Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Grimm 3x22 – Szőkének áll a világ (évadzáró)

2015. augusztus 18. 11:00 - Kapitánylány

„Fordulj, fordulj szép ara, ne készülj semmi alázatra! Csak is valami gonoszra.” - A rabló vőlegény

Esküvői próbán vagyunk, az anyakönyvvezető Nick napszemüvegére kérdez rá, erre mindenki majdnem egyszerre magyarázni kezdi, hogy akár meg is vakulhat Nick, ha nem viseli, a szertartásvezető hagyja is a témát.

Wu érkezik az őrsön a hírrel, a taxi társaság megadta hol rakta ki Adalind-ot, de aznap már nem kértek oda taxit, Renard ki is adja az ukázt, keressenek rá, hogy nem vették-e fel esetleg máshol. Ugrunk is az eltűnt nőre, épp a boszorkánysüvegből szippant, átváltozik Juliette-té, majd a korábban ellopott ruhát próbálgatja maga elé.

01.jpg

Weston Steward túlélőcsomagot vesz magához (útlevelek, pénz, stb.), majd a hangtompítós fegyverével távozik a rejtekhelyéről.

Következő állomás a próbavacsora, Bart (Monroe apuka) kér szót, bocsánatot kér leendő menyétől a korábbi viselkedéséért, örül, hogy megváltozott a felfogása, könnyebben veszi most már, hogy a fia nem egy dúvadat akar elvenni, illetve, hogy egy Grimm a legjobb barátja! Juliette is mond pohárköszöntőt a másformák nevében, igen hangulatos kis vacsora ez.

ÁlJuliette érkezik a századoshoz kipróbálni az új külsejét, Adalind miatt aggódik. Renard-nak valami gyanús, de figyelmezteti a nőt, hogy inkább ne keresse Adalind-ot, mert a nő minap betört hozzájuk, nem tudja mire készül a boszorkányszörny. ÁlJuliette a zűrös kapcsolatukra tér rá, majd egyszerűen lesmárolja a férfit, azonban kezd visszaváltozni, ezért faképnél hagyja a ledöbbent századost. Taxiba vágja magát, majd az ablakban látja magát lassan visszaváltozni.

 

A népes kis család érkezik haza a farkaslakba, Eddie végre négyszemközt marad az apjával, így meg tudja köszönni a beszédét, sokat jelent számára, hogy megbékéltek egymással.

Juliette és Nick is hazaért, füst és tűzjelző hangja fogadja őket, Trubel főzni próbált. Szellőztetés közben Nick közli a lánnyal, hogy holnap nagy nap lesz, elköltöztetik a lakókocsit. Közben Juliette telefonhívást fogad, Adalind keresi, furcsa dolgot tapasztalt Sean-nál, mintha visszatértek volna a korábbi érzelmei a lány iránt. Juliette teljesen kiakad, Adalind rögtön felajánlja, hogy kotyvaszt valamit, de erről Juliette gyorsan le is beszéli, majd Adalind szakítja a vonalat. Juliette elpanaszolja Nick-nek az új fejleményeket, de a Grimm nem adna sok hitelt Adalind szavainak.

03.jpg

Farkaslakban nagy csörömpölésre ébrednek a ház lakói, ijedten szaladnak le. DeEtta (Rosalee testvére) kicsit felöntött a garatra, majd bódult állapotában nem elég, hogy felvette a menyasszonyi ruhát, de még vörösborral le is öntötte. A lány szívességnek tartja, mert ő kétszer ment férjhez benne, mindkét házassága tönkre is ment, rossz ómen az a ruha, majd ájultan elterül a padlón.

Reggel, még nyitás előtt dörömböl a kis csapat az esküvői szalon ajtaján, vészhelyzet van! A kirakatból ki is néznek egy ruhát, de az eladó közli, hogy 2200 dollár az ára, Bart felajánlja, hogy megveszi lánynak. Közben odahaza DeEtta magához tér, szörnyülködve veszi észre, hogy mit művelt, Eddie lecsendesíti, gyűlölték úgy is ezt a ruhát!

 

Renard felhívja Juliette-t, a beszélgetés igen furcsára sikeredik, a nő végül rácsapja a telefont a férfira miután az a tegnap estéről kezd el hadoválni. Wu ekkor érkezik, kiderítette, hogy hol lehet a nő, egy raktártelepnél tették ki, ahol van is egy raktár Adalind anyjának a nevén, Sean maga indul el felkeresni azt.

Trubel és Nick költözteti a lakókocsit, a férfi vett egy kis földet egy erdő közepén, talán ott nehezebben találnak rá. Kocsikázás és telepítés közben átbeszélnek pár dolgot, főleg Nick anyja a téma.

Juliette-nek újra hívása van Adalind-tól, Sean-ra kérdez rá, Juliette újra kiakad, Adalind vinné neki a főzetet, de a nő nem akar vele foglalkozni, csomó dolga van. Adalind átadná szívesen Nick-nek is, ha otthon van, de erre is nemleges választ kap, a boszorkányszörny oldja meg maga a dolgot. Adalind elégedetten szippant újra a főzetből, átváltozva indul el.

05-1.jpg

05-2.jpg

A lakókocsiban Rolek örökségét pakolják ki, Trubel kíváncsi, hogy Nick szeretne-e normális ember lenni, a férfi nem ad választ rá, csak annyi biztos, hogy nem lett könnyebb az életük.

Sean feszítővassal érkezik a kérdéses raktárhoz, meg is találja a főzetet, nyugtalanul veszi tudomásul, hogy Adalind megint kavar.

A költöztető csapat fáradtan ér haza, Trubel egy újabb keveréklényes könyvvel elvonul a szobájába, Nick pedig készülődni kezd, de álJuliette egy szál pongyolában várja, még kicsit tolódik az öltözködés.

Renard közben a könyvet tanulmányozza, lefordítja magának a bájitalt, amely egy tükörképet hoz létre, Sean egyszerűen leribancozza Adalind-ot. Az emlegettet nő elégedetten nyúlik el az ágyon, Nick szívesen menne még egy kört, de álJuliette lehűti, készülődni kellene, így Nick elvonul fürödni, a nő pedig elinal. Trubel egy almáért érkezik a konyhába, vicceskedni próbál a boszorkányszörnnyel, aki nem vevő épp a lány humorára, kiviharzik a lakásból, Theresa pedig követni kezdi.

 

Renard hívni próbálja Nick-et, aki nem hallja a telefon csörgését a zuhany alatt, így a férfi idegesen teszi le a mobilját, majd mer magának a főzetből. Közben Theresa az álJuliette-t követi, aki beszáll egy taxiba, majd Trubel legnagyobb döbbenetére átváltozik egy szőke nővé.

Az igazi Juliette is hazaérkezik végre, Nick-nek tetszik az új frizurája, bár az előző is jó volt. Kiöltözve távozik, közben a nő szétnézve a hálószobában megtalálja a pongyolát és észreveszi az igen csak gyűrődött ágyat. Trubel a házhoz visszaérve az esküvőre épp távozó párocskát nézi, teljesen tanácstalan a két Juliette miatt.

Az autóban Juliette morcosan ül az anyósülésen, Nick nem érti mi baja. A nő rákérdez a hálóingre és a gyűrött lepedőre, Nick nem érti mit csodálkozik, hiszen olyan jót szeretkeztek. Juliette hisztériásan közli, hogy ő fodrásznál volt, Nick pedig váltig állítja, hogy igenis a barátnőjével kamatyolt. A nőnek ekkor esik le, hogy Adalind érdeklődött a napja felől, mindkettőjüket elfogja a hányinger.

 

Renard lefékezi az autóját Nick-ék háza előtt, majdnem betöri az ajtót, Trubel végül beengedi. Kiderül, hogy tényleg két Juliette van, Sean azonnal találkozni akar Nick-kel, meg kell innia a bájitalt. Trubel át is adja a címet, azonban Renard nem jut messzire, az ajtóban Steward lelövi, majd Theresa-ra is rátámad. Steward nyert helyzetben érzi magát a sarokba szorított Trubel-lel szemben, át is változik, de meglepődve veszi észre, hogy a lány egy Grimm. Theresa se rest, rátámad az ügynökre, majd egyszerűen levágja a fejét. Lelohol a földszintre, telefonon pedig értesíti a rendőrséget.

 

Juliette még mindig morcos, kezd elege lenni ebből a világból, nem tudja meddig bírja még ezt az egészet, Nick teljesen lelombozódik ettől. Immáron odabent Hank próbálja nyugtatni a vőlegényt, közben Nick rájön, hogy otthon hagyta a napszemüvegét, Bart menti meg a helyzetet ismét, kölcsönadja a sajátját.

Az esküvő elkezdődik, közben Trubel a százados autójával a helyszínre igyekszik, hogy Nick minél hamarabb megkapja a bájitalt. Az esküszövegek között látjuk, ahogy a rossz állapotban levő századost a mentőautóba helyezik, majd Wu-t a társa rángatja be a házba, furcsa dolgokat talált a helyszínen. A levágott fej után, az emeleten a többi tartozékot is megtalálják, Wu próbálja elérni Nick-et, de hamarosan leteszi a mobilt, Trubel könyvében látott képektől teljesen lesokkolódik. A fogadalmi szöveget hallgatva látjuk, hogy Adalind csomagol, gondolom jobbnak látja lelépni Portland-ből.

 

Trubel a szertartás végére ér oda, eszeveszetten rohan be a terembe napszemüveg nélkül. A vendégek rájönnek, hogy Theresa egy Grimm, majd feldühödve körbezárják, hiába próbálja a Monroe házaspár csitítani a tömeget. Trubel próbálja a bájitalt átadni Nick-nek, de az végül eltörik, nagy nehézség árán tudják őt kicibálni biztonságos helyre. Trubel elhadarja mi történt, közben nem értik, hogy Nick miért nem látta az átváltozott vendégsereget, Monroe át is alakul, de Nick nem látja, elvesztette a képességét. Bart ront be, azonnal el kell tűntetni Trubelt-t, mert mindenki meg akarja ölni. Juliette, Teresa, Hank és Nick elmenekül a százados autójával, miközben a mentőben éppen az ő életéért küzdenek, Adalind pedig egy repülőgéppel valószínűleg Ausztria felé tart…

 

Innen folytatjuk az izgalmasnak tűnő 4. évaddal! Köszönöm az egész évados figyelmet!

Címkék: grimm
99 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pácsó Ármándó 2015.08.18. 17:51:21

Ez megint egy mozgalmas rész volt. Adalind mennyit kavart! :-)
"de álJuliette egy szál pongyolában várja, még kicsit tolódik az öltözködés." - Még ez a szemérmes megfogalmazás! :-)
A 8/2-es kép nagyon jó! :-) A 9/3 meg olyan mint Csubakka feje (de ezt Gabba jobban tudná)
Kösziii a sok szörnyképet! És az egész évados munkádat, ami nekünk szórakozást jelentett! Mikor folytatod?

m e o w · http://eletfalun.blog.hu/ 2015.08.18. 22:01:46

Imádom az évadzárókat! Köszi a hogyvoltot, remek lett, hűen adja vissz a rész izgalmát és fordulatosságát!

Gabba 2015.08.20. 07:47:32

ez megint nagyon izgis évadzáró volt

izgulhatunk Renardért, remélhetőleg a kockahas kemény izomzata csökkentette a lövések erejét

Nick vajon hogy szerzi vissza a képességét, ellenkamatyolással? (nem kell válaszolni :)

Pácsó Ármándó 2015.08.20. 08:11:49

@Gabba: Pedig én szívesen válaszoltam volna, de ha nem kell, akkor nem kell :-)

2015.08.20. 14:33:18

Csodálatos évadzáró csudás hv-ja, Kapitánycsaj, minden posztot nagyon köszizek. <3 már előre fentem a fogam erre a részre, mert ez ez ez ez...minden női butaság kivonata, és ez Julietteben ölt testet.
Minden egyes jeleneténél csak ültem kerek szemekkel, hogy uramisten, ennyire hülye nem lehet senki, és ez egy Grimm felesége. elképesztő volt. Mert érted, ha kovácsjózsi lakatos neje lenne, nem szólok semmit, de előtte még ő hangoztatta fennen, h másforma. Elképesztően irritál továbbra is. Igen, elfogult vagyok irányába, mert nem igaz, h ennyi idő után még megrekedt azon a szinten, h megcsaltál, te dög, pont Adalinddel, és egyiknek sem jut eszébe, h basszus de MIÉRT?? Ez a miért most kétértelmű részemről, Nick is csodálkozott, h wáááá, szex van? fényes nappal? Julie meg h szex volt fényes nappal??? Mikor én futkorásztam ügyintéztem? Ez önmagában is több mint beszédes. Az meg hogy eszébe sem jutott egyiknek sem, h jó de miért csinálta Adalinda? E-l-k-é-p-e-sz-t-ő. Tudom, mese, ne éljem ennyire bele magam.
Kapitánycsajééééé, hogy tervezed a 4. évadot? Megvárod a magyar vetítést?

Pácsó Ármándó 2015.08.20. 16:27:29

@Biri_Kroki: Julis tényleg tipikusan buta volt, de nélküle nem lehetett volna ilyen izgi a sztori. Arra gondolok, ahogy Adalindet kezelte, tele naivsággal.
A "nappali szex" dologra nem is figyeltem fel, ezek szerint Nick egy jóravaló és hűséges srác, aki elnézi Julis apáca természetét. Gondolom boldogan rácsodálkozott közben ahogy egy bosziszörny kezelte a répáját (szia Gabba+Aaannnaaa!).

Másrészt ez a szexgate megalapozhatja a folytatásban az esetleges növekvő Julis-Adalind gyűlöletet és egy jó kis cicaharc kerekedhet ki belőle. Várom még Wu örmi felvilágosítását is és Bud szerepeljen többet a folytatásban. És legyen még lábleves. Csakennyitakartammondani.

2015.08.20. 16:43:26

@Pácsó Ármándó: Juli mindenkit elhajtott, hagyjál békén szinten, nem a nappali szex volt részemről (és Nick részéről) hangsúlyos, hanem h VÉGRE VOLT szex. Juli meg persze kiborult, h DE KIVEL merészeltél szexelni, Nick? Nehogy már számon kérje, ahelyett, h arra fókuszáljanak, h de MIÉRT csinálta ez Adalinda?! Kabaré.
Wu-t nagyon imádom, akarom h lásson végre, és ne hallgasson másra.
Bud béna.
Adalind Julis párharcban -természetesen- ennek a majom Julinak szurkolok, kizárólag Nick miatt, mert szereti. De amúgy nem illenek össze.

2015.08.20. 16:45:31

@Pácsó Ármándó: marhára nem naiv volt, egyszerűen csak ostoba, mint mindig. "én vagyok a Grimm nője, engem imád, nyenyenyenyeeeeee"

2015.08.20. 16:51:47

Jajj, annyira tudtam, h el fogom ragadtatni magam az évadzáró miatt, mert anno úgy felidegesített. Úgy féltem, h majd ha megjelenik a poszt, jövök undokoskodni. Hát megtörtént.

Pácsó Ármándó 2015.08.20. 16:54:38

@Biri_Kroki: Véletlenül egyetértünk (nemtom mi van ma velem, talán az államalapítás vagy a hidegfront?), szerintem se illenek össze.
Gondolod, hogy este a sötétben, misszionárius pózban sem volt semmi? Az első felindulásból jövő háborodás még érthető, de utána tényleg tovább kellene gondolni, mert nem egy varrónőről és egy pékről van szó, hanem egy RendőrGrimmről és egy FondorlatosBosziszörnyről.
Hank sem lát, csak beavatott, így Wu-t is erre a szintre várom. Bud király. Nicknek meg kijárt már egy kis hancúr :-)

Pácsó Ármándó 2015.08.20. 16:56:20

@Biri_Kroki: Pedig már fejlődött az elejéhez képest. Vagy csak ezután fog? Kicsit már összefolynak a régebbi részek

Pácsó Ármándó 2015.08.20. 16:57:38

@Biri_Kroki: Szerintem ez nem undokoskodás, Julis tényleg egy negatív karakter.

2015.08.20. 17:05:44

@Pácsó Ármándó: Wu látása nem szó szerinti, úgy értem, h avassák be végre a többiek a tutiba.
Ezzel a HP Julival se lenne problémám, ha felfogná, hogy innentől kezdve, h egy GrimmNickel összekötötte magát, nincs olyan, h Én a Juli (aki gyakorlatilag nulla, hisz nincs képessége semmilyen), mert már egyek. * Á, tuti nem szekszeltek még éjjel sem, különben Nick nem lepődött volna meg a váratlan lehetőségen.

*igen, őt a grimm tette fel a térképre, akárki akármit is mond, nélküle is valaki, de nem lenne mérvadó személyiség.

Pácsó Ármándó 2015.08.20. 17:13:09

@Biri_Kroki: Mit egyél? Nemértem :-)

Talán Wu-t és az idegeinket húzzák még egy darabig ezzel a beavatással.
*Egyértelműen csak Nicket hátráltatta eddig.

Pácsó Ármándó 2015.08.20. 17:25:51

Nau64 meg igazán folytathatná minél hamarabb! Pl.: itt van ez a hosszú hétvége ugyebár ...

2015.08.20. 17:30:31

@Pácsó Ármándó: értékelem a próbálkozást, egyelek meg :)

Az a baj, h ebben a részben a legnagyobb királylány Adalinda volt, meg a GrimmCsaj. Jááájj, oppsz, volt egy rész, amin hatalmasat néztem és cöcögtem: elvitték a ritkaerdő közepébe a lakókocsit, ahonnan kilóméterekről látni. na, ott megállt az eszem, és úgy is maradt.

Pácsó Ármándó 2015.08.20. 17:30:58

@Biri_Kroki: Ja, és szőkének áll a világ. Ezért jöttél :-)

Pácsó Ármándó 2015.08.20. 17:35:25

@Biri_Kroki: De az annyira jó helyszín az ellenségnek egy támadásra, nem?
Amúgy FR (a felsőtestek hercege) is eléggé alulmaradt Adalinddal szemben, amikor utána ment Nickékhez. Egyszerűen lecsapta.

2015.08.20. 17:48:04

@Pácsó Ármándó: tévedsz :pp azért jöttem, mert ebben a részben csúcsosodott ki Juli elképesztő hisztis picsa dilettáns hozzáállása a Grimmhez ÉS az egész világhoz, amelyben él.

FR és és pasikkal azért nem foglalkozom = fejtem ki a nézeteimet, mert minden pasi megvezethető. Bárki által.

2015.08.20. 17:49:19

@Pácsó Ármándó: ja és mekkora jó búvóhely, mert hisz annak szánták. gratulációm küldöm.

Pácsó Ármándó 2015.08.20. 18:01:38

@Biri_Kroki: "mert minden pasi megvezethető. Bárki által."
Dehogy, csak a felületes szemlélőnek úgy tűnik. Szerintem ha Nick észreveszi KÖZBEN hogy nem Julisban van, attól még befejezi a dolgot. Azután meglepetést színlel :-)

2015.08.20. 18:08:30

@Pácsó Ármándó: ó te még a szeksznél tartasz? haladj tovább :D

Pácsó Ármándó 2015.08.20. 18:10:49

@Biri_Kroki: Továbbhaladok és megmosolygom nézeteidet.
:-)
Tessék!

2015.08.20. 18:30:59

@Pácsó Ármándó: abból sok van, melyiket éppen?

2015.08.20. 18:41:04

@Pácsó Ármándó: :)))))) nagyon jó! utállak! :))))

Pácsó Ármándó 2015.08.20. 18:59:29

@Biri_Kroki: Jól van, csak nem látszott rajtad :-)

Szerinted lesz még aki hozzászól? Esetleg az írónő is megjelenik személyesen?

Kapitánylány 2015.08.21. 10:04:35

@Biri_Kroki: @Pácsó Ármándó: bakker, nem nézek ide és erre tessék! :D

akkor szépen sorban:
én akkor csaptam a homlokomra, amikor azt mondta Nick, hogy vett egy telket, mert itt majd jól nem találják meg a lakókocsit... persze, ha neveden van egy telek, azon a szerződésen nincs rajta hrsz mi, most komoly? vagy lehet álnéven vásárolni? ha?

Juliette ebben a részben engem is nagyon kiakasztott, és tényleg! miért is nem tesszük fel azt a kérdést, hogy miért is csinálta Adalind??? jó, kellett a feszültség a végére...

Wu-val most már kezdeniük kell valamit, mert még egyszer már nem veszi be, hogy biztos csak képzelődik... szerintem be lesz avatva, yuppi

@Gabba: a 4. évad hogyvoltjának a folytatása az illetékes kollégától függ, szeretné ha tovább írnám, vagy ő akkor is megvárja a magyart és csak akkor csatlakozik hozzák? most a v6 elkezdte az 1. évadtól, van rá egy kis esély, hogy utána leadja a 4. évadot, hátha

évadzárónak nem volt rossz, szegény keverékpárosunk esküvője jól tönkre ment, meg ott van az igencsak lyukas százados is, van miért várni a 4. évadot

és itt is szeretném megköszönni minden lelkes olvasómnak és hozzászólómnak az egész évados figyelmet, ezer hála és köszönet, csókoltatok mindenkit! :)

2015.08.21. 10:57:37

@Kapitánylány: mi köszönjük! ;) a 4. évadot nem is tudom, hogy kéne...egyrészt ki tudja, mikor adják, viszont hiányoznak nekem a kockás pléd alatt összebújós kibeszélések - pl a kalapos tigris bajszának a megtépkedése közben ;)))) másrészt meg várnám a hogyvoltokat is, magyar vetítéstől függetlenül...olyan türelmetlenkedve :))

Pácsó Ármándó 2015.08.21. 11:23:19

@Kapitánylány: Ide kell nézni (mindenkinek!), ez egyértelmű :-)
Lehet, hogy a rendőröknek lehet titokban telket venni, nemtom.
Illetékes kolléga? Kiő? Mi szeretnénk a mihamarabbi folytatást, úgyhogy!!!!
"igencsak lyukas százados" :DDD

@Biri_Kroki: Tehozodaplédet!:
kepfeltoltes.hu/view/150821/julisesbirilove_www.kepfeltoltes.hu_.gif

Kapitánylány 2015.08.21. 11:27:45

@Pácsó Ármándó: Gabba nézi úgy ahogy hogyvolt jön, ha őt nem zavarja, akkor folytatom :-)

@Biri_Kroki: október végén jön az 5., volt egy terv, hogy azt érem utól, de az már lehetetlen! :-) 2 résszel jönni hetente... bele is őszülnék! :-D

2015.08.21. 11:30:33

@Pácsó Ármándó: ha juli is befurakszik a pléd alá, meg fogom csipkedni sunyi módon :)) majd azt mondom neménvótam, hanem adalinda! :P

2015.08.21. 11:35:44

@Kapitánylány: rátok bízom, a 4.kel eleve megcsúsztam kicsit, szóval ahogy döntötök, az megfelel nekem is. leglényeg, h legyen, h mikor, az mellékes is :)

Pácsó Ármándó 2015.08.21. 11:47:53

@Kapitánylány: Én Gabbát egy toleráns és alkalmazkodó huttnak ismertem meg, de nem akarom itt befolyásolni a dolgokat (de!)

@Biri_Kroki: Nemmellékes, hogy mikor! (nemeztbeszéltükmegte!)
De hát Julis kedvel téged! Látodmondta!
Adalind jöhet a pléd alá, majd átváltozik amilyenre kell :-)

2015.08.21. 12:06:10

@Pácsó Ármándó: Gabbára való tekintettel írtam, meg a többség döntésére, te Átokfajzat!!! :))

AaannnaaA 2015.08.21. 12:28:10

Köszi a hogyvótot! Remek, körömlerágós évadzáró volt!
Az elején, az a jelenet amikor mindenki egymást túllicitálva magyarázza miért kell Nick-re szemüveg - nagyon hangosan röhögtem. Sajna a jókedv kábé eddig tartott.
Renard lelövésénél nagyon kiakadtam, lehet körmöt rágni ezerrel, hogy akkor most mégis mi lesz??? Őszintén szólva érte jobban aggódom, mint Nick-ért, a sorozat mégiscsak a Grimm-ekről szól, szóval nekem annyira nem para ez a képesség elvesztés.

És hát természetesen Csubakka feje!!! Jeah, örök emlék a közös Grimm-nézésről :)

Pácsó Ármándó 2015.08.21. 12:44:28

@AaannnaaA: Végra Aaannnaaa is itt van :-)
Most már csak Nyauuuuunak és Gabbának kellene visszatérnie a tetthelyre :-)

2015.08.21. 12:57:55

@AaannnaaA: no igen, a zombiságból is milyen szépen kigyógyult, ugye ;)
a századost se féltsük ilyen alapon, ugye ;)

Személy szerint én most mindenképpen Wunak szorítok, neki mintha jobban elkéne a drukkcsizás :)))

AaannnaaA 2015.08.21. 13:04:00

@Biri_Kroki: Én meg pont miatta nem parázom annyira :) Az a sok extra szellőzőnyílással ellátott szép felsőtest jobban aggaszt :(

2015.08.21. 13:17:38

@AaannnaaA: ahhahh, ez végülis még egy nyomós érv, h haladjunk tovább a 4. évaddal! ;) ó azok a kockák! :)))) (bár egy ideje már nickifijú a szívem csücske, és ez vhol kicsit indokolja a julis iránti hmmm ellenérzéseimet :D )

2015.08.21. 13:28:33

@Pácsó Ármándó: ugyan honnan is tudnánk itt, a 3/22ben? még. Ne trollkodjál, kalapos!

AaannnaaA 2015.08.21. 13:29:24

@Pácsó Ármándó: Kabbe :)

Most akkor arról megy a vekengés, hogy rábeszéljük Kapitánylányt folytassa a negyedik évaddal és ne várja meg a magyar vetítést? Úgy nézem hajlik rá... Jófejség tőle, bár mondjuk adja magát, lévén esélytelen megtudni melyik tévé mikor méltóztatja folytatni itthon.

2015.08.21. 13:46:11

@AaannnaaA: ugy vettem ki a szavaibol, h nezesben mar az otodiknel tart, irasban nemtom. A 4.rol nincs info, mikor adja a via6..,egyelőre többen haladnánk tovább. de mondom, nekem mindegy, ugyis csak akkor irok, ha kiborit juli :))))

2015.08.21. 13:46:42

Szoval en Svajc vagyok.

AaannnaaA 2015.08.21. 13:49:43

@Biri_Kroki: Ötödiknél biztos nem tart, az csak ősszel kezdődik odakint :) De a negyediket valóban végignéztük, szóval lehetne írni, ha akarná. Majd eldönti.

2015.08.21. 13:57:32

@AaannnaaA: jajjj az majd oktober, csak osszefantazialtam azzal, h dupla hvkat kene irnia, h utolerjuk :) meg mar a szamokat is keverem, na.

2015.08.21. 13:58:26

Amugy hol vagyok???!! Sok sori, mar nem gyozom kovetni :)))))

Pácsó Ármándó 2015.08.21. 14:05:18

@Biri_Kroki: Ajánld fel hogy segítesz a duplában. Ugysecsinálszsemmit.

@AaannnaaA: Igen, szerintem beszéljük rá.

Kapitánylány 2015.08.21. 14:11:02

csak annyi bajom van még, hogy akkor Zyta névadásait fogom használni a keveréklényeknél, vagy az is megoldás, hogy maradok az eredeti, angol névnél...

@Pácsó Ármándó: majd jövőre utolérem magam a 6. évaddal! :D

Pácsó Ármándó 2015.08.21. 14:16:35

@Kapitánylány: Oké! Névnek meg jó lesz az ami neked szimpibb, ebből ne csinálj gondot :-)

Gabba 2015.08.22. 07:03:32

@Kapitánylány: jaj, de hát most tényleg miattam problémáztok?
én tényleg a hv alapján követem, de hogy a tv vagy a netes vetítés alapján jönnek a hv-k, az nekem ganz egál

most amúgy is más bajom van, megharapott egy vízi állat, arról írok hogyvoltot éppen :)

Kapitánylány 2015.08.22. 09:04:14

@Gabba: nem problémázunk mi, csak figyelembe veszünk Téged, de ha nem zavar, akkor lehet elkezdem, majd meglátom szeptemberben, mert most folytatom a szabadságomat... :)

Pácsó Ármándó 2015.08.22. 10:49:41

@Gabba: Ha krokodil vót, szójjá! Elintézem!

@Kapitánylány: Én támogatom a mielőbbi kezdést! :-)

2015.08.23. 12:49:35

@Pácsó Ármándó: nem az vót, krok nem esz huttt!
(amúgy ne emberkedjél, nem vagy te Dundee, ha meg nem lennék, nem tudnál kötekedni eleget! Ni!)

Pácsó Ármándó 2015.08.23. 12:52:18

@Biri_Kroki: Tegnap láttak felénk a Tiszában egy Krokodilt. Mit tudsz felhozni mentségedre?

2015.08.23. 13:34:35

@Pácsó Ármándó: hogy latszik, a macskafelek mennyire nem ertenek a vizekhez, en a korosben csapattam! :P

Pácsó Ármándó 2015.08.23. 13:51:11

@Biri_Kroki: Ma remek a hangulatom (pom-po-ro-ro-pom), ezért nagyvonalú leszek veled! Legyen a Körös kedves Bircsike! :-)

2015.08.23. 14:30:30

@Pácsó Ármándó: magának Borbála kisasszony, csak semmi bizalmaskodás!

Pácsó Ármándó 2015.08.23. 14:49:05

@Biri_Kroki: Csak ma erre is hajlandó vagyok Borbála kisasszony :-)

2015.08.23. 15:46:42

@Pácsó Ármándó: mi ez a nagy elnezes -csak ma??

Gabba 2015.08.23. 16:45:58

@Dr.DottyTroll, a Vörös Csukás Katgimis AngyalTroll: csak azt tudom, hogy uszonya volt...
a többit később :)

2015.08.23. 16:57:21

@Gabba: akkor cápali vagy cápeti vót!

2015.08.23. 17:00:43

@Gabba: @Biri_Kroki: vagy a csuka mónika. Lényeg, h a hv már készül róla, véget vetve a találgatásoknak. Addig is jujjj ebből mi lesz?! izgulunk.

2015.08.23. 17:10:21

@Gabba: pecsétet feltörjük, azért van!

Pácsó Ármándó 2015.08.23. 18:45:56

@Gabba: Jajj! (és még egyszer) Jajj!! :DDDDDD

@Biri_Kroki: Na vajon mi lehet 1x1évben? :-)

Pácsó Ármándó 2015.08.23. 19:03:05

@Gabba: Nem, én saját magamat :-) De "ajkamon lakat" :-)

2015.08.23. 19:13:45

@Pácsó Ármándó: vagy ármándó vagy pácsó nap. na melyik?
(sok boldog pácsó szülcsinapcsit neked)

Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka 2015.08.23. 19:21:28

@Pácsó Ármándó: nahát, tényleg? Isten éltessen :-)

@Gabba: akkor nem rák, az is vmi.

Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka 2015.08.23. 20:08:48

@Pácsó Ármándó: miután felhívtad a figyelmet :-)

Ámde annál nagyobb szeretettel.

Kapitánylány 2016.03.16. 17:05:29

@Gabba: @Pácsó Ármándó: @Biriksz_Krokiksz!: @m e o w: @AaannnaaA: készülni! március 22-én a Viasat 6 adni kezdi heti két résszel, a hogyvolt író pedig próbálja követni azt épp ésszel! :D (micsoda rímek! Ármándó megihletett!)

Pácsó Ármándó 2016.03.16. 17:24:30

@Kapitánylány: NA VÉGRE! :-)))
Jajj, de jó!!! Lesz Grimm!! És Kapitánylány írja versben!!!
(Még van két részem a méltán híres és ihlető FV sorozatból, ami lefoglal, de utána igyekezni fogok többet jönni!)

@AaannnaaA: Jó lesz! :-)

Kapitánylány 2016.03.16. 18:13:18

@AaannnaaA: várlak is, nem is kérdés! ;)

@Pácsó Ármándó: na ne, a rímek faragását meghagyom neked! ;) esetleg egy kicsit próbálkozom...

Pácsó Ármándó 2016.03.16. 18:30:17

@Kapitánylány: Én is úgy kezdtem, azután ha picit nem figyelsz oda, már meg is írtad az egészet. Tényleg könnyű.
(Köszi az Ármándót! Alig akarnak így szólítani, pedig jobban szeretem, mint ha lepácsóznak)

Kapitánylány 2016.03.16. 18:42:21

@tinipuma: készülj Te is, csak Téged nem tudtalak belinkeni! ;) de majd mostantól!

meg egyébként is mindenki készüljön! :)

@Pácsó Ármándó: úgy nevezlek, ahogy csak szeretnéd! ;)

2016.03.16. 19:34:47

@Kapitánylány: aztaaaa! klassz hír, itt leszek! :) köszikösz, h jelezted!

Gabba 2016.03.16. 19:35:39

@Kapitánylány: hát nagyon gratulálok a szerencsés választáshoz, nekünk biztos jó lesz :)

márc.22. amúgy is jó, mert csak két napra van a kedvenc dátumomtól :)

Kapitánylány 2016.03.16. 20:10:20

@Biriksz_Krokiksz!: várlak! :)

@Gabba: így este már fáradok, milyen szerencsés választásról van szó? :D
és félve kérdezem, mi lesz 22-e környékén?

Gabba 2016.03.16. 20:17:55

@Kapitánylány: hát olyan szerencsésen választottál sorit, hogy dupla részeket adnak belőle :)

a másik kérdésedre a nevek adnak választ :)

2016.03.17. 04:57:27

@Pácsó Ármándó: ezt mire írtad, kedves pácsócicc? ;)

2016.03.17. 04:59:42

@Gabba: nekünk dupla örömet szerez, ennyire cukker! :P ;)

Pácsó Ármándó 2016.03.17. 06:20:54

@Biriksz_Krokiksz!: Csak próbálom felvenni a szurka-piszka fonalat, mint régen :-)
(Ez a pácsócicc se rossz, csak nagy P-vel :-)) )

2016.03.17. 07:00:29

@Pácsó Ármándó: majd az uj poszt alatt, addig tartalekold az erodet :)))
süti beállítások módosítása