Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Bear Grylls: Sztárok a vadonban 1x05 - Channing Tatum

2015. június 02. 09:00 - Chat Géza

ct1.png

A táncosból lett A listás hollywoodi színész, miszter Channing Tatum a soros, hogy megtudja, milyen is egy őrült deszantossal túrázni. Bear Grylls, a Discovery új műsorában most California egyik hegyéhez viszi el a szívatásra elméletileg önként jelentkező hírességet. A helyszínről nem tudni sok mindent, de a két lábon járó túlélő pakk elárulja, hogy azért ebben az erdőben is komoly veszélyek leselkednek az ember fiára. Channing egy tisztáson üldögél egy horgász székben, és az ukázba kiadott csomókötést tanulgatja éppen. Érkezik a helikopter, gyorsan bevágódnak, de még előtte hamar leveszik a túrabakancsot meg a zoknit. WTF? Mikor megérkeznek a helyszínre kiderül, hogy miért volt erre égető szükség, mert egy tóba kell beleugrani, és vizes bakanccsal túrázni maga a pokol, így a vízálló wallmartos BG monogramos táskába csomagolva a büdös zoknikat meg a bakancsokat bevágják a vízbe, majd utánuk ugrik Bear is kiugrik. Jó tanács miszter Tatum, ne nagyon rugaszkodj felfelé, mert lehet, hogy csak a fejnélküli lovas szerepét tudnád csak eljátszani. Egy hátra szaltó és már a parton reggeli tornázik a két túlélő, hogy ne fagyjanak meg.

ct2.png

A menetrend most is ugyanaz: baktatás hegyen, s völgyön át, alvás és újabb baktatás. A több mérföldnyi sétát Bear akasztja meg, amint meglát valami rendkívül gyúlékony fát, amiből gyorsan lebont pár darabot. Ekkor pillantanak meg egy körömpiszoknyi kis skorpiót. Látod ezt? Ha ez megcsíp, akkor halott vagy. Bear az anyatermészet nagy kedvelője már le is csapja a machetével a skorpió fullánkját, majd megfelezi az így már ehető zsákmányt Tatummel.  Van tűzifa, van rágcsálnivaló, tiszta jó ez a kirándulás. Tovább menetelve meg egy csörgőkígyóval találják szembe magukat. Channing már érzi, hogy tényleg bármelyik pillanatban megmurdelhet, de Bear elkapja az állatot, így a színésznek már nincs egyéb dolga, mit lecsapni az állat fejét, hogy aztán közös erővel megnyúzhassák, majd alkalom adtán megsüssék és megegyék. Bear összekeni a színész arcát kígyóvérrel és a nyakába akasztja a kígyó csörgőjét, mert ő már csak ilyen jófej.

Az igazi szívás csak most jön, és Bear rábök a hegyre, amit meg kell mászniuk. mint kiderül nem nagy kaland az egész, simán felmennek és kész. Itt megpihennek, Bear pár kavicsból összetákol egy mini kerti grillt, amin megsüti a kígyóhúst. Channing, ez egy kicsit porcos, de azért finom. A sztár beleharap, de szemmel láthatóan a finomról teljesen más elképzeléseik vannak.

- Olyan íze van, mint a halnak.

- Egy kicsit

- Nem tudom, hogy egyesek honnan vették ezt a csirke íz baromságot

- Azok tuti, hogy még ennél a kígyónál is szarabb ízű csirkén nevelkedtek

Bedő megtömve, már csak aludni kell. A hegy tetején nem leszünk jók, mondja Bear, mert jön egy vihar, és élő villámhárítónak lenni nem annyira fasza, nem beszélve a süvítő szélről, esőről, meg ilyenekről. Szerencsére alattuk pont van egy kb, 1,5 méter széles kis párkány. Leereszkednek, a hátizsákba dugják lábukat, lefekszenek és ennyi. Bear izomból horkol, míg Channing azon remeg, hogy egy hirtelen mozdulattal nehogy leforduljon a végtelen szakadékba. Elég ciki lenne.

Persze nem lesz semmi bajuk, de a reggeli te elmarad. Ha felfelé könnyű volt, akkor lefelé nehéz lesz. Nincs más út, fognak egy kötelet és szépen leereszkednek. Az első kötél nem túl hosszú, Bear megmutatja hogy kell ereszkedni, aztán magára hagyja a sztárt, aki sikeresen megugorja ezt a feladatot.

- Rohadt jól csinálod, haver!

- Kösz! Tudom. Indulás előtt ezerszer néztem meg a Cliffhangert!

Újabb kötél, újabb ereszkedés. De még előtte közli a desszantos, hogy ha elfogy a kötél, akkor azért nagy cumi lesz, de a következő kis párkányig még tuti jók. Így is van. Bear ott közli a rossz hírt, hogy kifogyott a végtelen mennyiségű kötélből, de szerencsére mindig van nála egy tartalék, így azt is lehajítják a mélybe. Nehezítsünk a feladaton, mondja Bear, eddig seggel előre jöttünk, ami nem akkora móka, így most arccal előre fogjuk lejönni. Bear egy szempillantás alatt leszalad a hegyoldalról, míg Channing egy kicsit robotzsarusan darabos mozgással, de szintén leszökell. A kalandnak itt vége, már csak elsétálnak egy tisztásig, ott tüzet gyújtanak, hogy füsttel jelezzenek a helikopternek, hogy hova kell jönni. Ennyi volt a nagy kaland, amit egy újabb celeb is sikerrel maga mögött tudhat.

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása