Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Bear Grylls: Sztárok a vadonban 1x04 - Tamron Hall

2015. május 26. 09:00 - Chat Géza

1.png

Újra itt van Bear Grylls, aki lassított felvételen szaltózik ki a helikopterből, aki ha kell rothadó teve tetemben alszik a sivatagban, hogy ne fagyjon meg, aki szuperközeli felvételeken harap rá a csirke ízűnek hazudott nyálkás rovarokra. Most azonban a celebszívatáson van a sor, így Ben Stiller, Tom Arnold és Zec Afron után a Discovery új sorozatában végre egy nő is megtapasztalja a túlélés törvényeit. Tamron Hall neve nekünk magyaroknak nem mond sokat – nekem legalább is tuti nem - , de a bemutatkozó alapján ő az amerikai Frei Tamás, csak nőben, aki a Forró nyomonra hajazó műsor után első fekete nőként vendégműsorvezethetett egy Tonight Show-ban. Sztereotípiák ide vagy oda, de egy nő + Bear kombó közel sem tűnik olyan nyerő párosnak, mint Dennis Rodman és Jean-Claude Van Damme.

5.png

Tamron azt az utasítást kapja, hogy hajtson egyenesen a kocsijával. Magabiztosan hajt a kietlen tájon, amikor feltűnik egy helikopter és az oldalán csüngő Bear. Egy kis nice to meet you, aztán már Tamron is a helikopter kilépőjén sikongat Utah állam egyik hegysége fölött repkedve. Mivel sok a fa, ezért a gép nem száll le, kötélen kell leereszkedniük. Tamron ilyet még nem csinált. Semmi gond, akkor ez pont egy jó alkalom lesz kipróbálni, nem fog fájni, mondja Bear. Hipp-hopp már a hegytető aljnövényben gazdag felszínén menetelnek, mire a tévés desszantos közli, hogy az előttük lévő hegygerincen végig kellene menni. Tamron megy előre, aki inkább seggen csúszva közlekedik, annyira összecsokizta a wallmartos túlélő szettet az omladozó kövek hangjától. Megállnak egy fánál pihenni. Kis szusszanás után Tamron újabb sokkot kap, amikor megtudja, hogy ahhoz a nyeszlett kis fához kötözve fognak hátrafele leereszkedni. Kis hiszti és toporzékolás után persze Bear leimádkozza a nőt, így elfogyaszthatják jól megérdemelt filteres teájukat, és Bear már nekiláthat a feladatának amiért a fizetése második felét kapja, hogy megkérdezze, miért kezdett el bűnügyi sztorikat kibogozni a tévében. Tamron lánytestvérének halálának körülményei nem tiszták, a rendőrség tudja, hogy kia gyilkos, de nem tudják bizonyítani. Ezért kezdett el másokon segíteni. Bear is elmond egy szívbemarkoló sztorit, hogy ő is elveszítette az apját, erre Tamron kicsit belebőg a kamerába, de nettó 10 másodpercnél tovább nem itathatja az egereket, mert menni kell.

2.png

Bear sasszemével kiszúr egy döglött mókus tetemet, azt mondja ez kiváló étek és megszagoltatja Tamronnal, aki persze, hogy majdnem leveti magát a mélybe ettől az undorítóskodástól. Bear már csinált ilyet, úgyhogy most a nőn a sor, hogy felnyissa az állatot, ott a bicska a hátizsákban, csak bele kell vágni az állat gyomrába. Finnyáskodva, de sikerül a művelet. Bear nyálcsorgatva lelkendezik, hogy ebből mekkora elnöki lakoma lesz, csak a beleket kellene kiszedni. Tamron immáron sokadszorra bánja meg, hogy elvállalta a Discovery felkérését, de halálsikolyok közepette megfogja a mókus belső szerveit, eltartott kisujjal elkezdi húzni, de amikor a belek kezdenek elszakadni, akkor ott vége. A bolti csirkével nem kell ilyet csinálni, ugye. Bear megugorja ezt a feladatot és Tamron hátizsákjára applikálja az elemózsiát, hogy a medvék, farkasok inkább majd szegény nőre menjenek, mintsem őrá.

4.png

A további baktatás után a megfelelő táborhelyet megtalálva Bear két-két fa közé kifeszít egy-egy függőágyat és már kész is. Tamron kipakolja a zsákot, hozott csokit meg kézfertőtlenítőt. Utóbbira Bear egyből rácápázik. Mit akarsz a kézfertőtleníítőmmel, itt nincs húgyszagú csövesek által összefogdosott metrókapaszkodó, ami miatt indokolt lenne a hordozható kézmosó. Az tény, de tüzet gyújtani jó lesz, mondja Bear, kicsit meglocsolja a száraz gallyakat, majd Tamronnak adja a szikrapattintót, aki másodszori próbálkozásra eszetlen nagy tábortüzet csinál. A nő sose hitte volna, hogy erre is jó lehet a kis pipere cucca. Pedig de, mondja Bear, mivel alkohol van benne. Óóó, ja, hogy úgy.

3.png

Másnap reggel szokás szerint Bear teával ébreszti a kedves vendéget, de tamron nem kér, inkább csak lustálkodik. Bear nem állt kétszer sorba, amikor a jó modort osztogatták, fogja és kiboríítja Tamront a függőágyból, de még előtte a tüzet is úgy oltja el, hogy a füst az szegény nőre menjen. Ahogy mondani szokás: Buga Jóska nem szép ember, de gavallér. Nos, ez Bear Gryllsre is igaz. Már csak egy dolog van hátra: leereszkedni egy böszme mély és sötét szakadékba. Tamron három dologtól retteg: a magasságtól, a zuhanástól és a sötétségtől. És most már Bear Grylls-től is. Eső után köpönyeg, ugye, tetszett volna előbb gondolkodni. Igaz, hogy valójában Bear intézi az ereszkedés minden egyes miliméterét, tamron mégis rommá remegi magát. Sikongatások közepette leérnek, mire a halálfélelem átcsap katartikus gyönyörbe. Innen már csak pár méter, felpattannak egy mocira és elhúznak a vérbe,

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

William Hunter 2015.06.08. 14:46:51

SPOILER
<div id="spoiler" style="display:none">
REJTETT SZÖVEG
</div>
<button title="Click to show/hide content" type="button" onclick="if(document.getElementById('spoiler') .style.display=='none') {document.getElementById('spoiler') .style.display=''}else{document.getElementById('spoiler') .style.display='none'}">Show/hide</button>
süti beállítások módosítása