Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Nagypályások 1x10: Pénz, flamingók, csillogás (évadzáró)

2015. augusztus 25. 11:00 - _lovas_

Elérkeztünk a végkifejlethez, Spencer a legszebb öltönyében sétál be az ügynökségre. De valami nagyon nincs rendben, mert szét van verve a fél iroda, Spencer asztalát meg kipakolták. Hát persze, hogy Joe kapott dührohamot rejtélyes okok miatt, és bontotta le a berendezést. Felbukkan egy tök ismeretlen nő, Virginia, és közli, hogy mostantól ő lesz Spencer új asszisztense, és még új irodát is kap az emeleten. Mi az isten folyik itt? Spencer csak pislog, mert akkora irodát sóztak rá, mint két nappali. Megérkezik a góré, aki közli a tényállást: el van ragadtatva, mert Spencer egy igazi ász lett, Joe-tól meg nem éppen békésen, de megváltak. Igen ám, de Spencer nem olyan nagy fiú, hogy egyedül is menjen neki ez a meló: Joe-ra is szüksége van. A góré hallani sem akar erről, mert Spencerrel brandet akar építeni, úgyhogy inkább annyi pénzt ad, amennyi csak kell, és már készül a kampány is Spencer arcával, szóval jobb lesz, ha kussol. Spencer feszült és vezetni megy, közben bedob néhány fájdalomcsillapító-snacket. A helyzet csak fokozódik, miután beszél az ügynök Jasonnel: a hülye Vernon nem akarja aláírni az új szerződését.

ballers101.jpg

Ricky ezalatt vidám gyerekeknek osztogat aláírásokat meg jó tanácsokat, hogyan kerüljék el a sérüléseket az amerikaifociban. Minden csodás, aztán semmiből felbukkan az elfeledett fater, aki vigyorogva kéri számon a múltkori tévés interjú miatt. Ricky rohadtul nem akar vele beszélni, és még pénzt is adna, hogy lerázza.
Spencer ezalatt elgurult Joe-hoz, együtt kávézgatnak. Joe nem akarja megtárgyalni, miért mondott fel, vagyis nem is mondott fel, mert kiderül, hogy kivágták. Viszont már van egy ötlete: Spencerrel nyitna egy közös céget. Pénze is van rá, bár a cégvezetésről fingja sincs. Spencer kezd kétségbeesni az ajánlatok miatt. Charleséknál folytatjuk, ahol ezerrel készülnek a gyerek érkezésére, már megvették a babakocsik Lamborghinijét és az összes ilyenkor kötelező cuccot. Éppen pakolnak kifelé, amikor Charlest felhívja a dolphinsos Larry: készüljön, szerződést kap a csapattól. Nagy az öröm, sínen a visszatérés az NFL-be. 

ballers102.jpg
Ricky közben beadta a derekát, leül a faterral egy kávéra. Az öreg még mindig a múltkori tévés interjú miatt hisztizik, azóta nem hagyják békén az újságírók. És úgy gondolja, hogy tulajdonképpen jót tett a fiának azzal, hogy elhagyta, mert így legalább feltüzelt faszagyerek lett belőle. Ricky inkább úgy látja, hogy az apja egy gyáva szar. A fater erre azzal kontrázik, hogy nem lehet gyáva szar, aki annyi éven át cornerbackekkel és safetykkel vette fel a harcot. Ja jó. Mindeközben előkerül Vernon, éppen a flamingókat fotózza az állatkertben. Mennyivel jobb ezt csinálni, mint a milliós szerződését aláírni. A jó hangulatot Spencer és Jason cseszi el, rajtakapják a madárfotóst. Vernon hablatyol egy kicsit a flamingókról, aztán kiböki, hogy semmi kedve a szerződésről beszélni. Spencer kioktatja, hogy élete lehetőségét dobja el. Azt viszont Vernon nem tudta, hogy 45 millió garantáltat akar neki fizetni a Cowboys, ezzel LeSean McCoy és JJ Watt ligájába kerül. Ezek a hírek már feldobják, nagy ölelgetésbe kezd.

ballers103.jpg


Az irodában Spencer titkárnője telefonokat intéz, miközben Spencer odabent épp a riporter Tracyt döngeti. A titkárnő jót vihog a kiszűrődő hangokon, és feltartja a górét, nehogy berontson. Spencerék gyorsan összekapják magukat, a góré elájul Tracytől, az is tetszik neki, hogy Spencer birtokba vette az irodát. De Spencer nincs elragadtatva, hogy a góré hazudott neki Joe kirúgásáról, szóval maga sem tudja, mit akar. A góré nem szarozik, begurít az iroda elé a luxusajándékot, amit Spencernek szánt. Tessék, itt egy motorcsónak. Spencer őrlődik, ráadásul Joe már várja, hogy a közös terveikről beszéljenek.

ballers104.jpg

Charles megérkezik a Dolphins edzőtáborba, őrjöngenek az emberek, Ricky egy istenverte tevén vonul be a központba. Charles rókázik egyet, elszokott már ettől a tömegtől. Spencer megint összefut Joe-val, aki közben kinézett egy helyet a közös irodájuknak. De Spencer nincs túlságosan feldobva, be van szarva, hogy nem tervezhet Joe-val hosszú távra. Ami azt illeti, egyáltalán nem áll készen a közös vállalkozásra. Joe leforrázva áll, aztán durcásan kisétál. A Dolphins-öltözőben Ricky megkapja a tizennyolcas számot, amit annyira akart korábban, ott van a mez a szekrényében. Viszont már nem is akarja annyira, inkább visszaadja Alonzónak. Nagy a békesség, Larry végignézi a jelenetet, még a végén felnőnek ezek a fiúk. Kifutnak a játékosok az edzésre, ott van Charles is, gyorsan helyre tesz egy nagypofájú újoncot.

ballers105.jpg
Spencer érzelmes zenére autózgat el a góréhoz, jutalmul kap egy margaritát. A góré nagyon barátkozós kedvében van, viszont kezdi eldobni az agyát attól, hogy Spencer megint Joe mellett kampányol. Spencer hajthatatlan, mert szerinte olyanok ők Joe-val, mint Tom Brady és Bill Belichick (a Patriots-irányítója és edzője), és ha elszakítják őket, nincs több bajnoki cím. Na tessék, csak ezt kellett mondani. Joe-ra egy bárpultnál talál rá Spencer, nyesnek egy-egy felest gyorsan. Joe még mindig ki van bukva, hogy Spencer beintett a közös bizniszre. Spencer elújságolja, hogy sikerült meggyőzni a górét, és Joe-t visszaveszik a fedélzetre. Spencer ünnepelne, Joe viszont olyannyira meg van bántva, hogy nem akar visszamenni, meg már amúgy is kifizette a bérleti díjat az új helyre. A motorcsónakkal már sikerül meggyőzni Joe-t. Belemegy a visszatérésbe, koccintanak, és betoppan az egész kompánia Vernonnal meg Reggie-vel együtt.

ballers107.jpg

Reggie már mindent bán, és bocsánatot kér, hogy faszfej volt Spencerrel. Megy a piálás, jönnek a fogások, Vernon a szerződésében foglalt első 18 milliós részletről szóló papírt kapja vacsorára. Hogy minden tökéletes legyen még Spencer is mond egy tósztot: gratulál Vernonnak meg a családnak. Mindenki boldog, locsolják a piát, micsoda boldogság, és ezzel be is zárjuk az első szezont.

Spencer, Joe és a többiek története itt nem ért véget, mert az HBO már berendelte a Nagypályások második szezonját.

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása