Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éden Hotel 3x53 - Patkolt Pecek a férfiak megrontója

2015. május 07. 07:13 - sixx

screen_shot_2015-05-07_at_05_10_16.png

Sej, a ligetben nagyszerű, mondhatná Gólem, de nem ezt mondja, hanem azt, hogy ma a patkolt peckű Orsi dönt, hogy ki kapjon és mit, ÉS még lesz Pandora is, amin I. Péter cár és gyúrós Bence is kap a pofájára. Hát, jó.

Haha, nem hiába emlegettem, hogy Motörheadre kellene ébreszteni az agyhalottakat, az Overkill dallamait tolják be nekünk a reggeli csipavadászat alá, de persze ezt csak mi halljuk, nem hiszem, hogy kint is ez ment volna, mert ha valaki képes így mozogni Motörheadre, az egy nagyon szerencsétlen ember:

head.gif

Tessék hozzá elindítani ezt:

Ugye.

Ja, és miért aludt a földön Közellenség? Tina kirugdosta tán az ágyból? Orsiszagod van, takarodj? Vagy mi? És az meg milyen már, hogy Gyula ölerlkezve él baráti életet Laurával, akinél durvábban nő még nem kellette magát az Éden hotel történetében? Loki, aki a nőket egyenjogúként kezeli, (kivéve szegény Ivart, akit elküldött a picsába vagy háromszor) mindent kipakol a Tinával folytatott tegnapi beszélgetésről ezek baszki, meg akarják dönteni I. Péter hatalmát, csak úgy, bizony, PUCCS van kilátásban. Pornósbarbi szája akkorára nyílik a hír hallatán, mint a régi szép napokban, az Noch Ein Mal Omapervers - Opa Fickt III. forgatásán. A gecikurvák.

A cár is megébred, mi van, nép? Loki beszámol, atyuska, ezek a kurvákok fellázadtak, és ki akarnak téged innen golyózni Mert rettentő féreg vagy. Az egyiptomi fáraóra fazonírozott I. Péter (megtévesztés!!!) őszintén csodálkozik, legalábbis arcilag, hát ez az Adri ilyen? Még az, cárom, de Tina! Az azt hiszi, hogy játszhat csak úgy! A főnök a riportban a felső szintet (ott laknak az ellenfelek) specialisták sötét birodalmának nevezi, de nagyon nem vicces. Tina Bencének mondja, hogy akit ki kell innen tenni, az a cár és a cárné, most ugye nő hullik, legyen az Botox. Bence nem hisz ebben a tervben és inkább terel. Tináról tegnap este óta nem rohadt le a hawaii papírbaszás. Tina még Lokit is képes lenne Bencére rábeszélni, pedig ugye ott volt az a sörbeköpés. Bence a riportban Botoxot flegma gyökérnek nevezi, nahát, fiam, 53 nap kellett, hogy észleld, amit mi a másodikon?

screen_shot_2015-05-07_at_05_24_42.png

Loki csavar egyet a tegnapi sztorin, és aszongya a cárnak, hogy, te Péterem, utólagos engedelmeddel hagytam, hogy Patkolt Pecek rám jöjjön és lesmároljon, DE utasításaidnak megfelelően nem basztam meg, mer hű vagyok a páromhoz, Pornósbarbihoz, és nem a farkammal gondolkodtam.

Én örülök ennek. Büszke vagyok rád (I. Péter)

Laura és Gyula a szobában kínlódnak, Laura feje fáj, de nem kell neki gyógyszer, ezt majd egyszer kifejthetné, tényleg érdekelne. Akkor igyál vizet, javasolja Gyula, mert az nagyon fontos, a fejed azért IS fájhat, mert bebasztál, és ez, kérlek szépen, Laura, az ún. másnap.

Szerintem dehidrálódtam. (Laura)

screen_shot_2015-05-07_at_05_25_45.png

A reggeli mödansziézást Gólem szakítja félbe, aki tuti bánja, hogy Becks már nincs itt, hiszen így már senki nem örül annak, ha megjelenik a villában, T69 annak idején legalább néha hozott jó hírt is, de Gólem nyomában csak a pusztulás jár. Kifelé a vízből, nyomorultak, mindenki a nappaliba, most! Na, Patkolt Pecek, hogy vagy? Hát, tettem a fejemre egy hajhálót vasbúl, hogy Tina le le olvashassa a gondolataimat, a peckemben meg kicsit viszket a vas, de egyébként fasza minden. Na jó, akkor gyere ide mellém, mert ugye van két doboz, aminek a létezéséről te eddig nem beszélhettél, és amelyikből pusztulatot és örömködést szabadíthatsz a világra, azaz széjjelszedhetsz egy párt, egy másik nőtagjának meg védettséget adhatsz, mármint abból a kettőből, akikkel randiztál. Sokk, horror, lemondás az arcokon. Na, válassz! Jó, mondja Patkolt Pecek és sokat mellébeszél majd szétszedi Tinát és Közellenséget, ők nem lehetnek egy pár pénteken, és a védettséget Botoxnak adja.

screen_shot_2015-05-07_at_05_37_51.png

Közellenség ettől ideges lesz, gratula mindenkinek, mondja, ügyesek vagytok. Kit hibáztatsz, baszod, kérdi Gólem. Tudod, hogy nem mondok neveket, de ügyesek voltak. Tona nem szomorú, ez egy játék, ez van. Itt csak a cár és a cárné játszik, most már én is, oszt ha kiesek bele akkor felelemt fejjel esek, oszt kész. Gólem távozik, majd jövök. Bitix elégedett mosollyal az arcán fogadja Laura hűbéresi csókját, Patkolt Pecek seggét meg Pornósbarbi nyalja (CSAK ÁTVITT ÉRTELEMBEN, PERVERZ ÁLLATOK!), ennél jobb döntést nem is hozhattál volna. Na, tematikázzunk mi is: mi lehet pénteken? Loki-Pornósbarbi, ez fix. Szerintem Tina átmegy Bence mögé, mert máshová nem mehet, Adri Közellenség mögé áll, mert dettó, Orsi megkapja Pétert, Laura ugye Gyulázik, Botox meg odaáll Közellenséghez, és kibassza Adrit a védettségével. Adri és Tina szépen megbeszélik, hogy itt a vége a dalnak, egyikük megy a levesbe.

Adri egy kicsit azért még tematikázik, és Közellenséget felvilágosítja, hogy ostobának tartják, mire az értékesíttési menedzser (így, két tével, amitől megőrülök, de itt mindenki így beszél) legyint, tartsanak, leszarom. Foskazán mind. A cár és a cárné Pornósbarbival beszéli ki Tinát, és mivel ez pitláker dolog, ráadásul Botox megint nyekereg közben, nem foglalkozunk vele. Este gyön Zoë és Pandorát hoz, amitől mindenki kiakad, Pandora, ma? Oszt mér nem holnap? Nem mindegy? Írnak. Adri a tetemre hívás előtt fut egy kört a cárnéval, és igyekszik benyalni magát, nehogy ő essen ki, de szerintem baszhatja. Botox nem mond semmit, Adri meg furcsa dolgokat csinál a szájával:

tongue.gif

Na, Pandorzunk. Pornósbarbi, ha Loki lekúrja Patkolt Pecket, az rád veszélyes? Nem. Loki, kúrnád? Ja. A cár szerint ez nem jó, mert nem elég erős páros, és Lokinak a cár utasítására Pornósbarnit kellene ájultra kúrnia. A cárné is beleszól, Patkolt Pecek, te ezzel hogy vagy? Hát, kicsit elengedtem magam. Loki meg aszongya, hogy hát, Pornósbarbival nem lesz kuresz, a zsák viszont tele van, hesspicsába. Na lapozzunk, mert kezdem felbaszni az agyam a cári család atyáskodásnak álcázott számonkérésén. Cárom, milyen Loki jogállása most? Bizonytalan, de az elmúlt két napban rendesen viselkedett, így nem akarom kibaszni. Most, mármint, ebben a pillanatban. Tina azt mondja a riportban, hogy a cárral mindenkinek tele van sz összes töke. Botox azt nyekergi kérdőn, hogy te, Loki, hű maradsz a cárhoz, vagy a pártütőkkel tartasz? Hű maradok.

screen_shot_2015-05-07_at_06_14_16.png

Bence, a hazugságaidat elhiszi még valaki? Bence röhög, hát, jó nagy fasz volt a kérdező (Botox tette fel), de leszarom. Én itt nem hazudtam, csak kis dolgokban. Botox nyekereg valamit, de nem hallom rendesen és nem is érdekel, a riportban aszongya, ő kérdezett be, hogy felbassza Bencét. Tina, meddig bírod elviselni, hogy Közellenség más bulákra ugrik rá részegen? Hazudsz majd a válaszodban? Kellemes kérdés ez is. Tina szerint Közellenség annak a seggét pocsíkolja meg, akiét akarja. A kérdést Laura tette fel persze, mert agyatlan. Tinát a Bencéhez fűződő érzelmei miatt is tetemre hívja I. Péter cár, és megkérdi, kiben bízik jobban Tina, Bencében vagy Közellenségben. Laura közbevág, DE HÁT ASZONTAD, MINDKETTŐBEN MEGBÍZOL. Közellenségnek annyira nem tetszik a válasz, mert Tina órákban méri a bizalmat. Laurának elmagyarázzák a szeretet és a bizalom közötti különbséget, I, Péter meg lecsap, és azt mondja, hogy Tina hol ebben, hol abban bízik, most például Közellenségben is, akiben pedig megbízni olyan, mint a Quaestorhoz pénzt befektetni. Bence burkoltan ugyan, de legörényezi Laurát, muhahahaha.

Bence, Adrit Tinára, vagy Patkolt Pecekre cserélnéd le? Egyikre sem. Laura érdeklődik, hogy akkor mi lesz Tinával? Mi közöm nekem hozzá? Botox aszongya Közellenségnek, legyen Patkolt Pecek párja, jó lesz az falura. És Tina essen ki, ugye. Ennyire nyíltan még nem beszélt Pandorán senki szerintem. Közellenség gondolkodik a dolgon. A cár azt mondja, hogy ha Közellenség és Patkolt Pecek lesz párban, az időleges lesz, mert Patkolt Pecekhez Közellenségnél okosabb pár illik. Hangosan meg odavágja Tinának, hogy pénteken ott van neki Bence is, akiben megbízhat. Péter, tespedsz a pocsolyádban, és aljas húzásaidnak köszönhetően haladsz előre, nem gondolod, hogy mindenkinek elege van már ebből? A cár szétszedi a kérdést, és nem válaszol, szerinte ő nem aljas. Loki tette fel, direkt olyan szavakkal, hogy ne jöjjön rá, ki kérdezte. Na, ennyi vót.

screen_shot_2015-05-07_at_06_38_16.png

Bence a nappaliban összehívja a népet, mert mondani akar valamit, mert nem bírja a lelke, hogy őt hazugnak nevezték, és azt akarja, hogy aki bekérdezett, majd este keresse meg, nem adja ki, csak szeretné ezt kibeszélni. DSok sikert, baszki, a cárné nem fog odaállni. Meg is mondja a riportban, hogy hagyni akarja Bencét a saját levében főni 3 napig. Közellenség Lokinak panaszkodik, hogy Adri lekezeli, és lenézi, miközben Tina hótt rendes. És Loki is hótt rendes. Patkolt Pecek egyelőre úgy tűnik, Közellenség háta mögé áll majd, onnantól meg a kiesés Botox védettségén múlik. Adri az ágyban azt kérdezi Bencétől, mennyi esélye van, hogy Botox kiejti-e. Fifty-fifty, mondja Bence, de nem vagyok Botox, faszom tudja. A riportban tovább emlegeti Botox beképzeltségét és flegmaságát, hát ja. Adri gülüszeműnek titulálja Botoxot, aki közben odafent fetreng, miközben a cár az ágy mellett térdelve zabál és csámcsog.

Címkék: 18+ éden hotel
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Aaaaaztaaa! 2015.05.07. 07:58:08

Hali kommentelők!

Nem vagytok egyedül, én sem értem Botox artikulálatlan sutyorgását! Bár ne kellene sokáig fülelni...
De megtaláltam a megoldást!
Üssétek be a txt 888.-at és mindent feliratozva olvashattok! ezt ugyan a süket és nagyothalló embertársainknak találták ki, de ha már a TV2 szerkesztőinek nem tűnt fel, hogy nézhetetlen a műsor, mert a banda felének nem lehet érteni a beszédét, hát oldjuk meg házilag!
Szép napot mindenkinek!

tvbuzi 2015.05.07. 07:58:08

Mikor lesz a finálé?

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2015.05.07. 08:03:31

Loki annyira megijedt attól két hete, hogy a Cár kirakhatja, hogy mostanra egy alkesz talpnyalóvá küzdötte fel magát, aki magának gonoszkodik, aztán röhög a saját viccein.

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2015.05.07. 08:04:55

@tvbuzi:
70 adást terveztek, úgyhogy szerintem május 29-én.

introverted22 2015.05.07. 08:07:27

Közellenség sztem azért aludt a földön, mert Tina mellet az ágy lájtosan hugyfoltosnak (vagy hányás?) hat a képen... Gyanítom valamiről lemaradtunk ismét.

Ditti82 2015.05.07. 08:17:49

Tina mellett az a hugyfolt az hogy került oda?

Ditti82 2015.05.07. 08:18:29

Ja, és hajrá, Bence!

Schlomo Goldberg 2015.05.07. 08:19:22

Bexné mintha képzeletbeli pörköltszaftot nyalna le a szája széléről, nagyon ütős gif lett.

Bujumburi 2015.05.07. 08:31:27

Loki, mér' vagy nyomorék??! :( Hüpp-hüpp!

Ditti82 2015.05.07. 08:35:52

@Bujumburi: Mert elvakította egy pár gumicici. :D

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2015.05.07. 08:46:38

@Bujumburi:
Mert azt hiszi, az a nyerő tematika, ha a Cár alattvalójaként kúszik be a fináléba. Még nem tudhatjuk, hogy nem lesz-e igaza. Nem biztos, hogy gusztusos taktika, de ha ő ezt tartja célravezetőnek...

mézescsók 2015.05.07. 08:46:57

@Aaaaaztaaa!: Amióta megy a műsor, az elején - még a főcím alatt - a képernyő jobb alsó sarkában ékes magyar nyelven oda van írva, hogy a TXT 888 oldalán feliratozva látható .
A siketek és nagyothallók tán nem haragszanak meg érte, ha mi is onnan nézzük.

Azért piszok mázlisták Petiék, eddig szinte semmi jóból nem maradtak ki. a többiek meg szívtak rendesen. Bár tény, többet is tettek érte.
Szóval Tina helyében Peti mögé állnék. Aztán ha Botox is odasorakozik, és Tina természetesen kiesik, akkor legalább elfecsérelt egy védettséget.

Tanya Jóska 2015.05.07. 08:53:16

Mi az a sárga folt a lepedőn??

Mourinho már nem a király 2015.05.07. 08:56:09

Az vicces lenne, ha Botox kiejtené azt, aki védettséget adott neki.

Egyébként kövezzetek meg, de néha amikor mosolyog Pornós Barbi egészen aranyosnak néz ki. Na persze amikor meglátod a csoffadt testét, akkor magadra vess.

Bujumburi 2015.05.07. 08:57:10

@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): Jogos, de olyan rossz nézni, ahogy egy egész jó karakter talpnyalóként kúszik elő.

Bujumburi 2015.05.07. 08:58:33

@mézescsók: Jó ötlet a Tina-Peti dolog. Ha jön be pasi, akkor meg félnivalója se lesz. Még mindig női többség volt, ha jól számolom.

Bujumburi 2015.05.07. 09:01:54

Játékosok:
csajok: 14 +1 Marianna visszajövetele =15 női többség
srácok: 12

..és már csak 2 ember jöhet be elvileg, ez nem valami korrekt azért.

furmintszaraz 2015.05.07. 09:07:33

@mézescsók: Igazából akkor sem fecsérli el, csak nem direktben vagy más mögött használja fel, mert ha nem lenne védett, Tina nem állna be Peti mögé :) De ettől függetlenül szerintem is beállhat Peti mögé, szemtelen húzás is lenne.

Rayen 2015.05.07. 09:11:17

@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): nemrég még azt hittem, azért lesz érdemes kitartani a műsor mellett, mert Loki és Pbarbi elkezdi kijátszani a cárt és nejét. Ehelyett mindkettő csak egyre mélyebben dugja a nyelvét Papikáék seggébe. Patkolt Pöcök is csak a létszámot gyarapítja. Le is kapcsoltam tegnap pandora után, az éé meg már eszembe se jut.

AkkorlegyenPtr 2015.05.07. 09:13:45

@Pezó lettem: A sárga egy dolog. A párna alatt is van egy. Így azért nem is kell odafotosoppolni gátőrt. Azt bizony alulfelül kicsapta.
Feltehetőleg ezt a szerkesztők kivágták, mert 1, már vizsgálat van a tv2 ellen (ha lehet hinni a híreknek) 2, ha ez is benne marad, gátőrt meglincselik ha vége ennek a szériának.

Ditti82 2015.05.07. 09:15:57

@Rayen: +1 De megérdemlik ezek egymást négyen. Közutálatnak ennyire örvendő Éden-lakó utoljára Anikó volt.

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2015.05.07. 09:22:22

@Rayen:
Ezt én is szívesen megnéztem volna, ráadásul Lokiék simán eljátszhatták volna a mérleg nyelvét a "barna nyelv" helyett, ha irányítani akartak volna. A Cárék és Gyulaura (jó a kép, ezek ketten tényleg nagyon összenőttek:)) állt szemben a rebellis négyessel, és simán meg lehetett volna billenteni az erőviszonyokat egy jó helyezkedéssel meg Orsi beszervezésével.

AkkorlegyenPtr 2015.05.07. 09:24:43

@Rayen: 1-2 napja volt Lokinak egy riportszobás jelenete, amiben azt mondta, ameddig tudok vele együtt menni, minek menjek vele szemben? Petire reagált.
Nem biztos, hogy rossz ez a taktika.
Lokit sem szereti pl Bence, köpés, miegymás.
De gondolj bele, ha Peti kiteszi Bence párját ismét, miután kitette Patrikot is... melyik lesz a nagyobb szemét Bencénél?
Ugyanez vonatkozhat bármelyik lányra. Peti lesz a genya vagy Loki, aki néha alpári, de ki "árt" többet?

ferrymen 2015.05.07. 09:24:56

Szerintem Orsi megy ki, a bejátszásban lehetett látni, hogy Cár hazudós, megbízhatatlan görénynek, vagy minek titulálja, úgy hogy szerintem őt rakják ki. Gólem is mondta, hogy Adri el kezd lobbizni magáért, bár lehet hogy már késő. Én azért szurkolok neki, inkább Adri maradjon, mint Tina vagy Orsi!

ferrymen 2015.05.07. 09:31:07

Amúgy mi a gond Petivel meg Botoxszal? NYERNI AKARNAK! Azt teszik, amit ennek érdekében helyesnek gondolnak. Mindenki tehetné ezt, nincs megírva, hogy nyalni kell a seggüket.

Ditti82 2015.05.07. 09:33:31

@ferrymen: A legjobb az lenne, ha Botox menne. De valamiért védik a seggét. Először visszaküldik, aztán védettséget kap. Megvan az oka nyilván.

Ditti82 2015.05.07. 09:34:11

@ferrymen: Hogy gusztustalanul teszik.

introverted22 2015.05.07. 09:48:20

Abban igazuk volt, hogy mindenkinek ugyanannyi lehetősége van játszani. De egyedül Peti és Marianna teszi meg. Szerintetek az lenne a jó, ha mindenki csak elnyaralgatna? Ők tényleg nyerni akarnak és tesznek érte. Arról azért nem ők tehetnek, hogy a többi valóban hülye a játékhoz. Csak azt vezetik meg, akit meg lehet. A többieknek is lett volna esélyük arra hogy a z értelmesebb játékosokat maguk köré gyűjtsék. Nem tették, mert a bulin, piáláson nyafogáson kívül semmi nem érdekelte őket. Petiék tökéletes párt alkotnak, olyan bizalommal, ami egyik másik párnál sem volt tapasztalható. Mert sosem szidják egymást. Patrik azért szidta Adrit bőven, tehát messze voltak a tökéletes pártól. Itt az jut előre, aki taktikázik. A királyi pár pontosan ezt teszi.

Bujumburi 2015.05.07. 09:53:56

@windsor: épp ezért csalódás nekem Loki :( egy talpnyalót játszik jelenleg, holott a karaktere többet érdemelne

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2015.05.07. 10:00:22

@ferrymen:
Semmi, azon kívül, hogy tespednek a pocsolyájukban, és aljas húzásaiknak köszönhetően haladnak előre :) .
Önmagában ez nyilván hatékony, végülis ez hozzátartozik a műsorhoz, és mi akartunk tematikázást. De nyilván mindenkinek megvan a maga tapasztalata az ilyen öntelt, kétszínű sunyikkal, és ezt ilyen szinten már könnyű kivetíteni. Azért az nem volt semmi, ahogy Loki lejelentette a készülő puccsot, a Cár meg ártatlan bociszemekkel nézett, hogy tényleg, rólam ilyeneket terjesztenek, hogy én mindenkit manuperálok, nahát, honnan is gondolhatják ezt:).
Sokaknak egyébként nem is a Cárék alakítása lenne problémás, hanem az, hogy Lokiból ez mit hoz elő. Uralkodni azokon, akiken lehet, az egy dolog, benyalni a meleg szarig, és utána lelkesen égnek dobott lábakkal várni a pocaksimogatást, az meg egy másik.

mézescsók 2015.05.07. 10:03:37

@Bujumburi: @furmintszaraz: Nem én vagyok az ötletgazda, hanem Tina. A mai bejátszóban volt egy részlet, hogy összebalhézott Adrival, Bencével és Gáborral. Közölte velük, hogy részéről ennyi. lehúzta előttük a rólót, ő pedig be fog állni Peti mögé.
Egyébként logikus. Loki, Gyulus mögé nyilván a párjuk áll, nem is cserélnék le.
Gátőr mögé nem állhat.
Marad Bence, akire többen is eshetnek: elsősorban Adri, nem tartom kizártnak Orsit (nem mindegy a párválasztás sorrendje!), Tina és persze Botox. Szerintem Bence Tinát választaná, vagy Patrik1 emléke kapcsán Adrit, bár ez utóbbit kétlem, de szinte nyilvánvaló, hogy Botox, aki utoljára választ, azonnal beállna Bence mögé, bármelyik lány is gondolja, hogy ott vet horgonyt.
Marad Peti. Ha Peti mögé valamilyen fatális véletlen folytán nem állna senki, akkor kénytelen lenne odamenni Botox, mert különben kiesne. Erre értettem az elfecsérlést. Nem fogalmaztam kristálytisztán.
Egyértelmű, hogy mint oly sokszor, ismét Botox dönt és attól függ, hogy Adri vagy Tina esik ki, hogy kit rühell jobban. Szerintem Tinát. Sajnálom, olyan normálisabb fajtának nézem a csajt.

2015.05.07. 10:07:24

@Bujumburi: parasztvakít nyugi :)

2015.05.07. 10:09:11

rossz választás volt botoxnak adni a védettséget én is unom ők is unják bent mégis megkapja eh

2015.05.07. 10:10:51

tina mellé jó lenne ha felsorakoznának a többiek, jól kinyilt a szeme, kár h ő is későn kezdett játszani

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2015.05.07. 10:11:24

@fosch9:
Nekünk is, a riportszobában, ahogy tapsikol, és azt ismételgeti részegen, hogy "Zseniális! Zseniális!":)?

AkkorlegyenPtr 2015.05.07. 10:12:25

@fosch9: Nekem is ez a tippem, ahogy írtam korábban.
Azért az látható, hogy aki picit ellentmond Sapkáéknak, azt kicsinálják.
Ezért vagy felszívod magad és felépítesz egy védelmet, majd jól kitematikázod, vagy úszol az árral és a kellő pillanatban lépsz. Ha az a cél előtt van 1 centivel, akkor... akkor lépsz.

Most legyünk őszinték. Loki kivel tematikázhatná ki Petiéket. Nézzük meg a spalettát... igen, max Barbival. Ennyi. Talán Orsi... de ő annyira új még, meg annyira smárolhatnékja van mindenkivel, hogy azért az necces lehet.
Pláne, hogy 90%-ot adok arra, hogy pénteken Orsi szörfözik haza.. illetve masszőrködik a gépen vagy mittuomén :)

AkkorlegyenPtr 2015.05.07. 10:14:05

@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): Nem csak tapsikol
" 1-2 napja volt Lokinak egy riportszobás jelenete, amiben azt mondta, ameddig tudok vele együtt menni, minek menjek vele szemben? Petire reagált. "

Volt ilyen is.

Plusz add hozzá, hogy ha volt is ilyen, akkor is kivágják a szerkik, mert nehogymá tudjuk, hogy Loki hantázik. Majd a végén lesz a csattanó.

2015.05.07. 10:27:05

@AkkorlegyenPtr: bencével összeállhatna ha nem utálnák egymást :D bár a közös ellenség néha összehoz...
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): ezekre én sokat nem adok, mindenki más ugyanannyiszor részeg és beszél hülyeségeket, én elhiszem neki h petiékhez beédesgette magát és onnan fúrja majd őket (vagy csak remélem)

2015.05.07. 10:27:58

@AkkorlegyenPtr: igen ezt várom én is majd

Rayen 2015.05.07. 10:32:49

@AkkorlegyenPtr: lehet kivágják, bár a bentmaradt riportrészletekből nem az jön le, hogy lenne bármilyen terve egyelőre azon kívül, hogy ellavírozgat Papiék farvizén a két páros döntőig. Neki lehet is ez célravezető taktika, nekem mint nézőnek, dögunalom, és engem csak ez érdekel. Meg a szerkesztőket is inkább ez kellene érdekelje. Lehetne annyi tapasztalatuk, hogy ha ennyire felborul a mérleg egy játékban, az a műsor szempontjából a legrosszabb. Mert a műsor célja nem az, hogy megtömjük valaki zsebét, hanem hogy az odavezető út elég érdekes legyen. Kit érdekel, ha a kaszinóban mindig a bank nyer.

Bujumburi 2015.05.07. 10:33:49

@AkkorlegyenPtr: Ez is igaz, rohadt manipulatívok a vágások... instán feltűöen nem spanol Loki Petivel. Úgyhogy valóban nem lehet akkora hülye, vagy még történik valami.

AkkorlegyenPtr 2015.05.07. 10:40:10

@Rayen: tv2 rendezi szóval.. sokat ne várjunk.

AkkorlegyenPtr 2015.05.07. 10:41:17

Szerintem Loki nyeri. Ezt tartom egy ideje.

Mivel Loki is olvas, ha tényleg te nyered, jössz egy sörrel :) de én töltöm ki, köpés alert! :)

AkkorlegyenPtr 2015.05.07. 10:44:23

@fosch9: Bencével tényleg az ellenségem ellensége a barátom elv működne csak. De az meg nem lenne egy életbiztosítás.

Én azt várom: bocs Papi. Te irányítasz itt mindent, de én meg téged, szóval accaide a gömböt és álljál hátrébb a szalag mögé.

fairytale 2015.05.07. 10:45:10

Adriennt és Tinát miért agyatlanozza mindenki, mikor úgy tűnik, ők voltak az elsők, akik felismerték a cárpár szerepét és szót emeltek ellene?

A pisisfolt tényleg pisifolt, szerintem Gábor éjjelente bepisil, vagy a részegségtől vagy mástól. De tényleg beteg az a gyerek. Egyébként érdekes, Gáborról nagyon kevés jelenet van bevágva, viszont az látjuk, pillanatok alatt mindenki megutálja, de az nem derül ki, miért. Lehet, hogy újra lett vágva minden a botrány óta? Vagy már akkor is elfogadhatatlanul viselkedett, és kínos volt?

AkkorlegyenPtr 2015.05.07. 10:46:40

@fairytale: plusz a róka nyom a párna alatt kifigyel. gyanítom szétcsapja magát veszettül és eléggé kínos lehet ez már berkiéknek is

Bujumburi 2015.05.07. 10:46:46

@fairytale: osztom a meglátásaidat! Gáborról és Tina/Adriról is.

Katicabogárka 2015.05.07. 10:48:20

Nem Adri "gülüszeműzte" le Horváth Éva2-őt, hanem Bence.

@fairytale: Adriennt és Tinát miért agyatlanozza mindenki, mikor úgy tűnik, ők voltak az elsők, akik felismerték a cárpár szerepét és szót emeltek ellene?

Talán azért, mert erre ők jöttek rá legutoljára? Már mindenki tudta, csak ők nem.

mézescsók 2015.05.07. 10:48:56

@fosch9: Ha még marad kivel fúrnia őket.
@AkkorlegyenPtr: Netán ő is csak nyaral? Úszik az árral?
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): + 1000
@windsor: Ez a csak nyaralgatás nem egy jó szöveg. Szerintem. Senkisem nyaralgatott csak úgy. Minden héten jött/ek valaki/k - valamilyenfajta döntésre mindig kényszerültek. Az teljesen más kérdés, hogy az adott döntés jó volt-e, akkor nyilván jónak tűnt. Többféle játékstílus létezik és mindig menetközben derül ki, melyik a nyerő. A különbséget én abban látom, hogy ki és mennyire volt ráfeszülve a játékra és ki gondolta úgy, ha már itt vagyok, igyekszem jól érezni magam. Én nem irigylem Botoxot és Petit az állandó agyalásukért, mások elemezgetéséért, trükkök, praktikák kitalálásáért. Fárasztó és nehéz ám úgy élni. És gyakorta ezek a típusok esnek pofára pont a cél előtt.

fairytale 2015.05.07. 10:49:20

@AkkorlegyenPtr: Loki tutti, hogy hantázik, ő csak evez a farvizen ügyesen, ezzel nincs baj. Bár néha kicsit nekem gerinctelennek tűnik másokkal szemben, és bár tudom ez egy játék, nekem ez nem férne bele. de persze ez egy manipulált, összevágott műsor, nem látunk mindent, sőt a riportban is néha szerintem kapatosan beszéltetik őket.... De akkor is. Ennek ellenére nekem továbbra is Loki a nyerő.

Bujumburi 2015.05.07. 10:49:36

Az a durva, hogy az elején Bence eléggé irritált az elszállt falkavezér szerepben, erre jelenleg őt kedvelem srácok közül a legjobban. :D

fairytale 2015.05.07. 10:50:55

@Katicabogárka: Hát, azért sokakon nem látszik a felismerés....

2015.05.07. 10:52:15

@AkkorlegyenPtr: igen ez jópofa lenne, papikának pofára esés

AkkorlegyenPtr 2015.05.07. 10:52:23

viszont tegnap az ÉÉben ment a meninblack beharangozója.. éjjjenkááá éjjennkkáá.. és breki úgy folytatta a műsort, hogy éljen XY... és röhögcsélt. Szóval vagy tudta, milyen reklámot tolnak éppen vagy élő volt.

Bujumburi 2015.05.07. 10:53:16

@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): pontosan így érzek, kiválóan megfogalmaztad! Petiékkel nem is a sunyiskodás és kavarás ami nem szimpi, hanem az a fokú önteltség, amivel ezt játszák, ahogy másokkal beszélnek, másokról nyilatkoznak, az taszító, és valóban azért is, mert ilyen típusú emberrel mindenki találkozott már az életében.

2015.05.07. 10:54:03

@fairytale: tartom h drogos a gyerek
@mézescsók: csak bence van, gyuszi és gábőr nem jó semmire

AkkorlegyenPtr 2015.05.07. 10:54:41

@fosch9: viszont azt nem tudom ki meddig tartaná a gömböt ha Lokker áll mögötte, háttal... szóval inkább úgy módosítom, hogy szerintem ő lesz a döntős pár egyik tagja.
(lehet, hogy Peti meg a másik.. szemfestés, f.szpörgetés már van úgyis) :)

Bujumburi 2015.05.07. 10:55:13

@fosch9: azt is reméltük, hogy Nórival van egy titkos alku, aztán tessék... ő kezdte el baszlatni vacsoránál és megszégyeníteni :(((((( úgyhogy erre a fajta tudatosságra keveset adok....

mézescsók 2015.05.07. 10:57:06

@Katicabogárka: És az mennyivel korrektebb, ha mindenki tudja, de nem mondja? Aki végig asszisztálja az egészet, mert hátha így nyer, aztán a cél előtt kib.....k őt is, mert a mór megtette a kötelességét,akkor mehet. És ha szerencsétlenkén, ügyetlenkén is, esetleg annak árán, hogy kiesnek, léptek valamit Tináék.Aminek egyébként ahogy egyre kevesebben vannak, és egyre közelebb kerül a főnyeremény, mindenképp meg kellett történnie.
Továbbá nem tudom, hogy a szerkik mennyire nyúltak bele a játékba, de már régen szétbontottam volna valamiképpen ezt a párt, mert pont általuk és miattuk lett unalmas, kiszámítható az egész. És nem, az eddigiek alapján az ÉH nem az a hely, ahol mindig minden megtörténhet.
Erősödik bennem a gyanú, hogy van egy négyes szövetség, ahol a 20 milcsiből mindenki nyer.
Függöny.

fairytale 2015.05.07. 10:58:18

@fosch9: Ha drogos lenne, nem bírná drog nélkül. Akkor kutyául szenvedne a megvonási tünetektől. Ha csak rendszertelen használó, annak meg nem lenne ilyen mértékben nyoma.

mézescsók 2015.05.07. 11:04:34

@fosch9: Vele meg közismerten felhőtlen a viszonya. Hajrá, a feltétlen bizalom jegyében!!!
@fairytale: Minden játéknál felmerül valakiről, akit nem kedvelnek egyes kommentelők. hogy agybeteg, pszichopata, szociopata, drogos, piás, stb. Nem lehet, hogy simán valami kiömlött az ágyra? Bármi lehet sárga. Eredetileg talán nem is volt sárga.
Én most egy sárga színű teát iszom, de azért nem öntöm le magam, hogy meglássam, ruhán hogy fest. Különben is kék van rajtam. Lehet, hogy bezöldülne? Úristen? Mitől zöldülhetett be Mézes ruhája? Nem, nem öntötte le. Az túl egyszerű lenne! Meg kéne tudni, mit szed?
Eszem megáll.

kszanaksz 2015.05.07. 11:06:20

Lokinál többen várták azt is, hogy igazából jóban vannak Nórival és csak kifele mutatnak mást és majd a végén megint összejönnek és ketten megnyerik.
Most meg az van, hogy Loki igazából nem is nyal segget, csak kifele mutatja, egyébként csak belülről akarja aláásni Peti hatalmát. Hát... :-)

2015.05.07. 11:07:33

@Bujumburi: marcsa is kivette abban a részét :) igen a nóri dologban bíztam én is
@fairytale: nekem úgy tűnik szenved de szerencsére nem sokat értek a dologhoz

Petrichor 2015.05.07. 11:07:58

Tudom, hogy ilyenkor jön a megkövezés, de annyira tetszett, ahogy Loki kifakadt a riportban, hogy az a négy ember, aki őt érdekli, biztonságban van, a többieket meg leszarja :D :D

És Gyula forever! Megint megpróbálkozott Lauránál egy bonyolult szóval XD Napról napra szerethetőbb ez az ember.

2015.05.07. 11:09:06

@mézescsók: igen sajnos egyelőre nem tűnik úgy h megvilágosodnának ők ketten a közös ellenség okán :(
@AkkorlegyenPtr: már többször írtam h sztem ebből a mezőnyből MIND dobni fogja a gömböt, nem nézem ki egyikből sem h lojális lenne a párjához

kszanaksz 2015.05.07. 11:09:32

Sajnos Loki egyáltalán nem tűnik tökös gyereknek, inkább ez az ügyeskedő fajta, én úgy látom, lehet, hogy tévedek, de jobban illik nálam hozzá a köpés és a Bence üvöltéssel szembeni befosott vigyorgás. Amikor nincs kockázat, vagy sima helyzet van (pl. Bea kiesésénél Ádám kutyázása), akkor nagyfiú csak.

Katicabogárka 2015.05.07. 11:11:49

@fairytale és mézescsók: pont fairytale írta valakinek az előbb: "de persze ez egy manipulált, összevágott műsor, nem látunk mindent"

2015.05.07. 11:12:39

@Petrichor: sztem mind leszarja a többit aki nem span, úgyhogy ezért nem hiszem h megkövezés jár :)

Pietrosz Abroszbatosz 2015.05.07. 11:16:49

@AkkorlegyenPtr: Én 99 %-ot. Peti rájött, hogy veszélyes, most Marissal könnyen kirakathatja...

Bujumburi 2015.05.07. 11:22:00

@mézescsók: azért jó, hoyg felvetődött, hátha ő is beküldi a megfejtést, mint Laura a segg fehérjéről :D

Petrichor 2015.05.07. 11:25:44

@fosch9: Akkor jó :D Csak ugye sokan nem szeretik őt, aztán féltem, hogy nekik nem tetszett ez a megmozdulása, de én is úgy látom, ahogy te, hogy mindenki leszarja a nem spanjait, csak hát ők nem feltétlenül kiabálják ki ezt az ablakon :D De én többek közt ezért szeretem Lokit :D

fairytale 2015.05.07. 11:26:37

@mézescsók: nem. tutti hogy bepisil éjszakánként. a kérdés csak, hogy miért.

fairytale 2015.05.07. 11:27:18

@fosch9: Az a szenvedés nem ilyen szenvedés. Az fáj!

introverted22 2015.05.07. 11:29:38

@mézescsók: döntésre kényszerültek??? Ugyan kérlek! Petiék döntöttek. Amikor a többieknek kell valami iránymutatás, akkor ők pont hogy Petihez vagy Mariannához fordulnak. Szerinted miért erősödhettek meg így? Mert ők az egyetlenek, akik mernek dönteni. Amazok meg elpancsolnak, és reménykednek, hogy a többi úgy dönt, hogy ők bentmaradhatnak. Ez azért nem nagy feladat. Petiék is pont úgy szórakoznak, nyaralnak, élvezik a kintlétet. Max nem aljasodnak le annyira, mint a többiek. Nem véletlen, hogy a legtöbb új Petiék köré orientálódik, hiszen azt látja, hogy mindenki náluk kuncsorog a döntő szóért, ezért őket látják erősnek. Nem azért, mert annyira ráépülnek minden újra. A többi reszketve rohan oda az újakhoz, hogy lécci lécci barátkozzunk, meg ha védett vagy ne engem baxx ki. Ez a jó taktika? Ez nektek a szimpatikus? Végigparázni az egészet? Fura mód nem Peti vagy Marianna idegeskedik állandóan, nem ők hisztiznek, bőgnek, ordibálnak. Ők élvezik az egészet, nekik tényleg játék. Játszani mentek, nyerni akarnak, és eszerint cselekednek. Szerintem egyáltalán nem elítélendő. Sajnálom, hogy a többiek nem ilyenek, mert akkor izgalmasabb lenne. Így tisztában vagyok vele, hogy nem ők nyerik meg, de nincs szégyellnivalójuk, mert a riportszobában mindent felvállaltak, és legalább minket nem akartak megvezetni. Sajnálom, hogy itt a buta szeressük egymást és puffogjunk a háttérben mentalitás a nyerő...

Veder1 2015.05.07. 11:33:36

@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): "Uralkodni azokon, akiken lehet, az egy dolog, benyalni a meleg szarig, és utána lelkesen égnek dobott lábakkal várni a pocaksimogatást, az meg egy másik."

Loki nevéhez ez nagyon is illik, de tényleg, hogy másképp képzelsz el egy Lokit? :D A végén meg amikor már csak két páros van simán megnyeri, miért ne tenné ezt ha ez a célravezető?

mézescsók 2015.05.07. 11:35:08

@fosch9: Loki egyelőre Bencét látja főellenségnek. Vagy minket néz hülyének, vagy még nem jött rá, hogy Peti az. Bármelyikre fogadást mernék kötni, bár én az elsőre kisebb oddssal.. A riportot csak mi látjuk (decemberben a játékosok még nem láthatták), ott nyugodtan elmondhatná, hogy tudom én, hogy igazuk van, de még nem látom itt az idejét, más módszert választok, stb. Ehelyett kutyázza őket folyamatosan.
@Bujumburi: Sixx is az orrunkra köthetné, ha már ekkora a közérdeklődés...
@fairytale: Tuti? Mondta valaki? Barátod? Esetleg egy kedves rokon? Netán Nóri?

Sanda.Ipse 2015.05.07. 11:38:28

Hányinger ahogy becsicskult Loki, pbarbi és Laura. Fényesre van nyalva a cárpár hátsója.

Bujumburi 2015.05.07. 11:40:34

Nekem Laura a legtaszítóbb, annyira ocsmányul és szemérmetlenül nyal, ráadásul közben fintorog is, mint aki szart szagolgat, már csodálkozom Bence nem taccsolt ki ott helyben.

Petrichor 2015.05.07. 11:40:34

@windsor: Jól beszélsz, barátom! Tina is erre próbál ráébredni éppen és ezért ment ki a randira, mert ugyanúgy játszani akart, mint Petiék, és döntéseket hozni, még akkor is, ha rossz döntést hoz, és örülök, hogy elkezdett játszani, de az már nem fér a fejembe, hogy Gábor mi a véres pokolt pattogott, hogy ezt a többiek aztán jól megcsinálták. Mert nekik kellett volna Gábort promózni Orsinál...? Mindenesetre igen, Peti és Botox csinálja jól, hogy mindenben benne vannak, mindenhol ott vannak, és próbálnak döntéshelyzetbe kerülni. A többieknek is ezt kellene csinálniuk ahelyett, hogy ülnek a biztonságos medenceparton és ujjal mutogatnak, hogy ezek mekkora köcsögök.

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2015.05.07. 11:46:20

@Vödör:
Nem kell máshogy képzelnem, nekem bőven elég lenne az a Loki vissza, aki kb. a 40. napig játszott. Ez a mostani nekem már tényleg túl közel van a pszichiátriához, ahogy ő is mondta pár napja.

furmintszaraz 2015.05.07. 11:46:28

@mézescsók: Tina szerintem is rendben van, nem túl körmönfont a játéka (finoman szólva), de tényleg normális, ami a mostani brigádban üdítő színfolt :) Nem is értek egyet azzal, hogy egy kaptafa Laurával, az utóbbi, hát huhh...
Egyfelől nem biztos, hogy a lázadását elnézheti az Uralkodó, kisebb ellenszegülésért is tettek már ki innen játékost (szőkeBarbi). Viszont így, hogy Peti mögé áll be Tina, be lehet törni szépen.

furmintszaraz 2015.05.07. 11:50:50

@Bujumburi: +1
Egy középiskolai osztálytársam jut eszembe erről a típusról, ott volt egy ilyen kis fintori, aki folyton a népszerű diákokra leskelődött áhítatosan, és figyelte, kikre néznek ferde szemmel, na azokra aztán rámászott... Érdekes, hogy Gyula ilyen jól megvan vele.

Sanda.Ipse 2015.05.07. 11:51:12

@windsor: Azért igencsak meghökkentek, mikor Bencéék a hátuk mögött léptek és rájöttek, hogy nagyon elszálltak maguktól, ők sem mindent irányítanak. Persze most nagy biztonságban (védettség) lehet folytatni a leereszkedést a néphez.

Sanda.Ipse 2015.05.07. 11:53:01

@furmintszaraz: Gyula mindenkivel jól megvan.:) Sokat jelent, hogy ő nem alkoholizál, így nem csinál/mond hülyeségeket belökve és nem másnapos. Egy kiegyensúlyozott fickó.

Veder1 2015.05.07. 11:53:02

@Petrichor: Tina nekem szimpatikus, csak sajnos nincs szerencséje. Botox is csak azért tud játszani, mert mellette ott van egy értelmes pasas, egyedül ő is nagyon gyorsan közellenséggé válna. Szegény Tinának meg maradt Bence, vagy Gábor, akik semmit, de tényleg semmit sem csinálnak (Loki ugye stipistopizta a második páros helyet, Gyula meg Laurázik, és próbál ő is a második páros pozícióba kerülni). Szerintem ezért néz ki úgy mintha Don Quixote módjára nekivágtatna a szélmalmoknak, ha állna mellette egy okosabb srác akkor máris tematikálásnak látnánk.

Ronni 2015.05.07. 11:59:22

Hát nekem TIna kifejezetten szimpi lett. KIbújt Bencus ágyából.és akar játszani!KIfejezetten alakul a csaj.Azt hiszem csak péntekig, sanszos hogy megy haza.Nem láttam a műsort csak HV :)DE EZ IGY IS JÓ.

Petrichor 2015.05.07. 11:59:38

@Vödör: Tény, hogy Marianna csak Petivel igazán erős, de mivel ez egy páros játék, ez így is van rendjén. Tina nekem is szimpatikus lett, mióta felébredt a Csipkerózsika álomból, de valahogy nem csinálja jól, Lokinak például nem kellett volna kitálalnia, vagy nem ilyen hamar.

kszanaksz 2015.05.07. 12:00:28

Gyula a nép egyszerű videósa, és mint ilyen, szerintem veszélytelen figura, nem tervezget és nem lép senki ellenében, csak magának szeretne egy kis nyugalmat és biztonságot. Valószínűleg emiatt fog majd bukni is.

Ronni 2015.05.07. 12:02:01

@Petrichor: 20 éves, azért Peti 30, vagy Loki Botox 27 évéhez az kevéske....deigen tetszikhogy nem csak ágybetét a lányka

mézescsók 2015.05.07. 12:10:54

@windsor: Minden héten volt beköltöző, alkalmanként több is, olyankor tehát igenis kellett dönteniük, hogy maradnak-e ahol vannak, vagy nem. Abban igazad van, hogy gyakran hagyatkoztak Petiékre - erről alább kicsit részletesebben -, de az is döntés, hogy elfogadom-e a tanácsot vagy nem. Nem akkora fajsúlyú, de döntés mégiscsak. Persze, hogy kényelmesebb. De gondolj rá, hogy ez is lehet taktika (és mögötte egy döntés): vitetem magam az árral, aztán majd meglátjuk. Pont ma többen Lokit magyarázzák így - csak nála pozitív előjellel -, ezért inkább nem bocsátkoznék ismétlésekbe.
Petiék kiemelt helyzetének szerintem több oka lehet.
A hotellakók fiatalok, Peti, Botox, Loki évekkel idősebb és tapasztaltabb is. Ettől még nem kell feltétlenül okosabbnak lenniük és hiszem, hogy ki mennyit és milyen intenzíven élt, nem mindig a kor függvénye, de a kor igenis hat. Elsőre legalább is. Ha megnézed a realityket, akkor az a tendencia, hogy az idősebbek szavait vagy isszák, mint a mannát, illetve eszik,
Ritkábban esik meg, hogy kivetik maguk közül (Vv László, azt hiszem a 6-ból).
A másik ok a személyiségben van. Vannak irányító típusú emberek. Ez általában látszik is rajtuk (fellépés, határozott duma, döntésképesség, szintetizáló hajlam, stb.), ha nem, akkor tesznek róla, hogy lássék. Nem bírják ki mellékszereplőként. Óhatatlanul vezetői szerepbe keverednek, majdnem természetes kiválasztódással. Nem biztos, hogy jobb emberek, mint a náluk gyengébb karakterek.
Számithat még az iskolázottság: Peti egyetemet végzett, Loki is tanult egyetemen. Botox-ról nem feltételezem, különösebben okosnak sem tartom, de élt már annyit, hogy megtanult viselkedni. Én nem fetisizálom a diplomát, de egy olyan fiatalban, akinek nincs, sőt, ha meggondoljuk alibi foglalkozásokkal evickél valahogy, úgy gondolom, kelthet némi tiszteletet. Eltelik pár év, mire rájön, hogy szemfényvesztés, de akkor már nem az lesz a fő gondja, hogy ki mögé álljanak a párválasztón. Vagy mégis, de élesben.
Van még valami: a csordaszellem. Miért tömörülnek a kirakat előtt? Megnézem én is, hátha van valami érdekes. Aztán lehet, hogy csak egy cetli áll benne: hülye, aki olvassa", de addigra már egy csordává szerveződtek.
Nyilván vannak Petiéknek is önfeledt pillanataik, nem gondoltam, hogy 0-24-ben agyalnak. De azt nagyon komolyan gondolom, hogy a lazulást is nagyon fegyelmezetten abszolválják.
Játszani mennek, nyerni akarnak. Miből gondolod, hogy ez szerintem elitélendő? Azért annyi észt feltételezhetnél rólam, hogy kb. ennyit még én is megértek a játékból. Amit én elitélek belőlük, az a játékstílusuk. Nem az a gondom, hogy mások megvezetése, átverése, infók gyüjtögetése, felhasználása, stb. ez együtt jár. Az én gondom az a hallatlan nagy arc, önteltség, a többi játékostárs abszolút lenézése, nem egyszer alázása, tudatos gyengítése, kikezdése, mindezt egy felsőbb hatalom, az ész, józanság, okosság és a feltétlen segíteni akarás jegyében.
Peti simán átvehetná már a keresztfát Jézustól. Amennyit már ő szenvedett és tett a hotellakókért!!! És még folytathatnám.
A játékostársat illik tisztelni, mert JÁTÉKOSTÁRS. Nem kell szeretni, nem kell segíteni, nem kell óvóbácsiskodni felette. Mert a játékhoz társak kellenek. Anélkül lóf.... van, nem ÉH.
És még valami: elegánsan is lehet játszani. Ez nagyon nehéz. Petiéknek nem is megy.

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2015.05.07. 12:13:04

az igazi szívás az lenne Petiéknek, hogy jól végigtaktikázzák, kavarják, agyalják a játékot, beleadnak mindent, a farvizükön behúzva Lokiékat, majd a fináléban zúgnak ki a francba. esetleg úgy,hogy a kihajított volt játékosok vendettáznák ki őket a bánatba az utolsó héten. :) Akár pl Snezi Mariannt. Imádnám.
(mondjuk így értelmet nyer,hogy miért ment oda ölelkezni Péter minden általa kitaktikázott játékoshoz a végén...hiszen nem tudhatta még akkor, ki fog visszajönni és ítélkezni az utolsó héten)
Lokitól kiütésem van, de komolyan bírnám, ha ez lenne a helyzet a végén.

Az a kérdés, amit Loki kvázi falból írt Petihez tegnap, eléggé azt mutatja,hogy ez a szövetség csak a felszínen az már, ami. Jön a finálé, ideje elkezdeni az egyéni játékot.

Mariann zseniálisan ráérez, mivel boríthatja ki a bilit egyeseknél. És tényleg az a gáz,hogy nincs olyan szellemi síkon egyik sem,hogy ilyen kaliberű kérdéseket tegyen fel nekik viszont, cserébe jól kimutatják,mennyire betalálnak a kérdéseikkel. Pedig annyi magas labdát ad Peti és a Mariann is, hogy ihaj.
Utóbbit a sírásig tudnám csesztetni, hogy azt is elfelejtse,hogy a botoxtól merev az arca.

A Laura nevű lány meg szegény nagyon át lett verve. Egyszer, mert valami vakhangya zsűri elhitette vele,hogy különlegesen szép, másrészt meg Mariannék elhitették vele,hogy van esze, tud taktikázni.
Csúf egy világ.

Azért én drukkolok Adrinak. Olyan jól talpra állt a Patrik után és láthatóan egyedül is helyt tud állni benn, akárhogyan is. Sőt, Patrik nélkül erősebbnek látni.
Neki a sok műnő és éretlen csitri között valahogy van valami egyénisége is, a hisztijei és a meggondolatlansága ellenére.
sőt, az egyetlen ember akinek lehet esélye megragadni a médiában az nagy valószínűséggel ő lesz. A többi nulla, vagy az arca nem képernyőképes. (talán még Lokiban van fantázia a fiúk közül)

Bujumburi 2015.05.07. 12:16:54

@furmintszaraz: IGEN! Nekem is volt egy ilyen ismerősöm.. mindig oda harapott, ahova a többség, és oda nyalt ahova a többség... amikor azt hitted nincs lejjebb, valahogy mindig rákontrázott a legnagyobb nyallerekre is. :D

Katicabogárka 2015.05.07. 12:17:47

@mézescsók: Loki egyelőre Bencét látja főellenségnek. Vagy minket néz hülyének, vagy még nem jött rá, hogy Peti az.

Tisztában van vele, a riportszobában is elmondta, hogy Petiéket nem szabad kibaxni. Legalábbis NEM MOST.

mézescsók 2015.05.07. 12:18:43

@furmintszaraz: Ez még nem biztos, csak egy félpillanatnyi bevágás volt, aztán bármi lehet. Mindenesetre elég érdekes lenne a duettjük Petivel, de úgy gondolom, Botox visszaáll Peti mögé. Úgy érzem, erősebb ellenfélnek nézi Adrinál.
Barbi lázadása azért lehetett súlyosabb Peti szemében, mert a párja volt előtte pár hétig. Én nem látom Tinát Barbi epigonjának. Csöndes, nem az a mindenáron szerepelni akarok típus, de valamival okosabb.
@fairytale: OK, OK, OK. Nem akarom mindenáron tudni.

mézescsók 2015.05.07. 12:21:01

@Katicabogárka: Ez az! Miért nem most? Ugyan addig ellavírozgathat Peti után, de később nehezebb lesz, mert markánsabbak lesznek az erővonalak (ki, kit támogat, kivel szimpatizál) és ebben nem biztos, hogy Loki nyer. Főleg, ha Peti ismét elindítja az "elárult engem" kampányt.

henrik_ · http://egyzene.blog.hu/ 2015.05.07. 12:21:13

@windsor: ezzel sajnos egyet kell értenem. én mindig azért szurkolok, h vki megszopassa a Pjotr-Botos párost, mert ez azt jelentené, h végre mások is tattikáznak rajtuk kívül.

Kosztarika 2015.05.07. 12:39:59

@AkkorlegyenPtr: Hát még Tinának, aki abban az ágyban kénytelen aludni. Fújjjj
Undorító egy féreg ez a Gábor.

Montezuma13 2015.05.07. 13:09:44

Már kb. 2 hete nem is nézem ezt a nyűglődést, csak a Hogy Volt-ot olvasom, mert csípem sixx stílusát. A játék lényegében eldőlt, Pjotr és Botox teljes mértékben uralja/eluralja a játékot, semmi meglepetés nem történhet. Ellentétben a játék jelszavával , hogy itt minden megtörténhet, most már semmi meglepő nem történhet, ahogy látom. Ráadásul a szerkesztők is támogatják azt, hogy a Pjotr/Botox páros dominálja a játékot, így még a minimális esélye sincs meg semmilyen izgalmas fordulatnak. Gratulálok a szerkesztőknek a dögunalomhoz.

2015.05.07. 13:18:37

@Petrichor: én is, és ezért is szokott itt kapni, de azokat a hsz-eket már ugrom :D

Pietrosz Abroszbatosz 2015.05.07. 13:35:44

@mézescsók: írta "Az én gondom az a hallatlan nagy arc, önteltség, a többi játékostárs abszolút lenézése, nem egyszer alázása, tudatos gyengítése, kikezdése, mindezt egy felsőbb hatalom, az ész, józanság, okosság és a feltétlen segíteni akarás jegyében."

És remélem, ez majd visszaüt a végjátékban. Amikor ezek a lealázott játékostársak szavazhatnak is.

AkkorlegyenPtr 2015.05.07. 13:44:05

Az a helyzet, hogy a szerkik, legalábbis a pszichomókusok 80%-ra megmondják, hogy ki nyerhet egy ilyen játékban. Ez kb 4 ember. A többi játékos csúnya szóval: töltelék.
Kell, mert ki kell esni valakinek, kell mertbotrányos, kell mert gátlástalan, kell mert meztelenül tusol, stb.
Akkor van baj, ha bejön az 20% és egy eredetileg 1 hetes játékre kalibrált valaki bentmarad. Tipikusan ilyen Gátőr és sajnos Gyula is.
Gyula pozitív "kilengés", Gátőr negatív... de ők akkor sem a nyerőben vannak.
Éppen úgy alakult, hogy valamiért nem estek ki, úgy fordultak a fogaskerekek, hogy nem velük foglalkoznak.

Kedvelem Gyulát, ha lehet így írni itt ugye, mert annyira nem ismerjük, de sajnos ő predesztináció áldozata lett.

Ronni 2015.05.07. 13:52:37

@Pietrosz Abroszbatojsz: Há,t ha a volt játékosok döntenek kik legyenek a finalisták, Petiék nem esélyesek.

Kosztarika 2015.05.07. 14:00:05

@Ronni: akkor ilyen alapon Lokiék sem esélyesek, mert abba a "bandába" tartoznak, sokszor negatív megnyilvánulásokkal és seggnyalással (ne menjünk bele, hogy álca, vagy igazi - nem szimpi.)
Namármost, ha Petiék elbuknak a szzimpátia-szavazáson, akkor miért szavaznának a csatlósaikra?
De akkor ki fog nyerni? :D

AkkorlegyenPtr 2015.05.07. 14:12:12

@Kosztarika: Úgy nézd, hogy ha ketten maradnak, akkor kire szavaznána többen. Lokiék vagy Petiék?

Pietrosz Abroszbatosz 2015.05.07. 14:13:37

@Kosztarika: Miért? Mondjuk csak Petiék és Lokiék közül lehet választani a végén. Aki Petiékre nem akar szavazni, az kénytelen lesz Lokiékra.

2015.05.07. 14:15:50

@AkkorlegyenPtr: én válaszoljak vagy az avatarom már egy szavazat? :D

mézescsók 2015.05.07. 14:20:10

@Pietrosz Abroszbatojsz: Pandora szelencéjében is a remény maradt egyedül. Utoljára.

@AkkorlegyenPtr: Gyula a játékban egy fikció. Elvontabb, mint egy fogalom. Amikor a tegnap esti a öfiben a másnaposságtól haldokló Laurának majdnem tudományos pontossággal elmondta, hogy miért érzi szarul magát - mindent vitt!!! Ez az, ez kell egy másnaposnak. Menten jobban érzi magát!!!

Pietrosz Abroszbatosz 2015.05.07. 14:21:20

@Ronni: Bezony. És ekkor derül ki majd, hogy valóban jól tematikáztak-e. Hogy nem kellett volna esetleg finomabban...

AkkorlegyenPtr 2015.05.07. 14:22:11

@Pietrosz Abroszbatojsz: Két páros marad a végén. A többiek szavaznak. Nem csak közülük lehet választani persze, feltéve, ha más lesz ott a fináléban, de eddig úgy tippeltük, hogy ők ketten/négyen.
Persze, ha más lesz ott, máshogy is szavazhatnak, de pl ha Gyuláék és Petiék lesznek.. a többség Gyuláéra szavazna.
Ha Bencéék és Petiék... 50-50% szerintem. De most pl Bencéék "tábora" nagyobb.

Szóval tippem szerint ha Petiék eljutnak oda, a többiek nem rájuk szavaznának.

AkkorlegyenPtr 2015.05.07. 14:22:49

@fosch9: nem kell, Bencére behúzok egy strigulát :)

Kosztarika 2015.05.07. 14:24:07

@Pietrosz Abroszbatojsz: Tudom, a kérdés költői volt :D
Azért az sz@r, ha valaki nem tud szimpátiából szavazni, hanem a "kevésbél utáltat" kell választania, lehetőséget adva ezzel neki a fődíj megnyerésére.

Kosztarika 2015.05.07. 14:25:20

Ja és a szavazást nem a kommentelőkre, hanem a visszatérő játékosokra értettem :D

Pietrosz Abroszbatosz 2015.05.07. 14:27:24

@AkkorlegyenPtr: És nincs annál szebb, mint az utolsó pillanatban...bukni. Nagyon kívánom nekik!

wrenk 2015.05.07. 14:33:17

Hello, belinkelné valaki Loki instáját?

Laura Ingalls 2015.05.07. 14:36:41

@A Manci: Az első mondatodtól azon gondolkoztam, olyan stílusban írsz, olyan szavakat használsz, ahogy Adrienn beszél. Bár kifejezetten nem szeretem mikor ilyet kérdeznek, s tudom nem érkezik rá őszinte válasz, de miután erőteljesen dícséred Adriennt a végén, meg kell kérdeznem: Buzi-e vagy? :D

Viccet félretéve, komolyan, te vagy Adri? :p

Ronni 2015.05.07. 14:37:50

@Kosztarika: Nem tudom, de kiderül az utolsó adásban:)jjáték okán a cár és a cárné.Gyulán kivül nincs most olyan szereplő aki rokonszenves lenne nekem.Na jó TIna az elmúlt pár napban, mióta búcsút intett a Bence hancurlécének....

Pietrosz Abroszbatosz 2015.05.07. 14:39:35

@Kosztarika: Sz@r vagy nem, gyakran előfordul az ilyen showszerűségekben. Mert gyakori, hogy a végére csak olyanok maradnak, akik úgy nyomultak, mint a bélsár.

Bujumburi 2015.05.07. 14:40:49

@AkkorlegyenPtr: Szerintem Gyulát csak egy rövid mellékszereplőnek szánták, mint ezt a P2.0át. Aztán ott ragadt és vele ragadt Laura is. :D

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2015.05.07. 14:56:53

@Laura Ingalls: mit is mondjak erre?
úgyis azt hiszel, amit hinni akarsz :)

kismalacka 2015.05.07. 14:57:16

@Ronni: Nem biztos hogy megy haza. Én most már Békaszájra tippelek, főleg hogy az előzetesben a cár beszarni látszott tőle :) Tehát sztem Tina marad, még Adri lehet esélyes.

ThereIsNoSpoon 2015.05.07. 15:06:20

@A Manci: @Laura Ingalls: nekem A Manci stílusa nem tûnik Adrisnak, talán egy-két szó, szófordulat, de összességében nem gondolnám, hogy ô kommentelget itt. Adrit pl. még soha nem hallottam olyan szavakat használni, hogy kvázi, vagy vendettáznak, ettôl még lehet, hogy tévedek...

AkkorlegyenPtr 2015.05.07. 15:21:35

@ThereIsNoSpoon: Minnyákiderül...

A Manci! Mintha felszaladt volna egy-két kiló, nem? :)

Najó, nem genyózok. :) Csak viccelek.

AkkorlegyenPtr 2015.05.07. 15:23:00

@Bujumburi: Szerintem is. Gyula a jófejsrác, aki nem illik a társaságba a különcségével. Különc = normális :)

Csak ezek az oktondiak mást akartak kitenni, mert épp más volt a marharépa.. ezért maradt Gyula, akit így megismertek és megkedvelték.

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2015.05.07. 15:25:21

@ThereIsNoSpoon:
mivel én nem vagyok olyan dögös, mint Botox (höhö) ezért próbálom a szókincsemet pallérozni.
rájöttem, okosabb könnyen leszek nála.:)

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2015.05.07. 15:29:09

@AkkorlegyenPtr: már nem idegesítem magam ezen. visszanézve tök égő volt az egész amúgy is. viszont felszabadultan tudtam nevetni, ahogy egyik csaj sem rajtam kívül.

ha tudtam volna,hogy Marianna ilyen genyó, biztos elmondtam volna mindenkinek,hogy reggelente a tükör előtt gyakorolta a mitsütszkisszűcsöt, és még így is csak nyünnyögni tudott a riportszobában, mint akinek szájzára van.

ThereIsNoSpoon 2015.05.07. 15:41:08

@A Manci: Mondjuk én nô vagyok, de nekem Adri (vagy Manci?) sokkal jobban tetszik, mint Botox, a kacaja pedig mindig megnevettet! :). A tegnapi Bencés "ágy-jelenetnél" pl.

AkkorlegyenPtr 2015.05.07. 15:43:09

@A Manci: Én nem hiszek senkinek :)

Ha igazak a pletykák és Gátőr Adrival (azaz mondjuk veled) van együtt akkor lehet, hogy nem Mariann lenne itt a téma, hanem, hogy Gátőr mit csinált Nórival, meg ugyan hogy kerül a róka és a sárga hó az ágyába.
Ha meg mégis te vagy, akkor meg miért Mariann a téma? :)

Ronni 2015.05.07. 15:45:23

@kismalacka: JÓ lenne, ha másért nem mert kavarja a rántást, ....:)a szálakat. Ha esetlenül akkor is:)

ThereIsNoSpoon 2015.05.07. 15:54:26

@AkkorlegyenPtr: @A Manci: Micsoda, Mancikám??? Most csalódtam benned!

Zár Balta 2015.05.07. 16:58:28

Csöccsók és pöcspacsi fórumozók !
Egy kérdés: Mi a helyzet az erőszakolós történettel? Elhalt mint fing a szántásban ?
Vagy folyik valamilyen formában ?

É2I 2015.05.07. 17:32:50

@Sixx: Csak szólnék, hogy 30 milláig a Quaestor "károsultak" a te pénzedből is ki lesznek fizetve, míg az összes többi csaló cég által átdaszott emberke mehet a levesbe. (Más kérdés, hogy meg is érdemlik :S )

É2I 2015.05.07. 17:34:11

@Zár Balta: Azt szépen ellapogatta a gennycsatorna...

mobilos perpetuum 2015.05.07. 18:32:11

@windsor: A riportszobában Peti egyszer azzal dicsekszik, hogy mindenki milyen ostoba módon hagyja, hogy ő megvezesse őket, máskor lekígyózza azokat, aki egyáltalán gondolkodni mernek, Nóri és Szneszi se kereste folyton a kegyei. Pornósbarbit is először Sznezsi-2-nek, kígyónak mondta, mikor bekerült, talán mert könnyen be tudott illeszkedni az ő segítsége nélkül. Most az előzetesben az új lánytól fosik, hogy az veszélyes. Majd megnézem/megnézném a képét, amikor kiderül, hogy nem az övé a fődíj.

Brix 2015.05.07. 18:36:49

Szerintem Peti és Mariann nem erősek, csak a szerkik folyamatosan úgy szervezték a játékot , hogy csak nekik legyen egyedül lehetőségük a játék kimenetelét alakítani. Eleve nonszensz, hogy Botoxot visszaküldték a kiesése után... Más miért nem kapott ilyen lehetőséget? Snezit is csak úgy tudták kitenni a játékból, hogy 3 fordulóban betettek 5 lányt és csak 2 fiút...Akik azóta a játékba kerültek lányok , mind olyan küldetésük volt, hogy Peti és Mariann szervilis kiszolgálóiként végrehajtsák a parancsot. Sem Barbi, sem Laura , sem Orsi nem fogta fel agyilag, hogy egyedül a vezető páros meggyengítésével lehet a többi embernek esélye, ebben a játékban. Laura olyan gusztustalan szinten nyal Petinak, hogy az már visszataszító!
A Bence-Tina párosnak kellene megnyerni, ezt a játékot! A szerkik ezen a ponton beleszólhatnának a játék menetébe úgy , ahogy tették az elején és kiraktak egy embert a túl erősnek tűnő " trimuvirátusból" Most , itt lenne az idő , hogy az érdemtelenül megerősített Peti -Mariann párosnak is alátegyenek!

2015.05.07. 19:30:30

Kicsit mancika nickje mögé nézve egy harmincas bp-i nőre utaló kommentek vannak, adri 20-as és nem bp-i... tehát ennyit mancika valóságtartalmáról :D

Más: ha már mindenki mondhat éles kritikus véleményt, mondok én is, adriról, ha már így szóba került.
Adri nekem egy tipikus meredt pina, akit elbaszogatnak a palik, de azon kívül h egy lyuk, semmi másra nem való, a jelenleg látottak alapján. Természetesen csak a műsorból ítélek. De ha igaz h gábőrrel van valami, akkor elég alacsony a küszöb.

Edwest 2015.05.07. 19:39:59

Ha már szóba került a végjáték: nekem úgy rémlik, mint az elsőben, mind a másodikban másképp dőlt el, ki mehet a fődíjért, tehát nagyjából annyi érdemes tenni, hogy az ember maradjon benn, aztán majd lesz valahogy. Nem tudom, látták-e mondjuk az előző évadot, ahol a régiek szimpátiája döntött, de szerintem ha idén is hasonló lesz, akkor Petiék rossz úton járnak. Aztán lehet, hogy nem gondolják, mennyire unszimpatikussá váltak így a végére sokaknak. :)
Nem tudom már, ki írta, de Petivel tényleg az a baj, hogy nagyképű tahóvá vált így a végére. Kezdettől lehülyézett néha ezt azt (pl. az első párját), de tette ezt némi humorral fűszerezve, nem pedig ilyen lenézően kinyilatkoztatva. Nekem továbbra is az a véleményem, amit mindig leírok, mikor kéthetente oda jutok, hogy írjak ide: Loki megkergülése vezetett oda, hogy Petinek magának kellett nyíltan genyóskodni, és egy idő után már nem vették be a kiválasztások utáni kinyilatkoztatásait.

beacska 2015.05.07. 20:24:11

nem néztem meg a foltokat a lepedőn, mert nincs rá gusztusom, de nem lehet, h étel folt? már többször láttam őket az ágyon enni...egyszer Peti is, pedig éppen ő szólt rá másra

Puncylla 2015.05.07. 20:35:38

@beacska: Ott, és akkora ételfolt? Ki van zárva!
És a párna alatt? Az is ételfolt?
Nem. Ez a Gábor egy állat.

Zsoofka 2015.05.07. 20:43:52

@Puncylla: Adri azon játékosok közé tartozik, aki egy másodpercig sem volt szimpi a játék folyamán. De az a hír hogy együtt van a zéletben Gáborral az nalam kicsapta a biztosítékot. Nem hiszem hogy annál a pasinak van lejjebb. Es ha tenyleg egyutt vannak az adrit is minősíti.

beacska 2015.05.07. 20:59:25

@mokamini: szerintem ez csak találgatás

tomfree 2015.05.07. 21:04:01

@beacska: az ma volt már, hogy unalmas a műsor? :-)))) csak mert tegnap ugrottál erre, nem tudtam kihagyni bocs :-)

AkkorlegyenPtr 2015.05.07. 21:08:28

@Brix: Ez az utolsó Orsi féle lépés lehetett volna máshogy is. Ebbe szerintem nem tudtak belenyúlni, mert ha mást választanak, másokat küldenek ki, akkor nem Mariann kapja.

beacska 2015.05.07. 21:09:47

@tomfree: :D nem, ma még senki nem reklamált .D

tomfree 2015.05.07. 21:10:31

@beacska: :-) bocs, ziccer volt, nem tudtam kihagyni. :-)

beacska 2015.05.07. 21:11:19

@AkkorlegyenPtr: én nem láttam azt a részt, de úgy tűnt nekem, h nem volt nagy tolongás a randiramenetel ügyében...nem is értem...viszooont, ha ez így volt, Marianna megérdemli a védettséget

ÉH3sZ 2015.05.07. 21:14:32

@fosch9: Te ilyen kis nyomozós vagy?:)

AkkorlegyenPtr 2015.05.07. 21:14:46

@beacska: Bence páros akart még, de végülis mégsem. Helyettük mentek Gátőrék. Igazából szerintem mázlijuk volt, és ez a mázli Gátőr rámenőssége. Orsira rápattant, így Orsi úgy gondolkodott, hogy jóban kell lenni Petiékkel, Gátőrt amúgy is behúzná, ezért lett ez.

Ditti82 2015.05.07. 21:15:27

'Stét! Szépet, jót, talán izgalmasat.

AkkorlegyenPtr 2015.05.07. 21:19:00

Loki fején megint mi van?:)

Kosztarika 2015.05.07. 21:19:23

@tomfree: Csak azért nem volt, mert annyira unalmas, hogy ide is egyre kevesebben járnak. Nézd meg a hozzászólások számát.

ÉH3sZ 2015.05.07. 21:19:49

Tina azt mondta most, beáll Peti mögé

Ditti82 2015.05.07. 21:20:07

Tina csak Gáborra rágott be, mert az Lokinak mondta, hogy Adrit kéne kiejteni. Lokira nem bíznék titkot azért. :D

2015.05.07. 21:23:56

@Ditti82: én egyikre sem bíznék

2015.05.07. 21:24:39

@ÉH3sZ: tegnap már mondta az előzetesben :D

ÉH3sZ 2015.05.07. 21:26:11

@fosch9: Nem figyeltem már tegnap.

Biztos mennek majmot etetni, mint Beus

Ditti82 2015.05.07. 21:26:56

@fosch9: De Loki azzal a lendülettel mondja tovább. Én Bencében azért bíznék.

Zsoofka 2015.05.07. 21:27:09

@Ditti82: Szia!

Sajnálom, hogy Orsi nem jött hamarabb. Ő talán elbírt volna Petivel... Gábor nagyon kispályás mellettük...

2015.05.07. 21:27:30

@ÉH3sZ: pedig tegnap is beírtam :D
ezek krokogyilt etetnek, remélem egymást dobálják be

2015.05.07. 21:28:24

@Ditti82: jaj de olyan uncsi már h mindenért lokit basztatjátok, mindegyik pletykál, azt remélem tényleg nem látod, én igen

Ditti82 2015.05.07. 21:29:59

Bence komolyan gumicsónakozni akar a mödansziéban? :D

2015.05.07. 21:30:16

@mokamini: vagy tina is ha előbb jön talán

ÉH3sZ 2015.05.07. 21:31:04

@fosch9: Akkor illett volna figyelnem:)

@mokamini: Melyik az Orsi?:))

2015.05.07. 21:31:54

gábőr fél h ugye a krokodilok nem tudnak ugrani
atyaisten mekkora sötétség

Schlomo Goldberg 2015.05.07. 21:32:29

Sapeknek nem tetszik hogy Orsi nem dől be az olcsó vallatótechnikájának

Ditti82 2015.05.07. 21:32:30

Tehát Gábor úgy akar jót Adrinak, hogy Orsit választja helyette? LOL

2015.05.07. 21:33:42

@ÉH3sZ: biztos már aludtál :D

nem tudom még eldönteni szimpatikus-e orsi, mondjuk botox bevédése nem volt szimpi

2015.05.07. 21:34:36

nemtom ha pjotr-nak gábőr nem hülye azért ott megkérdőjelezem pjotr-t is

Chuck Νorris 2015.05.07. 21:34:59

jóestét mindenkinek. kicsit késtem, elhuzódott a charleston órám.

Zsoofka 2015.05.07. 21:35:50

@fosch9: Vagy csak jól mérte fel az erőviszonyokat... úgy tenni, "ahogy a csapat " akarja.... aztán megfelelő időben leválni... Újként nemigen ugrálhat, védettség nélkül... :)

ÉH3sZ 2015.05.07. 21:36:11

A szilikon fent marad a vízen?

2015.05.07. 21:36:28

@Chuck Νorris: ez jó belépő volt

kutyaúszás verseny ugatással fűszerezve

Zsoofka 2015.05.07. 21:36:34

@ÉH3sZ: a zújat nem úgy hívják? jááááj.

Chuck Νorris 2015.05.07. 21:37:41

szerencse hogy nem Adri ment a krokodilok közé mert megette volna mindet

2015.05.07. 21:38:03

@mokamini: igen ez tetszik
furcsa lehet védettséget adni
főleg h botox és peti már aznap este orsit kutyázta h ki kellene tenni jól meg fogják ezt hálálni úgy sejtem

@ÉH3sZ: fent főleg ha ugat is hozzá

Zsoofka 2015.05.07. 21:39:17

@ÉH3sZ: Ne zavarj bele.... :) Nem merem leírni, de unom a műsort és csak háttér-tévézek, így azt sem veszem észre, ha kiszavaznak... :)

2015.05.07. 21:40:08

@mokamini: juj ezt mindjárt olvassa Beácska :D

ÉH3sZ 2015.05.07. 21:40:36

@fosch9: Az ugatós szilikon számomra újdonság:)

2015.05.07. 21:40:47

@mokamini: lehet, sajnálnám, kár h ő is későn kapott észbe

ÉH3sZ 2015.05.07. 21:41:59

@mokamini: És mi van előtérben?

Zsoofka 2015.05.07. 21:42:04

@fosch9: Remélem vagyok annyira csapattag, hogy egyszer leírhatom és kiadhatom magam :) Nem mellesleg nem panasznak szántam, csak magyarázatnak... :)

2015.05.07. 21:42:47

@ÉH3sZ: még a fiúk is kinevették h ugat is :D

Zsoofka 2015.05.07. 21:44:30

@ÉH3sZ: Trónok harca elmélkedés. Épp keresem az első részben a Cercei-s flashblacket... nem emlékszem a jóslatra.... Mellesleg engem is idegesít, amikor annak az 5. évadát unalmasozzák le, meg beszólnak századrangú következetlenségekre. Ha megjelenik Nikolaj, én elolvadok... történjen bármi.... :)

tomfree 2015.05.07. 21:45:53

@Kosztarika: lehet benne valami. Korábban háromszor ennyi hozzászólás volt ilyenkor.

@fosch9: sztem Loki rendben lenne most ha nem nyalna csontig Péter cárnak (meg nem turházná tele a söröket :-) Borzasztó idegesítő Pjotr a felsőbbrendűségi érzésével meg az állandó okoskodásával. Nyerjen bárki csak ne a cár.

2015.05.07. 21:45:59

@mokamini: én épp tegnap láttam a jóslatot :)

2015.05.07. 21:47:24

@mokamini: ;-)
@tomfree: bízom benne h tattikából nyal csak bár nap közben is írták páran h kijelentette amíg a farvizén is evezhet miért menne szembe vele

LETOH_NEDE 2015.05.07. 21:50:05

Orsi: "nem jut eszedbe egy dal?"
Peti: "Éden gyerek az oceán partján..."

Zsoofka 2015.05.07. 21:50:16

@fosch9: szerintem is csak tattikából nyal, mint ahogy Peti is rájátszik a cárságra... Nagyszínpad.

tvbuzi 2015.05.07. 21:51:29

Jé, egy bojler! Ja, nem...Adrienn az.

ÉH3sZ 2015.05.07. 21:51:36

@fosch9: @mokamini: Szerintem PBarbi megy

ThereIsNoSpoon 2015.05.07. 21:52:25

Gábor: "most már vár valamit cserébe, hogyha már a farkát így..." Magából indul ki

Chuck Νorris 2015.05.07. 21:52:42

amikor fél óra alatt leusztam a Niluson egy krokodil sem mert megtámadni

ÉH3sZ 2015.05.07. 21:52:52

@mokamini: Csak az első évadot láttam:)

@LETOH_NEDE: Jajj, ne!

AkkorlegyenPtr 2015.05.07. 21:53:41

Gyula nademicsináász?:)

Kosztarika 2015.05.07. 21:53:57

@Chuck Νorris: de erre csak Norris képes :)

Zsoofka 2015.05.07. 21:54:15

Gyulának miért életcél a megbízható társát felidegesíteni? A végén Nórinak lesz igaza, hogy Gyulának semmi nem jó....

Zsoofka 2015.05.07. 21:55:12

@ÉH3sZ: Tessen folytatni! Ha vége a Hotelnek... :)

Chuck Νorris 2015.05.07. 21:55:28

micsoda dalszöveg, glázser bozsó forog a sirjában

2015.05.07. 21:55:34

@ÉH3sZ: és ő hogy? és akkor baukó spoilere? :D
@ThereIsNoSpoon: +1
@mokamini: itt már aki "magát adja" bukón van

fran7 2015.05.07. 21:55:50

@Chuck Νorris: Nem amikor felúsztál? Vagy néha te is lazítasz?
Gyuszi práztatja a párját. Annyi esze van, amennyi látszik.

AkkorlegyenPtr 2015.05.07. 21:56:56

@fosch9: az is, meg vmi bajzinagypiros folt, amit lekent fogkrémmel :)

2015.05.07. 21:57:01

adrien olyan sötét vagy te szerencsétlen

ÉH3sZ 2015.05.07. 21:57:14

@fosch9: Azért ő, mert Marcsa Lokihoz akar állni. Hiszen szerelmes belé!:)

Gia 2015.05.07. 21:59:43

"Kaptam egy információkat"-by Adri

2015.05.07. 21:59:51

@ÉH3sZ: tényleg :D hogy felejthettem el :DDD

azt nem értem adri mit háborog ha loki pbarbi helyett orsit választaná, mindjárt végjáték és ha nem pornóssal akar ott ácsorogni akkor mi van? még aztán adrien megmondja kinek mit lehet :D

Zsoofka 2015.05.07. 22:01:13

Hihi. Orsiban magát látja Peti.... :) Visszanyal a fagyi?????

ÉH3sZ 2015.05.07. 22:02:00

@fosch9: Nem az a baja Tinának és Adrinak, hogy Gábor Orsit választaná Adrienn helyett.

2015.05.07. 22:02:24

most épp gábőr pletykál
nem látom a háborgókat

Zsoofka 2015.05.07. 22:02:42

Gábor! Ne taktikázz. Ne csajozz. Hagyjuk.

2015.05.07. 22:03:58

@ÉH3sZ: de, valószínű
azt nem értem adri mire fel várja bárkitől h a párja akarjon lenni... eddig pacával kefélgetett most meg h nincs paca azt hiszi mindenki hanyattvágja magát h mögé állhasson... nahát

Chuck Νorris 2015.05.07. 22:04:06

ez a Tina, milyen édes kisjány :)

Zsoofka 2015.05.07. 22:04:40

Tinában magamra ismertem. Pont ugyanígy lépek ki szitukból, ahogy ő otthagyta a többit. És én már nem fogok változni....

Mók_Ica 2015.05.07. 22:06:13

sziasztok :))) mizu-mizu???

Chuck Νorris 2015.05.07. 22:06:23

@fran7: na jó, valójában egyhelyben voltam, és a földgolyot mozgattam alattam...

2015.05.07. 22:06:45

és ismét gábőr pletykál
nahááát

Ditti82 2015.05.07. 22:06:57

Ez mekkora egy sunyi geci bazmeg...

Chuck Νorris 2015.05.07. 22:07:27

@mokamini: most mit nevetsz, sztem tök cuki. :)

ÉH3sZ 2015.05.07. 22:08:05

Mindenki Petihez viszi a híreket

2015.05.07. 22:08:07

@Mók_Ica: cső
mindenki gábőr mögé akar állni

Chuck Νorris 2015.05.07. 22:08:27

@Mók_Ica: semmi izgalmas, punny adás a mai is.

Mók_Ica 2015.05.07. 22:08:34

@fosch9: @Ditti82: sármőr milyen "hihetően" magyaráz...... hmmmmmm

Zsoofka 2015.05.07. 22:08:57

@Chuck Νorris: azt, hogy a kinyilatkozásoddal egyidőben bevallottam, hogy én ő vagyok. Áttételesen.

2015.05.07. 22:09:27

@ÉH3sZ: úgy érted mindenki pletykál?

Mók_Ica 2015.05.07. 22:09:32

@fosch9: helyes, álljanak is sármőr mögé..... hülyék..... pfffff

@Chuck Νorris: szeretek néha punnyadni :)))

Chuck Νorris 2015.05.07. 22:10:43

az a baj megint marcsa választ utolsónak. ha elsőnek választana tök jó kavar lenne

Ditti82 2015.05.07. 22:10:43

Na jó, valaki magyarázza el nekem, hogy ki kivel hogyan és miért!

2015.05.07. 22:10:45

az a baj h a bence tematikát is el fogja pofázni gábőr

Zsoofka 2015.05.07. 22:10:49

@fosch9: Én nem. Inkább a krokodil.

ÉH3sZ 2015.05.07. 22:11:24

@fosch9: És kavar:) Nem tudnak ezek nyugodtan napozni egész nap?:)

@Mók_Ica: Szia Mókus:)

2015.05.07. 22:11:34

@Ditti82: mindenki mindenkivel

ThereIsNoSpoon 2015.05.07. 22:11:39

Úristen! Adri elhiszi, hogy Peti ennyire hülye???? Marianna oda fog állni, ahol a csaj áll, akit ki akar ejteni. Ha az Peti mögött áll, még jó is neki!

Chuck Νorris 2015.05.07. 22:11:39

@mokamini: te nem lehetsz ő, te itt öskövület vagy :)

Ditti82 2015.05.07. 22:11:52

@ÉH3sZ: Leánykori nevén Shármőr.
@mokamini: Igen, az.

ÉH3sZ 2015.05.07. 22:12:25

@mokamini: Én se! Én F9-el vagyok megbeszélve!:)

2015.05.07. 22:12:37

@mokamini: én sem, soha
@ÉH3sZ: nem tudnak, a fene enné meg :D

Zsoofka 2015.05.07. 22:12:50

@Chuck Νorris: Ez most amolyan C.N. féle bók vagy sértés????

Ditti82 2015.05.07. 22:13:40

@fosch9: Ettől tartok én is...

Jelen állás szerint fogalmam sincs, ki esik ki holnap.

Zsoofka 2015.05.07. 22:13:49

@ÉH3sZ: Én meg a második számú, ugrálós krokodillal. Jó fej. Ha hisztizek néha harap, de megoldjuk.

Chuck Νorris 2015.05.07. 22:14:21

én kitaléltam mi lesz.
Adri beáll Bence a párja mögé.
Tina beáll szerelmesen Bence mögé.
Laura nem akar lemaradni Bencéröl ő is beáll mögé.
Orsi természetesen a legjobb csávó mögé áll -> bence
Marcsa felidézi a régi farokverös estéket és beáll Bence mögé.

Mók_Ica 2015.05.07. 22:14:26

@ÉH3sZ: szia :)))

@fosch9: hehe... pont erre gondoltam.... :)))

@ThereIsNoSpoon: adri elhiszi :))))

AkkorlegyenPtr 2015.05.07. 22:15:31

Petiék tematikáznak, de egyszerűen, hatásosan.
Amit Gátőr elkezdett Bencével... kizárt, hogy vissza tudnák mondani, hogy mit beszéltek meg :)

Gyula csinálja jól. Szépen lekente Laura fenekét, megmarkolászta és ennyit a mai napról :)

Chuck Νorris 2015.05.07. 22:15:33

@mokamini: neked micsoda keresztkérdéseid vannak :)

Ditti82 2015.05.07. 22:15:35

@Chuck Νorris: PornósBarbi meg válogat a maradékból? :D

ThereIsNoSpoon 2015.05.07. 22:16:10

@Chuck Νorris: akkor lehet, még én is beállo Bence mögé!

Mók_Ica 2015.05.07. 22:16:47

@fosch9: esküdjünk, hogy ha elmegyünk nyaralni, mi punnyadni fogunk nyugiban :)))) és eszünkben sem lesz kavarni :))))

@Chuck Νorris: és ezért kiesik bence :)))

Zsoofka 2015.05.07. 22:16:54

@Ditti82: "AZ" nemhogy kettővel előre nem bír gondolkodni, de amit mondanak neki, azt sem érti. Erre írtam, hogy olyan vagyok, mint Tina: amikor ekkora sötétség vesz körül, nem magyarázkodom tovább, menekülőre fogom... :) Jobb lenne rámosolyogni, majd egy adandó alkalommal jól fejbebaszni, de sajnos én (és Tina is) elég gyenge "politikus" vagyok :)

AkkorlegyenPtr 2015.05.07. 22:17:13

Loki szépen bekavart Gátőréknél. Ügyes.

AkkorlegyenPtr 2015.05.07. 22:19:15

Bence, szerintem igyatok pár sört és utána lesz csak igazi tematika.

Zsoofka 2015.05.07. 22:19:45

@AkkorlegyenPtr: Szegény Bence végre lekezdett tematikázni, csak sajnos már az összes span kiesett mellőle (Peti kitattikázta őket) és csak Gátőr maradt neki, ő meg elég gyenge partner.

Hurrá Torpedó · http://www.youtube.com/watch?v=br-D7UneS0E 2015.05.07. 22:19:56

@ThereIsNoSpoon:
Remelem nem hiszi el.
Most le lehet torni pjotr-botox parost ugy ha nem tudjak kihasznalni a vedettseget. Az a lenyeg hogy a vegere maradjon peti uresen. Botoxnak igy nem lesz valasztasa. Es o igy nem ejt ki senkit.

Nekik most az a celjuk hogy mindenki alljon faszi moge, ezert probaljak peti mode csalni adrit. Ekkor botox valogathat melyiket nyirja ki.

Ugyankkor puccsistaknak az lenne a jo cel hogy laurat basszak ki. Ehhez be kellene szervezni gyulaekat, a parcsere urugyen, ami meg menne is talan. Persze pornosbarbi kiejtesevel hoznak maxra a tematikat, de lokiekat nem sikerulhet beszervezni.

Az kurvara nem opcio ha kozellenseg adri-orsi kozul kibassza orsitn mert petieknek is orsi az egyik kiesojeloltjuk. A masik meg ugye adri.

Mók_Ica 2015.05.07. 22:20:19

sármőr meglepetést akar okozni??? hmmmmmm .... lehet, hogy fog, csak nem úgy, ahogy ő szeretné.... :))))

Chuck Νorris 2015.05.07. 22:20:20

Gábor mekkora koponya lett, RÉSEN kell lenni. hát ezt bizonyitotta mindig a réseken forog az agya :)

Chuck Νorris 2015.05.07. 22:21:25

na látjátok! Orsi már nyomul bencére :)))

Zsoofka 2015.05.07. 22:21:49

2 kérdésem van:
1. Szerintetek Gátőr tudja ki ellen megy a saját tattikája?
2. Adri tényleg elhiszi, hogy miután Peti kitattikázta Patrikot nem tattikázná ki lelkifurdalás nélkül őt, Adrit is...

ThereIsNoSpoon 2015.05.07. 22:22:08

@mokamini: Ha már maga Chuck is ôt tartja a legjobb pasinak, nem hibázhatok vele, nem? :)

Gia 2015.05.07. 22:22:08

Bence testbeszéde árulkodó..

Zsoofka 2015.05.07. 22:22:37

@mokamini: Csak egy baj van: Bencénél a beugró minimum egy dugás.

Mók_Ica 2015.05.07. 22:22:43

@Chuck Νorris: ő csak szeretne résen lenni..... csak elég durván közelít, mint azt láthattuk....

ÉH3sZ 2015.05.07. 22:23:38

@Chuck Νorris: Mert Orsi nyitott:)

@mokamini: Ennyi esze van

Chuck Νorris 2015.05.07. 22:23:53

ha bencének lenne esze a csajhadseregével juejthetné az összes pasit. minden csaj beáll mögé, pasik kiesnek, bence meg osztozik a csajokkal fiftyfifty

AkkorlegyenPtr 2015.05.07. 22:24:13

Na ezt elkiabáltam. Most már Petit sem értem. Most akkor Orsi vagy Adri? ááá

2015.05.07. 22:24:49

@mokamini: gábőr a világát nem tudja olyan sötét
adrien is hasonlóképpen csak nem olyan alpári mint gábőr

Chuck Νorris 2015.05.07. 22:24:59

@mokamini: áhh elég két fütyihuzi :)

Chuck Νorris 2015.05.07. 22:26:01

ÉÉben eddie murphy.

ja nem ez csak a reklám.

Mók_Ica 2015.05.07. 22:26:09

botox milyen gonoszul nevetett az előzetesben..... mint a gonosz boszi a mesében.... brrrr

Zsoofka 2015.05.07. 22:26:30

@Chuck Νorris: Nana. Marcsánál még elég volt, de azóta Tina emelte a tétet!

Chuck Νorris 2015.05.07. 22:26:47

régipatrikk és 2napos evelynke a vendég :)

2015.05.07. 22:26:49

@Chuck Νorris: igen amennyire odavannak érte a csajok kitervelhetne valami okos tattikát

ÉH3sZ 2015.05.07. 22:26:53

Abban Petinek igaza van, hogy hogyan hihetik azt, hogy ő nem tud Mariann döntéséről

Gia 2015.05.07. 22:27:13

Nagy kavar lesz holnap..

Chuck Νorris 2015.05.07. 22:27:30

@mokamini: ááá Tinus csak belefeledkezett a szenvedélyek viharába

ÉH3sZ 2015.05.07. 22:27:36

Ki az a csaj Paca mellett?

Zsoofka 2015.05.07. 22:27:56

Eszem megáll... Hallottátok Gábort? Nem leszünk jóban - fenyegeti Orsit. idióta. Remélem parókában és napszemüvegben bujdokol valahol mos épp... és valaki így fenyegeti épp.... Kocsog. Sötét kocsog.

2015.05.07. 22:28:20

@ÉH3sZ: a kis bamba cincike?

AkkorlegyenPtr 2015.05.07. 22:28:37

Gátőr utoljára akkor tematikázott ekkorát, amikor sikerült elszarnia a védettségét. Az is milyen jól ment neki.
Nem áll neki jól az ész :)

Mók_Ica 2015.05.07. 22:29:02

@ÉH3sZ: evelyn, aki napot (vagy annyit sem) volt a hotelben

@Ditti82: felállt a szőr a hátamon tőle.....

2015.05.07. 22:29:37

azt hittem cincike orrából takonyka lóg

tomfree 2015.05.07. 22:30:00

@Mók_Ica: Botox sátáni kacagása vitt mindent az előzetesben.

Zsoofka 2015.05.07. 22:30:36

@AkkorlegyenPtr: Hát nem. Meg sem ismerné, ha találkoznának.

2015.05.07. 22:30:54

@ÉH3sZ: jah, ilyet elhinni h nem tudják balgaság :D

Chuck Νorris 2015.05.07. 22:30:56

behugyozós gabi mögé senki sem akar állni.

AkkorlegyenPtr 2015.05.07. 22:31:04

" úgy kell viselkednünk, mintha tök buta játékosok lennénk..." ez menni fog :)

Zsoofka 2015.05.07. 22:31:41

Bence! Peti csak akkor szólna neked, ha neki az érdekében állna. Csak mondom.

Mók_Ica 2015.05.07. 22:31:42

@fosch9: és mi van a karján? :oooo

@tomfree: szörnyűűűűűű volt.....

ÉH3sZ 2015.05.07. 22:32:13

@fosch9: Cincivel szemben:)

@Mók_Ica: Tényleg! El is felejtettem.

2015.05.07. 22:33:06

@Mók_Ica: a legújabb divat: aranytetoválás :)
@mokamini: nem vette észre h kiesett a bizalom köréből?
@Chuck Νorris: tényleg behu volt?

Mók_Ica 2015.05.07. 22:33:11

@ÉH3sZ: én is :))) breki mondta az előbb :))))

2015.05.07. 22:33:56

@ÉH3sZ: evelinke, ő volt akit milánka nem tartott bent

egyébként sztem paca szemez evelinnel

Mók_Ica 2015.05.07. 22:34:03

@fosch9: jajjj.... össze kell kapnom magam.... ennyire le vagyok maradva...... :))))

Mók_Ica 2015.05.07. 22:34:41

@fosch9: a melleit bámulta? :)))))

2015.05.07. 22:36:00

@Mók_Ica: nem tudom de gusztálgatta

Chuck Νorris 2015.05.07. 22:36:20

@fosch9: nemtom, lehet csak szeret a földön aludni, mert.. nehéz arról legurulni :)

AkkorlegyenPtr 2015.05.07. 22:37:00

Még a végén bejön az, amit anno gondoltam... nem kell felhasználni a védettséget. Elintézik a lányok és Gátőr

Chuck Νorris 2015.05.07. 22:37:38

paca most résen van. evelyn mellrésen :))

2015.05.07. 22:38:16

@Chuck Νorris: vagy nem akart a húgyfoltban ez volt a másik tipp ugye?

paca le nagy halazta adrit és mindenki röhögött

Zsoofka 2015.05.07. 22:39:25

@AkkorlegyenPtr: Ja. Ha Gáboron múlik minimum két lányt és két fiút kitattikázik egy párválasztón és még csak észre sem veszi... :)

AkkorlegyenPtr 2015.05.07. 22:39:26

ha én bekerülnék ide, vagy az ÉÉ-be cintikéhez, jönne májküldáglesz és az összeomlás.. az tuti.

2015.05.07. 22:39:53

@ÉH3sZ: aha, bár evelin rá se néz :D de pacának határozottan bejön

Chuck Νorris 2015.05.07. 22:40:04

meg fogtok döbbenni, de nekem a bamba szintike is bejön :)

ÉH3sZ 2015.05.07. 22:40:13

@fosch9: Nyalta Evelin száját?:)

Mók_Ica 2015.05.07. 22:40:22

evelyn milyen szakértő lett :))))

2015.05.07. 22:40:51

@AkkorlegyenPtr: én csak nézném cincit és nem tudnék megszólalni :D

wadalma 2015.05.07. 22:40:54

En csak azon izgulok hogy a gomb miner hamarabb repuljon. Barki is all ott.

Chuck Νorris 2015.05.07. 22:41:57

@fosch9: lehet csak beázott a mennyezet, és becsurgott oda a savas eső

AkkorlegyenPtr 2015.05.07. 22:42:32

@fosch9: amikor anno átkapcsoltam, én sem hittem el, amit látok. cinci hiba a mátrixban :)

Zsoofka 2015.05.07. 22:42:55

@ÉH3sZ: Nana. Ne sértegesd a 7 és az 5 évesemet. !!! :)

Chuck Νorris 2015.05.07. 22:43:29

@Mók_Ica: mind2, én már kevéssel is beérem :)

ÉH3sZ 2015.05.07. 22:45:58

@mokamini: Sokféle gyerek van. Cinci a kíváncsi-csodálkozó típus:)
Jó egészséget a Mókamini-gyerkőcöknek!:)

Chuck Νorris 2015.05.07. 22:46:02

amugy ez a szinti, vmi ruhatervező vagy miért mondták multkor hogy müvészlélek?

2015.05.07. 22:48:30

@AkkorlegyenPtr: vagy ő maga a mátrix :D
@Chuck Νorris: igen valami ilyesmit tanul

Chuck Νorris 2015.05.07. 22:48:47

16 os a szempillája, enyim is őőő ja vagyis 26-os :D

Chuck Νorris 2015.05.07. 22:50:18

azért jó a nagyon hosszu szempilla, mert nyáron a melegben tudja az ember legyezni az arcát.
nahát! lehet feltaláltam valamit? :))

Zsoofka 2015.05.07. 22:50:31

@Chuck Νorris: Ő az, aki diktálja a divatot! D.I.V.A.T.
Bocs. Fáradt vagyok, hívogat az ágyikóm... Jó iccakát!

Chuck Νorris 2015.05.07. 22:51:22

Fintorka megint Marcsa seggében tematikázik.

ÉH3sZ 2015.05.07. 22:51:33

@Chuck Νorris: És a legyeket is hessegetheted a farkaddal! Segítettem?:)

Mók_Ica 2015.05.07. 22:51:54

@ÉH3sZ: megnéztem.... nem is láCCik a mellrése..... :))))

@Chuck Νorris: úgysem hiszem el..... :))))

Chuck Νorris 2015.05.07. 22:52:18

ez a marcsa, szelypit isz, motyog isz... kiábránditó

Mók_Ica 2015.05.07. 22:52:49

@ÉH3sZ: @Chuck Νorris: szopkodjátok egymásét????? hihihihiihi

ÉH3sZ 2015.05.07. 22:53:19

@Mók_Ica: Most néztem meg én is:)

Mók_Ica 2015.05.07. 22:53:25

@mokamini: jó éjt, szép álmokat :)))

Chuck Νorris 2015.05.07. 22:53:32

@ÉH3sZ: milyen farkaddal? szempillárol volt szó, te kis pajzán! :)

Mók_Ica 2015.05.07. 22:54:33

@Chuck Νorris: neked az összeszorított fogsor nem teCCik :)))

@ÉH3sZ: és mit láttál???

Chuck Νorris 2015.05.07. 22:55:16

na látjátok én pld ronda vagyok, de a személyiségem csodaszéppé tesz :)

Chuck Νorris 2015.05.07. 22:55:59

@Mók_Ica: na a másik föperverz is rákapott a témára :)

Mók_Ica 2015.05.07. 22:57:08

attól, hogy én egyke vagyok, még lehet, hogy van testvérem..... by breki..... sííííííííírok hihihihihihii

@fosch9: botoxon nézd a szandit....... ááááááááááááááááááá

2015.05.07. 22:57:51

érdekes ezek a hivatásosok mindig egymással tematikáznak
sneci is mindig a cicisekhez (by beácska) vonzódott

Mók_Ica 2015.05.07. 22:58:09

@Chuck Νorris: a szempillára gondoltam.... teeeeeeee :P

2015.05.07. 22:58:44

@Mók_Ica: mégis hagyott bent egyet nóri

2015.05.07. 22:59:53

paca lefapinázta botoxot

Mók_Ica 2015.05.07. 23:00:00

@fosch9: úgy tűnik.... sztem botox direkt eldugta......

AkkorlegyenPtr 2015.05.07. 23:00:05

Mariann 2012-es playboy címlafotóján egy tök máshogy néz ki. Meg sem ismerném.
Lehet, hogy nem botox van az arcában... de cérna tuti.

AkkorlegyenPtr 2015.05.07. 23:01:05

na ezt szépen elgépeltem. azt hiszem mára ennyi.. rivedercs

2015.05.07. 23:01:13

paca rámozdult evelinre

Chuck Νorris 2015.05.07. 23:01:22

hehe evelyn szingli, Patrikk erre hogy somolygott :D

Mók_Ica 2015.05.07. 23:01:40

paca totál rákattant evelynkére :)))) még jó, hogy adri tetszik neki :))

Chuck Νorris 2015.05.07. 23:02:44

@AkkorlegyenPtr: marcsának az a baja hogy szorosra van huzva a coffja és meghuzza az arcbörét, ezért nem tud mimikálni :)

Chuck Νorris 2015.05.07. 23:03:23

@Mók_Ica: fél órája két mellet lát, jó hogy rákattant :)

Gia 2015.05.07. 23:03:45

Tetszett Sixx mai elgépelése.Bitix és Tona. :-)))

2015.05.07. 23:03:54

@Chuck Νorris: micsoda megfigyelés :)

Mók_Ica 2015.05.07. 23:04:59

@fosch9: tudtam.... de nem csak sunyi, hanem a szandi ízlése szarcsi ráadásul :))))

Chuck Νorris 2015.05.07. 23:05:17

Móki mi is igy járnánk, pont hasonló a magasságkülönbségünk, én sem látnák belöled semmit csak a dekoltázsod. a végén rádkattannék ;)

ThereIsNoSpoon 2015.05.07. 23:05:28

@Hurrá Torpedó: Tetszik amit írsz. Mondjuk a szerkesztôk még bekavarhatnának egy sorrend-változtatással. (Mondjuk nem Marianna az utolsó, de az, akit ki akar ejteni, már beállt valahová...)
Azzal megyek is aludni. Jóccakát mindenkinek!

Mók_Ica 2015.05.07. 23:06:41

@Chuck Νorris: bakker, nem a szemeivel szemben vannak..... miért nem kattant breki vagy szinti cickóira??? azok szemben vannak vele......

Gia 2015.05.07. 23:07:01

Nem direkt csak ugye egymás mellett van az i és az o.

Mók_Ica 2015.05.07. 23:08:12

@Chuck Νorris: vicces fiú.... hiiihihihihihihihihi

Chuck Νorris 2015.05.07. 23:09:06

@Mók_Ica: hát mert ha lenéz... a beállás miatt, pont a mellét látja...

2015.05.07. 23:09:46

@Mók_Ica: kedves h nem foscsit mondtál :D

Mók_Ica 2015.05.07. 23:11:29

@Chuck Νorris: ja.... mert odanéz.... pffff

@fosch9: direkt :) a foscsi kedves lett volna neki.... az ízlése pedig szarcsi :))))

2015.05.07. 23:12:05

ómaperverznek furcsa a mozgása

2015.05.07. 23:12:39

loki csak felküzdötte magát a gumicsónakra :D

fosch9 (törölt) 2015.05.07. 23:13:40

@Mók_Ica: hehehe

szegín gyuszi meg csak ül a buli közepén mint aki maga alár szart

Gia 2015.05.07. 23:13:44

Hú,PornósBarbitól rosszat fogok álmodni...Az a dance..

Veder1 2015.05.07. 23:14:19

@Brix: minden évadban visszaküldtek egy játékost, ez a formátum része. Eddig úgy tűnik Botox tudott a legjobban élni ezzel a lehetőséggel. Egyébként meg az első csaj, vagy Norbi, vagy akár Botox kiesése nem volt igazságtalan? Ez egy ilyen játék tele van szerencseelemmel. (De én vagyok a hülye, hogy itt tépem a számat egy egyszer hozzászóló embernek...)

fosch9 (törölt) 2015.05.07. 23:15:12

evelintől ne kérdezzük meg a 3 napjával - breki
pedig evelinnek jó meglátásai vannak

fosch9 (törölt) 2015.05.07. 23:16:50

@Gia: pornós mozgás

vágó gyuszi kijelentette h nagy farka van

Chuck Νorris 2015.05.07. 23:19:12

ez a patrik mekkora marha, kár hogy a hotelbe nem mutattak többet az eszmecseréiböl :)

Chuck Νorris 2015.05.07. 23:23:15

nahát lehet ma vették fel az adást, tegnap itt nem sütött mindig, nagy szélvihar is volt.

Mók_Ica 2015.05.07. 23:23:26

mééér kell úgy beszélni pacával, mintha még bent lennének a többiek???
ő megvárja itt kint adrit.... pffff

ZLATAN 2015.05.07. 23:28:48

Sziasztok. Rég jártam erre, mert kezdek szégyenkezni, hogy ez ÉH-t nézem. ICA. Töretlenek az érzelmeim irántad, bár belepillantottam a minap a blogba és láttam, hogy Chuck elszeretett.

Mók_Ica 2015.05.07. 23:30:03

@ZLATAN: én itt vártalak :))))) és lám, itt vagy :)))

ZLATAN 2015.05.07. 23:31:33

@Mók_Ica: De már Chuck a szerelmed. Láttam. Megértem, de még fáj. :))

Mók_Ica 2015.05.07. 23:34:46

@ZLATAN: chuck a hősöm, nem a szerelmem :))))

ZLATAN 2015.05.07. 23:38:11

Szóval költözöm a szingli szobába ezek szerint.

Mók_Ica 2015.05.07. 23:41:36

@ZLATAN: ott én vagyok.... mivel itt hagytál ebek harmincadjára :P

ZLATAN 2015.05.07. 23:44:42

@Mók_Ica: ICA. Hűtlen voltál hozzám, amíg külső helyszínen forgattam. :))

Mók_Ica 2015.05.07. 23:46:15

@ZLATAN: te csak gyanúsítgatsz és féltékenykedsz..... maradok a szingliszobában... holnap este úgyis párválasztó :))))

ZLATAN 2015.05.07. 23:47:05

@Mók_Ica: Láttam, ahogy flörtöltetek. Napokig nem bírtam blogot olvasni emiatt. :))

Mók_Ica 2015.05.07. 23:48:24

@ZLATAN: holnap este bizonyíthatsz :))) én most megyek az ágyikómba :))) jó éjt tsókok :)))

ZLATAN 2015.05.07. 23:48:42

Eltűnt a hozzászólásom.

ZLATAN 2015.05.07. 23:49:13

@ZLATAN: Szép álmokat! TSÓK!

ZLATAN 2015.05.07. 23:49:55

@Mók_Ica: Véletlenül magamtól köszöntem el. :)) Szép álmokat! TSÓK!

Mók_Ica 2015.05.07. 23:51:05

@ZLATAN: az sem rossz :))) tsók :))

ZLATAN 2015.05.07. 23:55:30

@Mók_Ica: Kiestem a ritmusból.:))

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2015.05.08. 09:24:50

@ThereIsNoSpoon: @AkkorlegyenPtr:
Este láthattátok, miért Botox a téma. Lassan megvilágosodom.
süti beállítások módosítása