Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

A férjem védelmében 6x17 - Undisclosed recipients

2015. április 30. 11:00 - fuszulykavirág

Nagy ünneplés fogadja Aliciát az irodában a győzelem után, és meglátogatja Castro is, az aktuális államügyész, akitől átveszi majd a hivatalt. Castro azt akarja, hogy Alicia tartsa meg az aktuális helyettesét (nem fogja), meg hogy leköszönése után őt ne vizsgálják. Mert ez ilyen íratlan szabály. Hát sajnos ezt sem tudja megígérni Alicia. A partnerek a Florrick, Agos & Lockhartnál megpróbálnak megegyezni abban, hogy Aliciát milyen összeg illeti a cégből való kiszállásával, de egyelőre távol vannak még az álláspontok egymástól. Az eheti ügy is izginek ígérkezik: egy filmes pereli egy torrentoldal üzemeltetőjét, amiért már a moziba kerülés előtt több mint 4 millióan letöltötték a filmjét. Vagyis még csak egyezkednek, meglátjuk, eljutnak-e a bíróságig.

1_lee_diane_cary_julius.JPG

Az undorító, perverz öregember Redmayne, akitől anno pénzt és támogatást kért a kampányhoz, szintén látogatását teszi Aliciánál, és megkéri, hogy egy bizonyos embert nevezzen ki helyettesének. Persze Alicia őt is elutasítja, erre elkezd fenyegetőzni a vénember, hogy nem sokáig lesz akkor ő államügyész. Sajnos megzavarja monológjában Lemond Bishop, aki szintén kérni jött az új államügyészhez. Sose volt Alicia ilyen népszerű. Bishop azt kéri, hogy Alicia szüntesse meg ellene a nyomozást, hogy békében hagyhassa ott a drogbizniszt. Alicia azt ajánlja, hogy megteszi ezt, ha Bishop feladja az embereit, de hát ez persze elképzelhetetlen, úgyhogy Bishop is fenyegetőzik egy sort, hogy nyilvánosságra hozza a támogatását, meg ilyesmi. Hirtelen mintha megszaporodtak volna az ellenségek.

Közben kiderül, hogy a kérdéses filmet a produkció marketingesei szivárogtatták ki idő előtt a torrentoldalra, így keltve egy kis felhajtást körülötte, úgyhogy Diane-éknek át kell gondolniuk a stratégiájukat. Inkább arra mennek rá, hogy az illegálisan elérhetővé vált torrent pl pornóoldalak reklámjai mellett szerepelt, és ez bizony mennyit ártott a filmnek! Meglátjuk, ezzel az érveléssel mire jutnak. A következő, aki beviharzik Aliciához nem más, mint Eli. Redmayne panaszkodott neki a nem megfelelő bánásmód miatt, Eli ezért felvilágosítja Aliciát, hogy a pénzembereknek nem mondunk nemet, hanem megköszönjük a tanácsukat, aztán majd döntünk valahogy. Eli vissza is hozzá a vénembert, Alicia jópofizik neki, szent a béke.

2_eli_marissa.JPG

Aztán visszahívják Castrot is, Alicia előadja ugyanazt a showt, és ő is ki van békítve. A torrentoldalas fickó rávilágít, hogy csak annak reklámoznak pornóval a targetált hirdetések, aki amúgy is rendszeres pornófogyasztó, szóval nem valami erős érv ez. Alicia kilépő pénzén továbbra sem sikerül megállapodni. Amúgy Finn segíti őt az alkuban, akit Alicia meg is kér, hogy legyen mellette helyettes államügyész. Finn még meggondolja, én csendben szurkolok. Cukik együtt, na. Grace közben felfedezi, hogy a céges levelezés egy része simán megjelent a neten, többek között Diane és Cary emailjei arról, hogyan rendezzék Alicia kilépésének anyagi oldalát.

3_alicia_finn.JPG

Az egész iroda ráizgul a privátnak szánt levelek publikus böngészésére, gyönyörű sorokban írnak egymásról, kétségtelen. Innentől üvöltözésbe fullad minden próbálkozás a helyzet kezelésére, és csak a sérelmeiket vagdossák egymás fejéhez. Alicia amúgy kimaradt a buliból, az ő levelei nem szivárogtak ki, mert az elmúlt 4 hónapban a kampányhoz tartozó email címét használta. Viszont kapnak egy fenyegető emailt is: hamarosan az elmúlt kétévnyi levelezésük lát napvilágot. Cary és Alicia megegyeznek, hogy figyelmen kívül hagyják, ha azt látják, a másik mit írt róluk a hátuk mögött, de a kollégák egy része már tettlegességig vitte a dolgot. Azt sejtik, hogy a torrentoldal üzemeltetőjét érintő per miatt szállt rájuk a hacker világ. 

4_chaos.JPG

Eli megint letolja Aliciát, amiért Finnek ajánlotta a melót, mert politikailag nem jó döntés. Eli-nak is nehéz megfelelni… Kalinda talál rá bizonyítékot, hogy a torrentoldalas fickó tüzelte fel a hackereket, Marissa, Alicia asszisztense pedig átnézte Alicia levelezését az elmúlt két évből, hogy felkészüljön rá, mivel kell szembenéznie, ha tényleg kikerülnek. Mondhatni minden ott van leírva, a viszonya Willel, Johnnyval, és tényleg… minden. Alicia másnap fel is olvas néhány izgalmas szemelvényt a partnereknek, hogy sürgősen állapodjanak meg a torrentoldalas fickóval, mert nem engedhetik meg maguknak, hogy az elmúlt két évük levelei napvilágot lássanak.

5_alicia_marissa.JPG

Diane-ék megpróbálják rávenni a filmes ügyfelet, hogy egyezzen meg, de nem megy bele, majd megpróbálják ejteni az ügyfelet, de ez sem jár sikerrel. Eli is átfutja a publikálás előtt álló emaileket, nyilván őrjöng, de arra utasítja Aliciát, hogy ne csináljon előre semmit, várja meg, mi sül ki ebből. Bishop is beugrik egy kis további fenyegetőzésre, de Aliciának sikerül őt is leszerelnie az Eli-tól tanult félrebeszéléssel. A filmes fickó végül úgy dönt, hogy megegyezik. A pálfordulást az váltja ki, hogy az ő emailjeit is kieresztették a világháló publikusabb felére.

6_alicia_bishop.JPG

Mindenesetre így már mindenki fellélegezhet, a kollégák is rendezik a viszonyaikat. Aliciának továbbra is botrányosan kevés lelépti pénzt ajánlanak, ő meg jószándékúan biztosít mindenkit, hogy ez persze nem lesz hatással arra, hogyan fogja kezelni az ügyészség a jövőbeli büntetőügyeiket. Mindenki érti a célzást. Végezetül Eli is bedob egy nevet a helyettes államügyészi pozira, Alicia pedig a tőle tanult mellébeszéléssel rázza le.

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása