Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éden Hotel 3x41 - Egy rakás tapló pöcsfej (18+)

2015. április 21. 07:12 - sixx

 screen_shot_2015-04-21_at_4_50_23.png

Mintha csak a testépítésben járatos kommentelők vitájára akarnának pontot tenni a szerkesztők, Gólemet alulról filmezik, hogy a vádlit jól megnézhessük, igen, van neki, nem csirkeláb, amivel bír, vita eldőlve. Aszongya a kis kártyájába kapaszkodva a jóember, hogy jön egy sármőr, akinek ő védettséget ad a kezibe, és ha ezzel jó sáfárkodik, akkor biztos helye lesz a játékban. Baszki, az első két évadban nem lehetett csak úgy védettséget kapni Pókmajomnak el kellett lopnia Levi alsógatyáját érte!

screen_shot_2015-04-21_at_4_58_26.png

Reggeli után (Tina sminkben alszik, baszki?) Botox és Pjotr nagyon elégedett saját magával, pacsizgatnak és fölényes arccal méregetik a többieket, mintha mostantól ők lennének a pék faszán a stanicli. Zoë löevelet hoz, nem nagy meglepetés, párválasztás után beköltözés gyön, amihez a bulák mennek a falon túlra. Loki mindezt kitörő örömmel fogadja, végre nyugalom, kiáltja, mintha egyébként itt bent nem kurvára azt csinálná, amit akar. Tina nem örül a csajos randinak, mer’ nem bírja a lakókat, legalábbis nem a pinásokat. Öltözés, búcsúzkodás, elmenés. Becks szerint tuti egy palit hoznak vissza.

screen_shot_2015-04-21_at_5_01_55.png

Ahogy a csajok kihúzzák a lábukat, odabent megindul az idei Éden Hotel legtaplóbb beszélgetése, amit Loki azzal nyit, hogy

Az a durva, hogy a lányok sokkal szarabbul néznek ki, mint mi.

screen_shot_2015-04-21_at_5_31_24.png

Ezt így azért nem jelenteném ki, ugye, de a folytatás ennél sokkal rosszabb. Pjotr szerint Adri kibaszott nagy darab lett, “kidobó” bólogat Becks, akinek a párjáról van szó egyébként, AKIT MINDEN ESTE KÚR, csak mondom, nehogy elfelejtse valaki. Ivarnak akkora lába, segge, sonkája van, mondja Pjotr és Becks, Adonisz két földi helytartója, hogy az beszarás. Mert csak zabál, és nem edz rá.

Mi jut eszedbe Nóriról? Szemétégető. Reggel nyolc, ő még ott áll kint sértődött arccal, de csak keres még két sajtburgert. (Pjotr)

ivar.gif

Azt a parasztot, bazdmeg. Gyula erre visszaszól, hogy de parasztok vagytok, és ennyi, nem állítja le, csak a riportban füstölög. A gyökér. Loki is rákontráz, Ivar zabál, fal, és két pofára tömi magába a cuccot. Becks szerint Ivar a kilencvenes évekből ragadt itt. Lefekszenek kicsit, hátha ettől befogják a szájukat, de nem, megy cinklés tovább, Becks azt pedzegeti, hogy így, hogy ők, a teremtés koronái és ajándékai a nőknek itt fetrengenek, odakint csak agyhalottak vannak. Mondja mindezt egy futballista. Ha jó csávó jön, Adri és Ivar rá fog ugrani, ez a konszenzus. Különösen Ivar, akinek rémes faszhiánya lehet, mondja Pjotr és Loki. Adri súlya is előkerül: Becks új taktikája az, hogy felhizlalja, és akkor nem fog kelleni senkinek. Jabba, jegyzi meg Loki, de nem, nem fogom így hívni. Loki szerint Adri már nem fér be a ruháiba.

screen_shot_2015-04-21_at_5_08_38.png

A bulák a parton a jetskiző faszikat nézik, imádják a forró homokos partot, leheverednek, és Adri máris elfelejti az összes kanit, egy helyi erő kókuszdiót hoz nekik, szürcsölnek és fetrengenek bikiniben. Pornósbarbi a riportszoba tanúsága szerint felszedett magára egy kis színt, ami jól ál neki, se ezen a ponton ennek a nőnek egy Nutellával rajzolt bajusz is jól állna, szóval annyira nem nagy truváj, amiről beszélünk. A napozásnál a mikroport nyomot fog hagyni, csak mondom.

Na, itt a sármőr, Gábor, aki úgy áll Gólem előtt, mint egy kivert fasz és egy teleszart zokni szerelemgyermeke, 22-nek hazudja magát, de legalább 30, és azt is bekamuzza, hogy kézilabdázott, a felsőteste alapján Nintendóval (nem, nincs kézilabdás videójáték, még mielőtt.) Aszongya, hogy a főnyereményért jött, vezéregyéniség, de csapatjátékos, mindenki úgy fog ugrálni, ahogy ő csettintget. Gólem fényezi a majmot, és azt mondja, elintézte, hogy Gábor itten találkozhasson a bulákkal, és ismerje meg őket. És ad neki egy védettséget. Tégy vele belátásod szerint, de most tedd a jetski kesztyűtartójába, és tessék, lehet is menni csajozni. Gábor értékesítési menedzser, azaz egy nyóckerületi nepperboltban mobilokat ad el. Imádja a kihívásokat és a tízes kategóriás nőket, és azért jött ide, mert itt olyanok vannak. És megbaszná mindet. Hát, fiam, sok sikert. Nem szerelmet keres, nem érdekli a belső, ne szarja körbe a szobát a csaj, az a fontos. Eddig 89 nője volt. MUHAHA.

Gábor stílszerűen Nickelbackre érkezik, tahónak tahópop, gondolhatta a zenei szerkesztő. A csajok kiszúrják a menőző Sármőrt, jó barna mondják, és közben a nap lemehetett egy kicsit, mert a nyugágyak is fordultak. Sármőr kijön a habokból, rém szexi a kis mentőmellényében, és azzal nyit, hogy na, ki adja át a helyt nekem, heló, hát anyád picsáját, gondolják a nők, és meglepetésre Adri az, aki lelkendezik, heló, Adri vagyoooook, aztán Sármőr lekezel mindenkivel. Tina örült neki, mert jópasi, de a szeme nem áll jól. Botox aszongya, bemenne a vízbe szívesen, mire Sármőr felteszi a mindenkit érdeklő kérdést: faszér’ nem mentek be? Mer’ a stáb nem ereszt, mondhatnák a bulák, de nem mondják. Sármőr ezt is elintézi, fürdenek. Pornósbarbi szerint Sármőr pozitív arc. A fürdés után Sármőr elvisz valakit jetskizni, Botox nyeri a kőpapírollót. Adri szerint Botox feltűnően rá van cuppanva Sármőrre. Pornósbarbi el tudná képzelni Sármőrt egy spanyol szappanoperában.

Sármőr drámai mozdulattal előveszi a borítékot a kesztyűtartóból, védettség van benne. Ezt mire kaptad, kérdezi valaki, majd meglátjuk, mondja Sármőr.

screen_shot_2015-04-21_at_6_08_10.jpg

Odabent Zoë löevelet hoz, Becks zsörtölődik, pedig milyen jó volt Adri hangja nélkül, kibírnám így. Gyula olvas, valaki védettséggel tér vissza a randiról mire Pjotr felbassza az agyát, hát, gratulálok, csajok, erre mindenki beszáll, hajrá, tapsolnak, bravó csajok. Megoldották ügyesen, mondja Becks, a riportban meg hozzáteszi hogy olyan nincs, hogy ezek kimennek, és az újfaszi menten papírt kap. Tuti, hogy Adrinak és Ivarnak köze volt hozzá, mondják. Jó hangulatú lesz a hazaérkezés. Adri odakünn elmagyarázza Tinának, hogy mi is az a védettség. Adri mellye kissé megégett a napozásban. Becksék továbbra is Adri súlyával vannak elfoglalva, 73 lehet most, mondja valamelyik. Komolyan, ilyen tuskó módon még nem láttam magyar reality-ben faszikat viselkedni, pedig erős a mezőny ugye a faszhelikopterező Aureliótól a nőjét szájba köpő Krisztiánig.

screen_shot_2015-04-21_at_6_15_19.png

Na, a dagály viszi a függőágyakat, irány a hotel, a kamera elidőzik Adri seggén, nincs azzal semmi baj. Estre érnek vissza a hotelbe, ahová nem tudnak bejönni, mert Loki még reggel bezárta, csak azóta elfelejtette. Bence kinyitja az ajtót, és hatalmas tapssal fogadják a mit sem sejtő csajokat és Sármőrt, aki szerintem meg van arról győződve hogy a taps neki szól. Lekezelnek vele, Sármőr aszongya, megszeppent a tapstól. Pia van, kérdi? Nincs még. Cigizel, kérdi Loki. Ja. Akkor elleszünk. Sármőr ferencvárosi, meh. Pjotr szerint Sármőr pökhendi, és elhiszi magról hogy ő a jani. Az esti faggatózás alatt a faszik kérdezgetik Sármőrt, de Ivar és Pornósbarbi persze ott sündörög. Oszt a védettség honnan van? Kivettem a jetskiből, hazudik Sármőr. A jetskiből? Abból. Oszt hogy? Mondták, hogy benne van. Pjotr kérdezi, hogy de hogy volt ez pontosan? Sármőr meg aszongya, hogy megjött, kérdezte, ki jönne jetskizni, Botox és Adri egymást összetaposva igyekezett a jármű felé, Botox nyert, mentünk egy kört, és lett védettség.

Este Loki és Sármőr leül beszélgetni, kit lehet itt megbaszni, ez a kérdés, Botoxot nem. Pont arra jön Pornósbarbi, majd veled hármasban zuhany? - kérdi Sármőr, nem vagyok szégyenlős, mondja a csaj, azt tudjuk, mondja Sármőr, baszki, Pornósbarbi mindenkinek azzal nyit, hogy faszt szoptam képernyőn pénzért? Bence és Becks odafent Adrivan és Tinával beszélik ki Sármőrt, Adri hazudik, hogy ő tök negatív volt Sármőrrel, de ez nem tetszik Becksnek, mi a faszért nem tudsz te közöbös lenni legalább egyszer? Pjotr és Botox is megbeszéli Sármőrt, Botox direkt volt vele kedves, nahát. Adri bejön Sármőrnek, mondja, és most itt a kiváló alkalom kitenni Beckset. Hm, nem is tudtam, hogy ez felmerült eddig. Odalent Sármőr és Ivar beszélget, a téma az egyéjszakás kaland, Ivarnak tényleg viszket a lába köze.

screen_shot_2015-04-21_at_6_29_57.png

Este italozás, majd Sármőr és Loki az Éden Hotel történetének legszarabb tervét főzi ki műbalhéznak a többiek kedvéért, de közben szövetségre lépnek. A műbalhé az abból áll, hogy egymásnak beszólongatnak, üvöltve, de annyira átlátszóan és szarul, hogy bárki észreveszi, akink van szeme. Adri meg is jegyzi, Pjotr meg tapsol hozzá, jézusom, minek kellett ezt? Botox, Adri, Becks és Pjotr fent beszélget, Becks szerint Loki akciójáról Pjotr is tudott, aki hiba magyarázza, hogy faszt. És mivel ez rá rossz fényt vet, ezért ideges. Loki felmegy és magyaráz. Hogy ezt a többiek kedvéért játszotta el. De hát mindenki itt van a szobában, akkor kinek bohóckodtál? Jogos a kérdés, a hullarészeg Loki nem is tud mit mondani rá.

Odalent Sármőr és Ivar a dzsakuban talál egymásra, Sármőr a szokásos, “nem baszlak meg, csak a faszomat nyomom hozzád, nézzed már, hová lett a gatyám, nahát” kamuval közelít a 46 napja meg nem piszkált pecekhez, Ivar szeme kezd kifordulni, smár, tapi, ez gyorsan ment. Ivar aszongya a riportban, hogy Sármőr egy igazi seggfej, de neki pont az ilyenek jönnek be. Odafent Bence ittas, egy szál faszban ül az ágyon a kupaktanács közepén, és üvölt, a védettséget nem adják csak úgy, Botox, baszki, miafasz volt ez?

Sármőr a riportban aszongya, akkor bassza meg Ivart, amikor akarja, és hát ő akarja, de egyelőre nem jön össze a pocsíkolás. A smár/tapi-mutatványt fentről megtapsolja a nép, ő meg egy szál pöcsben kiáll a dzsaku szélére, és azt hiszi, ez mindenkinek bejön. Tina és Adri undorodik tőle, Tina aszongya, inkább kiesik a rákba, mint ezzel egy pár legyen. Aztán a szobában rákucorodik Bencére, és megdugatja magát, de alaposan. Az előjáték itt van videón:

Címkék: 18+ éden hotel
573 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csak mert 2015.04.21. 22:37:16

@gólyamajom: nahát egy újabb csoda :D

@Mók_Ica: nem úgy mondta,hogy innen menni kell?

Mók_Ica 2015.04.21. 22:38:19

@Ditti82: talán nem mindegy, hogy örömében vagy bánatában sír a végén :))))

@ÉH3sZ: nem láttam az elejét, csak a végét......

Mók_Ica 2015.04.21. 22:39:02

@csak mert: megnézem majd az éjjeli kiadást.... :))))

ÉH3sZ 2015.04.21. 22:40:33

@Mók_Ica: Lesznek benne állatok:)

vastyúk is .. 2015.04.21. 22:40:46

@Mók_Ica: vagy megpróbálja őt is megfejni, a többi marhánál működött...

ÉH3sZ 2015.04.21. 22:42:17

Ha Nóri holnap lefekszik Gábőrrel, még van idejük összeveszni péntekig. Különben Gyulus repül.

csak mert 2015.04.21. 22:42:29

@Mók_Ica: ez a kislány hány éves? tejóég.. és berki kell neki?

Mók_Ica 2015.04.21. 22:43:02

@ÉH3sZ: na azt már láttam.... undi is volt .... brrrrr

@vastyúk is ..: nekem inkább úgy tűnik, breki akarja megfejni...... a családot.. ....

@csak mert: köszi :)))

HufnágelSteve 2015.04.21. 22:44:01

Pont Gólem emlegeti a tartalmat, meg a formát. Egy régi reklámban ez az Amfora, most szerintem csak "népművészeti cserépedény".

csak mert 2015.04.21. 22:48:52

És az éjjelben van valami érdekes?

Mók_Ica 2015.04.21. 22:54:31

@csak mert: nem lehet, hogy azért voltak ennyire megborulva, mert karácsony volt akkor??? loki vmi ilyesmit mondott épp az egyik fiúnak, hogy a karácsony is csak olyan nap, mint a többi.....

csak mert 2015.04.21. 22:56:58

vagy szimplán szexhiányuk van, ott mászkálnak csupaszon egymás előtt...

Mók_Ica 2015.04.21. 22:57:42

most együtt fürdik peti botox-szal..... peti is egy szál pöcsben beszélgetett..... úgy látszik a fiúk szeretik botoxnak mutogatni magukat......

Mók_Ica 2015.04.21. 22:59:30

wazze.... cintia elkezdett vetkőzni a stúdióban..... vmi melltakaró van rajta.....
breki megjegyezte, hogy a következő etapban majd azt is leveszi cinti.... de nem lesz nagy különbség.......

Mók_Ica 2015.04.21. 23:00:45

breki önmagát dícséri... ő volt az egyetlen férfi a hotelben.... reklám után jön a szürreális rész.....

csak mert 2015.04.21. 23:01:29

@Mók_Ica: pfúj breki mint férfi?? :D

Mók_Ica 2015.04.21. 23:02:37

@csak mert: legalább magának teCCik és ha már más nem dicséri.... akkor magának kell megtennie :))))))

csak mert 2015.04.21. 23:03:20

@Mók_Ica: van önbizalma :D
és cinti csini? :D
és okosakat mond:

HufnágelSteve 2015.04.21. 23:03:59

Dér Heni simán veri Gólemet felolvasásban és legalább értelmesen beszél. Henit a Hotelbe műsorvezetőnek Gólemet a B-közép közé Fradi-Újpest meccsen a lila pólójában :)!

Mók_Ica 2015.04.21. 23:09:37

@csak mert: ma ő is különösen buggyant..... nagyarcú, beképzelt .... és ma este még hülye is.....

@HufnágelSteve: szép lenne.... felvételt kérek róla :)))

most breki le akar vetkőzni és vetkőztetni akarja henit is és cintit is....

Mók_Ica 2015.04.21. 23:11:14

paca és sármőr együtt zuhanyozik.... bence csatlakozik hozzájuk..... egymás farkát méregetik a tükörben.... :o

Mók_Ica 2015.04.21. 23:12:01

wazzze... heninek paca jön be.... de csak a teste, és sármőr fejét tenné rá.....

Chuck Νorris 2015.04.21. 23:13:16

Berki ma nagyon pörög megint, vetközteti a csajokat, a buggyant szintike csak les, de dér heni egész jopofa :)
Lokinak szerintem kurvára szeretehiánya van már, amióta benn van egyedül Beuskátol kapott öszintének tünhető szeretetet. Közben azt látja hogy mindenki jól elvan ö meg egyedül maradt. emiatt elkezdi a csajokat részegen kostolgatni és bunkoskodni. sajnos ez nem egyedi dolog, többször is láttam már ilyet.

Chuck Νorris 2015.04.21. 23:14:01

istenem ez a lüke patrik :)

Mók_Ica 2015.04.21. 23:15:28

meztelenkedés és szex a téma..... breki kérdezi cintit, hogy melyik pasi jön be neki, melyikkel szexelt volna......

fiúk fürdése ismét.... paca a földön..... pörög, aztán bence és sármőr pörgetik...... majd felállítják... paca szédül, mint állat.....bence a farkára nyomatja a vizet..... bejön loki és áthívja a fiúkat zuhanyozni hozzájuk.....

Mók_Ica 2015.04.21. 23:16:29

@Chuck Νorris: nem csak paca lüke.... tényleg elég szürreális jelenet volt.....

Mók_Ica 2015.04.21. 23:17:14

@csak mert: hmmmmm..... sztem nem.... de egyébként most a biszexualitás divat.....

csak mert 2015.04.21. 23:19:02

@Chuck Νorris: valószínű az a baja...de emiatt ne menjen haza

@Mók_Ica: most sem leszek trendi :D

Mók_Ica 2015.04.21. 23:19:17

paca az ágyon .... adri behívja a függöny mögé.... állva csinálnak vmit a függöny mögött...... sztem szexelnek .....

Mók_Ica 2015.04.21. 23:19:57

@csak mert: én sem :))) a fiúkat szeretem :)))) és én lány vagyok.... :))))

csak mert 2015.04.21. 23:22:39

@Mók_Ica: tudom, hogy lány vagy :)) vajon hol a lovagod?

Adri szerint ők sosem szexelnek :DDDDD hm kire emlékeztet?

Mók_Ica 2015.04.21. 23:23:34

na, breki letolta a gatyáját... megmutatta a zizmos combját és vége az éé-nek.....

Mók_Ica 2015.04.21. 23:24:18

@csak mert: sztem kikészült a tegnap este után :))))

csak mert 2015.04.21. 23:25:16

@Mók_Ica: jaj de jó, hogy nem láttam brekit, huh

Mók_Ica 2015.04.21. 23:26:55

@csak mert: asszem én most nem nézem meg az adást.... elmegyek inkább aludni :))) holnap folyt.köv :)))) jó éjt, szép álmokat :))

HufnágelSteve 2015.04.21. 23:27:12

Heni jól beszólt Brekinek, nagyjából ezt: Te jobban tudod mi zajlik a férfi öltözőkben, úgyis ott voltál legtöbbször.
Kár, hogy utólag nem lehet lecserélni Gólemet, de ÉH4-re kaphatna kispadot.

Kosztarika 2015.04.21. 23:39:55

@HufnágelSteve: Én így sejtettem (ahogy már írtam is) beáll Nóri mögé, ő pedig rábeszéli, hogy a védettséget Gyulának adja. Nóri Gáborral lehetett volna így, Gyuszival pedig elvégeztetik a piszkos munkát.

Schlomo Goldberg 2015.04.21. 23:41:30

Valahogy ma este nem látom a Loki fanokat ;)

Kosztarika 2015.04.21. 23:47:40

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: várja a rosseb, csak abból tudom, hogy jó csatornára kapcsoltam :D :D

Kosztarika 2015.04.21. 23:49:10

@Ditti82: és megint az unalmas papírforma és további aljasságok :(

saccperköbö 2015.04.21. 23:51:54

elmagyaráznátok nekem, hogy lokival mi a fene van?
már a múlt héten is ciki volt hősszerelmesként
az se derült ki, hogy mikor vállalta be PBarbit? Azt kizártnak tartom, hogy nem tudott a Petiék szervezkedéséről. Ha nem tudott már kiderült volna és akkor át kellene látnia Petin?
Többet láttam ebbe a gyerekbe és télleg nem értem mi lett vele....megkattant és kiesik?

gólyamajom 2015.04.21. 23:55:07

@Mók_Ica: a függöny mögött? Tudnak élni a fiatalok :D

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.21. 23:58:56

@saccperköbö: Tippelgetek. Lehet, hogy Mariann a baja, lehet, hogy a szexhiány. De főleg a túlzott mennyiségű pia sztm. Nem tartja kézben a piálást. Lehet, hogy az életben is ez a problémája, hogy nem bír sokáig egy helyen lenni, meg egyféle dolgot csinálni. Ha jól emlékszem, minden volt már, csak akasztott ember nem.

Kosztarika 2015.04.21. 23:59:02

@gólyamajom: @Mók_Ica: nézzétek vissza, mikor Bence levetkőzik és indul a többiek után a fürdőbe, Adri hogy nyújtogatja a nyakát, hogy lássa Bence "kapitányát" :D

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.22. 00:01:03

@Kosztarika: Adri sose mondta, hogy monogám. Csak Patriktól várja el :)))

bElannaTorres 2015.04.22. 00:01:44

belegondoltatok, hogy mindjárt vége?

megölte a tv2 ezt a műsort. Nyomába se ér az előző kettőnek. Viasatnál tudtak valamit én néztem régen más műsorukat is, jók voltak.
ilyen ha hatszázhuszonöt mítinggel megcsinálnak valami szart, tipikus.

Nagyon kényelmesen eljutottak a döntőig Bence meg a többi különösebb gondolkozás nélkül. Semmilyen karakterek egyik se szimpatikus, kivéve Pétert, még Nóri volt akit inkább az átlagba sorolnék a többi nem átlag. Én pl. nem is ismertem /ismerek ilyeneket.
Jah persze barbiról meg is felejtkeztem annyira unalmas volt, köszönjük 20 napig nézhettük ahogy eszik döglik. Ő se a testéből élt, ha a hoszteszkedést végül is valahol nem vesszük annak vagy mi a franc volt a munkája.

mindegy is, csak végig bennem volt a remény, hogy talán lesz valami, talán összekapják magukat, de belegondolva az első két évadban már a 30. részig úgy pörgött, hogy itt a 42.en várni már nincs értelme, főleg hogy a többséggel nehogy azonosulni, de kedvelni se lehet őket.

Kosztarika 2015.04.22. 00:03:24

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Lokinak? Alkoholelvonás, buliból kizárás vagy bezárják egy bogárral töltött koporsóba :D

Kosztarika 2015.04.22. 00:04:47

@bElannaTorres: mindjárt vége? Állítólag 70 rész lesz (itt mondta valaki)

saccperköbö 2015.04.22. 00:05:50

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: ja, jól emlékszel , kár érte

lehet úgy érzi jó pár nélkül nincs értelme az egésznek

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.22. 00:09:26

@bElannaTorres: Ilyen az, ha nem a szakembert vagy a rátermettet veszik fel egy munkára, hanem az ő kutyájuk kölykét.
Amúgy milyen döntőig jutott el Bence meg a "többi"?

Chuck Νorris 2015.04.22. 00:14:02

@Kosztarika: ez az elmélet bukott. mert elspoilerezték hogy elveszik a védettséget a sármörtöl.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.22. 00:15:51

@Kosztarika: Ha jövőre mégeccer meghívod Lokit a műsorODBA, akkor ezt az ötletet valósítsd meg, pls.:))
Amúgy azon gondolkoztam, hogy utoljára kb 8 éves koromban szórakoztak ilyesmivel a srácok - mármint ilyen bogaras "viccekkel". Elképesztően gyerekesek és ötlettelenek.
Sztm azt meg kellene tiltani, hogy a másik személyes cuccához hozzányúljanak. Nem hinném, hogy a játék része lenne, hogy belenyúl a piperetáskámba, megfogja a tamponomat meg a betétemet.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.22. 00:19:10

@saccperköbö: Kérdés, hogy most mi lenne a jobb Loki felrázása szempontjából. Ha Peti ösztökélné és újra egy csapat lennének, vagy ha ellene fordulna, és az rázná esetleg fel.

Kosztarika 2015.04.22. 00:22:47

@Chuck Νorris: Láttam.. ezt a lehetőséget még délelőtt vázoltam fel, most csak megismételtem :)

saccperköbö 2015.04.22. 00:23:08

nekem az tetszene, ha Peti ellene fordulna; Loki pedig elmondaná Peti genyóságait a többieknek, elég lenne Patriknak, akivel egyébként is elég jóban vannak

de sztem nem ez lesz

bElannaTorres 2015.04.22. 00:23:52

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: sajnos igaz :/

amúgy 47 részes szokott lenni, végül is nem a döntőig, hanem majdnem a végéig, rosszul írtam.

Chuck Νorris 2015.04.22. 00:24:00

Loki sztem be fog állni petiék mögé hogy kiessen

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.22. 00:27:03

@saccperköbö: De az nem valami elegáns dolog, hogy utólag kibeszélem a szövetségünk ideje alatt megtudott dolgokat. Ezt csinálta Ádinka a VV-ben. A megszerzett tudást én is felhasználnám, de ki nem beszélném.

bElannaTorres 2015.04.22. 00:28:26

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: ez az éden hotel olyan lett mint a VV?

azért kérdezem mert azt sose szoktam nézni, mikor lepörgetem az indexet a velvet címsztorik eleget mondanak ahhoz hogy ne nézzem, ezért nem tudom hogy most olyan-e

gólyamajom 2015.04.22. 00:29:36

@Kosztarika: az a baj,h külföldön nem mennek a Tv2-s videók sajnos, és nincs stream se a Super tv2-höz--- pedig ezt megnézném :D

saccperköbö 2015.04.22. 00:32:53

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: amit Peti művel se túl elegáns

lásd Bencét felvilágosítja a Loki dolgairól a háttérben; bár az a vonal amúgy is eléggé rezeg
Peti, amennyi esze van szépen Bencével fogja kidobatni Lokit...

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.22. 00:33:43

@bElannaTorres: Nem. Sose tud olyan lenni, mert ott a nézők döntenek, itt meg nincs beleszólásunk. Csak stratégiailag gondoltam az összevetést. Hiszen háborúban szerelemben nincs barátság, de tartása lehet az embernek. Ha bizalmat akarok elnyerni, akkor meg kell mutatnom, hogy van valaki, aki már bízik bennem, nem beszélem ki. Mert ezt a többiek is látják és ők is bízni fognak bennem. Peti ezt cseszte el, illetve még csak félig, de már meginogtak az emberek. De ott bent nyilván más, mint itt kint teóriákat gyártani:))

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.22. 00:36:09

@saccperköbö: Igen, én is pont ezt írtam, csak még nem láttam a tiedet. Lehet, hogy ezt fogja tenni, főleg, ha veszélyesnek, kiszámíthatatlannak látja Lokit. Mondjuk ebben igazat adok neki.

Chuck Νorris 2015.04.22. 00:37:28

Gyulát szegényt nem hagyták aludni ahogy ott picsogott a 2 csaj :))

gólyamajom 2015.04.22. 00:40:25

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Igazábólcsak az Éden Hotelt szoktam a tévében megnézni, amiatt nem akarom :)

bElannaTorres 2015.04.22. 00:40:25

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: petinek azért nagy szerencséje hogy tényleg nem valami okos emberekkel van körülvéve, hanem szimpla hedonistákkal. Ők csak úgy elvannak. Én örülök hogy valaki játszik, nem ragadja magával az alkohol, a luxus, a pihenés, hanem pörög az agya. Nem lehet neki se könnyű IQ ban is lehet vagy 30 a különbség, szociálisan is okosabb :))

Ahogy Ádám mondta ilyen játékba érzelmeket nem szabad vinni, kicsit persze nem tudsz meggátolni, talán a második évados Anikó volt az aki jégcsapként végig tudta volna tolni, ha nem utálják meg érte:)

Chuck Νorris 2015.04.22. 00:41:45

Loki büntetése az lesz, komornaruhában kell péntekig kiszolgálnia Nórit. Nóri persze kihasználja az alkalmat, lesz nyali fali, mindketten rendbe jönnek, ujra egymásra találnak és a végén megnyerik a játékot.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.22. 00:46:05

@Chuck Νorris: Előbb vagy utóbb megtörténik, mert csak egy pár marad a végére.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.22. 00:49:50

@bElannaTorres: Persze Peti agya mmkk pörög, de az alacsonyabb IQ-júak is össze tudnak fogni ellene. Kíváncsi leszek:)

Rémület 2015.04.22. 00:56:54

Adritól azért jó szöveg volt, hogy ők csak azért vannak bent, hogy asszisztáljanak Peti győzelméhez.

Veder1 2015.04.22. 00:57:33

@bElannaTorres: az éden hotel 2-ben is a nagy többség punnyadva jutott el a végéig, majd a legunalmasabb páros meg is nyerte. Szerintem ez az évad jobb, csak az az aranypartosgyerek/melani páros nem kellett volna.

bElannaTorres 2015.04.22. 00:57:51

Nekem egyébként Bence túl kevés - akkor pörgött csak mikor a csajok hájáról kellett beszélni, hát ennyi a gyerek, Loki viszont túl sok.

Loki amúgy meg simán alkoholista lesz ha nem vigyáz, de már az előző évados srácról is ezt gondoltam, szerintem az is.

na megyek aludni, alig várom a holnapi hv-t:) jócakkát:)

Veder1 2015.04.22. 01:02:53

@bElannaTorres: az ÉH1-2 48 napos volt ez elvileg 70 napos lesz.

bElannaTorres 2015.04.22. 01:05:19

@Vödör: nem szerintem a kettő az jó volt, nagyon fordulatos, tele volt egyéniséggel. Volt olyan nem egy akiben tartás volt, elvei voltak, mégse tudott nekem szimpatikus lenni. (pl. az az idősebb srác aki húszéves lányokkal szeretett összejönni, aztán meg mindig szidta őket hogy egy húszéves ne szóljon be neki:) Most néztem vissza munkahelyen , úgy félig nézve hallgatva, így most jól emlékszek:)
aztán ott a turisták is színfolt volt.

Mondjuk, jó tényleg nem éden egy, és Szandra miatt mindig félnek robbantani az emberek.
Mégis Máté és a Kutyafej minden mellett azért keményen taktikus volt. A csaj mindenkivel jóban volt szívta az infót és nem adott ki semmit, máté ugyanez. Csak Edinánál megérezték a többiek, ezért szálltak rá, érezték a manipulációt, bár konkrét dolgot nem tudtak felhozni ellene.

Ha naomi bentmaradt volna akkor ott új jófiú és Naomi párosnak drukkoltam volna én is, szóval nekem se volt egy hű de szimpi se a lány máté meg végképp nem

bElannaTorres 2015.04.22. 01:06:47

@Vödör: az igen.

nem értem miért nem csinálnak inkább két jót :DDD

,, 2015.04.22. 06:19:46

@nathalie: hát helló:)
az az igazság h nem láttam se a szóban forgó jelenetet, se a tegnapi részt, bealudtam:)
viszont olvasás alapján nem tudok rajta felháborodni, itt is hangzottak el már nagyobb osztások, arctalanul persze szal ki tudja milyen külsővel:)
Peti tök normálisan nézett ki régebben (és látott pinát:)) nem tudom mi ez a heroinchic külső... gáz. Loki meg nálam simán van olyan jó faszi, mint amilyen jó nő Mariann:)

Más: vmelyik nap belenéztem az Éden éjjelbe (először). Nem értem mi a kóchengeresért nem hívnak meg olyan játékosokat is vendégnek, akik még bent vannak? Miért kell eljátszani h élőben megy a műsor? Idióták b+.
Minden adás után behívhatnák azt a játékost, aki leginkább érintett volt az adott részben, 10x ennyi lenne a nézettség kb.
Mondjuk a tegnapelőtti oltás után lehetett volna Adri vendég, h mit szól Patrik kedves szavaihoz

melaena 2015.04.22. 06:31:55

@bElannaTorres:
Maga a musor valoban nem egy nagy durranas, de a jatekosokat en mas szemmel nezem.
Ez megiscsak egy kibaszos jatek brutal,ingerszegeny kornyezetben.
Ha mondjuk ugy nezem a fickokat,hogy az egyik csaj ismerosunk hozza be a tarsasagba,mint az uj faszija,akkor Gyulan (es talan Lokin) kivul egyikkel sincs gond.
Sokan kihoztak peldaul, h a Sarmor mekkora nagypofaju meg igy meg ugy.
Sztem ha a mi brigadunkba bekerulne ujkent,siman egy teljesen jo arc lenne,mert a vezeregyenisegeink az elso probalkozasoknal letornek a szarvat.
Patrikkal,Bencevel vagy Petivel meg ennel is konnyebb a helyzet,mert ok altalaban erzik a tarasag rezgeseit,igy alapbol ugy viselkednek,ahogy a helyzet megkivanja.

AkkorlegyenPtr 2015.04.22. 07:30:08

Loki ki van picit.
Azért ha visszanézitek, nem egyedül találta ki, nem egyedül tette oda a bogarat vagy mit, sőt, ő oda betette, azon még Nóri is röhögött.. majd jött Gyula(!) aki sajos rossz időzítéssel Nóri hajába tette az állatot és itt pattant meg a lányban valami.
Szóval azért egy kicsit most furcsa a helyzet.

Peti Loki beszélgetés. Hát Loki helyében simán elküldtem volna.
Ő tehet róla, hogy egyből Peti szervezésére gyanakodtak a többiek? Lókakát. Ezt Peti magának kavarta a korábbiakkal.
Lokit akkor szúrhatta volna le, ha Lokk mindenkinek ezt hangoztatta volna, de marhára nem.

Ezt a kínos magyarázkodást vette le Adri is... utána mondta, hogy Peti velünk akarja magát tolni.

Meg mi az, hogy ha még egy ilyen lesz, ellened Kell Hogy Forduljak. Anyád, mi? A nagy haver?
Majd még aznap este már Bencének nyomja, hogy ki kéne dobni Lokit.

Ők is hülyék, ha ezt nem veszik le...

AkkorlegyenPtr 2015.04.22. 07:32:52

40 nap munkáját tetted tönkre..te, te vagy az, te tetted.... ezt szugerálta be Loki amúgy is fáradt agyának. SzépvolthaverPeti. Szépvolt. Tapsoljuk meg.

nathalie 2015.04.22. 22:45:33

@foxglove (F6): hát Mariann univerzumában és köreiben nem olyan jó faszi, sőt, vállalhatatlan... nem értek persze ezzel egyet, de valahol szánalom, hogy lefikáz egy nőt (Adrit) miközben teljesen oda van egy olyan nőért, aki az utcán se mutatkozna vele, és még el is hiszi, hogy lehetne köztünk vlami. Nem tudom, lehet mindenki a lelke mélyén egy kigyúrt kis gólemet vagy egy plasztik nőt akar magának...
Tulajdonképpen az a bajom, hogy valahol Peti és Loki részéről nem hiszem el, hogy az életben is így állnának a nőkhöz, szerintem átlagos, Adri féle nők veszik őket körbe, de itt olyan, mintha próbálnának ők is a "szépségek" közé tartozni, és ezért rászállnak Adrira vagy Nórira. Pedig a való életben hasonló emberek veszik őket körbe. Szóval nekem ez nem szimpi bennük. Lehet jobb mást cikizni, mint ha őket baszogtatnák...
Egyébként is mérhetetlenül unalmassá tették ezt a műsort. Mert azért annyira nem lett disznó Adri, hogy erről szóljon már egy jó ideje a műsor. És most meg még az megy az esti édenben, hogy berki meg ez a szerencsétlen mandula ádám soha nem nyúlna egy adri kaliberű nőhöz. Így kijelentve. Azért ez már tényleg egy színvonal. Felháborodva nem vagyok, de azért így messze van ez a játék a taktika csúcsától. Kár volt ennyire rámenni a külsőségekre, mert így az az egész elég uncsi lett és nem éppen egy agyjáték, hanem egy szépségverseny.

más: én sem értem, ezt a tegnap jöttem a repcsivel, de most itt állok dolgot... szerintem elszólnák magukat. Vagy lehet emberek ezt beveszik? ezt az egész tegnap történt dolgot?
egyébként amikor mariannát behívták már akkor tök fura volt, hogy azt mondta,h ogy neki snezi nem barátnője. de úgy mintha egy darab szarról beszélne. aztán meg hogy Loki a kedvence a faszik közül, miközben az első részben még nem is beszéltek egymással, akkor mitől lett kedvenc? én már akkor gondoltam (nem kellett hozzá sok ész) hogy vele lesz még egy második rész.
Ami még szerintem elég rossz, hogy konkrétan semmi meglepetés nem történt eddig. Peti valami nagy taktikai manőverekkel kiejtett olyan embereket, akikről messziről lehetett gondolni, hogy valami nem oké velük (Apolka), hogy ideje mennie (snezi) vagy le se szarjuk mi lesz vele (Barbi). Rengetegen vannak még bent a kezdő csapatból, és ez így szerintem gáz. Konkrétan egy párral (Adri-patrik) nem is lehet számolni 40 napja. és akkor még arról nem is beszélek, hogy se egy olyan karakter akin elröhögnék (Naomi!!!!) vagy akit kedvelnék.
na ez volt a panaszáradatom.

GoT-t nézed már?

,, 2015.04.22. 23:49:11

@nathalie: ugye azt mondta itthon Mariann, h Loki a legjobb pasi, de a viselkedéséből meg úgy tűnt h egyáltalán nem jön be neki. Mariann univerzumában fogalmam sincs ki számíthat jó pasinak:O De Loki szerintem sem. (Nekem bejön Loki, na de én nem vagyok egy Mariann:))
Még mindig nem láttam ezt a jelenetet, de most már vissza fogom nézni vhol:)
Ahhahaha, a Petiről vannak infóim (ne kérdezz:D) pár évvel ezelőttről...
de nem merem itt kifejteni, már vagy 10x kitöröltem amit írtam... most 11x:) mondjuk úgy h is-is (ezt a lánytípusokra értem)
Adri nem is rossz nő... láttam az új képeit, ahhoz viszonyítva a húgyos meli nem jobb nála:O egyik csaj sem
lehet goni vagyok de nekem fura h mariann pont loki faszát akarná most fényezni. Lehet Lokinak jött be az élet?:)
Peti nélkül lófasz se lenne.... nemtom mennyi fizut kap, de szegény már vért izzad h legyen valami kontent a műsorban (egyébként szerintem vmilyen szinten beépített ember)
Trónokat nem mindig, az előző évadból elég sok jelenetet láttam:) a hogyvoltokat olvasom, várok valami jó bekapcsolódási pontra, általában olyankor szoktam nézni amikor tudom h ez még nem volt a könyvben....jah meg a Sansa-Littlefinger jeleneteket nem szeretném SSKK kihagyni, szal így szelektálok:)
Most amire várok: Orange is The New Black, True Detective, Hannibal

,, 2015.04.22. 23:55:52

@nathalie: az Outlandert meg kaszáltam a szünet után... jézusom de gáz volt.

nathalie 2015.04.23. 23:04:47

@foxglove (F6): Nem kérdezek... :) igazából szerintem semmit nem jelent ez az egész, ami a tv-ben megy, mert ez kb a tv szerkesztők fejében lévő vízió, amit szerintük a mostani célközönség nézni akar... Lehet igazuk van, én a célközönségben nem vagyok benne úgy néz ki. Vagy a casting ment félre...
sokkal fontosabb, hogy az orange is the n. b jó???? mindenhol szembe jön velem mostanában! nézzem? Outlandert én nagyon késve néztem. És nem hiszed el, de a nyolcas résznél (?), az esküvőnél felmentem a junkiera, hogy megnézzem, ez tényleg bejött valakinek?!?! és azt hittem elsírom magam örömömben, amikor megláttam,h ogy neked NEM!!! akartam írni, de úgyse láttad volna... az a helyzet, hogy a könyvet is itt fejeztem be. A sorozatot már előbb be kellett volna. mindegyik unalmas. viszont a sorozat közben elkezdtem egyszer csak marha kínosan érzeni magam. Nekem sok ez a jamie naivság, szűziesség. nagyon szappanszerű, olyan "fogjuk meg a nőket, mert ők biztosan egy erős, de UGYANAKKOR gyenge férfira vágynak", sztem nagyon ciki. spoilerekből tudom kb mi fog történni, és hiába lesz elméletileg "nagyon kemény" itt minden, sztem ez akkor is egy női romana.

nathalie 2015.04.23. 23:07:05

@foxglove (F6): azért az egy kicsit mélyen érint, hogy te részletekben (WTF!!) nézed a GoT-ot...
nálam Vikigns van soron! oda vagyok!!!!!

,, 2015.04.24. 09:40:27

@nathalie: én is így gondolom. Petinek a riportos megnyilvánulásairól mindig az az érzésem h éppen "jelent" a munkaadónak, h teljesítette-e a napi kavaráskvótát amiért szerződtették.
Igen igen, nagyon jó:) Tutira biztos vagyok benne h neked is tetszene, már csak az OZ miatt is:) (a hangulata azért nem olyan komor, sőt néha teljesen feelgood jelenetek vannak benne)
Nálam életmentő volt az első és a második évad is, annyira feltölt energiával, semmi nyál, csak full 100% badass női karakterek, és véééégre valahol IGAZI nők, nem csak képregényhős modellalkatú, cinikus, mindenkit lekaratézó überbitchek, hanem valódi nők:) A főcímzenét is visítva énekeltem mindig:) az egyik kedvenc szereplőm az egyik börtönőr pasi volt, Pornsztázs, szakadtam rajta:)
Igen, nekem is nagyon kínos volt az Outlander... A könyvnél ugyanúgy voltam, 100 odalon keresztül dugtak csak dugtak dugtak, ezmiez? mit olvasok én éppen? abbahagytam... most a fenekelős jelenet volt a kaszapont végül... ez az egész valami idősödő nőci vágyálma egy kis fiatal pasiról meg sok dugásról... a True Blood is kb ezért lett szar....
én meg a Vikingssel vagyok lemaradva, nyáron pótolom:)
süti beállítások módosítása