Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éden Hotel 3x51 - Surf up! (18+)

2015. május 05. 07:23 - sixx

screen_shot_2015-05-05_at_05_03_55.png

Újabb hét, régi Gólem, szürke póló, short, pálmafa, rettentő tornacipő, új csaj jön, a neve Orsi, két pár megy vele randizni, és feladata lesz. A nap nyertese Közellenség, akit nem herélnek ki, pedig igény lenne rá. Na, csapjunk a lecsóba.

screen_shot_2015-05-05_at_05_03_09.png

Az ébresztés képsorai mindig tartogatnak meglepetést, most pl. az ágyban csápoló Laurát. Pjotr és kis padawanja, Sith Botox a pultban beszélik ki a lakosokat, Adrinak önelégült feje van szerintük, mert a hátuk mögött húztak egy olyat, amilyet kb. negyven kilométerről látott mindenki, aki nem vak, és nem olyan öntelt hólyag, mint Pjotr. A mödanszié mellett közben zajlik az élet, Pjotrékra mindenki szarik, Az új terv: Botox barátkozik Adrival, Pjotr meg Bencével. Közben a dzsakuban Bence és Loki megtölt egy üres vizespalackot vízzel, majd belebasszák a mödansziéba. Igen, ennyire unatkoznak.

screen_shot_2015-05-05_at_05_08_20.png

screen_shot_2015-05-05_at_05_09_39.png

Löevél, tessen kiválasztani két párt, akik mennek randira. A döntésnek következménye van. Közellenség és Tina menne, Adri már bólogat is, menjetek csak. Laurának javaslata van:

- Húzzunk izét! (Laura)
- Sorsot? (Loki)
- Azt! (Laura)

Inkább átbeszélik, van aki nem menne, pl. Pornósbarbi, bezzeg Tina, az öntudatra ébredt hortobágyi robot menne, mert ne már, hogy mindig a régi játékosok kapjanak lehetőséget. Mert játszani szeretne. Pornósbarbi a Pjotr-Botox párost is küldi, mert ők tudnak racionális döntéseket hozni. Bence is menne, bár Adri kurvára nem, így van egy kis vita és befeszülés, de a végén a Tina-Közelenség és a Botox-Pjotr duók mennek randira. Miközben Közellenség Tinával beszéli meg a dolgokat, végig a faszát morzsinkálja, nem is értem, hogy nem szült rá a csaj, hogy kenje be valamivel, de hirtelen. A kimenés eldöntése után Pjotr ideológiát gyárt Bencének, aki kissé ideges, hogy nem megy ki, te, ez így jó, mert ha kell, mi kint, ti meg bent tudtok döntést hozni. Bence bólint, igazad van, Mester.

screen_shot_2015-05-05_at_05_19_22.png

screen_shot_2015-05-05_at_05_22_26.png

Nu, újhús. Orsi, szőke, békaszájú. Hogy jöttél, kérdi Gólem, cselesen, győzelmi tervekkel, mondja Orsi, kissé affektálva. Természetesen viselkedik, viszont reményei szerint kiszámíthatatlan lesz. Van nekem két dobozom, mondja Gólem, az egyikben szétszedünk egy párt, a másikban védettséget kap a pár csajtagja. Orsi dolga, hogy a mai randin annyira megismerje a két párost, hogy a két kártyát kioszthassa. Most fogadok, hogy Botox lesz a védett, bazdmeg. Orsi kisfilmje a szörfről szól, mert oktató a Kanári-szigeteken, ennek megfelelően kapunk egy csomó képet a vizes seggéről. Mosolygós bulának tűnik, de én nem bíznék meg benne. Odabent a hátrahagyottak zabálnak, Gyula először találkozik a sült krumplival, és ízlik neki.

Jaj, a randizók egy botokkal egymást agyba-főbe verő pároshoz csatlakoznak, és jön a reality műsorok egyik rákfenéje, a vigyük ki a játékosokat a helyi erők közé, és járjanak táncot/sajátítsanak el egy népszokást/üssék egymást bottal, szimuláltan-szegmens, ami pont olyan béna, mint elképzeljük. A folyamatosan másnaposnak tűnő Közellenség és DJ Pjotr botharca vagy Botox kéztartása (mintha egy műfasz lenne a markában) soha ne jöjjön elő, még rémálmaimban sem. A legviccesebb, hogy Pjotrra megint nagy szükség van, mert angolul kell kommunikálni, ilyesmit meg Botoxtól vagy a Hortobágy punájától elvárni azért pofátlanság lenne. A házban megy a tematikázás, de nem érdekes.

A botozás után leülnek és naplementét néznek és megjön Orsi és Gólem, és nahát, Orsi ismeretlennek tűnik mindenkinek, ez is valami. Közellenség nem örül Gólemnek, Tina meg Orsitól parázik, mert szépmosolygóscsinos, Tinának mennie kellene szemészhez, sietve. Gólem lelép, tessen ösmerkedni. Orsi 23 éves, budapesti, búvároktató, tetovált, és egyébként normálisnak tűnik. Tina teszi fel az obligát, mi a tematikád kérdést, Közellenség meg nem ül a fűbe, nehogy beletörjön a gatyájába. A riportban aszongya, örült, hogy Orsi lány, és annak is, hogy nincs rajta szakrális jelkép:

Nincs rajta feszület.

screen_shot_2015-05-05_at_05_54_19.png

screen_shot_2015-05-05_at_05_59_12.png

A naplemente után visszamennek a hotelbe, Loki várakozása, azaz, hogy két új ember jön, és egy régi pár hullott, nem jött be. Gyula már annyira unja magát bent, hogy Pornósbarbi lábát simogatja. Orsi kint aszongya fiús, és nincsenek lány barátai, mert nem tud a körömlakkokról és telefontokokról beszélgetni. Adri a visszatérőket a nappali padlóján fetrengve fogadja valamiért. Nagy a megkönnyebbülés, hogy senki nem esett ki a régiek közül, Orsi vigyorogva puszilja végig a lakosságot, Pornósbarbi mondjuk leszarja. Bencééket leginkább az a fontos döntés foglalkoztatja, amit elméletileg kint kellett meghozni, de hát ilyen nem volt, mondják őszintén Botoxék, Orsi meg hallgat, mert az a feladata. Loki Orsi tetoválásait nézegeti, és pozitív személyiségnek tartja a búvároktatót. A hotelt bemutatják neki, közben panaszkodnak, hogy az óceán tulajdonképpen egy festmény is lehetne, még nem látták közelről. Pjotr és Botox összegez, választania kell majd az újcsajnak, és Bence nyomul a kegyeiért.

screen_shot_2015-05-05_at_06_06_36.png

A dzasku mellett Tina, Laura és Adri dönti el, hogy hulljon Orsi, de hamar, mert rafkós. Botox ezzel szemben Adrit akarja kifordítani saját bőréből, mert jobb lenne, ha ő lenne bent a végére, és ne Adri. Gyula uszítja Laurát, eredj, hozzál nekem infót Orsiról, legyél öribarija, de ne feltűnően. Igenis, mondja Laura, majd figyelek. Hogy ezek ketten milyen jóban lettek, hihetetlen, Gyula mondjuk jó arc, én is barátkoznék vele. Bence és Közellenség a tévészobában puffog, faszom, Adri máris rátelepedett Orsira, tiszta hülye ez, ha védettsége van a csajnak, kibassza. A riportban Bence tovább kutyázza Adrit, de hát ha ennyi baja van vele, nem mindegy, ha kiesik? Közellenség egyetért, Adri egy tök, nem viselkedik normálisan. Mindenki tematikázik, én meg halálra unom magam, mert ugyanazt ismételgetik állandóan. Laura a riportban aszongya, nem mindig tetszik neki, hogy Gyula utasítgatja, de

Próbálom hasznomra húzni a mondottakat.

screen_shot_2015-05-05_at_06_12_58.png

Jaj. Orsi zuhanyzik egyet, talpig bikiniben, ezt a nép az ablakon kukucskálva lesi ki, mert még nem láttak pinát pinkben. Közellenség bemegy, és közelről nézi a mosakodást. Orsi beretvált pinát villant sebtiben, majd lemegy a dzaskuba Lokihoz, aki valamiért sapkában fürdik, de ettől még jót beszélgetnek. Mivel a háttérben folyamatosan megy valami zene, simán hallható, mennyire összevágták a beszélgetés elejét. Loki a riportban aszongya, Orsi a béterv. Csendben, titokban. Bence és Tina beszélget egymással és Bence is fázik, hiszen sapkában van. Tina fatalista és szomorkás, nem jó neki Közellenséggel, és szeretne Bencén lovagolni de ez most nem fog összejönni. Miközben Loki tovább gyúrja Orsit, Pornósbarbi és az egyre részegebb Közellenség féltékenységi rohamot játszik.

screen_shot_2015-05-05_at_06_20_00.png

screen_shot_2015-05-05_at_06_23_13.png

A dzsakuzásnak vége, Orsi felmegy a szinglibe, Lokiról meg azt mondja a riportban, hogy nagyon nyomul rá, és ez jó most neki. Közellenség betántorog Orsihoz, és galuskás hangon kijelenti, hogy nem akar ott aludni, SŐT dugni sem, csak beszélgetni. Orsi szuggesztív mozdulatokkal zuhanyzik, Közellenség kijön a fürdőszobából, pedig a csaj jelzi, hogy maradjon nyugodtan, nem zavarja. Orsi a riportban mondja, hogy látja, hogy Közellenségnek szimpatikus, és neki kell egy pár. És Közellenség erre tök alkalmas lesz. Ajajj, éjjellátó kamera, egy szobában Közellenség és egy nő, és van egy smár is, Orsi részéről taktikából, Közellenség felől merevedésből. Orsi szerint Közellenség két csók között felajánlotta a párcserét. Ez gyorsan ment. Bence lefekvés előtt/közben osztja Adrit hogy játsszon már rendesen, a hullarészeg Közellenség meg valahogy visszabotorkál a szobájába.

screen_shot_2015-05-05_at_06_29_21.png

screen_shot_2015-05-05_at_06_32_50.png

A mai részről ez jutott eszembe valamiért: 

 

Címkék: 18+ éden hotel
381 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

katmanocs 2015.05.05. 07:41:09

hát, megint nem bánom hogy nem néztem... kár hogy ennyire elcseszték, jó kis műsor volt ez :(

CsÁgiiii 2015.05.05. 07:46:36

hát és a mai sem lesz jobb, ha azt nézem, mit adtak le előzetesként...

Petrichor 2015.05.05. 07:48:36

Ha szorult egy kis kurázsi ebbe a csajba, akkor most tényleg megkavarja egy kicsit az állóvizet, mert én tegnap ténylegesen belealudtam az adásba... És sajnos egyelőre nem úgy néz ki, mint aki olyan nagyon kiszámíthatatlan és szignifikáns szerepet játszik, de azért én még bízom benne egy kicsit.

Amúgy jól értettem, hogy a két kártyát bárkinek adhatja, nem csak a két randizós párnak, ugye?

Szerintem Botoxnak jól állna a fénykard.

Chuck Νorris 2015.05.05. 07:55:11

sokadik :)
nekem Orsi szimpi, a bemutatkozó sminkje elég butára sikerült, a képein sokkal csinosabb. A sapka szponzor kicsit too much volt az adásban, mi jön még? következőben mindenki facipőben tipeg? :)

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2015.05.05. 08:04:15

@CsÁgiiii:
A mai adás fő attrakciója az, hogy Gyula Éden Híradót forgat, este meg ezt levetítik a lakóknak? Tövig rágom a körmöm...

CsÁgiiii 2015.05.05. 08:07:27

Mikor közellenséggel csókolózott, legszívesebben rákiáltottam volna, hogy: vigyázz!!
mint a gyerekek a bábszínházban: vigyázz, ott a farkas mögötted!
:-))

Ronni 2015.05.05. 08:12:51

@Petrichor: én pont ugy értettem hogy a két páros lánytagjai közt osztja a kártyákat

Kosztarika 2015.05.05. 08:22:01

@Chuck Νorris: még jó, hogy nem sílécet, vagy nercbundát kell reklámozniuk. (Nem mintha a 40 fokban a sapka sokkal jobb és életszerűbb lenne) :D

Petrichor 2015.05.05. 08:26:31

@Ronni: Először én is, de aztán mégsem, és most már nem tudom :D

Az első évadban is forgattak a műsort, az Éden Sorsokat, de az nagyon vicces volt :D Valószínűleg azért is, mert a játékosoktól jött az ötlet, a szerkesztőknek csak a kellékeket kellett biztosítaniuk hozzá, itt meg kétlem, hogy bármelyiküknek is ilyen eredeti ötlete támadt volna.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.05.05. 08:44:18

@IKDFA: na, ez pedig pont jó lenne :-) Bár inkább marcsa repüljön

napraforgó70 2015.05.05. 08:48:36

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: jó lenne, de neki fogja adni a védettség kártyát, hogy Tináék ne lehessenek egy pár, mert neki pár kell, és Közellenség hajlik rá. Ha Tinának adná a védettséget, akkor ő repülhetne... hacsak nem sikerül Tinát meggyőzni, hogy most álljon vissza Bencéhez, de erre nem sok esélyt látok. Ahogy arra sem, hogy Tina a védettséggel beáll Pjotr mögé.

Ditti82 2015.05.05. 08:50:26

@Petrichor: Szerintem csak Tina és Botox esélyesek a dobozkákra, különben nem lett volna jelentősége a duplarandinak.

ZizZ_21 2015.05.05. 08:52:51

Olyan nincs, hogy Sith Botox csak maximum Darth Botox. :)

vastyúk is .. 2015.05.05. 08:52:56

Padavanja a jedimesterek van. A sitheknek csak simán tan

furmintszaraz 2015.05.05. 08:55:21

@ZizZ_21: Mindenesetre még végződhet úgy, hogy a tanítvány letaszítja a mestert :)

vastyúk is .. 2015.05.05. 08:57:00

@vastyúk is ..: A sitheknek csak simán tanítványa van. /*A telefonomnak ma nincs jókedve :D

Mildi_Bp 2015.05.05. 09:01:39

Kedves Éden Gábor! Neked alkohol problémáid vannak. Kérj segítséget. Az Anonim Alkoholisták segítenek. www.anonimalkoholistak.hu/

vastyúk is .. 2015.05.05. 09:07:42

@sixx: hihihihihihi.nyugi, csak okoskodtam, nem téged baszogattalak.

Sanda.Ipse 2015.05.05. 09:11:10

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: Örömünnep lenne, aztán meglátnánk mire megy egyedül a Mester.

Zabkása 2015.05.05. 09:13:04

sziasztok!
Orsi instagramjára felkerült egy kép hétvégén a pénteki előzetesből, hogy megy be, amit Gyula, Loki meg Mariann kommentelt, hogy gyere be, stb. Kis spoiler, hogy velük jóban lett, ergo innen lehet következtetni.
Ja és Orsi egy hónapig volt a beszamolok.com-on is Linda masszőrként, ostoba voltam, hogy nem mentettem le anno a képernyőképet, innen ment a Kanári szigetekre, Facebookon egy szörfös vagy búváros képe nincs.... :DDDD

AkkorlegyenPtr 2015.05.05. 09:15:08

@Kosztarika: Az a szép, hogy többen Peter Jabin sapkában nyomulnak. Namost az Pjotr művész neve, vagy didzséneve vagymi.
Ha most ez reklám akkor P fizetett? :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.05.05. 09:21:23

@Sanda.Ipse: igen, de nem tudom, h így lesz - e.

@napraforgó70: van egy ilyen sejtésem nekem is. :-(

napraforgó70 2015.05.05. 09:26:58

@Zabkása: ÉÉ-ben a keresztanyja mondta, hogy gubanc volt itthon a csaj körül, amit nem akart részletezni, de látszott rajta, hogy felcseszte az agyát és szégyent hozott a nevelésére, és keresztZera küldte ki Kanárira Orsit. Ide a játékba is úgy engedte, hogy ne hozzon szégyent a családra, ezért tök természetes - szerinte - hogy első nap még bikiniben zuhanyzott. Az nem gond, hogy már magára húzta közellenséget.

kszanaksz 2015.05.05. 09:28:22

Egyszer azt kellene megcsinálni (vagy kellett volna, most már mindegy), hogy bemegy egy levél hogy kiküldhetnek egy párost egy nagyon fontos eseményre. Kiválasztják, kimennek és nem történik semmi, maximum esznek egyet, senki nem megy oda hozzájuk, aztán visszaengedik őket. Visszaérnek, a többiek kérdezik, na na na mi volt? Semmi. Na ne csináljátok már, tényleg, mi volt, titkos? Nem mondhatjátok el? Nem, tényleg nem volt semmi. Aha, persze. Este bemegy Berki letesz egy dobozt az asztalra, amit nem nyithatnak ki, aztán a párosnak még kifele menet bemondja, hogy ne felejtsétek, hogy senkinek nem beszélhettek a ma történtekről.

Natura Qua 2015.05.05. 09:30:16

Köszi az összefoglalót sixx, megint remek lett. :)

kszanaksz 2015.05.05. 09:32:50

Ez a szerencsétlen tapló barom Gábor lehet, hogy be fogja szopni, Orsika taktikailag húzza az agyát, de gondolom csak egy határig hajlandó elmenni, majd amikor leállítaná, ez már farokkal csapkodós seggbőlszájba jelenetet vizionál és nem lesz képes leállni, úgyhogy notórius, visszaeső erőszakoló lesz belőle.

Natura Qua 2015.05.05. 09:32:59

@kszanaksz: akkor menne a tematikázás ezerrel, hogy melyik látszólag jelentéktelen mozzanat volt jelentős :D

kszanaksz 2015.05.05. 09:36:21

@Natura Qua: Én arra gondoltam, hogy a többiek nem hinnének nekik és még a haverok is csúnya bizalomvesztésről beszélnének velük kapcsolatban.

Natura Qua 2015.05.05. 09:37:11

@kszanaksz: teljes összeomlás lenne :D

sierrahun 2015.05.05. 09:38:14

@hányok: Ettől még a csajnak lehet békaszája - szerintem is úgy néz ki, mint valamék gülüszemű figura a Start Wars elejéről, csak nem ugrik be, melyik.

Zabkása 2015.05.05. 09:39:28

@napraforgó70: na akkor annyira nem is titkolja :D nem láttam az ÉÉ-t

sierrahun 2015.05.05. 09:40:05

@napraforgó70: Zerakeresztanyu nevelésétől én minimum narkós kurvának álltam volna, ahogy így elnéztem. Az olasz anyatigris keresztezése egy apácazárda főnöknőjével, aki érdekes módon mellplasztikát szerzett 19 évesen, muramista.

sierrahun 2015.05.05. 09:41:27

@Natura Qua: Ahhoz képest, hogy gyakorlatilag semmi nem történt ebben a részben, valóban jó lett.

sixx · http://comment.blog.hu 2015.05.05. 09:42:34

@hányok: mondod te, aki ilyet kommentelt: "Laura csúnya de buta.Ezt azzal kompenzálja ,hogy nagy a feje jó taktika!" szóval kussoljál, bazdmeg.

sierrahun 2015.05.05. 09:44:08

Értette valaki hogy lehet Bencének egyazon részen belül először az a baja Adrival, hogy túlságosan rámászik az új csajra, majd az, hogy nem csinál semmit?

mézescsók 2015.05.05. 09:44:14

@Ditti82: Így van. Berki mondta is, hogy a két lány közül valamelyiknek adhatja.
Nyilván Botox megint kiudvarolja belőle. Nem mintha szüksége lenne rá, mert szerintem az új lány nem állna Pjotr mögé, hanem csak. Mondjuk Tina akkor sem járna rosszul, ha azt kapná, hogy nem állhat a párja mögé, mert sokat nem veszt Gáborral, aki amúgy is egy rossz választás volt. Ha van esze, visszaáll Bence mögé, aki maga is mintha kérte volna ezt, mert tele a töke Adrival. Ezt megértem. És ez esetben nyitott a kérdés, hogy ki esik ki. Akár Adri is.

AkkorlegyenPtr 2015.05.05. 09:44:37

@Natura Qua: A Gyulus vs krumpli vitt mindent :)

henrik_ · http://egyzene.blog.hu/ 2015.05.05. 09:46:13

@hányok: tényleg békaszájú, de ez nem feltétlenül negatív jelző.

AkkorlegyenPtr 2015.05.05. 09:46:34

@mézescsók: Azt nem értem, hogy páran írtátok, Fitnesst robbantja, mert pár kell neki. De ugye a másik papírusz meg a védettség, azaz ha van egy csöppnyi esze, kb tökmindegy melyiket húzza... neki lesz párja. Teccikérteni? Vagy én nem :)

AkkorlegyenPtr 2015.05.05. 09:47:18

@henrik_: Nekem az has/pocak inkább okozott negatív élmény, mint a szája. Kinek a pap...

sierrahun 2015.05.05. 09:48:06

@mézescsók: Nagyon ellaposodna a lányok mezőnye tőle (nem külcsínre értem, hanem az egy főre eső hiszti-, vagy partizásegység felmutatására). A lányok négyötöde teljesen televízióképtelen, nem lehet egy érdekes momentumukat bemutatni (vagy csak a tv2-nek nem sikerült).

AkkorlegyenPtr 2015.05.05. 09:52:10

Lehet, hogy én vagyok túl maximalista, de nekem szinte mindenkinél van egy furcsa érzésem.
Van itt ugye kori oktató... olyan testalkattal, hogy léket vág a jégre.
Volt focistánk, de valahogy a mozgásából ez nem jött át.
Van szépségkirálynőnk, dehát...
Van szörf oktatónk, aki szintén a kisfilm alapján eléggé bizonytalanul ölelte a deszkát, viszont láttuk a fenekét.

Szóval, hogy miért kell ezt?

Van persze kivétel:
Loki raktáros. Nem tudjuk hogy pakol :) de hihető.
Bence. Látszik, hogy nem tegnap óta sékeli a fehérjét és látott már vasat.
Petit nem hallgattam még meg, de ma rámegyek jutubra.

Eszet Lenke 2015.05.05. 10:00:41

@AkkorlegyenPtr: :) Plusz egy pocakos vízimentő és a krupié, akinek a szeme sem állt jól.

Ditti82 2015.05.05. 10:04:53

@hányok: Ülj le fiam, 1-es. A szépség relatív. Neked Orsi nem csúnya, Laura az. Másnak lehet, hogy mindkettő az. Világos? Vagy segítsünk még?

kszanaksz 2015.05.05. 10:05:11

@hányok: egyáltalán nem szorul a védelmemre, illetve nem is én vagyok hivatott erre a szerepre, így csak azzal kapcsolatban, hogy: "Meg mi az ,hogy kussoljál bazdmeg ?" Kérlek szépen, ez az a stílus, amivel a hogyvoltok készülnek, egy mocskosszájú faszi kibeszéli a műsort, ez így szórakoztató, nem kellene elvárni, hogy a kommentekben meg egy angol komornyik válaszolgasson, pláne személyeskedésbe hajló tartalomra, nem? :-)

Sanda.Ipse 2015.05.05. 10:06:12

@AkkorlegyenPtr: Ha az övé lenne a védettség. De erről nem esett szó.

sixx · http://comment.blog.hu 2015.05.05. 10:08:14

@hányok: baszki, nem lehetsz ennyire ostoba, de tenyleg. hany eves vagy te, 12?

kszanaksz 2015.05.05. 10:08:19

@AkkorlegyenPtr: Oda kell adnia mindkét dobozt, illetve a tartalmát a randin részt vett egy-egy nőnek (aki nem ő).

vastyúk is .. 2015.05.05. 10:10:05

@AkkorlegyenPtr: hú én annyira vártam, hogy feláll a deszkára Orsi, és produkál valami hasonlót, mint ami a főcímdal alatt is látható (egy fasza kis csobbanás a deszkáról :D), de semmi. Úgy elszomorodtam. Utána már csak azon izgultam, hogy legalább hassal sikerüljön rajtamaradnia a deszkán.

napraforgó70 2015.05.05. 10:11:10

@AkkorlegyenPtr: Az egyiket Botoxnak kell adnia, másikat Tinának.

kszanaksz 2015.05.05. 10:12:30

@hányok: Ha nem személyeskedsz és nem alkalmazol kettős mércét mellette, akkor gondolom nem is ez jött volna. De csak tippelem. :-)

AkkorlegyenPtr 2015.05.05. 10:15:19

Na akkor értem :) Köszi lányok, srácok. Volt egy érzésem, hogy most nálam került homokszem a gépezetbe.

AkkorlegyenPtr 2015.05.05. 10:17:43

Meghallgatam DJ Jabint. Hát izé.. nem az én zenei stílusomat képviseli, de akkor is.. nem kori oktató, de vízimentő inkább.

a mixek elején és közben is dumál.. hmm nem inkább, nem.

Kosztarika 2015.05.05. 10:21:50

@hányok: Parasztság inkább az , hogy Te olvasod a munkáját, jól szórakozol rajta, közben a külsejét fikázod. Ha bármelyik nem tetszik, el lehet húzni.

SZÉP VAGY SIXX :D :D ;)

Zabkása 2015.05.05. 10:27:30

@Bujumburi: melyik sorom tetszett ennyire? :D

Bujumburi 2015.05.05. 10:29:37

@AkkorlegyenPtr: Adri tényleg korizott, én megtaláltam a fehérvári ificsapatban, de már abbahagyta és kicsikkel foglalkozik. Van ilyen, hogy elhízik, aki abbahagyja a sportot, a test hozzászokott valamihez, amit nem kap meg.

Bujumburi 2015.05.05. 10:30:44

@Zabkása: "Orsi egy hónapig volt a beszamolok.com-on is Linda masszőrként, innen ment a Kanári szigetekre" - így már értem miféle búvároktató volt ott. :D

mézescsók 2015.05.05. 10:34:16

@AkkorlegyenPtr: A többiek már megválaszolták helyettem is. Neki semmilyen kártyája sem lesz. Akár ki is eshet, ha olyasvalaki mellé áll, akinek van stabilnak mondható párja (pl. Gyula mögé Laura mellé) és nem őt választják, esetleg beáll az mellé, akinek a védettség kártyát adta. Ennyire nem lehet hülye. De ha a csajok ezúttal összezárnának, simán kiejthetnék. Viszont nem teszik.
@sierrahun: Ezen a mezőnyön nem ronthatna az unalomfaktor növelése.. Engem viszont rettenetesen irritálnak az ilyen nagyhangú, erőszakos személyek, akiknek muszáj a középpontban lenniük, akik képtelenek leszállni egy témáról, ha rákaptak. A kutya meg a csont esete. Tudom, ne nézzem.

Bujumburi 2015.05.05. 10:34:38

Ez a Gábor valami gusztustalan hernyó, és nem csak a Nóris szitu miatt... A tegnap esti tapadása is... ijjajjj.. ha nem lenne hivatásos a csaj, akkor hasonlóan járhatott volna mint Nóri. (és miket nem vágtak be nekünk vajon?)

kszanaksz 2015.05.05. 10:36:59

@Bujumburi: Viszont amit bevágtak, abból láthattad, hogy Orsika intézte a dolgot.

kszanaksz 2015.05.05. 10:38:51

Érdekes egyébként, hogy kapott egy védettség cetlit, amit valakinek odaadhat, aki ezáltal lekötelezettjévé válik elvileg, ez lehet egy fontos esélye, viszont emellett, vagy inkább ettől függetlenül be akar biztosítani magának egy faszit is punivezérelt alapon, ennek alapján nem tűnik kispályásnak.

Bujumburi 2015.05.05. 10:43:02

@kszanaksz: Hát igen, jól nyomja a mosolygós kislány szerepet, többiek kajálják, és ha igaz amit Zabkása írt, akkor kifejezetten tapasztalt kishölgy.

kszanaksz 2015.05.05. 10:43:23

Gyulán folyton röhögnöm kell, de emellett meg szimpatikus is, bár lehet van benne kis sajnálat faktor is, ahogy múlt heti pandorán is kifakadt, hogy márpedig vele azért nem lehet mindent megcsinálni, miközben így tippre meg dehogynem, mert lehet, hogy felhúzná magát, de alapvetően egy tök jószándékú rendes gyereknek tűnik, már-már a kihasználhatóságig.

sixx · http://comment.blog.hu 2015.05.05. 10:44:09

@Kosztarika: azért ne kezdjük el egymás faszát szopni.

bigél 2015.05.05. 10:44:40

@kszanaksz: A pandórás dolog műbalhé volt. (Állítólag.)

Józsi bácsi, a frappáns visszavágások nagymestere 2015.05.05. 10:46:57

@Bujumburi: azért úgy tűnt, hogy miután Gábőr kiment a szobából, nagyon vigyorgott még a kislány

kszanaksz 2015.05.05. 10:47:20

@Gyula vitéz télen, nyáron (bigél): Igen, igaz, de valahogy úgy simán el tudom képzelni nála igazinak is.

Zár Balta 2015.05.05. 10:47:45

Akkor most tisztázzuk már! Ez az Orsi hivatásos kurvának volt kinn vagy miafaszomat oktatott? Mert a búvárság az kurvára más mint a szörfözés és még másabb mint az "animátor", mert ez volt alá írva! Szóval akkor mifaszomazorsi ???

Zár Balta 2015.05.05. 10:49:47

@Józsi bácsi, a frappáns visszavágások nagymestere: Ez a Gábor annyira irritál, hogy szívem szerint seggbe nyomatnám egy talicska helyi apró majommal (Beus is hadd örüljön:)

Bujumburi 2015.05.05. 10:50:47

@Józsi bácsi, a frappáns visszavágások nagymestere: Gondolom azért megnyugtató érzés volt számára, hogy egy este alatt 2 srácot csavart az ujja köré - valójában persze arról van szó, hogy Lokinál és Gábornál buzognak legkomolyabban a hormonok.

AkkorlegyenPtr 2015.05.05. 10:52:39

@kszanaksz: Lassan eljön a játékban az a szakasz, hogy lekötelezettség, mint olyan.. nincs. Nem lesz, nem éri meg.

Botox kapja a safety-t, ez szinte akkor tuti. Botox visszaküldi kanárira Orsit és pont. Nem fog senki botoxra haragudni, sőt, pirospont, mert a bentiek fenekét védte.

Ha robbantja gátőréket, Fitness lauratina hova állhat?
Van egy tippem.

Fitness meg vissza Bence mellé.
Adri megy a levesbe.
Védettség megy a levesbe, mert nem kell felhasználni.

Bujumburi 2015.05.05. 10:53:14

@Zár Balta: Egyébként nekem az tűnt fel, hogy nem vágtak be róla vágóképnek olyat, ahol feláll a deszkára. Lehet, hogy tud szörfözni, de így az oktató túlzásnak tűnik... főleg 1,5 év alatt. Bár az is lehet, hogy csak nem voltak jó spotok, a felvétel helyszínén.

Zabkása 2015.05.05. 10:56:33

@AkkorlegyenPtr: Orsi instagrammján lévő nagy Botox-Loki örömködés miatt kizárom, hogy Orsi essen ki
@Bujumburi: ez nekem is feltűnt, én is vártam egy felállást

Bujumburi 2015.05.05. 10:57:23

@Zabkása: Adsz egy linket? Kíváncsi vagyok.

AkkorlegyenPtr 2015.05.05. 10:58:18

@Zabkása: Akkor a második tippem. Adri megy haza.

Zabkása 2015.05.05. 11:01:58

@AkkorlegyenPtr: az lehet, amúgy is neurotikus már, azaz lassan már én leszek az tőle :D

Zár Balta 2015.05.05. 11:10:52

Ha van köztetek VV hívő, itt egy friss remekmű, ZSÚ imádoknak ajánlom :
velvet.hu/gumicukor/2015/05/04/vegre_4_elkeszult_vv_zsu_elso_szama/

Elnézést az OFF-ért, de megéri ! :D :D

mézescsók 2015.05.05. 11:14:40

@Zár Balta: Modell. Személyi edző. Hostess.
Amúgy ha búvár- és szörfoktató lehetnék Hawai-n, nincs az az ÉH, ami miatt otthagynám.
Kíváncsi vagyok, rájönnek-e a többiek, hogy kamuzott a kicsi lány: Mondjuk első körben kipróbálnám, tud-e úszni.

Bujumburi 2015.05.05. 11:30:51

@hányok: :))) De itt most kivételesen nem is osztotta, kicsit túlreagáltad. :) Sőt, még Adrit is bátorítani szokta innen a távolból. Ne vedd már ilyen komolyan!

Zabkása 2015.05.05. 11:32:44

@hányok: a mi agyunkat meg az bassza fel, hogy ma már sokadjára szarsz ide a szoba közepére, ugyanúgy egy szubjektív nézőpont alapján csinálod ugyanazt az ítélkezést, mi nem baj, mert ezért kommentelünk, viszont te ezt kiváltságként éled meg, hogy te leugathatsz mást, mindenki másnak
meg pofa vigyázba. Szerintem relax.

Na most jól megetettem a trollt...

Bujumburi 2015.05.05. 11:34:11

@Zabkása: :D :D :D na de a linket küld már inkább.

tomfree 2015.05.05. 11:34:41

@Zabkása: "Ja és Orsi egy hónapig volt a beszamolok.com-on is Linda masszőrként"
Pedig egész normálisnak tűnt elsőre, ki nem néztem volna belőle hogy ő (is) erotikus masszőr volt. Nincs link?

Zabkása 2015.05.05. 11:37:01

@tomfree: @Bujumburi: sajna nincs, nem csináltam screenshotot és ez kb 2-3 éve volt, szóval cache sincs már :(

kszanaksz 2015.05.05. 11:38:19

A búvároktatás lehet, hogy a pipa miatt...

tomfree 2015.05.05. 11:38:43

@Zabkása: ennyire emlékeztél rá 2-3 év után is? esetleg voltál is nála? :-)

kszanaksz 2015.05.05. 11:39:25

@Zabkása: 2-3 éve egy hónapig fent volt egy szolgáltató oldalon? Kibajó memóriád van! :-)

Ronni 2015.05.05. 11:41:32

@sixx: :) SZERINTEM Kosztarikának NINCS:)Te meg hagyd magad előbb szabadulsz:)

AkkorlegyenPtr 2015.05.05. 11:42:07

@kszanaksz: vagy Orsi nagyon tud valamit. Szörfözni mondjuk nem :)

kszanaksz 2015.05.05. 11:44:30

@AkkorlegyenPtr: klasszikus jut eszembe, lehet, hogy úgy szörfoktató, hogy "beszélgessünk a zenéről, dugtak már meg zongorán?"

Pietrosz Abroszbatosz 2015.05.05. 12:01:59

@henrik_: Azér' inkább a popsiját, mint a pofiját...

mézescsók 2015.05.05. 12:03:21

@Zár Balta: Nem fogalmaztam ilyen sarkosan!

sixx · http://comment.blog.hu 2015.05.05. 12:10:04

@hányok: mert amikor te osztod Laurat, aki ugye nem fiatal ezek szerint, az koser. na menj a faszomba, de hirtelen.

Chuck Νorris 2015.05.05. 12:21:18

nahát Orsolya sem egy félénk urileányka? mik vannak! el vagyok képedve :)

bonzsúr mádám 2015.05.05. 12:21:38

Kibontott hajjal sokkal jobb!

bonzsúr mádám 2015.05.05. 12:22:19

@hányok: Már unalmas a műsorod!!!

M_Runcájsz 2015.05.05. 12:26:39

@sixx: Nem is tudom, maga a műsor annyira lapos lehet (nem tudom nézni, TV2 nem engedi a videókat se lejátszani itt), hogy mostanra már pöpec hogyvoltot is nehéz írni róla. Pont ezért vizuális típusként ma legnagyobbat @hányok kommentjén röhögtem, pontosabban a 'az olyan a beled mint a télapónak' megjegyzésen. :D Tíz pontos humor. :D

sixx · http://comment.blog.hu 2015.05.05. 12:27:58

@M_Runcájsz: jaja, kibaszott vicces volt, nem is tudom, miért nem védeti le a dumáját, még valaki lenyúlja. jézusom.

Starlettevagysem 2015.05.05. 12:51:20

szerintem egy elég jó öfi volt egy egyre szarabb műsorról . Sajnálom , hogy elkezdtem nézni , mert már kivncsi vagyok ki fog nyerni . De ! rém idegesítő , hogy ezredszer futják ugyanazt a kört. Klisék tömkelege. A viasaton sokkal rövidebb volt és elég is volt belőle ennyi :(

A jtékosok szépsége érdekes. Néha 1-1 szuper kép van róluk, de többségében sokkal másabbak .

Blobov 2015.05.05. 12:54:59

Bakker, hogy az index címlapos trónok harca hogy volt link az éden hotelre mutat... huh...

capa05 2015.05.05. 12:55:41

Most megnéztem az ismétlést.. csak nekem ujdonság, hogy Peti szeme ki van húzva (alul biztosan) ? Na meg a castingon kívánalom volt, hogy a szereplők nagy százalékának szemtengely ferdülése legyen? Csak hirtelen: Botox, Patrik 2 az új lány stb

Kosztarika 2015.05.05. 12:58:51

@sixx: eddig azt hittem értékeled az iróniát és a humort. :D (annyira nem vagy szép, hogy megpróbáljam :P )

Sanda.Ipse 2015.05.05. 12:59:54

@hányok: Őszintén irigyellek. Adva van egy blog, aminek a stílusa teljesen kiborít, de tengernyi időd van álló nap itt hányogatni. Nem kulturális műsorról nem kulturális blog születik. Ennyi. Amúgy, ha tudsz belőle írni egy irodalmi esszét, alig várjuk!
Engem ez jobban szórakoztat, mint maga a műsor. Persze velem van a baj:)

kismalacka 2015.05.05. 13:01:48

Tegnap elaludtam. Még jó hogy itt el tudom olvasni, hogy mi nem történt: izgalmas, érdekes játék.

Sanda.Ipse 2015.05.05. 13:09:38

@Zár Balta: A szállodai animáció fő célja, hogy a vendégeket arra lelkesítse, hogy aktív pihenéssel töltsék el nyaralásukat. Részükre az animátorok programokat találnak ki, szerveznek meg és vezetnek le. Ezek a programok általában játékos sportesemények, vicces vetélkedők a nap folyamán és szórakoztató showműsorok esténként.
Az animátorok általában csapatban dolgoznak, amelyben mindenkinek meg van a saját feladata, programjai, amit szervez és vezet. Egy ilyen csapatban 2 főtől kezdve akár 15-20 fő is dolgozhat a szálloda igényei szerint. A csapatban betöltött szerepek általában:
- Sport/fitnessanimátor: a sportprogramok és a sportos játékok felelőse, az esti showműsorok résztvevője
- Gyerekanimátor: a kölyökklub házigazdája és a gyerekprogramok vezetője és felügyelője, az esti showműsorok résztvevője
- All-rounder: az összes program ismerője, részt vesz mind a napi programokban, mind az esti showműsorokban
- Team leader/chief animator: a csapat vezetője, több éves animációs tapasztalat birtokosa, irányítja az animátorok munkáját, az esti showműsor házigazdája és vezetője.
Szóval ebbe - ha valóban búvár és szörf oktató lennevolna - belefér őt animátornak nevezni. (sportprogram)

Bujumburi 2015.05.05. 13:09:40

@capa05: Szerintem nincsen kihúzva, inkább valami arab/ török/ türkmén :D felmenője lehet, én is néztem már.

Bujumburi 2015.05.05. 13:10:37

@Sanda.Ipse: Ez egy jó észrevétel, valószínűleg tényleg ez lehet az elnevezés mögött.

jo.e 2015.05.05. 13:13:58

A mai rész sztem nagyon jó lesz, mert párhuzamosan megy majd vele a juve - reál :)

Sanda.Ipse 2015.05.05. 13:48:25

@Bujumburi: A búvárkodást még csak-csak, de a szörfözést nehéz róla elképzelni, mert a csajnak pocakja van és elég vaskos hátsója. (meg egy nagyon előnytelen fürdőruhája)

Veder1 2015.05.05. 14:07:27

@Sanda.Ipse: "játékos sportesemények, vicces vetélkedők" na én itt hánytam el magam. És van akinek ez tetszik, brrr...

Bujumburi 2015.05.05. 14:10:33

@Sanda.Ipse: "(meg egy nagyon előnytelen fürdőruhája)" :D :D Valszeg az lehet, amit fent írtál, nyaralókat toborzott és kísérgetett ilyen-olyan sportprogramokra, így ráhúzták a surfoktató-búvároktató címet. Ha akkora spíler lenne, nincs az az Isten, hogy ne olyan snittet vágjanak be, ahol feláll a deszkára. Bár ez fakadhat abból is, hogy nem ismeri eze parton a jó spotokat, de akkor meg miért nem kérdezték meg a helyi surf közösséget? Akkora lódítások vannak ebben a műsorban, hogy már nekem ég a fejem. Amúgy már haza jött a szigetről jóval a műsor előtt, ha a tetkót utána csináltatta, annak is van egy jókora gyógyulási ideje... így akár összesörözhetett magának egy pocikát azóta. :)

Gonosz törpe 2015.05.05. 14:16:38

@Sanda.Ipse: Tökéletes hátsója van. De ezzel együtt valami munkakerülő ringyócska lehet.

mézescsók 2015.05.05. 14:20:03

@Bujumburi: Azt hiszem, Gyula beköltözésekor szerepelt a haverja a stúdióban Berkinél.
Gyula bemutatkozó filmjében vad motorosként szerepel, valami szerelőkulcs (?) is volt a kezében. A barátja röhögött. Gyula szerinte életében nem ült motoron, de ha mégis, tuti nem szerelte. A bemutatkozó filmekre tehát ne hagyatkozzunk, mert mese. Azért azt nem gondolom, hogy a bemutatkozó filmeket is később vették fel. Bármikor vették fel, az a poci már a hotelben is megvolt, a zuhanyzásnál jól látható.

Bujumburi 2015.05.05. 14:33:39

@mézescsók: Ja, azt csak arra írtam, hogy a csaj nem Tenerifferől repült CR-ra, előtte otthon járt, mert ő maga mondja, hogy a tetkót már otthon, utána csináltatta.. és hát nem lehet friss tetkó, mert azt nem napoztathatná ilyen szinten.. :) Szóval nem azt gondolom, hogy CR-ren szedte fel a sörpocit. :) De aranyos kis arányos teste van ettől függetlenül, még ha nem is surfös. :D

Bujumburi 2015.05.05. 14:35:27

@Bostonboy: :)))) Miért van az hogy a hogyvolton és a hozzátartozó kommenteken jobban szórakozunk, mint a műsoron? :D

kszanaksz 2015.05.05. 14:39:15

@Bostonboy: Nana, ha az "ezeket" használod, ott el is úsztál, kikérem magamnak, hogy egy kalap alá vegyenek beacskaval. :-)

AkkorlegyenPtr 2015.05.05. 14:39:58

@mézescsók: Igen, látszik a kisfilmen, hogy Gyulánk megszakad a zseb csopper mozgatása közben.. látszik, hogy utoljára lábbalhajtós motoron döngetett. De ez nem is baj, Gyulára nézve.

Bujumburi 2015.05.05. 14:46:33

@kszanaksz: @Bostonboy: :)) Úgy fest igazi közösség lettünk némi személyeskedéssel, és sztereotípiákkal, igaz arcok nélkül. Vicces, na. :D Én legalábbis jól elröhögök itt holt időmben.

kszanaksz 2015.05.05. 14:55:23

@Bostonboy: Ja jó. Egyszer próbáld ki majd, hogy lemész egy gyúrós helyre, izzadt kopasz emberek közé és kiabáld el magad középen, hogy mindannyian seggszőrszopó ratyik vagytok! Aztán teszteld le mennyire működik az utánavetett akinek nem inge... :-)
Ez csak jótanács akart lenni egyébként, egyszerűbb annak címezni eleve a mondandót, akinek szánod, mint bedobni közösbe és abban bízni, hogy majd mindenki okosan kiválogatja.

kanczy 2015.05.05. 15:08:25

@sixx:"azért ne kezdjük el egymás faszát szopni" kb, egy hete ezen gondolkozom, hogy melyik filmben is volt ez ,mondd már meg légy szíves!köszi:)

kanczy 2015.05.05. 15:13:41

@kszanaksz: Köszi:) meg se nyitottam a videot azonnal beugrott az egész diskurzus:) erre tippeltem amúgy, hol máshol lenne....

henrik_ · http://egyzene.blog.hu/ 2015.05.05. 15:17:25

@hányok: DE HÁT BÉKASZÁJA VAN.
ez kb olyan alaptulajdonága neki, mint az, h szőke, már ha meg nem sértem vele.

kszanaksz 2015.05.05. 15:22:13

@Bostonboy: Na látod, én is pont ezt javasoltam, hogy annak szólj, akit illet, az általános alany használata általában csak félreértésekre ad okot. ( A te példádra vonatkoztatva, amit tettél az az volt, hogy jó hangosan mondtad a haverodnak, hogy mindenki hallja, hogy ezek itt mind buzik.) Loki sörös "poénjával" kapcsolatban egyetértek.

kszanaksz 2015.05.05. 15:30:23

@Bostonboy: Erre a mondatra gondoltam, illetve erre reagáltam: "Hagyd már a faszba ezeket, olyan kettős mércéjük van, hogy csak röhögni lehet rajtuk, a sírás helyett." Lehet, hogy akkor félreértettem, nekem ez túl általánosnak tűnt.

mézescsók 2015.05.05. 15:39:18

@Bujumburi: Ja, bár az a pocak nem nagyon kéne. Ha már szörfösnek mondja magát
.@AkkorlegyenPtr: A lábbal hajtós motorért + 1000

Zoe_the_Genius 2015.05.05. 15:55:10

@mézescsók: nem értem, szerintetek csak csontsovány izmos emberek tudnak szörfözni? nem akkora tudomány és ha meg van a technika, akkor nem is akkora energia. anyjáig elcsépelték már, de nem a szörfözéstől lesz lapos hasa a néninek. meg másnap sem.

AkkorlegyenPtr 2015.05.05. 16:03:39

@Zoe_the_Genius: Személy szerint nekem az volt furcsa, hogy eléggé bizonytalankodott a deszkán fekve, viszont láttuk a fenekét, nedvesen. Az, hogy pocakja van, nem oszt nem szoroz a szörftudását illetően. De ha tévedek és jól tolja, hát ok.

Bujumburi 2015.05.05. 16:06:12

@Zoe_the_Genius: Nem, de szörföztél már? :D Mert akkor tudod, hogy milyen felállni arra a szarra pont a megfelelő időben. Azért egy oktató elég sokat szörfözik egy nap, egyszerűen nem tud ilyen pocija lenni, de nem emiatt nem gondoljuk, hogy kamu. szörfoktatósdi. Valaki írta feljebb, hogy nyilván animátorként volt valami köze ezekhez, csak a TV2-nek jobban tetszett ez így kimondva. Egyébként attól még lehet, hogy régen szörfözött és nincs rossz alakja sem.
www.youtube.com/watch?v=JSZ8VbA-CpY

Egyszerűen aki rendszeresen egész nap vízben van és hullámokkal szemben / átlósan/ rajta egyensúlyoz, annak nincs sörhasa. - Ezt mondtuk. :)
Meg ha felpattant volna a szörfre nyilván bevágják. Ezek szerint nem ment neki. - Egyébként még ez sem lenne önmagában kizáró tényező, csak így együtt az összkép nem hiteles.

Anna hercegnő 2015.05.05. 16:07:59

Nem értem az egészet. Az eddigi x darab lány közül egy van, aki valamit "le is tett az asztalra", nem mű, nem szilikon, nem kurva, egyszerűen egy csinos, tehetséges lány, van, hogy nyafog, van, hogy hisztizik, éppen úgy, mint általában a lányok, de valahogy senkitől nem kap egy jó szót sem.
Sajnálom.
Ebben az országban csak tökéletes(re műtött) testű emberek vannak?

Zár Balta 2015.05.05. 16:09:47

Szerintem még elég szolidak vagyunk a VV kommenteléshez képest, ahonnan már jó pár testvérünket tiltották ki :) Na jó egy régebbiből engem is :D :D

Zár Balta 2015.05.05. 16:14:03

@Anna hercegnő: Te most kiről beszélsz ? Egyébként egyetértek mindegyik agyhalott munkakerülő léha ribanc és a faszik se mások :) (csak még alkeszok is :)

Bujumburi 2015.05.05. 16:20:17

@Anna hercegnő: te Lauráról beszélsz? :D :D :D (próbálom megfejteni, hogy Nórin kívül ki "tett le még valamit az asztalra" -bármit is jelentsen ez.)

Anna hercegnő 2015.05.05. 16:27:14

Adriennről, aki ugye "kövér", ronda, unalmas...
Tizenév szinkronkorcsolyázás egy csomó begyűjtött bajnoksággal azért valamivel több a szememben, mint a pornófilmezés és hasonlók.
www.youtube.com/watch?v=nbV26hsHiTs

Bujumburi 2015.05.05. 16:35:14

@Anna hercegnő: Szerintem ezen a fórumon Adri viszonylag a népszerűbbek közé tartozik. :) Sixx meg már vagy kétszer megüzente neki a sorok között, hogy nem kövér. :D Pedig ő aztán nem arról híres, hogy reality showkba vonult exhibicionista agyhalottakat szokott vigasztalgatni. :)

De egyébként sem szabad foglalkozni azzal, hogy ki mit hord itt össze. ;)

AkkorlegyenPtr 2015.05.05. 16:42:23

@Anna hercegnő: Annyit azért mondanék a "védelmünkben", hogy mi csak meguntuk, hogy Adri ezen hisztizik és cserébe eszik ezerrel.
Szóval nem igazán mi mondtuk/jeleztük (hogy is tehettük volna) hogy Adri nem tetszel nekünk, nézőknek. Sőt.
A kutya nem foglalkozott volna a feneke méretével, ha ő túl tudott volna lépni ezen, vagy megértette volna, ha nem tetszik, tegyél ellene. ( mint ahogy a többiekkel sem foglalkozunk )

Anna hercegnő 2015.05.05. 16:42:58

Nem "szakértem" ezt a műsort ("játékot"), de amennyit itt-ott látok belőle (a mostanit megelőző részekből semmit), nekem úgy tűnik, ez a lány az egyetlen normális ember a "játékosok" között.
Az meg hab a tortán, hogy hányan tudnak úgy korcsolyázni, mint ő.
Azt gondolom, talán nem lenne annyira botrányos a műsor, de sokkal érdekesebb lenne, ha nem csupa kurvával, szadistával, idiótával töltenék fel, hanem normális emberekkel.

Anna hercegnő 2015.05.05. 16:46:20

AkkorlegyenPtr
A lányok 90%-a elég gyakran foglalkozik a feneke méretével mióta a nem a lányokat szerető divatguruk elterjesztették a 10 éves kisfiú két szilikon-kosárlabdával a mellkasán "nő"ideált.

AkkorlegyenPtr 2015.05.05. 16:47:44

Az a helyzet meglátásom szerint, eddig legalábbis, hogy a legnormálisabb lány konkrétan pBarbi a nem éppen "fényes" múltjával. De pont ez is azt mutatja, hogy kb tökmindegy mit csinált, ha jól játszik és ember marad.
Persze az elején mindenkiben megfordul, hogy fúpornós mi lesz, hogy lesz... de kb 3 nap alatt realizálódott, hogy igenis jó lány.

Anna hercegnő 2015.05.05. 16:49:30

Nem tudom, mi visz rá egy lányt, hogy pornófilmekben szerepeljen, de nem is akarom megtudni. :(

Bujumburi 2015.05.05. 16:49:54

@Anna hercegnő: Szerintem rossz fórumra tértél be ezzel a furcsa "sértettséggel", mi, itt a legtöbben éppen az Adrihoz hasonló embereket hiányoltuk a műsorból. Inkább írj a Berkinek, ő kezdett el fanyalogni rá az első zuhanyzós jeleneténél. ;) Sőt, a legtöbben talán Nórinak szurkoltak itt, aki ugye a közvélemény szerint unalmas, nagy a sonkája etc...

AkkorlegyenPtr 2015.05.05. 16:50:35

@Anna hercegnő: De itt szerintem nem erről van szó. Személy szerint szerintem Nórinak még nagyobb is volt talán a feneke, de nem érdekelt itt senkit, mert nem ez a lényeg.
Adriban pont az zavar, hogy ő hozza fel, ő hisztizik ezen és ő nem tesz ellene semmit csak kiakad.
Ha neki nagy fenék kell... mitbánom én, legyen nagy. De ha valaki ezt megjegyzi, mondja azt, hogy hm nekem ez tetszik, így vagyok jó.. és pont. Többet senki nem hozta volna fel egy pandórán sem ezt az egészet.

Tehát nem pusztán egy fenék méretről és testzsírszázalékról beszélünk...

AkkorlegyenPtr 2015.05.05. 16:52:04

@Anna hercegnő: Ez meg teljesen más téma. Ebbe belemenni azt hiszem itt "felesleges".

Anna hercegnő 2015.05.05. 16:59:42

Az viszont egy jó nagy pirospont nálam, hogy "Gyula mondjuk jó arc, én is barátkoznék vele". :)

Ronni 2015.05.05. 17:12:36

@Anna hercegnő: Semmi baj vele, kivéve az idegesítő rinyalast a feneke körül. Meg az talán hogy Paca körül töltötte eddig az idejét, most Bence mellett megint a nihilbe süllyed.

kszanaksz 2015.05.05. 17:28:44

@AkkorlegyenPtr: Adrienn viselkedés alapján egyáltalán nem lóg ki a "normalitásával" a többiek közül, se pozitív, se negatív értelemben. A foglalkozás meg egyáltalán nem determinálja az emberi tulajdonságokat.

kszanaksz 2015.05.05. 17:30:09

@AkkorlegyenPtr: bocs, nem is neked ment volna, hanem a királykisasszonynak.

Tertullianus, a filozófus 2015.05.05. 17:46:40

Egy nőnek lehet nagy feneke, de ELÉG nagy nem lehet!

Veder1 2015.05.05. 17:48:41

@Bujumburi: én nem értek hozzá, de ha nincs hullám akkor mire pattanjon fel? az olyan hülyén néz ki, nem?

Veder1 2015.05.05. 17:51:12

@hányok: ezt hogy sikerült ilyen következetesen központozni?

Veder1 2015.05.05. 17:51:29

következetesen ROSSZUL központozni

Zár Balta 2015.05.05. 17:54:16

Adriennek nem a segge nagy hanem a melle kicsi! :) Persze ettől még szúrnám a púzóját :)
Lokit bírom, de pofáját szétbasztam volna a söröskorsóval ha beleköp az enyémbe!

beacska 2015.05.05. 18:16:29

@Bostonboy: zsír vagy! figyellek! ;)

EGY

beacska 2015.05.05. 18:17:43

@Bostonboy: hát a diplomámról TUTIRA nem írtam...honnan szedted? hogy azt találtam írni, h KOLLÉGIUM? :DDDD

Anna hercegnő 2015.05.05. 18:18:58

Hogy mi felesleges és mi nem...
Igazából persze valóságsót nézni is felesleges. Valóságsóról blogot írni is. Kommentelni meg pláne. :D

Viszont a szinkronkorcsolyázás az szép. Kár, hogy nem vagyok már 6 éves, mert kipróbálnám. :)

Anna hercegnő 2015.05.05. 18:20:39

Az emberi tulajdonságok viszont determinálhatják a foglalkozást.
Azért kurvának nem megy el akárki. (Vagy csak remélem, hogy így van?)

AkkorlegyenPtr 2015.05.05. 18:25:39

@Anna hercegnő: én leírom ide az utolsó hozzászólásomat erről a témáról. Szerintem most úgy nyilatkoztál, amiért minket számonkértél korábban.
Korcsolya szép, pornó nem.
Magam részéről zárom.

Anna hercegnő 2015.05.05. 18:28:03

Eszembe sem jutott számonkérni. Kit és miért, valamint milyen alapon?
Viszonyt a korcsolya szép, a pornó nem. :)

Chuck Νorris 2015.05.05. 18:48:15

sztem nem baj ha egy szörfös pocakos, mert akkor nehezebben dobja le a szél a deszkárol. én már csomo pocakos szörföst láttam, egyiknek akkora pocakja volt hogy a stégröl tolták befele, mert a vizböl nem tudott rámászni. de mikor fenn volt órákig le sem esett :)

Chuck Νorris 2015.05.05. 18:51:29

amugy meg gondoljátok, el fekszenek a csajszik a bicsen, lesik a szörföt meg a nagy büdös semmit. jönnek a kigyurt szépfiu szörfösök, a csajok rájuk sem bagoznak, mert mind 12 egy tucat. Aztán amikor megjelenik a horizonton A Pocakos Szörfös, az össze csajszinak kerekre nyilik a szeme az ámulattól!

Bujumburi 2015.05.05. 18:52:28

@Vödör: Ebben teljesen igazad van, én is írtam fentebb, hogy lehet hogy nem tudták hol vannak a jó spotok, ezért kellett volna megfelelő helyet keresni ehhez, valami helyi arccal. Ez pedig természetesen nem az ő hibája, csak így együtt az egész nem kerek, elég kamugyanús. :)

ÉH3sZ 2015.05.05. 18:53:17

@Chuck Νorris: Én meg láttam már bálnát. Imádták egymást, a víz és ő:)

Chuck Νorris 2015.05.05. 19:02:23

@ÉH3sZ: én bálnán szoktam lovagolni miközben számolok végtelenig

Ernoke 2015.05.05. 19:08:07

ez meg a másik, tuti napi röhögés.:D

Anna hercegnő 2015.05.05. 19:17:42

Szerintem ez a blog nagyságrendekkel jobb, mint az adás.

Bujumburi 2015.05.05. 19:38:57

@Chuck Νorris: SZAKADOK :D és az általad emlegetett pocakos, partról vízbe tolt szörfös is oktató volt? :D

Ronni 2015.05.05. 19:47:48

@Bostonboy: @hányok: Köszönjük hogy távollétetekkel emelitek a blog fényét.Kérjük kifelé menet csukjátok be az ajtót.

2015.05.05. 20:03:38

@beacska: vannak dolgok amit sosem változnak, ahogy látom

Chuck Νorris 2015.05.05. 20:07:16

@Bujumburi: nem tudom nem ismertem, de mindenki megbabonázottan bámulta a parton. viszont közben mögöttem az egyik szörfoktató izgalomtól elcsukló hangon suttogta a társának - Nézd a MESTERT, megy legyőzni a nagy hullámot. (velencei tavon volt ez)

Ronni 2015.05.05. 20:11:55

@Bostonboy: @hányok: Szerintem te ketten egy és ugyan azon személy vagy.És tényleg távozz innen.Legalább ne mindig ugyan azon időben kommentelgetnél a két nickeddel te bostoniÓ kádék

Ronni 2015.05.05. 20:36:25

@Bostonboy MENJ MÁR A PICSÁBA:)..... KÉRLEK MINÉL HAMARABB.És igen a két nicked egy embert takar, húzz már el :)

Ronni 2015.05.05. 20:43:49

@Bostonboy: Nem én búcsúztam el , szóval légy szavatartó és ballagj a picsába ahova való vagy. Sznob majom csak nem tudom mire van ekkora arcod?Miért töltöd itt az időd, mikor ez számodra rangon alluli?Tényleg húzd a fanyalgó pofád másfelé, a seggedből emeld ki az orrod, lépés indul, kettő három négy

Ronni 2015.05.05. 20:44:57

Menj máááááááááááááár

Zsoofka 2015.05.05. 20:46:06

Jáááj. Elkezdtem visszaolvasni.... Mi történt itt ma????? Megijedtem. Amúgy szép estét mindenkinek! (?)

2015.05.05. 20:52:28

@Chuck Νorris: ez a mutatvany megy krokodillal is? :)))

@Ronni: @Bostonboy: ne feszkozzatok mar, uralkodjatok magatokon, vagy egymason, ne alljatok szoba egymassal, vagy folytassatok a csortet a privat szobaban ;)

2015.05.05. 21:00:18

@mokamini: sixx az oka -mar megint- mindennek! Az en gepemet pl ma elvitettek a javitointezetbe, mert allitolag megsult a vinyoja, de sztem azt is a Fatter csapkodta meg a strandpapucsaval :))

Kosztarika 2015.05.05. 21:17:19

Jó estét, jó szurkolást! :)

ÉH3sZ 2015.05.05. 21:18:32

Megint ott van a Krisztián!:)

2015.05.05. 21:18:39

@ÉH3sZ: csak akkor pocakos, ha elotte rantott szorfos volt ebedre. amugy meg nagy pocakkal nagy szaj jar, brittudosok is kimutattak :)
Kezdunk, Mokek Ilonkaja!

Chuck Νorris 2015.05.05. 21:19:12

Sziasztok, Jó estét. nagyon izgulok mi lesz ma :D

gólyamajom 2015.05.05. 21:21:31

Ez is egy IQ bajnok...

Chuck Νorris 2015.05.05. 21:21:54

ez a Laura micsoda egy buta pletykafészek :)

Schlomo Goldberg 2015.05.05. 21:22:18

Botox bugyit mos. Vagy mit.

ÉH3sZ 2015.05.05. 21:22:32

@Chuck Νorris: Éden TV:)

@Szent Borzadály: :) Úgy olvastam: nagy pocakkal nagy szar jár:)

Most mondta Laura, hogy Bence Tinával volt este.

2015.05.05. 21:23:50

@Ditti82: én is mindig 'stét-tel jövök :)

gólyamajom 2015.05.05. 21:25:48

KI hisztizett a lábát csapkodva?

ÉH3sZ 2015.05.05. 21:25:49

Nahát, Gyula az operatőr:)

@fosch9: Szia!

Kosztarika 2015.05.05. 21:26:52

@Chuck Νorris: mi lenne? A szokásos.. semmi :D

Chuck Νorris 2015.05.05. 21:27:25

motyogó marcsa mellé kéne egy makimajom szinkrontolmácsnak :)

gólyamajom 2015.05.05. 21:27:32

"Én nagyon el vagyok fáradva.. " MIiiiben bazdmeg???

fosch9 (törölt) 2015.05.05. 21:27:51

@ÉH3sZ: szia
ma van az uncsi éden tv forgatás?
ma döntés sem lesz
időkitöltő rész?

2015.05.05. 21:28:56

Jo a zene, mi ez?

ÉH3sZ 2015.05.05. 21:29:22

@fosch9: Ha Orsi nem nyilatkozik ma, akkor semmi

Chuck Νorris 2015.05.05. 21:29:26

@Kosztarika: hát nembaj majd fikázodunk egy sort, megjön Mókica, lesz kis pajzánkodás, ÉÉben a szokásos baromságok, aztán mehet mindenki recskázni majd álmodni a pocakos szörfösökkel :)

Chuck Νorris 2015.05.05. 21:31:12

totál értelmetlenek ezek a párbeszédek. föleg mikor a csajok vagy gábor okoskodik

fosch9 (törölt) 2015.05.05. 21:31:14

@ÉH3sZ: valami olyanra emlékszem h két nap múlva akkor az holnap

gólyamajom 2015.05.05. 21:31:19

Ez a Laura mekkora pletykás kavarógép

ÉH3sZ 2015.05.05. 21:31:21

Laura nagyon aktív

Ditti82 2015.05.05. 21:31:25

Pont Bence és Tina a legőszintébbek bent.

Schlomo Goldberg 2015.05.05. 21:31:46

Kár hogy nem valami bukósisakmárka szponzorálta őket, mert akkor abban szaladgálhatnának a tűző napon

gólyamajom 2015.05.05. 21:32:05

@Chuck Νorris: és kéne rá vmi jelzés, meg tudjuk őket különbözetni :D

2015.05.05. 21:33:01

@Chuck Νorris: o nem ma (keddenkent) zumbazik?

Schlomo Goldberg 2015.05.05. 21:33:02

Lepkés egyre több műsoridőt kap. Ezt sem gondoltam volna.

ÉH3sZ 2015.05.05. 21:33:30

@fosch9: Akkor semmi, csak PBarbi hisztizik majd

Chuck Νorris 2015.05.05. 21:34:32

ennél az éden tvnél még a dunás akvárium is izgibb

Kosztarika 2015.05.05. 21:34:47

Hihetelten mennyire vakon vannak :D
Persze nem lehet könnyű 10 valamennyire összeszokott ember közé bemenni, mindenki mondja a magáét a füledbe, nem tudhatod ki hazudik.. ki kivel van. :( Nem irigylem a most beköltözőket. :)

gólyamajom 2015.05.05. 21:35:03

Eszem a kis szívét a Gyulának, hogy koncentrál :D :D :D

Chuck Νorris 2015.05.05. 21:35:41

@Szent Borzadály: tudom is én, nem követem a táncszenvedélyét :) az is lehet beatrice koncerten van vagy pasizik

Ditti82 2015.05.05. 21:37:03

Nocsak, Adri megvilágosodott?

adricsek 2015.05.05. 21:37:06

Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én nem úgy szoktam hógolyót gyúrni, ahogy Adri :D

ÉH3sZ 2015.05.05. 21:38:50

@Sz.Adri: Nem a hóemberre gondolhatott?

Chuck Νorris 2015.05.05. 21:39:06

ha ezt tudom, reggel még egy cavintont kapok be, hogy emlékezzek mi történt a mai müsorban. most nekem kiesett az első fél óra... :)

2015.05.05. 21:40:45

Reklam alatt fogadhatnank a meccsre is akar. Sztem 2es.

fosch9 (törölt) 2015.05.05. 21:40:56

@ÉH3sZ: láttam az előzetest, elég is volt belőle, gondolom a drog elvonás benne is munkál már rendesen

beacska 2015.05.05. 21:41:24

jó estét, jó szurkolást!
ma nem tudom nézni, légyszi, közvetítsetek!
kösz

pogona vitticeps 2015.05.05. 21:45:00

@Szent Borzadály: Legyen x, de a ráérésben valaki értelmezhetné nekem ezt: jutalomfalat macskáknak. Homályban vagyok. :)

ÉH3sZ 2015.05.05. 21:46:54

Rájöttem! Marcsának gégemikrofont kellene használnia

adricsek 2015.05.05. 21:47:41

Ezek most pornót forgatnak majd egy rúd párizsival??? :D

Chuck Νorris 2015.05.05. 21:48:06

remélem nem adják le majd a teljes éden kisfilmet :)

ÉH3sZ 2015.05.05. 21:48:40

@pogona vitticeps: Kitörte a falat a reklám macska. Ez a jutalma

Chuck Νorris 2015.05.05. 21:49:18

@beacska: nem sok minden történik, vagy annyira jellegtelenek hogy mire leirnám mi történt már elfelejtem.

adricsek 2015.05.05. 21:51:20

Laura meg akarja dugni Gyulát :D

gólyamajom 2015.05.05. 21:52:00

Érdekelne, h Gyula h viselkedik a testvérével, mert ha így , ahogy Laurával az gáz :D

beacska 2015.05.05. 21:52:25

@ÉH3sZ: @Szent Borzadály: @Chuck Νorris: köszi...kicsit halódom...még olvasgatok itt egy kicsit, de aztán el kell búcsúzzam :(

Ditti82 2015.05.05. 21:53:11

@Chuck Νorris: Majd a honlapon biztos megtekinthető lesz. :D

adricsek 2015.05.05. 21:53:27

Mit csinál Közellenség Tina seggével???? :D

ÉH3sZ 2015.05.05. 21:54:31

@beacska: Most hiábavalóan okoskodnak

henrik_ · http://egyzene.blog.hu/ 2015.05.05. 21:54:39

@Bostonboy: gondolom te leszel majd az az ostoba hülyegyerek a Való Világ 8-ban, aki legutóbb a Dennis volt.

2015.05.05. 21:54:59

@beacska: vagy a meccsre gondoltal? :))))
Egeszseges tavaszi nathaba pedig ne halodjal bele ;)

Ditti82 2015.05.05. 21:55:01

Lett volna? Miért, már nem az?

Schlomo Goldberg 2015.05.05. 21:55:19

Nyugodtabb lennék ha dj sapek nem villogna sapka nélkül

ÉH3sZ 2015.05.05. 21:57:18

Botox tévét talált:)

Chuck Νorris 2015.05.05. 21:58:15

marcsa ugy nézett ki a tvben mint Kiszel tünde :D

gólyamajom 2015.05.05. 21:58:40

Jajjjajj, Adri meglátta magát a tévében, bőgés lesz

ThereIsNoSpoon 2015.05.05. 21:58:44

Valaki mondja meg légyszi, hogy mi volt ez a hiszti PBarbi részérôl? Semmit nem értettem.

(Szívem szerint Juve-Real 2:1)

ÉH3sZ 2015.05.05. 22:00:26

@ThereIsNoSpoon: Műbalhé. Éden Tv riport.

Schlomo Goldberg 2015.05.05. 22:00:31

Maguk alá hugyoztak az örömtől, annyira jó volt a híradó. Hányjunk?

Chuck Νorris 2015.05.05. 22:00:42

szerencsétlenekkel annyira nem történik semmi benn, hogy az ilyen unalmas szarságokon is ujjonganak

beacska 2015.05.05. 22:00:49

@Szent Borzadály: ááá, az a baj, h tegnap légkondis kocsiba utaztam, és az taccsra vágott...reggelre elment a hangom, meg stb...

Schlomo Goldberg 2015.05.05. 22:01:25

@ThereIsNoSpoon: kamu hiszti volt, valami jelenetet játszott el, néztem ugyan de nem értettem.

beacska 2015.05.05. 22:01:57

@Szent Borzadály: amúgy nem a meccsre, az itt megy a hátam mögött :DDD

ThereIsNoSpoon 2015.05.05. 22:02:12

@ÉH3sZ: köszi! Azért elég hitelesen csinálta!

Schlomo Goldberg 2015.05.05. 22:03:02

Laura nagyon örült a labdáknak és matracoknak. Bárcsak az én életem lenne ilyen egyszerű.

gólyamajom 2015.05.05. 22:04:05

Ki kiabál a háttérben részegen?

Ditti82 2015.05.05. 22:04:41

Loki fosik Pjotréktól még a riportban is? Adriék nem mondtak hülyeséget, sőt...

Schlomo Goldberg 2015.05.05. 22:05:01

Bexné rájött hogy a ők asszisztálnak sapek és botox győzelméhez.
Ént azt mondom vág az esze.

Bujumburi 2015.05.05. 22:06:36

@Chuck Νorris: Ez tényleg jópofa sztori. :) Bár akkor az nem ez a fajta "hagyományos" hullámsurf lehetett, hanem windsurf vagy kite, nem?

Mindenesetre, akkor sok szeretettel:
www.facebook.com/wearesurfers/photos/a.165608913648655.1073741827.165608160315397/349432201932991/?type=1&theater

Schlomo Goldberg 2015.05.05. 22:08:09

Peti a saját haverjait szúrja szembe ha arról van szó - Tina

pogona vitticeps 2015.05.05. 22:08:18

@Schlomo Goldberg: Még bent volt a Paca, amikor már dumált erről.

Mók_Ica 2015.05.05. 22:10:16

a végére ideértem.... mi a helyzet? uncsi vagy volt vmi érdekes?

Schlomo Goldberg 2015.05.05. 22:10:57

@pogona vitticeps: mondom én, van ott ész, sokan alábecsülik :)

Hbbm 2015.05.05. 22:11:07

Na meg nehogy Tina kapja a vedettseget es kitegye botoxot, es meg azzal jol is jarna, ove lenne legrosszabb esetbe Gyula! Ugyebar botox nem alljat pjotr mellett

ÉH3sZ 2015.05.05. 22:11:50

@Mók_Ica: Semmi. Zumbáztak egy csomót.

tomfree 2015.05.05. 22:12:18

annyira unalmas ez a mai rész, hogy nem bírom nézni, néha visszakapcsolok, de nem tud lekötni. ez egyre rosszabb, jó lenne ha már vége lenne a sorozatnak (már kíváncsi vagyok ki nyeri az egészet)

Ditti82 2015.05.05. 22:12:43

@Hbbm: Miért ne? Jó terv. Tinának a védettséget!

adricsek 2015.05.05. 22:13:08

sztem Zera kerianyu eret vág magán hamarosan :D

ÉH3sZ 2015.05.05. 22:13:36

@Hbbm: Péternek nincs más nő bent

Múmin89 2015.05.05. 22:14:10

Lokitól nem volt szép, hogy lehülyézte Adrit. Most mondanám, hogy remélem, márcsakazért is a Petiék nyernek.

Schlomo Goldberg 2015.05.05. 22:15:04

@Mók_Ica: azt mondanám, lófasz sem történt. Tina elkezdet tattikázni és fűzi Lokit hogy ki kéne tenni botoxot vagy petikét

Mók_Ica 2015.05.05. 22:15:27

@ÉH3sZ: és legalább jól leizzadtak??? :))))) mi leizzadtunk, de nálunk egy ÉH lakó sem volt.......

Rayen 2015.05.05. 22:15:58

@tomfree: így vagyok vele én is, összevissza kapcsolgatok. Most még a reklám is érdekesebbnek tűnik.

beacska 2015.05.05. 22:16:03

ki kapta a védettséget?

Mók_Ica 2015.05.05. 22:16:14

@Schlomo Goldberg: na, akkor tina repülni fog....

2015.05.05. 22:17:08

@Mók_Ica: tippcsippkezzel a mai meccsre :*
Es nem maradtal le semmirol.

ÉH3sZ 2015.05.05. 22:18:03

@Mók_Ica: :)))

Loki: Marianna kicsit belém szeretett :)))

Mók_Ica 2015.05.05. 22:18:21

@Szent Borzadály: :* :))) tippcsizek én.... de kik jáCCanak? :)))) illetve azt tudom, a Juve az egyik csapat....

pogona vitticeps 2015.05.05. 22:18:50

uff :D ugye Loki parasztvakít?

Mók_Ica 2015.05.05. 22:18:57

lokinak mi történt a homlokával??? :o

Rayen 2015.05.05. 22:19:07

Valaki homlokon csapta Lokit, vagy mi ez a piros folt rajta?

ÉH3sZ 2015.05.05. 22:19:21

Adrinak is viszket:)

Mók_Ica 2015.05.05. 22:21:28

@Rayen: hehehe... én is így látom...... :)))

orsika a riportban úgy beszél, mint aki be van nyomva......

a mödansziéban ülve, mi csillog loki orrnyergén végig?? mit játszottak ma????

2015.05.05. 22:21:33

Most mar lassan elegem van a 'mindenki huje, csak en vagyok okos, mert nekem a seggemben is fejem van' riportszobas megnyilvanulasokbol. Loki, mondj vmi mast.

gólyamajom 2015.05.05. 22:22:00

az új lányt se kellett sokat biztatni h vetkőzzön...

Ditti82 2015.05.05. 22:22:25

Na vazze... Minden nő Gáborral, minden faszi Orsival szimpatizál? Muhaha.

Mók_Ica 2015.05.05. 22:22:32

@ÉH3sZ: aham.....

no, lokit is lesmárolta orsika..... én úgy látom orsikának sármőr az igazi párja..... egyformán viselkednek.....

Schlomo Goldberg 2015.05.05. 22:22:46

Loki homlokán az egy hilti szalag?

Kosztarika 2015.05.05. 22:22:46

Orsika kap otthon a keresztanyutól a monokiniért :D Meg a minden este mással csókolózásért is.. ajajjj
Elég kemény nő, láttátok tegnap este? (ÉÉ)

Kosztarika 2015.05.05. 22:24:08

Orsi Sármőr női változata :D

Ditti82 2015.05.05. 22:25:06

@Mók_Ica: Hawaii buli volt azzal a virágfűzéres basszal.

PornósBarbinak mi a legjobb döntés? :O

Mók_Ica 2015.05.05. 22:25:17

@Schlomo Goldberg: duck-tape csík :))) az olyan ezüstös :))))

@Kosztarika: igen.....

Rayen 2015.05.05. 22:26:59

@Mók_Ica: Orsinak is volt egy csillogó pont a homlokán a riportban. Ezek ilyen rejtélyek, mint az elején a rózsaszín haj.

Mók_Ica 2015.05.05. 22:27:28

@Szent Borzadály: és kinek drukkolunk? :))))

@Szoba kilátással: vszínű ezért küldték ki a kanári szigetekre.....

@Ditti82: hawaii csík??? :))))

éé-ben ismét fresh andi..... hirtelen asszittem orsika :)))

Hbbm 2015.05.05. 22:27:55

Pornos ma mondta marisnak hogy kb o a peldakepe! Nyilvan annak orul ha o kapja! Biztos Adri megy haza!

wadalma 2015.05.05. 22:29:50

A legjobb dontes ha annak adja a vedettseget amelyik part szetszedi mert akkor tuti bentmarad.

Elektra1976 2015.05.05. 22:30:10

Gyulus cuki Most akkor neki drukkolok

Mók_Ica 2015.05.05. 22:30:29

@ÉH3sZ: laura rá van indulva gyulára..... nem tudja hogy érjen hozzá.... :))))

wadalma 2015.05.05. 22:31:50

pornos barbinak van esze akkor kiejti konnyen ertheto mariannat

ÉH3sZ 2015.05.05. 22:32:40

@Mók_Ica: :))

Fresh Andinak Mandula Ádám jön be:)))

Szoba kilátással 2015.05.05. 22:33:36

@Mók_Ica: némítva brutális jo Éé tojasfej hiperaktív sosevot fresh Andi no meg megjátszós cinti

wadalma 2015.05.05. 22:34:35

Szetszed Egy part oda nem allhat vissza a csaj akinek odaadja a vedettseget

Mók_Ica 2015.05.05. 22:34:35

@ÉH3sZ: a szeme.... senkinek nincs olyan szeme, mint mandulának... mondta fresh andi :))))

laura énekel gyulának..... sztem inkább rajzoljon... :))))

wadalma 2015.05.05. 22:35:53

Az elozetesbol az jott le hogy lokiekat szedi szet es barbinak adja a vedettseget. Legjobb dontes mindket csajnak

Ditti82 2015.05.05. 22:36:15

@Hbbm: És ha tematikábú' mondotta?

Mók_Ica 2015.05.05. 22:37:02

breki mindenhez ért, csak azért nem énekel, mert akkor mindenkit lesöpörne a toplistákról :))))
fresh andi nem énekesnő, hanem előadó művész..... hmmmmm

saccperköbö 2015.05.05. 22:37:28

@wadalma: sztem csak Marianna és Tina játszik, akik kinn voltak a randin, legalábbis én eddig így értettem...

Ditti82 2015.05.05. 22:38:01

@wadalma: Őőő... Loki és Barbi egy pár. Botox vagy Tina kapja ezt vagy azt.

ÉH3sZ 2015.05.05. 22:38:50

@wadalma: Barbinak nem tudja. Orsi csak Mariannának vagy Tinának tudja, mert ők voltak kint vele randin.

saccperköbö 2015.05.05. 22:39:32

@Hbbm: vagy Tina? ma nagyon elkezdett tematikázni...veszélyes....már Peti is mondta korábban, hogy nem irányítható a csaj... Adri jobban

wadalma 2015.05.05. 22:40:47

Tenyleg. Akkor passz.

Elektra1976 2015.05.05. 22:44:31

Szerintem a Peti Botox pár már nem nyerhet mert a szimpátia szavazást elbukják ha eljutnak addig Szinte mindenkinek kinyílt a szeme

saccperköbö 2015.05.05. 22:47:25

amúgy szerintetek Peti és Loki közt most mi van? nem bírom követni... Peti nem bízik Lokiban és ki akarja tenni, de ma mégis együtt 'tematikáznak'; ha P ki akarja tenni Lokit, szerintem azt Loki nagyon jól tudná és ellentámadásba lendülne, kvázi szerintem az egész műbalhé -ahogy az Adri is megemlítette pénteken-; ma is ez jött le nekem; vagy szimplán jól van az egész összevágva...

Mók_Ica 2015.05.05. 22:48:38

orsikának intim piercingje van.....

2015.05.05. 22:49:05

@Mók_Ica: mar vege, nem nyertem :/
-------------
Fresandi?? Meg kit fognak meg elorangatni a letunt idok homalyabol?
Ne mar.

Mók_Ica 2015.05.05. 22:50:32

@Szent Borzadály: :(((
fresandi még nem is annyira letűnt.... tegnap fásy ádám volt :)))))

2015.05.05. 22:52:51

@Elektra1976: @saccperköbö: sztem most perpill egyutt jatszanak a szinfalak mogott, es kesobb majd JOL atvagjak egymast a strategiailag igazan fontos ponton. Varom es tippem.

ÉH3sZ 2015.05.05. 22:53:00

@Mók_Ica: Fásli Ádám:)

@saccperköbö: Lokesz azt mondta, h Peti farvizén eljut amíg tud, aztán robbant

ÉH3sZ 2015.05.05. 22:54:45

Orsi rá se kérdezett Botoxnál, h miért van ott, ha kiesett?

saccperköbö 2015.05.05. 22:57:57

@Szent Borzadály: és mit tippelsz? Peti v. Loki lesz az ügyesebb?

Mók_Ica 2015.05.05. 22:58:19

@Szent Borzadály: nem az olaszoknak drukkoltál? :))))) "anyánk" mit szólna :))))

@ÉH3sZ: pffff..... böri szépségverseny.... még befuthat :)))))

2015.05.05. 22:59:34

@ÉH3sZ: tunkoljad bele a verzo orromat meg melyebbre! nem tudsz szepen nyerni, mi?!
(Megertem) :D

ÉH3sZ 2015.05.05. 23:02:55

@Mók_Ica: Böribe kell mennie? Mennyi időre?

@Szent Borzadály: Ez csak a rutin meg az évek:)

2015.05.05. 23:05:43

@Mók_Ica: en anyam osztrak, csak folyton ferjhez adtak, legutobb olaszoknak, azt nem mondtak, h szeressem is ujaput :)

AkkorlegyenPtr 2015.05.05. 23:08:27

Most azt látom, hogy Loki meglepően észnél van.
Peti ellen? Most? Hülye lesz. Miért menne külön, ameddig mehetnek együtt?. Ez logikus és jó döntés.
Miért baszogassa Petit, aki mindent irányít (még). Ez is logikus.
Orsi lesmárolta Lokit, Orsi, ezt miért is tetted? Háát taktika... Jakuban is észnél volt, pedig azért Orsi felül semmiben tolta.

Peti el van szállva magától és Botoxtól. Szerintem Loki nyeri.ox.

Sapka Péter és Botox kapcsolata. 2 adással ezelőtt... fúúú kivagyok, mondta Peti. Mvrt? Kérdezte Botox. Hát mert olyan történik, amiről nem tudtunk. Botox Jvaa avvvaa hátjva.

Szóóval, Botox okos, de messze nem annyira, mint látszik/látjuk. Szerintem.

2015.05.05. 23:13:51

Elkoszonok, visszanezem, mi sok tortenesrol maradtam le. Puszi mmkk mindenkinek.
@ÉH3sZ: ha majd egyszer en valasztok, te leszel az A-m.

Veder1 2015.05.06. 00:00:18

@Schlomo Goldberg: azért a nyilvánvalóért nem kell megdicsérni, Loki is ezért röhögött rajtuk.

Veder1 2015.05.06. 00:11:23

@Elektra1976: sikerült maguk ellen haragítaniuk a többieket. Ha nem lettek volna egy pár akkor még lenne esélyük. Jelenleg nincs bent olyan lány Botoxon kívül aki Petit bent tartaná, és Marisnak sincs másik dobása (Loki szerintem kiejtené, ő ilyen kiszámíthatatlanul szeret játszani), ráadásul jelenleg senki sem sírna egyikük után sem mert mindenki őket látja a legnagyobb vetélytársnak.

Ha nem Botox kapja a védettséget, akkor szerintem a héten ő megy.

HufnágelSteve 2015.05.06. 02:48:54

@ÉH3sZ: Pjotr, mint Sir Far, aminek a vizén el lehet jutni valahová, és ráadásul akkor robbant? Ha Sir Farnak vize van, az híg ülőke jövő időben. Ha ott és az robban, akkor beterít mindent. Lehet, hogy Loki lassan rossz farvízben lubickol?

Gia 2015.05.06. 05:31:51

@AkkorlegyenPtr: Először én is fennakadtam Botox béna visszakérdezésén,de ne felejtsük el,hogy Péter azt mondta,hogy"de kivagyok akadva magamra".Botox azt nem értette hirtelen,hogy miért magára?Utána jött a magyarázat.

Ditti82 2015.05.06. 07:50:37

@Vödör: Én remélem, hogy Tina lesz védett, de tartok az ellenkezőjétől... Loki nem hiszem, hogy kiejtené. Másnál viszont esélye sincs, ahogy Pjotrnak se.

mézescsók 2015.05.06. 09:29:39

@Ditti82: Botoxot bármelyik pasi bevállalná. Nem látják még át, hogy Peti Botox-szal együtt erős igazán. Nem mintha agyilag olyan sokat tenne hozzá a játékhoz, viszont kifelé prímán demonstrálja az egységet és az összetartozást.
Loki bevállalná - hiszen egymásba szerelmesedtek? Bence - Adri helyett? Bárkit. Gyulánk - Botoxék uszályán farevez és azt csinálja, amit Pjotr mond. Gábor - az ő fő mentora is Pjotr, csak nem menne ellene?
Szóval ha Botoxot ejtenék, Pjotr-nak nehéz lenne ismét felépíteni az imázsát, de az édenbeli hölgyek jellemző módon most sem azzal foglalkoznak, hogy melyik nőnek kellene távoznia, hanem hogy melyik pasinak, ami ugye ezen a héten nem aktuális. Libák.

E28 524TD 2015.05.06. 09:42:00

@sixx: így a linkre kattintva be is jön, viszont a főoldalról közelítve meg nem látszik. rejtett a poszt vagy mi van vele ?
süti beállítások módosítása