Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Kékpróba 6x05 - Igazi úriember

2015. július 30. 10:04 - Bruti

A mai epizódban Tracivel nyitunk, már éppen ráfért, hogy egy epizódban ő legyen az abszolút főszereplő. Pasijával, Steve-vel a kedvenc kávézójukban izgulnak, ugyanis ma lesz Traci Nash nyomozó első rajtaütése. Tetemes mennyiségű fegyvert fognak lefoglalni és ez láthatóan aggasztja Tracit.

vlcsnap-00007.jpg

A 15-ös népe kezd gyülekezni, most éppen Chris, Gail és Dov érkezik, de nem indul felhőtlenül a nap, ugyanis Christ már ott várja a szeretője, aki egyben a főkapitány felesége is. Kicsit ragadós a hölgyike, Chris alig tudja levakarni. Aztán előkerül a szerelmes párunk Andy és Sam, akik éppen beesnek Traci eligazítására. Ma egy fegyvernepperen szeretnének rajtaütni, akihez nagyobb szállítmány érkezik. Traci közben üzenetet kap és kiderül, hogy most lett beteg a fia. Szól McNally-nek és Gailnek, hogy fedezzék, még a rajtaütés előtt elrohan az iskolába.
Juliet és Nick évődik kicsit egymással és virágnyelven tárgyalják a szexuális kapcsolatukat, mikor Juliet hívást kap és félrevonul. Valószínűleg a titokzatos néger fickó hívja és lecseszi, amiért nem jelentkezett be tegnap este. Ideje lenne már ezt a szálat is megpiszkálni egy kicsit.

vlcsnap-00008.jpg

Traci berongyol a suliba, de ott semmit nem tudnak a fia betegségéről. Bent ül az osztályban, minden rendben vele, szóval sarkon fordul, és már rohan is vissza az őrsre. Éppen ideje is, mert Swarekék már egy ideje őt keresik. McNally meg kb. öt másodpercig se bír hihetően hazudni, így kinyögi, hogy Traci merre jár. Ok, hogy a gyerek fontos, de az akció mindjárt indul, szóval majd odairányítják telefonon. Közben Traci már rohan a kocsijához, beül, de mikor el akar indulni, hátulról lefogja és elkábítja egy kámzsás alak.
Az bevetés helyszínén mindenki Tracit várja, de mivel sehogy se tudják elérni, nem várnak tovább és rajtaütnek a fegyvercsempészeken. Az akció sikeres, halom fegyver kerül elő és a még a banda feje is megbukik. Persze elég pofátlan a csávó, és a parancsot követeli. Megmutatják neki, de azon Traci Nash neve áll. Traci meg sehol, így McNally-ék elindulnak megkeresni.

vlcsnap-00009.jpg

Swarek már a kihallgatóban ül a csempészfőnökkel, aki leginkább Traciért aggódik, és olyan kijelentéseket tesz, mintha tudná mi történt vele. Megérkezik Steve Peck nyomozó és hamar összerakja a képet: lehet, ez az ember rabolta el a csaját? Nem sokáig gondolkodik, bemegy és rövid beszélgetés után betöri emberünk orrát. Kirángatják és Swarek higgadtan átgondolja a szitut. Lehetetlen, hogy nála legyen Traci, mert az azt jelentené, hogy előre tudott a rajtaütésről. Abban az esetben meg lefújta volna a szállítmányt, szóval csak kábítja őket. Andy és Gail közben megérkezik a sulihoz, ahol kiszúrják Traci kocsiját. Kinyitják és egy csokor sárga virágot találnak XOXO üzenettel. Akkor ezek nem fegyvercsempészek, hanem az erkélyes szatír tért vissza az évad első részéből.

vlcsnap-00010.jpg

Traci székhez kötözve ébredezik, egy szobában, miközben megérkezik az őrsre Capello nyomozó, aki a szexuális bűnesetekkel foglalkozik. Sokra nem jutottak, mióta Andy-t megtámadták az első epizódban, de van egy gyanúsítottjuk, Adrian Clarke. Elindulnak megkeresni a fickót, míg Dov és Gail elmegy Traci fiáért a suliba. Juliet önként jelentkezik, hogy tudna segíteni az internetes keresgélésben, mert van benne tapasztalata. És tényleg. Már a második nyomoz ó az őrsön, aki iszonyúan vágja a dark webet, Duncan meg Nick, csak kapkodja a fejét, hogy honnan ez a hacker tudás.
Dov és Gail, Leóval (Traci gyermekével) kocsikáznak és próbálják megnyugtatni, míg Swarekék megérkeznek a feltételezett tetteshez. Rövid párbeszéd után Clarke menekülni próbál, de McNally olyat bever neki, hogy jobbnak látja inkább lefeküdni a földre. Közben Traci is hallja a zajokat, párhuzamosan látjuk őt és azt, ahogy a rendőrök átkutatják a házat. De hamar kiderül, hogy a nyomozót nem abban az épületben tartják fogva. Egy másik kámzsás fickó érkezik hozzá és elkezdi videózni.

vlcsnap-00012.jpg

Capello és Swarek kihallgat ja Clarke-ot, de valahogy semmi se stimmel. A fickónak tuti alibije van ma reggelre és a profilja se egyezik. Vagy nem ő a tettes, vagy van egy társa. A kámzsás közben szótlanul filmezi Tracit, aki folyamatosan beszél hozzá, nyugtatja, majd hamar rájön, hogy ő ismeri ezt az embert: Corey az, aki a kedvenc kávézójában szolgál ki és volt is már gyanúsítottja az ügynek, de akkor szépen kidumálta magát.
Bent az őrsön az önjelölt hackerünk már meg is találta Clarke társát, így már ők is tudják, hogy a kávés fickót kell keresniük. Amíg rendőreink úton vannak Traci is rájön pár dologra. Corey nem a tettek embere, ő inkább az ész a buliban, meg a kukkoló, de addig idegesíti, amíg a srác mégis elszánja magát. Elvágja Traci köteleit, mire kap pár rúgást meg ütést és a lány bemenekül egy raktárba. Corey próbálja kicsalogatni, de mikor ez nem jön össze, betöri az ajtót. Ekkor Traci, egy biciklilakattal olyan maflást ad neki, hogy egészen addig szédeleg, míg rá nem rontanak a rendőrök.

vlcsnap-00014.jpg

A fogdában már nem annyira agresszív az emberünk, kiderül, hogy sosem vett részt az erőszakban, csak videón nézegette őket és látszólag meg van győződve róla, hogy ő igazából úriember.
Egy gyors búcsú a szereplőktől: Traci még összekapja magát és végül találkozhat a fiával, míg Juliet és Nick azon tanakodnak, hogy miért kell titokban tartani a kapcsolatukat. A végén Christ látjuk hazaérkezni, ahol már vár rá a szeretője, de ez nem nagyon fekszik a srácnak. Az meg pláne nem, hogy a csaj újra drogozik…

vlcsnap-00015.jpg

Címkék: Kékpróba
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása