Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éden Hotel 3x42 - A túltolt geciskedés tipikus esete (18+)

2015. április 22. 07:31 - Chat Géza

eh4_2.png

Ha hihetünk a matrózos szettben hogyvoltozó Berkinek, akkor a mai részben több ármány, intrika, szerelem, sírás és szárazbaszás lesz, mint a Homok titkaiban és a Szomszédokban összesen, úgyhogy csapjunk is bele.

eh5_2.png

Már tuti senkinek sincs tiszta vérképe, de még mindig nem szoktak hozzá a kötelező jellegű esti bulájokhoz, így a paréj részegségből ébredező Loki, teljesen bezombulva a H&M-es szürke alsó názerben kicsattog a teraszra és megbeszéli Csábító Gabesszal a tegnap estét, ami roppant tartalmas volt ugye, hisz kinézett egy kósza jakuzzis wanabe baszás is a rengeteg ingyen luxuslimonádé mellé. Loki elmagyarázza hol ment félre a kopasz törzsőrmester, hát ott, hogy Fajtalan Ivar nem volt totálon beszittyózva, bezzeg, ha egyel több bort iszik, akkor mehetett volna a helikoptertől kezdve az análfűrészen át minden. Innen is látszik, hogy Loki a PUA akadémia két danos mestere. Mivel teljesen fogalmatlanok, azt hiszik, hogy a tegnap esti kis színjátékuk hatásos volt. Segítünk, nem volt az. Eközben Bence eldicsekszik Becks házaspárnak, hogy mennyire jót fúgázott Tinával az éjjel. Gratula. Nagy munka lehetett, faszikám. Igaz a lány nem tudta elengedni magát, de mégis csak ki lett ürítve a zsák, úgyhogy teljesen indokolt a fülig érő vigyor.

eh6_2.png

Gyula tovább erőlteti azt, amit egyáltalán nem kellene, vagyis a beszélgetést és a gondolkozást. Szerinted mit gondol az új srác, hogy ott maradtál vele este, kérdezi Ivart. Hát Gyula mégis mi a pék faszát gondolhatna? Hát azt, hogy Fajtalan Ivar egy szabad luk, amibe belemártogathatja a pöcölőt. Ivar ennél úrinőbb, hogy ilyet mondjon, így beéri egy olyannal, hogy most biztos büszke magára, mert egy nagyképű pöcsfej. Pjotr sleppje is megtárgyalja, hogy a mi a faszt művelt Loki tegnap este, amit a két vezérürü privátban is megtárgyal, aminek a vége annyi, hogy Pjotr lelki terroral befenyíti Lokit, hogy ne csináljon ekkoora hülyeséget, mert őt hozza cikibe, és ha ilyen lesz, akkor kénytelen lesz őt – a többiekkel összejátszva – a kirakni a játékból. Loki felfogta és most maximumon buzgálkodik benne a bizonyítási vágy. Ha kell, akkor lovat szop, csak legyen megint bizalom, mondja a riportban, na nem pont ugyanezekkel a szavakkal.

eh7_2.png

Jön a harangjáték meg a Postás Józsi helyi asszisztense és az éktelen ordibálás, hogy LÖEVÖÉÉÉÉL! A fasziknak lassított felvételre kell bokszolni. Nem is ez a kihívás, hanem a lányoknak egyszerre rábaszni a gongra. Becks ezen kuncog egy sort a riportban, hogy mekkora szefósok ezek a lányok. De hagyjuk. Na, a betonkockák egymásnak feszülnek, amíg ketten az örök klasszzikus Jackie Chan-filmet, A részeges karate mestert megszégyenítő mozdulatokkal árnyék harcolnak, addig a sorukra váró bikák bőszen Crazy Jenőt túlszárnyalva szakkommentátorkodnak. Ennél a szegmensnél még a Jobbnál jobb viccek zsebkönyv is térdcsapkodósabb, de Botoxnak tetszik, amit lát, mert nem neki kell csinálnia. Ezzel maximálisan egyet tudunk érteni, hisz rém kellemetlen az egész. Az egyik meccs végén Spielberg Gyula a földre kerül, rászámolnak, viccből azt mondják, hogy ez meghalt, lehet hívni a papot meg a sírásókat, aztán úgy ahogy van bebasszák a vízbe. Gyula ezen elnyünyörög a riportban, de mindegy is. A lányoknak elméletileg szavazniuk kellene a, hogy melyik párosnak volt a legjobb az előadása, de ebből egy kósza képkockát sem kapunk.

eh8_2.png

Meglepő fordulat: este kötelező bebaszás van Mr. és Mrs bulinak álcázva. A faszik öltözzenek elegánsba, már amennyire ilyen húgy melegben indokolt, és amennyire hoztak magukkal frakkot, öltönyt, lépőt, makkos cipőt, ugye. A leegyszerűsített dresscode tehát: kötelező a trikó, baszki; a lányok meg legyenek csajosak, írja a biblia, azaz Éden-nyelvre lefordítva: ribancos outfitbe, kiló vakolattal, halántékig kihúzott szemekkel köll ma arconpörögni.

eh12_1.png

A nagy hepajra való készülődés közben beficcen egy kis csibészkedés. Loki és Csábító Gabesz agya egész nap ezen rugózott, úgyhogy még jó, hogy nem ment kárba az a rengeteg energia. A fiúk (Bence, Loki, Becks, Gabesz és később Gyula) találnak két szöcskét, de nem ilyen mezeit, hanem olyan fajtát, amit Bear Gryls reggelizik, ha forog a kamera, illetve amit az RTL klub celebszopatós műsorában szokás megetetni a delikvensekkel. Fogják a jószágokat és belerakják Ivar neszeszarjába. Pornósbarbi nem szól, vicces lesz ez. Hát a lófaszt. Ivar jön, már nyúl is befele a szemhéjtusért , de csak egy ízeltlábút talál. Vinnyog is egyből, mire a faszik nevetnek. És itt nem is hagyják annyiban, rendesen túltolják a vérgeciskedést és követik az állattal, rádobják, ilyenek. Ivar meg még a riportban is remegve beszél erről az esetről. Dráma ez, na.

eh13_1.png

Jön a bulikah. Az esküvők JJ. Abramse egész Éden-karrierjét tűpontosan leírja, hogy egyedül iszogat a pult végében. Pjotr és Bence privátban felrakják a Loki egy fíreg című korongot. Megy egy kis danajozás, de a lényeg annyi, hogy Pjotr és Botox Csábító Gabesszel édes hármasban beszélgetnek. Na, nem lesz itt semmi durva polikefélés a szingli szoba négy fala között, de taktikázás az igen, agyvérzésig. Botox és Pjotr egymás szavába vágva négyszer tuti elismétli, hogy Gabesznek nincs védettsége, ellenben védettséget adhat valakinek. Korrekt, mondja és bólogat serényen Gabesz, akinek erről kussolnia kellett volna, de mindegy. Na, innentől kezdve jó pusziban lenni ezzel az ombréval, gondolják magukban. Gabesz is partnerre talált, hogy még egy hétig játsszon, aztán majd kiderül. Pjotr és Botox persze egymás szopkodja az egéig, hogy mekkora zsenik, hogy erre a védettséges csavarra rájöttek, így most jól kibaszhatnak valakivel. Megint.

eh10_1.png

eh11_1.png

Loki hulladék részeg, ami most speciel abban merül ki, hogy zuhanyzás utáni pöcsvakarás közben leoltja Ivart a picsába, hogy mekkora agyilag zokni a csaj, majd rádobja az összefaszozott törölközőjét. Ivar sír, míg Pornósbarbi egy szál rojtosra járatott vaginában áll és kenegeti magát minden kencével. Ivar mehet szépen a helyére, nem kell náluk rontani a levegőt, takarodjon vissza Videós Gyula mellé, rakja helyére a dolgokat Loki, aki bevallja a riportban, hogy ez nem ő, teljesen kifordult magából, stb. Innen vagy emelt fővel megy haza vagy teljesen bekattantan és egy pszichiátriai beutalóval. Jelenleg utóbbi közel áll a valósághoz. Barbi is rálát erre, hogy valszeg ez a kurvaanyázás Loki érzelmi állapotának kivetülése volt. És egy értelmes mondat, cseszed. Ez már munka, öregem. De itt kirobban a cigi-gate biturbó, mert kiderül, hogy Pornósbarbi egész nap spúroskodott. Amikor nap közben megkérdezték tőle, hogy mennyi cigije van, azt mondta, hogy uccsó, oszt most este még van egy szál stikában. Hogy a picsába merte eltitkolni? Hogy? Loki Barbit is elküldi tököm alá hűvösre, aki Ivar után viszi a mikrportját, majd sírdogálnak kicsit közösen, míg Loki a másik szobában az ágyon tunyulva szájharmonikázik.

 

Címkék: tv2 18+ éden hotel
779 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

,, 2015.04.22. 07:39:09

elkezdtem olvasni de feladtam, nekem ez a stílus emészthetetlen.
volt vmi említésre méltó tegnap?

Chat Géza · http://chatgeza.tumblr.com/ 2015.04.22. 07:45:13

@foxglove (F6): Azért ez nem a Bűn és bűnhődés, ember! Olvasd el és megtudod, de nyilván nem fedezték fel az AIDS ellenszerét.

XocoLatte 2015.04.22. 07:48:23

Nem tudom, hogy ez mi volt tegnap, de gyakorlatilag nézhetetlenné kezdik zseniskedni a szerkik -- mert hogy ezek az agyhalottak maguktól nem tudnak ennyire bénák lenni, az hót ziher. A vak is látná, még ha Braille-írással volna feliratozva is, akkor is...

De legalább Nórika a sok picsogás miatti folyadékveszteséget pótolni fogja egy másik típusú folyadékkal a nunájába... (Apropó, mióta lett ennyire elfogadott az óvszer nélküli szex ismeretlenekkel?)

Falatkányi 2015.04.22. 07:52:25

@Chat Géza: ha ez számit, nekem nem tűnt fel, hogy lenne bármi különbség közted és sixx között! :D

Falatkányi 2015.04.22. 07:53:15

@XocoLatte: amugy csak vannak elotte tesztek h bekoltoznenek, nem?

,, 2015.04.22. 07:54:11

@Chat Géza: a Bűn és Bűnhődés olvasásával semmi problémám nem volt:)

Zsoofka 2015.04.22. 07:56:33

Sziasztok!
Bealudtam, nem láttam, jól tettem.
Nekem ebből a beszámolóból az jön le, hogy vagy Peti vagy Loki kirakását készítik elő a szerkik...

XocoLatte 2015.04.22. 07:57:24

@Falatkányi: sokat nem ér, meg k. drága lenne az összes nyavajára tesztelni őket -- pl. Chlamydia mester ott figyelhet a mélyben, azt meg csak PCR-teszttel lehet kimutatni.

Falatkányi 2015.04.22. 07:58:16

@XocoLatte: akkor csak butak. En ezen mar nem lepodom meg :D

Sanda.Ipse 2015.04.22. 07:58:51

Nóri mazochista. Ahelyett, hogy hátat fordítana és otthagyná a bunkót, nem hajlandó kimenni, az utolsó cseppig ki akarja inni az alázás poharát. Lokinak tényleg haza kéne mennie. Visszataszító féreg a pasi.
Á propos! Nekik nincs a szobához saját zuhanyozó?

ocse1917 2015.04.22. 07:59:39

@foxglove (F6): kösz az infót, de dicséretet nem várj

Ditti82 2015.04.22. 08:01:37

@Falatkányi: És potyognak az Éden-bébik.

Falatkányi 2015.04.22. 08:03:15

@Ditti82: tul nagy elvaras h aki gumi nelkul csinalja, legalabb a csaj valami bogyot beszedett? Vagy ekkora elvarasaim ne legyenek?

,, 2015.04.22. 08:03:26

@ocse1917: nem infó volt. ne hasonlítsuk már össze ezt az írást még viccből se egy elismert szépirodalmi művel. témát lezártam.

Ditti82 2015.04.22. 08:04:25

@Falatkányi: Fáncsi se szedett be bogyót. :D

Falatkányi 2015.04.22. 08:05:43

@Ditti82: tul nagyok, elismerem! :D

Pék Sütemény 2015.04.22. 08:07:53

Hát, én meg tök jól szórakoztam most ezen itt. Genial, mio Géza! :)

Zsoofka 2015.04.22. 08:08:20

velvet.hu/gumicukor/2015/04/21/ee/

"A 24 éves revütáncosnő erre azt mondta, ha Tina nagyon jó nő lett volna, akkor bántotta volna. Így viszont csak cikinek tartja." - Milyen duma ez már? Komolyan nem értem, miért égeti magát ez a csaj? Az elején szimpi volt, de vállalhatatlan. Ha csendben maradt volna, okosabb maradt volna... Épp csak azt nem írta, hogy neki azért kellett mennie, mert (INGYEN) nem vállalta a dugást. Nehogy már mindenféle perverz az ő szép testét nézze. INGYEN.

Infomaniac 2015.04.22. 08:16:37

@mokamini: Nekem a hotelben semmi bajom nem volt Snezivel, de sajnos az ÉÉ-ben kibukott, hogy milyen rosszindulatú és álszent tud lenni. Most már érthető, hogy miért nem bírták bent jó páran.

Infomaniac 2015.04.22. 08:21:23

@XocoLatte: Én is elgondolkodtam még a Bence-Tina légyottnál, hogy láttam-e óvszer-használatot, de nem tudtam eldönteni.. Mondjuk volt még más fura is nekem ott, de nem vagyok otthon a fiatalkori partnerváltogatásos szexuális élet mélységeiben..

Rayen 2015.04.22. 08:21:41

@mokamini: ezt figyeltem, a következő mondatában meg már azt magyarázta, hogy ő ugyan soha senkit nem szól meg a külseje miatt.

Sanda.Ipse 2015.04.22. 08:23:50

@Infomaniac: Snezi semmivel nem volt rosszabb, mint a jelenleg benn lévők. Azok is rosszindulatúak és álszentek. (Peti, Loki, Marianna és tsai)

introverted22 2015.04.22. 08:26:32

Ez a HV most nekem sem tetszett. Ne haragudj Géza, de nekem ez a mostani azt sugallta, hogy inkább szálanként tépnéd ki a hajadat, minthogy ezt nézd, pláne írj róla. Ezzel nem lenne baj, ha csak simán kommentben írnál ilyesmit. A korábbi HV-iddel nem volt bajom, de ez most nagyon nem jött be :( Ennél sokkal szarabb részekről is születtek már jó HV-k.

@Infomaniac: Az a fura, hogy az ÉÉ-ben sok karakter lényegesen jobb fejnek tűnik, mint a hotelben, ehhez képes Sezlony nekem is klasszisokkal ellenszenvesebb volt ott, noha a hotelben sem kedveltem túlzottan. Mariannát pl az ÉÉ szereplése alapján kedveltem meg, mert ott egy kifejezetten aranyos és értelmes csajt láttatott magából.

2015.04.22. 08:32:32

@foxglove (F6): Tökugyanolyan vicceskedő írás, néha jobb, néha rosszabb. Ha azt értetted, ezt is fogod, persze csak ha akarod.

introverted22 2015.04.22. 08:36:26

@foxglove (F6): Szeritnem sem sikerült jól ez a HV. Iszonyatosan erőltetett és cseppet sem vicces. Remélem, hogy Sixx nem sokáig hanyagol minket, mert Géza kb utálja az ÉH-t...

,, 2015.04.22. 08:38:12

@gwr: jó, elnézést kérek, túlreagáltam lehet.

kanczy 2015.04.22. 08:45:43

nem olvastam el ki írta, észre se vettem , hogy nem sixx.:)

2015.04.22. 08:45:43

@foxglove (F6): azt azért be kell vallanom, hogy a puára rá kellett gugliznom. :)

Bujumburi 2015.04.22. 08:52:19

@Chat Géza: :D :D :D Ezjó.
Nekem amúgy tetszett és annyira fel sem tűnt, hogy nem sixx írta, bár amúgy is miért kéne olyannak lennie... :D

Infomaniac 2015.04.22. 08:54:13

@windsor: igen, én is így látom, kint, az éé-ben szimpibbek általában. De Snezi kivétel...

Bujumburi 2015.04.22. 08:55:16

Lokinak nagyon nem kéne több pia, mert bekattant.

Bujumburi 2015.04.22. 08:57:35

@Infomaniac: Én is ezt érzem vele kapcsolatban, sokáig nem értettem, miért pécézték ki, de amit művelt a kiesésekor, meg utána az ÉÉ-ben.... Így csak azt sejtem, nem vágtak be annyi nagyképű, geci-Snezit nekünk.

pogona vitticeps 2015.04.22. 08:59:03

@Bujumburi: Csatlakozom.
És talán abba is lehetne hagyni ezt az állandó ekézést, ha nem sixx neve kéklik odafent.
A nagy szólásszabadságban meg önérzetben észre se veszitek, de szét trollkodjátok itten a placcot.

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2015.04.22. 09:00:27

A kérdőívhez az ötödik lehetőség, hogy a szerkik ezúttal Lokit szemelték ki kirakásra. Ez a sokadik játékos, aki "valamiért" teljesen meghülyül, és kavarni kezdi maga körül a balhét, aztán nahát!, hazamegy. Ez volt Naomival, Milánnal, Gergővel, Snezivel és tulajdonképpen Manduláékkal is, bár őket szerintem már Zoé is lerúgta volna a medence széléről a bozótba.

Viszont azzal, hogy Gábor elcseszte a védettség-kártyát, gondolom annyi fog történni, hogy Nóri majd rápusztul Sármőrre, Gyula meg jöhet haza lakodalmas kacsatáncokat filmezni. Loki csak akkor eshet ki, ha PornósBarbit is annyira kicsinálja, hogy Gyulával is szívesebben alkosson párt... bár szerintem nincs annyi tequila még az ÉH-ban sem. A többiek nem változtatnak, mert miért tennék, főleg most, hogy Bence is ilyen jól betalált Tinánál? Úgyhogy ennyi volt ez a hét (kedden), jöhet a következő.

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2015.04.22. 09:01:57

Egyáltalán nem volt rossz a mai HV, csak rövid, nem tudom hogy az az oka hogy Gézát kevésbé érdekli az ÉH, vagy egyszerűen csak nem képes 12 sírva röhögős körmondatban írni a nagyjából semmiről ami bent történik. Mindenesetre ez az "olvashatatlan borzalom" szerintem enyhe túlreakció (és egyébként sokat elmond a műsorról, hogy ezen nyavajgunk)

Zsoofka 2015.04.22. 09:03:01

"Viszont azzal, hogy Gábor elcseszte a védettség-kártyát" - Hogyhogy elcseszte? Nem értem.. Ez tegnap volt?

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2015.04.22. 09:04:39

Azt amúgy lehet tudni valamelyik ÉÉ-ből vagy bárhonnan, hogy Lokival mi a picsa történt?
Maximálisan egyetértek azzal, amit mondott tegnap, csak nem tudom, mi van mögötte, mert két napja még semmi sem látszott ebből. Az önutáló, kisírt szemű, a saját faszságáról panaszkodó Loki megdöbbentő volt...

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2015.04.22. 09:06:46

@mokamini:
A lényeg igen. Azzal, hogy Petiék kihúzták Gáborból, mire való a védettség-kártya, az érvényét is vesztette. Az előzetesben benne volt, ahogy Gólem eltépi.

Rayen 2015.04.22. 09:09:05

@mokamini: nem beszélhetett volna arról, hogy átadja valakinek a védettséget. Botoxék viszont direktben rákérdeztek, bár azt nem figyeltem, hogy szóban meg is erősítette, vagy csak bólogatott rá.

,, 2015.04.22. 09:12:20

@pogona vitticeps: te most ugyanúgy trollkodsz akkor, csak nem veszed észre. Másrészt, mivel olvasok más hogyvoltokat is erről az oldalról, több olyat szerzőt is tudok mondani innen, aki bár teljesen más stílusban ír, mint sixx, de hasonlóan jó írónak tartom. (egyikük kommentel is itt éppen:)) szal ez nem Csakasixx fanyalgás részemről.
Másnak meg Géza stílusa jön be. Láttad az első kommentet? minden posztjánál ott van.
Szerintem kibeszéltük a témát (remélem).

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2015.04.22. 09:13:35

@Bujumburi:
Konkrétan azt mondta, ami a HV-ban is van, vagyis hogy az akkori állapotában vagy emelt fővel megy az ÉH-ból, vagy a pszichiátriára. Ahogy Nórit szétsavazta, de mintha muszáj lenne, és bármennyire utálja, nem tudna leállni vele, meg ahogy megint a kurva cigin ment a hirig, ott és akkor az utóbbi tűnt esélyesebbnek. De a lényeg igazából mindkét esetben az, hogy innen mennie kell, mert beleőrül.

AkkorlegyenPtr 2015.04.22. 09:14:22

valamit ki kéne találni a hangra, mert a sípolás helyetti lekeverés.. felirat ..azt eredményezi, hogy kb foggalmam sincs mi a tökről beszélnek. idegesítő.
tegyen már feliratot a tv2 a bdsrtnt ...

Zsoofka 2015.04.22. 09:15:05

@Rayen: @Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): Értem, ezt nem tudtam.... Szívás. Mármint Gyulának...

AkkorlegyenPtr 2015.04.22. 09:15:05

felirat nélkül. bez feliratku :)

introverted22 2015.04.22. 09:15:33

@Rayen: Azt mondta, hogy pontosan erről van szó... Vagyis szóban is rámondta az áment. Elég béna játékos. Mondjuk igazándiból sztem az ő életét nem befolyásolta így a védettség kártya, hogy nem ő kapta. Szóval szerintem neki mindegy.

Bujumburi 2015.04.22. 09:16:13

@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): nyilván itt is megvan a bezártság és az állandó stressz, hogy mi fog történni.. kattannak megfele, eleinte úgy néz ki, hogy a lányok bírják rosszabbul, de aztán mindig kiderül, hogy a fiúk is készen vannak.

Bujumburi 2015.04.22. 09:17:18

@windsor: nem, mert akkor valakit kibaszarinthattak volna, akinek a helyére beáll, így viszont senkit és valszeg neki lesz viszlát.

introverted22 2015.04.22. 09:19:09

@pogona vitticeps: Én spec nem állandó fikázó vagyok. Nekem ez a mai HV ami bántja a szemem. Kellemetlen volt olvasni. Süt belőle az unottság, az, hogy legyen már túl a megíráson. Olyan izzadtság szagú. Géza ennél sokkal jobbakat szokott írni. Ennyi.

AkkorlegyenPtr 2015.04.22. 09:19:28

Loki helyzete szerintem:

- nincs nő, van sírás
- 40 nap, dick is out :)
- úgy gondolta, hogy szerelmes, de a nő nagyon nem
- haverja lenyúlta a csajt
- tegnapi terror betett.. te miattad, te cseszted el 40 nap munkáját... Peti durva volt
- érzi, hogy esik szét

Kéne neki egy pofon, egy normális csaj, (vagy egy csaj, lsd 1.pont), meg egy olyan ember, aki nem lengeti be a levágott lófejet neki

introverted22 2015.04.22. 09:21:00

@Bujumburi: Szerintem Gábornak mindegy, mert Nórika nem fogja Gyulát választani, ha van akivel kefélhet is. Gyulával megvolt az 1-1, egyszer bentartotta ő Gyulát, aztán ezt vissza is kapta, így nem tartozik senki senkinek.

Zsoofka 2015.04.22. 09:22:43

@AkkorlegyenPtr: Az oké, de még mielőtt elkezdjük sajnálni, én még emlékeztetem magam arra, hogy Loki is azt hitte ő a repülő - azaz miért kellett pl. egy Nórit elmarnia maga mellől, amikor az minimum B tervnek jó lett volna. Loki kezdte elhinni, hogy ő a Jani, most meg elkezdett zuhanni és bepánikolt...

DilisApu 2015.04.22. 09:23:25

@foxglove (F6): Teljesen jó volt, nem tudom, mit csinálod a fesztivált. Tény, hogy meg lehet különböztetni a két írót a stílusa alapján, de ugyanolyan jó mindkettő, ha nem lenne kiírva a neve, nem nyafognál ennyit.

@mokamini: szerintem csak akarták, de Pjotr és Botox túltaktikázta így ők is pofára estek a védettséggel kapcsolatban, most jöhet a B terv!

@XocoLatte: honnan tudjuk, hogy nincs óvszer? Tartod a gyertyát? Abból a pár vágott videóból nem hiszem, hogy le lehet szűrni mindezt...

______________

Magához az óvszerrel vagy nélküle témához: szerintem felesleges ezt túlreagálni, mindenkinek a saját dolga. Aki nem tudja helyén kezelni a dolgokat és pláne az egész műsort, az ugyanolyan agymosott, mint akik bent vannak.

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2015.04.22. 09:24:42

Mellesleg Peti terrorjára csodálkozom hogy nem ütött vissza azzal, hogy most az a cél hogy Peti neve tiszta maradhasson a végjátékig, és fehér lovon nyargaljanak a döntőbe, és neki minden mondatával azon kell munkálkodnia, hogy Peti renoméja nehogy csorbát szenvedjen? Azért nemár.

,, 2015.04.22. 09:25:38

@DilisApu: baszki, azért ne csináljunk már úgy, mintha a teraszra pisiltem volna!!!!!!

introverted22 2015.04.22. 09:26:14

@AkkorlegyenPtr: Egyetértek. Szerintem az is kiborítja, hogy Sármőr 1 nap alatt dugásközelibb állapotba került, mint ő 40 alatt. Ráadásul olyan nővel, akivel ő hetekig aludt 1 ágyban és a hajlandóság legkisebb jelét sem mutatta. Azért frusztráló lehet, hogy itt már mindenki kapott valami viszonzásfélét (Adri-Becks, Bence-Mariska+Tina) Gyula még új, annyira nem lehet kiéhezve, Petit nem a hormonjai hajtották, de legalább Apolka nem tőle menekült és nem 1 hét után. Ezek után még bejön Sármőr és levarrja Nórikát, neki meg se érzelmi, se fizikai társ nem akadt. Talán Beus volt a legközelebbi neki, de ő meg ugye kiverekedte magát a pálma ligetből. Kivan a pasi, nincs mit szépíteni.

mandruc 2015.04.22. 09:27:44

Szerintem is jó volt a HV, főleg ahhoz képest, amit ebből a részből ki lehetett hozni.
Eddig Loki volt az egyik kedvencem, de amit ebben a részben művelt, az kritikán aluli volt, menjen haza a picsába. Szegény Nórit komolyan megsajnáltam, nem feltétlenül a bogaras hiszti miatt, de azért ne engedje már meg magának senki, hogy így beszéljen egy másik emberrel, mint Loki Nórival. Szerintem ez akármilyen szituban megengedhetetlen, ráadásul itt ezrek látták a tahóságot, és még ez sem zavarta. Lehet, hogy bekattant a csávó, de azért a Snezivel is volt már egy ilyen jelenete, úgyhogy lehet, hogy mégiscsak alapból ilyen, nincs benne semmi tisztelet mások iránt. Nagyon szomorú.

Bujumburi 2015.04.22. 09:28:35

@AkkorlegyenPtr: Az a baj, hogy annyira arrogáns lett és gusztustalanul viselkedik a lányokkal, így kevés esély van, hogy valakinek belóbálja, úgy viselkedik, mint egy nőgyűlölő.

Kosztarika 2015.04.22. 09:30:51

@Chat Géza: kösz a hv-t :) Crazy Jenő :D :D
@Infomaniac: ott a pont :)

Biztos bennem van a hiba, de nem értem, mi a túróért akadtak ki a többiek Loki és Gábőr "színjátékán"??? Miért volt akkora bűn, hogy Péter bácsi megharagudott??
Miért hiszi Peti, hogy a hotelben minden - akár csak egy kis színház - csak az ő tudtával és engedélyével lehetséges??

Kár, hogy Berki összetépte a védettség kártyát a többiek előtt. Meg kellett volna hagyni őket abban a hitben, hogy él a védettség - jól széttematikázták volna magukat és jó nagyot szoptak (mi meg röhögtünk) volna.

Bujumburi 2015.04.22. 09:32:59

@mandruc: Én is sajnálom, de Lokinak elszállt az agya, nem tudok neki drukkolni, most már abban reménykedem, hogy jól pofára esik.

mimoza1014 2015.04.22. 09:34:08

Szerintem sem kellene ennyit nyávogni, ki írta... elvileg mindenki előtt adott a lehetőség, hogy letegyen vmit az irodalom asztalára... aztán lehet olvasgatni a fanyalgókat utána :) rendben volt ez is, mint a többi eddig :)

XocoLatte 2015.04.22. 09:36:36

@DilisApu: mindahhoz az oktatáshoz képest amit összeszösszentettél, szerintem elég rendesen túlreagálod, kisapám...
a személyeskedésből esetleg visszaveszel, vagy azt neked lehet, másnak nem?
kapjál már magadhoz és vegyél vissza
szerintem

miciur 2015.04.22. 09:38:05

Na, meg visszaterve a tegnapi csajkibeszelos temahoz: mennyivel jobb es elfogadhatobb volt az, foleg igy utolag, mint Loki tegnapi geciskedese, ugyehogy?

vastyúk is .. 2015.04.22. 09:39:16

Először is : köszi Géza, hogy beugrottál és korai poszttal lehetővé tetted a zabhegyezést számunkra.
Másodszor meg: simán végig olvastam a gyanú árnyéka nélkül. Akkor lepődtem meg, mikor eljutottam Dotty szerelmi vallomásáig. :D

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2015.04.22. 09:41:10

@Bujumburi:
Szerintem egy fenét:)!
Sokkal jobban kötődik Nórihoz, mint amennyire ez a viselkedése alapján lejön, és igazából segíteni akarna neki, csak közben borzasztó szar stílussal teszi ezt. Ha nem érdekelné, nem foglalkozna vele. Volt már téma, hogy Lokinak mindig kell valami "plüss", amint szottyongathat, legyen az Naomi, Beus vagy Milán, és most rohadtul nincs ilyen bent, de Nóri áll ehhez a legközelebb.
I BELIEVE THAT WE WILL WIN!

XocoLatte 2015.04.22. 09:42:32

@Kosztarika: én azonnal arra gondoltam, hogy ez az egész is csak a szerkik színházasdija, megrendezett ez az egész tegnapi műsorka -- ugyanis, ha a védettség kártya amiatt ugrott, mert SármŐr kikotyogta a tiltás ellenére a védettség részleteit, akkor
- a tengerparton a csajoknak is vagizott vele, tehát nem Botsáskáéknak árulta el először
- a hotelben magukra hagyott fiúkat a szerkik löevél formájában tájékoztatták arról, hogy a visszatérők közül valaki védettséggel jön vissza
- a fenti kettő alapján még a hotelben lakó lepkék is képesek voltak kisakkozni, hogy az új fiúnál a védettség

Vagyis, Gólem színpadias tépkedése már jóval korábban esedékes lett volna. És akkor valószínűleg nincsen Nóri pöckének birizgálása, műbalhé Lokival és a többi...

melaena 2015.04.22. 09:45:05

Nekem most fel se tunt, hogy nem hattt irta.
1-2 korabbi CG hogyvolt nekem sem tetszett,de ez okes.

Az ilyen "x napja nem dugtam,kivagyok" dumakat nem igazan tudom ertelmezni.
Sokan eveket kihuznak pina/dako nelkul, ha azt dobja a gep.

Petinel sztem ez a hetfoi dolog csak az utso csepp volt a poharban.
Egy egeszseges haveri kapcsolatban fel se merult volna, h nem kizarolag magabol csinalt total hulyet Loki a kamubalheval.

miciur 2015.04.22. 09:45:47

@XocoLatte: a tiltas a konkret feladat elarulasara vonatkozott, magarol a vedettseg kartyarol mindenki tudott mar

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2015.04.22. 09:49:23

@XocoLatte: Nem az a baj hogy tudták hogy nála van a védettség, mert azt elárulták nekik korábban, meg ő is elmondta hogy "kivette a jetskiből". Az a baj hogy kapott egy küldetést, hogy valakinek majd oda kell adnia, és ERRŐL (azaz hogy a védettség nem a sajátja) nem pofázhat senkinek, meg arról sem, hogy kinek adta át. Viszont Pjotrék kilogikázták, hogy ez a szitu, ő meg kvázi bevallotta, és ezzel kimerítette az elpofázás tényállását.

XocoLatte 2015.04.22. 09:50:28

@miciur: miféle "feladat"? Berki szó szerint azzal adta a kártyát, hogy "használd belátásod szerint", nem volt az a parancs, hogy valakinek majd oda KELL adnod. Utólag annyit módosítottak löevélben a riportszobában, hogy valakinek majd oadadHATja és errőlviszont nem szólhat senkinek. Szerintem Gábor úgy értelmezte ezt a tiltást, hogy arról nem szólhat senkinek, hogy KINEK fogja majd adni a kártyát, ezt pedig betartotta.
Úgyhogy szaga van ennek az egésznek, hurrá, a zsenik a szerki szobában megint alkottak.

JudySo 2015.04.22. 09:51:37

En nem nezem az Edent, de minden hogyvoltot elvezettel olvasok. Geza, szerintem nagyon jo a mai kontent.

JudySo 2015.04.22. 09:52:05

En nem nezem az Edent, de minden hogyvoltot elvezettel olvasok. Geza, szerintem nagyon jo a mai kontent.

vastyúk is .. 2015.04.22. 09:54:18

@XocoLatte: mikor a riportban ült ez a Gabi gyerek, és konkrétan felolvasta a küldetését, akkor hangzott el, hogy erről senkinek nem beszél. Ergo mikor Marisék kifaggatták terelnie és kamuznia kellett volna, hogy meggyőzze a szerkiket, nem beszélte ki a küldetését.

XocoLatte 2015.04.22. 09:55:43

És még egy gondolat: Botox zsenialitásán senki nem akad fenn? Nekem sanszos, hogy szerki súgásból találta hirtelen ki, hogy Gábor nem is a saját védettségét tartja a jet ski-ben, hanem azt majd valakinek odaadhatja. Utána reggel pedig már kettesben adják elő ezt a tesztalanynak, alig átlátszó módon. Gábor helyében én ugyanazt a módszert választottam volna, mint Al Pacino a Bennfentes-ben a Wall St Journal szerkesztőjével folytatott telefonos tippadásakor, a fazon kérdezett, és ha Al nem válaszolt, akkor a kérdés állítása helyes volt... (telefonos bólintás)

AkkorlegyenPtr 2015.04.22. 09:56:23

Valaki mondja meg nekem, hogy mi a jó francért zuhanyoznak együtt a népek? Miért gondolják úgy a fiúk, hogy menő, ha együtt tusolnak? De most komolyan... hogy van ez?

ÉÉ ben basszus Bence, Gábor, Patrik együtt tudolt. Patrik lefeküdt a földre, ott pörgették... majd odapsltak.. .. á nem is írom tovább... ejjjj áááá

Astrid. 2015.04.22. 09:57:22

Szevasztok. Az megvan, hogy Gábort a többiek KORMOSnak hívják? Höhöhöhöhö
Javaslom a név használatát.

pogona vitticeps 2015.04.22. 10:00:49

@melaena: Szerintem Peti a random lehetőséget várja, nem véletlen, hogy többször borult már a kedd - szerdai szuperterv és lett belőle valami totál más a párválasztóra. Ha valaki hibázik, és felkínálja a lehetőséget, akkor Peti lecsap, mint futókacsa a pucércsigára. Most a Loki került sorra. És asszem ez Loki számára is világos, azért is borult meg ennyire. Már láthatja, hogy Maris Peti bűvöletben él, ő maga csak eszköz volt, Peti belemondta az arcába, hogy komám ez így nem lesz jó. Nóri, a kis boxzsákja meg hapsizni kezdett... PBarbi nem adja a mocsarát. Kész is a tragédia. Ja, és a szerkesztői alkohol+, cigaretta -- katalizátorok.

AkkorlegyenPtr 2015.04.22. 10:02:28

@Kosztarika: én sem értem, hogy miért pánikolt be kopaszka. Komolyan.... hacsak...

Adri jól látta át ismét a dolgokat (ez már a 2., Adri!)
A srác védettséget kapott, ugye.. így tudták. Odament cimbizni Lokival hogy figy ezt csináljuk már meg, fasza lesz. Loki meg lépett, mert ugye ha védettsége van, nem árt jóban lenni a gyerekkel.
Na ez az, amire Peti kiakadt, hogy mit képzel Loki, hogy magát akarta bevédeni???!!!

Loki most nekem sem szimpi. De Peti nálam véglegesen elvágta magát.

Tegnap írtam, hogy szapulták a csajokat, igen nem szép dolog... de az még mindig elmegy... mert nem genyóskodtak velük, nem kavarták a szart, nem 1 lányt beszéltek ki a többivel szemben, nem hoztak senkit jobb/rosszabb helyzetbe.

Peti viszont nagyon gyökér dolgot tett.

Ha Loki magához tér, dumálhatna Adrival.

XocoLatte 2015.04.22. 10:02:33

@AkkorlegyenPtr: a férfi zuhanyzókban is szoktunk együtt tusolni és közben még dumálunk-röhögünk is, a legkevésbé sem szexuális indíttatásbúl....

AMi számomra sokkal furcsább, hogy lányokkal együtt (igaz tajra beállva), ugyancsak csóréban ment már többször a dolog, mint valami FKK telepen.Tegnap PBarbi veréb/varnyú teste és csoffadt nyuszija nagyon gáz volt, miközben az ugyancsak csóré Loki a ruhában agyaskodó Nórit ekézte. Olyan szürreális ez az egész, hogy már-már azt gondolom, hogy valami extrém hülye forgatókönyvíró osztja le így a szerepeket.

pogona vitticeps 2015.04.22. 10:03:33

@XocoLatte: Ha a Maris látott már ÉH-t, márpedig ő eléggé felkészültnek tűnik, akkor nem kellettek a szerkik.

XocoLatte 2015.04.22. 10:03:50

@pogona vitticeps: +1
Loki teljesen kiesett az eddigi szerepeiből, ez most "a" Loki...

introverted22 2015.04.22. 10:03:57

@XocoLatte: Mariska már az első bentléte alatt is felvillantotta, hogy nem hülye. Szerintem ő agyban sokkal inkább ott van, mint bármelyik. Mindig figyel, nem aljasodik le a bulikon sem. Az ÉÉ-ben is lejött, hogy kifejezetten értelmes, jó logikájú. Mivel már többször elsütötték, hogy a szavaknak jelentősége van, így akár ki is sakkozhatta, hogy a védettséggel jön, az nem ugyanaz, mint a védettsége van.

CheTamás · http://rascasse-f1.blog.hu 2015.04.22. 10:05:30

A tegnapi rész utolsó harmada a saturészegen Nórit alázó Lokival és a meztelen Porn...felnőttf...aktmodellBarbarával, ahogy kicsúcsosdott az éjjeli magányos szarulharmonikázásban, egy az egyben Kusturica baszki.

AkkorlegyenPtr 2015.04.22. 10:06:09

Botox nem tudja, hogy mikor kell pihenni. Neki tökmindegy ki beszél, belevág más szavába, beledumál. Az ilyen ember engem rettentően tud irritálni. Ráadásul az VHS alámondásos hangjával..

Chat Géza · http://chatgeza.tumblr.com/ 2015.04.22. 10:07:06

@windsor: Amikor még a szar is keserű. hihetetlenek vagytok.

AkkorlegyenPtr 2015.04.22. 10:09:05

@XocoLatte: ha van egy edzés és 20 ember bemegy egyszerre az öltözőbe majd zuhanyzik.. ok, láttam már ilyet én is :) de hogy ketesével, hármasával egy nyaralás alatt pl.. hát izé.

Ha én nyaralok egy baráti párral mondjuk, eszembe nem jutna a sráccal együtt .. mosni..

XocoLatte 2015.04.22. 10:09:10

@pogona vitticeps: no de az esetleges zseniális felismerés azzal jár, hogy a lehető legközelebbi alkalommal (másnap reggel) tetemre hívás és szóbeli kínpad, amíg a delikvens be nem vallja?
Azért is gondolom, hogy a kártya mint lehetőség megsemmisítése összefügghet Botox-Peti felismerésével és leleplezésével, mert Botox azonnal tovább is gondolta a zseniális agyával, miszerint akkor nosza azt a kártyát Petinek KELL megszereznie, és mit ad Isten, Gábor is arra jut hirtelen, hogy nahát, Petiékkel kell neki főszövetséget és öribarit kötnie.
Ebbe nyúltak bele a szerkik kívülről?

XocoLatte 2015.04.22. 10:11:27

@AkkorlegyenPtr: jaja, figyeltem már korábban is -- erre Botsáska is hajlamos, és ebben is durva a kettős mércéjük, mert az ugyancsak önjáró Snezibe többször is belefojtották a szót ezzel a módszerrel.

AkkorlegyenPtr 2015.04.22. 10:12:13

@melaena: " Az ilyen "x napja nem dugtam,kivagyok" dumakat nem igazan tudom ertelmezni.
Sokan eveket kihuznak pina/dako nelkul, ha azt dobja a gep. "

Ilyenkor általában:
nem vagy összezárva csajokkal...
pléne nyáron, bikini vagy még az sem
nem szokott az ember fia meztelenül együtt tusolni lányokkal
stb

Szóval van azért nehezítő tényező bőven. :)

henrik_ · http://egyzene.blog.hu/ 2015.04.22. 10:13:11

@windsor: "Az a fura, hogy az ÉÉ-ben sok karakter lényegesen jobb fejnek tűnik, mint a hotelben, ehhez képes Sezlony nekem is klasszisokkal ellenszenvesebb volt ott"

szerintem szimplán csak nem játssza meg magát. ÉÉ alapján Meláni is egy cuki kiscsaj, pedig valójában egy félőrült idegbeteg.

XocoLatte 2015.04.22. 10:13:14

@AkkorlegyenPtr: +1
azonban csak néhányukra jellemző ez az FKK magatartás (hívhatjuk magamutogatásnak vagy akár devianciának is)

DilisApu 2015.04.22. 10:14:34

@Chat Géza: ne foglalkozz velük :) Ma sokaknak csalánra pisilős a hangulata ;) Nem tudják értékelni a belefektetett munkát :) Biztos front van :D

AkkorlegyenPtr 2015.04.22. 10:14:49

@XocoLatte: Az, hogy Petinek KELL megszereznie... Botoxné Péternek tök normális, alap.
Az, hogy Loki cimbizik a sráccal, hátha nem őt bssza ki.. az mekkora genyóság, a rohadtszemét pffö.

Nics ez a Péter gyerek kifestve? Nincs kihúzva a szeme? :)
Na leszállok már P ről, mert csak idegesít.

mézescsók 2015.04.22. 10:15:13

@Bujumburi: Mert nőgyűlölő. Nem tegnapi Nóris akciója miatt gondolom, hanem abból, amit múlt héten mondogatott Petinek Botox kapcsán: nehezen tudja elviselni a nőket, zavarják, idegesíti a jelenlétük, Botox az első, akinél ezt nem érzi, stb. Akadnak ott párkapcsolati problémák bőven.

A tegnap esti ÉH zárójaként Berki valami olyasmit mondott, hogy Loki is megkapja a büntetését a Nórival kapcsolatos dolgok miatt. Büntetés jár más csesztetéséért? A bogaras dolog fizikai bántalmazás (abban a többiek is benne voltak)? Különben nem örülnék neki, ha valami baromság miatt már most kiesne, mert vele érdekesebb, mint nélküle lenne.Egyébként is szenvedjen még kicsit.

Pjotr túldramatizálta a műbalhés ügyet, tehát szerintem is Loki kiűzetését a paradicsomból készíti elő. Először is simán megmondhatta volna, semmi köze a dologhoz. Amennyire hülyék, akkor is vakon hisznek neki, ha hazudik, miért pont most nem? (Esetleg már akkor sem hisznek neki, ha igazat mond?) Másodszor: ugyan mi van, ha azt hiszik, ő áll a dolog mögött? Mi változik? Mennyiben ront oly sokat a megítélésén? A Botox elvesztése miatt amúgy is zakkant Lokit még terrorizálta pszihotice is. Bravó! Hülye pöcs.

Rayen 2015.04.22. 10:15:37

@XocoLatte: lehetett súgás, de elég annyi is, hogy végignézték az első két évadot, és az ilyen szerkesztői húzásokat kijegyzetelték, számítanak rá ebben az évadban is. Amikor Mariann visszajött, Peti is azzal fogadta, hogy ebben reménykedett: nem párválasztón esett ki, így a korábbi évadoknak megfelelően volt esélye a retúrra.

nyílegyenes labirintus 2015.04.22. 10:17:11

Mivel a bejátszásban összetépték a védettség kártyát, a Sármőr lényegében csak Nórika mellé állhat, ergo byebye Gyula...

cinika 2015.04.22. 10:17:20

@AkkorlegyenPtr: És akkor még azt mondja, neki póker arca van... hiába mondja, hogy nincs botox a fejében, konkrétan soha semmi érzelem nincs az arcán. A tekintete lenéző, ha röhög, az is csak abból derül ki, hogy látszanak a fogai.

HufnágelSteve 2015.04.22. 10:18:13

A mai írás nem volt olyan rossz, hogy ennyire kiakadjunk rajta. Kicsit rövid volt, a szokásos körmondatok nem jelentek meg, de nem kell ezért senkin eret vágni, vagy egyből átharapni a torkát.

Ronni 2015.04.22. 10:18:32

@foxglove (F6): lépj ha nem tetszik, mit kell itt genyázni?

AkkorlegyenPtr 2015.04.22. 10:19:37

Jól látszik, mit is tud megmutatni egy ilyen játék.
Kb 40 nap alatt lejátszódik kb 10 évnyi élet.
Egyszer fent, egyszer lent. Van haver, nincs haver, szingli vagy, nem vagy az. Jól megy, kihúzzák mások alólad a széket... te szarod el, 2 szék közé esel, nagy arcod van és koppansz, nagy arcod van és mégnagyobb lesz, nyersz, stb.

Ha visszanéznénk hogy láttuk az adott embert korábban, érdekes lenne a fejlődésük/változásuk.

Kosztarika 2015.04.22. 10:20:46

@Chat Géza: Amiket az utóbbi időben kaptál, nem csodálom, hogy elment a kedved az egésztől. De vigasztaljon a tudat, hogy vagyunk jó páran, akiknek tetszenek a hv-id és értékeljük a munkát, amit önzetlenül, a mi szórakoztatásunknak szentelsz :)
(Ha másért nem, ezért sem ildomos a sok fanyalgás!)

Mók_Ica 2015.04.22. 10:21:50

sziasztok :) a tegnapi éé-ben volt egy félmondat, ami loki szájából hangzott el és ebből arra következtettem, hogy kb. karácsony körül járhatnak.... lehet, hogy ezért borult meg mindenki érzelmileg és ez generálta a buggyant viselkedést és érzelmi hullámzásokat? :o

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2015.04.22. 10:22:59

@henrik_:
Összezárva a hotelben napokra-hetekre gondolom nehezebb fenntartani egy mázat, mint amikor bent állnak egy stúdióban, és pontosan tudják, mikor veszi őket a kamera.

tenyered_érted? 2015.04.22. 10:23:29

A HV jó volt. Nekem se tűnt fel hogy nem sixx írta. Esetleg akinek nem tetszik kéretik szebbet írni.

Akkor egy kis értelmezés: Sármőrnek az volt a feladata, hogy ne árulja el senkinek, hogy a védettség nem az ővé, hanem vkinek odaadhatja.Erre mi történik??

"-Bennt szeretnék maradni!!!" Ezt a mondatot mondta Péternek és Mariannak.

Ha én védett vagyok/ vagy mindenki úgy tudja/ akkor Én azt mondtam volna mindenkinek:
Mond egy jó okot arra, hogy ne a TE párod mellé álljak a párválasztón.
Innentől lehet engem kérdezgetni, mindig ezt mondanám vissza. Titok megtartva. Küldetés teljesítve !

Péterék gondolkoztak volna ezerrel. És még az se zavart volna, hogy valakit magamra haragítok. Sármőrnek gondolja magát, akkor beszélgessen minden lánnyal és alakítson ki velük kapcsolatot. Abból úgyis adja magát ki az/Nóri/ aki védettség nélkül is benntartaná.

Loki ha iszik, paraszt lesz. De úgy tűnik minden este iszik, így szimpátiámat elvesztette. Pedig nem kéne szaros cigi miatt a saját párjával így beszélnie akkor, amikor fiútöbbség van!!!

Rayen 2015.04.22. 10:24:33

@Mók_Ica: igen, az derült ki, hogy a puccba vágott bulika karácsony estére esett. Nóri megborulásába is belejátszhatott ez, meg akár Loki átlagon felüli részeg kötekedésébe is, hiába mondta Sármőrnek, hogy ez is csak olyan nap, mint a többi.

Kosztarika 2015.04.22. 10:25:59

@nyílegyenes labirintus: és ettől teljesen kiszámítható.. már megint :( :( MIndig reménykedek valami jó kis csavarban és az utolsó pillanatban a szerkik elcseszik :(

Ditti82 2015.04.22. 10:27:47

@windsor: Gyula még tartozik, mivel a párválasztón nem kellett választania.

,, 2015.04.22. 10:29:25

@Ronni: már elnézést kértem, mondtam h vszínű túlreagáltam. Valakit ne szopjak le még esetleg?

AkkorlegyenPtr 2015.04.22. 10:30:12

@Mók_Ica: Igen. Konkrétan Loki készített egy csokrot és körbevitte minden lánynak Boldog Karácsonyt kívánni. ÉÉ ben volt.

Nem nevezném azért nőgyűlölőnek.

Kosztarika 2015.04.22. 10:31:42

@foxglove (F6): De igen, Lokit, hogy megnyugodjon :D :D (bocs, csak nagyon magas labda volt :D )

Mók_Ica 2015.04.22. 10:31:57

@foxglove (F6): az önkéntes felajánlásnak, gondolom minden hímnemű örül :)))

Mók_Ica 2015.04.22. 10:33:29

@AkkorlegyenPtr: szereti ő a lányokat.... csak a benti lányok akarják őt közelebb engedni magukhoz...

@Rayen: igen, ez az ugyanolyan nap, mint a többi ragadta meg az én fülemet is :)

HufnágelSteve 2015.04.22. 10:34:18

@AkkorlegyenPtr: 1. Akkor van csak igazán sírás, ha van nő. Minek picsogna bárki, ha senki nem látja és sajnálja meg. Ha nincs nő, nincs szex és nő a feszültség. 2.,3. és 4. pont stimmel
5. Peti terrorja ráébresztette Lokit, hogy a fő szövetségese nem csak úgy néz ki, mint egy szamárkóró, de gyökere is van. Alapvetően őt is csak egy bábnak tekinti, aki véletlenül se rontsa az ő "Bölcs Vezéri" renoméját.
A később általad leírt stimmel: 40 nap ilyen meztelenkedős, fülledt, a bezártság miatt hormonokkal felpörgetett helyen nagyon gáz lehet nő nélkül (még a Fürge ujjak kézimunkakör is csak saját ötcombújára korlátozódott).

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2015.04.22. 10:35:17

@Ditti82:
Na bumm:)!
Akkor Nóri egy "Majd otthon fizetsz egy sört!" felkiáltással fogja Gyula kezébe nyomni a repjegyet, és letudni ezt a "tartozást":).

AkkorlegyenPtr 2015.04.22. 10:38:30

@HufnágelSteve: Igen, a 5. pont tehetett be Lokinak.
Kiváncsi vagyok, hogy pl eddig tudta-e Loki, hogy aznap este P már Bencének mondta, hogy ki kell tenni Lokit.

Adott Lokinak egy ulimátumot.. ha mégegyszer .. kiskomám, jön a lófej... erre aznap este már ellene fordult.

SocialWorker 2015.04.22. 10:38:55

@XocoLatte: azért nem teljesen, mert csak azt nem árulhatta el, hogy a védettséggel mi fog történni, sajátja-e vagy valaki másé. különben semmi értelme nem lett volna az egésznek :D

pogona vitticeps 2015.04.22. 10:42:19

WTF. Na akkor nekem most lett tele a hócipőm, akármim, ezzel a szerkesztői zsenialitással, hogy tetves félinformációkkal meg reklámmal van tele a normál adás, a lényeges, magyarázó vagy épp humoros történéseket meg berki onemanshowban lehet csak látni, ott is csak fél percben, mert kell az idő a kamu fb üzenetekre, meg Pamela sminkjére, Diktátor kisasszony kamerába gúvadásaira, és a csodálatos és fényestekintetű, nagytudású, rettenthetetlen, szépségében és tökéletességében is joghurtban már féllábbal izmozó Berkire. - @°˘ł$@@-->>&¤@

melaena 2015.04.22. 10:42:40

Azert ezt a Loki vs. Peti temat is korai lenne meg tultolni,mert :
- Peti elore bemondta.ennel o okosabb.ha mar fix lenne,loki nem tudna
- Bencevel beszelt rola,piasan.Bencet,a kisfiut szereti peti,de nem bizik benne,vezetgeti ot.Sose lesz szovetsegese.
Ez a kozos furdes tema a fuiknal erdekes.De aki tisztaban van onmagaval,annak nem okoz problemat.
Egy latens biztosan zavarban lenne,ha kiuti a szemet egy fasz.

Ronni 2015.04.22. 10:45:06

@foxglove (F6): hát engem nem tudsz:))))))csak ne ekézd a szerzőt,örülünk ha valaki megírja sixx távollétében. Én a tegnapin szétröhögtem magam, de a mai sem volt rossz .Csak nem hahotáztam teleszájjal.

REmélem Ivar nem váltja le a Gyulát, ha már eddig elvergődött .Nórinak jóbb lenne ha közömbössebb parnere lenne , Gábor túl sok szelet vet.Pjotrt és LOki utilapuja szépen nő, lassan lehet aratni.

Bujumburi 2015.04.22. 10:46:29

@mézescsók: Totál egyetértek. Loki utálkozása, piszkálódása néha szeretetet is takar, ő így foglalkozik másokkal, szerintem Snezibe is bele volt zúgva, csak haragudott saját magára ezért. Péter nálam nagyon kiesett a pixisből, nem szeretem, ha valaki ennyire elszáll magától. Nem szimpi.

kismalacka 2015.04.22. 10:48:44

Olyan kár hogy N órika nem maradt szűzpöcök. És pont egy ilyen hulladékkal :(

pogona vitticeps 2015.04.22. 10:49:32

@melaena: Peti csak védi a seggét... mert így bármi lesz is, ő nyugodtan mondhatja, én biza figyelmeztettem a "barátomat"... Volt már ilyenre példa itten.
Nagyon dolgozik azon, hogy a bábjait visszakaparintsa, illetve megőrizze. A Bencének elmondom pedig annyit jelent, hogy onnantól Tina, Paca és Adri is tudja, tehát már kinyilatkoztatva, megszabva az útirány. Mindenki megnyugodhat odaát az aktív nemi életet élők csapatában, más a célpont, lehet kérem csatlakozni.

fairytale 2015.04.22. 10:56:18

Tök mindegy, mit csinál, nekem Loki a legjobb fej marad!
Most egy kicsit túltolta, de szerintem a lányok is túl érzékenyek voltak most. (Bár hozzáteszem, attól a rohadt nagy lepkétől én is hisztirohamot kaptam volna, legalább 3 napra!)
Viszont ha jól vettem ki az adásból, ez a nap pont karácsonykor volt! Loki ettől is ki volt borulva, valószínűleg ez Nórit is megérintette, szóval azért ez a tény még kicsit rápakolt az ital hatására. Mert ebben a balhéban mindenki eléggé italos volt.

Péter viszont felküzdötte magát a legellenszenvesebb játékos címig.

Nóri helyében pedig én engedném jó sokszor megszeretgetni magam az új fiúval, aztán Gyulát választanám.

pogona vitticeps 2015.04.22. 10:56:28

Nórival kapcsolatban: Attól, hogy szexel majd ( :D ) a sportiskolással még nem jelenti azt, hogy férj- feleség lesznek, vagy , hogy lecserélné a Gyulát. Jól érzi magát, megnyugszik kicsit, a sportsulis meg hazamegy hamar - gyorsan.

introverted22 2015.04.22. 11:01:40

@Ditti82: Jogos, de Nórinak viszont nincs lógása Gyula felé, tehát szemrebbenés nélkül leválthatja Gáborra... És szerintem meg is teszi.

Mók_Ica 2015.04.22. 11:02:11

@fairytale:
"Nóri helyében pedig én engedném jó sokszor megszeretgetni magam az új fiúval, aztán Gyulát választanám." - ez mekkora húzás lenne nóri részéről :))) erre gondoltam én is, remélem elég "tökös" lesz és meglépi :)))) nagyot nőne a szememben :)))

introverted22 2015.04.22. 11:03:10

@henrik_: Ezek szerint nem nézted azt, amiben Hugyos meg Ádika együtt szerepeltek. Mert ott is egyértelműen bolond volt a csaj. Semmivel sem volt jobb, mint a hotelben, csak éppen nem hugyozta össze a stúdiót. Amit Breki a végén meg is jegyzett neki.

Mildi_Bp 2015.04.22. 11:04:48

@AkkorlegyenPtr: frankón egyetértek. a sok hülye káromkodástól a felét értem annak, amit vakelnak a játékosok.

nyílegyenes labirintus 2015.04.22. 11:05:50

@Kosztarika: Hát mivel a ShármŐr elbaszarintotta a védettséget nagy csavarra most nem lehet számítani sem a szerkesztők, sem a játékosok részéről. Vagy Gábor vagy Gyula megy...
Műsorszempontból valószínűleg Gyula távozása lenne jobb választás, érthetetlen mi alapján válogatták be.

Mucsai2010 2015.04.22. 11:06:45

Loki az egyik legundorítóbb férfitípus, és most végre kimutatta a foga fehérjét. Ismerek ilyeneket a saját környezetemből is.
Mivel alapvetően egyáltalán nem jön be a nőknek és nem kaphat meg akit csak akar, ezért úgy az egész női nemen megpróbál bosszút állni. És ehhez - mivel kisstílű, jellemtelen alak - megtalálja a leggyengébb láncszemet, aki jelen esetben Nóri.

Mildi_Bp 2015.04.22. 11:08:39

Ettől a Peti gyerektől nekem is viszket már a tenyerem.

BobbyEwing 2015.04.22. 11:11:01

én sem értem ezt a nyafogást a szerzőre. Ha Sixx irogatna ChatGéza álnéven azon sem lepődnék meg. :D annyira fel sem tűnt. ha nem hisztiznek kommentben, észre sem veszem. magukat felnőtt embernek vallók jönnek ilyen szar dumával, hogy "én ezt nem olvasom el, mi volt tegnap?" óvoda.

Loki valószínűleg a Botox miatt hülyült meg. Elvitte mellőle a legjobb szövetségese, ez éket ütött közéjük. Nem véletlenül tart tőle peti, és gondolom úgy van vele, inkább lép először, mert Loki támadása nem lenne alaptalan. Csak ez a "Loki hátbatámadott" dolog nem igazán hiteles. Pont fordítva történt.

Jót röhögtem Botoxon, mikor a pókerarcáról beszélt, hogy nem lehet róla érzelmeket leolvasni. Hát ja, az injekciókúra után ne csodálkozzon, hogy az arcizmai egy állapotban vannak, mint a samunadrágja. :D

introverted22 2015.04.22. 11:11:05

@foxglove (F6): Én is azt nézem, hogy front lehet, mert nagyon érzékenyen reagálnak arra, hogy nekünk nem tetszett a mai...

fairytale 2015.04.22. 11:11:28

@Mucsai2010: Nem jön be a nőknek? A környezetemben minden csajnak - beleértve engem is - Loki a legjobb pasi magasan az édenben! :-))))))) Az ilyen típusú faszi nagyon sok nőnek jön be, persze csak azoknak, akiknek agya is van! :-) hehehe

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2015.04.22. 11:18:30

@Mucsai2010:
Szerintem alaptalanul általánosítasz a más férfiakkal való tapasztalataid alapján:).
Loki rohadtul nem szent, de az összes szapulás közben nagyon is kötődik Nórihoz, és Nóri is megmondta, hogy azt utálja a legjobban Lokiban, hogy annyira ismeri. Ezt nem tehetné, ha nem törődne vele, és Nóri mégiscsak vele bandázik, szintén nem véletlenül.
I BELIEVE THAT WE WILL WIN:)!

melaena 2015.04.22. 11:21:05

@fairytale:
Lokinak csak a serult csajoknal van eselye.
Amellett,h neha bebaszva olyan gusztustalan beszel a nokkel,mint akiket a picsajabol rantott elo, kulsore vicc kategoria.Attol senki nem fog jol kinezni,hogy televarratja magat.
Lenyegeben a tetko a szilikon/botox 2.
Meg ugye Beus megmondta,hogy fingik,bofog,igenytelen.

,, 2015.04.22. 11:22:30

@Kosztarika: nekem lenne megtiszteltetés:)
@Mók_Ica: hosszú napom lesz a beszólók számából ítélve.
@Ronni: igyekszem nem tenni többet.
@BobbyEwing: te vagy kb a 20. aki beszólt ma a kommentem miatt, ez most így jobb?
@windsor: inkább nekem szól, nyugi.

fairytale 2015.04.22. 11:23:08

@melaena: Izlések és pofonok. neked más jön be. De az nem azt jelenti, hogy Loki nem jön be normális nőknek. Sőt! A tetkó nem = a szilikonnal és a botox-al, nagyon nem!

Mucsai2010 2015.04.22. 11:23:41

@fairytale: Azoknak a nőknek nem jön be, akik neki bejönnek. Ő tipikusan az az eset, hogy 4-5-ös pasiként 9-10-es nőket szeretne.

XocoLatte 2015.04.22. 11:25:54

@pogona vitticeps: +1
remélem, Nóri és Gyula is így gondolja
mondjuk nem sok idejük lesz egymást győzködni (állj csak bátran mögém majd, ha ez a gyökér is odaáll, ő fog repülni), plusz, Botox_Pjotr most Lokit akarja majd kibasszarintani, azaz, elképzelhető, hogy SármŐrnek azt fogják nyomni, hogy álljon csak Loki mellé és minden potenciális nővel lezsírozzák, hogy Loki repüljön. Szóval, nem lesz ez a könnyű menet Nóri és Gyula részére.
És mivel Nórika bevallotta, hogy a pöcörője az ilyen Gáboroktól indul be, nem látok rá garanciát, hogy egyéjszakás kényeztetés után le is akar majd állni.

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2015.04.22. 11:26:17

@melaena:
Hát, kisanyám, ha neked Loki a "külsőre vicc kategória", akkor rajtam halálra röhögnéd magad:D!

Mucsai2010 2015.04.22. 11:26:58

@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): Abszolút nem "bandázik" Nóri Lokival, ezt nem tudom miből vetted le.

melaena 2015.04.22. 11:27:28

@fairytale:
Valoban nem egyenlo.
Mig egy normalis meretu szilikon kimondottan jot tenne egy Pornosbarbi tipusu csajnak,addig a tetko es a botox soha,semmilyen korulmenyek kozott nem all jol.

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2015.04.22. 11:29:43

@Mucsai2010:
Hogy Nóri átmegy zuhanyozni Lokiékhoz, az nem tudom mi, ha nem bandázás:).

sixx · http://comment.blog.hu 2015.04.22. 11:30:26

Szakadjatok mar le errol a ki irta temarol.

BobbyEwing 2015.04.22. 11:32:40

@foxglove (F6): ha már így megkérdezed, igen. ;-) egyébként a jár valami a 20-nak? :) úgy tűnik akkor sokaknak nem szimpatikus egy ok nélküli kirohanás. velem is előfordul olykor, én olyankor tudomásul veszem a hülyeségem következményét. bár biztosan nem dől össze a világ se a Te sem az én kommentem miatt.

Mucsai2010 2015.04.22. 11:32:54

@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): Loki nálam a "bottal sem piszkálnám meg" kategória.

Rayen 2015.04.22. 11:34:22

@XocoLatte: ebben az esetben elengedem Nóri kezét. Nem mintha Gyulus hiányozna a továbbiakban, de ez most nem egy kényszerdöntés számára, itt kell megmutatnia, hogy van esze a játékhoz. Gyulával mehet még tovább, Shármór a következő héten lecseréli, kufirc ide vagy oda. Érezze jól magát, nem érdekel, de a párválasztón ésszel döntsön, ne nunival.

,, 2015.04.22. 11:35:10

@BobbyEwing: mindenkinek aki beszólt ingyen szopás jár, nem elég?

nyílegyenes labirintus 2015.04.22. 11:36:42

@melaena: "Meg ugye Beus megmondta,hogy fingik,bofog,igenytelen."

Ezek a tulajdonságok egy tisztességes férfiember ismérvei. (+ Beus megmondta... autentikus forrás LOL )
A biológiából ismert tény, hogy csak és kizárólag a nők nem finganak, böfögnek, nekik -a békákhoz hasonlóan- a bőrükön keresztül távozik testükből a gáz.

Mucsai2010 2015.04.22. 11:40:17

@nyílegyenes labirintus: Valószínűleg akkor más fogalmaink vannak egy tisztességes férfiember ismérveiről...

Rayen 2015.04.22. 11:43:27

@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): azért jár át abba a fürdőszobába, mert ott van mozdítható zuhanyfej, a sajátjukban csak falra rögzített van, amit én is utálok.

Ditti82 2015.04.22. 11:44:41

@windsor: Igen. Gyula még tartozik. Nóri nem. Senkinek semmivel. Legfeljebb magának, hogy két nap után beengedte a bugyijába a Shármőrt.

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2015.04.22. 11:47:35

@Rayen:
Nálam különbség van az "átjár zuhanyozni" és az "együtt zuhanyzik" között, de ezen nem veszünk össze :) .

Mucsai2010 2015.04.22. 11:50:30

Szerintem a párválasztón - ha addig nem lesz semmi csavar, vagy nem esik ki egy fiú soron kívül addig - Gábor be fog állni Gyula mellé, Nóri mögé és Nóri Gyulát fogja benn tartani.

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2015.04.22. 11:51:48

@nyílegyenes labirintus:
És nem is izzadnak, csak verejtékeznek, de az sem szagos, hanem rózsaillatú, ahogy a székletük is. Ezek tudományos tények.

mézescsók 2015.04.22. 11:53:19

@XocoLatte: A sorrend nem ugyanez volt. A lányoknak a strandon meg is mutatta a védettséges cédulát, amin egy szó állt: védettség.
Hogy valaki azzal jön vissza a strandolásról, hogy lesz egy védettsége, az csak a szóhasználat miatt lehetett félrevezető, mert alapból azt jelenti, hogy az illető a védett, Amikor megjöttek a feredőzésből, a hotelben is mutatta a cédulát, tehát a te logikád szerint akkor is elmondta.. DE NEM.
Hogy nem Gábor a védett, hanem az, akinek átadja a cédulát, csak a tegnap esti összefoglalóból derült ki, amikor Berki elmondta neki, hogy ez a feladata. A lányoknak és a játékosoknak sem mondhatta el, hogy mi áll a védettség mögött valójában, mert maga sem tudta. Azt mondjuk sejthette volna, hogy nem az övé, de ez senkinek sem esett le, illetve csak Botoxnak a tegnapi adásban. Egyébként feltűnhetett volna a többieknek is, hogy a védettséghez nem szoktak cetliket mellékelni, hanem megmondják és van. Tehát nyilván kell valamit kezdeni azzal a papírfecnivel.
@Bujumburi: Sokan írják itt, hogy a karácsony hozta ki Lokiból az idiótát, amiben nyilván van valami, de az a helyzet, hogy voltak előzményei a dolognak. Pl. Snezi elleni gyűlölete, Nóri folyamatos basztatása, Manduláné ekézése (joggal különben), Beussal való kapcsolata, akit kedvelt ugyan, de szerethető kis hülyének nézett, múlt heti vallomása Pjotrnak a nőkhöz való viszonyulásáról. Emellett voltak szerethető gesztusai is: virág Beának vagy tegnap a nőknek (csak neki jutott eszébe), Nóri tréningelése ( I believe...). Nem szeretem, de színfolt a pasas, na.
Pjotr más tészta. Kezdettől nem kedveltem a pasast, de előítéletes vagyok. Alapból nem jönnek be a folyton okoskodó, magukat mindenkinél okosabbnak, tájékozottabbnak tartó emberek függetlenül a nemüktől, márpedig ő ilyennek mutatkozott.
Tudod, mi jutott róla eszembe először? STEINMANN, A GRÓFNŐ!

Gia 2015.04.22. 11:53:36

@Mucsai2010: Legyen igazad.Nem mintha Gyula sokat tenne a játékhoz,de Gábor egy suttyó.

eveMarlowe 2015.04.22. 11:53:51

Szétröhögtem magam, jobb volt mint az adás, amit nem is bírtunk végignézni.
Ez a mondat: "A leegyszerűsített dresscode tehát: kötelező a trikó, baszki; a lányok meg legyenek csajosak, írja a biblia, azaz Éden-nyelvre lefordítva: ribancos outfitbe, kiló vakolattal, halántékig kihúzott szemekkel köll ma arconpörögni." Kb. ugyanezt fordítottam én is a Páromnak, amikor Breki belejelentette a Mr és Mrs izét. :D :D :D Bencének sikerült a legjobban pffffffffff :D :D :D

tenyered_érted? 2015.04.22. 11:56:00

Nagyon viccesek vagytok! Van akinek senki se jön be, van akinek Sármőr van akinek Loki.
Ezen kár vitatkozni. Nekem pl Adri nagyon bejön ! Nincs jelentősége abból a szempontból ,amit korábban már valaki elmondott, hogy Melani milyen szép/ sztem nem!, de ez szubjektív!!/ volt egészen addig, amíg meg nem szólalt.

A lényeg mindig a külső mögött van!! És Loki-nak úgy tűnik csak problémái vannak. Innentől érdemes mint játékost nézni, mert magánemberként szintén agyhalottnak kéne lennie a lánynak, aki ilyen emberrel együtt akar lenni.
És most már játékosként se JÓ!! Nem lehet tudni mitől változott meg, elképzelhető, hogy betett neki a Mariann-Peti csere. Vagy egy korábbi kommentelő szerint eddig tartott a máz. Előjött az igazi énje.

introverted22 2015.04.22. 11:58:04

@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): Sőt, hála a távolkeletiek leleményességének, már csillámosat is tudunk kakilni :)

Mucsai2010 2015.04.22. 12:02:34

@Mucsai2010: @Gia: Tény, hogy a műsor szempontjából dögunalom a Gyula (bár őszintén szólva engem néha már szórakoztatnak a hülyeségei), de Nóri játéka szempontjából viszont egy megbízható, bombabiztos pár.

BobbyEwing 2015.04.22. 12:12:44

@Gia: engem is szórakoztat Gyula, aki még egy képet is képes elrontani. pont attól vicces, hogy baromira testidegen a hotelban. ez a feszkó jó humorforrás szerintem.

mézescsók 2015.04.22. 12:20:42

@Mucsai2010: Ezt nagyon díjaznám és nagyon röhögnék, hogy hogyan esnek pofára a nagy macsók.

Benny sk 2015.04.22. 12:31:18

Sajnos csak az Éjjelben mutatták, de a fiúk (Becks, Gábor, Bence) fürdős jelentet, talán a legszürreálisabb pillanat volt a magyar valóság show-k eddigi történetében. Kár, hogy nem hogyvoltoztátok

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2015.04.22. 12:31:34

@kismalacka:
Közben megtaláltam a nem virtuálisat is. Igaz, tiltott, de ki nem szarja le:)?!
cink.hu/amerikaban-meg-a-belsar-is-csillog-1671625470

XocoLatte 2015.04.22. 12:34:35

@mézescsók: igaz, igaz...

a papírfecnivel úgy tűnik, valóban volt minimum egy eredeti terv: teátrálisan szét lehet tépni... :D

mézescsók 2015.04.22. 12:37:44

@XocoLatte: DDDD Lehet a mai öfi fénypontja!

nyílegyenes labirintus 2015.04.22. 12:39:51

@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): Így-így. Rózsa és levendula illat.
A Brit tudósok nem tévednek...

Killary Fucking Clingon 2015.04.22. 12:42:31

Most merre jár a Fosch9 nevű Loki fan?
Amikor kiderül hogy egy igazi agresszív faszfejt istenít ? :)

Gia 2015.04.22. 12:47:20

@Benny sk: Attól féltem,hogy beverik a falba Patrik fejét pörgetés közben.Ezek tényleg egyáltalán nem komplettek.. :-)

Bujumburi 2015.04.22. 12:52:48

@mézescsók: Ez a hasonlat nagyon jó! :D Remélem beküldenek a héten még egy srácot küldetéssel, a srácok már túlságosan nyeregben érzik magukat. Én nem szeretem az értelmetlen gyalázkodást, nem szórakoztat, inkább elszomorít. Ezt utáltam a VV-ben is.

Gia 2015.04.22. 12:57:46

Loki nagyon kiakadt Ádámra,amiért paraszt volt Beussal.Sajnos ő sokkal rosszabb.

Hermesz Konrad 2015.04.22. 12:59:51

Nekem technikai jellegű észrevételem, illetve kérdésem is lenne:
Vajon ezeket a személyes interjúkat, amiket bevágnak, hogyan készítik a játékosokkal? Van egy kemény szitu, és akkor egyből behívják őket egy külön szobába, hogy mondja el, ez mi volt?
Vagy a nap végén mindenkit meginterjúztatnak? Olyan fura, mert a sírások, meg vidámkodások pont olyanok, mintha rögtön az esemény után történtek volna, ugyanakkor a játékosoknak ez igen zavaró vagy könnyítő lehet (?). Ilyenkor nagyon valószínűnek tartom, hogy kérdeznek is tőlük, és ezzel is tuti befolyásolják az egészt. De erről folyó játékosbeszélgetéseket soha nem látunk persze. Ha valaki tud erről valami infót, megírhatná.
Adri igen jópofa volt, amikor kifejtette, hogy a játékosok, illetve ő is nagyban segítik, hogy Peti megnyerje a játékot, mert azt csinálják, amit Peti mond. De hát ez érthető, mondja, hiszen Peti milyen jó játékos, és milyen okosan játszik. Hát basszus hülye ez a nő. Nem veszi észre, hogy Peti igazából mindegy milyen játékos, ha nem azt csinálhatnák, amit ő mond, és akar, akkor baszhatná.
Én már korábban megírtam itt, hogy Lokiról nincs jó véleményem. Nos, szerintem ha valaki részegen seggfej, az sem menti fel. Mandula Ádám többször kifejtette, hogy tudja magáról, hogy részegen kijön belőle az állat. Ez sem mentette fel őt az alól, hogy seggfej. Aki józanul seggfej, az részegen is seggfej, meg fordítva. Ez nem úgy működik, hogy részegen "nem ér a nevem".

AkkorlegyenPtr 2015.04.22. 13:00:43

@Gia: Nekem szimpatikus Loki, a régi Loki. Mivel ez csak játék, azért vérkomolyan nem kell ezt venni/védeni valakit, de annyit azért hozzátennék, hogy Ádám dafult értéke volt a paraszt, Loki meg kb 40 nap, elég sok előzmény után lett paraszt. Szóval én azért nem tenném őket egy helyre a polcon.

AkkorlegyenPtr 2015.04.22. 13:03:48

ahogy írtam, konkrétan nem Loki húzta túl a genyóskodást, ő a neszeszerbe tette bele a bizbazt, Gyula volt, aki felvette.. nééézdd hehehe és belenyomta Nóri hajába. Addig még Nóri is röhögött magán, Barbival. Ezt azért kihagyták páran a memóárjukból...

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2015.04.22. 13:04:48

@Hermesz Konrad:
Az interjúk össze-vissza vannak, és ettől van, hogy napokkal későbbi felvételt vágnak be, ha egy korábbi szitu szóba kerül. Ugyanez vonatkozik a napon belüli vágóképekre.
Még az elején volt olyan, hogy Lokinak egy összevágott adás alatt folyamatosan változott az arcszőre: egyszer szakálla volt, aztán borotvált lett, majd előkerült a borosta, aztán megint szakállban feszített, és végül egy borostás kitérő után megállapodott a csupasznál.

XocoLatte 2015.04.22. 13:05:56

@Shabby Bear: írta a minap, hogy most nem lesz pár napig

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.22. 13:10:35

@mézescsók: Peti nem vette még le, hogy a bizalom nem most ment el, hanem az előző körben. Ezért basztatja Lokit is. Megpróbálkozott ő a sima tagadással, de látszott, hogy senki nem hisz neki, ezért most szájbarágósan próbálja elhitetni, hogy benne meg lehet bízni. De asszem, ez a hajója elment:))

Ronni 2015.04.22. 13:11:25

@foxglove (F6): little sixxteen:))))))))))

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.22. 13:14:49

@fairytale: Az sztm nem "túltolás", ha valaki élvezi, hogy alázhatja, kínozhatja a másikat (Nórit). Ha karácsony volt, akkor MINDENKINEK karácsony volt. Nem véletlenül emlegetett pszichiátriát Loki,érzi ő, hogy valami már nem ok.

Benny sk 2015.04.22. 13:15:53

@Gia: engem az rémített meg, hogy elképzeltem, mit láthatott Patrik, amikor pörgés közben egy pillanatra felnézett :D

Mdolo 2015.04.22. 13:16:23

@Shabby Bear: én is hiányolom, már tegnap este sem volt a tegnapi HV alatt. De vigyázz, mert ha megérkezik a barátaival, akkor meg lesz minden magyarázva, te meg le leszel cinikusan trollozva ;)

melaena 2015.04.22. 13:18:03

@Hermesz Konrad:
Azert a valosag ennel sokkal bonxolultabb.
Vannak akik reszegen es jozanon is faszfejek,ok.

Aztan van olyan, aki ha iszik,akkor fasz,amugy rendben van.

Vannak,akik 10 bol mondjuk egyszer nevetsegesre isszak magukat.

Masok neha batorra,agresszivre.

Ha szerinted mindenkibol a valodi enje jon elo mindig reszegen,akkor meg nagyon fiatal vagy,vagy nagyon ritkan ejszakazol.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.22. 13:18:39

@AkkorlegyenPtr: Igaz, hogy negyven napja bent van, de attól még lehet, hogy mostanáig fegyelmezte magát, és igenis a paraszt mivoltja a default:))

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.22. 13:21:15

@Mdolo: Mert nem olvastátok, mikor kilenceske azt írta, hogy a csalódás miatt még az is lehet, hogy avit cserél:))))

Mdolo 2015.04.22. 13:21:49

@Hermesz Konrad: az interjúkat többnyire másnap veszik fel, ez még az elején derült ki. Leginkább a ruházatból lehet kikövetkeztetni. Ezért is durva, hogy Nórika sírt a riportban, mikor a Lokis vitáról kérdezték. Volt olyan blokk többször a műsorban, hogy egy játékos teljesen hiányzott a felvételekről mikor mindenki egy helyen volt (nem TujaBarbi, vagy Gyuluska), tehát lehet épp akkor rendelték be elbeszélgetésre... vagy vécén volt :D

fairytale 2015.04.22. 13:21:52

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Látszott rajta a riportban, hogy pontosan tudja, sok volt amit csinált. Tök úgy nézett ki, mint aki bőgött is előtte.
Egyébként pedig ez a Nóri kínzás szerintem inkább adok-kapok mindkét részről. Ez most tényleg más volt és nem mentség, hogy szerelmes, tudja, hogy Petiék átbaszták, karácson volt, sokat ivott, kikészült.... (De a többiek sokkal jobban ekézi a Nórit állandóan - ami persze szintén nem mentség. )
Ennek ellenére továbbra is számomra Loki a legjobb és legnormálisabb arc bent.

AkkorlegyenPtr 2015.04.22. 13:22:28

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Lehet persze :)

Nekem az az érzésem, hogy most Gyula vs Gabor meccs lesz. Loki megbeszéli a dolgot a többiekkel, ahogy a riportban is és nyugi lesz.
Ez a hét erről szól majd, csütörtökig.

Egy picit kezdem unni már amúgy, mert eléggé kifigyelhető mi lesz, hogy lesz.
3. hete találom ki, hogy mi lesz pénteken és nem azért mert akkora ász vagyok... hanem ahogy ezt korábban valaki találóan leírta, eltévékettőzték az énedhotelt.

AkkorlegyenPtr 2015.04.22. 13:26:26

Most ez a szitu van terítéken, ez kapjuk összevágva.
Aztán csüt este: nem gondolod Loki, hogy bunkó voltál? de, de gondolom, ki is készültem, bocs.. ok. Este isznak. Gyula Nóri Gábor hármas észt oszt, Peti észt oszt, Patrik a pcsén csúszik Bencével a medencéig, Loki koccint, PBarbival meg lesz egy smárolás. Kb így látom a hetünket :)

fairytale 2015.04.22. 13:26:32

Én Petit raknám ki! De nagyon!

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.22. 13:29:08

@AkkorlegyenPtr: Lehet, hogy nyomják a standardot, de még lehet az is, hogy Peti nem nyugszik, és tovább uszít Loki ellen. Az felkavarhatja még az indulatokat. Ha ilyen Gyula-Sármőr box lesz, na arra kíváncsi vagyok, hogy dobja fel a műsort:))

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.22. 13:31:03

@Mdolo: @fairytale: Így van ez, ha valakinek "kedvence" van :))) Majdnem mindegy, mit csinál:D

Killary Fucking Clingon 2015.04.22. 13:31:30

@AkkorlegyenPtr: Figyelj, ne kezd el magyarázni hogy ez csak egy játék. Mindenki tudja hogy az, de ahogy mondjuk Loki viselkedik az nem játék. Az szerkesztők már akkor picsán kellett volna hogy rúgják amikor Snezi fölé tornyosulva fizikai erőszakra utaló magatartást tanúsított, most ugyan ezt tette két lány esetében is. Tudod ezt nevezik az USA-ban bullying-nek..Nem érsz hozzá de bántod, emberségében, méltóságában. Akinek ez tetszik és aki szerint ez elfogadható magatartás az nem gondolkodik normálisan, a jelenlegi társadalmi normáknak megfelelően. Lehet ezzel vitatkozni csak nem érdemes, mert nincs igaza annak aki mást állít. A pornósbarbi azért ijedt meg valószínűleg mert egyszer kétszer már megrakta egy ilyen címeres faszfej csak nem a farkával. Ez a fasz, ha nem lettek volna kamerák, megütötte volna bármelyik lányt hogy nyomatékosítsa a mondandóját. Ezek ellen kell családon belüli erőszaktörvény.

Mdolo 2015.04.22. 13:33:36

@AkkorlegyenPtr: így van, a szerkik most épp ezt tolják az arcunkba; ármány és szerelem, taktika és csalódás, feszültség, mindenki lerágja a körmeit... közben lehet napi 6 órán át együtt röhögnek a medence partján. Eddig is simán kihagytak a cselekmény megértését segítő részeket az adásból és csak az éjjelben adják le, mintegy mellékesen a sok felesleges rizsa és ripacskodás szüneteiben.

fairytale 2015.04.22. 13:36:33

@Shabby Bear: dehogy ütötte volna meg.... nem az a típus.
Mondjuk ilyen kemény következtetéseket levonni egy megvágott, manipulált anyagból elég nagy bátorságra vall!

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.22. 13:37:08

@Shabby Bear: Igaz, de ezekben a játékokban EDDIG a határvonalat a testi érintkezésnél húzták meg. /gondold el, a VV-ben a fogkefe wc-be dugását) Loki kifejezetten megmarkolta Nóri karját és úgy taszigálta kifelé. Ez már határeset egyébként is.

Zsoofka 2015.04.22. 13:38:44

@AkkorlegyenPtr: Azért én a Pandora előtt bejátszanék egy-két Adri-fikázást by Patrik és megnézném mi történik aznap és a párválasztón. Szeretném, ha Adri arcáról lefagyna az az önelégült vigyor. Mer' egy szadista vagyok, azért. Érjen már véget a nászút és nézzük meg mire mennek egymás nélkül.

Bujumburi 2015.04.22. 13:39:18

@Shabby Bear: egyetértek, elvesztette Loki a kontrollt.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.22. 13:41:47

@fairytale: Nem kell ehhez bátorság. Loki olyan magatartást tanúsít, hogy le lehet vonni abból ilyen következtetést. Ha téves ez a következtetés, akkor erről csak Ő tehet. Ha megnézed mégegyszer azt a jelenetet, amikor a Nórival beszél, nézd meg, hogy tornyosul fölé, hogy kényszeríti folyamatos fizikai hátrálásra Nórit, majd a végén megfogja a karját, és kifelé taszigálja. Ez nem összevágás kérdése volt.

Hermesz Konrad 2015.04.22. 13:43:43

@melaena: Bocsánat, ha esetleg a véleményem belegázolt volna az önérzetedbe. Fiatal már annyira nem vagyok, bár minden relatív. Éjszakázni valóban nem szoktam.
Ugyanakkor engedd meg nekem, hogy a lerészegedést úgy ahogy van ne tartsam sem erénynek, sem felmentésnek semmi alól. Nekem az a meggyőződésem, hogy egy intelligens ember ismeri a határait és nem lépi át azokat.

Mdolo 2015.04.22. 13:44:56

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: nekem nem az a bajom, hogy itt kedvenc/utált karakterekről folyik a diskurzus, hanem az, hogy mindenkivel szemben meg akar védeni egy tévében látható karaktert, ami egyébként szerintem nevetséges is. Mindenkibe beleáll, órákkal korábbi megjegyzésekre is képes reagálni, úgy hogy őt magát nem is említették. Ezek után meg kiírja minden egyes alkalommal, hogy ma hányan mentek neki, hány trollt kellett elkergetnie, meg személyeskednek, meg offolnak, majd többekkel kellemesen elbeszélgetnek párszáz kommenten keresztül, hogy ki mit főzött aznap, mi volt a melóban, ki mit iszik éppen... Estére majd én is nevetséges leszek, mikor jön hogy ki kinek a párja ;)

fairytale 2015.04.22. 13:47:10

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Hát, nagyon nem értek veled egyet. Egyébként de, összevágás kérdése is!

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.22. 13:52:23

@Mdolo: Ismerem az érzést :) Beszélgess azokkal, akik tényleg azért jöttek:D

tomfree 2015.04.22. 13:54:14

Azért eléggé markánsan kijön, kinek milyen az alapszemélyisége odabenn. Loki szerintem egy frusztrált alak a való életben is, de sokáig képes leplezni ezt. Nem csoda, hogy maga jelentette ki, hogy nem tud elviselni egy nőt sem sokáig, a benti akciói (lásd Snezi, Nóri, Barbara) magukért beszélnek. Az a szerencséje, hogy szinte kivétel nélkül egyszerű, gyenge jellemű srácokat kapnak beköltözőként, lásd Gyula vagy az új gyerek, akiből két perc alatt kiszedik a titkos küldetését.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.22. 13:58:48

@fairytale: Konkrétan.
1. Fölétornyosult.
2. Folyamatos hátrálásra kényszerítette.
3. ebben egyetlen snitt sem volt.
4. megfogta a karját, és kitaszigálta.

Nyugodtan megmondhatod, hogy neked tetszik az, ha valaki él a fizikai erőfölényével veled szemben. Vagy csak az, ha nézheted, hogy másokkal erőszakoskodnak? Sztm azt is megmondhatod, ha ez a véleményed.:)))

melaena 2015.04.22. 14:02:22

@Hermesz Konrad:
Megengedem,de a magadfajta savanyu faszokat nagyivben kerulom.

Mdolo 2015.04.22. 14:05:28

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: többnyire csak olvasok, keveset írok, akkor is a szerkesztőket, illetve a háttérmunkát kutyázom a kezdetektől... ahogy mostanában már mindenki :D

melaena 2015.04.22. 14:13:50

Bar taplo volt Loki,sokkal undoritobb,mint Adam,aki lekurvazott egy kurvat ...
Azert azt ne felejtsuk el, hogy Nori vendeg volt a szobaban.Szolt neki tobbszor is,hogy tavozzon.Eleinte normalisan,aztan egyre durvabban.
Nem mentseg,de vasatagon benne volt a csaj.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.22. 14:14:28

@Mdolo: Sokan vagyunk, akik szeretünk "elemezgetni", esélyt latolgatni - még ha nem is úgy vannak a dolgok, ahogy képzeljük. De vannak "önmegvalósítók" is - akiknek otthon, meg a munkahelyükön soha nincs igazuk :))), de itt olyan jó a no name, meg olyanok is, akik csak az ismerősökkel beszélnek, meg azokkal, akikről úgy gondolják egy szinten vannak valük (ezek tévednek a legnagyobbat:)). :DDDDDDD

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.22. 14:19:58

@melaena: Nóri Barbi vendége volt a szobában. Emlékezz vissza, hogy mielőtt bement volna sminkelni Nóri ( a pipere táskája már bent volt), nem ment be csak úgy a mások fürdőszobájába, hanem hívta Barbot is, és együtt mentek be. Úgy gondolom, hogy a párom vendégét én csak úgy nem dobom ki, csak ha megbeszéltem azt a párommal is. Úgyhogy nincs itt semmi vastagság Nóri részéről, annál vastagabb bőr viszont Loki részéről.

ThereIsNoSpoon 2015.04.22. 14:23:30

Régi ÉH megszállott vagyok, a HV-okra csak mostanában kaptam rá, de nagyon szórakoztatóak! (Ahogy a kommentek is)
Ebben a harmadik évadban az zavar a legjobban, ahogy a szerkesztôk tökéletesen szétb...ták az egyébként jó és izgalmas valóságsó-formátumot! Az esti adásokban vagy túl sokat, vagy túl keveset mutatnak, az éjjeli szinte nézhetetlen Berki önimádata miatt, nem is beszélve az általuk írt FB kommentekrôl! (Egyszer végigolvastam, és egyetlen egyet sem olvastak be a valódi üzenetek közül! Még arra sem méltatják szerencsétlen kommentelôket, hogy elolvassák a hozzászólásaikat) A szereksztôi "közbelépések" is nagyon erôltetettek, teljesen hülyének néznek minket!
Ettôl függetlenül még mindig nézem, reménykedem! :)
Amúgy nekem is feltûnt, mintha Petinek ki lenne húzva a szeme! :) Hát ez szürreális!

Hermesz Konrad 2015.04.22. 14:24:02

@melaena: Az a megérzésem, hogy te sem vagy egy intelligens ember.

saccperköbö 2015.04.22. 14:25:25

@mokamini: ha Gyulusnak lenne vér a pucájában, akkor Pandorán valahogy meglebegtetné a hétfői nőkutyázós témát

pl. Oszt Patrik miért mondtad, hogy az Adri kövér?
vagy Peti, miért mondtad, hogy Nóri egy szemétégető?

kiváncsi lennék a csajok arcára.....

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.22. 14:27:11

@saccperköbö: Még előfordulhat. Gyula rejtett tartalékai... :)))

saccperköbö 2015.04.22. 14:28:11

@Shabby Bear: írta tegnapelőtt este, hogy most nem lesz egy darabig, az már nincs meg miért

AkkorlegyenPtr 2015.04.22. 14:42:18

@Shabby Bear: Figyelek, és nem kezdem el. Nem kell leharapni a fejem :)

" Lehet ezzel vitatkozni csak nem érdemes, mert nincs igaza annak aki mást állít. "

Ez olyan, mint hogy nemrég késeléssé fajult egy iphone vagy samsung vita.... tiszta hülyék, minek ezen vitatkozni, amikor az iphone szar. ... :)

Ha lehet vitatkozni, de kijelentjük, hogy nem érdemes, mert nincs igaza, akkor most lehet vagy nem lehet? Na mindegy.
Nem hiszem, hogy megütötte volna bármelyik lányt is, de mivel én nem ismerem személyesen Lokit, ezt sem megerősíteni, sem cáfolni nem tudom.

Bostonboy 2015.04.22. 14:42:52

Lokit azonnal ki kellene zárni a játékból. A verbális terror felér egy sima kis pofonnal, sőt! Az a csávó komplett káosz, egy agresszív, elmebeteg állat, amit az alkohol csak felerősít. Nyilván az a baja, hogy megfosztották a kedves Marcsájáról, de még ahhoz is gyáva, hogy bevallja. A bogaras poén pedig nem poén, mik ezek, háromévesek??? A nejem pl. konkrétan elájul, ha békát lát, pedig elég vagány csaj, ezt azért tiszteletben kellene tartani.

fairytale 2015.04.22. 14:47:45

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Nagyon-nagyon jó emberismerő vagy, nagy tapasztalattal... Én spec. utálom az erőszakot, és így is azt mondom, nagyon paraszt volt, de erőszak nem volt benne. Ez két ember erőfitogtatása volt, Nóri pont így ment közelebb hozzá, majd lépett hátrébb. Ez az ember soha nem lenne képes nőt megütni, ez látszik rajta.

AkkorlegyenPtr 2015.04.22. 14:47:59

@mokamini: Igen, kéne egy diavetítés L’art pour l’art stílusban. :)

Ezen agyaltam pár napja.

Fiúkat is zavarják ki picit. Lányok is kibeszélnék őket.. utána egy esti vetítés, mindkét oldalnak, utána Löevél: 10perc és párválasztó.

Vagy sok boríítttték és most nem a kérdéseket írjuk le, hanem annak a nevét, akit választunk. Hajrá :)

Veder1 2015.04.22. 14:49:01

@XocoLatte: te mindenben a szerkesztők belenyúlását látod, én meg pont az ellenkezője, szerintem mindenféle befolyásolástól mentesen is alakulhatnak így a dolgok.

fairytale 2015.04.22. 14:54:21

Hát, most direkt végignéztem újra a Lokis jelenetet. Aki ebben azt látja, hogy Loki Nóri fölé tornyosul és durva, az azt akarja látni, de nem azt, ami történt. Még csak meg sem fogta a karját, ahogy valaki írta. Kicsit taszított rajta, de éppen csak hozzáérve. :-) Szóval ez is egy érdekes kisírlet arra, ki mit gondol bele egy-egy jelenetbe, és mit lát benne.

fairytale 2015.04.22. 14:55:16

@fairytale: szavakkal igen, úgy randán beszélt, az gusztustalan volt.

introverted22 2015.04.22. 14:58:54

@windsor: ok, most néztem, hogy már megelőztek, úgyhogy kb mindegy is, de törölni már nem tudom :)

Bostonboy 2015.04.22. 14:59:51

@tomfree: Tökéletesen igazad van, szerintem is egy frusztrált alak, az elejétől kezdve ezt ugatom. Több agresszió van benne, mint a bent lévő srácokban együttvéve, ritka egy barom. És csak a kamerák miatt fogja vissza magát. A nőgyűlölete pedig beteges, vajon abból adódik, hogy senkinek sem kell? A nejem azt mondta, hogy ez az az ember, akit bottal se... Megértem.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.22. 15:01:35

Most néztem meg az ÉÉ-t, szétröhögtem magam a zOgrén. Sehogy sem tudta értelmezni a fb-os üzenetben a Pjotr-t, mindenáron Patrikra gondolt (mert annak van értelme) hihihi. Istenem, mekkora gyökér:))))

Veder1 2015.04.22. 15:04:18

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: ez a prejudikálás ami itt megy, hihetetlen :O Szerintem kövezzük is meg mindjárt! Egyébként Loki tényleg egy paraszt a neki nem tetsző nőkkel (úgy nagyjából a nők 99%-a), de a csajok sem különbek, amit Nórika is szövegelni szokott a riportszobában, és van valami perverz vonzódása Loki felé azért megy mindig utána.

nosce 2015.04.22. 15:05:49

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan:
"Még előfordulhat. Gyula rejtett tartalékai... :)))"
nem fog előfordulni, Gyula állandóan filmet forgat a fejében, nem a hotelben él

AkkorlegyenPtr 2015.04.22. 15:08:36

Ez az egész fel van építve.
Most abban a fázisban vagyunk, hogy az eddigi kedvenceket megutáljuk.
(Ez sikerül is, ahogy itt a topikot olvassuk)
TV2 megágyazta ezt a fiú sárdobálással, most Loki pont lányokat inzultál.. meccsoda véletlenek.

Ha szídunk valakit, valakiket, jobban pörög a topik, a műsor.
Szilikoncsöcs pipálva
Aktmodell pipálva
Szex pipa
Sok szex pipa
Meláni botrány 1 pipa
Beus botrány 2 pipa
Brazil szappanopera pipa (Peti Apolka)
Most éppen fordulnak a dolgok és szemét XY pipa

ThereIsNoSpoon 2015.04.22. 15:08:59

@Bostonboy: egyetértek. Bár lassan már kezdem sajnálni Lokit. Persze Nórit is, látszik, hogy mindketten "ki vannak", én Loki utolsó hetét jósolom, Nórit pedig szívesen látnám Gyula mellett. (Ja, és nekem bogár-fóbiám van, ha velem ezt tették volna, felért volna egy pofonnal)

nosce 2015.04.22. 15:14:48

Loki egyérterlműen túltolta a kretént, de nehéz a helyzete , hogyan taktikázzon a 2 agyhalott nővel a zöreg faszokat szopkodó barbival (sixx nyomán) meg a nórival akit szinte pillanatok alatt megreszel a sármör. Az a sármör aki annyira buta h elárulja titkos küldetését vagy mi a faszt, szal loki helyzete minden csak nem irigylésre méltó.a taktikai agyhalottakkal.
Na és Peti, ő is méreten aluli iq-ban, hogy lehetett ekkora fasz h kimondatta a sőrmörrel a titkát, ahelyett h használta volna ?

Bostonboy 2015.04.22. 15:15:47

@ThereIsNoSpoon: Gyula egy fura fazon, még nem döntöttük el, hogy lavór-e, vagy vödör:) De inkább pozitív, hisz nem látok benne semmi aljasságot. Nóri is megér egy misét, persze, de azért most őszintén megsajnáltam. Ő sem gonosz amúgy, csak hát sótlan úgy ahogy van. És én is remélem, hogy a héten Lokit pattintják ki!

mézescsók 2015.04.22. 15:16:38

@Bujumburi: A tegnap esti összefoglalóban már jelezték az új lakót, gondolom, ez pasas lesz, mert most azok vannak soron, továbbá eddig is kevesebben mentek be. Jó lenne valami csavar, ami azt illeti, mert a hotel fiúi eléggé elkényelmesedni látszanak. Ha megy be új, annak ma kell megtörténnie, hogy péntekig tehessen bármit is a bent maradása érdekében.

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Peti valóban fáziskésésben van. Legalább két hete, de én már inkább Apolka kiköltözésétől számítom. Bár látszólag akkor még nem rendült meg iránta a bizalom - gondolom többen tudták, ha nem is mindenki, hogy színjáték az egész párválasztó ceremónia, mert a lány hazakészül -, de kínos volt az utána való magyarázkodási meeting. Bárkiben felmerülhetett volna, ha valaki ennyire kényszeresen magyarázkodik, az mögött van valami. Amúgy a feltétlen bizalmat már az elején sem értettem. Azért ne felejtsük el, hogy mindenki nyerni ment és Peti úgy játékos mint a többi. Ha rájönnék, hogy több az esze és az érzéke a játékhoz, mint nekem, pláne nem bíznék benne vakon, mert amennyi eséllyel segít nekem (ugyan, miért tenné, de ha mégis), annyival ellenem is játszik.Torta csak egy van, ezt legfeljebb egy viszi, esetleg ketten, vagy hárman, megegyezés esetén négyen. A többi csak nyaralni volt CR-n.

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2015.04.22. 15:17:52

@windsor:
Don't worry:)!
A te linkedben mindenképpen új, hogy már a középsulisokat is foglalkoztatja a csillámtalan szar égető problémája:).

saccperköbö 2015.04.22. 15:24:08

@Mucsai2010: olyan még nem volt, hogy két fiú jött be egy héten
fiú-lány és 2 lány többször is; megnézném, hogy PBarbi vagy Nóri mit kezdene egy új sráccal, aki kevésbé gyökér mint Gábor vagy Loki volt a héten

valamit ki kell találni a szerkiknek, mert ugye a nagy terv elúszott, szóval valami más lesz, pl. nagy lenne, ha na mindenki nyilatkozzon kinek nem adna védettséget a fiúk közül, na ahogy most Loki áll ő nyerne, erre Breki... akkor jó, tied a védettség...hehehe.... vagy na jó Loki, a viselkedésedért cserébe a párválasztón a mögé a lány mellé kell állnod, ahová Gábor áll, aztán a csaj dönt....

saccperköbö 2015.04.22. 15:30:05

@nosce: na nálam is ezzel dőlt meg Peti nagy esze Mariannal együtt, ha ekkora májer miért nem ennyit mondott... figyu tudom mi a küldetésed válassz engem és benntartalak, majd anélkül, hogy az új srác vmit mond elmegy szépen...

Veder1 2015.04.22. 15:30:14

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: "Ez a fasz, ha nem lettek volna kamerák, megütötte volna bármelyik lányt hogy nyomatékosítsa a mondandóját."

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2015.04.22. 15:34:21

@fairytale: @Vödör:
Hagyjátok már rájuk:)!
Akik szerint Loki ezerszer rosszabb, mint Ádám volt, és nem látják, hogy IQ és EQ szempontjából mekkora különbség van a két figura között, azokon ti mit akartok meggyőzni?

Ronni 2015.04.22. 15:40:00

@Bostonboy: igaza van a neveznek, a hajas csípőjét látva, felmerul miért fikázza a csajokat. Hula lánynak mehetne gond nélkül..

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.22. 15:44:06

@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye):
Na mégeccer:)
Loki párja Barbi. Egy szobában laknak.
Nóri bement Barbihoz, hogy sminkeljenek.
Loki kidobta, anélkül, hogy Barbival megbeszélte volna.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.22. 15:48:17

@Vödör:
Figyelhetnél kicsit jobban, mert nem én írtam. Idemásolom:

SHABBY BEAR 2015.04.22. 13:31:30
@AkkorlegyenPtr: Figyelj, ne kezd el magyarázni hogy ez csak egy játék. Mindenki tudja hogy az, de ahogy mondjuk Loki viselkedik az nem játék. Az szerkesztők már akkor picsán kellett volna hogy rúgják amikor Snezi fölé tornyosulva fizikai erőszakra utaló magatartást tanúsított, most ugyan ezt tette két lány esetében is. Tudod ezt nevezik az USA-ban bullying-nek..Nem érsz hozzá de bántod, emberségében, méltóságában. Akinek ez tetszik és aki szerint ez elfogadható magatartás az nem gondolkodik normálisan, a jelenlegi társadalmi normáknak megfelelően. Lehet ezzel vitatkozni csak nem érdemes, mert nincs igaza annak aki mást állít. A pornósbarbi azért ijedt meg valószínűleg mert egyszer kétszer már megrakta egy ilyen címeres faszfej csak nem a farkával. Ez a fasz, ha nem lettek volna kamerák, megütötte volna bármelyik lányt hogy nyomatékosítsa a mondandóját. Ezek ellen kell családon belüli erőszaktörvény.

Killary Fucking Clingon 2015.04.22. 15:48:36

@fairytale: Szociopata. Nem gondolnád róla hogy veszélyes, kimondottan építgeti a róla, másokban kialakuló képet. Viszont, ha kirántod alóla a szőnyeget akkor megtapasztalod hogy milyen valójában. Az a bizonyos szőnyeg pedig ki lett rántva amikor a Pjotr lebaszta a viselkedése miatt, az akkor begyűjtött szégyen és megaláztatás lett kivetítve Nóri és P. Barbi irányába, a nyilvánvalóan gyengébbek védekezni nem igazán tudók irányába. Lehet erről beszélgetni. Hova jártál egyetemre?

nosce 2015.04.22. 15:48:45

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan:
Most nem azért, de Barbi megkérdezte h bejöhet Nóüri sminkelni ? Ha a szobatársad (mert túlzás lenne lokit meg barbit párnak tekinteni) behív valakit de te nem akarod , akkor mivan ? ki a szemét meg a hülye ?

Kosztarika 2015.04.22. 15:50:10

@Hermesz Konrad: "Nem veszi észre, hogy Peti igazából mindegy milyen játékos, ha nem azt csinálhatnák, amit ő mond, és akar, akkor baszhatná. "

volt pár enyhe próbálkozás.. amit Pjotr igencsak rossznéven vett. Elmondta, hogy Barbinak ezért kellett kiesnie, mert nem azt csinálta, amit ő mondott (kinyilatkoztatott!) Most pedig Lokira van kiakadva,m hogy egyedül elé merte dönteni, hogy kamubalhét csinál az új fiúval.
Végkövetkeztetés: Peti szerint azonnal ki kell dobni, aki ellenszegül neki :( Kár, hogy a többiek ennyire vakok és hagyják ezt)

Gia 2015.04.22. 15:50:51

@nosce: Petiék nem tudhatták,hogy megsemmisül a védettség,ha Gábor elmondja,hogy ajándékba adhatja valakinek.

Kosztarika 2015.04.22. 15:52:18

@AkkorlegyenPtr: mint pl akkor, mikor mindenki Mölanit hugyosozta, pedig Snezi még bele is lépett a saját "levébe" de azt mintha észre sem vették volna :D

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.22. 15:53:06

@mézescsók: Peti koncepciója, hogy maradjon bent, aki okos, jól játszik, és aki nem, az menjen, mert kiszámíthatatlan.
Lehetne úgyis, hogy mindig a legerősebbet ejtik ki, hiszen az a legnagyobb ellenfél. Mintha Adrinak most leesett volna ez.

Kosztarika 2015.04.22. 15:53:21

@XocoLatte: megérezte, mikor kell elmenni :D :D

Killary Fucking Clingon 2015.04.22. 15:54:09

Nem szeret, nem szorong, nem tanul.
A személyiségzavart a társadalmi kötelezettségek figyelmen kívül hagyása jellemzi, a hűvös közömbösség mások érzéseivel szemben. A frusztráció toleranciája alacsony, az agresszió nagyon könnyen megnyilvánul, így az erőszak is. Mások hibáztatásának a tendenciája észlelhető, vagy hihető racionalizációi annak a viselkedésnek, ami miatt konfliktusba kerültek a közösséggel.legnagyobb gyengesége, hogy nem tudják magukat különféle érzelmi helyzetekbe beleélni, mások helyébe képzelni. Ennek következtében általában sikeresek, hiszen céljaikat keményen, sőt kíméletlenül megvalósítják. Egyidejűleg a szociopaták sima modorú, gyakran vonzó és spontán személyiségek, meggyőző beszélőkészséggel. Rosszul viselik a monotóniát, hamar elunják magukat, állandó szükségletük van különböző impulzusokra, ami felelőtlenséggel párosul. Hazudozók, manipulálják a többieket, nincs lelkiismeret-furdalásuk, gyenge az emocionális életük, érzéketlenek, impulzívak, azaz csekély mértékben képesek kontrollálni viselkedésüket. Azt a tényt, hogy csak saját céljaikat követik, legtöbb esetben jól tudják titkolni vagy a gyanakvást elaltatni. Gyakran csak a közvetlen környezetük van azzal tisztában, hogy "valami nincs rendben" Jürgen Müller, a müncheni egyetem professzora. Vitatkozzál. A csávót mutogatni lehetne a diákoknak..

nosce 2015.04.22. 15:54:38

@Gia:
dehogynem tudhatták, ez még a náluk hülyébb friss húsoknak is nyilvánvaló volt nemhiába csak sármör volt olyan hülye a zéden történetében h elárulta (asszem csak ő) nyilvánvaló h megsemmisül

Gia 2015.04.22. 15:54:40

@Kosztarika: Gáborék sem voltak jobbak,amikor "megtisztelték" a fürdőszoba csempézett falát.. :-o

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.22. 15:55:00

@Gia: Így hát nem jogos Mariann nagy ön-vállveregetése, mert a lényegre nem jött rá, sőt el is veszett a védettség.

Gia 2015.04.22. 15:57:09

@nosce: Sármőr tényleg gyagya volt,hisz ott állt a levélben feketén-fehéren,hogy titok,de Mariannék nem olvasták a levelet,ergo nem tudhatták.

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2015.04.22. 15:59:19

@Shabby Bear: @vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan:

Na, most már én is azt mondom, hogy "kissé" túl van tolva ez a "Loki, a szociopata nőgyűlőlő" ellenkampány! Nem érdekel, ki hova járt egyetemre, ahogy az sem, hogy kinek milyen tapasztalatai vannak agresszíven tahó, mindent az erőszakkal megoldani akaró férfiakról, de ez se legyen már akkor kevésbé ciki, mint ahogy mások Lokit védik körömszakadtukig!

Loki aztán borzasztóan építgette a varacskosdisznó képet, már a promóanyagokon is így szerepelt:)!

Kosztarika 2015.04.22. 16:00:15

@fairytale: teljesen egyetértek veled.. még HA, ESETLEG így lenne is, nincs jogunk ilyen következtetést levonni és tényként közölni senkiről.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.22. 16:00:41

@nosce: Én nem "szemeteznék", meg nem "hülyéznék". Nem tudjuk, hogy megkérdezte-e. Otthon engedélyezteted a vendéget? Én pl nem, de ki sem dobom a másét. Felfogás kérdése. Egyébként ezt csak arra írtam, hogy valaki megemlítette, hogy ez "Loki szobája". Úgy gondolom, hogy IS.

Bostonboy 2015.04.22. 16:01:25

@Ronni: Na a lányok fikázása pedig..bár tegnap ez már ki lett tárgyalva, de amit nekünk megmutattak a szerkik, aszerint Loki kezdeményezte ezt is. A többi meg társult. Nem hiszem, hogy utasításra történt volna, lásd Gyula viselkedését. A lányok úgy néznek ki ahogy, a fiúk szintén. De egy Petinek, egy Lokinak nincs erkölcsi és semmilyen alapja a másik külsejét bírálni. Egy transzvesztita, meg egy szociopata ocsmányság nehogymár cikizze a csajokat, akármennyit is híztak. Lokinak a Mariann istenítése megvan: a csaj fölkel hajnalban, fogat mos és kikeni magát és úgy fekszik vissza Lokker mellé az ágyba. Na komám, én az ilyen nőtől ugranék ki az ablakon! Hadd bújak csak oda mellé ébredés után rögvest, de ha lehet még félálomban!

nosce 2015.04.22. 16:01:29

@Gia:
persze jogilag nem tudhatták :), de azért van alacsony IQ-ja petinek mert rá kellett volna jönnie h mi a következménye ha egy titok idő előtt kiderül, már elég ideje van benn meg gondolom látott pár éden hotel részt is

AkkorlegyenPtr 2015.04.22. 16:02:05

@mézescsók: " A tegnap esti összefoglalóban már jelezték az új lakót,"

Tényleg? Ez kimaradt. Hm, na várom mi lesz.

Tegnapiból nekem az a jelenet volt a kedvencem, amikor a 2 lány sírt (na nem ezért még mielőtt nekemestek :) ) hanem ahogy Gyula pislogott, mint hal a szatyorban :)

Basszus, csak megkérdeztem volna, hogy mi a baj?

Nóri már sírt, amikor Barbara megérkezett, szóval Zsülien nem nyomta meg a REC gombot...fel sem vette, hogy a párja sír, majd B-nél is csak nézett, hogy... hm már élesben vagyunk?

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2015.04.22. 16:02:52

@nosce: Úgy egyáltalán miért ott van Nóri sminkkészlete Lokiéknál?

,, 2015.04.22. 16:05:07

@Kosztarika: vagy előre tudta, hiszen ő Loki:) (viccvót!)

Vajon másodpéldány mit gondolhat Lokiról?

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2015.04.22. 16:07:43

@Shabby Bear:
És ezt te mind levetted Lokiról egy szerkesztett tévéműsor alapján:P? De nem általánosítunk meg vetítünk ki, ááááááááááá, dehogy:D!

Merthogy ebből csak a "hűvös közömbösség mások érzései iránt", a "mások hibáztatásának tendenciája", a "hihető racionalizációi annak a viselkedésnek, ami miatt konfliktusba kerültek a közösséggel", a "nem tudják magukat különféle érzelmi helyzetekbe beleélni, mások helyébe képzelni", a "sima modorú, gyakran vonzó személyiség", a "felelőtlenséggel párosul", a "nincs lelkiismeret-furdalásuk" és az "érzéketlenek" nem igaz Lokira.

Én nem XY professzorral vitatkozom arról, hogy ez a szociopata tankönyvi definíciója. Én legfeljebb veled vitatkoznék, hogy ez nem igaz Lokira, róla ugyanis XY professzornak fogalma sincs, tehát ezzel nem igazoltál semmit.

Loki, a simulékony! Ez a nap vicce:)!

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.22. 16:09:34

@Shabby Bear: Oké. És mivel magyarázod a másnapi "virág-bocsánatkérést"? Valaki mondta neki? Vagy mégis tudta, hogy nem helyes, amit tett?

Kosztarika 2015.04.22. 16:17:48

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Most mé baj az, ha taplókkal nem beszélgetek?? :D :D

mézescsók 2015.04.22. 16:18:12

@Bostonboy: "Az, aki szép, reggel is szép, amikor ébred, még ha össze is gyűrte az ágy."

,, 2015.04.22. 16:19:54

@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): respect:) én meg sem merek szólalni, de egyetértek veled:)

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.22. 16:20:38

@Kosztarika: mert egysíkú leszel:))))))))))))) Egyébként is mindig mondom, hogy az, hogy ki van a rács másik oldalán, az csak filozófiai kérdés:))))))))))))

verkli 2015.04.22. 16:21:01

Gábor elvesztette az átruházandó védettség kártyát - vagyis semmit sem vesztett, talán még nyert is vele. A párválasztón egyébként is kioszt négy Gábortól_védettség kártyát azoknak, akik nője mögé nem áll be, tehát az ő szempontjából mindegy, hogy van-e ilyen kártyája, vagy nincs.
Ez az elvesztegetett kártya csak a többiek kezében lehetett volna fegyver, de Peti és Mariann semlegesítette. Nagy kérdés, hogy ez jó lépés volt-e vagy sem.

capa05 2015.04.22. 16:24:50

Kacagtató ez a "fölé tornyosul " duma .. legalább 15 centivel magasabb ha egymás mellé állnak akkor is "tornyosul"??

,, 2015.04.22. 16:25:54

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: én az első 2 ÉH alatt +a VV7 előtti VV-kben szerettem itt elemezgetni, sőt szinte kizárólag csak ON voltam.. a VV7 elvette a kedvemet, nem volt értelme mert mindenki indulatból kommentelt.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.22. 16:26:52

@verkli: Azt honnan veszed, hogy mi lesz a párválasztón? Vagy csak nem láttam vicc-jelet?

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.22. 16:29:06

@capa05: Ja, Nóri is hülyére röhögte magát, mint te.

Veder1 2015.04.22. 16:34:31

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: bocs, akkor nem neked szólt. Mondjuk egyetértettél vele: "Nem kell ehhez bátorság. Loki olyan magatartást tanúsít, hogy le lehet vonni abból ilyen következtetést. Ha téves ez a következtetés, akkor erről csak Ő tehet." Ezzel viszont én nem értek egyet. Milyen hülyeség már az, ha valaki elégtelen információkból, és a saját fantazmagóriájából egy téves következtetést von le, akkor arról a másik tehet?!?!

,, 2015.04.22. 16:35:36

jól van léptem, úgy látszik ez nem az én napom

Kosztarika 2015.04.22. 16:39:07

@Shabby Bear: Tudom, hogy Lokira írtad és lehet hogy igaz is rá, de Petire legalább annyira @Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye):
"@Shabby Bear:
És ezt te mind levetted Lokiról egy szerkesztett tévéműsor alapján:P? "
Nem ezt kimásolta valamelyik szakkönyvből és ráhúzta Lokira :D

verkli 2015.04.22. 16:42:59

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: én sem látom a smiley-t

Azzal, hogy mondjuk Nóri mögé (Gyula mellé) áll be, automatikusan ad egy-egy Gábortól_védettség kártyát a többi négy fiúnak, még akkor is, ha az a kártya nincs kinyomtatva, hogy a lakosság is jól láthassa.

hányok (törölt) 2015.04.22. 16:46:31

@sixx: HaHa Ma az Éden Éjjelbe az egyik üzenetben Péter-t Pjotrnek írták.Egyre terjed az ige ,Berkinek fingja nem volt ki az a Pjotr Patrikra tippelt :D

Kosztarika 2015.04.22. 16:46:54

@verkli: Igen! :D és ez mindenkinél így van a párválasztón, a fiúk és a lánnyok esetében is :D :D
Aki meögé nem állnak az bent maradt, vagyis "megvédték" a kieséstől :D

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.22. 16:47:52

@Vödör: Nem szoktam a benyomásaimhoz igazítani a tényeket. Nekem nincs fantazmagóriám, bátran állíthatom. Kedveltem Lokit, sőt most sem utálom. A viselkedését meg olyannak láttam, amilyen volt, agresszívnak, sértőnek, alaptalanul kritikusnak. Ha valaki abból akart következtetést levonni, amit látott, ám tegye. Írj nekik és kritizáld őket, ha neked úgy esik jól. Bár azt nem értem, hogy honnan tudod, hogy téves következtetést vontak le. Lehet, hogy Loki valójában olyan, aminek most mutatta magát. Mivel ő mutatta magát ilyennek, nem sértődhet meg, ha mások is ilyennek gondolják. Azt sem tudom, hogy számodra mi az "elégséges" információ.
Egyébként nem a következtetéssel értettem egyet, hanem azzal, hogy valaki a látottakból következtetést vonhat le.

mézescsók 2015.04.22. 16:49:16

@nosce: Szia! Rég olvastalak. Ebben a szériában talán még egyszer sem.
Szerintem ez a védettséges történet nem volt véletlenül kitalálva pont így, és akkor bizonyosodhatott volna be, hogy van némi kombinációs készségük, ha erre rájönnek.
Kapott a sármőr Gábor egy cetlit. Az első - teljesen logikus - gondolat az volt, hogy ez az övé, mindenki így is gondolta. A védettséges cetliről mindenki tudott.
Második lépésként felmerült - szintén mindenkiben -, hogy védettséget nem szoktak csak úgy karitatíve osztogatni, annak ára van. És itt aztán a többség meg is állt, mert nem agyaltak tovább. Még sajna azon sem, hogy mit kell csinálnia. Szerintem arra gondoltak, hogy nőt kell szereznie maga mögé, oszt annyi. Ez hiba volt részükről, mert ez nem külön feladat. Mindnyájuknak ezt kell csinálniuk hétről hétre.
A következő lépésig már csak Botoxék jutottak el: nem biztos, hogy övé a védettség, azt át kell adnia valakinek.
Szerintem Peti nem vétett olyan nagyot, sőt. Kiénekelhette volna a sajtot a srác szájából, de miért tette volna? Jelenleg a villában nem ő van a legnagyobb veszélyben.A legnagyobb ellensége Loki, akinek viszont szerintem nem mer azonnal neki menni. Így viszont megfosztatott Gábor a választás lehetőségétől - ő maga nem volt védett, tehát csak a választástól! - és ismét szabad a pálya. Akár Gábor is utazhat egy szépet, remélem, turista osztályon. Gábor volt barom. Nem értelmezte, hogy mit is mondtak neki, nevezetesen, hogy kussoljon. Hogy ez nem a bújócska, ahol ha kiapacsolnak, akkor előjöhetsz.
Ez az első szerkesztői húzás ebben a szériában, amiről az a véleményem, hogy priceless. Már amennyiben szándékos volt.

@AkkorlegyenPtr: Mérget nem vennék rá, mert én csak háttértévézek, de mintha azt hallottam volna, hogy Gábor védettségének annyi, Loki is megkapja a büntetését Nóri csesztetéséért, és jön valaki.
Én Gyulát annyira nem hibáztatom. Úgy őszintén, mit tud kezdeni egy szerencsétlen férfi két bömbölő nő mellett??? Arról már nem is beszélve, hogy jobban teszi, ha nem kérdezi meg, mert hátha elmondják!!! " Mert mindennek rendelt ideje vagyon és ideje vagyon az ég alatt minden akaratnak" (Biblia - A prédikátor könyve). Szépen az éj csöndjében, ha mindenki lenyugodott, meg lehet kérdezni. Bár ha jól emlékszem Nóri Gáborral múlatta az időt, szóval erről lemaradt. Ellenben nem vesztett semmit, másnap úgy is minden kiderül.

,, 2015.04.22. 16:53:19

@nosce: ja, te meg írjál csak nyugodtan, én nem szegem az alku rám eső részét, nem vagyok az a típus
na viszlát tényleg

HufnágelSteve 2015.04.22. 16:53:27

@Shabby Bear: Antiszociális személyiségzavarnak hívják mostanság szociopata és pszichopata helyett. Ennek van mértéke (amorális, antiszociális, aszociális, szociopata és pszichopata). Bizonyos anyagok pl. alkohol és drogok, érzelmi traumák, sőt bezártság, egyedüllét és kiközösítettség érzése is kiválthatja vagy fokozhatja. Te már helyből a 2. legerősebb fokozatot mondtad be, de ez nem kártyajáték, hogy kontrázzunk, mert alá nem lehet menni. Lokira az szerintem nem igaz, hogy nem képes magát más helyzetébe beleképzelni, nincs semmi empátiája és nincs semmi érzelmi intelligenciája. Egyértelműen amorális, ami alkohol és stressz hatására fokozódik nála, de stressz hatására ez általános, nála a mérték, ami láthatóan súlyosabb. Nincs magával megelégedve és nonkonformista, hajlamos lenézni a nálánál alacsonyabb intelligenciával és műveltséggel rendelkezőket, bár ez atyáskodó viselkedésbe is átcsap. Nem fogom megvédeni, de szerintem a tényleges fizikai erőszak jelenleg még távol áll tőle, bár a vele szembeni erőszakra valószínűleg már durvábban válaszolna, ha azt nem szándékosan provokálja a másik lejáratása végett.

Veder1 2015.04.22. 16:54:16

@Shabby Bear: ezt kb. rá lehet húzni a valóságshow szereplők jó részére, főleg azokra, akik tudatosan játszanak, ettől még nem lesz valaki szociopata mert ahhoz sokkal több minden kell. Ráadásul a személyiségek sohasem fehérek-feketék.

A wikipedian vannak még érdekes dolgok, jót röhögtem rajtuk :)
"Ezek 3 kivételével a pszichopátia Cleckley által meghatározott jellemzői:

Felületes báj, amit fel is használ ahhoz, hogy elérje céljait
Okszerűtlen gondolkodás
Idegeskedés hiánya
Megbízhatatlanság
Őszinteség hiánya
A megbánás és szégyenérzet hiánya
A szociális normák szándékos megszegése
Gyenge ítélőképesség és a saját hibáiból való tanulás hiánya
Kóros egoizmus
Öngyilkos szándékok, bár ritkán valósítja meg
Empátia teljes hiánya
Személytelen, unalmas szexuális élet
Felelőtlenség

Megjegyzés: egyes szakemberek szerint, ha ebből 3 jellemző illik egy egyénre, az pszichopatának nevezhető."

Namost ha valaki a felületes báját használja, hogy elérje céljait, felelőtlen, és unalmas a szexuális élete, akkor biztos pszichopata, peeeeersze, ez a konyhapszichológia mindig megnevettet :D

mézescsók 2015.04.22. 16:54:57

@hányok: A legjobb a beolvasott fb üzenetekben, hogy mindig ugyanazok üzeneteit olvassák be. Legalább annyi fáradságot vennének maguknak, hogy változtatnának a neveken.

verkli 2015.04.22. 17:05:03

@mézescsók: "Szerintem Peti nem vétett olyan nagyot, sőt. Kiénekelhette volna a sajtot a srác szájából, de miért tette volna? Jelenleg a villában nem ő van a legnagyobb veszélyben.A legnagyobb ellensége Loki"

Erről van szó. Ha meggyőzte volna Gábort, hogy adja neki a kártyát, akkor kitehette volna Lokit, ráadásul most arcvesztés nélkül. A kockázat csak annyi, hogy ezt Loki is megtehette volna, ha ő a jobb Gábor meggyőzésében. Szóval egy erős fegyvert semlegesítettek, ami akár fordítva is elsülhet. Nem tudom eldönteni, hogy melyik eseményre lett volna nagyobb esély, de ez a hajó elment..

Kosztarika 2015.04.22. 17:10:41

Most viszont, hogy nincs védettség senkinek Patrikék, Petiék és Bencéék boldogok, hogy a Sármőr dugogatja Nórit, mert feltételezik, hogy mögé fog állni és Gyula esik ki. Remélem Nóri meglépi a váratlant és Gábőrt küldi haza. :D

ZLATAN 2015.04.22. 17:12:17

Kedves amatőr és félprofi pszichológusok! Nektek vagy nagyon sok időtök van vagy annyira el vagytok telve a felszínes tudásotokkal és a neten talált félközhelyes áltudományos maszlaggal, amit magatokévá tettetek, hogy ezen lassan már nevetni sem lehet. Ébresztő! Tényleg pszichoanalizáltok egy játékost, aki tisztában van vele, hogy kamerák veszik és teszitek ezt egy összevágott anyag alapján?? Gondolkozzatok már el! Kényszer gyógykezeltetni nem akarjátok?? Mi van veletek??

ZLATAN 2015.04.22. 17:14:43

@verkli: Osztom a véleményed, egyelőre nincs elég információnk arról, hogy ez most jó vagy rossz lépés volt, de biztonsági játék szempontjából előnyösnek látom. Pjotr és Botox mellett azért halkan annyit had mondjak el, hogy a többiek eddig sem jutottak el fejben.

verkli 2015.04.22. 17:16:43

@Kosztarika: Nóri eddig nem hibázott nagyot. Szerintem átlátja, hogy Gyula a jó pár. A nyugtató kezelés pedig megvolt Gáborral, aki viszont csapnivaló partner lenne a gömbözésnél.

mézescsók 2015.04.22. 17:19:40

@verkli: El bizony! Pont így a jó, mert ismét nyitott a kérdés. Mármint nekünk jó, Pjotr és Loki három hónappal ez előtti lelkivilága meg nem hoz lázba.
@ZLATAN: DDDD Loki egy teljesen egészséges lelkületű fiatalember, aki piált és megzakkant kicsit.Van és volt ez így mással is!!! Kialussza, bocsánatot kér, amit meg is kap, bár senki nem felejt. Aztán hazajön (jött) és remélem jót röhög magán és a kommentelőkön, ha olvassa.

Kosztarika 2015.04.22. 17:21:11

@verkli: Gáborral a gömbözésig el sem jutna :D Sem nem megbízható, sem nem okos (és akkor még finom voltam :) ) viszont nagyképű, önimádó és nőcsábász. Nóóóri, legyen eszed! :)

Ronni 2015.04.22. 17:22:25

@mézescsók: Reméljük a következő párválasztón már adják neki a repjegyet hogy mi is kacagjunk RAJTA

beacska 2015.04.22. 17:23:35

működik a szisztéma, ezen a héten Peti és Loki az abcug :DDD

én bírom a csajokat, akik szemrebbenés nélkül dugnak bent. sokkal szimpatikusabbak, mint a profik, akik semmit nem adnak ingyen.

Loki és Nóri közt van egy nagyon furcsa se veled-se nélküled kapcsolat. érdekes lenne megfejteni...

Barbara jön fel nálam, mint a talajvíz...haj-rá Loki, Nóri és Barbara!

A két taktikus, meg megszívta...úgy kell neki, Lekvár Peti!

beacska 2015.04.22. 17:25:20

@ZLATAN: de igen, biztosan akarják...meg csúnyán ki is kéne zárni :DDD

...bárkire is gondoltál...Peti? Patrik? Loki? Nóri? Adri? :DD

ZLATAN 2015.04.22. 17:25:34

@mézescsók: Sem pro sem pedig contra nem szerettem volna érvelni Loki kapcsán, csupán felbosszantott ez a felszínes alsó-közép kategóriás maszlag, amit itt le akartak dugni egymás torkán a kommentelők. Ettől ő lehet még egészséges és lehet személyiségzavaros is, engem túlzottan nem is érdekel. Azt azonban vegye mindenki figyelembe, hogy véleményem szerint Lokinak elég súlyos szerelmi bánata van és nem elég, hogy elvették tőle Botoxot, hanem még nézheti is a nap 24 órájában, ahogy a szövetségesével mozog. Ti hogy reagálnátok ebben a helyzetben?

beacska 2015.04.22. 17:26:01

@Kosztarika: ne mondj ilyet, mert kamilla ignorál ;)

beacska 2015.04.22. 17:26:54

@ZLATAN: ...már ha volt szerelem...szerintem inkább kanos, de a végeredmény ugyanez ;)

ZLATAN 2015.04.22. 17:27:10

@beacska: Most éppen Lokit pszichoanalizálta a hozzáértő közönség.

Sanda.Ipse 2015.04.22. 17:27:45

@verkli: Előzőleg a műsorban Marianna szájából már elhangzott, hogy éppen az óvóbácsinak akarta (volna) megszerezni. Gondolom azért, hogy másé ne lehessen.

ZLATAN 2015.04.22. 17:28:27

@beacska: Kanosságnál több...Inkább extrémen kanos, de bevallotta, hogy szerelmes. Kamerába...Szerintem ráadásul nem is füllentett, mert elpirult, zavarban volt meg kínlódott. Nem hiszem, hogy ekkora színész.

Veder1 2015.04.22. 17:31:10

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: ezzel egyetértek: "A viselkedését meg olyannak láttam, amilyen volt, agresszívnak, sértőnek, alaptalanul kritikusnak." , de ne idegelj már a többivel!

Az alap állítás az volt, hogy Loki, ha nem lettek volna kamerák megütötte volna a lányokat. Erre írtad azt, hogy olyan magatartást tanúsított, amiből le lehet vonni ilyen következtetést, és ha ez a következtetés téves is, ez akkor is Loki hibája.

Azért álljunk már meg, van különbség aközött, hogy Loki agresszív viselkedéséből azt következtetjük, hogy a kinti életben is ilyen lehet (bár ez is kérdéses, mert elég speciális környezetben vannak), meg a között ha valaki azt írja, hogy Loki agresszív viselkedéséből az jön le, hogy kamera nélkül megverte volna a csajokat. Utóbbi esetben azért jogos a kérdés, hogy mégis ezt hol álmodtad? Pl. akkor annak a következtetésnek is van alapja, hogy Beus meg is ölte volna mandulát ha nincsenek kamerák? Beus innentől kezdve pedig egy gyilkos, mert bár lehet hogy téves a következtetésünk, de ez is Beus hibája, nem a miénk, hogy kissé elszaladt velünk a fantáziánk?

ZLATAN 2015.04.22. 17:32:21

@Chat Géza: Nekem tetszett az összefoglalód, jól szórakoztam rajta és köszönöm.

Kosztarika 2015.04.22. 17:33:50

@beacska: nem hinném.. :) és tényként csak azt közlöm, amiben egészen biztos vagyok :)

Killary Fucking Clingon 2015.04.22. 17:33:58

@Vödör: nagy ívben leszarom hogy ki mit gondol, szerintem egy féreg :) én így "rajongok "

Kosztarika 2015.04.22. 17:35:29

@Sanda.Ipse: persze, de nem azért, mert Petikéje veszélyben lenne, hanem, hogy ISMÉT az Ő akaratuk érvényesüljön és azt tegyenek ki akit csak akarnak. Tippem is van :)

Killary Fucking Clingon 2015.04.22. 17:35:34

@Vödör: könnyen előfordulhat az erős felindulásból elkövetett emberölés :) még egy "játékban" is mert hisz mégis csak ország világ előtt aláznak meg..egy egy kocsmában kevesebbért késelnek.

verkli 2015.04.22. 17:36:33

@Sanda.Ipse: Igen. Ezért mondom, hogy elsiették egy kicsit Gábor 'lebuktatását', de az ő helyükben én sem lettem volna okosabb. Maga a jelenet is olyan volt, hogy ott helyben derült ki az okosság, szóval nem sok idejük volt átgondolni. (Nem érdekel, hogy a jelenet szerkesztett-e vagy sem, abból okoskodom, amit kapok)

ZLATAN 2015.04.22. 17:38:10

@Shabby Bear: Kell aggódjunk Loki testi épségéért a nem hétköznapi rajongásod okán? :))

Kosztarika 2015.04.22. 17:48:29

Ami most itt ezekkel a pszichológiai értékelésekkel folyik - pro és kontra is - illeszkedik a mai hv címéhez.
" A túltolt geciskedés tipukus esete"

Gratulálok a résztvevőknek. :D

beacska 2015.04.22. 17:49:35

@ZLATAN: @beacska: Mariannát ki is hagytam, pedig ő is megérne egy misét...

ZLATAN 2015.04.22. 17:52:11

@beacska: Akkor mondasd el érte! :))

beacska 2015.04.22. 17:52:54

@Kosztarika: jóóó, de aki "ismeri" Lokit, az nem hiteles, ezért el sem kell olvasni ;)...

lobbantott tsilke 2015.04.22. 17:54:00

Málpedig én maladok ilyen izének, ezélt megkéldezném: nincs kölcsön egy sölnyitótok?

ZLATAN 2015.04.22. 17:57:06

@lobbantott tsilke: Ha leírod 100x, hogy ROMANES ITE DOMUM, akkor kapsz :))

mézescsók 2015.04.22. 17:57:06

@Ronni: Igen!!!
@Kosztarika: Múltkor az egyik riportban Sneziről úgy mondta, hogy Sezlony. Ezen meglepődtem, mert ezt mintha itt használtuk volna először és talán sixx találta ki. Nem tudom, de ekkor bizonyosodott meg előttem, hogy a riportok bizony mostanában készülhettek.
Szóval olvassa és később készülnek a riportok.ű
@ZLATAN: A D-imből levehetted, hogy egyetértek veled. Mondjuk a tegnap esti öfiből nekem Petiék agyalása volt a legérdekesebb, de kinek mi.
Fogalmam sincs, hogy adott esetben hogy viselkedtem volna, de szerintem ez is túl van spilázva. Bement egy Loki izlésének megfelelő nő és megtetszett neki. Ennyi és nem több. Nem ez a halálos szerelem, vagy még nem voltam halálosan szerelmes, de mittudomén. Csak a férjem meg az előéleteim meg ne tudják!!!

ZLATAN 2015.04.22. 17:59:57

@mézescsók: A külvilágtól elzárva, ilyen speciális élethelyzetben gondolhatta azt, illetve érezhette, hogy ő éppen halálos szerelemben van, azon túl, hogy rettenetesen kanos. Legközelebb puszikat küldj és szívecskéket, akkor meg fogom érteni :))

Mók_Ica 2015.04.22. 18:00:28

@mézescsók: hali :) a sezlonyt loki használta, így hívta snezit bent :) nekem is megtetszett, én így is emlegettem :)))

@lobbantott tsilke: milyet kérsz? :)))

lobbantott tsilke 2015.04.22. 18:00:48

@ZLATAN: és ez szolosan kapcsolódik a témához?Melt aggódok, hogy off lesz, de sölnyitóélt bálmit.

ZLATAN 2015.04.22. 18:02:02

@lobbantott tsilke: Nehogy a "palóla" kerülj! :))

Kosztarika 2015.04.22. 18:03:46

szevasz Tsilke. halapd le foggal :)

Mók_Ica 2015.04.22. 18:04:02

@Vödör: sőt, mivel van farka, erőszakot is követhet el a lányokon..... ... még mindig tartom azt a véleményemet, hogy a szerkik velünk is jáCCanak.....

és pontosan ezért nagy nagy kár vérre menő vitát folytatni..... több komment társ túl komolyan veszi :))))

Mók_Ica 2015.04.22. 18:05:09

@ZLATAN: drágám :))) már nem merek hozzád szólni, mert az OFF-ért is kikapunk :))))

@lobbantott tsilke: te is csak sölélt meg nyitóélt nyekelegsz.... :))))

ZLATAN 2015.04.22. 18:06:19

@Mók_Ica: Ezt az "off" dolgot nem értem. Láttam már itt leírva, de hogyan használják és mire? Nem sikerült elkapnom a lényegét. Segítesz?

Mók_Ica 2015.04.22. 18:08:33

@ZLATAN: off = nem a poszthoz való hozzászólás, öncélú magánbeszélgetés, a többiek "idegesítése"
fentebb egy kommenttárs nehezményezte, hogy ilyeneket is olvasnia kell

ZLATAN 2015.04.22. 18:10:52

@Mók_Ica: Értem. Ki fogunk kapni vagy most nem értem?! Majd csúnyákat mondanak? Lerajzolnak és összetépnek?

Mók_Ica 2015.04.22. 18:12:16

@ZLATAN: fogalmam sincs :))))) és őszintén? ..... pont lesz..... m :))))

ZLATAN 2015.04.22. 18:13:59

@Mók_Ica: Akkor rendben van. Attól féltem, hogy elszakítanak minket egymástól.

Kosztarika 2015.04.22. 18:14:01

@beacska: mondtam én, hogy ismerem? :)

capa05 2015.04.22. 18:14:18

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: azt hiszem némi szövegértési problémád van.... Én nem Nóri viselkedését véleményeztem, hanem a kifejezést adott szituációra Ha nem roggyantja be a térdét vagy a lány nem áll lépcsőre,dobogóra stb mindig fölé fog tornyosulni ha egymás közelében vannak.De talán csak a bent lévők közül Bence nem tornyosul alaphelyzetben fölé..

Kosztarika 2015.04.22. 18:14:48

@ZLATAN: majd ha védettségem lesz :P :D vagy oda kell adnom valakinek?

Kosztarika 2015.04.22. 18:15:40

@Kosztarika: Opps, erről nem beszélhetek :D :D

kétszeres vuvuzelaművész 2015.04.22. 18:17:16

Én meg csak azon röhincsélgetek magamban, hogy a Shármőrt Sháremőrnek olvastam. Egyébként jól vagyok. :)

ZLATAN 2015.04.22. 18:19:35

@Mók_Ica: Ezt nem tudom most hirtelen megmondani. Esélyes, hogy nem tudok jönni, de lehet, hogy igen.

ZLATAN 2015.04.22. 18:20:50

@Kosztarika: Most rontottad el a játékod. Az a minimum, hogy szociopata vagy, de ez egy enyhe vélemény, mert kedvellek. :)))

Kosztarika 2015.04.22. 18:25:55

@ZLATAN: Már tudom mit jelent, mert itt felvilágosítottak. :D
Te milyen betegségben szenvedsz?
Azt a következtetést vontam le a viselkedésedből, hogy humorismusod van. :D :D

ZLATAN 2015.04.22. 18:29:52

Nekem az a téveszmém, hogy amatőr pszichológusok üldöznek mindenhol, továbbá egy liberális színtévesztő rasszista vagyok. Más bajom nincs.

ZLATAN 2015.04.22. 18:30:33

@Kosztarika: Amennyiben bók volt, úgy kicsit el is érzékenyültem. Köszönöm.

Kosztarika 2015.04.22. 18:30:54

@ZLATAN: meg egy marha vagy :D :D

ZLATAN 2015.04.22. 18:34:49

@Kosztarika: Ha nem lennének kamerák megütnél?

ZLATAN 2015.04.22. 18:35:26

@Mók_Ica: Kb. mikor leszel este PÁROM?

Bujumburi 2015.04.22. 18:35:28

@Hooshee: Minden cuccuk összevissza van a költözködések miatt és a fürdők sem egyértelműek, azt hiszem van olyan is, hogy 2 szobához dukál egy fürdő... Még a játék elején mondta valaki, amikor másik szobába került, hogy dejó, itt saját fürdőnk van. JA és a szingliben sincs fürdő, ez tuti. Szerintem ezért is van az, hogy folyton egymás szobájában fetrengenek, egy kommuna lett az egészből.

Kosztarika 2015.04.22. 18:36:53

@Bujumburi: Tééényleg luxushotel. :D :D

Kosztarika 2015.04.22. 18:37:33

@ZLATAN: Köpés lehet? Az még nem volt és lesz mit elemezni ;)

ZLATAN 2015.04.22. 18:39:02

@Kosztarika: Sima nyál vagy valami mélyről jövő dolog? :)

Bujumburi 2015.04.22. 18:39:37

Ha már szociopatáknál tartunk, nekem Pjtrra jobban illik, mint Lokira, Loki szerintem pont hogy rohadtul érzékeny, és ettől komplexusai vannak. Péter ezzel szemben mindig rideg és számító, még a híres Apol jelenetben is ezt éreztem. :D Minden pillanata, még a bulizós is, előretervezett. Sőt, a kitalált image is ráerősít erre. :D Ettől persze nem gondolom, hogy az lenne, de rá jobban illene, mint Lokira. Loki ennél sokkal ösztönösebb. Ezért is tudja elragadtatni magát ilyen undorítóan.

Bujumburi 2015.04.22. 18:40:34

@Kosztarika: Igazából ez nem egy hotel, hanem egy villa, amit csak úgy adnak ki bérbe, ha az egészet kiveszed egyszerre, tehát nem szobákat, megvizsgáltam már a booking.com-on :D

Kosztarika 2015.04.22. 18:42:02

@Bujumburi: egyetértenék, ha nem akarnám kivonni magam az ilyen jellegű "viták" alól :)

@ZLATAN: lásd kivel van dolgod: választhatsz ;)

Bujumburi 2015.04.22. 18:42:45

@ZLATAN: :D Szerintem akiket szórakoztat egy ilyen műsor, azok mind amatőr pszichológusok :D Más élvezetet nem igen látok benne, csak hogy elemezgessük ki mit és miért csinált és mit kellett volna.. :P Engem nem nagyon érdekel, hogy ki hogyan fürdik meg ezek a baromságok. Szerintem a legtöbb néző nem klasszikus kukkoló, inkább elemző.

Kosztarika 2015.04.22. 18:43:53

@Bujumburi: OK, cinikusnak szántam a megjegyzésemet (mert így nevezi Berki, a beharangozó és a tv2) :D Sajnos a szarkazmus nem jön át írott formában :)

ZLATAN 2015.04.22. 18:47:10

@Bujumburi: Itt azért elég definitív diagnózisok is elhangzottak. Már olyan volt, mintha valami pszichológiai társaság éves közgyűlésére csöppentem volna, ami egyrészt röhejes másrészt meghökkentő volt számomra.

ZLATAN 2015.04.22. 18:47:44

@Kosztarika: Akkor nézzük meg a mélység titkát!

Bujumburi 2015.04.22. 18:50:51

@Kosztarika: Jójó, értettemám, csak azért írtam, hogy attól még elég luxi a hely :) Vagy nekem legalábbis az lenne.

De ugye kinek hogy, 2,7 misiért lehet bérelni az egész házat, ami 26 férőhelyes. Tehát fejenként 100 ezer forint körül mozog / hét. Ez ha úgy tetszik luxus, de vannak azért bőven drágább helyek a világon.

www.booking.com/hotel/cr/mareas-villas.hu.html?aid=376391;label=bookings-name-3Rj6kGunoTo782GVKu2DVAS63630761535%3Apl%3Ata%3Ap1%3Ap2%3Aac%3Aap1t1%3Aneg;sid=81927e6995691f12adb72097a5585882;dcid=4;dist=0;no_rooms=1;srfid=29ee762c5a9435c656c23696c0da08df7cafa287X35;type=total;ucfs=1&

lobbantott tsilke 2015.04.22. 18:51:13

Kélnék mindenkit, maladjunk szolosan a témánál.Flancba, beletölt a palafadugó a Sölbe.

Kosztarika 2015.04.22. 18:51:25

@ZLATAN: Fura gusztusod van. :D Várgyá, rágok egy kis bételt, attól jó sok és színes lesz az "ajándék" :D

Bujumburi 2015.04.22. 18:51:37

@ZLATAN: :D Csak nehogy te is elemzésre kerülj!

ZLATAN 2015.04.22. 18:54:19

@Kosztarika: Szóval te sima nyállal szereted? :))

ZLATAN 2015.04.22. 18:55:31

@Bujumburi: Ettől túlzottan nem félek, de jó lenne egy ekkora celebbel, mint Loki egy lapra kerülni...Biztos, hogy egészen más lenne az életem onnantól! :))

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.22. 18:55:50

@capa05: "Kacagtató ez a "fölé tornyosul duma"

Válaszom: Nóri is hülyére röhögte magát.
Kinek van szövegértési problémája?

verkli 2015.04.22. 19:00:02

@ZLATAN: Ebből a gödörből nem lehet kimászni. Ha azt mondom, hogy pszichológus-fóbiád van, akkor már én is amatőr pszichológus vagyok, és nem hiszel nekem.
Nekem jogász, és teológus-fóbiám van, mázli, egyszerűbb kezelni.

Kosztarika 2015.04.22. 19:00:18

@ZLATAN: HOgy én mivel szeretem, az maradjon titok ;)

Jelentkezz jövőre az ÉH-ba :) De addig: növessz pocakot, fület és varrasd ki magad (bocsi Loki) - Kapitány helyett lehet "vezérezredes, dandártábornok, de ha ez nem fér rá, akkor tiszt. :D :D

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.22. 19:01:53

@Kosztarika: az a szerencse, hogy a pszichológia olyan egzakt tudomány.

ZLATAN 2015.04.22. 19:03:36

@Kosztarika: Az lesz rajta, hogy az Egyesült Államok Északi Flottájának Ellentengernagya

ZLATAN 2015.04.22. 19:05:04

@verkli: Nagyon szépen köszönöm az őszinteséged. Nekem ez sokat jelent.

Kosztarika 2015.04.22. 19:05:37

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: tőlem az is lehet, meg FÚJJ is, az csak 4 bötű :D

Kosztarika 2015.04.22. 19:07:15

@ZLATAN: öregségedre meg csak annyi marad belőle, hogy "nagya"(pó) :D

ZLATAN 2015.04.22. 19:07:26

@Kosztarika: Úgy érted ,hogy felszólítómódban? :)) Fújnád? :))

Kosztarika 2015.04.22. 19:09:14

Mikor már elküldtem, rájöttem, hogy félre fogod érteni. Jogos. :D :D

ZLATAN 2015.04.22. 19:11:26

@Kosztarika: Ez csak tematika. Akartad, hogy félreértsem. Olvastam itt a blog pszichológusait és innentől már nehéz engem átverni. :))

Kosztarika 2015.04.22. 19:18:53

Dehogy akartam.. annál jobban kedvelem Icukát, de a B terved még lehetek :D

ZLATAN 2015.04.22. 19:24:46

@Kosztarika: A B tervem CSAK MERT, a C tervem én vagyok, valakinek már odaadtam a D tervet, lehetsz E. ha megfelel :))

Szoba kilátással 2015.04.22. 19:28:48

@lobbantott tsilke: szuper úgy látom mar eljutottal a nem hiányzik a sörnyitó állapotba :))

Kosztarika 2015.04.22. 19:33:20

@ZLATAN: E?? Eme esten rettenetesen elengedve lettem. E-vel nekem nem kellesz :D

ZLATAN 2015.04.22. 19:35:49

@Kosztarika: ez szép lett :)) Akkor légy F :))

Kosztarika 2015.04.22. 19:41:45

Finalistaként: f@szt. :D fetrengj formalinban formázott Fannival, fejvesztve fuss fókazsíros fakanállal. ( Vagy Fuck anal-lal) :D :D

ZLATAN 2015.04.22. 19:44:20

@Kosztarika: Búcsút intek. Később lehet, hogy leszek. Fel a fejjel!

Ronni 2015.04.22. 19:45:53

@capa05: Akkor a fenyegetően tornyosult fölé érzékletesebb?A karon ragadta és ráncigálta lökdöste is azért volt mert Lokátornak van keze?Loki kangörcse az agyára ment, ennyike.bödös részeg bunkó volt osz kész.

beacska 2015.04.22. 20:13:07

@mézescsók: én úgy emlékszem, h Loki nevezte először Sezlonynak, és sixx tőle vette át...a két legjobb név egyike, a másik a Bejgli

HufnágelSteve 2015.04.22. 20:26:49

@ZLATAN: A régi viccben az öreg tengerésznek az volt oda tetoválva, hogy RÓZA. Megkérdezték tőle, hogy ő volt a szerelme? Mire ő: Á, dehogy. Ha feláll látszik mi a teljes szöveg. Az Osztrák-Magyar Monarchia Szent István csatahajójának első osztályú matróza.

nosce 2015.04.22. 20:38:07

@mézescsók:
szia :)
"Szerintem Peti nem vétett olyan nagyot, sőt. Kiénekelhette volna a sajtot a srác szájából, de miért tette volna? "
Az a baj h Peti ezt nem direkt csinálta hanem csak simán elbaszta, mert az is lehetett volna egy játék h így elveszi sármörtől a védettséggel való üzletelés lehetőségét, de nem ez történt hanem nem gondolkozott és elqrta

beacska 2015.04.22. 21:03:17

@nosce: szerintem is bebukta a nagy taktikus :D

ÉH3sZ 2015.04.22. 21:12:23

Szerintem túl sokat várunk el Petitől. Azt is Botox találgatta ki, h oda kell adnia a védettséget valakinek. Miért kellett volna ezt még tovább találgatni, h Gábőr elrontotta, mert bevallotta?

Kosztarika 2015.04.22. 21:17:14

Kezdőőődik!!

Mindenkitől bocsi a délutáni off-olásért :)

Ditti82 2015.04.22. 21:18:15

Jól van, Loki "nem emlékszik semmire"...

Szoba kilátással 2015.04.22. 21:18:44

Ez a picsa nori eddig is csak döglött ez aztán a fogadalom:))
De csúf ez apbarbi kit akarhatnak az egész képernyőképet ha o megjelenik

Kosztarika 2015.04.22. 21:18:55

Valaki megszerezheti a védettséget!!

Ditti82 2015.04.22. 21:20:38

Nóri nem hülye. Nem ezért utálják ennyire a többiek?

Ditti82 2015.04.22. 21:21:51

@Szoba kilátással: Mandulát azért csak kibaszarintotta.

Ditti82 2015.04.22. 21:22:32

@Szoba kilátással: Dehogyisnem hülye vagy dehogyisnem ezért utálják? :D

Mók_Ica 2015.04.22. 21:24:17

Jó estét :)))

@Kosztarika: jó volt az off :))))

Ditti82 2015.04.22. 21:24:40

@Kosztarika: Vajon megint egy borítékban lesz az asztalon, mint anno Pókmajomnak? :D

Szoba kilátással 2015.04.22. 21:25:19

Löki is fárasztó a magyarázkodásaival

Kosztarika 2015.04.22. 21:26:20

@Ditti82: Az Éden Hotelben bármi megtörténhet (meg annak az ellenkezője is) :D

Gábor is nagy szarkeverő..

Ditti82 2015.04.22. 21:28:05

@Szoba kilátással: Lehet, hogy tényleg csak megdugatja magát a Shármőrrel párszor, aztán Gyulát választja. :D Azt is észlelte, hogy Loki ellen szeretné felhasználni őt.

ÉH3sZ 2015.04.22. 21:28:24

Na most jön a Gólem!

Kosztarika 2015.04.22. 21:30:34

még hazudik is a hülye.. ez nem tudja, hogy veszik a kamerák?? (Gábor)

Mók_Ica 2015.04.22. 21:31:16

@Szoba kilátással: nóri gátját őrzi ma....: ))))

@ÉH3sZ: breki elmondja a tutit.....

Gia 2015.04.22. 21:31:49

Gáborka megszeppent. :-)

Mók_Ica 2015.04.22. 21:32:57

sármőr nem csak hogy elbukta a védettségét..... a többiek szavazzák meg, hogy melyik fiú legyen védett.... höhöhöhö.... adri petit tenni ki... hihihihi

Kosztarika 2015.04.22. 21:32:57

@Mók_Ica: Ő lesz Pelikán József :D aztán remélem pénteken repül :D

Rayen 2015.04.22. 21:34:10

Peti, csak mondj egy nevet, véges a műsoridő!

Mók_Ica 2015.04.22. 21:34:45

@ÉH3sZ: kapja gyulus, sármőr repüljön :))) peti is gyulának adta.... (lehet, hogy te vagy peti? :o )

@Kosztarika: én is remélem :)))

Mók_Ica 2015.04.22. 21:35:28

loki petinek adta .....

ÉH3sZ 2015.04.22. 21:36:02

Még a végén tényleg Paca kapja:)

ÉH3sZ 2015.04.22. 21:36:46

@Mók_Ica: Jajj, dehogy! Én F9 párja vagyok:)

Mók_Ica 2015.04.22. 21:36:49

bence + patrik egymásnak adják,... höhöhö... az a tegnap esti zuhanyozás ..... hihiiiiihihihihi

Chuck Νorris 2015.04.22. 21:37:30

de unalmas ez a peti, fa**nak adják neki a védettséget

Ditti82 2015.04.22. 21:38:10

Barbi kirakása után még nem akart bízni soha többet Petiben. Ezek hülyék.

Szoba kilátással 2015.04.22. 21:38:25

Mondtam segghulye nori - ezelőtt pár órával nem bízik meg benne többit

ÉH3sZ 2015.04.22. 21:38:27

@Mók_Ica: Megnéztem, de nem áll el a fülem:))

Gia 2015.04.22. 21:38:38

Na,Péter cár. :-)

Mók_Ica 2015.04.22. 21:38:48

nórika ki volt akadva petire barbi miatt.... most pedig neki adja a védettséget..... :o
gyulus is petinek adta.....

végülis peti elérte, amit akart.... védett lett

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2015.04.22. 21:38:54

Na most kéne Pjotral közölni, hogy aki a legtöbb szavazatot kapta, az megy haza :D

Veder1 2015.04.22. 21:39:01

Peti akármennyire idegesítő, de nagyon hatékonyan játszik.

DilisApu 2015.04.22. 21:39:03

Peti mindenkepp megkapta volna :) azert ez mar lol :)

HufnágelSteve 2015.04.22. 21:40:01

Bár a bizalmat látszólag eljátszotta, Pjotr a "Bölcs Vezér" tarolt. Agyhalál.

Mók_Ica 2015.04.22. 21:40:36

@Chuck Νorris: legalább szétrobbanthatja pacát és adrit.....

@ÉH3sZ: persze, hisz a nyereményből megoperáltattad :)))) ;)))))

Kosztarika 2015.04.22. 21:40:44

@ÉH3sZ: állj háttal a széliránynak, hátha :D :D

Mók_Ica 2015.04.22. 21:41:46

@ÉH3sZ: veszélyben érzi az éjszakai játszópajtását :)))

ÉH3sZ 2015.04.22. 21:41:49

Most két napig az megy majd, hogy kit akar kirakni Peti

ÉH3sZ 2015.04.22. 21:43:23

@Mók_Ica: @Kosztarika: Bárhogy vizsgálom és méregetem: Nem:)

Mók_Ica 2015.04.22. 21:43:33

egyébként nórika szavazata után még érdekesebb a sármőrrel töltött éjszaka.... lehet, hogy petiék puhatolózni küldték oda nórit??? :o

Gia 2015.04.22. 21:44:14

Ha Peti most kirakja Pacát elveszti a népszerűségét bent.

Kosztarika 2015.04.22. 21:44:26

Kell vennem egy nagyobb tévét, Petinek csak a fél arca fér el a 106 cm-ben :)

Chuck Νorris 2015.04.22. 21:46:00

Nóri akkor fogok veled szexelni Gábor, ha netalántán egyszer párok leszünk. 2 mp mulva ugy tünik már párok :D :D :D

Mók_Ica 2015.04.22. 21:46:05

@Kosztarika: ne arcoskodj a nagyképernyőddel :)))))))

Ditti82 2015.04.22. 21:46:07

@Mók_Ica: Kellemeset a hasznossal? :D

Rayen 2015.04.22. 21:47:38

@ÉH3sZ: ettől félek, a szokásosnál is hosszabb és unalmasabb szöveget kell tőle hallgatnunk most napokig.

Kosztarika 2015.04.22. 21:48:12

@Chuck Νorris: Nórika már papra, templomra, násznépre gondolt?! :D :D

ÉH3sZ 2015.04.22. 21:48:24

@Mók_Ica: És Nóri puhatolózás közben valami keményre talált?:)

beacska 2015.04.22. 21:48:56

óóóó, Peti kapta...kááár...

ÉH3sZ 2015.04.22. 21:49:06

@Rayen: Szépen körbemegy minden páron és prédikál nekik

saccperköbö 2015.04.22. 21:49:35

@Gia: sztem nem, nóri, gyula, mariann, loki, barbi mellette lesz, mert amúgy se bírják, hogy elevezgetnek a döntőig
egyedül adri + bence + esetleg tina fogja rühellni, de ők számítanak rá eleve
Gábornak meg mindegy
érdekes lesz, mert most mindenkinél kavar Peti, bár ha az össznépet nézi, akkor Loki repül és meg meg is lesz neki magyarázva, hogy jót tettek vele, mert kiborult....phhhh

Kosztarika 2015.04.22. 21:49:56

@ÉH3sZ: csak egy elemlámpa... gombeleme :)

Gia 2015.04.22. 21:50:18

Gábor ahogy jött úgy menjen is.Nem megbízható.

pogona vitticeps 2015.04.22. 21:51:10

Megdöbbentem. A nyáj örök. És csak cseng a csengő a vezérkos nyakában.

napraforgó70 2015.04.22. 21:51:16

Nem azért, de ezek azzal a céllal mentek be, hogy nyerjenek, vagy hogy a zseniális kihúzott szemű fáraóimitátort segítsék nyeréshez? Ahogy Adri is említette minap, segédkeznek Péternek, hogy nyerjen.
Mariann meg addig fog monoton hangon nyígni Petinek, míg ki nem teszi Bencét (bár akkor sokan megutálnák, de már ezen is agyaltak egyik este)

Szoba kilátással 2015.04.22. 21:51:22

Nori segghulye de legalább következetesen az

Gia 2015.04.22. 21:51:52

@saccperköbö: Lokit csak akkor kéne ejteni,ha ő kéri.Mert amúgy most bizonyított,Petire szavazott.

Kosztarika 2015.04.22. 21:52:39

@saccperköbö: Pedig ha lenne benne betyárbecsület és taktika - mert a nyaralókat tényleg szét kéne szedni -, mondhatná, hogy azért teszi ki Patrikot, mert Loki neki szavazott védettséget, nem lenne etikus hazaküldeni.

Mók_Ica 2015.04.22. 21:52:59

@Ditti82: háááát, nórikának is hiánya van és egyébként az ilyen pasik jönnek be neki.... :))))

@ÉH3sZ: reméljük, különben nem tudják elhálni a nászt :))))

@Kosztarika: hihihihihihi :))))

ÉH3sZ 2015.04.22. 21:53:02

@Kosztarika: De víz alatt is működik:)

Chuck Νorris 2015.04.22. 21:53:26

akkor lenne igazán nagy kavar ha Peti állhatna be elöször vhova. persze tökutolsó lesz szokás szerint.

Gia 2015.04.22. 21:54:02

Ha robbantani akar,akkor viszont Pacát kellene kiraknia Petinek.Bencének meg úgyis megmagyarázza,hogy ez miért volt jó.

ÉH3sZ 2015.04.22. 21:55:20

@Chuck Νorris: Akkor Gábor beállna Nórihoz és Gyula is és Nóri döntene

ÉH3sZ 2015.04.22. 21:56:15

@Gia: Adri meg megfojtaná álmában:)

Mók_Ica 2015.04.22. 21:56:15

@Szoba kilátással: sztem ha sármőrt dobják ki, akkor nem..... ugyanis jól jár, mert szexelt egyet egy neki bejövő pasival, de akiben nem bízik........ és nem is lesz kísértés utána :))))

Kosztarika 2015.04.22. 21:56:18

Én most Peti helyében Patrikot küldeném haza, mert védettség híján őket lehetetlen szétrobbantani és nem biztos, hogy lesz mégegy ilyen alkalom. Cserébe elviselem GaBIKÁT még egy hétig.

Schlomo Goldberg 2015.04.22. 21:56:25

Dj Sapek döntsön helyettünk, ennyi faszláma birkát.

ÉH3sZ 2015.04.22. 21:57:15

Milyen jól jön Botoxnak a pókerarc:)

Mók_Ica 2015.04.22. 21:57:56

wazzze.... bence.... vakon megbízik petiben....

Ditti82 2015.04.22. 21:57:56

Igen Bencus, aztán Pacát repteti haza.

napraforgó70 2015.04.22. 21:58:38

Bence miért hiszi, hogy Peti úgy dönt, hogy mindenkinek jó legyen? Csak megmagyarázza, hogy jó nekik, ezek a dinnyék meg némi puffogás után elhiszik.

Rayen 2015.04.22. 21:58:51

Mindentől függetlenül, örülnék ha ez a szerencsétlen hülye Bence esne ki, és pont így. Még az éé-ben is védené Petit.

Ditti82 2015.04.22. 21:59:05

@Kosztarika: Kettő lesz az, jövő héten szerintem csaj jön.

Mók_Ica 2015.04.22. 21:59:15

@Kosztarika: ez jó lépés lenne..... de peti ellen fordulnának..... sztem nem fogja meglépni... :((((

ÉH3sZ 2015.04.22. 22:01:12

Nóri megkapja Sármőrt

Mók_Ica 2015.04.22. 22:01:28

bencét most csak a keksz érdekli tinával..... és rohadtul leszarja, hogy ki megy haza, neki jó lesz...... hihihihihhi

jön nóri és sármőr keksz jelenete..... sármőr testápolóztatja magát nórival.....

Kosztarika 2015.04.22. 22:01:55

@Ditti82: Nem biztos az :) Volt már, hogy kétszer egymás után lány jött be. Fel is borult az ivararány :D Ráadásul összességében is több lány jött be, úgyhogy semmi sem kizárt.

Mók_Ica 2015.04.22. 22:02:21

hihihiihihi.... gyulus belép és számonkér...... áááááááá

Chuck Νorris 2015.04.22. 22:02:39

Gyulus a féltékeny vezérürü mozgásával epic

saccperköbö 2015.04.22. 22:02:44

@Kosztarika: attól nem félek, hogy Peti ne magyarázna meg bármit,
amúgy nagyon Loki kiesése van előkészítve, így vszínű nem ő fog kiesni

amúgy ez PBarbi egész értelmeseket mond
Nóri meg ha télleg játszik ezzel a süket gyerekkel, akkor le a kalappal

Szoba kilátással 2015.04.22. 22:02:55

Gyula a fogyaték jol összehoztak a társaságot

Gia 2015.04.22. 22:03:09

Cegény Gyuszinyuszi.. :-)

Kosztarika 2015.04.22. 22:03:35

szado-mazo lesz skacok! :D Beácska add oda a csizmádat Nórinak, MOST! :D

Chuck Νorris 2015.04.22. 22:03:37

@ÉH3sZ: na jó de ha Adri mögé áll pld? :)

Schlomo Goldberg 2015.04.22. 22:03:54

Nórika meg van nedvesedve.

Ditti82 2015.04.22. 22:04:25

Patrikkal mikor volt párban Nóri? :O

melaena 2015.04.22. 22:04:40

Petinek nehez dolga van,mert ugye patrikot,vagy bencet kene hazakuldeni,de Bence most necces lenne (1-2 hete konnyebb lett volna),Patrik meg barmikor nagy karakter-ongyilkossag lenne.

ÉH3sZ 2015.04.22. 22:04:50

@Chuck Νorris: Akkor nem álmában fojtaná meg, hanem ott helyben:))

Mók_Ica 2015.04.22. 22:05:01

én voltam naiv, elnézést..... nóri sármőrt akarja..... pffffff

paca+adri a függönyszexre kapott rá??? :o

Chuck Νorris 2015.04.22. 22:05:02

hehe Patriknak hatalmas dumája van amugy

Gia 2015.04.22. 22:05:42

Jajj,Nórika ne válaszd ezt a gyatra Casanovát. :-(

melaena 2015.04.22. 22:05:54

Gabor egyebkent szimpatikus nekem.
Nem tokeletes,de ki az ? :)

ÉH3sZ 2015.04.22. 22:06:05

Gábőr csak úgy tud beszélni, ha Nóri bugyiban van?

Rayen 2015.04.22. 22:06:29

Vedd le a gatyádat! Lehet ellenállni egy ilyen romantikus felhívásnak? :D

Szoba kilátással 2015.04.22. 22:06:55

Az előbb is ezt ígértek reklám utánra nagy szerkesztés ..

2015.04.22. 22:07:16

@ÉH3sZ: erre hazajönni igazán kellemes :D

'stét evribadi

Mók_Ica 2015.04.22. 22:07:24

@Chuck Νorris: patrikot is felsorolta.....

Kosztarika 2015.04.22. 22:07:54

Valaki magyarázza már el Nórinak - és a többieknek - hogy a PÁROK, az minimum 4 ember!
Aszongya: majd ha párok leszünk, szexelek veled..

saccperköbö 2015.04.22. 22:08:11

@Ditti82: amikor párcsere volt vmikor a 2-3 héten

Ditti82 2015.04.22. 22:08:11

@Chuck Νorris: Mondott Patrikot is a végén...

Mók_Ica 2015.04.22. 22:08:14

@fosch9: szia :))) sok kommentet olvastál? :)))))

Szoba kilátással 2015.04.22. 22:08:24

@Mók_Ica: kellett nekik 6 hét hogy rájojjenek

Ditti82 2015.04.22. 22:08:56

@saccperköbö: Amikor Sneci jött? Ők egy pár voltak? :O

Chuck Νorris 2015.04.22. 22:09:08

@Mók_Ica: sztem nem, gyula loki dominik gergő, ez volt a sorrend. de majd visszanézem :)

Szoba kilátással 2015.04.22. 22:10:05

@Kosztarika: az nagy feladat lenne, egy félévben elég egy szó - ivararány értelmezés az agyának

Chuck Νorris 2015.04.22. 22:10:06

@Ditti82: jo akkor bocs, nem figyeltem jól. :)

Mók_Ica 2015.04.22. 22:10:14

@Chuck Νorris: sztem elég, ha csak rágondolsz és kivetítődik a szemed elé :))))

2015.04.22. 22:10:42

@Mók_Ica: helloka, igen olvastam minden hátam mögötti köpködést nekik annyit üzennék hogy "akkor szójá be b+ mikor itt vagyok az meg h hol voltam semmi közöd" - ez fogalmazódott meg bennem de rájöttem lóf. se fogok beleállni a vitába :D

Kosztarika 2015.04.22. 22:11:49

@Gia: lehet, hogy csak tematikázik ;)

Mók_Ica 2015.04.22. 22:12:04

@Szoba kilátással: áááá.... dehogy.... nem..... dehogynem :)))) igaziból csak irigykedek :)))

Chuck Νorris 2015.04.22. 22:12:37

Sutem Nórinak Bence lenne az ideális pár. Bencének minden párja kiverte, Nórit meg semelyik sem pöcögtette meg. ezt hivják az ellentétek vonzásának.

Gia 2015.04.22. 22:12:39

@Kosztarika: Akkor nekünk is hazudik..

2015.04.22. 22:12:50

@Kosztarika: adri is mindig ezt mondja, ezek nem nyelvészek

Mók_Ica 2015.04.22. 22:12:55

@fosch9: mi meg az esti off-olásért kaptunk..... :))))

HufnágelSteve 2015.04.22. 22:13:34

@ÉH3sZ: Ha bizonyos tájegységről jött volna, akkor érteném, hogy "baszélni" akar, de ezt Nóri elég jól értette.

saccperköbö 2015.04.22. 22:14:00

@Ditti82: át akarták vágni Snecit, hogy ezek az eredeti párok, psze Adri berosált és gyorsan elmondta, hogy az övé Patrik...Sneci a végén már nem tudta, hogy ki hazudik

Mók_Ica 2015.04.22. 22:14:21

@Kosztarika: én úgy vettem észre, hogy nem tematikázik..... tényleg ezt a fickót akarja párjának.... persze csak akkor, ha jó lesz ágyban :)))

fairytale 2015.04.22. 22:14:37

@Shabby Bear: Jézusom, ezt kicsit túlspilázod! Bár gratulálok, a könyveket fújod kívülről! De az kevés a diagnózishoz. Főleg egy olyan emberről, akit nem is ismersz, csak képernyőn keresztül látod egy manipulált környezetben.

ÉH3sZ 2015.04.22. 22:15:35

@fosch9: Örülök neki:)

@HufnágelSteve: Be van ez már gyakorolva Gábőrnél:)

Mók_Ica 2015.04.22. 22:15:44

petit papikának hívják :))))

nosce 2015.04.22. 22:16:23

papika már vetít lokinak, loki veszélyben van

Gia 2015.04.22. 22:16:45

Nórira hogy került vicca a nadrág?

Mók_Ica 2015.04.22. 22:16:52

sármőr ritka hülye..... denevéreset játszik......

Schlomo Goldberg 2015.04.22. 22:17:10

Nórira hogy került vissza a "gatya"

Gia 2015.04.22. 22:17:12

@Mók_Ica: Pet is Papikának hív mindenki mást.

Kosztarika 2015.04.22. 22:17:29

Játsszál denevéreset, lógjál fejjel lefele b+

Ditti82 2015.04.22. 22:17:33

Egy hete még Loki is irtózott a párjától... Micsoda pálfordulások kérem.

Starlettevagysem 2015.04.22. 22:17:44

Könyörgöm valaki rakja mar ki Papikát

Mók_Ica 2015.04.22. 22:17:55

@Gia: sztem még le sem vette ....

pornós barbi egész jól csinálja......

Chuck Νorris 2015.04.22. 22:18:12

@Gia: én is azt néztem. gondolom ööszevágott jelenet megint

2015.04.22. 22:18:58

@ÉH3sZ: :D
@fairytale: minden nap jön kicsit köpködni, gondolom a további időben a disszertációját írja cihológijából, hajrá loki, oszt kész
@HufnágelSteve: baszélgetni
@Mók_Ica: lehet olvasni a blikket is tudod :D majd ha sixx szól, addig akinek nem tetszik tudod.. :D

Kosztarika 2015.04.22. 22:18:58

@Mók_Ica: na fogaGGyunk, hogy nem tartja benn Gyulával szemben :)

melaena 2015.04.22. 22:19:14

pornosbarbi is egyre szimpibb.
a szavakat meg mindig feleslegesen elnyujtja,de egy korrekt ember,es nem atlag alatti az esze sem.

Rayen 2015.04.22. 22:19:23

Batman akcióban. :D

Mók_Ica 2015.04.22. 22:19:43

@Gia: akkor ez csak nekem nem tűnt fel eddig..... :)))

@Kosztarika: :)))))

sármőr magába akarja szerelmesítetni nórit..... asszem ez a fickó eltévedt... nem tudja milyen rendezvényre nevezett be......

Schlomo Goldberg 2015.04.22. 22:19:45

Sármőr pusztán szívességből bassza meg Nórit.

ÉH3sZ 2015.04.22. 22:19:47

Nóri mégsem adja oda magát?

2015.04.22. 22:20:41

@ÉH3sZ: azt nem értem ennek a száraszbaszkurának mi értelme van akkor

Chuck Νorris 2015.04.22. 22:20:45

lassan ki lehetne mosni Patrikék függönyét :)

ÉH3sZ 2015.04.22. 22:20:49

Adri is felvette a baszélgetős pólóját:)

Gia 2015.04.22. 22:20:57

Gábor miért hiszi,hogy mindenki beleszeret az ő két szép szemébe?

Ditti82 2015.04.22. 22:21:05

Ennyi popitakarót, Dönizék mit nem adtak volna érte... :D

Mók_Ica 2015.04.22. 22:21:16

@fosch9: pontosan :))) :D

@Kosztarika: remélem én is.....

@Gia: megint fosul vágtak.... és nem figyeltek a szerkik.... :((((

melaena 2015.04.22. 22:21:20

Patrik is elegge suger.
Ha nem horgonyozott volna le Adrinal,siman versenyezhetne bencevel,kit csapol le tobb csj.

ÉH3sZ 2015.04.22. 22:21:40

@fosch9: Nóri szereti, ha foglalkoznak vele:)

melaena 2015.04.22. 22:22:15

Gabor zsakja ma nem urul ki :(

Chuck Νorris 2015.04.22. 22:22:25

szegény sármör most csipegetheti a küklopszot magában

Mók_Ica 2015.04.22. 22:22:58

@Gia: mer' egy fasz......

na, helyes, nórika otthagyta sármőrt felajzva... hihihihihi..... sármőr nem érti, hogy hogy lehet neki ellenállni :))))

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.22. 22:23:05

@Vödör: figyi, nincs már cérnám visszakeresni és BZONYÍTANI :)))))), de soha nem mondtam olyanokat, amiket írsz. Sztm kevered a különböző személyek állításaival. Csak annyit mondok, ha Loki ilyesmit mutat magából - amivel ugye te is egyetértettél -, akkor ne csodálkozzon, ha ebből mindenféle következtetéseket vonnak le. És ha megteszik, annak az okozója ő maga. Ezt fenntartom. Lehet, hogy a következés hibás lesz, mert ő teljesen más a kinti életben, de nem tehet szemrehányást azoknak, akik általánosítanak a látottakból. És még mielőtt újból megkérded, hogy "hol álmodtam ezt meg azt", hangsúlyoznám, hogy én semmilyen következtetést nem vontam le - de megtehetném, ha akarnám, sőt lehet, hogy a jövőben meg is teszem.)))

Ditti82 2015.04.22. 22:23:45

@melaena: Nekem is. Előítéletes voltam vele, de ha csak a játékát nézem, akkor jól tolja.

Szoba kilátással 2015.04.22. 22:23:56

@melaena: ja csak ne mutatnák mert szörnyű

Mók_Ica 2015.04.22. 22:23:58

@Chuck Νorris: így járt .... idióta.... :)))

2015.04.22. 22:24:00

@Chuck Νorris: pfej
@Ditti82: olvastad h összeköltöztek?
@Mók_Ica: offolunk? :D

Chuck Νorris 2015.04.22. 22:24:12

ÉÉben Ádám és Barbi a vendég,

Rayen 2015.04.22. 22:24:33

ÉÉ-ben Ádám és Barbi. Melánia máshol pisil ma este.

Gia 2015.04.22. 22:25:01

Gábor annyira száni volt,ahogy durcásan magára rántotta a takarót. :-D

nosce 2015.04.22. 22:25:10

@Gia:
a denevér visszahúzta :)

Mók_Ica 2015.04.22. 22:27:16

@fosch9: persze :))) nem is meséltem, az egyik kolléganőm a héten "találkozott" fáncsiékkal a vonaton, martonvásár felé :))) együtt voltak/vannak.... :))))
+ paca a mi szolinkba jár :))))

beacska 2015.04.22. 22:27:25

@fosch9: elfelejtetted, h milyen volt tizenévesnek lenni? na ne már ;)

Chuck Νorris 2015.04.22. 22:28:02

Ádám elkezdett harcsabajuszt növeszteni. jól áll neki

Mók_Ica 2015.04.22. 22:28:20

@Chuck Νorris: jó, hogy szóltál... majdnem nem kapcsoltam oda :))))

HufnágelSteve 2015.04.22. 22:29:37

A szerkesztők direkt átvertek minket, és én bedőltem. A vadász meg csak állt, hosszú, méla p**ben.

Chuck Νorris 2015.04.22. 22:29:38

@Gia: tuti. ott zumbáznak, utána szolcsi :)

beacska 2015.04.22. 22:30:03

@Ditti82: nekem már egy ideje a sorrendem: Loki, Nóri, Barbara, satöbbi

Mók_Ica 2015.04.22. 22:30:08

@Chuck Νorris: sztem meg nem.... bár felőlem bármit csinálhat magával..... nekem nem tetszik....

breki konkrétan lekurvázta botoxot.....

Mók_Ica 2015.04.22. 22:30:44

@Chuck Νorris: nincs

@Gia: nem, csak én is oda járok :))

2015.04.22. 22:30:45

@ÉH3sZ: Nórika kis hamis :)
@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: mennyi conchi jár erre mostanság, láttam főleg nap közben tolonganak
@Mók_Ica: vonaton járnak? még nem sikerült egy ottót összehaknizni? :D nem is tudom nekem ezek a szolis pasik olyan furcsa, bár manapság menő de nekem akkor is még eléggé... furcsa...
megpróbálok egyik nap ott ebédelni ahol pjotr és mandula apu is szokott hátha látok én is celebet, hoznám itt neked scannelve a kézjegyét persze csak ha papírra adná :D

Chuck Νorris 2015.04.22. 22:31:28

@Mók_Ica: amióta Zlatannal tematikázol, gyorsan felejted a régi szerelmeid :)

Mók_Ica 2015.04.22. 22:32:33

sármőrnek sztem túl nagy a szája szexelésről.... felmerül bennem a kétely a méreteivel kapcsolatban......

Gia 2015.04.22. 22:32:39

Gábor nagyon fűzi Tinát is,persze hiába..

Chuck Νorris 2015.04.22. 22:33:56

Ádám villája kicsit összekuszálta az adásmenetet. Berki viszont elspoilerezte hogy ök "kérték" Ádámékat a szexre

beacska 2015.04.22. 22:34:25

@fosch9: pidog nem vót az olyan rossz :D

Mók_Ica 2015.04.22. 22:34:42

@fosch9: nos, egyikőjüket sem én láttam :)))) én csak a nyári lányokat láttam a szoliban..... (summer sisters)

@Chuck Νorris: drága, te szerelmes voltál belém? :)))

Chuck Νorris 2015.04.22. 22:34:47

@Gia: nekem is bejön. mármint a Tina :)

Gia 2015.04.22. 22:35:13

@Mók_Ica: A tegnapi HV-ban találhatsz róla képet. ;-)

Chuck Νorris 2015.04.22. 22:35:18

@Mók_Ica: nem magamra gondoltam hanem az Ádámra :):)

Kosztarika 2015.04.22. 22:36:34

OFF: holnap reggel FEM 3 vendég: Fekete Dávid (Cserpes Laura volt férje) műsorvezető Berki :D :D ON

2015.04.22. 22:36:40

@Mók_Ica: én csak izát láttam mostanság fertelem volt
@beacska: én már öregnek születtem :D

2015.04.22. 22:37:31

@Kosztarika: nem is értem hogy mersz offolni utána meg a hátad mögött majd kapod a kritikát :DD

Chuck Νorris 2015.04.22. 22:37:49

@Kosztarika: az vmi rádió? vagy van olyan adó? :P

HufnágelSteve 2015.04.22. 22:38:44

@beacska: Mi a kérdés drága hölgyem? Jó kedvem van kérdezz tőlem!

Kosztarika 2015.04.22. 22:38:47

@fosch9: hogy merek? Háát, bátor ember be mer sz@rni :D

Mók_Ica 2015.04.22. 22:39:20

@Gia: nem néztem :))) milyen? :))

@Chuck Νorris: én meg rád :))) mandulát nem szerettem sosem.... ha elfelejtetted volna :PPP

@fosch9: a belevalóban is furán nézett ki már .....

Gia 2015.04.22. 22:40:21

@Kosztarika: Amúgy Dávid már nyilatkozott valahol,azt mondta:Hajrá!Berkire rá is férne. :-)

Mók_Ica 2015.04.22. 22:40:30

@Kosztarika: csoportosan jobb, megyek veled hihihiihiihihii .... :)))

Gia 2015.04.22. 22:41:25

@Mók_Ica: Normálisnak tűnik.. :-)

Chuck Νorris 2015.04.22. 22:41:49

@Kosztarika: jovan tudom :) sosem gondoltam rá hogy nézzem, igaz nálam csak 4 csatorna van beállitva. 1: csöcsi csatorna 2 tv2 3 supertv2 4 mezzo

2015.04.22. 22:42:05

off

cikk az nlcafén
a legviccesebb bevásárlólistát találták meg az auchan-ban:
- tejcifel - big
- tejci - kartonkával
- levci kocka
- tormi - hard
- szokásos vajci
- szörpcsi
- kutyatáp
- alufólcsi
- lakókocsi
- tejszínke - 4 db-oska
- tojci

Az a durva h én ismerek olyat aki így beszél de annak nincs kutyája.

Chuck Νorris 2015.04.22. 22:42:40

@Mók_Ica: aham, és amikor a szerszámárol áradoztál? na mindegy haggyuk ha ez neked kellemetlen ;)

Gia 2015.04.22. 22:43:53

@fosch9: Ezt VV Fanni hagyhatta el.. :-) Nagyon tündérfalvi.

Gia 2015.04.22. 22:44:26

@fosch9:És a kutya is stimmel :-)

Chuck Νorris 2015.04.22. 22:45:03

kéne találni mindegyik szereplönek vmi mesehőst.
eddig jutottam
Peti: Speibl bácsi
Patrik: bolka
Loki: rumcájsz
Bence: Popeye
gyulára meg a sármörre még nem találtam ki semmit :)

Mók_Ica 2015.04.22. 22:45:06

@Chuck Νorris: szerelmeidet írtál.... mandula mellett még kire gondoltál???? (egyébként mandula cicikéjére tettem megjegyzést :))))

@fosch9: lakókocsi???? azt is vesz az auchanban??? :o

Gia 2015.04.22. 22:47:02

@Chuck Νorris: Gyula valami bamba béna..Mekk Elek béna vót.De nem illik rá a fizimiska.Gyula olyan maci face.

2015.04.22. 22:48:29

@Kosztarika: jó vagy :D
@Mók_Ica: közönséges
@Gia: hehehe :D igen vmi ilyesfajta lélek lehet az ilyen cetli mögött

Chuck Νorris 2015.04.22. 22:48:34

@Mók_Ica: már nemtom mert kétnaponta váltogattad :) am télleg a ciciüggyel kezdödött de aztán mikor lengette akkor is mintha felvillanyozodtál volna :)

2015.04.22. 22:49:36

@Mók_Ica: az nekem is sántított :D

Kosztarika 2015.04.22. 22:50:24

@Mók_Ica: aztán kiszedjük egymás fogai közül a kajamaradékot? :D

Chuck Νorris 2015.04.22. 22:50:25

gábor nagyon csábos hogy beszélgetés közben a cerkáját igazgatja

2015.04.22. 22:50:33

@Chuck Νorris: miért pont bolka? és lolkával mi lesz?

Gia 2015.04.22. 22:51:13

@Mók_Ica: Az hagyján,hogy lakókocsi,de a kutyatápot nem becézte.Mekkora baki! ;-)

Mók_Ica 2015.04.22. 22:51:39

@Chuck Νorris: @fosch9: sztem gyula olyan, mint moha és páfrányból a kicsi... asszem ő volt moha :))))

Chuck Νorris 2015.04.22. 22:53:25

@fosch9: hát asszem bolka volt a zsiványabb virgoncabb :)

beacska 2015.04.22. 22:54:02

@fosch9: Iza szép. nem bántani! ;)....mert összeakasztjuk a bajszunkat, és én elárulok vmit Lokiról, amit nem is akarsz tudni ;)

Mók_Ica 2015.04.22. 22:54:43

@Chuck Νorris: nem váltogattam... én hűséges típus vagyok :))) mandula sosem volt.....

@Kosztarika: nem rossz :)))

@fosch9: ki tudja, ki milyen gyakran vesz lakókocsit.... valaki lehet, hogy hetente :))))

2015.04.22. 22:54:51

@Mók_Ica: nekem az a rajzolt badumbadum figura jut róla eszembe de nem tudom mi volt a neve

beacska 2015.04.22. 22:54:57

@HufnágelSteve: "A szerkesztők direkt átvertek minket, és én bedőltem. A vadász meg csak állt, hosszú, méla p**ben."..csak ezt nem értettem. h mivel vágtak át

Gia 2015.04.22. 22:55:16

@Mók_Ica: Gábor valami nyúlféle lesz..ahogy a párosodni akarását nézem.. :-)

Mók_Ica 2015.04.22. 22:55:18

breki ma is bunkó.... pffff

Kosztarika 2015.04.22. 22:55:33

@Mók_Ica: szerintem meg Béni, a kőkorszaki szaki :)

Chuck Νorris 2015.04.22. 22:55:33

@fosch9: menő manó? nekem olyan pampalinis de annak bajsza volt :)

Gia 2015.04.22. 22:56:16

@fosch9: Gyula lehet,hogy még kőkorszaki. :-)

Kosztarika 2015.04.22. 22:56:25

@Gia: Remélem a kockásfülű és hamarosan repül :D

2015.04.22. 22:56:27

@Chuck Νorris: aham értem a logikát :)
@beacska: ízlések és pofonok tudod :) nekem is el kell itt nap mint nap nézni ahogy lokit szidják :D (küldheted tudod hol) :D

Mók_Ica 2015.04.22. 22:56:37

@beacska: gondolom a tegnapi előzetessel, amiben azt sejtették velünk, hogy nóri kekszelni fog sármőrrel.... aztán ugye maradt a méla p@csben állás :))))

Mók_Ica 2015.04.22. 22:57:31

@Kosztarika: nem béni az.... inkább béna :))))

2015.04.22. 22:58:10

@Mók_Ica: hamar fogy mint a tejci
@Chuck Νorris: azzz azzz menő manó
pampalinit én sem húznám rá
hohohorgász?
@Gia: gyuszika olyan kis egyemmeg típus férfinak nehezen nézik sztem

Gia 2015.04.22. 22:59:40

@fosch9: Olyan kis tedd ki,had hűljön.

beacska 2015.04.22. 23:00:24

@fosch9: jóvan, de Iza már lejárt lemez...meg amúgyis csinos, nem tudom, melyik képén nem tetszett. kifejezetten diszkréten sminkeli magát....sőőt...a rúzsa nekem túl diszkrét.

Gia 2015.04.22. 23:00:54

@Mók_Ica: Hát..Gyula minden,csak nem menő.

Chuck Νorris 2015.04.22. 23:01:37

Sztem Gyulának akkor lesz esélye ha a kövi lány.
Jolán (villanyszerelö)

HufnágelSteve 2015.04.22. 23:02:07

@Chuck Νorris: Gyula a Kisvakond, Patrik inkább a Bobek a kisnyúl, a Bob és Bobekből, Gábor pedig a Prérifarkas, ahogy próbálja becserkészni a Nórit.

Kosztarika 2015.04.22. 23:02:19

@beacska: nekem pl. egyiken sem, de tudjuk, hogy te elfogult vagy vele, ami nem baj :) :)

Mók_Ica 2015.04.22. 23:02:33

@Gia: hát ez az..... akkor nemmenő manó :)))
@fosch9: igaz.... bár én csak havonta szoktam vásárolni :))))

Kosztarika 2015.04.22. 23:03:19

@HufnágelSteve: Gábor a farkas? Egy ilyen töketlen pasi hogy lehetne farkas? :D

Gia 2015.04.22. 23:04:31

@Kosztarika: Nyúl lesz az,valami Tapsi hapsi. :-)

HufnágelSteve 2015.04.22. 23:04:39

@beacska: Azt hittem Gábőr-Csődőr célba ér, de csak farkasként üvölthetett a lyuk előtt.

Gia 2015.04.22. 23:04:55

@Gia: Eltapsolta a védettséget is.

Schlomo Goldberg 2015.04.22. 23:05:02

@fosch9: határozott Kazinczy-díj várományos

2015.04.22. 23:06:07

@beacska: személyesen láttam, nem volt szimpi, de már a vv alatt sem, a viselkedése miatt, ez van :( de igazad van lejárt lemez, peti ha kiteszi lokkancsot leköpöm a monitort :D
@Mók_Ica: biztos nem eszitek elég gyorsan :DD
@Gia: ez jóóó :D

Chuck Νorris 2015.04.22. 23:06:13

Adri: hugó a viziló Marcsa: a fábol (szilikonbol) faragott királylány. ahh Gyula! rendithetetlen ólomkatona :D

Kosztarika 2015.04.22. 23:06:16

@HufnágelSteve: :D :D

Fiúk, lányok, elhúzok aludni további jó szórakozást és jó éjt mindenkinek! :)

HufnágelSteve 2015.04.22. 23:07:15

@Gia: Tapsi Hapsi sikeres, ez meg mindig pórul jár. Prérifarkasnak jő, mert elég szőrös és folyamatosan próbálkozik.

HufnágelSteve 2015.04.22. 23:09:49

@Chuck Νorris: Lehet Gyalogkakukk, mert eddig mindent megúszott és a frizurája is fura :).

Chuck Νorris 2015.04.22. 23:09:52

uhh gábornak mekkora szar dumája van.

2015.04.22. 23:10:35

@Schlomo Goldberg: tini vagy külföldi még ezek fordultak meg a fejemben

2015.04.22. 23:11:34

@Chuck Νorris: megvan
gyula patrik a spongyabobból
patriiiiiiiiik

Mók_Ica 2015.04.22. 23:14:22

@fosch9: kicsi a család, tovább tart :))))

@Kosztarika: jó éjt :))

@Chuck Νorris: gábor egy pöcsfej.... konkrétan..

Gia 2015.04.22. 23:14:51

@Chuck Νorris: És erőszakos is.Idióta..

Mók_Ica 2015.04.22. 23:15:20

breki továbbra is bunkó..... pamela meg baszdmegelt brekire..... kifütyülés nélkül :)))

Chuck Νorris 2015.04.22. 23:15:35

azt mondják Nóri arcán látszott hogy élvezi
hát én meg elég kelletlen arcait láttam, Gáborka pedig nagyon ostobán, mohón nyomult :)

Mók_Ica 2015.04.22. 23:16:14

@fosch9: egy külföldi nem ír így.... inkább tini vagy tényleg fáncsi volt :)))

Chuck Νorris 2015.04.22. 23:17:19

@Mók_Ica: @Gia: ja nagyon béna. kb a nagyon berugott süketvak lányoknál jön be ilyen stilus. én inkább attól tartok ez csak egy szerep volt Nórinak amit kezdett már nem élvezni, állandóan a kamerát bámulta hogy veszi e.

Mók_Ica 2015.04.22. 23:18:21

@Chuck Νorris: nóri arcán minden látszott, de az nem, hogy élvezi...... gábor egy igazi bunkó módjára viselkedett..... "ha most kimész, akkor nem is fogok többet rád nézni.."... soha ne nézzen nőre az ilyen .... p@csfej

Veder1 2015.04.22. 23:21:52

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: úgy látom nem értjük meg egymást, maradjon akkor ez így.

2015.04.22. 23:22:46

@Mók_Ica: meg a kis pici fogatok :D

2015.04.22. 23:23:28

@Mók_Ica: legyen fáncsi az legalább kötődik a vonatos sztoridhoz

nosce 2015.04.22. 23:24:02

@fosch9:
irasd a kezedre azt is be lehet scannelni

Mók_Ica 2015.04.22. 23:25:16

@fosch9: lakókocsi pedig azért kell nekik, hogy tudjanak önálló életet kezdeni :))))

2015.04.22. 23:28:18

@nosce: mi van ha cicire v popsira akarnak írni?
@Mók_Ica: ez így kerek :)
@beacska: +1 :))

sztem essen ki gábőr még nem nagyon sírna senki utána gyuszika maradjon még egész belejött az üdülésbe

nosce 2015.04.22. 23:30:24

@Mók_Ica:
azért nóri visszaigazgatta bugyit meg a tv2 is kitakarta h ne lássunk pina kontentet szal azért befigyelt ott valami denevéres, én azért egy kapufára adnám ahonnan kifele pattant :)

Mók_Ica 2015.04.22. 23:32:23

@nosce: csak a hegye volt bent.... :))) az pedig nem számít.... vv7 óta ezt is tudjuk :)))

beacska 2015.04.22. 23:33:04

@nosce: :d igen, én is azt néztem kaján vigyorral...ohhh a régi szép tinédzserévek...

2015.04.22. 23:33:14

@nosce: ezt majd még meg kell kérdeznem

nosce 2015.04.22. 23:33:31

@Mók_Ica:
persze, a hegye az még belefér :)

beacska 2015.04.22. 23:33:49

@Mók_Ica: óóó, már VV Vera is erre hivatkozott...nincs új a nap alatt (VV5 talán?)

gólyamajom 2015.04.22. 23:35:54

@fosch9: Gyula kicsit fura, de kezd nekem szimpatikussá válni. Ellenben az új gyerek... blöá

Mók_Ica 2015.04.22. 23:37:01

@nosce: csak fél szemmel bekukkantott :)))

@beacska: a vv-kből mennyit lehet tanulni :))))

2015.04.22. 23:39:33

@gólyamajom: egyetértünk drága :)

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.22. 23:40:09

@Mók_Ica: Gábrisunk már azt tervezgeti, hogyan dobja majd a fülig szerelmes Nórit:)) Ha jól emlékszem, ebbe már az Ádámka is beleesett. Úgyértem, ebbe az önhittségbe:))

Mók_Ica 2015.04.22. 23:43:25

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: remélem sármőrünk is pont olyan gyorsan fog repülni, mint mandula.. :)))

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.22. 23:49:34

@Vödör: Értem én, hogy primó dolognak tartod egy játékban, pillanatnyi benyomások alapján megítélni egy embert - a játékon kívüli életére vetítve. De annyit adjunk meg, hogy a játékos embernek is számolnia kell tettei megítélésének következményével.:)))

nosce 2015.04.22. 23:59:55

@Mók_Ica:
de legalább nem volt zokni a lábán :)

nosce 2015.04.23. 00:03:10

Azért ez nagyon száni volt h Loki így behódolt Petinek rossz volt nézni. Inkább essen ki mint egy ilyen fasznak a seggét csókolgassa, ha behódol úgyse nyerhet a végén akkor meg minek ?

nosce 2015.04.23. 00:03:55

@Mók_Ica: @beacska:
Ma onlájn nincs a hotelből ? :)

Mók_Ica 2015.04.23. 00:04:53

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: én is :))) remélem nem fogunk csalódni :))

@nosce: ez biztos??? :))

nosce 2015.04.23. 00:06:26

@Mók_Ica:
igaz különös lenne, a denevérek mmkk zokniban repkednek :)

Mók_Ica 2015.04.23. 00:06:48

@nosce: biztos készülnek a párbajra.... taktikai szex van.... az éjjeli tudósítók sincsenek most itt.... csak a tábla van kint "hamarosan folytatjuk" :))))

nosce 2015.04.23. 00:08:11

Gyulának nincs esélye, mert belül filmet forgat, esetleg ha hamarabb kész lenne a vágással

nosce 2015.04.23. 00:08:41

@Mók_Ica:
jajaja a szerkik elvették :)

Mók_Ica 2015.04.23. 00:09:00

@nosce: na látod, tudod te a helyes választ :))))

nosce 2015.04.23. 00:10:34

@Mók_Ica:
az lenne a legjobb ha brekit is beküldenék játékosnak aztán még abban körben ki is esne :) a zéden hotelben végül is minden megtörténhet :)

kamilla123 2015.04.23. 00:57:28

@nosce: az a baj, h Peti és MAriann túltaktikázták magukat. Ha nem csesztetik az új gyereket, magától kirakta volna Lokit. Így PEti nem Lokit fogja kitenni, hanem az új csávót, Loki meg majd később Petit. Jobb lett volna, ha nem nyüzsögnek.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.23. 01:15:37

@kamilla123: Nem csak a túltaktikázás a baj, hanem az is, hogy nagyon lenézik az ellenfeleiket. Az alábecsült ellenfél gyakran okoz bukást, lehet, hogy ők is így járnak

Gia 2015.04.23. 04:35:43

Mariann hogy lapulizott,amikor Shrek azt dörögte az aulában,hogy két ember megfejtette Gábor titkát,de nem mondja el,hogy kik voltak azok.. :-))

melaena 2015.04.23. 06:19:43

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan:
Szerintem sem fogja kitenni.
Sem emberileg,sem strategiailag nem lenne jo neki.
Egyetlen elonye Loki kirakasanak az lenne,h ez fos9 neven futo irritalo agyhalott eltunne a hozzaszolok kozul :D

2015.04.23. 07:08:35

@melaena: be lehet fejezni a minősítgetést a műsorral foglalkozzál ne velem, ugorjál át ahogy én teszem a rosszindulattól fröcsögő kommentjeiddel

Sanda.Ipse 2015.04.23. 07:15:48

@nosce: Loki igazi biciklista (felfelé nyal, lefelé tapos). Óvóbácsi benn fogja tartani, mert az egója áhítja az imádatot. A többiek (Adri, Nóri, Gyula) is nagyon hamar elfelejtették, hogy a jövőben nem bíznak benne.

Ditti82 2015.04.23. 07:47:40

@Sanda.Ipse: Adri azért annyira nem bízik már benne.

melaena 2015.04.23. 08:20:25

Szegeny Cserpes papa.A fradi,vac es Dynamic utan most oket akarja megfejni a nep dzsigoloja.
Remelem,annyi esze lesz,h elrakja a csaladi ezustot,amikor a benga vendegsegben jar naluk :D

Ronni 2015.04.23. 08:39:13

@melaena: HIDD EL NEM FOG MENNI:)))))))a hit nem az ő oldalán van

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.23. 08:43:57

@melaena:" Szegeny Cserpes papa"

Még nem szegény, de az lesz, ha a zOgrét odaengedik:))

sixx · http://comment.blog.hu 2015.04.23. 08:44:03

@melaena: utoljára szólok, ne baszogassátok egymást. világos?

melaena 2015.04.23. 09:04:09

@sixx:
Ok,Mester,jogos,ez a te palyad,befejezve.
Probalok tobb tiszteletet mutatni a kommentelok fele,mint te a jatekosok iranyaba :)

Bujumburi 2015.04.23. 09:19:40

Most büntiből nincs reggeli kávé mellé reggeli hogyvolt. :( :'( Mit tettetek?!
:)

tomfree 2015.04.23. 09:31:59

@Bujumburi: tegnap ment itt a sírás a szerző miatt, most büntetésből elmarad a tegnapi hogyvolt. :-)

Kosztarika 2015.04.23. 09:45:18

én se nem sírta, se nem baszogattam senkit,m megkaphatnám a hv-t privátban, pls :D :D

Killary Fucking Clingon 2015.04.23. 09:46:36

@ZLATAN: Nem , dehogy ez csak egy játék :) Loki azt kapja itt is és máshol is amit ad. Az élet így működik :)

Gia Gianea 2015.04.23. 09:51:16

Adri azt hitte,hogy Gábor védettségével kirakhatják Petit.Pedig Petiéknek adta volna így is úgy is,mert ők hamarabb befűzték.

Gia Gianea 2015.04.23. 09:52:31

Vajon Adriék együtt vannak még?Mondjuk Paca Pesten el tudott menekülni,úgy hogy biztos nem. :-)

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.23. 09:52:36

@Shabby Bear: Leszámítva, hogy aszontad nekem, hogy "srácok":)))))

nashy 2015.04.23. 10:30:24

@Gia Gianea: Múlt héten együtt teszkóztam Adrival a Fogarasi úton, csávóval volt, de marhára nem Pacával...

Bujumburi 2015.04.23. 10:32:51

@nashy: és fogták egymás kezét? :P
@tomfree: jaja... valahol megértem Gézát.

Ronni 2015.04.23. 10:39:05

@Bujumburi: Én nem , a kommentelők akik ekézték őt megkapták tőlünk a beosztásukat.Szerintem ennek más oka van, majd kiderül....

beacska 2015.04.23. 10:53:45

mizúúú? nincs új poszt?

haj-rá Loki!
haj-rá Nóri!
har-rá Barbara!

Falatkányi 2015.04.23. 11:00:06

@Gia Gianea: nincsenek. Instan kommentelt egyszer, h megprobaltak de nem tartott sokaig, most meg berki stilusban rak fel kozos kepeket egy sraccal.

beacska 2015.04.23. 11:00:36

az a baj, h szívem szerint azt mondnám, h Gábor maradjon - végre meglesz Nóri napi betevője, plusz jól csinálja, h mindenkivel igyekszik négyszemközt bizalmas szövit kötni - csak azt nem tudom, h ki essen ki helyette

én arra gyanakszom, h Peti Snjezi után Bencét is hazazavarja Marcsa kedvéért :DDD

Ditti82 2015.04.23. 11:01:40

@Bujumburi: Jah... Mindjárt dél, aztán sehol semmi. :(

Ditti82 2015.04.23. 11:16:57

@sixx: Köszönjüüüüüüük! :)
süti beállítások módosítása