Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Fekete Vitorlák 2x06 - Rackham kapitány (18+)

2015. június 16. 12:00 - Pácsó Ármándó

A küzdelem Flint és Vane között változatlan hevességgel folyik tovább, nem kímélik egymást az ellenfelek! Hirtelen feltűnik Eleanor és egy puskalövéssel jelzi az első menet végét. A szünet viszonylag megnyugtatja a feleket, mert a szőke orgazdanő puskacsövének felügyelete alatt tárgyalni kezdenek. Flint felajánlja haragosának, hogy megtarthatja az erődöt Abigailért cserébe és arra kéri Eleanort, hívassa oda az apját, mert szükség lenne rá is.

1.jpg

Jack Rackham végre újra a tengeren! És ő a kapitány! Micsoda szép nap ez a mai! Featherstone a kormányosa elnézően biztosítja az új kapitányt, hogy ne csüggedjen, majd beletanul nemsokára, de Jacket nem kell félteni, profi tengerésznek bizonyul. A True North nevű kereskedelmi hajóra vadásznak, a Maxtől kapott infók szerint itt kell lennie valahol. Meg is van! Vitorlák nyugat-északnyugat felől! Bele kezdenek az elfogási műveletekbe, amikor újra felhangzik a figyelmeztetés: vitorlák!! Két zsákmány lesz? Neeem. Két vadász!

A parton az ostromra készülő Flint-legénység egyik tagja Logan, már nem bírja tovább fékezni gerjedelmét és elszökik a tehetséges Charlottehoz a kupiba. Hornigold kapitány is türelmetlen, feltehetően más okokból. Lassan már ott tart, hogy maga vezeti az embereket az erőd ellen, de egy váratlan esemény eltereli mindenki figyelmét, ugyanis Billy Bones támolyog be régi bajtársai közé.

3.jpg

A tárgyaló terembe megérkezik Richard Guthrie és Mrs. Barlow az ott lévő három fő mellé. Flint kezdi és a kemény angol sziget visszaszerzési forgatókönyvet vázolja a többieknek. Azonban elkerülhetnék ezt, ha Vane átadja a fogvatartott lányt és Ő pedig visszaviszi régi barátjának, Lord Peter Ashenak. Eleanornak tetszik a terv és az apjának is, Vanet azonban csak a pénz érdekli, a ködös jövő nem. A spanyol hadihajót azért elfogadná Abigailért cserébe.

4.jpg

Max épp a papírokat rendezi, mikor egyik munkatársnője keresi fel azzal a hírrel, hogy Anne Bonny csatlakozott volna egy legénységhez, de kikosarazása miatt átrendezte egy beszóló illető arcberendezését egy kötélbontó vassal. Talán tenni kellene valamit a főnökasszonynak, mielőtt ő is célponttá válik. Max szerint Anne nagyon elveszettnek érzi magát és nem az az őrült gyilkológép, akinek hiszik. Charlotte is befut és jelenti, régi kuncsaftja Logan, feljött hozzá a partról. Max rózsaszín ajkaival kiadja a parancsot, tudjon meg mindent a kincsről a férfitől.

5.jpg

A tárgyalóban Flint, Miranda és Mr. Guthrie beszélgetnek a jövőről. A bukott orgazda szerint miközben ők az angol parlamentet arról akarják meggyőzni, hogy a kalózokból mesterembert faragnak, a spanyolok nem veszik majd jó néven tőlük, hogy lenyúlták az Urca aranyát és panaszt fognak tenni ellenük az angoloknál, hogy újra háborúzni fognak velük, ha nem kapják vissza a pénzt. Eleanor visszatér azzal a kamu hírrel, hogy Charles Vane beleegyezett abba, hogy átadja a lányt ha megtarthatja az erődöt. Mivel nehezen hiszik ezt el ezért elárulja, hogy ő maga hozza ki Abigailt az erődből, ha Flint elküldi az ostromlókat.

6.jpg

Csúcsforgalom a tengeren, az egy szem kereskedelmi vitorlást két csapat kalóz látogatja meg. Jackék értek oda hamarabb és megkötözik a tengerészeket. A befutó Góliát legénysége viszont lényegesen több főből áll és arra parancsnokuk, Linus Harcourt is felhívja erre a figyelmet és számára kedvezőbb osztozkodást akar.

7.jpg

Billy a parton élménybeszámolót tart a többieknek. Őt a Scarborough legénysége szedte ki a vízből. A katonák állandó bázist építettek ki a negyven mérföldre lévő másik szigeten. Dufresne felteszi a kérdést: Flint lökte a vízbe vagy önállóan esett bele? A válaszra még várnunk kell. Bár a smaragdszemű kapitány elküldené, Miranda maradni akar a parton, mert Abigail őt ismeri, Flinttel pedig még nem találkozott. Megegyeznek ebben, épp mielőtt feltűnne Silver azzal, hogy Billy megkerült.

8.jpg

A bordélyban Anne iszogat egy félreeső sarokban, de nem sokáig. Elkapja Charlotteot azzal, hogy tud Loganről és tudni akarja hol az Urca aranya. A megrémült kurva szerint majd este fogja ezt kiszedni belőle, de Pengés Bonny nem akar várni és van saját vallatási módszere. Itt élhetünk a gyanúperrel, hogy ez más lehet, mint a szőke prostituálté. Nem kell találgatnunk, a begőzölt vörös beront a szobába és kardot szorítva Logan torkához vallatni kezdi, miközben Charlottenak nem engedi, hogy értesítse Maxet. Logan mérges lesz és szájából egy tipikus utolsó mondat hangzik el: Csak kamuzol te kis csontosseggű legénységnélküli picsa, nem mered elvágni a tor… arghrhrgrhhhrr! A szőke örömlány sem akar lemaradni szexpartnerétől és rögtönöz egy másik kiváló utolsó mondatot: Mit tettél te kibaszott bolond?! Ő szívtájékra kap négy szakszerű döfést.

Tárgyaló terem híján, a fedélzet közepén rögtönzött asztalnál folyik a zsákmányszétosztási tárgyalás. Linus Harcourt éles eszű fickó, rögtön rájön, hogy Jack kezdő kapitány. Létszámfölényüket kihasználva saját magának akarja a haszon kilenctizedét. Rackham próbál alkudni, de mindenre az a válasz, hogy mi többen vagyunk!

10.jpg

John Silver Flint kapitányt Billyhez vezeti. A nagy kérdés már tisztázódott. A fiú szerint véletlenül esett a vízbe és a kapitány próbált rajta segíteni, de nem tudott. Megtörténik a nagy találkozás, a két régi bajtárs összeölelkezik. Hornigold viszont nem hagyja sokáig örülni egymásnak őket és emlékezteti kapitánytársát arra, hogy 107 embere csak arra vár, hogy visszavegyék az erődöt. Ennek a komának ez a heppje.

11.jpg

A feslett erkölcsök házában Max a két vérbefagyott holttest mellett a szobában találja Anne Bonnyt a sarokban gubbasztva. Oda megy hozzá és a szokásos simulékonyságával kiragadja őt pusztító érzései közül és megígéri, eltünteti a nyomokat.

12.jpg

Flint kapitány bejelenti új döntését. Charles Vane maradhat az erődben és abbahagyják az ostromot, hiszen annyira szétlőtték már a falakat, hogy onnan egy jó darabig nem vehetik tűz alá a kikötőt, így ők is haza tudják hozni az Urca aranyát. (Mondjuk eddig ott az alagsorban akarták őrizgetni, de mindegy). Hornigold kapitány mosolya nem őszinte, olyannyira hogy nem is mosolyog. Belengeti, hogy estére összehívja a tanácsot és jelölteti magát főnöknek Flint helyett.

13.jpg

Eleanor az erőd pincéjébe siet macsó pasijához és a terve első felvonásaként lead neki egy hosszú monológot a sziget jövőjével kapcsolatban, de Vane azt akarja, inkább vele szövetkezzen, mint Flint kapitánnyal. A terv második felvonása jön, beengedi harmatos mezejére éhes csődörét.

14.jpg

A True North fedélzetén Jack tanácsot kér kormányosától, mit tegyen. Ha nem fogadja el a másik kalózkapitány felháborító feltételeit, akkor leölik őket. Ha elfogadja, hazaúton leváltják, mint alkalmatlant. Az embere szerint fogadja el, jobb élve, mint holtan. Rackham kapitány nagy gondban van. A kapitányságért cserébe otthagyta Annet a parton, nem mehet leváltva vissza az első útjáról szégyenszemre! Ezért aztán visszaül a tárgyalóasztalhoz, képen önti Linus Harcourtot a borával és megvágja a nyakát a kardjával! Azonban a másiknak ez meg sem kottyan, össze-vissza veri őt. Már éppen a végső csapást vinné be, mikor szétnyílik a nyaksebe és vérveszteségtől meghal. Jack gyorsan kapcsol. Bedobja a feszülten figyelő embereknek, hogy azért támadta meg a másikat, mert ki akart nyírni pár tengerészt a kereskedelmi hajóról. Utasítja embereit, hogy oldozzák el a foglyokat és adjanak nekik fegyvert. Így egyből többen lettek, mint a Góliát kalózai. A zsákmány viszont zsákmány, a szakma tisztelete megkívánja, hogy folytassák az osztozkodást, most már az új felállás figyelembevételével.

15.jpg

Billy épp Dufresnével beszélget az esti szavazásról. A fiú Flint mellé áll, mert ő látta, hogy az angolok tervbe vették Nassau visszafoglalását és ellenük csak a smaragdszemű kapitányban bízhatnak. És ha csalódnak benne, akkor is van még egy igen jó B terv a tarsolyában. A Scarborough kapitánya adott neki és kilenc kiválasztott társának egy menlevelet, ha elfogják és a Harbour-szigetre viszik a szökevény James McGrawt.

16.jpg

John Silver érkezik meg Flint kunyhójához. Feltűnik neki a férfi közönyös viselkedése, mintha nem izgatná az esti szavazás végeredménye. Volt előzetes szavazatszámlálás, legalább hat emberrel vezetnek, de húsz ember előny még jobb lenne, ezért a tolvajnak tovább kell használnia rábeszélő képességét. Körútja során leszólítja őt Logan barátja, aki bevallja hogy a másik nem szarni van már hat órája, hanem Charlottehoz ment a bordélyba. Irány a kupi és a madam, aki Silver nagy meglepetésére a titkos rózsaszín édességek mestere: Max. Kéne a legénységünk egyik tagja - vezeti elő a problémát a tolvaj. Itt van, de már nem megy innen sehová és nem azért, mert olyan jól érzi magát – sajnálkozik a nő. Együtt kiötlenek egy fedősztorit, hogy a hiányzó fegyvermester elszökött Charlottetal New Providencere a fivéréhez, mert nem akarta az erődöt ostromolni Hornigold kapitánysága alatt. Persze kitakarítani és hullátlanítani a szobát az ifjú madamnak kell.

Eleanor tervének harmadik felvonásaként ellopja alvó partnere kulcsait és felkeresi börtönében Abigail Ashet. Szökni fogunk, úgy készülj! (De majd csak a következő részben) – mondja a bátor orgazdanő.

 

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gabba 2015.06.16. 12:34:45

Utolsó mondatok! :D
Jöhetsz nyugodtan, vastag a jég.
(jó, ez Nassaun nem igazán jellemző)

Bonny nagyon dühös, lesz még pár áldozata, van egy olyan érzésem.

Külön köszönet a pinkpantherért!

Zombi elvtárs · http://www.zombielvtars.blog.hu 2015.06.16. 17:40:16

A bordélyos szál annyira felesleges. Ahányszor az ő jelenetük jön, fintorgok. Jack viszont a kedvencem lett.

Pácsó Ármándó 2015.06.16. 18:14:53

@Gabba: Hát igen, az utolsó mondatokkal minden vitorlás hv.-ban van valami :-)
Szívesen, tudod hogy csak kérned kell :-))

@Zombi elvtárs: A bordélyos szál egy erős érdekérvényesítő --> Max dolgait meséli el. Ő Jack (akit szintén kedvelek) ellenfele bizonyos dolgokban. És Eleanoré is.

Pácsó Ármándó 2015.06.28. 20:00:08

Ma este 22:00-kor a Paramount Channelen a múltheti szünet után folytatódik a sorozat a 2x07-es résszel!
süti beállítások módosítása