Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Fekete Vitorlák 2x07 A szökés

2015. június 29. 09:00 - Pácsó Ármándó

Mivel Eleanor megígérte legutóbb és szavatartó nőnek ismerjük, meg akarja szöktetni Abigail Ashet az erőd börtönéből, megemlítve neki, hogy az ismerős Lady Hamiltont már várja odakint. Bár Flint kapitány neve is szóba kerül, aki negatív szereplőként jelent meg a lány apjának leveleiben, az végül mégiscsak rááll a dologra.

1.jpg

Elérkezett a szavazás éjszakája. Flint és Billy Bones együtt latolgatják a kapitány esélyeit és amennyire meg tudják ítélni, szoros lesz az eredmény. Hornigold kapitány kortes beszédet mond maga mellett, lényege hogy ellenfele be akarja őket csapni jövőbeli ígéreteivel. Amíg ezt nagy hévvel ecseteli, beüt a ménkő! Silver jön nagy sietve Flinthez és jelenti neki, hogy visszatértek az aranyfigyelő emberei, mert már nincs mit figyelni a kincsen. Eltűnt! Szünet áll be választásban.

2.jpg

Max tér be a bordélyban pihenő Anne Bonnyhoz és elújságolja neki, mindent elrendezett és a kurvák azt mesélik mindenkinek, hogy Logan és Charlotte lelépett Nassauból. A véres ruháit elégette és újakat ad helyette, nőieset. A vörös kalóznő elárulja, hogy valaha férjnél volt, de az kegyetlenül bánt vele, ütötte verte és bedobta a közösbe. Jack volt az, aki kiszabadította ebből az áldatlan állapotból. Tizenhárom éves volt ekkor és iszonyú hálás, most azonban azon tépelődik, ki ő és mihez kezdjen az életével. Később az egyik prostituált Idelle, közvetíti Maxnek a többiek félelmét Annetól és javasolták, hogy nyírassák ki, de az ifjú madam hallani sem akart erről.

3.jpg

Flint és Silver meghallgatja az aranyat figyelő emberek részletes jelentését, akik elmondják, hogy két hajó érkezett a parti őrségtől és elvitték a kincset. A szomorú kapitány Dufresnétől érdeklődik a szavazással kapcsolatban, aki szerint a rossz hír hallatán az emberek erődostromlási kedve elszállt, következésképp nem fogják támogatni Hornigoldot. Viszont kérni fogják az eddig beígért pénzüket, ami káoszhoz vezethet, és könnyen lehet, hogy ők akarnak váltságdíjat az elrabolt lányért cserébe. Továbbá Silver is úgy gondolja, hogy arany híján ő már nem fogja tovább kordában tartani a legénységet a kapitány kedvéért. Flint szerint nincs még egy hely Nassaun kívül, ahol ennyien adnának a szavára és ezért érdemes lenne folytatnia.

4.jpg

Folytatja is. Beszél a szavazás miatt összegyűlt emberekkel és elmondja nekik, hogy ő otthagyta volna a kalózkodást, ha meglenne az arany. De nincs, ezért két választásuk van: tovább kalózkodnak vagy dolgoznak egy úrnak. Vagyis három, ha elfogadják Flint ajánlatát: dolgozzanak saját maguknak.

5.jpg

Dufresne távolabbról hallgatja Silver beszédét Billyvel és nem tetszik neki, hogy befolyásolja az embereket, ezért felveti a fiúnak, hogy fogadják el a Scarborough kapitányának ajánlatát és kapják el neki a smaragdszemű kalózt. Billy azt kéri tőle, hogy akkor találjon 8 olyan embert, aki elrabolná Flint kapitányt. Van rá egy órája.

6.jpg

Anne Bonny szépen felöltözik igazi női ruhába és megkeresi Maxet, aki pillanatnyilag nem ér rá, de leülteti egy asztalhoz a közösségi teremben és étellel kínálja. Hamarosan csatlakozik a társaságához Jacob Garret, aki egy önkéntes kanos fickó és messziről jöhetett, mert nem ismeri Pengés kisasszonyt. Nyomja neki a csajozós dumát és vinné az ágyba, de a nő csak magába fordulva hallgat. Aztán egyszer csak gondol egyet és felmennek egy üres szobába. Hogy minek szólt ez a felbuzdulás, sohasem derül ki, mert Anne csak áll a szobában és hallgatja a bőbeszédű férfit, aki szintén áll miközben az ágyon ül. Végül lassan elszánja magát és lép egyet előre, mikor kivágódik az ajtó, feltűnik Idelle és átveszi a munkát, vörös kedvencünket pedig visszaküldi Maxhez, aki érzi hogy ebből nem lesz egykönnyen pályamódosítás.

Rég láttuk már szőke orgazdanőnket is, ő és Abigail az első bekezdés óta bolyong kifelé az erődből a föld alatti kazamata rendszeren keresztül. Kicsit beszélgetnek az apákról amíg elérnek egy belakatolt vasajtóhoz. Szerencsére náluk van Charles Vane Mindentnyitó Kulccsomója és leküzdhetik az akadályt. Vagyis leküzdhetnék, ha nem lenne jelen az Alattomos Barna Ellenség, a Rozsda! De ott van!

8.jpg

Dufresne és a nyolc áruló teljesen máshol van a szigeten, Billyvel találkoznak titokban, aki egy meglepivel készült, Flinthez hű embereket hozott. Értésére adja a megdöbbent exírnoknak, hogy 10 kegyelem kevés, ő mindenkinek kegyelmet akar szerezni. És ez a találkozó jó alkalom arra, hogy kiszűrjék maguk közül a másképp gondolkodókat. Egy kis csetepaté után a párütő csapat megalázva távozik.

9.jpg

Eleanor még mindig az ajtót rángatja. Mivel közeledő lépteket hall a hátuk mögül, lefeszeget egy fáklyatartót a falról és azzal esik neki a vasajtónak. Abigail segítségére is szükség van és így már sikerül átjutniuk a végső akadályon. Viszont hátra van még a fekete leves. Charles Vane tűnik fel és a már bezárt rácsos ajtón túlról figyelmezteti Eleanort, hogy ha itt hagyja, az emberek őt, mint főnököt fogják hibáztatni a lány szökéséért és könnyen lehet, hogy végeznek vele, de ha mégis túléli, akkor lesz nemulass. Ez a szöveg nem volt nyerő, már kattan is a zár és a két nő sietősen eliramodok az ellenkező irányba.

10.jpg

A rózsaszín ínyencségek tulajdonosa Max tovább vigasztalja Annet egy tányér leves mellett. Nem rég ő is hasonlóan elveszett volt barátok nélkül, de ma már jó állása van, jó fizetéssel, barátok közt. Felajánlja a másiknak, hogy legyen a társa és segítsen neki, hogy hatalmát a bordélyon kívülre is kiterjeszthesse, mintegy Miss Gutrhrie 2.

Ha már a gazdag családot emlegettük, akkor Mr. Guthrie a szökevényekre várakozik Mrs. Barlow társaságában. A bukott orgazda arra figyelmeztet, hogy veszélyes lehet a nőnek is Charlestownba utaznia, ami korántsem olyan kulturált hely, mint London. Végszóra befut a két lány, Miranda rögtön szárnyai alá veszi Abigailt, Richard pedig a lányát öleli át atyaian. Minden út a bordélyba vezet ma Nassauban, mert Silver tűnik fel Max mellett és érdekfeszítő beszélgetést ígér neki, ami nem a hajdani Charlotte&Logan párosról szólna, hanem …

12.jpg

Flint kapitány sem gondolkozhat egyedül ezen a fordulatos nap éjjelén, őt Billy keresi fel. Még a szavazás végeredményét várják és az esélyeket latolgatják. A fiú szerint 18-an leléptek és Mr. Dufresnére sem számíthatnak a jövőben a hajón győzelmük esetén, mert nem tudja elfelejteni a régi sérelmeit. Viszont Mr. Scottot el kellene fogadni helyettesként, mert ő szót ért mindkét táborral. Mellesleg fátylat a múltra és a vízbeesésre, a jövő az ami számít.

13.jpg

Küldönc jön, Miss Guthrie akar azonnal a kapitánnyal beszélni fontos ügyben a kocsmában. Az odasiető Flintet Miranda és Abigail várja. A kapitány James McGrawként mutatkozik be a lánynak, aki azért tudja, hogy ő a rettegett Flint kapitány. Bár a szavazás eredményét nekünk még nem mondták el, Hornigold kapitány távozni készül. Dufresne visszatartaná azzal, hogy adják át a legkeresettebb kalózt Angliának és akkor ők kegyelmet kaphatnak.

Eközben Eleanor megbeszéli az emlegetett személlyel, hogy a csapat már hajnalban kihajózik és hazaviszik Abigailt. Az orgazdanő elmondja, hogy apja mégis társul Mr. Underhillel amíg intézik a dolgokat Charlestownban. Csak volt szerelmét Vane kapitányt sajnálja és reméli, hogy megússza élve legénysége számonkérését.

15.jpg

Jonh Silver végre beavat minket és Maxet is a nagy titokba. Az Urca aranya ott van ahol hagyták, sőt az őrök nagy része betegségben haldoklik, alig maradt épkézláb ember. A tolvaj gondolt egy merészet és megegyezett a két figyelővel, jobb kevesebb felé szétosztani a pénzt mint sok felé, ezért hazudjanak Flintnek. Nekik már csak egy kisebb kalózcsapat kellene, hogy elmenjenek a kincsért. Max elmosolyodik, van jelöltje a feladatra.

16.jpg

A hideg Nassau-i éjben egy kivilágított lovas fogat utasai tartanak titkos találkozóra. Valakik már várják őket!

3 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gabba 2015.06.29. 18:44:27

áll, miközben ül :D
ilyet a huttok is tudnak

Szerelmemmax meg elkezdett kavarni? hajrá!

Pácsó Ármándó 2015.06.29. 20:50:07

@Gabba: SzerelmedMax és általában mindenki mindig kavar :-)
Biztos voltam benne, hogy a huttok meglepő dolgokra képesek :-)
Már olyan kíváncsi vagyok a következő részre!

Gabba 2015.06.29. 21:50:23

@Pácsó Ármándó: mindenki kavar, igaz, de Max eddig csak "úgy"...

vagy legalábbis nekem nem tűnt fel, mert mindig elvonja a figyelmem a kosárméret
süti beállítások módosítása