Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Bear Grylls: Sztárok a vadonban 1x03 - Zac Efron

2015. május 19. 09:00 - Chat Géza

5.png

Bear Grylls a Discovery új műsorában Ben Stillert és az apatestű Tom Arnoldot már megtanította gusztustalan dolgokat enni és tessék-lássék módon túlélni, most Zac Efron száll fel erre a szopóvonatra, amin nincsen fék. A High School Musical után szebb filmeket (Megint 17, Csajkeverők, Rossz szomszédság) is megélt sztár nagy rajongója a pisaivó Bear minden műsorának. Elárulja, hogy ugyan gyerekként a faterjával orrba-szájba kempingeztek, de ilyen túlélős öngyilkos bisz-baszon még sose volt. Zac kicsit izgul és amíg vár lát egy békésen úszkáló hódot a tóparton, a találkozási pontnál.

Bear most aztán eheti a kefét. Ott úszik az ebédünk. Ha itt lenne, már biztos hüvelykujjal legyilkolta volna.

A nagy túra most is Amerikában lesz valami közeli hegységben. Zac se rejszol rá különösebben a dologra, egy pólóban álldogál és vár a helikopterrel érkező deszantosra, ahogy az urakhoz méltóan illik érkezik is. Most nincs korláton utazás, mert Zac egy ejtőernyős hátizsákot kap, szóval itt ugrás lesz. A megfelelő magasságot elérve Bear kihajítja az ablakon a túrazsákokat, aztán mag Zacet. Nyilván nem először ugrik, hisz akkor nem siklóernyőzne le csak így ilyen lazán, faszán. Landolás, pacsizás, 40 mérföld baktatás. Nehezítő körülményként le kell jönni egy 10 méteres szilafalról. Bear rutinból köti a csomókat és lemászik és ott szotyizik , meg imádkozza lefelé Zacet, aki gyök kettővel, érkezik is.

4.png

Bear hozott egy szatyor beaf jerky-t, szóval a kajával egyelőre nincs gond. Kis uzsi közben Zac mesél a középsulis zsákolásairól meg a High School musicalről, hogy 12 éves kora óta színészkedik, de kellett hozzá egy nagy adag mázli, hogy most ebben a műsorban páváskodjon. Továbbmennek, megállnak egy vízesésnél, de nem azért hogy a tájban gyönyörködjenek, hanem azért, mert Bear meglátott egy eléggé vizes hódtetemet. Gyorsan leküldi érte Zacet, aki finnyáskodva csapkodja a sziklának az állatot, amit először nyúlnak nézett. Fel kellene nyitni, akkor tudjuk meg, hogy ehető-e egyáltalán – mondja Bear. Te most szopatsz. igenis, meg nem is. Zac még nem játszott börtönfilmben, így elég bénán böködi a szerencsétlen állatot, de túllendül a bénázáson és felnyitja az állatot, amin még Bear Grylls outdoor szakácsmestersége sem segíthet. Ma nem lesz hód vizihulla a’la carte a vacsora.

3.png

Szerencsére találnak egy madárfészket, benne pár tojással, plusz pár kukacot is kitúrnak a földből, amit önmagában megkóstolva Zac nyugtáz, hogy ennek bizony kosz íze van. Megérkeznek egy barlanghoz, ott tábort vernek, Bear McGaywerként tüzet pattint a fejlámpájuk elemével és egy rágógumi papírral, aztán már süti és szervírozza is az elnöki gilisztás omlettet, aminek meglepő módon páratlan szar íze van, de senki sem számított rá, hogy majd szűz lányok combjai közt érlelt közepesen átsült steakre fog hajazni.

2.png

1.png

Másnap a szokásos reggeli darabos tea után már csak két szikla között kell egy kötélen kúszva átjutni, amit deltás hőseink simán megcsinálnak. Zac se ronyózza halálra magát, nem néz le az alatta tátongó kilóméteres szakadékba, csak megy előre, hisz ez a dolga. Innen már csak egy 20 méter magas vízesés van hátra. Na nem kell a szikla tetejéről 10 pontos, elcsobbanó csukamozdulattal leugraniuk, csa leereszkednek egy kötélen, ami azért így is elég necc. De YOLO van, ezért Zac beakasztja a karabínert, Bearre bízza magát, pózolnak egyet, majd a kellő magasságot elérve belecsapódnak a vízbe, a partra kiúszva meg a katonai alcázóhálóval gondosan letakart quaddal elhúznak a vérbe.

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF 2015.05.20. 16:07:59

Ezt a csákót bevágtam volna a jeges vízbe hátizsákkal együtt, azt élje túl, kb annyira irritál mint a Bieber gyerek.
süti beállítások módosítása