Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éden Hotel 3x40 - Gennyládák (18+)

2015. április 18. 06:30 - sixx

screen_shot_2015-04-17_at_21_37_47.png

A Kavarás Másnapjnak Reggelén vagyunk, Gólem szerint Loki nagyon belezúgott Botoxba, és emiatt megint sakkozni kell a bulák között. És ez nagyon nem jó, legalábbis Pjotr szerint, aki már tuti ki van bukva attól, hogy állandóan tíz-tizenegy ember helyett kell gondolkodnia, majd ünnepélyes tetemrehívás keretein belül még el is magyarázni, hogy mi történt a párválasztón, mert az agyhalottak nem tudják felfogni. Mondom, mindez Pjotr közgazdászdízsé fejiben kavaroghat, és Gólem tolmácsolja kissé szaggatottan, ünnepi sötétkék ingben, fehér farmerben, amiben ha seggre esik, beletörik a fű, és soha a büdös életbe’ ki nem jön, ami a kisebbik rossz, a nagyobbik, hogy egy rendes, részeg seggenszánkázás után a beletört fű a sötétben pont úgy néz ki, mintha befosott volna.

screen_shot_2015-04-17_at_21_43_29.png

A reggel azzal kezdődik, hogy Pornósbarbi a zuhanykabin szélén ül, és nem tudom mit csinál, de talán jobb is ez így nekem, ne bolygassuk. A többiek a szokásos menetben térnek magukhoz, Adri és Becks egymás nemi szervének maradványait mossa ki a szájából nagyon lelkesen, Pjotr meg légdobol. Reggeli után mödansziézás kezdődik, de nem mindenkinek, mert Botox a haját fésüli (csak én gondolom hogy a nő betegesen sokat foglalkozik a hajával?), Pjotr és Bence meg Lokival akar beszélni a terasz hányás- és húgymentes részén, de Loki valamiért kitalálja, hogy márpedig ő belefekszik a függőágyba. Na, ebből ez lesz:

A kupaktanács célja: összerakni egy olyan tervet, amiben Pornósbarbi hazamegy, és mindenki elégedett, értelemszerűen a már említett, és a várakozások szerint holnap ilyenkor a repülőn sírdogáló/pornót forgató csaj kivételével. Ehhez az kell, hogy Gyula Tinázzon, Bence Botoxoljon egyet, Loki meg Nórizzon. Loki, még mielőtt ez a terv egyáltalán formát ölthetne kijelenti, hogy lófasz mindenkinek a seggébe, ő Botoxot nem adja, ha már egyszer tisztességes szilikoncsöcsöket kapott, amikre büntetlenül csorgathatja a nyálát, akkor két kézzel kapaszkodik beléjük, és kész. Ezzel párhuzamban odalent, vészesen közel az összehugyozott teraszrészhez, Nempornósbarbi és Ivar is beszélget a kiválasztásról, ami már csak a kontraszt kedvéért is érdekes, ugye. A téma Loki és az ő szerelme Botox viszonylatában, amiről Ivar a riportban azt mondja, hogy hülyén viselkedik a tetovált ember.

screen_shot_2015-04-17_at_22_42_27.png

Odafent Pjotr higgadt hangon magyaráz: Tina megy Gyuszkó mögé, Bence elviszi Nempornósbarbit, Botox Pjotr mögé áll, Lokinak meg jut Ivar. A nagy túrós lófaszt, azt, mondja Loki, csak cizelláltabban, mert volt gyerekszobája. Ő már annyit szopott Ivarral, mondja, hogy nincs az az isten, hogy ebbe a folyóba még egyszer belelépjen. Pjotr megpróbálkozik egy halovány, “de hát Botox annyira nem is jó párod, hiszen otthagyna téged a faszba” indokkal, de Loki kiröhögi. Bence egyszer csak felül a mentsük meg Tina seggét vonatra, hogy miért, és honnan jön ez a vonzalom, nem tudni, de Pjotr erre aszongya, hogy akkor Nempornósbarbi kiesik. Miért is? Itt kezd el kibaszottul idegesíteni Pjotr yodáskodása, hiszen ha Nempornósbarbi Pjotr mögé áll, Tina Bencézik, Botox marad Lokinál, Adrit hagyjuk, Ivar meg Pornósbarbi meg megy Gyula mögé, az meg hazaküldi a tésztaképűt. Már ha ugye csapat, meg egység. Amiről itten papolva vagyon. Mert ha nem, akkor oké, vigye Botoxot, és legyen vele boldog, de akkor ne ugasson itt csoportegységről, mert GUSZTUSTALANUL IDEGESÍT.

screen_shot_2015-04-17_at_22_50_49.png

A beszélgetés továbbra is úgy folytatódik hogy ezek hárman folyamatosan hazudnak egymásnak, majd Pjotr bemegy lecsekkolni Botox csöcseit, megvannak, köszönjük szépen. Loki az szerelmes beléd, és nem vállalja be Ivart. Én meg szarok rá, mondja rezzenéstelen arccal Botox, nekem te kellesz Pjotr, oszt punktum. És megint a haját baszlatja. A riportban azt nyikorogja, hogy neki Pjotr kell, mert vele erős. Bence átmegy Adrihoz, nehogy úgy érezze a királyi pár, hogy őket kihagyják itten valamiből, mert a végén Adri átmegy hisztispicsába megint, és akkor el kell ásni már valahová, és ezt még itt is büntetik szerintem. Bence aszongya, hogy ő Tinát bent akarja tartani, és nem foglalkozik Pjotr tervével. Adri szerint igaza van, és nézze a saját érdekeit.

screen_shot_2015-04-17_at_22_49_02.png

Na, jön a showdown Loki és Botox között, Loki beszámol a beszélgetésről, amit Botox úgy hallgat, mint aki semmiről nem tud, nagy játékos ez a bula, mondtam én. Miért nem beszélsz velem ilyenkor, Loki? Miért csak kinyilatkoztatsz? Nem vagyok irányítható típus, beszéljünk meg mindent. A kiborulás csak álca persze, és a célja az, hogy beszarassa Lokit, hogy úgy mondjam, Botox a foga fehérjit mutogatja éppen a gumicsöcsök fölött. Loki elmond mindent, de Ivart csak a utolsó esetben hajlandó elvállalni. A riportban Loki aszongya, eddig csak olyan párja volt, akinek meg kellett mondani, mikor szarjon, erre itt van Botox, aki szobatiszta, és a tampont sem a fülébe dugja. És ha azt hittük volna, hogy vége ennek a szenvedésnek, hát nem, Pjotr leül Lokival, és aszongya:

Olyan szinten elvakít kettő mell, meg egy modellfej, hogy elfelejtették játszani.

screen_shot_2015-04-17_at_23_10_44.png

A folytatás sem jobb, Pjotr lila ködről beszél, és arról, hogy Botox NEM FOG LERÁNTANI SE, szóval Lokinak észhez kell térnie. És láss csodát, Loki észhez tér! Ott helyben! Pjotr aszongya, megforgatjuk az egészet, és Botox végre az ő párja lesz. Hát, ez mennyire csodálatos, a vágás azért nekem nagyon nem stimmol, de mindegy. Bence Nempornósbarbival a párválasztásról beszél, neki nem kell Pornósbarbi és Ivar sem, és ha most Nemporósbarbit választja, akkor hosszú távon szopni fog. Kezdek már meggárgyulni ebbe, komolyan. Nempornósbarbi a riportban aszongya, hogy Pornósbarbi megy haza, van ez így. Jaj, drága istenem folytatódik a Pjotr-Loki-Botox beszélgetés, összefoglalom, mielőtt eret vágok magamon: Loki nem fog beállni Botox mögé, mert szerelmes, Nempornósbarbi nem kell Pjotrnak, mert, és most tessék figyelni: mert nem azt csinálta, amit Pjotr ukázba adott neki. És ezért rálőcsölik Bencére, (aki meg pont ez ellen küzd kézzel-lábbal) Tinát viszi Loki, Botox meg Pjotr mögé áll, és kész-passz. Na, ez a terv torpedózódik meg éppen Bence ágyán, ahol Tina ilyen arccal nézi a fitnessztesót:

screen_shot_2015-04-17_at_23_14_59.png

Edzés, löevél, öltözködés, Gólem feketében, mert csak nem sötétkék a cucc, párválasztunk, ihaj. Gólem azzal nyit, hogy Ivar, ez a lila ruha, ami rajtad van, tetszik? Ja. Az jó, egyedül vagy vele. Azt a parasztot baszki. Bár, ha jobban megnézzük, a riha iszonyatosan áll Ivaron. Tinának kibaszott görbe a lába, Becks frizurája meg büntet. Ezt nem Gólem mondja, hanem én. És most kezdjük is a választást, az az érdekes. Adri megy Becks mögé, Ivar Gyuszkózik, ez eddig világos volt. Tina megbízott Bencében, és beleszart Loki tervébe, Pjotr ezt úgy reagálja le a riportban, hogy Tina veszélyes, mert állandóan változtatja a véleményét, nem bízik senkiben, és kiszámíthatatlan. Nempornósbarbi jön, és ahelyett, hogy ésszel játszana, és Loki mögé állna, megy Pjotr mögé. Ott fogsz szopni, hallod, és nem fog jól esni.

És ekkor Loki már tudja, hogy őtet itt nagyon átbaszták, és amikor Pornósbarbi beáll mögé, akkor csak néz maga elé, Pjotr, a kurva anyád. Botox meg elindul, és beáll Pjotr mögé, ahogy azt sejtettük, és ahogy ezek ketten kifőzték maguknak. Bence úgy nézi Pjotrt, majd leesik a székről, pedig, ha mér itt tartunk, ő volt az, aki nem volt hajlandó Nempornósbarbizni, szóval az egész folyamatot ő indította el. Gólem kihívja a triót, tessen akkor mondani a hogyvant. Hát, mondja Pjotr, nekem mindkét nő szimpatikus, de választani kell, oszt akkor Botox marad, szevasz Nempornósbarbi. Adri erre vág egy ilyen fejet:

Nekünk meg megmutatják, ahogy Pjotr és Botox a szingliben aszongya Pornósbarbinak, hogy álljon be Loki mögé, és így tutira marad. A két geci. És Botox megint a haját baszlatja, eszem megáll. Ecetes olló segít, úgy hallom. Vissza a párválasztóra, Nempornósbarbi sík ideg, Adri szája remeg, Ivar sír, Bence mosakszik, én nem tehettem erről, de aki tehetett, az majd vallja be. Pjotr a riportban erre aszongya, hogy Tina esett volna ki, ha Bence nem foskazán. Gólem elküldi Nempornósbarbit, és odahaza jön a Pjotr-show magyarázzuk a bizonyítványt szegmense, leülteti a lakosságot, ezek meg leülnek, baszki, ahelyett, hogy belerúgnák a mödansziéba, vagy elküldenék az anyjába, hogy kussoljál már, te gyökér, manipulatív geci vagy a műcsöcsű csajoddal egyetemben.

De nem mondják, így Pjotr szépen elmagyarázza, hogy Nempornósbarbi átbaszta, és nem érezte magát biztonságban mellette, és végig úgy beszél, mint aki mindent eldönthet a többiek helyett. Az az egy szerencséje, hogy a Becksek és Gyulá-k annyira ostobák, hogy ezt simán teheti, pedig ha van valakinek bent egy csepp esze, egy hét alatt kibaszhatná a gecibe.

Nagyon okosan játssza az óvóbácsit. (Adri)

screen_shot_2015-04-17_at_23_45_08.png

És ami a legnagyobb poén, ezek itt bent még mindig azt hiszik, hogy Botox nem volt benne a dologban, és Loki képes kiülni középre és aszongya, hogy ő itten szerelmes lett, de ezt nem szabad a hotelben, mert veszélyes. És volt egy terv, amibe mindenki belement. Erre Tina: amiben ln mentem volna haza, igaz? Loki erre nagyvonalúan int, ugyan, ez a múlt, szarjuk le, nézzünk a jövőbe. A kérdés csak az, hogy a Pjotr és Loki szerint is csoffadt mellű, undorító Pornósbarbi hogy került be a pixisbe? Mert simán kitehették volna, ugye, nem volt kérdés. Ivar a riportban némi észről tesz tanúbizonyságot, és azt mondja, hogy Pjotr egy szemét kígyó, és ehy percig nem bízik meg benne.

Pjotr és Botox boldogan megy vissza a szobába, megcsináltuk, geci, mondja az egyik, és nagyon büszkék magukra. Ivar bőg, Adri füstölög, Loki meg összepacsizik az undormánynak tartott Pornósbarbival, és baszki, ezt magyarázza el nekem valaki, de gyorsan, mert NEM ÉRTEM.

És csöcs. És pina:

Címkék: 18+ éden hotel
1449 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ZLATAN 2015.04.20. 23:33:35

@Mók_Ica: Én kritizáltam Adrit. Tényleg.Mea culpa.

csak mert 2015.04.20. 23:34:02

@Mók_Ica: Ica mit szólsz? elég 2x? :DDDDDDD sírok

csak mert 2015.04.20. 23:34:56

@ZLATAN: te tinát kritizáltad, nem? amúgy ő fura, szép alak, viszont bajszos :D

ZLATAN 2015.04.20. 23:34:58

@csak mert: Most kezdem a 3.-at, de mire leírom a kommentet már rég a negyedik közepén járok :))

Mók_Ica 2015.04.20. 23:35:33

@csak mert: megyek is sírni a riportba.... és kakaóba fojtom a bánatom :))))) tuTTam, hogy a fiúknak hol vannak az érzései.... csak nem sejtettem :))))

ZLATAN 2015.04.20. 23:36:11

@csak mert: Akkor leírom ismét. Adri vinnyog, hogy dagadt, de közben zabál és nem mozog semmit. Vagy ne hisztizzen vagy tegyen valamit magával. ( 5.)

csak mert 2015.04.20. 23:36:34

@Mók_Ica: amúgy elég gáz, hogy folyton adrit baszatatják a bentiek, pedig botox sem vékony, nóri sem, nem értem őket...
paca pedig hülye

pogona vitticeps 2015.04.20. 23:36:44

@Elektra1976: Asszem sok múlik majd azon, hogy kiben mekkora tüske maradt az utsó párválasztó meg az az utáni mosakodó ankét.

Mók_Ica 2015.04.20. 23:37:35

@csak mert: dehogy elég.... 25 alatt meg se álljon.... ilyen bozontos farkincát és szőrös testet ritkán láthat :))))

@ZLATAN: ne tőlem kérj bocsánatot ezért, @Elektra1976: írta.....

dero80 2015.04.20. 23:37:36

@Mók_Ica: csak olvasok, és nagyon jól szórakozom :)

ZLATAN 2015.04.20. 23:37:53

@csak mert: Senki nem foglalkozna vele, ha nem csinálna ekkora felhajtást a súlya körül. Mi sem foglalkoznánk vele.

csak mert 2015.04.20. 23:37:53

@ZLATAN: a hisztit én sem szeretem-

az 5.?? húha :DDDDDDDDDDDDd

csak mert 2015.04.20. 23:38:36

@ZLATAN: letojom adrit

udvarolj Icának :D

Mók_Ica 2015.04.20. 23:38:56

@csak mert: gondolom azért, mert ő nyíg folyton, hogy mekkora.... botox, nóri nem rinyál.... :)))

csak mert 2015.04.20. 23:39:32

@Mók_Ica: totál lököttek vagytok :DDD

ZLATAN 2015.04.20. 23:39:40

@Mók_Ica: A 25 az sok, van úgy, hogy 16-18 percig is eltart mire odaérek.

Mók_Ica 2015.04.20. 23:40:25

@dero80: ha írsz is, úgy jobban fogsz szórakozni :)))

@ZLATAN: mit drágám??? :)))) elég puha a zsepi, amit vettem neked??? :))))

Mók_Ica 2015.04.20. 23:41:48

@csak mert: ááááá... dehogy.... csak hétfő van.... :)))

@ZLATAN: sok??? többet is megérek ám..... ez a minimum.....

csak mert 2015.04.20. 23:42:23

@Mók_Ica: most eltűnt ... elfogyott a zsepi?:DD

Elektra1976 2015.04.20. 23:43:59

@Mók_Ica: Nem is mondtam hogy ki volt vagy sem de néha elég zavaró hogy a külső alapján megy a kritizálás de azért nem kapok infarktust emiatt öreg róka vagyok már ehhez tudom így megy ez a fòrumokon Csak mint vén bölcs annyit jeleznék nektek lányok hogy egy gebének ezerszer nehezebb hízni mint egy dundiknak fogyni Meg egy kicsit megvédeném a benti lányokat jók ők így is :-) Elengedték magukat a jó lét mindig hízlalja a nőket ez van :-)

ZLATAN 2015.04.20. 23:45:09

@csak mert: @Mók_Ica: Nekem érzéseim vannak Ica iránt. Lehet, hogy csak a játék vagy a bezártság zavart meg, de úgy érzem szeretem. (ezt most a riportban mondom)

csak mert 2015.04.20. 23:45:51

@Elektra1976: nekem tényleg nehéz hízni... és elég rossz...
nem vagyunk mi sem fiatalok, legalábbis én :)

ZLATAN 2015.04.20. 23:46:13

@ZLATAN: Nagyon komolyan nézek a kamerában és legördül egy könnycsepp az arcomon.

dero80 2015.04.20. 23:46:23

@Mók_Ica: igazad van, csak 11 óra kb. mire beérlek benneteket, aztán jön a vívódás, hogy aludni kéne, mivel hatkor ébresztő....

Mók_Ica 2015.04.20. 23:46:48

@csak mert: nem tudom :))))

@Elektra1976: egyetértek veled :)))
(és ha jól tévedek én "öregebb" róka vagyok nálad.... :)) )

ZLATAN 2015.04.20. 23:47:55

@csak mert: Nem tehetem, mert megzavarná a játékomat.

csak mert 2015.04.20. 23:49:12

@ZLATAN: ezt így nehéz elhinni

Mók_Ica 2015.04.20. 23:50:16

@ZLATAN: sztem nem a könnycsepp gördül.... az érzéseid azok..... :)))

@dero80: nekem is kéne aludni menni.... holnap korán kelés, munka..... de így mégis mókásabb nézni :)))

Elektra1976 2015.04.20. 23:51:34

@ZLATAN: Hát van ez így a nőknél Híznak zabálnak és nyígnak és nem csinálnak semmit hanem inkább még zabálnak Aztán egyszer betellik a pohár belenéznek a tükörbe és eldöntik hogy elég aztán bombázókká válnak Adri még nem tartott itt az ÉHban de azóta negtörtént :-) :-) :-)

ZLATAN 2015.04.20. 23:51:45

@Mók_Ica: Tudtam, hogy megértesz.

ZLATAN 2015.04.20. 23:53:18

@Elektra1976: Amennyiben így van az kifejezetten tiszteletre méltó dolog. A műsor jelen állása szerint azonban szét van folyva és hisztizik és zabál.

Mók_Ica 2015.04.20. 23:54:05

@Elektra1976: @csak mert: sztem is :)))

@ZLATAN: na, akkor most jöhetsz :))))

dero80 2015.04.20. 23:55:48

@Mók_Ica: átgondolom:)

Most viszont jó éjt mindenkinek.

csak mert 2015.04.20. 23:56:46

@dero80: jó éjt :)

@ZLATAN: @Mók_Ica: most ti mit fogtok csinálni? :P

Mók_Ica 2015.04.20. 23:57:49

@dero80: oksa :))) jó éjt :))

@csak mert: 28 után? :)))) szerinted??? :))))

ZLATAN 2015.04.20. 23:58:58

@csak mert: Szenvedélyesen összeforr testünk legalább 38 másodpercig.

Elektra1976 2015.04.20. 23:59:05

@Mók_Ica: Ja hát az életkorom eléggé nyilvános a nevem alapján :-) @csak mert: Volt ilyen nálam is mindig bőgtem hogy milyen vézna vagyok és ölni tudtam volna mikor azt mondták hú de vékony vagy Nyígtam és zabáltam aztán nem híztam egy dekát sem :-) De eljött az az idő amikor meghíztam és sokkal könnyebben lefogytam mint amennyi idő alatt elhíztam DE SOHA TÖBBET nem akartam /akarok 47 kiló lenni :-)

ZLATAN 2015.04.20. 23:59:21

@ZLATAN: 25 után már elég jól bírom.

ZLATAN 2015.04.21. 00:00:16

@Elektra1976: Én sem akarok többet 47 kg lenni. Megértem, amit érzel. :)))

csak mert 2015.04.21. 00:01:10

@ZLATAN: és jó a forrás?

@Elektra1976: azt én sem akarom vissza - a 45 kilót - :))

Mók_Ica 2015.04.21. 00:01:24

@ZLATAN: 38 mp??? ez nem lesz túl sok és fárasztó???

@Elektra1976: és hogy fogytál le??

ZLATAN 2015.04.21. 00:02:22

@Mók_Ica: Te leszel felül ICA. Mert úriember vagyok. :))

ZLATAN 2015.04.21. 00:02:55

@csak mert: Elég jó volt, már 5 perce vége :)) Élveztem minden pillanatát...:))

Mók_Ica 2015.04.21. 00:03:12

@ZLATAN: ááá... öreg vagyok.... szédülök.... :)))

csak mert 2015.04.21. 00:03:43

@ZLATAN: és Icának is jó volt?

ZLATAN 2015.04.21. 00:03:56

@Mók_Ica: Már túl vagyunk rajta, köszönöm..:)))

Elektra1976 2015.04.21. 00:04:00

@ZLATAN: Hát nem tetszik saját magának sem az tény De nekem nincs gondom az alakjával De nem is gondolom hogy ez érdekli Nekem nem is kell hogy tetszen Nő vagyok és az anyja lehetnék De már túl is ragoztuk :-)

ZLATAN 2015.04.21. 00:04:18

@csak mert: Az biztos, hogy nem fájt neki :))

Elektra1976 2015.04.21. 00:09:42

@Mók_Ica: Erre csak annyit mondok hogy csak az nem hízlal amit nem eszel meg Meg napi 18 óra munka a 24ből meg egy-két pofon az élettől Ez így együtt tuti befutó minden nőnek Nem egy fitnesz irányelv úgyhogy nem is terjesztem ezt az igét mert nem követendő példa :-)

csak mert 2015.04.21. 00:10:37

@Elektra1976: egy erős vesekő-görcs, egy válás is könnyen viszi a kilókat

ZLATAN 2015.04.21. 00:14:02

@csak mert:@Elektra1976: Csajok! Ne legyetek ennyire negatívak!!

Elektra1976 2015.04.21. 00:14:43

@csak mert: Nekem ők a fiúk kategória de a fiatal srácok ilyenek nem volt szép a lányok fikázása de azért ne legyetek naívak ilyenekről beszélgetnek egymás közt az ő korukban (meg még ilyenebbekről) Éden Hotelt azért nézem mert szórakoztat meg "csak mert":-) :-)

csak mert 2015.04.21. 00:15:04

@ZLATAN: engem nem kényeztet így senki, ahogy te Icát... :):(

Mók_Ica 2015.04.21. 00:16:21

@Elektra1976: @csak mert: válás, pofonok az élettől megvoltak..... már túl vagyok rajtuk.....
asszem valami "élvezetesebb" módszert keresek inkább :))))

@ZLATAN: figyelmes vagy :PPPP hogy te mennyire odafigyelsz rám.... :PPPPPP

ZLATAN 2015.04.21. 00:16:22

@csak mert: ICA nagyon különleges a számomra, de ha kiesik, akkor számíthatsz rám!

csak mert 2015.04.21. 00:16:35

@Elektra1976: szórakoztató:) de nekem túl butának tűnnek ezek a srácok, sokkal komolyabb 20-30 közöttieket ismerek

ZLATAN 2015.04.21. 00:17:02

@Mók_Ica: Direkt puhán tartottam, nem volt könnyű! :))

csak mert 2015.04.21. 00:17:35

@Mók_Ica: úgy is lehet kilót ledoni, ha sokat izzadsz :))

@ZLATAN: köszi, de addigra a pókok ellepnek :D

Mók_Ica 2015.04.21. 00:18:16

@ZLATAN: most megyek kicsit aludni.... elfáradtam ebben a kényeztetésben... :PPPP

asszem pulp fiction-ra fogok elaludni... most kezdődik a comedy-n :)))

Elektra1976 2015.04.21. 00:19:47

@ZLATAN: Nem is vagyok negatív Ez már nálam oly régen volt lehet igaz sem volt Én már boldogságos életet élek napi 6-7 óra melóval felneveltem egy szuper gyönyörű szépséges lányzót és már Azigazit is rég megtaláltam És 63 kg vagyok szépséges és tökéletes és mindenekfelett nagyon szerény

Mók_Ica 2015.04.21. 00:19:56

@ZLATAN: nem olvasol elég figyelmesen.... írtam korábban, hogy a kemény jobb :PPPP

@csak mert: hol tanult ez a fiú???? :))))))

ZLATAN 2015.04.21. 00:19:59

@csak mert: Puhán, mert figyelmes vagyok. Szerintem meg tudjuk beszélni ICÁval, hogy hárman legyünk egy pár, én csak őt szeretem, de tematikai okokból bevennélek...:))

ZLATAN 2015.04.21. 00:20:58

@Mók_Ica: Ez a puha hetem, jövő héten lesz újra kemény...Nem megy csak úgy...:))

csak mert 2015.04.21. 00:21:06

@Elektra1976: mázlista :))

@Mók_Ica: nem értem a puha dolgot :DD

ZLATAN 2015.04.21. 00:21:40

@Elektra1976: Gratulálok. Lehetsz a "D" tervem. :))

Mók_Ica 2015.04.21. 00:23:37

@ZLATAN: az nekem kevés :))))

@csak mert: én sem :)))

most van a foot massage rész :))) nagyon imádom ezt a filmet.....
tényleg jó éjt, imádom ezt a filmet :)))

ZLATAN 2015.04.21. 00:24:26

@Mók_Ica: Ezt már hallottam ICA :))) Ti nők mindig ugyanazt mondjátok :))

Elektra1976 2015.04.21. 00:27:01

@csak mert: Én is normális huszonéves srácokat ismerek a lányom baráti körében /párjában de azért az ÉH nem a valóvilág Nekem a Peti Botox kavarás bejön biztos azért mert elröhögök rajta ha már az életben nincs ilyen kavarásban részem szerencsére Meg mindig várom a váratlant bár ebben az ÉHban még nem volt benne részem

csak mert 2015.04.21. 00:28:33

@Elektra1976: engem sem idegesít, sőt meglepvek azok, akik dühöngenek az ilyen műsorokon
kicsit valóban egyhangú, de hátha :)

csak mert 2015.04.21. 00:29:44

Lehet Costa Ricán nekem is elmenne a maradék eszem :))

ZLATAN 2015.04.21. 00:30:42

@Elektra1976: @csak mert: ha Pjotr-Botox-Loki nem kavarna, akkor ez egy sima sziget fesztivál lenne.

ZLATAN 2015.04.21. 00:34:16

Szép álmokat gyönyörűségeim!! Remélem holnap találkozunk!

Elektra1976 2015.04.21. 00:35:44

@csak mert: Már csak a lottó ötös hiányzik de meg leszek anélkül is :-) @Mók_Ica: Ja helyes is vagyok de honnét tudod? Na jó csak vicc volt ám @ZLATAN: azt hiszem hagyom érvényesülni a többieket nekem nem kell a húszmillió inkább nyaralok :-)

Elektra1976 2015.04.21. 00:41:08

@Mók_Ica: @csak mert: @ZLATAN: Jó éjt nektek én is alszom gyorsan sokat mert mindjárt kellnem kell Én mindig nézem a Hvt csak nem mindig szólok hozzá Szóval jó éjt mindenkinek!

pickpock (törölt) 2015.04.21. 01:03:56

Most komolyan ezek a csávók oltják a nőket, hogyan néznek ki?
Vagy ez ki lett adva nekik?

Pjotr, Loki, alkeszbecks, lol, ne már. Pjotr!!!!!!!! Ez a csávó egy meztelen csiga.

Becks meg a képernyőn keresztül küldi a piafelhőket, és a jellemtelen, fosós kezdő alkoholista gesztikulációkat.
Loki meg hát na, ok. Tipikus.

pickpock (törölt) 2015.04.21. 01:05:52

Lokit bírom, de ez tipikusan az a fajta csávó, aki magát átlagos/jóképűnek definiálja...ego az van.

kamilla123 2015.04.21. 01:09:08

hát most néztem meg az Éh-t, nagyon gáz, ahogy a fiúk a lányokat oltogatják. Egyedül Bence és Gyula, (utóbbi teljesen) maradt ki az egészből. Gusztustalan volt, ahogy ez a három iszonyú béna pasi kritizálta a nőket. Nem is a kritika, de ez a hangnem!!! szemétégető, meg ilyenek. Lokiról alapból láttam mindig is, h egy suttyó (nem mondom, h paraszt, mert a parasztokat nem bántom). De most Petiről is lehullt az álarc. Patrik meg szintén kritikán aluli volt. Ráadásul mindhárom ronda és igyéntelen, mint a bűn. Loki, ahogy az esti buliban a hájas seggével, meg a nevetségesen összefirkált testével ugrál a mödansziéba. Hát nemtom mire ekkora arcok, de én bottal sem piszkálnám meg egyiket sem. És pont Loki kezdte az egész témát azzal, h "mi jobban néznünk ki, mint a csajok". Hát igen, annyira, hogy eddig egyetlen csajnak sem volt gusztusa hozzáérni a hotelben, pedig igencsak tepert szegénykém.
süti beállítások módosítása