Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Nagypályások 1x03 - Magas élet a csöcshajón (18+)

2015. július 08. 09:00 - _lovas_

A múltkor Spencer leszerződtette a pénzügyeit kezelni képtelen NFL-sztárt, Vernont az ügynökséghez, úgyhogy végre találkozhat a főgóréval a kikötőben. Egy csillagromboló nagyságú jachthoz gyalogolnak ki éppen Joe-val, a felettesével. Spencer még gyorsan meg akarja tudni, tényleg az volt-e a helyzet, hogy a góré nem akarta felvenni, de Joe terel. A góré egy igazi seggfej milliárdos, Spenceréknek zokniban kell állniuk a fedélzeten, mint két hülyegyereknek. Eddig csak annyit hallott Spencerről, hogy fasza öltönyökben jár és régen focizott, bár nagyobb darab embert képzelt el. És olyat, aki képes több pénzt hozni nekik. Spenceréknek van erre egy zseniális terve: szerveznek egy óriási bulit, ahol majd szépen meggyőzik az NFL-eseket, írjanak alá az ügynökséghez. Csak izé, na, kéne hozzá ez a jacht. A góré azt mondja, hogy a feleségét nagyobb eséllyel fektethetnék meg, minthogy kölcsönadja nekik a hajót. De az ügynökök meggyőzik, a játékosok az ilyen cuccokra buknak, és a hajónak semmi baja nem lesz, becsszó. 

ballers31.jpg


Aztán láthatjuk azt is, hogy Ricky már egész népszerű fiú a Dolphinsnál, az öltözőbe menet jattol a csapattársakkal, de mégsem annyira fasza minden, ugyanis az összes cucca eltűnt a szekrényéből. Na, ez is biztos az a csávó volt, aki nem adta neki oda a tizennyolcas mezszámot a múltkor. Megtalálja az Air Jordanjét meg a telefonját az egyik jeges kádban. Beismeri, jól megviccelték, vagyis dehogy ismeri, inkább belenyomja a jeges cipőt az ősellenség arcába, a cicaharcot a csapattársak próbálják feloszlatni. 

ballers32.jpg

Közben Spencerék összeszervezték a bulit a tengerparton, bent parkol a jacht, van pia, a csajok segge félig kilóg a miniszoknyából, ott van a városból mindenki, aki kell. Betoppan Vernon meg a fontoskodó haverja Reggie is, hogy vedeljék az ingyenkoktélt. Spener jó házigazdaként remek történetekkel szórakoztatja a vendégeket, elmeséli, amikor egyszer a pályán éppen a lecsapott az elvesztett labdára, és egy rakás ember alatt találta magát, akik jó kedvvel tépkedték a golyóit és nyúlkáltak a seggébe, csak hogy eleressze a labdát. Joe is teszi a dolgát, a lockoutos időkkel riogatja a focistákat, győzködi őket, hogy spórolni és befektetni kell, ő majd segít ebben. Senkit nem érdekel, mit hord össze. Spencer összefut a bulin a riporter excsajával, lelkiznek egy sort, aztán a nő leadja neki a drótot, hogy Ricky öltözői balhéját meg fogja írni valaki, úgyhogy a sztárelkapó mehet majd Kanadába levezetni, mert az NFL-be senkinek nem fog kelleni. Ez a Ricky tényleg nem bír nyugton maradni, Spencer ideges. Nincs még vége, jön Vernon a haverjával. A játékos szerint ki kell békülnie Spencernek Reggie-vel, és akkor mindenki boldog lesz, magukra is hagyja őket. Békülés nem lesz. Reggie tisztában van vele, hogy nem tud bánni a pénzzel, ám továbbra is be van rágva Spencerre, mert a háta mögött intézkedett, és nem kérte ki a véleményét, hogyan akarja Vernon jövőjét építgetni.

ballers33.jpg
Az autódíler Charles bezzeg élvezi a bulit, kettesével viszi magának a kajával megpakolt tányérokat meg a sört, és Vernonnak kiböki, mennyire ki van készülve, hogy már nem lehet ott a pályán. Joe új elfoglaltság után néz, beáll kockázni a kemény fiúk közé. Szórják a dollárt, az ügynöknek még jól is megy a játék, és közben kipuhatolja, hogy rengeteg csöcsre lesz szükség a jachton, ha valóban akarnak valamit a játékosoktól. Spencer megtalálja Rickyt, elmondja, mi a helyzet az öltözői balhés sztorival, valaki úgyis le fogja hozni. Az elkapó nem akarja túlaggódni a dolgot, buli van, meg rengeteg pia, hagyják inkább a munkát. Később Spencert már egy NFL-klub általános igazgatójaként vizionálja a Dolphins edzője, Spencer szerénykedik, Reggie cseszteti tovább, aztán amikor félrevonulnak előáll az ajánlatával. Spencer jutalékából leszedne egy százalékot. Csóró Spencernek már így is alig van pénze, épp itt az ideje benyomni egy marék fájdalomcsillapítót a drága pezsgő mellé, sok volt már a stressz a bulin, és hol van még a nap vége.

ballers34.jpg
Kezd esteledni, a Dolphins-edző hazalép, de előtte még figyelmeztet mindenkit, legyenek jó fiúk, nem akarja, hogy holnap a játékosai hülyeségeivel legyenek tele a pletykalapok. Ja, elvégre mi történhetne, van egy rakás pia, egy jacht és rengeteg csaj. Mindenesetre rábízza Spencerre a játékoshordát. Megy a buli a hajón, Spencer elégedetten mosolyog és sétálgat a fedélzeten, aztán dumálgat egy kicsit Rickyvel, akiről most épp az derül ki, hogy a tizennyolcas mezszámát lenyúló csapattársa anyjára nyomul. Reggel jeges cipőt nyomott a faszi arcába, most az anyját dönti meg, ettől nem lesz vidámabb a hangulat az öltözőben. Vernon és Joe odafönt érzelmes történteket osztanak meg egymással a jachtokhoz fűződő viszonyukról. Vernon a füvet még visszautasítja, viszont amikor Reggie megjelenik egy nagyobb csoport nővel, akkor már elgyengül. Joe-nak is jut valami, mert néhány csaj azt hiszi, hogy a jacht tulajdonosával van dolguk. 

ballers36.jpg
Spencerék igyekeznek megoldani Ricky újabb krízisét, mármint azt, hogy a csapattársa anyját fektette le. Rickynek viszont már kezd tele lenni a töke, hogy Spencer folyton felügyelni akarja, úgy látja, hogy Spencer csak a saját érdekeit nézi, nem akar szarba kerülni miatta, mert akkor lőttek a biznisznek. El is viharzik. Fönt a fedélzeten Reggie épp a csajokat kokóztatja. Vernon nem szeretné eltiltatni magát, úgyhogy épp lelépne a nagyüzemi drogozásból, amikor az egyik nő éppen félmeztelenre vetkőzik. Mit lehet tenni, így már jóhogy marad.

ballers37.jpg

Mindenki fokozatot vált: Joe szétszívva üti a hajókürtöt a lányok nagy megelégedésére, Charles sörivásban és táncban bárkit lenyom, Vernon nemcsak fotózkodik a csöcsökkel, hanem egy üveg vodka után már kokaint is szív róluk, ki gondolna ilyenkor a drogtesztekre meg az edzőtáborra. 

ballers38.jpg

Ricky mindeközben épp lelkizni kezdene a csapattársa anyjával, hogy ezt talán mégsem kellene csinálniuk, ráadásul a csapattársról kiderül, hogy elég érzékeny fajta, ám a játékosanyuka elég rámenős. Lassan az összes pia és drog elfogy a hajón, Charles már a pólóját is lehánytra, Joe szóban megegyezett pár játékossal, hogy szerződjenek le velük, szóval minden jól menne, amikor Spencer és Reggie újra összefut. Reggie továbbra is ugyanazt fújja: fél, hogy Spencer kirekeszti majd, és provokálni kezdi a volt NFL-est. Spencernek eldurran az agya, megvillantja szuperhős-képességét, és egy legyintéssel messze repíti Reggie-t, aki menet közben még a DJ-pultot is felborítja.

ballers39.jpg

A zene leáll, mindenki megdöbben, Reggie rikácsolni kezd, hogy egy ilyen elmebeteggel senki nem akarhat üzletelni, mindenki jól láthatta, hogy egy drága öltönybe bújt vademberrel van dolguk. Meg azt is leszögezi, hogy innentől kezdve csakis rajta keresztül tárgyalhatnak Vernon ügyeiről. Joe unszolására Spencer tart valami béna lelkesítőbeszédet, a végén még a zakóját is ledobja, a tömegnek ez is elég lenne, csak kár, hogy Joe akkora fekának érzi magát, hogy négereiként aposztrofálja az embereket. Nem sokan díjazzák, úgyhogy bedobják a vízbe. Ma ez is belefér, és Joe is vihog, a csöcshajó nagy dobás volt.

5 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2015.07.08. 12:28:15

nem semmi buli volt, és tuti, hogy ugrott vernon szerződése, mikor a következő részben a csöcsről kokózó képek kikerülnek, mert kikerülnek az tuti.

viszont ez a fehér niggerezik, mire megfagy a levegő poén vagy erőltetése már marha unalmas, szinte minden filmben, soriban benne van ahol kevert a társaság.

apro_marosan_petergabor 2015.07.08. 17:16:21

Mi retek ez, film, vagy TV sorozat?

wakondok 2015.07.08. 20:16:04

@apro_marosan_petergabor: oda van írva, hogy 1x03, akkor szerinted mégis mi a fasz?

wolves84lb 2015.07.09. 11:19:35

@apro_marosan_petergabor: neked úgyis magas lenne, fideszeském...tudod, ez a hanyatló nyugat.

xclusiv 2015.07.09. 23:29:52

A general manager-t én inkáb ügyvezető igazgatónak fordítanám, de mindegy is...
süti beállítások módosítása