Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

A célszemély (Person of Interest) 4x17 - Karma

2015. június 30. 15:00 - AaannnaaA

Múltba pillantással kezdünk: 2010-ben járunk, nyilván nem sokkal a komp felrobbanása után, hiszen Főncsi tolókocsiban ül. Késő este gurul az utcán morcos hangulatban, majd letér egy sikátorba, hogy így közelítse meg az irodát. Igen, a régi irodát látjuk viszont, nekem rögtön összeugrik a gyomrom a látványtól. A szokásos „táblára” ezúttal Alicia Corwin fényképe kerül ki – emlékszünk ugye a kormány alkalmazottjára (és hányatott sorsára). Az irodában nincs tonnányi számítógép, csak egy, ennek segítségével hívja Harold Aliciát annak mobilján, hogy eltorzított hangon megfenyegesse, amiért megölte Nathan Ingram-et. A beszélgetés rövid de annál ijesztőbb, számomra pláne, hiszen a végén Főncsi, a fegyverek nagy ellensége egy saját készítésű bombát vesz a kezébe. Nem tudom mit akar vele, de nem sok jót tippelek.

A nőre mindenesetre rendesen ráhozta a frászt, hívja is feletteseit a hírrel, miszerint megfenyegették. Harold hallgatja a telefonbeszélgetést, és jegyzetel – nyilván, hogy többet tudjon azokról, akik ezt tették a barátjával, és vele. Ekkor a gép új számot ad ki, méghozzá az övét, ezúttal Harold Martin néven, ám ügyet sem vet rá. Ööö, nem úgy volt, hogy megjátszotta a saját halálát, még a szerettei előtt is? Plusz a kormány nem is tudott az ő tevékenységéről, ezért volt Nathan a cég arca?

1_1.jpg

A jelenben Főncsi Nathan haláláról beszél egy pszichiáternek, ám nem úgy, mintha öt éve, hanem csak öt hónapja történt volna – gyorsan kiderül, hogy nem lelki megnyugvást keres, csupán a legújabb célszemélyt figyeli meg. A pszichodoki irodája előtt rendőreink csücsülnek a kocsijukban, és hallgatják a beszélgetést; kedvenc viccmesterünk – Fuszkó – rá is szól Haroldra a fülesén, hogy talán beszéljen a kettyós társáról, járhatnának mindjárt csoportterápiára, mire John lehűti: most már Te is kettyós vagy, mint mi. Nem győzök vigyorogni!

De fordítsuk komolyra, Lionel sorolja a célszemélyről a tudnivalókat. A neve Dr. Shane Edwards, erőszakos bűnesetek áldozatainak agyturkálására specializálódott, méghozzá személyes tragédiája okán, lévén 8 éve megölte a feleségét egy elmeroggyant csomagkézbesítő. A terápia ezalatt érdekes fordulatot vesz, a doki kiszagolja ugyanis, hogy páciensének volt felesége (menyasszonya, pontosít ő), és biztosítja róla, hogy tudja mit érez az elvesztése miatt. Harold visszakérdez, látván a felesége fényképét, de igazából arra használja fel a doki pillanatnyi figyelemkiesését, hogy az asztalára teszi az eddig a mellényzsebében őrzött tollat, ami természetesen egy kamerát rejt. Nos, a célszemély irodai megfigyelése kipipálva.

1_2.jpg

A terápia befejeztével Johnék folytatják a férfi megfigyelését, ezúttal egy tolókocsis leányzó kesereg arról, hogy a férfi, aki elütötte éli tovább az életét, miközben ő egy székhez kötve szenved. Nyomozóink utánanéznek az ügynek, miközben Fuszkó elmorogja, hogy szívesen megszorongatná a gázolót. A doki zárásként egy közhellyel vigasztalja páciensét: a sors előbb-utóbb visszaadja a kölcsönt. Na ja. John ekkor kiszáll a megfigyelésből, ugyanis saját terapeutája várja, Iris személyében. A csini doktornéni rögtön kiszúrja, hogy lógatja az orrát, mire ő csak annyit mond, hogy találkozott ma valakivel, aki mindent elvesztett, és ez rossz emlékeket ébresztett benne. De persze nem akar a dologról beszélni, akármennyire az ellenkezőjét ígérte a múltkor.

Nem sokkal később hősünk már Főncsi betöréséhez asszisztál – míg Harold feltöri Dr. Edwards lakását, addig John szemmel tartja a tagot, és egyben jótanácsokat ad betöréshez: kezdve azzal, hogy vigyen magával husit. Miért is? Hát mert a dokinak kutyája van a lakásában, azt pedig hamival a legkönnyebb lekenyerezni. Ugye. Közben John a kamera képén át látja, hogy a dokihoz a szomszédos irodából csini barna viszi át eltévedt postáját és egyben hívja meg estére egy sörre. A vak is láthatja, hogy odáig van érte, kivéve Shane, aki udvariasan lekoptatja.

2_1.jpg

2_2.jpg

Ezután a célszemély edzőterembe tart – hősünk követi – Főncsi pedig folytatja a lakásának az átnézését, és bekamerázását. Jelenti, hogy minden tele van az elhunyt felesége cuccával, eszerint nem tud továbblépni a dolgon. John kiszúrja, hogy Shane nem súlyzókat emelgetni jött, hanem kinyitja valaki szekrényét és fegyvert rejt el a bent lévő táskában. Na baszki, mondja John velem együtt, pedig az áll-leesésnek még koránt sincs vége. A kövi útja ugyanis egy bankba vezet, ám mielőtt Reese közbelépne kiderül, hogy csak előkészíti a terepet – beledob valamit a szemetesbe és felcsíp egy névjegykártyát.

Távozás után a szervízbejáraton is betület, megbütyköli a kamerákat – mégis mi a retket csinál? Ezután eldobható mobilról telefonál – még jó, hogy John gyorsan klónozza, így hallják mit beszél: a felszedett névjegykártyán található nevet felhasználva bankárnak adja ki magát, és közli a hívott féllel, hogy a számláját zárolták, jöjjön azonnal a fiókba.

3.jpg

A talányt végül Harold oldja meg: az ugrasztott ügyfél nem más, mint aki elgázolta és tolószékbe juttatta Edwards délelőtt látott páciensét. A lakása ugyanis tele van a fotójával, nyilván hosszú ideje készül, hogy betege helyett bosszút állhasson. A doki eközben folytatja az akciót: felhívja a bankárt, akinek az előbb kiadta magát, és közli, hogy a „társa” hamarosan ki fogja rabolni a bankot (ad személyleírást is), őt keresi majd személyesen, adja oda neki a kulcsát, meg amit kér.

A tag be is trappol, az ijedt bankár a kezébe nyomja a kulcsát, ám a „rabló” semmit nem ért. Ekkor elmegy a kamerák képe, a szemetesben felrobban egy füstbomba (azt rakta oda a doki nemrég), a bankár pedig rablást kiált. A kavarodásban végül a biztonsági őr lenyomja a tagot, megtalálja az edzőcuccában a fegyvert – mehet is a sittre. John odakint szóhoz sem jut: a pszichomókus most juttatta böribe azt, aki tönkretette páciense életét. Főncsi kontráz: és nem ez az első eset, a lakásában ugyanis több ilyen ügy aktáját találja meg. Nofene, még egy önjelölt igazságosztó…

4.jpg

Kora délután hőseink az irodában beszélik meg Dr. Edwards ügyét: a felesége halála elég durva eset volt. Egy Wyatt Morris nevű csomagszállító futár próbált vele többször túlzottan bizalmaskodni, amit a nő jelentett a tag főnökeinek, mire az vszg begőzölt, és agyonverte az asszonyt. A doki vallomása szerint ugyanis mikor hazaért a felesége halála napján, a csomagszállító autóját látta elhajtani a házuk elől. De miután a gyilkosságot magát nem látta, a férfit nem életfogytigra csukták le, hanem „csak” 15 évre. Nem sokkal később az özvegy létrehozott egy alapítványt a hozzá hasonlóak megsegítésére, és egyben elkezdte önkéntes leszámolásait; eddig hét embert csukatott le.

Mindenesetre jó lenne rájönni, miért kapták meg a számát, szóval nem árt figyelni, ha már bekamerázták az irodáját és a lakását. Most épp utóbbiban tartózkodik, és hőseink ismét nem tudnak jobbat, mint tátott szájjal lesni és találgatni mire készülhet: a zakója hajtókájára ugyanis ragasztószalagokat erősít. Miután ma az alapítványa jótékonysági estet rendez, talán ott akar valakit tőrbe csalni – be kellene jutni az excluzív eseményre. Johnnak van erre egy jó ötlete.

5.jpg

És nem, nem biztonsági őrként lép ma fel, hanem vendégként, a rendőrség képviseletében, egyben elkísérve csodaszép pszichomókusát, Irist. Jajj, de kis helyesek együtt! Szóval a nőtől kért szívességet, hogy bejuthasson, egyben Fuszkó is, hogy teljes legyen a kép. Kicsit bájolognak még vigyorral az arcukon, aztán megjelenik a célszemély, hogy beszédet mondjon, ők pedig szemmel tarthassák. A férfi a feleségéről beszél, aki fotós volt, és úgy ismerkedtek meg, hogy egy botanikus kertben véletlenül belesétált a nő egyik virág-fényképébe. Mielőtt elolvadnánk a cukisághegyektől Harold jelenti, hogy az oldalajtón hívatlan vendég érkezett a rendezvényre, méghozzá Wyatt Morris, a doki feleségének gyilkosa! Mégis hogy a manóban lehetséges ez, hiszen fele börtönbüntetése még hátravan? Hát úgy, hogy feltételesen szabadlábra került, már tegnap. John vigyázzba vágja magát, főleg mert meglátja a gyilokot közeledni, ezért Lionel veszi át a magára hagyott Iris szórakoztatását.

Amikor a célszemély végez a beszédével Morris elé toppan, megragadja a zakóját, de hősünk közbelépésére nincs szükség, mert a biztonságisok lefogják. A férfi azt üvöltözi, hogy hét év ment el az életéből a doki miatt, de többet nem tud mondani, mert kivezetik. A feldúlt Edwards szintén távozik az eseményről, John követi. Mikor a férfi a kocsijához közeledne hősünk érzékeli, hogy valami nagyon nem gömbölyű. Annyi ideje marad, hogy konstatálja, az autó fel fog robbanni, és a földre nyomja a célszemélyt – mikoris a járművet tényleg atomjaira robbantja egy detonáció. Szarban vagyunk.

6_1.jpg

6_2.jpg

Mielőtt a továbbiakat megtudnánk visszatérünk 2010-be, ahol Főncsi kerekezik szekerével egy téren, egyelőre ismeretlen cél felé. Nem beazonosítható számról kap hívást, felveszi, de azt nem tudjuk meg, hogy beleszól-e valaki. Ám a lényeg most nem ez, hanem az, hogy a parknak erről a pontjáról tökéletes rálátása van Alicia Corwin autójára – a nő épp megérkezett valahova.

Ekkor hívás jön a Főncsi mellett található telefonfülkébe, nyilván a géptől, de a kapott információt sajnos ugyancsak nem halljuk. Körülnéz, keres egy utcai kamerát, azon keresztül szól teremtményéhez. Gyanítja, hogy le akarja őt beszélni arról, amit tenni készül, de nem véletlenül nem adott neki hangot – szíveskedjék a véleményét megtartani. Ezzel benéz a kabátja alá, ahol ott melengeti a korábban látott, házilag gyártott bombát, és megindul a nő autója felé. Mi a manó!

7.jpg

A jelenben már hajnal van, mire nyomozóink az őrsön kihallgatják Dr. Edwards-ot, aki arról beszél, hogy tudta, felesége gyilkosa hamarosan szabadul, de nem gondolta, hogy ilyen gyorsan kint lesz. Aztán elmeséli az asszony halálának megrendítő történetét, miszerint látott egy csomagszállító furgont elhajtani a házuktól, ő maga pedig megtalálta a nőt a lakásukban agyonverve (bocsi, zanzásítottam). A gyilok mindenesetre tagadta a tárgyaláson, hogy ő tette volna. John ígéri, hogy hiába menekült most el a tag, ők megtalálják.

Mikor a nyomozók maguk maradnak hősünk kétségeinek ad hangot, szerinte fura, hogy Morris pont most támad rá a dokira nyilvános helyen, hiszen épp szabadlábra került. Főncsi jelentkezik a hírrel, miszerint a tag mailt kapott ismeretlen feladótól virágnyelvű tartalommal, aminek a lényege, hogy fegyvert kínáltak neki. John úgy dönt, a helyszínen lesz az átadásnál.

8.jpg

Másnap délelőtt Fuszkó jelzi Főncsinek, hogy megvan a doki autóján talált bomba szakértői véleménye: totál amatőr munka volt. Közben John is megjött a fegyver átvételi pontjára, ám a gyiloknak semmi nyoma. Míg megjelenik Harold elmondja, hogy észrevette, Dr. Edwards szó szerint ugyanazt mondta nekik tegnap az őrsön, mint a gyilkossági tárgyaláson – annyira szó szerint, hogy úgy tűnik betanulta. Ez gyanús lett neki, és visszaellenőrizte a férfi telefonjának GPS adatait, és abból kiderült, hogy állításával ellentétben nem akkor ért haza, mikor a feleségét megölték, hanem csak órákkal később. Szóval a tanúvallomása a tetthelyről elhajtó furgonról egyszerűen bullshit. És hogy célszemélyünk még furábbnak tűnjön Reese konstatálja, hogy ő vette át a fegyvert, amit Morris nevében leveleztek le – nagyon úgy tűnik, hogy anno bemártotta a férfit, és most ugyanerre készül.

9.jpg

Délután a doki Morris lakásához viszi a fegyvert, nem ártana tudni pontosan mi a célja. Közben Lionel is jelzi, hogy talált újabb bizonyítékot, miszerint Morrisnak üzent a testvére a szabadulása után a doki gálaestjéről – Harold viszont úgy gondolja, az üzenetet valójában a pszichomókus küldte valahogy, hogy odacsalja felesége gyilkosát. John szerint az autórobbantás is Edwards műve volt.

Hőseink összevitatkoznak: Főncsi azt feltételezi Morris ártatlan is lehet, Fusco viszont köti az ebet a karóhoz, hogy ő a gyilkos. John csap szét közöttük, és inkább azt közvetíti, amit a célszemély házában elhelyezett kamera képén lát – egy golyóból kiszedi a puskaport, a golyóra pedig ráapplikálja felesége gyilkosának ujjlenyomatait, amit a zakójára ragasztott szalagokról szed le (ezért tette fel őket, sejtette, hogy a gyilok úgyis nekiugrik). A készülődést csinos „kolléganője” érkezése zavarja meg; a helyes kis barna pár napja már kissé körbezsongta a dokit, most is örömmel jött, hogy elvigye magával annak kutyáját.

10.jpg

Dr. Edwards útra kel, John követi – Morris bátyjának lakásába érkeztek; nyilván azt feltételezi, hogy a frissen szabadult elkövető a testvérénél lakik. Betör – hősünk csendben lopakodik utána – aztán olyan bizonyítékokat helyez el, ami arra mutat, hogy felesége egykori gyilkosa most őt vette célba. Ezután továbbáll, Reese pedig Harolddal vitázik egy kört. Utóbbi szerint a bosszú nem vezet sehova (ahogy Carter és Shaw esetében sem hozott megkönnyebbülést), ám exügynökünk úgy látja, ha ezt a lehetőséget is elveszik a dokitól, abba belepusztul. Finch visszavág: John ne higgye, hogy csak egyedül ő ismeri ezt az érzést, mire hősünk riposztol – főnöke mégis milyen mélyre mászott ugyanebben a témakörben? Nem kap választ, aztán a figyelme is elterelődik, mert elvesztette a célszemély nyomát….

11.jpg

Kora este van, mire Főncsi megtalálja Morris ósdi fajta telefonjának a jelét, közben pedig hívja Lionelt, hogy megvan-e a gyilok bátyja, mert most üzent a testvérének. Hát, ő nehezen – jön a válasz, lévén az őrsön csücsül, ahova nyomozónk hozta be pár monokli kíséretében. Akkor a doki lesz, aki a nevében hívta találkozóra. Azt tehát tudjuk, hogy hova tart az egykori fegyenc, és vszg ott lesz Dr. Edwards is (egy botanikus kertben), ám hősünk túl messze van a helyszíntől, nem úgy, mint Harold, ezért ő megy közbelépni. Oké, csak óvatosan – inti társa, de letolást kap válaszul, miszerint már rég le kellett volna állítania a dokit. Hm, nem is tudom mikor láttam Finch-et ennyire mérgesnek.

Áttesszük a székhelyünket a botanikus kertbe, ahol Morrist nem a bátyja, hanem Edwards várja, méghozzá fegyverrel a kezében.

12.jpg

Hogy legyen egy kis időnk körmöt rágni visszaugrunk 2010-be, nem sokkal azutánra, hogy Főncsi farkasszemet nézett a saját maga által gyártott bombával. Immár tisztes távolból nyugodtan várja, hogy Alicia Corwin beszálljon a kocsijába, majd amikor ez megtörténik megnyom egy kütyün egy gombot, mire a nő autójának minden ajtaja lezár. Ekkor a korábban már hallott eltorzított hangon kezd el beszélni hozzá. Elmondja, hogy tudja, a nő keresi és megöleti az Északi Fényen dolgozó mérnököket, de ne higgye, hogy őt nem figyelik.

Most pedig még egy bombát is helyezett a kocsija alá – erre a kijelentésre a gép „szemében” a gazdi (admin) jele sárgáról pirosra vált, és őrült módon csörögni kezd a közeli utcai telefon. Ő azonban nem törődik vele, mondja tovább a magáét. Alicia bizonygatja, hogy nem tudott Nathan haláláról, de végül elismeri, hogy bár nem sejtette, hogy ez lesz, de közvetve okozója lehet a férfi halálának. A megrendült Finch végül feloldja a jármű zárját, és nem robbantja fel a bombát.

13_1.jpg

13_2.jpg

Visszatérünk a jelenbe, ahol dokink zacsinyi lőport dob felesége gyilkosa lábához, hogy szórja a kezére – ez is a bemószerolása része. Ekkor ér ide Harold, aki győzködni kezdi, miszerint ezen a folyamaton átment már ő maga is, és higgye el, nem hoz megkönnyebbülést a bosszú sem. Morris bizonygatja, hogy nem gyilkolta meg az asszonyt, reggel kézbesített neki egy csomagot, és annyi. Főncsi közbeszól: Edwardsék ezen a helyen ismerkedtek meg, igazán nem itt kellene gyilkosságot elkövetnie.

Hát, azt nem is, ugyanis öngyilkosság a szándéka, méghozzá úgy beállítva, mintha Morris ölte volna meg – Haroldnak is ezt kell(ene) vallania. Ebben a pillanatban bepottyanik John, ám főnöke kéri, hogy ne lőjön, inkább megpróbál a pszichomókus lelkére beszélni. Elrebegi, hogy egy jó barátját a szeme előtt ölték meg, amiért ő bosszút akart állni, a keze már a ravaszon volt, amikor rájött, hogy nem teheti. Lehet, hogy a doki sosem tudja majd meg, mi történt a feleségével valójában, de ha most meghal, az asszony emléke is vele hal. Ez hat, Edwards leteszi a fegyvert.

14.jpg

Másnap délelőtt látjuk viszont hősünket, a változatosság kedvéért Iris irodájában ücsörög, de nem igazán akar megszólalni. A nő azonban belóbálja, hogy jön egy szívességgel, amiért bejuttatta pár napja a fogadásra, szóval cserébe most lehetne kicsit közlékenyebb, beszélhetne pölö arról, hogyan küzd meg a gyásszal. John ezért elkezd beszélni egykori kedveséről (Jessicáról), akit nagyon szeretett, mégis elhagyta, és aki ezután meghalt. És aztán mi történt? Nos, ezt mi tudjuk, azt nem látjuk, hogy végül elmeséli-e.

Eközben a csini barna kolléganő visszaszolgáltatja Dr. Edwards kutyáját, bájolognak egy kört, végül a férfi annyit kibök, hogy egyszer-talán-majd-valamikor elmehetnek közösen vaut korzóztatni. Harold ezt az irodájából nézi végig a telepített kamerán át, majd abbahagyja a megfigyelést és elviszi Medvét trappolni.

15_1.jpg

15_2.jpg

Johnnal közösen sétálgatnak a parton, akinek a csőrét nagyon csípi, hogy vajh’ Morris volt-e a gyilkos, ám Harold inti, hogy hagyják a témát. Nem megy, talán a gépből kicsiholhatnák az igazat – veti fel, ám főnöke szerint elégedjenek meg annyival, hogy ha ezentúl ölni akar majd, ők tudni fognak róla. Azzal elsétálnak a partról, ahol a közelben Morris bámulja a vizet. A gép monitorján át látjuk a férfi adatait, aztán a számláló megindul vissza a gyilkosság napjára, ám a készítők nem kegyelmeznek – itt a vége, sosem tudjuk meg, ki a tettes. Talán jobb is így.

16.jpg

U.i: A sör elfogyott.

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Is 2015.03.24. 15:58:15

Nem volt szerintem nagy vaszisztdasz ez a rész. Ráadásul a fővonallal sem haladtunk. Elég tölteléknek érzem, csak fogynak a részek az évadzáróig. :(

AaannnaaA 2015.03.24. 16:04:30

@Is: Én nagyon jól szórakoztam, igazi régi-rész fíling volt :) Egyáltalán nem bántam, hogy nem haladunk a főszállal, azt már egy kicsit fojtogatónak éreztem, most legalább fellélegezettünk.
Az már más kérdés, hogy ezzel kedveskedni akartak a készítők a rajongóknak, vagy a gyanakvásunkat elaltatni, mielőtt valami nagyon durvát húznak.... (A korábbiak fényében utóbbitól tartok.)

Nézőke 2015.03.24. 19:23:53

ez egy remek hv azokhoz a körülményekhez képest, miszerint egy ilyen részt leírni minden infóval, elég nehéz.
Amolyan semmilyen rész nem volt :D
a szokásos értetlenkedéseim:
- Ha ennyire nyilvánvaló most,hogy a GPS telefon szerint órák teltek el,míg hazaért, akkor ezt anno miért nem ellenőrizték a yardon? Hiszen én amerikai nyomozóként simán elsőként a férjet gyanúsítanám,aki "hazaért",és ott találta a nőt vérbefagyva. + a halál beálltát elég pontosan meg tudják mondani a halottkémek.
- a botanikus kert. Megjelenik Föncsi, EGY SZEMTANÚ bakker,és ahelyett hogy a doki hagyná az egészet, kitart a terve mellett,és rábeszélné Finchet,hogy vallja azt,hogy ez a suttyó lőtt. Remek terv.

egyébként nem a férj volt a gyilkos véletlenül? még az is lehet.

Pár rész óta elindultunk Elementary irányba, ott is voltak kb ilyen érdektelen semmilyen heti ügyek, közben meg nem történt előrelépés.
De azt megtudtuk,hogy betörés esetén egy kutya nem ugat és nem harap, hanem azt várja,hogy előkotorsz egy húscafatot a belső zsebedből. Sima ügy :D

AaannnaaA 2015.03.25. 11:17:40

@Nézőke: Szerintem nem a férj volt, mert ugye Főncsi megállapította a GPS adatok alapján, hogy jóval később ért haza - ha azt is látta volna az adatokból, hogy korábban is hazament már egyszer, azt mondta volna.
Anno miért nem ellenőrizték a GPS adatokat? Talán mert a férj sosem volt gyanúsított? Vagy mert akkor még nem volt bevett szokás egy ilyen ellenőrzés? Vagy az írók lőttek mellé? Nemtom...

tnsnames.ora 2015.04.25. 21:23:56

Tényleg régi rész feeling volt. Csak nem mindegy, hogy a hullámvasút mely pontján jön szembe velünk. Nolanék az egekbe emelték az adrenalin szintünket, aminek nyomán azért ez az egész másképp hat, mint egy kíméletesebb fokozású adrenalin-adagolásnál.
By the way én nem hiszek az ilyen agyafúrtan kivitelezett felültetések 100%-ban sikeres mivoltában. Vagy áldozat, vagy homokszem a gépezetben bármikor beüthet, főleg, hogy milyen pancser volt a pszichodoki a bosszúhadjáratában (nulla gyanakvással).
Szóval fárad-fárad a sorozat, még ha igyekszik is tartani a szinvonalat.
By the way nem ilyen időtájt dőlnek el, hogy kasza vagy nem kasza a sorozat következő évadra? Ha igen, akkor (bár)tárgyalások közepette nehéz figyelni magára a sorozatra. AZ Agymenőknél is így volt tavaly, amikor 100millás részenkénti gázsiról folyt a diskurzus főszereplőknél.

Flankerr 2015.06.20. 21:53:44

Hát igen, ez tényleg egy kicsit gyengébb rész volt. A HV szerencsére nem :)
süti beállítások módosítása