Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Zoltán, a Farkasember 1x03

2015. július 01. 22:42 - Chat Géza

 18736745489_2c963eeae4_z.jpgA múltkori forgatási napokon felbuzdulva most is egy hollywoodi producer kottájából kell játszania Zoltánnak, és küldenie kell pár próbafelvételt. Ez ugye így önmagában nem hangzik túl nagy dolognak, állatok csinálnak állati dolgokat, kész, csapó, szevasztok. Na, hát most az adja a nehezítő tényezőt, hogy egy erre a filmre kiszemelt színésznővel együtt kell leforgatni a próbafelvételeket.

Zoltán elmeséli ennek a dolognak a félelmeit, hogy mondjuk egyáltalán nem biztos, hogy a csajjal együttműködnek az állatok. Érkezik Virág és az ő bézik inglis nyelvtudása. Első tanács, viselkedj normálisan, mert a farkasok megérzik, ha valaki természetellenes mozdulatokat tesz, értsd: ne feszengj, mint egy szűz fiú az első estén. Ez egy roppant dangeorus dolog, oké, Zoltán bevezeti a lányt a falkába, mire a farkasok konkrétan szétnyalják a lány arcát. A napi cukiság ehhez képes smafu. Hihetetlen, de tényleg, még Rúfusz, az alfahím is odajött nyalakodni. Zoltán ezzel a meló ezen részét letudta, a munka valószínűleg simán fog menni.  Még úgy is, hogy hetek helyett csak két nap van a jelenetek begyakorlására.

18922923265_7289051f2e_z.jpg

A hollywoodi producer kb. ugyanazt a felvételt akarja látni, mint amit Zoltán egyszer már megcsináltatott a farkasaival a Vér és csokoládé című filmben. Na, hát ez nem olyan mint a biciklizés, a farkasok igenis felejtenek, másrészt az ahhoz a filmhez használt jószágok már nyugdíjba vonultak, így a Rúfusz pakkal kell boldogulni. Az első feladat, hogy egy farkas rávicsorogjon Virágra. Ez sem csettintésre megy, hanem levernek a földbe egy nagyobb nyers húst, pórázon tartva rácuppantanak egy farkast, Virág letérdel, közel megy, az állatot ez nem izgatja, de ott van Virág mögött Zoltán és egy rövid pórázon tartott domináns farkas. A kaját védeni kell, ezért a flamózó jószág már morog, de még nem vicsorít, hát kicsit hergelni, ijesztgetni kell. Na, kész is a fenyegető morgás és fogvillantás. Ez kell ide.

A következő jeleneteket már a sziklák között veszik fel. Mindenek előtt Virágot betuszkolják a farkasok ketrecébe, hogy még jobban befogadják, mivel itt sem tépik darabokra, a melónak is lehet végre adni egy tisztességes adaggal. Az egyik jelenetbe a farkasok a sziklán állva bámulnak Virágra. Egyszerű? Nem az. Ezek a vadállatok úgy élnek túl, hogy folyton mozgásban vannak. De azért jutalomfalatokkal meg lehet velük értetni, hogy ha a sziklán maradnak, akkor kapnak húsit, ha nem, akkor csak napfény meg tavaszi szél járja át a pofájukat a zamatos csirke helyett.  Elsőre Rúfuszék nem bámulnak eléggé, de másodikra már igen. Hurrá, jöhet a futós jelenet, amihez a jól ismert egyik ketrecből a másik ketrecbe trükköt alkalmazzák. De így, hogy egy ember is bekerül a képletbe van veszélye a dolognak, mondjuk ha Virág elesik, akkor a farkasok nem tudnak majd uralkodni magukon. A vérfürdő elmarad, Virág nem botlik meg semmiben, a felvétel maga a tökély.

18917677992_4ae0f17b37_z.jpg

18917642972_56b65ec7dc_z.jpg

Most az jön, hogy Virág a film forgatókönyve szerint elesik és 3 vadállattal néz szembe, mire érkezik egy rejtélyes idegen, aki elriasztja a bestiákat. Spoiler: ez utóbbi Zoltán lesz. Hogy a farkasok ott álljanak, ahol állniuk kell, megint jutalomfalatokkal kell oktatni, hogy ha azon a kövön marad, akkor röpül a hús, ha nem, akkor nem. Az ágyba húgyozás nem megy olyan könnyen, mint az „idomítás” Zoltánnak. Ez is megvan, a farkasok vészesen közelítenek Virág felé, de jön Zoltán és a vérebek eliszkolnak. Príma. Már csak annyi kell, hogy egy farkas rávesse magát Virágra. Nos, ilyet még senki, de SENKI nem csinált, hogy egy gazi, európai farkas, nem holmi farkaskutya, hanem igazi, trú, vad farkas egy NŐRE ugrik rá. Férfira már ugrott ilyen jószág, szóval ez tényleg történelmi pillanat. Ezt is kis csirke darabkákkal készítik elő, az asztal egyik végéből a másikba rohan a farkas, majd az asztal végébe áll Virág, vállára egy kertész kesztyűt és egy kis húst illesztve, mire a dög már ugrik is.

18735199440_8115cb564e_z.jpg

Egy feladat még hátra van, de előtte még be kell oltani a kosokat. Zoltánnak sincs sok kedve hozzá, mert ha egyszer egy ilyen dög nekifutásból lebólintja, akkor tuti, hogy földön marad. Szerencsére mindegyiknek sikerül beadni a szert, így jöhet az utolsó farkasos jelenet, amiben Zoltánt ízekre szedik a dögök. Ehhez a farkasok betanítása után pár húsdarabot kell a ruha alá tenni és az állatok teszik a dolgukat. Tény, hogy kisebb nagyobb zúzódásai lettek, de azért a felvétel brutális lett, így jogos a taps és a sikoly.

Zoltán, a Farkasember minden kedden 22:00-kor a Discovery Channel műsorán.

1 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

smemi 2015.07.02. 22:27:19

Köszi a hogyvoltot! :) Erről a részről végre nem maradtam le, bár volt kb 10-12 perc (Virágra ugrós jelenet), amikor a kimeredt képen kívül semmi nem jött át.... Persze a szűkös menetrendnek hála, amikor helyre állt a rend, úgy folytatták, hogy az adásidőbe beleférjen. De ettől még nagyon örülök, hogy műsoron van. Végre láthatjuk, hogy mennyi munka és tudás kell ezekhez a sablonnak számító jelenetekhez :) Egy dolog fáj, hogy ez a központ nem látogatható... :(
süti beállítások módosítása