodik. Nagy nehezen behívják az erkélyről, de akkor meg egy kést vesz magához. Lelkizés közben úgy néz ki, Marlo elkezd vajúdni, mire Sylvia bemenekül a fürdőszobába. Andy hívja a mentőket, de úgy néz ki, hogy nem érnek oda időben, szóval együtt fognak szülni, ezért berúgja a fürdőszoba ajtót és szól a nőnek, hogy most rohadtul nem érnek rá a hülyeségeire, segítsen inkább a szülésnél. Váltunk Dovra és Chloe-re, akik hazavitték a srácot, de kiderült, hogy nincs is barátnője. Vagyis létezik a csaj, csak éppen a szerelem plátói, mert csak annyi köze a csajhoz, hogy egy házban laknak. Majd ugrunk Swarekre, aki már túl van Sadie kihallgatásán és a csaj le is bukott. Ő hordja be a drogot a betegeknek és az is kiderül, hogy melyik beteg késelt reggel. A mai ügy kipipálva, de máris kapja a hívást, hogy mindjárt apa lesz, szóval húzzon bele, ha nem akar lekésni róla. Persze miért pont erről ne maradna le. Mire odaér, már Andy levezette a szülést, bár volt pár „apró” komplikáció, pl. a köldökzsinór rácsavarodott a gyerek nyakára, majd a szülés után Marlo elájult, de ezeket a szülész teameket igénylő problémákat, Andy pillanatok alatt orvosolta, így Samnek már csak az apaság tényét kellett konstatálni.

vlcsnap-00006_3.jpg
Eljött a műszak vége, a szokásos körkapcsolás következik: A főnök még mindig várja vissza Olivert az őrmesteri posztba, de emberünk még ellenáll. Chloe bevárja Dovot és a mai nap tapasztalata alapján úgy döntenek, hogy nem játsszák tovább ezt a se veled, se nélküled „baráti kapcsolatot”, inkább újra egymáséi lesznek, amíg a halál, vagy a forgatókönyvírók el nem válasszák őket. Amíg mi ennek örülünk, Gail megint Tracit próbálja rávenni, hogy olvassa el Steve levelét és most talán sikerül is neki. Utolsó jelenetünkben Sam és Marlo gyönyörködik a gyermekükben, az ablakból meg Andy nézi őket, kissé keserű és tehetetlen arccal.

vlcsnap-00007_2.jpg

Címkék: Kékpróba
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása