Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Kemény motorosok 5x04 - A börtön

2015. április 30. 12:00 - _lovas_

A múltkori letartóztatások után börtönben kezdünk: Jaxy, Tig, Szakáll és Chibs narancssárgában sétál be, nincsenek elragadtatva a közegtől, máris méregetni kezdik őket a feketék, de aztán jönnek az atlétás mexikóiak, mielőtt még valami komolyabb balhé lenne. Javasolják is a Fiúknak, hogy inkább maradjanak a közelükben. A Stricinél közben Gemma vízcsobogásra ébred, hamarosan megjelenik az új férfi, hogy udvariaskodjon, de mielőtt még elkezdődne a romantika a Strici mogorva kollégája benyit, hogy el kellene kezdeni a munkát, az üzlet nem állhat le.

soa1.jpg
A Fiúk a sitten a Pápáról beszélgetnek, tudják, hogy valahogy majd úgyis rájuk fog szállni. Jön is egy kétméteres kopasz őr, és ráparancsol Jaxyre, hogy kussoljon és menjen vele. A többiek aggódva néznek utána. A banda kint maradt része közben a klubházban felesezik, Bobby hírt hoz, hogy a mexikóiak vigyázzák a Jaxyéket, de a kartelles arcok mindenképp találkozni akarnak velük valami roncstelepen. Sürgősen. El is indulnak, mikor Gemma épp megérkezik, ő is értesül a jó hírről, Clay elereszt felé néhány lemondó pillantást.

A börtönben éppen a Pápa bankóit számolgatja az egyik fejes, amikor megérkezik Jaxy beszélőre, kicsit meg is lepi, ki jött látogatóba. A Pápa leszögezi, hogy csak dumálgatni akar. Az a véleménye, hogy a Fiúk túl becsvágyóak, és mi lenne, ha a kokószállítmányból odaadnának egy szép szeletet. Jaxy ellenkezik, ám a Pápa szerint ez nem vita tárgya, továbbá ragaszkodik hozzá, hogy Tig az élete végéig börtönben maradjon, és még egy halott Fiút is akar, cserébe az őt ért károkért. Neki kurvára mindegy, hogy ki, de valakinek mennie kell, és aztán a többiek szabadok. A következő őrségváltásig ad gondolkodási időt. Jaxy most szembesül azzal, hogy nyakig ül a háborúban, és ez elég kellemetlenül érinti. A kórházi bölcsiben bezzeg minden rendben, megy a színezés, amikor Gemma megérkezik, hogy magával vigye Abelt és Thomast. Ám neki nem szóltak, hogy lehagyták a listáról, csak az apjuk veheti el őket. Elönti az agyát a szar, és beront a Dokinőhöz, hogy mi az isten folyik itt, de válasz helyett leckét kap, hogy jó lenne, ha nem avatkozna bele a gyerekek nevelésébe.

soa2.jpg


Újra a börtön: sétálgatás megy az udvaron, Jaxyék minden lépését NFL-falember nagyságú szörnyetegek figyelik. Elmeséli a többieknek, mit akar a Pápa a kokóval, a többi követelésről viszont ködösít. Közben a többiek a roncstelepen értesülnek, hogy a Pápa a börtönben látogatást tett, és igyekeznek nyugtatgatni a kartellt, hogy minden rendben lesz a kokóval. A találkozó után Clay agonizál egy kicsit Dzsúznak Gemmáról, mert már csak ő maradt neki, aztán ráveszi Dzsúzt, hogy árulja el, merre jár a volt nője. Mindeközben Gemma persze nem nyugszik, elmegy Wendyhez trécselni. Szerinte a Dokinő nem bírja a stresszt, reggelire egy doboz Oxyt eszik, és emiatt a gyerekek bajban lehetnek. Véletlenül egy terve is van Gemmának, bevonná Wendyt, hogy kigolyózzák a Dokinőt, de az exjunkie átlát a szitán. A börtönben közeleg az őrségváltás, Jaxy izgatottan meséli a többieknek, hogy beszélnie kell az egyik őrrel a részletekről, de még a váltás előtt. De most nem számíthatnak a mexikóiakra, úgyhogy nekiesnek a kétméteres feketéknek, hogy begyűjtsék őket az őrök az udvarról. A verekedőket odabent levetkőztetik, és közlik velük, hogy mostantól nincs kijárkálás. Elég feszült a helyzet.

soa3.jpg
A Dokinőt meglátogatja Wendy, elég váratlan vendég, ráadásul Abelről akar beszélni, és igyekszik empatikus lenni, szóval itt valami bűzlik. Szerinte a Dokinő labilis, aztán amikor az együttérzés nem működik, zsarolni kezdi, hogy mondja el Abelnek az igazságot arról, ki az igazi anyja, vagy majd a bíróság megteszi. Hamar kiderül, hogy Gemma áll az egész mögött. A beszélgetést azzal zárja a Dokinő, hogy higgadtan le drogos kurvázza Wendyt, aki köpni-nyelni nem tud. A Fiúk már kékben vannak a börtönben. Szakáll tudja, hogy Jaxy nem mondott el mindent a pápatalálkozóról. Mielőtt a másik mondhatna valamit, jön egy keménykedő börtönőr, hogy közölje velük, őt úgy informálták, valaki zsákban megy haza. Jaxynek választania kell, ki megy harcolni, de a kiválasztott nem lehet győztes. Most már Szakáll is tudja, hogy mi a tényállás. Jaxy kicsit megborul, fogalma sincs, mit kellene tennie. Szakáll is nagyon agyal valamin. Jaxy mesél a régi levelekről, JT hogyan akart kiszállni, és Clay mekkora szarházi. Szakáll is összerakja, hogy az apjának miért kellett meghalnia. Ezt úgy dolgozza fel, hogy nekiront Jaxynek, de mielőtt a szart is kiverné belőle, mert nem engedte megölni az apját meggyilkoló Clayt, Jaxy felvilágosítja, miért kell életben hagyni a féltüdejű exelnököt. Mert ha Clay nincs, akkor bukják a fegyvereket, úgyhogy a kartellnek szüksége van rá, és ott van még a CIA is. Szakáll most már mindent tud, szerinte Jaxy rossz döntést hozott, világvége hangulat van a cellában. 

A Doikinő a kórházban egy kérvényt ad a főnöknek, szeretne önkénteskedni a börtönben. A bölcsiben Gemma vár rá. A Dokinő békés hangnemet üt meg, de a beszélgetés vége az, hogy ha nagyon cseszteti őket, szól a férjének, hogy intézze el. Ha Gemmának ez még nem lenne elég, telefonhívást kap, hogy Clay beugrott a Stricihez ismerkedni. A bordélyban megy a melldüllesztés, Dzsúz szerint menniük kéne, de Clay inkább kurvázni akar egyet, a Strici ennek nem örül.

soa4.jpg
Közben börtönben Jaxynek döntenie kell, az őr megint keménykedik, hogy majd ő dönt, ha nem akarnak választani. Ezalatt a Stricinél a helyzet fokozódik, megérkezik Gemma is, hamar rájön, hogy Clay ott dönget valamelyik szobában, úgyhogy dührohamot kap. Mire beér, Clayék már végeztek, úgyhogy nekiront a lánynak, az exelnök meg elégedetten szemléli a cicaharcot. Újra a börtön, ahol Jaxy közli a tényállást a többiekkel. Van terve is: nem érdekli, mit akar a Pápa, saját maguk döntenek a sorsukról. Úgyhogy éppen rárontanának az őrökre, amikor Szakáll mindenkit félrelök, és lefejeli a keménykedő őrt, így nyilván őt dobják oda a feketéknek. Jaxyéket bezárják, egy plexi mögül nézik tehetetlenül, mi történik. Szakáll kap egy vascsövet, hogy védje magát. Nekivetkőzik, jönnek az ellenfelek. Négyen. Azt mondja Jaxy felé fordulva, hogy megoldja. Rátámadnak Szakállra, az első kettőt megüti a csővel, a harmadikat lefejeli, de a legnagyobb elkapja. Földre kerül, rárontak. Jaxy őrjöng, Tigris elfordul, Chibs ordít a kegyetlenség miatt, miközben Szakállt brutálisan kivégzik a vascsővel, nézni is nehéz. 

soa5.jpg

Nem sokkal később Jaxy már egyedül ül a zárkában, jön a lefejelt őr, hogy mehetnek. Kifelé menet megígéri neki, hogy megtalálja és megöli. Eztuán ismét találkozik a Pápával a börtönirodában, és közli vele, hogy új terv van. Végignézte, hogy Szakállt halálra verik, úgyhogy Tigre kint van szüksége, aki majd azt hiszi, hogy megmentette, és mellé áll a klubbon belül. Aztán később azt csinál vele, amit akar, rohadtul nem érdekli. A Pápának tetszik a dolog, szinte el van ragadtatva, szerinte Jaxy fejlődik, okos embernek tartja. Mindeközben a stricinél rajtaütés van, bugyiban viszik ki a lányokat a rendőrök, Gemma is kap egy fegyvert az arcába, kellett neki megvernie a Strici egyik lányát. A börtönben Jaxy közli a többiekkel: reggel mehetnek, úgyhogy derítsenek ki mindent a geci börtönőrről, és Tig is jöhet velük. Neki négyszemközt elmondja, innentől minden döntését támogatnia kell, Tig beleegyezik, Jaxy pedig az ábrázata alapján továbbra is teljesen magán kívül van.

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gabba 2015.05.01. 08:48:50

Zavar van az Erőben: ez most ismét a harmadik rész hogyvoltja egy másik szerzőtől!

A negyedik részét továbbra is várjuk.
süti beállítások módosítása