Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Kemény motorosok 5x09 – Kiruccanás

2015. június 12. 11:00 - glaurung24

A legutóbbi részben Jaxy keményen rendezte a dolgokat és csúnyán helyre tette Rémrendest, de bőven akadt olyan elvarratlan szál, például Frankie szökése, ami miatt pörgésben maradtak az események. A nyitás persze ehhez képest óriási kontraszt, mindig elbűvölő, ahogy Jaxy a gyerkőcökkel éli a teljesen átlagos életet. Szokásos montázs, Rémrendes és Strici kávét kortyolgatva fektetik le a kapcsolatuk alapjait (előbbit nyilván Jaxy terve miatt kicsit felzaklatta, hogy megismerje Strici fiát), Hellboy az oroszoktól informálódik Frankie-ről, Dokinő meg rájött, hogy a házassággal már hivatalos kapcsolata van a bandával, ez meg nem biztos, hogy annyira jó, ha Ottót akarja látogatni. Sebaj, azért még egyszer bepróbálják. Sebhely viszont él, indulhat a hajtóvadászat Frankie után.

vlcsnap-2015-06-10-20h07m28s96.png

Sebhely viszont csak annyi tud, hogy fekete terepjáróval ment el, miután leütötte, ez nem sok. Mások szerencséjükre okosabbak, Happy szerint a Nomadnál húzta meg magát, vagy ha nem is, ők segíthetnek rátalálni. HB persze kussol, hogy ő már az oroszoktól megvette az infót. Dzsúz dobja be az égető kérdést, hogy mi is lesz, ha megtalálják. Nyilván ugrik a felvarró, meg halnia is kell, de csak miután mindent kiszedtek belőle, amit csak lehet, de ahogy kettesben maradnak, Elvisszel gyorsan megvitatják, hogy a kivégzés helyett inkább hogy juttassák át a Seriff kezére, hogy megtudják cserébe, ki is a tégla a klubban.

vlcsnap-2015-06-10-20h11m45s110.png

HB újra tud motorozni, Rémrendes kicsit meg is lepődik ezen, majd még mielőtt elindulna Hellboy, megvitatják, hogy mi is lett Strici üzlettársának a testével, miután az öngyilkos lett. Ez itt már csak így megy. HB keze viszont nem bírja a túrát, gyógyszer sincs nála, úgyhogy Böszme veszi át a motort, HB meg megy Dzsúz mellé a kisbuszba. Szerencséjére, mert hogy pont akkor hívják, amikor beszállna, nyilván Frankie kapcsán. Viszont nem mondja meg a többieknek, Dzsúzt viszont ráveszi, hogy járjanak az infó végére kettesben.

vlcsnap-2015-06-10-20h16m03s110.png

Rémrendes csak legyőzte az idegességet és elment megismerni Strici fiát. Nagyon édesek együtt, de az izgalmasabb valamivel, hogy mi is lesz a pókerklubnál, ahol Frankie-t, vagy legalább valami iránymutató lehetőségét sejtik a fiúk. Pár másodperc alatt a klasszikus Bud Spencer, Terence Hill filmeket idéző kocsmai verekedés tör ki, törnek az asztalok, emberek repülnek át üvegeken, de alig nézhetjük, mert fontosabb, hogy Parelli mit tud Frankie-ről. Leo nem nagyon akar köpni, de a bandának elég nyomós érveik vannak: elvitt tőlük Frankie fél millió dollárt, és ha nem kerül elő, akkor az írek és a kartell haragjától is tartania kell, akik gránátvetőkkel és machetákkal jönnének. Ennyi elég is Leónak, már együtt is működik.

vlcsnap-2015-06-10-20h25m06s182.png

Dokinő is beért a börtönbe, remekül vágta ki magát, miért is kell megint Ottóval találkoznia, sínen van minden. Otto lekötözve várja az ágyon, de így is felvillanyozza a meglepetés: Luanne régi parfümje, amit megérezve egyből nyitottabb lesz arra, hogy változtasson a vallomásán. Megkéri Dokinőt, hogy tegyen egy kis parfümöt a csuklójára, de egy nővér félbeszakítja a nagy egyezkedést. Később azt is megkéri, hogy oldja el a kezét, nem lesz belőle baj. Bele is megy a Jacy felesége a játékba, csakhogy Otto ezzel még nem végzett. Megkéri, hogy tegye a fejére a kezét, amíg ő önkielégít, de csak elsírja magát, Dokinő pedig vigasztalni próbálja.

vlcsnap-2015-06-10-20h30m57s108.png

Frankie is felbukkan végre, egy kis hétvégi házban húzza meg magát az őrei társaságában, épp keresztrejtvényt fejt. A gond nem is az, hogy miért védik, egyből áttérnek arra, hogy akkor most mennyi pénz is lehet Frankie-nél, aki szerint bármit is hallottak, az hazugság. De amint megtudja, hogy akitől a pénzes infó van, odafelé tart, kiüti majd agyonlövi a fickót. Kicsit későn, mert HB-ék pont akkor állnak meg a ház előtt. Jó kis lövöldözés kezdődik, Frankie visszamenekül a házba, Hellboy meg AK47-esre vált a pisztolyról, mert nem tétlenkedhetnek, arra meg pláne nincs idő, hogy Dzsúz odahívja Jaxyéket. Frankie is talál egy puskát, amivel hátul próbál meglépni, de ott Dzsúz vágta el az útját. HB nem akar sokáig várni, hogy előjöjjön, üresben egy követ rak a kisbusz gázpedáljára, majd sebességbe tolja, hogy az egyenesen a gáztartályba rohanjon. Ez persze óriási robbanást okoz, amit Jaxyék is meglátnak a főútról.

vlcsnap-2015-06-10-20h33m22s24.png

Frankie túlélte bent, de nincs esélye, Dzsúz az AK47-essel szorítja sarokba, majd HB kész Terminatorként, shotgunnal a kezében töri be az ajtót, még a napszemüvege is olyan kicsit. Már képp ki is nyírná, amikor Jaxyék berontanak, de azzal, hogy rászól Hellboyra, csak másodpercekkel odázza el Frankie végzetét, ugyanis Leo abban a percben szétlövi, amint meglátja, hogy mit tett a vele hagyott taggal. HB örül, a többiek viszont nem, mert nem egészen így tervezték.

vlcsnap-2015-06-10-20h38m54s9.png

Rémrendes és Strici nyugisabb napot tartanak, Carla hamvait vitték ki a temetőbe a gyereklátogatás után, Striciből pedig még a csibész is előbújik – feltör, illetve törne egy mauzóleumot, hogy oda tegye féltestvérét, de Rémrendes kisegíti azzal, hogy berúgja az ajtót. Jaxy szeretné megtudni HB-től, honnan is tudta mindenkinél hamarabb, hol van Frankie, a válasz pedig tökéletes: Cucuzza adta a drótot, ők meg csak megnézték, hogy nem átverés-e, mielőtt mindenkit odacsődítenek. Leóval is megegyeznek, a klub állja a bárban és a kisházban esett károkat. Ezután Elvis és Jaxy a telep közepén, de kettesben vetnek számot: nem tudják odaadni Frankie-t a Seriffnek, aki így nem ad nekik bizonyítékot. De jobban aggasztja a főnököt, hogy mi is legyen Hellboyjal, mert ha a bizonyíték nélkül előállnak a történettel, a klub körberöhögi őket. Dokinőt láthatóan felzaklatta, ami Ottóval volt, de azért elmondja a férjének, hogy milyen elkeserítően megtört ember lett belőle, amikor az beugrik hozzá a kórházba. Ekkor jön az irodába a főnökasszony is, hoz egy jó hírt, hogy Abel mehet haza, meg megkavarja kicsit az állóvizet azzal, hogy felhozza az állásajánlatot, de Jaxy meglepően nyitottan állt a dolgokhoz.

vlcsnap-2015-06-10-20h41m43s170.png

Elvis nem gatyázik, amikor kettesben marad a klubházban HB-vel, odaveti a Nomad-kötődést, de nagyon elegánsan játsszák meg magukat, nyilván mindketten tudják, mi a helyzet valójában, de Elvisék nem tudják úgyse bizonyítani. Jaxy és Dokinő arra ér haza, hogy Rémrendes ott várja őket. Csak a kulcsot akarja leadni, persze nem ennyiről van szó. Bármilyen boldog is Strici mellett, hajlandó visszamenni Hellboyhoz, ha így tényleg visszakapja a családját. Ahogy elmegy, Jaxy és Dokinő romantikáznak kicsit fektetés után, de előbbinek mennie kell a Seriffhez. Utóbbi viszont nem rest, ken egy kis parfümöt a csuklójára, és követi Otto példáját, csak sírás nélkül. Rémrendes viszont hezitál kicsit, nem szakít Stricivel, amikor meglátja az énekesmadarakat, amiket ajándékba kapott, pedig ez volt az eredeti terv, legalábbis még nem szakít.

vlcsnap-2015-06-10-21h16m06s65.png

Seriff és Jaxy egy elhagyatott útszakaszon találkoznak, a rendőr annyira bizalmatlan, hogy egyből pisztolyt ránt és megmotozza a klubelnököt. A korábbi ajánlat ugrott azzal, hogy Frankie halott, bár Jaxy reméli, hogy a hullája, ami a kocsi hátuljában hever, is elég lesz. Seriff nem hajlandó semmit mondani, de Jaxy túl jól ismeri az embereit ahhoz, hogy ne jöjjön rá magától, csakis az lehet, aki nemrég fel akarta magát akasztani, vagyis Dzsúz, Seriff pedig nem is tagadja. Rémrendes Stricit otthagyva HB-nél köt ki estére, akinek átvitte az injekciót a kezére. Dzsúz is ott volt, de lelép, hogy ne zavarja őket, Jaxy viszont utána ered, de csak tisztes távolból.

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása