Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éden Hotel 3x38 - Búcsú egy pár kerek csöcstől (18+)

2015. április 16. 07:12 - sixx

screen_shot_2015-04-16_at_4_51_31.png

Gólem sztájlisztja rém egyszerű elve mentén dolgozik, reggel megkérdi az alanyt gyúrás közben, hogy baszki, milyen színű cipőt veszel magadra? És ha az aszongya, pirosat vagy tüdőszínűt, akkor ad rá egy piros inget, kigomboltatja vele mellközépig, hogy a gyantázott mellkasból is látszódjon valami, és előtúr valami gatyát is, nehogy röhögőgörcsünk legyen. Sajnos az előre megírt szöveget továbbra sem tudja elmondani a jóember, de sebaj, ma Sezlony (született: H.Snezi) választ egy ellenfelet, oszt valaki elhagyja a hotelt.

screen_shot_2015-04-16_at_5_11_15.png

Pjotr, akit sapka és szemüveg nélkül továbbra is egy háborús menekültnek/rákbeteg kisfiúnak nézek első blikkre, azt hazudja Sezlonynak az ágyban (becsukott szemmel persze), hogy ő azt szeretné, ha visszajönne a Párbajról Amiről Senki Nem Tudja Miafasz Pontosan. És aszongya neki, Barbit hívja ki, mármint a szőkét, ne azt a másikat, aki öregemberek faszát szopja, hogy nevén nevezzük a dolgokat végre. Sezlony megint sír, mert ő már csak ilyen érzelmes fajta, és hüppögve aszongya, Botox jobban megérdemelné, meg eleve, mi van, ha csöcsverseny? És ha twörk? Vagy arcizomrángatás időre? Pjotr a riportban legusztustalanparaszttozza saját magát, egyetértünk, és felteszünk egy kérdést, nagybetűvel, hogy senkinek el ne kerülje a figyelmit:

MI A JÓISTENÉRT UTÁLJÁK EZEK SNEZIT ENNYIRE?

A felkelés után Bence és Sezlony azon röhögnek, hogy senki nem ment oda a csajhoz, hogy te, ne hívjál már ki, jó? És ez fura. Bence szerint ő nem egy beszari gyerek, de ebben a helyzetben csak odamenne, hogy miafasz. Pedig tényleg csak az kellene, hogy te, Sezlony, ne engem, jó?

screen_shot_2015-04-16_at_5_14_48.png

Tina, a Hajdúság kissé férfiarcú fitnesszkalandorja és Barbi a mödanszié mellett beszélik meg, hogy hát Sezlony nem fogja kivinni se Botoxot, se Barbit, marad Tina, aki szerintem Tibi volt még pár évvel és néhány hormoninjekcióval ezelőtt.

Én még nem vagyok annyira biztos pont itt, hogy felkavarja a szálakat, ha kiesnék. (Tina)

screen_shot_2015-04-16_at_5_21_49.png

Két pár szilikon epic megbeszélése következik, Sezlony versus Botox, az aláfestő zenét a körömlakklemosóval átitatott vatta csikorgása adja a műkörmökön, te kit vinnél ki, Botox, he? Mondtam már, Barbit. Sezlony bizonytalan, és Tina? Bazdmeg, nem is értem. Miért nem az a kérdés, hogy a két új bula közül melyik? Na, vége a kurkászásnak és lelkifröccsnek, jön egy kis mödansziézás, de Zoë belefingik a nulláslisztbe egy löevéllel. Sezlony, alaposan gondold át, kit hívsz ki, hamarosan színt kell vallanod. Mi a fasznak kell ezeket ilyen marhasággal stresszelni? Sezlony bemászik a mödansziéba, és Bencével beszéli meg a dolgokat, aki egyedüliként tartja benne a lelket. Sezlony nem érti, miért nem nyalnak neki a többiek.

screen_shot_2015-04-16_at_5_22_40.png

Újabb löevél jön, immáron délután, mert mindenki más ruhában van, Sezlonynak a haja is le van engedve pölö. Na, mondjad, kit hívsz ki. Nehéz döntés ez, mondja a twörkkirálynő, nincs nekem bajom itten senkivel, de fura, hogy senki nem segített, senki nem jött oda, mindenki leszart. Így most úgy döntöttem, hogy akkor legyen Botox, aki egy perccel azelőtt mondta a riportban, á, engem nem fog kihívni, nincs annyi vér a pinájában. De van, bár sír Sezlony a mondás közben is, és utána, a tévészoba sarkában a kanapén is. Botox kissé felbassza magát, Sezlony, én voltam az egyetlen aki odament hozzád beszélni, oszt erre ez? Hát hülye vagy te, édes fiam? Barátnőm vótál, mondja Sezlony, büszkén, nemesen fogok távozni, ha kiesek ellened.

Itten csak egy nemesember van, Botox, meg egy udvari bolond, Sezlony. (Loki)

Sezlony kurva nagy marhaságot csinált egyébként, egy ember volt, na jó, kettő, aki ellen kurvára necces a dolga, Botox és Adri, ha Ivart hívja ki, vagy Tinát, nemtán OmaPerverzt, röhögve marad. Bármilyen viadalban. Sezlony sír, OmaPerverz és Bence vigasztalja, hasztalan. Botox tudta, hogy őt fogja kihívni Sezlony, ha csak a vigasztalók számából indulunk ki, Botox már nyert, Pjotr, Ivar, Barb, Gyula is ott van mellette. Ivar aszongya a riportban, hogy fosott, hogy őt viszi ki Botox, Sezlony meg közben üvöltve sír a tévészoba sarkában, Bence meg zaklatottam magyarázza OmaPerverznek, hogy nem tud lófaszt se, hogy itt micsoda rettenetes dolgokat kellett Sezlonynak kiállnia, tán a körme is letört bele. Sokáig tart a sírás, utána Sezlony Botoxszal beszélgetne, aki viszont szarik a fejire.

screen_shot_2015-04-16_at_5_46_15.png

Az utolsó vacsora konkrétan olyan feszült hangulatban zajlik, hogy az a csoda, hogy nem esnek egymásnak a lakók. Sezlony feltesz egy kérdést, ki kiben bízik a párján kívül? Mer ő a párjában ezer százalékosan. Loki lecsap, mint gyöngytyúk a meleg takonyra, oszt az eddigi párjaid mind bízhattak benned ezerrel? Bence egyből visszaszól, a közösség érdekében baszta át a párjait, heló, tudjuk, hogy utálod, de legyél már fair. Botox nyugtatja Lokit, aki Botox mellett mint egy grál-lovag áll, Botox meg odaszúrja Sezlonynak, hogy beszélgessen veled a családtervezésről Semjén Zsolt, engem haggyálbékén mer’ kiszúrom a csöcsöd egy kötőtűvel. Botoxnak elege van Sezlony hazudozásaiból, mondja a riportban, az asztal mellett meg azt, hogy kurvára nem Sezlonnyal akarja tölteni ezt az estét, szóval kuss. Oké, mondja Sezlony, de miért engem és Bencét szedtél szét egészen pontosan? Csak nem féltékeny voltál, he? Botox leszarja, nem kell magyaráznom semmit. Legyen már verekedés, basszameg.

screen_shot_2015-04-16_at_6_10_38.png

Löevél, hamarosan gyön a párbaj, tessen pakolni, meg kirittyenteni a rozzant pinákat. És baszki, megint nem stimmel az idővonal, Sezlony a kaja közben leeresztett hajjal és krémszínű ruhában ült, most meg befont hajjal, kékben. Faszért nem lehet erre odafigyelni? Az öltözködés közben Loki azt játssza, hogy szerelmes Botoxba, és vigasztalja, az meg belemegy a játékba, és a tetovált mellkasba rí, nagyon hiteles. Bence és Sezlony is ölelkezik, és baszki, Sezlony megint másik ruhában van, eszem megáll.

Gólem vörösben konferálja fel az

Amazonok viadalát

Ez annyi lesz. hogy jobbra Sezlony, balra Botox, középen Gólem, mellette a lakosság, és mindenki beáll majd szimpátia alapján valaki mögé, aki mögé kevesebben, mehet a gecibe. Gólem kérdezi a népet, a válaszok érdektelenek, egyedül Lokié nem, aki szerelmet vall ott helyben Botoxnak, amit sem ő, sem Botox, sem mi, se senki nem vesz komolyan. Ez most annyira, de annyira szánalmas és idegesítő, hogy már röhögni sem tudok rajta. Na, kezdjük. Bence megy Sezlony mögé, és Tina is követi. Loki megy Botox mögé, Ivar is odaáll, majd Barbi is, aki aszongya, hogy

Itt van két lány, aki egyre közelebb áll felém.

Becks eddig a szívére hallgatott, de mostantól az eszére fog, így mivel Bence a legjobb haverja, Sezlony mögé áll. A magyarázat priceless, 3-3. Jön Adri, aki gombócokról beszél, meg a torkáról, amiben azok vannak, és Botox mellé áll, mert odafigyel rá. Sezlony szerint ezzel, mármint azzal hogy Adri leszarja, Becks is elveszíti a bizalmát. Bence aszongya, őbelé mostan belerúgtak a földön. Ez így akkor ám elég necces Sezlonynak, mert Pjotr tuti Botox mellé áll, és úgy is lesz, pedig papíron Sezlony párja. Pjotr választékosan mellébeszél, és azt mondja, Bencét menti azzal, hogy Botox mögé áll, mert Bence szerelmes lett Sezlonyba. És ő megmenti. 5-3. Pjotr a riportban elmagyarázza, hogy undorítónak érzi magát, de ideje volt már, hogy Sezlony orrá legyen koppintva. Bence sír, mert ezzel eldőlt a dolog, hiszen OmaPerverz nem választ, Gyula meg mindegy hova áll, max 5-4 lehet. Pjotr újabb játékost ejtett ki a Hotelből.

Sezlony sírva búcsúzik, de nem mindenkitől, Pjotrtól viszont igen, amit nem értek teljesen. Sezlony egyet még beledöf Adriba, te egy faszpicsa vagy, eddig sem érdekeltél most is leszarlak, de Bence nem fog benned bízni. Még egyszer utoljára megöleli Bencét, és arra kéri, hogy vigyázzon Tinára. Mostantól OmaPerverz lesz Pjotr párja, Tina meg szingli maradt, és van két napja párt találni. Botox ideges, és a haját birizgálja. Odabent Becks leültei Bencét, ide hallgass, baszki, Sezlonyt csak ketten szerettük, te meg én. Ez van, ezt kell szeretni, jobb lesz neked így. Botox sírva köszöni meg a támogatást, világbajnok teljesítmény vígszínházazásban. Bence szarik Botox fejére, és nem megy oda az össznépi egymásbaboruláshoz, Becksnek meg aszongya, hogy csalódott Adriban, ami a játék hátralevő részét illetően elég veszélyes lehet, mert a királyi pár seggét eddig Bence foggal-körömmel védte, ugye.

screen_shot_2015-04-16_at_6_48_01.png

Pjotr felmegy Botoxhoz, és megbeszélik, hogy Loki kezd szerelmes lenni a csajba, amin Botox röhög egy sort. Bence szomorú zene hangjaira hangolva pakolja össze Sezlony bugyijait, vagy nem is tudom, mit, és azt mondja, hogy ő most érzelmileg mélyponton van. Loki és Botox lefekvés előtt megbeszéli, hogy a kiesett játékosoktól beszerzett ereklyéket felakasztják a falra. Na, ennyi volt, a végére csöcs és pina, hogy legyen értelme a 18-as karikának:

Címkék: 18+ éden hotel
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2015.04.16. 07:23:41

végre sixx
nem kár sneciért
ezt az omaperverz-t nem akarom elképzelni
@xander: múltkor ezért ránk lett szólva

xander 2015.04.16. 07:24:44

@fosch9: akkor mehetek párbajozni? :)

bendeguzhanna 2015.04.16. 07:30:27

mióta a bariközttel egyidőben van újra és anyám nálam van, nem látom még pár napig
köszi sixx, hogy a játékosok gondolatait is visszaadod, reggelente az 59-es villamos utamat a melóba el sem tudom már képzelni enélkül :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.04.16. 07:32:23

Nem tudom, de nekem nem tetszik a műsor. :-)

Jó, ne nézzem.

Nem is teszem.

Ronni 2015.04.16. 07:55:37

Istenem:) szia sixx, köszi :) végig nevettem.Géza sem rossz, de mégis ez az igazi. A műsor élvezhető része a HV .

h.snezi =Drama Quinn
Nincs annyi infónk hogy mi a csoportos közutálat oka, valószínűleg a személyisége.Mondjuk, magabiztosságból jeles, kivéve a bruhuhu sírásokból( tán Bence innen merítette az ötletet).
Műmenyét volt a csaj," beusinzultus" utáni sírás rívás(szeret békesség legyen e földön)na az az mindent vitt.Az a búcsú Adritól:) mekkora színésznő a csaj:)
A gerintcét mindenki cseppfolyósította ezekre a hetekre, Pjotr indoklása alatt elkapcsoltam hosszú és uncsi.De a fickó jól keveri a kakit.Loki minden eszét a gatyójában hordja már a a szexhiánytól szerelmesnek képzeli magát, csak ne menjen a játéka rovására!

Lokinak küldöm szeretettel(a 4 hónappal ezelőttinek)www.youtube.com/watch?v=YX-Ru1XkNZc
Double - The Captain Of Her Heart

fáncsi28 2015.04.16. 07:59:05

Csak egy apró megjegyzés, a pornós buxát nem hívhatta párbajozni, ezt megmondták. Aki egyébként érdekesen nyilatkozott tegnap, mármint hogy ha tudta volna, mire megy ki a játék, nem Sezlonyt választja. De hát tudta. Megírták neki, hogy annak adja az arany szalagot, akit a hotelen kívül szeretne látni. Ehhez képest még volt arca vigasztalni Sezlonyt. Jó, persze, tudom, itt bármi, bármikor megtörténhet, meg annak az ellenkezője is.

Rayen 2015.04.16. 08:05:22

Pornósbarbit nem lehetett kihívni, ez még az első löevélben volt. Azért vártam volna vmi kreatívabb párbajt, mint egy újabb szimpátiaszavazás, ami volt már egyszer.

Bujumburi 2015.04.16. 08:24:16

Snezi alakítása a végén rettenetesen gáz volt. Igazi terrorista és nem tud veszíteni, azt hiszem egyre érthetőbb, miért fáztak tőle a többiek, gondolom sok mindent nem vágtak be nekünk a műsorából. Ettől függetlenül a többieket sem látom korrektebbnek, főleg Peti volt gáz, de persze nem is erről szól ez a játék.

introverted22 2015.04.16. 08:26:27

Jó reggelt! Végre Sixx HV! :)
@fáncsi28: A Omaperverz azért nyilatkozta azt, amit, mert azt akarja, hogy Bence bízzon benne, mert őt akarja becserkészni. Ezért ha nyiltan bevallaná, hogy Snecivel akart kibaxni, akkor Bence nem állna mellé soha.

introverted22 2015.04.16. 08:27:04

@Bujumburi: De Peti legalább a riportban gyakorol némi önkritikát. A többi ott is csak mossa magát...

bonifac · http://vezetek.blog.hu 2015.04.16. 08:28:25

"hiszen OmaPerverz nem választ" ?! OmaPerverz választott, valamikor az elején, talán harmadiknak. (Sajnos nem emlékszem mit nyivákolt, le szoktam venni a hangot ha látom, hihetetlenül irritáló picsa.)

introverted22 2015.04.16. 08:29:23

@bonifac: Sztem képzavarban vagy :) OmaPerverz = pornós vagy új Barbi. Tina választott, nem ő.

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2015.04.16. 08:31:23

"...és hüppögve aszongya, Botox jobban megérdemelné, meg eleve, mi van, ha csöcsverseny? És ha twörk? Vagy arcizomrángatás időre?"
"OmaPerverz"
"Botox meg odaszúrja Sezlonynak, hogy beszélgessen veled a családtervezésről Semjén Zsolt, engem haggyálbékén mer’ kiszúrom a csöcsöd egy kötőtűvel."

Géza munkáját és stílusát is köszönöm, de ezek azért hiányoztak :) .
Még egy képregény esetleg, és teljes lenne az Éden-örömöm. Naaaaaaa, lécci :) !

Pjotrtől lehet, hogy Snezi nem akart elköszönni, csakhogy amíg mindenki a helyén maradt, Pjotr elébe ment Snezinek, hogy muszáj legyen elbúcsúzni tőle, azt ő kényszerítette ki. És nem véletlenül: Bence szegény még mindig tökre beszopja, hogy Pjotr vele van, egy kicsit még magát is győzködte azza, hogy Peti az ő érdekében ejti ki Snezit (muhahahahaha!). Bár Snezi szóban megmondta Bencének, hogy csak Becksben bízzon (azaz Petiben ne), ha erre a viselkedésével is rájátszik (például azzal, hogy Petitől sem köszön el), Bencében lehet, hogy csak elkezdett volna motoszkálni, hogy itt valami nem stimmel Petivel. Persze lehet, hogy így is

Az sem volt semmi, hogy Snezi még Botoxtól is szebben búcsúzott (Bencét tolva előtérbe), mint Adritól.

Infomaniac 2015.04.16. 08:34:48

Tisztelt Sixx, üdv újra itt.
Nagyon jó a poszt, trágárságokkal, cikizésekkel stb. semmi baj, sőt.
De van egy apró pont, ahol átlépted a határt, szerintem. Ha nem magyar show lenne, nem lenne gond, mert sosem olvassa az illető.

Infomaniac 2015.04.16. 08:36:37

@Infomaniac: Ja, rájöttem, hogy annyi minden volt a posztban, hogy lehet, hogy nem egyértelmű. A Tibi részre gondolok.
A többi olyan, hogy azt cikizzük, amit maga választott viselkedést, életvitelt, stylingot.. De ez nem.

mandruc 2015.04.16. 08:47:40

Na, Snezi mehet vissza a balettba ugrálni.

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2015.04.16. 08:47:59

@Bujumburi:
Snezi elképzelhetetlen sikerrel ötvözte egy drama queen és egy bitch queen jellemvonásait, és talán a bentiek is ezt unták meg. Az a két dolog nem klappol nálam, ahogy az egyik jelenetben még hiperventillál a zokogástól Botox kihívása után, utána meg Adrit tapossa bele a pornósszandálokkal barázdált kavicságyba, mint egy csikket, tele megvetéssel. Állandóan azon sírt, hogy ő azt szereti, ha béke van és szeretet, de éppen tegnapelőtt látszott, hogy hogyan mászott rá Bencére, csak mert az jól merte magát érezni a kötelező randin, és nem felejtettem el neki a Gergővel folytatott üvöltözését sem, ami onnan indult, hogy a "bunkó" nem akart vele beszélgetni, miután belökte a busz elé Bence választásával, nahát...

Sunyinak és álszentnek tűnt a bevágott jelenetek alapján Snezi nekem; ettől még lehet ő Terész anya is, de a reklamációjával forduljon a szerkesztőkhöz... Legkésőbb utólag meg rá is szolgált ezekre, ahogy a riportszobában kutyázta Adrit, hogy vajon rájött-e, hogy akkor se pisálná le, ha lángolna (esetleg a teraszon...); nos, Adri szerencséjére voltak mellette olyanok, akik megtették ezt helyette neki.

Tanya Jóska 2015.04.16. 08:54:05

Sneci még a mokkában is hogy kamuzik.:D azt mondja azért választotta Marcsit ellenfélnek, mert tudta hogy ki akarják tenni és így már nem is akart bent maradni játékban. Bent meg bömbölt a párbaj előtt.

bonifac · http://vezetek.blog.hu 2015.04.16. 08:57:03

@windsor: Nem tévesztem őket össze, csak nem figyeltem, mert ugye 'lekevertem'. Sipákolt valamit az elején, csak választani nem választott.

Pietrosz Abroszbatosz 2015.04.16. 09:08:12

@windsor: Nem csoda, ha képzavarban van. Ki az Omaperverz?

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2015.04.16. 09:17:52

@Pietrosz Abroszbatojsz:
"És aszongya neki, Barbit hívja ki, mármint a szőkét, nem azt a másikat, aki öregemberek faszát szopja, hogy nevén nevezzük a dolgokat végre.", azaz Barbara... Bár OpaPerverznek kéne lennie, de kicsire nem adunk:).

CheTamás · http://rascasse-f1.blog.hu 2015.04.16. 09:18:08

Négy gondolatom van:

1. Sixx visszatért, jíhá!
2. Smetana tegnapi könnyeitől megtelt volna a mödanszié és még egy macifröccsöt is tudott volna keverni Bátor Sir Robinnak, aki Bence.
3. Ezt elfelejtettem.
4. Lokker ássa a saját sírját, méghozzá lendületesen.

Közben megvan a 3. Érdekelt volna, hogy Gólem milyet fingik Esküvős Húlió szájába, ha az ő szavazata lett volna a döntő.

chilii · http://chilii.blog.hu 2015.04.16. 09:19:49

Kíváncsi lennék Gólem fejére a vágószobában, amikor Loki udvarol az ő tökéletes női ideáljának ... Lokinak ez a szerelembe esés egyenes út Ferihegyre...

Petrichor 2015.04.16. 09:22:42

Istenem, mekkora hisztit rendezett ez a nő. Amit Adrival művelt az utolsó percben, az annyira szánalmas egy utolsó kapálózás volt. Mindeddig próbáltam meglátni benne a jót, de ezzel teljesen leírta magát. Miért nem lehet emelt fővel és méltósággal távozni? Már sokaknak sikerült.

Az érdekelt volna még egyébként, hogy Gyula kit választott volna, mert egy már eldőlt helyzetben nyilván annak a seggét nyalja, aki bent marad, mert jóban kell lenni vele, de ő róla tippem sincs, hogy ki mellé állt volna. Bár lehet, hogy ő magának sem, mert itt is kissé megkavarodott :P

@Infomaniac: Én nem érzem ezt ennyire durvának. Mások is voltak már cikizve, mert nagy a fülük vagy gülüszemük van, amiről szintén nem tehetnek, de aki jelentkezik egy ilyen műsorba, az egyben vállalja azt is, hogy mindenféle kritika fogja érni, akár olyan is, amiről nem tehet. Engem is sok mindenért lehetne cikizni, ha szerepelnék a tv-ben, de mivel én nem viselném ezt jól, nem is jelentkezem.

Armador85 2015.04.16. 09:24:29

@mandruc: a "balettba" "ugrálni" :D

@Pietrosz Abroszbatojsz: 1 hete erről szól az internet, hogy Barbi vígan pocsikolja a 60+-os kategóriát.

@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): zseniális volt, hogy Bence szinte meg is köszönte Petinek, hogy nem Sneci mögé állt :D

Egyébként lehet Petit fikázni, hogy undorító, ő is érzi, de erről szól a játék. Nem csapat nyer, hanem az egyén. Snezi meg vsz tényleg emberileg 0 lehetett, de ebből mi csak keveset láttunk. Ezért volt fura kicsit, hogy mindenki gyűlöli.

Zoe_the_Genius 2015.04.16. 09:30:36

Helló sixx jó volt! A műsoron elaludtam, de ahogy olvasom a kommenteket meg téged nem fakadok sírva.

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2015.04.16. 09:32:41

@Petrichor:
Gólem a végén megkérdezte tét nélkül, hogy Gyula ki mögé állt volna, és Botoxot mondta, de lehet persze, hogy csak azért, amit te is mondtál.
Úgyhogy a vége hivatalosan 6-3 lett, ez hiányzik a HV-ból.

Tanya Jóska 2015.04.16. 09:40:42

@Armador85: A mai mokkában azt mondta sneci, hogy azért utálták őt a többiek, mert nagyon őszinte volt. Erre a műsorvezető faszi rákérdezett, hogy abban mi volt őszinte, hogy Marcsit átbaszta, mert megígérte neki hogy őt nem viszi ki párbajra.. :)

XocoLatte 2015.04.16. 09:41:24

Felváltva néztem a tegnap esti kiadást és a horváton a PSG-Barca meccset, utóbbi izgalmasabbnak bizonyult...
Újfent megerősödött bennem az érzet, hogy ez itt egy kurva nagy MŰsor, ha lenne ilyen szenzorom beépítve a plazmába, már többször cserélhettem volna, mert kiégett volna...

MŰdráma, MŰmájerkodás, MŰcsöcsök és MŰhülyék kutyáznak MŰembereket.
Viszont azt el kell ismernem, hogy a szerkesztés erős közepes, persze néha a bányászbéka alá benéz, aztán onnan már ez a tegnapi szint is Empire State Bldg.

A nézők-olvtársak többsége éppolyan érzelmi alapon viszonyul az egészhez, mint pl. Bence, és képtelen belátni, hogy ez hibás hozzáállás, ez a játék egy geci taktikai kibaszósdi, az érvényesül benne és az játssza jól, aki szimplán és csavarokkal is a legnagyobb genyó tud lenni.
Snezi megpróbált genyó lenni, de nem sok szövetségese volt benne. Naomihoz képest sokkal jobban csinálta BTW, 27 napot tudott bent eltölteni. AKik most félig érzelmi alapon, félig genyó-taktikából kiejtették, semmivel sem kevésbé genyók, de sokkal szebb sztaniolpapírba csomizzák, így a galamb-típusú játszótársak jobban kajálják.

Lassan kezdem érteni, hogy a játék utolsó fázisára hogyan kap akkora esélyt egy-két újonnan bekerült szereplő, ami amúgy önmagában nagyon meglepő, hiszen óriási taktikai hendikeppel indul eleve. Nyilvávaló a szerkesztői ráhatás, némi szerencse-faktorral keverve. A pénteki párválasztón lesz némi átrendeződés, és arra tippelek, hogy a hajdúsági fitneszConchita fog kiesni.

Natura Qua 2015.04.16. 09:42:07

Ha már gerinctelenségről van szó, akkor Mariann és Pjotr viszi a prímet... köszi a posztot Sixx :)

XocoLatte 2015.04.16. 09:44:18

@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): Gyula mindenesetre elérte azt, amit senki nem is emelt még ki, hogy visszaérve a hotelba, Nóri hosszú szenvedélyes ölelésben részesítette, ami azért már megérte, Gyula szemszögéből nézve... :D

XocoLatte 2015.04.16. 09:45:52

Jaj, a béna fejemmel, a nulladik hsz-em akart ez lenni: köszi szépen sixx, kibekkeltük az igazolt távollétedet, de lécci ezt hanyagoljad a hátralevő hetekben!

beacska 2015.04.16. 09:46:13

Oma Perverz????bocsika vagyok. ez már megint MI??

hányok (törölt) 2015.04.16. 09:47:08

Kurva jó volt ez a hogyvolt fél óra alatt olvastam végig ,mert 2 soronként rám jött a röhögő görcs.

hányok (törölt) 2015.04.16. 09:47:21

Kurva jó volt ez a hogyvolt fél óra alatt olvastam végig ,mert 2 soronként rám jött a röhögő görcs.

Mucsai2010 2015.04.16. 09:48:25

Na, ha eddig nem lett volna elég dögunalom, majd most már lesz...

eveMarlowe 2015.04.16. 09:49:49

Én banyek már csak azért is Botoxot küldtem volna haza, ahogy beszél.

Natura Qua 2015.04.16. 09:51:05

Mariannt simán szinkronizálhatták volna, alig értem amit mond :)

mandruc 2015.04.16. 09:53:14

SZerintem Pjotr viselkedése Snecivel szemben a való életben nem volna túl gerinces, de ez egy játék, és szerintem ennek Marin és Pjorton kívül eddig nem nagyon érti senki a lényegét. Szerintem Pjotr nagyon jól csinálja, még OmaPerverz is azt mondta kb. fél óra bentlét után, hogy ő Pjotr szavára ad. Nagyon drukkolok neki!
Azt persze nem mutatták, hogy Snecit miért utálják annyira az ápoltak, de van egy olyan érzésem, hogy ha közönségszavazás lett volna, Snecinek akkor is jó esélye lett volna kiesni. Valahogy alapból nagyon ellenszenves, és a hazúdozásával meg a közönségességével (piálás, hazúdázás, picsarázás, feltűnősködés) sem éppen sikerült megnyernie a többiek szipmátiáját (az enyémet sem).

beacska 2015.04.16. 09:55:00

@XocoLatte: szerintem ez vmi szerkesztői utasítás lehet - ez az ölelkezés párok közt - mert minden Párválasztó után van

malevil2050 2015.04.16. 09:56:04

@XocoLatte: Nahh nem azé me benned is ottan van asz "X" faktor,mint bennem e,de egyet köll h ércsek veled.Esz nem más,mint sok MŰhó nem semmiért!

beacska 2015.04.16. 10:05:01

nos, ez a tegnapi rész is megmutatja ennek a játéknak a szépségeit...amikor elkezdődött az újabb ÉH, sok ÉH-szűz nem értette, h mitől fognak az újak bent maradni, és hogyan is változnak bent a lakók. nnna, ez a hét megmutatja a lényeget:
1. bejön nem is egy, hanem 2 azonos nemű játékos
2. az újak közül egy, bár nem kap védettséget, mégis kiejt egy régit...

nagyon szépen felszerkesztett pár nap volt...tetszett...

Akármi Áron 2015.04.16. 10:11:20

Köszi Sixx, megoldottad a kínzó kérdésemet, hetek óta agyalok, mi az a különös/érdekes kinézet Pjotrban..."egy háborús menekültnek/rákosbeteg kisgyereknek nézek" , telibe taNáltad, borzasztó fura, pláne kétméteresben:))) A poszt szupcsi, ahogy megszokott:D

jo.e 2015.04.16. 10:16:20

Az eheti adásfolyamban eddig az volt a legjobb, h. kedden 1időben volt vele a BL. Ez a tegnapi cselendzs 1 vicc volt. Hihetetlenül unalmas lett a műsor. Asszem Patrik vitte a prímet, azzal, h. mostantól ésszel játszik, ezért beállt a haverja nője mellé. Milyen lehet ha eszetlenül csinálná, folyatná a nyálát? Biztos nem valami irányító poszton focizik (muhahaha)
Jól emlékszem az előző évadokban csak heti 4 adás volt, ugye?
Arra azért kíváncsi vagyok Lokinak mikor esik le, h. mi is a helyzet? Remélem Nórit már lezsírozta magának B tervként...
Ez az őszinteség meg mennyire be van nekik csípődve. Fiatalság bolondság :)) Mondjuk inkább csak olyan jól hangzó frázisként pufogtatják. Őszinteség. Komolyan vicces.

,, 2015.04.16. 10:19:53

@jo.e: "Asszem Patrik vitte a prímet, azzal, h. mostantól ésszel játszik, ezért beállt a haverja nője mellé."
Én úgy értettem, h mostantól fog ésszel játszani, de mivel a legjobb barátjáról van szó, most még a szívére hallgat, utoljára kb.

,, 2015.04.16. 10:23:07

@Akármi Áron: hát, nem ez a természetes állapota. ha betegség miatt van így lefogyva pl., akkor annyira nem is vicces.

beacska 2015.04.16. 10:28:33

@Mirocska: ééés?1. kurva hosszú 2. még mindig nincs értelme...Oma és Perverz? mit jelent ez? nem is magyarul van, nem utal egyértelműen a játékosnak sem a kinézetére, sem a belső tulajdonságaira. egy olyan háttérinfó kell hozzá, aminek semmi köze a játékhoz...

biztos unalmas, h én napról napra kifakadok ezeken a hülye neveken, de nem elég,h sixxet meg kell fejtenem, de a kommentelők is érthetetlenek...

éés igen, ne járjak ide, ha zavar, csakhogy én megrögzött ÉH-fan vagyok, és van egy olyan fixa-ideám, h ebben a játékban az a legjobb, ha jól szétagyaljuk a fejünket a komtársainkkal...

Armador85 2015.04.16. 10:30:15

@beacska: ezt mintha Nóri írta volna :D

Mirocska 2015.04.16. 10:30:27

@beacska: Jaaaaa! Így már értem, mit nem értesz! :-)))

Ronni 2015.04.16. 10:30:39

Ha valaki rájön írja meg miért fogta menekülőre a Botox. Mit ment át rinyálkába? Nevetséges volt ahogy adta a sértődött óvodást:)

kismaszatka 2015.04.16. 10:33:49

Sziasztok. Ma reggel ÉH Adrival utaztam a kisföldalattin. Nagyon le van fogyva, sokkal jobban néz ki mint a TV-ben, kifejezetten szép az arca is, nincs is olyan nagy Joker szája :) Már amennyit láttam belőle, mert olyan zavartan, buzgón túrta a haját az arcába, mintha nem akarná hogy felismerjék. És nem is olyan magas ám. Legalább is az én 174cm-hez képest.
ÉÉ-t nem láttam, Berki hogy viszonyult Snezihez?

beacska 2015.04.16. 10:36:18

@Armador85: miért, nem volt értelme?

kontratenor 2015.04.16. 10:37:44

Köszi sixx, remek volt, itt gurult el a gyógyszerem:
"aki gombócokról beszél, meg a torkáról, amiben azok vannak"
nem tudom, miért, de ettől úgy vihogtam, mindenki hülyének néz melóhelyen

[A pihenés is jót tett, két elütésecske maradt csak:
orrá->orrára
leültei->leülteti]

[[Géza nem adekvát* pótlása sixxnek.]]
[[[Géza, igen, nincs benne l betű.]]]

jo.e 2015.04.16. 10:44:27

@foxglove (F6): Jaaa, hacsak úgy nem. Lehet, h. igazad van.

Armador85 2015.04.16. 10:47:28

@beacska: dehogynem. Csak Nóri hangon olvastam :D valahogy úgy hangzott, mint mikor mondta, hogy "Mariann hogy kerül ide? ő egyszer már kiesett. mit keres ez itt". Úgy látszik így hat rám a front..

jo.e 2015.04.16. 10:48:54

@beacska: Lehet, h. ezért: Oma, a word for grandmother in German and Dutch, de az akut középfül gyulladásnak (latinul) is ez a rövidítése :)) Asszem csakis ez lehet a magyarázat!

kontratenor 2015.04.16. 10:49:04

Egyébként amit búcsúzáskor Snezi megengedett magának Adri ellenében, ott voltam vele úgy, hogy de megérdemelte a kiesést. Nem Marianna ellenében, hanem úgy egyáltalában.

beacska 2015.04.16. 10:51:42

@jo.e: köszönöm, szépen. nem kell többet lefordítani, le tudtam elsőre is. nem a szóösszetétel jelentésével van bajom, hanem az izzadtságszagú mivoltával...

beacska 2015.04.16. 10:53:57

@kontratenor: sajnos Snjezi nem élt a lehetőséggel, amit kapott a szerkesztőktől, és nagyképűségében belefutott a tutiba....még mindig nem értem, h milyen indíttatásból hívta ki Mariannát...(az egy szar, és nem létező indok, h azért, mert erős párbajt akart)

Morfologista 2015.04.16. 10:57:20

@beacska: Valószínűleg elszámolta magát Sneci. Adrit, Pjotr-ot és nempornós Barbit is magukhoz számolta szerintem.

kontratenor 2015.04.16. 11:00:38

Amúgy meg Peti szeresse annyira Lokit, hogy megmondja neki időben, hogy keressen alternatívát, az a koppanásában álljon Nórihoz, és nyerjék meg együtt!

jo.e 2015.04.16. 11:01:29

@beacska: Csak vicceltem. Most kopiztam ki a wikiből, fogalmam sem volt mi lehet az oma :)
De 1etértek veled, nekem sem tetszik a név, csak engem nem érdekel.

Az viszont igen, amit sixx is írt, h. miért utálták ennyire snezit. Mert Loki => Peti azt mondta, h. kell? Arra még emlékszem, h. Lokival összekaptak valamin, de már nemtom, h. min.
Megannyi kínzó kérdés...

beacska 2015.04.16. 11:02:18

@Morfologista: ühüm...ez jó indok...valszeg így lehetett...hisz barbi1 éppen bence párja, joggal hihette, h mellé áll...

Morfologista 2015.04.16. 11:03:30

Az meg a világ legnagyobb hülyesége, hogy nem tudták, hogy mi lesz a párbaj. Hát nyilván tudták, hogy nem trigonometriai fejtörőket kell megoldaniuk időre, vagy 100méteres síkfutás alapján dől el, hogy ki fusson hazáig! Csak az volt a kérdés, hogy simamögéállós, színesgolyókatvázábadobálós, vagy análvibrátorokatnemkívántánuszbarepedésigfeldugós szavazás lesz-e.

beacska 2015.04.16. 11:04:46

@jo.e: Adri választása előtt szünetben eszembe jutott, az a beszélgetés, ami Nóri és Adri közt volt, még akkor, amikor Marianna saját jogán volt bent: arról beszéltek a lányok, h Snjezi mindenkit lenéz, akinek nincs műcicije, vagy nem érzi magával egy szinten lévőnek...h nem tudták nem meghallani, h milyen szinten beszél a többi lányról S. nem is csak a hátuk mögött, hanem nem bánja, ha meghallják, azt sem...

beacska 2015.04.16. 11:06:23

@Morfologista: amúgy még ha twerkelni is kellett volna (ami már volt), akkor sem hinném, h pl. Loki Snjezit hozza ki jobbnak...vagy Nóri :DDD

kontratenor 2015.04.16. 11:06:27

@RETROPETI: vagy:
Szilikonos Nehezékű Emlőivel Zsörtölődhet Idefelé

DilisApu 2015.04.16. 11:06:35

Loki konkrétan egy köcsög f@sz lett. Bunkó, stílustalan, rosszindulatú... totál a legalja. Nem, nem vagyok Sneci fan. Sőt, már egy jó ideje meg sem tudok nevezni senkit sem, akit kedvelni tudnék. Bence az egyetlen szerethető karakter, mert van egy bizonyos tartás benne, amitől úgy érzem, hogy egyedül ő az, aki bár nem nevezhető játéknak amit csinál, de tisztán csinálja, nem aljasságból. Peti is leszerepelt, Loki meg már mikor, a csajokról nem is beszélve... Egytől egyig sz@r alak mind.
A tv2 konkrétan tönkrevágta az egész műsort, kezdve attól, hogy ezt az öntelt Berkit tette meg bemondónak folytatva azzal, hogy a hozzá nem értésével össze-vissza ugrál az időben a cselekménnyel és végezetül azzal, hogy durván és csúnyán belenyúl a cselekménybe.
Nem is tudom, hogy miért nézem. A 18+ -ot már az elején elhagytam. Az ÉÉ-t már csak akkor, ha Hódi van, Cintia elmehet a pics@ba. És lassan ott tartok, hogy magát a műsort sem fogom nézni, mert egyszerűen kibírhatatlan azzal a rengeteg szerkesztői és vágói hibával, ami benne van. Lásd feliratoznak, amikor nem kell és abszolút semmi, amikor aztán tényleg érthetetlen. Mintha kisiskolás video egylet készítené, akik most látnak először stúdió berendezést. Vissza kéne menni tanulni a suliba, hogy hogyan kell ezt, mert marhára nem megy.

Morfologista 2015.04.16. 11:06:35

@beacska: Nem is konkrétan azért mert Bence párja, hanem mert éppen előző héten bizonyított Peti feléjük. És Barbi meg Peti kelléke, ezért Sneci úgy gondolta, hogy tuti a két szavazat, Adriról meg Paca miatt nem is feltételezte, hogy gond lehet vele. Szóval a Peti féle manőver igencsak bejött, és szerintem a múlt heti akciójával meg a mostani lépésével kiérdemelte nálam az ÉH3 Don-ja nevet.

Doomgod 2015.04.16. 11:09:09

Az egyik legidegesítőbb tulajdonság Sezlonynak, hogy nem beszélgetett, hanem kinyilatkoztatott. Amit kimondott az úgy van, szart arra hogy másnak mi a véleménye.
Mindenkit mélységesen lenézett, helyenként még ezzel dicsekedett is.
Folyton azt hajtogatta, hogy mennyire szeret mindenkit, s hogy milyen őszinte.
Őszinte a faszt! Volt, hogy egy mondatán belül elentmondásba keveredett magával.
S az a szomorú, hogy szemmel láthatóan elhitte magáról, hogy ő mennyire jófej csaj, csak a világ esküszik ellene össze.
Durva, hogy szemére veti másoknak, hogy a saját érdeküket nézik, nem pedig az övét. Tényleg hogy képzelik?!?

RAMBO · http://szolo.blog.hu 2015.04.16. 11:10:21

Nekem a Géza postjai is tetszettek.

kontratenor 2015.04.16. 11:12:04

@Doomgod: Ez egyébként nekem is így tűnt.

beacska 2015.04.16. 11:13:52

@Morfologista: igen. én is így gondolom ;)...nekem tetszett.

már csak arra lennék kíváncsi, h a jövő héten kiteszik-e Bencét

kontratenor 2015.04.16. 11:14:47

@RAMBO: A tegnapi egy olyan alja fércmunka volt, hogy már csak a nyelvtannal is bukott volna.

Morfologista 2015.04.16. 11:14:59

@Doomgod: Még csak azt se mondanám, hogy a stílusa miatt nem kedvelték. Eleve volt egy nagyképű stílusa amikor bejött, és nem bizonyított, akkor Peti és Loki is letett róla. A csajoknak (Adri, Nóri) meg elég volt csak az, hogy látták. Itt egy csaj, szinte tökéletes testtel, kurva jól mozog, amit minden este bizonyít is, a faszik szeme kocsányon... persze, hogy kibaszottul féltékenyek lettek rá, rögtön alárendelték magukat, előjöttek a kisebbségi komplexusaik és kész is volt a Sneci-utálat.

Ronni 2015.04.16. 11:16:22

@RETROPETI: te ezt nekem szántad????

Doomgod 2015.04.16. 11:16:50

Sezlony külsejéről meg.
Sokan írkálgatnak az éjjelbe is, hogy ilyen-olyan rossz csaj.
Szerintem ha élőben találkoznának vele ismeretlenül (tehát prekoncepció nélkül), gúvadna a szemük rendesen.
Lehet mondani mi minden nem tetszik rajta, de azért a bomba nő kategóriájába tartozik.
Mondom ezt úgy, hogy a műcsöcsöket nem szertem.
A seggének is jó formájú, nincs azzal baj, a csípője keskenyebb mint a kívánatos, de ez ízlések és pofonok.

mézescsók 2015.04.16. 11:19:41

@foxglove (F6): Én meg úgy értettem Patrikot - aki mondjuk nem a szavak embere -, hogy Bence a barátja, a szövetségese, benne bízik, még szükségük van egymásra. A későbbi beszélgetéskor mondta Bencének, vegye észre, hogy Snezit rajta kívül nem szerette más a hotelben. Ebből az jön le, hogy igazából ő sem, bár Bence kedvéért jóban volt vele. A szíve szerint tehát nem ő mellé állt volna, de a szövetségesi, baráti érdek miatt mégis odaállt. Nyakatekert, de másra nem tudok gondolni.

@beacska: Tök igazad van. Azok a nevek a jók, amik egyértelműek (Botox), másrészt könnyű leírni őket. A bánatnak van kedve minden egyes alkalommal beírni, hogy OmaPerverz. Még a Barbi2 is könnyebb. (Milyen könnyű volt az ÉH1-ben: Pít)

@kismaszatka: A maga 175 cm-jével akkor tényleg nem magas a 174-hez képest!

@XocoLatte: Írod: ez a játék egy geci taktikai kibaszósdi és az érvényesül benne, aki a legnagyobb genyó bír lenni.
Egyetértek, némi fenntartással
.Az érzelmeknek, a pozitívaknak és negatívaknak egyaránt azért van némi szerepük, nemcsak az okos taktikai húzásoknak. A játék során nem elég, ha kisakkozod, hogy ki mögé állj, az is kell, hogy elfogadjanak, különben simán kitesznek, mint most Snezit. Önmagában a genyóság és a taktikai érzék nem elég a bent maradáshoz. A játék végén behívnak az adott szériából kiesett játékosokat, akikből egyrészt segítőket választhatnak, másrészt azok döntik el, hogy a végére maradt két pár közül ki lesz a döntős. (Az ÉH2-ben behívtak három játékost is az ÉH1-ből, ahol még értelemszerűen nem volt ilyen, mert nem volt előzmény széria.) Itt pedig már szerintem - érdekek híján - a szimpátia dönt. Szóval a genyóság eredményes lehet, el is juthat vele sokáig az ember, de csupán ezzel győzni nem lehet. Az ÉH1-t sem a legtaktikásabb játékos nyerte, az ÉH2-t meg főleg nem.

beacska 2015.04.16. 11:19:51

@Doomgod: szerintem sem rossz csaj...az arca nem egy tipikus baba-arc (most sikerült elsőre ;) ), de érdekes, és ha ki van sminkelve szemrevaló

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2015.04.16. 11:20:05

Sixxben is megfogalmazódott az a kérdés, amit én már hetek óta ismételgetek: mi a fene bajuk volt tkp a Snezivel? Ha volt is kézzelfogható indok, azt a szerkesztők úgy rendezték,hogy véletlenül se derüljön ki felénk. Ami meg már megint baj. Ez viszont így eléggé részlehajló megoldás, de hát ez van, ha kézi vezérelt műsort nézünk.

Mostantól arra leszek kíváncsi, a nagy taktikus triumvirátus (Loki, Peti, Mariann) mikor fog szétesni. Merthogy szét fog, az nem kérdés. Most,hogy a nagy közös ellenséget kirakták, nem lesz fakocka, amivel játsszanak.
Onnantól lesz durva a játék, ha Loki és Peti szembekerülnek egymással.

A fiúk közül Peti érdemli meg a győzelmet (szerintem), mivel taktikus gyökérként is valamiképp szimpatikus tud maradni. Lehet, a sixx által felvetett beteg kisfiú kinézete miatt, de sokkal inkább, mert a riportban folyamatosan világossá teszi,hogy tisztában van azzal,hogy szemét, és valahol bántja is, de ez a játék és ő így játszik.
Loki nálam már régebben leírta magát. Szimpatikus tetovált hétköznapi arc imidzs ide, vagy oda. Van benne valami elemi sunyiság, amitől az az érzésem,hogy ő a civil életében sem a megbízhatóság és egyenesség mintapéldánya.

A lányok közül meg egyiknek sem drukkolok. Vagy levegő az összes, vagy a szerkesztők (meg Berki , höhö) kedvence (Mariann).

Mégis az előző évadok alapján erősen valószínű,hogy egy kevéssé megosztó, kevésbé aktív figura lesz a befutó, akit úgy nagyjából mindenki csíp és a háttérben sunnyogva szépen belopódzik a fináléba. (pl Patrik)

2015.04.16. 11:26:06

@xander: azt nem tudom :D majd szól a maister ha kiszavaz :DDD

aaasssddd 2015.04.16. 11:26:24

A kiesésénél csak azt sajnálom jobban, hogy a hugyos buli után Snezi nem Slozi lett. ):

Ditti82 2015.04.16. 11:27:40

Sixx come back! :-)
Végre kiesett Sneci. Hajrá Loki, Peti, Mariann! :-)

kontratenor 2015.04.16. 11:28:31

@beacska: egyébként az én szememnek is aránytalan lett a műtéttől
ettől még nagy duzzogva...

miciur 2015.04.16. 11:32:38

mindenesetre sikerült kivágni az Éden eddigi legjobb nőjét:), az a test, az egy csoda:)

beacska 2015.04.16. 11:35:54

@miciur: "utalva a korábbi undorító ordítozására, ami mint kiderült nem is volt jogos)"...mikor derült ki? számomra nem derült ki...

miciur 2015.04.16. 11:36:28

@bElannaTorres: a dereka, a csípője, a segge meg a lába? ugyanmár.. a csöcs igen, ami szintén igaz, neki csinálták a legszebbet, ha Mariannt és Beust is ideveszem:)

miciur 2015.04.16. 11:37:48

@beacska: másnap Loki kijózanodva rájött, hogy kicsit elvetette a sulykot. Loki egyre szánalmasabb, de úgysem nyer a végén, ha meg Petiből indulok ki, olyat fog bukni a cél előtt, mint a Rottenbiller:)

introverted22 2015.04.16. 11:45:42

Nekem továbbra is a Pjotr-Loki-Mariska hármas a kedvencem. Loki valóban nincs elemében az utóbbi időkben, kivéve, hogyha valami játékos kibaszásról van szó, vagy kémkedésről, vagy bármiről, amivel lehet komolytalankodni. Az agymunka Pjotr feladata. Aki bevallja nekünk, hogy szemétkedik. A többiekkel viszont teljesen jó viszonyt tud kialakítani. Nem aljasodik le az alkoholtól, nem nyomul rá minden nőre. Még H. Sezlony is elismerte az ÉÉ-ben, hogy ő a legjobb játékos. Pedig addigra már bőven tudta, hogy át lett baxva. Sztem ezt a játékot úgy kell játszani, ahogy Pjotr teszi. Remélem még sokáig bent marad, mert nélküle nem lenne még ennyi műsor sem.

beacska 2015.04.16. 11:45:47

@miciur: az, h Loki beismerte, h elvetette a sulykot, még közel nem jelenti azt, h nem volt igaza...én már akkor is mondtam, h Bence NYILVÁN megvédte volna Snjezit, ha úgy látja, h Loki igazságtalan...de Bence csak lapított, mint szar a gazban...

bocs, megint idéznem kell: "ha meg Petiből indulok ki, olyat fog bukni a cél előtt, mint a Rottenbiller:)"...miből indulsz ki, és miből következik, h Loki bukni fog, és h nem nyerhet?

Lokinak nagy a szíve, a gyengék mindig beleférnek. Törődik a lakótársaival, odafigyel a lányokra, fiúkra egyaránt (Pacával pölö rosszcsontoskodik)...egyes egyedül csak Snjezit utálta zsigerből (én arra gyanakszom, h vmi olyasmi lehetett a háttérbe, amit nem vághattak be, mert vmi jogokat sért, vagy ilyesmi...)

bElannaTorres 2015.04.16. 12:02:25

@miciur: én úgy látom nincs nagy lába, vékony és kész és a feneke is átlagos a vékony lányok között, nem egy j-lo
de ne menjünk bele, én máshogy nézem, nekem Mariann sokkal formásabb, de amúgy is nő vagyok mit tudom én ezt.

introverted22 2015.04.16. 12:05:49

@bElannaTorres: Én is nő vagyok, én se értek hozzá, és nekem is Marianna alakja és mentalitása jön be. Főleg mióta láttam az emberi oldalát az ÉÉ-ben.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.16. 12:06:53

@miciur: Nálam nem vetette el a sulykot Loki. Nem az a baj Snezivel, hogy hazudik, hanem, hogy rosszul hazudik, meg idegesítő a személye, mert nagyképű - a semmire. Mindegyik fiú ignorálná őt - Bencével az élen -, ha nem lenne otthon a joghurtos doboz felrázásban. Ne legyünk má' vakok:)))

bElannaTorres 2015.04.16. 12:06:55

@windsor: én is ezt gondolom, sokan elfelejtik vagy nem is értik hogy ez egy játék. Pont az a lényeg, hogy megnyerje, de közben azért ember is maradjon, Peti szerintem bőven benne van ebbe. Pókmajom nem volt neki a célja a rombolás volt, pedig ügyesen még a döntőig is eljutott volna , de nem volt ügyes.

beacska 2015.04.16. 12:10:35

@bElannaTorres: és szerintem éppen az ő példája miatt van az, h az Újak nem akarnak nagyot durrantani, ha védettség van a kezükben...

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.16. 12:11:03

@windsor: Peti pedig sztm nem önkritikát gyakorolt, hanem felhívta a nézők figyelmét arra, hogy kénytelen ilyen húzásokat beiktatni. Semennyire nem bánja, nem tekinti magát rossznak emiatt, hanem csak leszögezi mint tényt.

2015.04.16. 12:11:30

@beacska: a művésznő alkotásaiból gondolom (a kommentekből leszűrve)

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.16. 12:16:01

@bElannaTorres: Érdekesnek találom, hogy milyen sokan tekintik ezt a pénzért való marakodást JÁTÉKnak. Szóljon az, aki felfedez a játékosokban "játékosságot". Eddig csak Lokinál látok erre utaló jeleket, senki másnál. Bármit is mondanak, a pénzért mennek be, nem a játék kedvéért - ami persze nem baj, csak nem kell terelni.

2015.04.16. 12:16:31

@beacska: Lokit csak mi látjuk elfogulatlanul :)

2015.04.16. 12:17:39

hajrá Loki, a legjobb játékos :D

Morfologista 2015.04.16. 12:21:19

@fosch9: Márpedig de. Mégpedig igen durvát manőverezett. Múlt héten beavatta Bencét, hogy veszélyben a segge, mert Sneci miatt Bence lett a célpont. Bevédte Bencét Botox és Loki ellenében úgy, hogy Botoxnak és Lokinak egy szava se volt erre. Elfogadták a király döntését Bencével kapcsolatban. Most meg úgy baszarintotta ki Sneci-t, hogy Bence még meg is köszönte neki. Na erre kurvakevesen képesek és hajlandóak ám! Szóval oké, hogy Loki nagy császár, de akkor Peti a Dzsingisz kán.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.16. 12:21:36

@Petrichor: Én is agyaltam Gyulán. Kíváncsi lettem volna, hogy mit lép, ha övé a döntés.

sixx · http://comment.blog.hu 2015.04.16. 12:24:27

@beacska: baszki. Ha azt irom, hogy rancosfasztszopopornosribanc az jobb?

Natura Qua 2015.04.16. 12:26:30

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Pont ezen gondolkodom, hogy azok, akik annyira görcsösen akarják a nyereményt, biztosan nem nyerhetnek, Petit is ide sorolom. Egyelőre Lokiban és Patrikban látom azt a fajta könnyedséget, amivel a döntőig menetelhetnek. Érdekes módon lányok közül egyet sem tudok megnevezni, akiben a józan ész és a játékosság kellemesen elegyedik.

Morfologista 2015.04.16. 12:27:49

@sixx: :D most jobb. Köszi. Itt fetrengek :) Nekem teljesen jó az Omapervert is, de illik rá még a Titsless is vagy valami rokonértelmű kifejezés is. Ha pl Sneci meg Botox kétbubis, akkor OmaP bubitlan. Vagy lehetne mondjuk alányakineknemjutottszilikon.

Morfologista 2015.04.16. 12:28:49

@Natura Qua: Zoé az a lány. Egyértelműen Zoé :D

2015.04.16. 12:29:56

@beacska: és jól szórakozunk a fröcsögőkön azt hiszem :D
@Morfologista: jaj de jó vagy :D cukin levezetted :)
nekem a király azért első évad ádám marad :)
hivatalból meg le kell szóljam petit, tudod :DD

Killary Fucking Clingon 2015.04.16. 12:30:17

Loki mi a bödös faszra veri magát?
Olvasod köcsög?
Egy erkölcsi hulladék vagy az ostoba tetoválásaiddal együtt. Óvodában csúfoltak nem?Azért ettél ekkora tahó. Ha valaki a legnagyobb hazug féreg címért versenghet az Éden lakói közül az Te vagy meg a baseball sapkás hülye gyerek haverod aki éppen hátba szúr egy vasvillával. Aki ebben a játékban gerinctelen féreg módjára játszott az Te vagy bazdmeg, internet nem felejt.
Hogy szakítaná le az ostoba fejed egy cerkóf..

2015.04.16. 12:31:32

@sixx: jó ez az OmaPervert
mármint az elnevezés
a művelet megdöbbentő a mŐvésznőtől

2015.04.16. 12:32:02

@Shabby Bear: jaj de jót röhögtem rajtad :D frusztrált vagy nagyon? :D

Morfologista 2015.04.16. 12:32:09

@fosch9: Nekem ÉH1 Ádám a "Don" vagy "Corleone", nem ez volt a given-neve a hogyvolton?

2015.04.16. 12:32:41

@Shabby Bear: te se érted miről szól a műsor úgy látom :D

2015.04.16. 12:33:28

@Morfologista: tényleg,
a királyt nem rá mondták?
remélem nem a 2. évados nyertesre... ő egy patrik szintű nulla volt

Morfologista 2015.04.16. 12:35:26

@fosch9: de lehet, hogy király is volt, de én jobban szerettem a keresztapás megközelítést vele kapcsolatban. Mégiscsak bróker volt vagy mi a tosz. :) A második nyertese az nem volt semmi sem, az egy kis puhapöcs volt, neki nem volt ilyen fasza jelzős neve szerintem.

Killary Fucking Clingon 2015.04.16. 12:36:42

@fosch9: Ember... a taktika és a gerinctelenség közt azért különbség van.
Loki vagy hogy nevezi magát az a köcsög, semmi mást nem csinált csak nemtelenül, személyében támadt és próbált fizikailag is megfélemlíteni egy nőt.
Emlékszel a Milán történetre? Ki ordibált? Ki beszélt minősíthetetlenül?Ki állt ki a Milán mellett?
Lehet utálni Snezit, persze de azt mondani hogy aljas volt azt nem , mert nem igaz. Bárki nézi ezt a műsort és van agya az láthatta. Jogos a Sixx kérdése hogy miért utálják Snezit.
Mert amit az a prosztó suttyó böfögött föl Snezi ellen az szóról szóra értelmetlen volt.
Nem az a gond hogy kiesett Snezi, tévedés ne essék, a gond az emberség hiánya egy magát roppant értelmes és talpig becsületesnek tartó féregből.

Natura Qua 2015.04.16. 12:37:31

@Morfologista: :D a legszimpatikusabb egyébként

Killary Fucking Clingon 2015.04.16. 12:37:49

Fos szerintem Te nézed ezt a műsort valamilyen nagyon más szemüvegen keresztül..

2015.04.16. 12:41:15

@Morfologista: nem emlékszem de ilyen patrik klón típus volt bekefélte magát a döntőbe
@Shabby Bear: jaj uncsi már h minden nap jön 2-3 nick és a milán esetet felhozza, a történet felét sem láttuk - szerintem - felőlem nyugodtan kavarhat Loki sokkal inkább odavaló mint bencike meg pacika, petike is mostanában adja a nagy tattikust h marit visszaküldték, addig ő is csak apolkát tojtatta, a többi pasi meg szót sem érdemel
a lányok is csak nyafogni mentek be
én ilyen szemüvegen át nézem

Natura Qua 2015.04.16. 12:41:58

@Shabby Bear: Igazat adok kedves Medve, de ne hagyd, hogy egy ilyen primitív műsor amit ráadásul oda-vissza átszerkesztettek a manipuláció kedvéért felidegeljen

2015.04.16. 12:42:09

@Shabby Bear: na látod én meg snecit látom magát becsületesnek tartó semmirevaló kuLvának -oszt csókolom
ízlések és pofonok

introverted22 2015.04.16. 12:42:29

@sixx: Ez lesz a tuti név!! :) Bár ha megszavaztatnád és ez nyerne, akkor megátkoznád a pillanatot is, amikor eszedbe jutott, mert qrva hosszú mindig kiírni :)

2015.04.16. 12:42:51

@Shabby Bear: azt is sokan értik amit én ugatok :D ebben ez a szép
pólus és ellenpólus mindig lesz és ez így van jól

Killary Fucking Clingon 2015.04.16. 12:46:23

@fosch9: Ha valakinek a görénység jön be, lelke rajta. Mindenki úgy intézi a dolgait ahogy tudja és akarja. A Snezi nem hülye, tudta ő jól hogy kit válasszon ha minden áron bent akar maradni, mégsem tette. Lehet lehet térden állva élni csak nem érdemes :) Van aki ezt tudja van aki nem. Loki ideje is eljön hamarosan, mert se Botox se Pjotr nem fog igényt tartani rá, csúfosabb bukta lesz mint a Snezié.

2015.04.16. 12:50:34

@Shabby Bear: te görénységnek nevezed, én meg egy tévéműsornak amiben loki játéka tetszik

2015.04.16. 12:51:14

@Shabby Bear: Fosch, csak a pontosság kedvéért :DDD

Killary Fucking Clingon 2015.04.16. 12:52:13

@fosch9: Nézd, én követem az eseményeket, és bőven tudom miről szól a "játék" de az aljasságot nem szívlelem. Attól hogy a Loki játékosnak hiszi magát még aljas. Lehet Ivart kutyázni de több integritás és becsület van benne mint abban a majomban aki egyébként kibaszott, legalább is megpróbálta, az Ivarral. Hogy ne a Milános történetet emlegessük újra említsük az Ivarost :)

2015.04.16. 12:53:47

@Shabby Bear: én nem látom aljasnak :)
de úgysem fogjuk meggyőzni egymást :)
elmegyek inkább ebédelni :DD

kontratenor 2015.04.16. 12:53:51

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Kefirem! :D

,, 2015.04.16. 12:54:47

@Shabby Bear: Loki a legrosszabb esetben is kurva jól fog járni, akármi történjen, hiába kívánsz neki rosszat:) legrosszabb esetben nem ő nyer, és? Nyaralt Costa Ricán hetekig. Én nem voltam még, és vszínű nem is fogok kijutni oda. Te? Utána meg vszínű kap egy-két felkérést és le sem tudja majd magáról vakarni a plasztikmacákat. Szar lehet majd neki:)
nem szimpátia alapján, mert sajnos azt kell mondjam h még a húgyos Meli is kamatoztatni tudja majd egy ideig az ismertségét. Botrányhősnek jó lesz még vmilyen műsorban. Ki tudja lehet a kövi VV-be is kikukázzák.

beacska 2015.04.16. 12:58:52

@fosch9: trollokat nem etetünk...hagyjuk őket éhen halni ;)

Killary Fucking Clingon 2015.04.16. 13:03:30

@foxglove (F6): Nem tudom miről beszélsz. LA-ben születtem, Torontóban nőttem föl, mégis európai vagyok, van annyi pénzem amennyire szükségem van, bejártam a világot, fogom is még néhányszor. Nem tudom hogy jön ez ide???? Csak azért mert valaki gerinctelen görény módjára viselkedik még nem lesz Grál lovag egy tv-s vetélkedő miatt. Azt csinál amit akar, leszarom, véleményem van ahogy neked is, és az én véleményem a látottak alapján az hogy egy görény. Ennyi. Ennek semmi köze a pénzhez vagy ahhoz hogy hol jártam vagy hol fogok a világban. Irigykednem kéne plasztik macák miatt , vagy a haknizása miatt vagy miről szól ez?

beacska 2015.04.16. 13:04:43

@Shabby Bear: fúúúú, de jóóó nekeeed!!! te biztos vagy vki!!!!

Ronni 2015.04.16. 13:09:26

@Shabby Bear: TE NE VEDD A SZÍVEDRE , CSAK EGY MŰSOR:)))))))Volt egy kedves barátnőm , nagypapija szokta mondogatni a tv ben látott szörnyűséges filmekre - "ez csak színmű". Végy nagy levegőt, és ez egy tv műsor:)nem szűzek tánca egy tavaszvárón.

Morfologista 2015.04.16. 13:09:29

Én teljesen értem a Loki-fikázókat, néha nekem is sok volt amit művelt, és Snecivel szembehelyezve valóban gecibbnek tűnik, de valahogy nekem mégsem tenyérbemászó. Mádám pl kurvára az volt, ő tényleg irritált. Loki valamiért nem irritál. Ha a "játék" szempontjából nézzük, akkor meg azt kell mondani, hogy ez az igen silányra sikeredett évad gyakorlatilag nézhetetlen lenne Loki nélkül, mert az ilyenek is kellenek ebbe a műsorba. Snecit én azért nem bírom, mert akkor amikor tuti védettsége volt nem lépte meg azt, amit egy védettséggel meg kellett volna lépnie. Ne felejtsük, hogy senkinek se volt olyan tiszta védettsége ebben az évadban, mint neki. Belelőtt a levegőbe és kiejtette az abszolút súlytalan Naomi-t. Nálam ott teljesen leszerepelt, mint játékos. A másik érdekes pont vele kapcsolatban, hogy meg vagyok róla győződve, hogy nem teljesen légbőlkapott a Beus-féle röptessük Marcsát haza akcióban való közreműködése. Az, hogy a bentieknek mi bajuk lehetett vele, azt meg fönt már kifejtettem.

,, 2015.04.16. 13:12:49

@Shabby Bear: olvasd vissza az első hozzászólásodat... "az internet nem felejt" stb... szerinted őt majd fogja érdekelni a hozzá címzett átkozódásod? Talán otthon depizik most a sötétben egy sarokba bújva, h "fú de egy féreg voltam, most h Shabby Bear is megmondta a hv-on tudatosult bennem" NEM...:) 2 bulikázás között majd jót röhög a kommentelők vehemenciáján:) Így kapcsolódik ide, amit írtam:)

Morfologista 2015.04.16. 13:12:54

@beacska: Na de Beácska, attól, hogy valakinek más a véleménye, még nem lesz troll!

Natura Qua 2015.04.16. 13:14:19

@Shabby Bear: pontosan erről szólnak az ilyen műsorok, hogy megosszák a nézőket. igaz-e, hogy a cél szentesíti az eszközt, az erkölcsi mércénk milyen irányban tolódik el a látottak alapján, tudunk-e szimpatizálni azzal a viselkedéssel amit vagy eredendően, vagy rendezői elv alapján hoznak a "játékosok"?

beacska 2015.04.16. 13:15:05

@Morfologista: attól troll, h: 1. soha vissza nem térő kommentelő 2. aki egyszer idejön és minősíthetetlen hangnemben böfög bele a műsorba 3. amúgy sem nézi, csak éppen belepislantott 4. és egyébként is messze felül áll mindenki felett

:D

kamilla123 2015.04.16. 13:15:45

@fosch9: "elmegyek inkább ebédelni :DD"

azt hittem, inkább elmész budira. Vagy nem ez szokott lenni a dumád? :-)

beacska 2015.04.16. 13:16:33

@kamilla123: :d ez Loki dumája szokott lenni

Morfologista 2015.04.16. 13:18:03

@kamilla123: @beacska: Volt mégjobb. Amikor a kaját ment kipiszkálni a foga közül. Azon besírtam, hogy mekkora ürügy már :D

bkrix 2015.04.16. 13:21:48

Na jó, akkor átkapcsolok read-onlyból. Napok óta én is azt kérdeztem, amit sixx: Miért utálják ennyire Snezit? Biztosan megvolt rá az ok, hiszen mi csak kb. 40 percet láttunk a nap 24 órájából, és tudjuk, hogy elég sz@rul vannak összevágva az egyes epizódok. Lokiban lehetett valami zsigeri gyűlölet, antipátia a hölggyel szemben, de akkor is baromi igazságtalan volt, hogy vagy olyasmiért ekézte, amit nem követett el, vagy olyasmiért, amit ő is megtett. És - khm - lássuk be, Loki kb. ugyanannyira el van szállva magától, mint Snezi. Eleinte nagyon kedveltem, de az utóbbi időben pont azok miatt a Snezivel szembeni megnyilvánulásai miatt, amiket nem tartottam jogosnak, már nem szimpi. (Mellesleg az ilyen kapcsolatok szoktak kicsit hosszabb idő alatt nagy szerelemmé változni.)

beacska 2015.04.16. 13:22:10

@Morfologista: emlékszem rá. :D...biztos unta már, h mindig szarni megy :D

kamilla123 2015.04.16. 13:22:20

@Morfologista: hát igen, kimenekül a szituációból. Amúgy tegnap nem értettem, h Snezi azt mondja, h nem akarok elbúcsúzni mindenkitől. Aztán a legnagyobb görényeket ölelgette hosszan: Petit pl, vagy Mariannak azt mondta, h nyerje meg. Nem is értem, miért pont Adrit szekálta? Amúgy nekem kifejezetten tetszett, hogy beolvasott neki. Egy cseppet sem tartom pszichopatának, ahogy itt a kommentelők kritizálták Sneizt. Miért is kellett volna udvariaskodnia valakivel, aki elárulta??

Schlomo Goldberg 2015.04.16. 13:23:12

Akárki akármit mond, Sneci nélkül unalmasabb lesz a show.
Omaperverz, na ezt még nem hallottam gerontofil helyett, kellett guglizni erősen.
Meg persze keresési előzményeket törölni.

Tanya Jóska 2015.04.16. 13:29:08

@windsor: Az arca meg kifejezetten csunya smink nélkül (snecinek) (szerintem), már bocs hogy belepofazok. :)

introverted22 2015.04.16. 13:30:26

@Pezó lettem: Szerintem többnyire a vakolat után is csúnya :D

Veder1 2015.04.16. 13:31:30

na akkor most már péntekre készülve tippjeim:

Peti-Mari
Becks-Adri
Gyula-Nóri
Loki-Barb2
Bence-Tina-Barb1 hazamegy ?

Tanya Jóska 2015.04.16. 13:36:57

@windsor: Azt nem tudom mert attol a mennyiségtől amennyit ő használ az arcát nem látni, csak amit odarajzol, az meg nem számít :)

Killary Fucking Clingon 2015.04.16. 13:37:13

@beacska: Miért lennék valaki? Mert élek? Mert nézek egy tv műsort és van véleményem? Zavar téged?

szepi79 2015.04.16. 13:37:23

@Morfologista: "A második nyertese az nem volt semmi sem, az egy kis puhapöcs volt, neki nem volt ilyen fasza jelzős neve szerintem."

de, pont hogy "fasza" neve volt, konkrétan az, hogy Broki. :D

introverted22 2015.04.16. 13:39:08

@Pezó lettem: Jogos. Bár mondjuk belőlem biztos az irigység beszél, mert nő létemre nem szoktam sminkelni és nem is tudok. Bár az ő mesterműveit csukott szemmel is megoldanám sztem....

Killary Fucking Clingon 2015.04.16. 13:39:23

@Shabby Bear: vagy az zaavar téged is amivel a nyilvánvalóan hátrányos helyzetű Loki sem tud megbirkózni? Hogy valaki tudja a helyét a világban és biztos magában az ellenség? Nyájmelegre van szükség? :)

Morfologista 2015.04.16. 13:39:29

@Vödör:
Ha Peti Maris már most összeáll, akkor

Loki - Nóri
Peti - Maris
Gyula - Tina
Becks - Adri
Bence - Barb1 Barb2

Ha nem állnak össze:
Loki - Maris
Peti - Barb1
Becks - Adri
Gyula - Tina, Nóri
Bence - Barb2

Morfologista 2015.04.16. 13:41:25

@Morfologista: Ja és szerintem most még nem állnak össze, még nem időszerű.

introverted22 2015.04.16. 13:42:26

@Vödör: én kicsit mást tippelek:
Peti - Marianna
Loki - Nóri
Gyula - Tina
Bence - Barbi 2
Becks - Adri
Abban egyetértünk, hogy Barbi1 van szopóágon.

beacska 2015.04.16. 13:43:34

@Vödör: miért menne Barb2 Lokihoz? valószínűbb Barb1...Barb2 most nekem úgy tűnik, inkább bencéhez dörgölődzik...Bencéne marad Tina és Barb2 a két új...szerintem

introverted22 2015.04.16. 13:43:55

@Morfologista: Egy hullámhosszra járt az agyunk... Vagy valami hasonló. Bakker, akarva sem tudok olyanokat benyögni, mint a hotellakók...

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2015.04.16. 13:44:43

Lokival az a baj,hogy a neuronjai kiütéses vereséget szenvedtek a tesztoszteronjaitól.
Plüssmaci-pörgetés a ventillátoron? Ne már! Nincs az a dögunalom, ami ez alól felmentést ad.
Patrikot még csak értem: focista. na de Loki? Hisz ő egy raktáros(!).

Snezi vagányan döntött. Nagyon szimpatikus volt,hogy habár tudta,hogy mibe lép, mégis minden Kazinczy verseny zsűritagjának rémálmát, Botoxot hívta ki. Remekül megmutatta ez a szituáció,hogy Marianna "mekkora" jellem. Sértődés, szóba nem állás, ignorálás, krokodilkönnyek. Nagyszínpad!
Még a vacsoránál tanúsított viselkedésére is a legjobb minősítés, hogy óvodás. Sebaj, Gólem a gyereke mellé kap egy másik kiskorút is.
Külön tetszett,hogy Snezi a végén odament hozzá és kvázi korrekt ellenfélként gratulált neki és sok sikert kívánt.
Peti odanyomulását nem értettem, de ez már máskor is előfordult és akkor sem volt tisztább.
Gondolom azt akarja ezzel kifejezni,hogy bocs, ez csak a játéknak szólt és ne haragudj rám, kérlek, de akkor is.
Suta, elfuserált, nem odavaló gesztus, még ha alapvetően jó szándékkal teszi is sejtéseim szerint.
Lokiról meg még annyit:
A Milán-Snezi féle alpári leordításnál dőlt el bennem,hogy ez egy ordenáré tahó gyerek, még ha próbálja is magát jó fejnek beállítani. Aki egy nővel akár részegen is képes ilyen hangnemet megütni (ráadásul láthatóan minden komolyabb indok és megalapozottság nélkül) annak komoly csajozási frusztrációi lehetnek. És hát tegnap ki is pattant a lényeg: általában idegesítik a nők.
Loki, ha olvasod esetleg: kezeltesd.

beacska 2015.04.16. 13:46:25

@windsor: Nekem Tina esélyesebb a szopóágra.

mondjuk, azt nem értettem, h Peti-Maris duó miért Barb1-t ajánlgatta Snjezinek, viszoont, azzal, h B1 beállt Marishoz megmentette a saját seggét is egyben. "megbízhatóvá" vált...

introverted22 2015.04.16. 13:50:12

@beacska: Jogos, Tina is szopás esélyes, de Barbi1 is, hiszen Peti csak átmenetileg tartott rá igényt. Nem tartozik neki semmivel, nem is hiszem, hogy nagyon érdekelné, hogy mi lesz vele. A tervezések közben sem említette. Sztem B1 akkor marad fixen, ha Loki nem hajlandó átadni Mariannát Petinek. De gyanítom, hogy kénytelen lesz, főleg ha felismeri, hogy az érzelmei miatt bukásra van ítélve a játékban, és jót tenne a távolság.

beacska 2015.04.16. 13:50:23

@A Manci: nekem abban az utolsó vacsora-gateben, éppen Snjezi viselkedése volt visszataszító: ott ülnek és esznek, erre S. elkezd politizálni, és amikor megkapja Lokitól a beszólást, betámadja Marist...most miii??? Lokinak nem mert nekimenni, de Marisnak igen???

én is az a típus vagyok, mint M.: nnna én ezt nem hallgatom tovább...S. meg mosolygott, mint aki jól végezte dolgát...jól elbaszta a vacsorát, gratula...lehet, h az asztaltól m. állt fel előbb, de a holtelből S. költözött ki :DDD

vastyúk is .. 2015.04.16. 13:50:45

@Schlomo Goldberg: de hova lett a kecske? Sznezsi elvitte megetetni? ;)

alsophila grahami 2015.04.16. 13:50:58

@DilisApu: +1000 többi kommentet el se olvastam, itt állt meg az oldal betöltődése, de ezzel majdnem 100%ig egyet tudok érteni, a majdnemet a diktátorlány miatt írom csak, mert engem ő nem hogy nem irritál, kifejezetten szórakoztat, amióta nincs annyira befeszülve, a kérdései jók, érdekesek, inkább az válik egyre zavaróbbá (és zavarba ejtőbbé is), ahogy a Gólem folyton leoltja meg beléfojtja a szót; Pamela is jó, de nála meg azt veszem észre, hogy kezdi Gólem arcoskodó stílusát átvenni, és ez neki nagyon nem tesz jót, mert míg Gólemnél tudott, hogy rájátszik a prosztó stílusra, ami a védjegyévé vált, Pamelénál visszatetsző, ő éppen ellenpontként működik jól a Berki mellett...

ami a műsort és a játékosokat illeti, a tegnapi adás nekem a legalja volt mindennek, teljes VV7 fílingem volt tőle, a gyűlölködés-szint a plafont verdeste a hotelben, Lokinál csak MarokMarcsa aljasabb, illetve az álszent Pjotr, aki úgy taktikázik a létező legaljasabb módon, hogy közben egy elcseszett Ghandit játszik a többieknek, kifelé meg nem átallja magát sajnáltatni a nézőkkel (már, akivel meg lehet ezt etetni), hogy jaj-jaj mennyire szar, hogy le kell aljasodjon a játék kedvéért - pontosabban a nyereményért -, hát... tényleg megszakad a szívem menten érte, olyannyira, hogy mostanra szívből remélem, nem ő nyeri meg a végén, szinte elvárok egy korrektebb arcraesést tőle. meg Lokitól és Marokmarcsától is.

mert értem én, hogy ez a játék a stratégiáról kéne szóljon, de úgy nem lehet taktikázni, hogy közben azért - legalább valamennyire! - ember maradjon az ember? most komolyan, a taktikázás és legalább egy minimális szintű tisztesség, korrektség ennyire összeférhetetlen fogalmak..?

sokan szidtuk anno az első széria felvállaltan taktikázó, manipulatív játékosát - akinek akárhogy feszülök most, nem ugrik be a neve, de mindegy is, Éden-legenda lett azóta belőle -, hát hol volt ő ezekhez itt? ott még működött a szövetségesek közti tényleges összezárás, a betyárbecsület, sőt, az önfeláldozás is a csoportért (miután megbeszélték, hogy szétdobják a lóvét), itt ez teljességgel elképzelhetetlen, olyannyira gátlásalanul önzők és aljasak a játékosok. ennyit változptt volna az általános szemlélet, hogy ez már simán belefér, ezzel lehet azonosulni, ennek lehet tapsolni? de most komolyan, erre van igény..?

nekem nincs, én ezeknek nem tudok szurkolni, egyiküknek sem! na jó, talán Bencének, ő amióta levetkőzte a nagyarcó macsó-sztájlt, teljesen vállalható személyiség lett; Sneci pedig... őt is rühelltem, a stílusa nem jött be, és a személyisége sem, de ezeknél különb volt emberileg, az tegnap nagyon kiütközött. amit tegnap műveltek vele, arra nincsenek szavak.

és itt jön be a szerkesztés, a műsor gyengeségei, például, hogy tegnap hirtelen nem tudtam eldönteni, hogy mia fakk van, most VV-t nézek vagy Édent? "párbaj? kihívó? kihívott?" meg szimpátia-szavazás? "állj oda amellé, akit szívesebben látnál a hotelben, és indokold?" ill. "előbb indokold, azután mondd ki a nevet, akivel nem akarsz tovább együtt élni a hotelben?" hát WTF már????! normálisak ezek?? adva volt itt egy jó és érdekes formátum, ami máshol már jól bevált, miért nem lehetett megmaradni ennél? miért kell belekavarni egy teljesen már formátum jellegzetes elemeit, miért??

arról nem beszélve, hogy kurvára unalmas, szar blokk volt, úgy, ahogy volt az egész kiszavazósdi, rohadtul nem érdekelt, ki, ki mögé áll be (bazze, ez is VV!), amikor előre tudtuk pontosan, hogy az aljahármas már tökéletesen megszervezte, hogy Sneci hívjon ki bárkit, AZ fog bent maradni, tehát esélye nem volt semmire sem, akkor miért is kellett ezt a szánalmas vergődést végigasszisztálnunk..? volt meglepeteés? (ugyan!) és engem magyon bosszant ez a mélyrepülése a műsornak, mert nagy elvárásokkal indultam neki, és annál nagyobb csalódás az az irány, amerre most tart, ill. ahol most járunk. és már nem sok van hátra, tehát sok jót nem várhatunk...

na és a végére még egy dolog, Gézu. nekem bejönnek a hv-jai, pedig a VV alatt nem mindig és nem mindenben osztottam az álláspontját, de a stílusát akkor is bírtam, ahogy most is - különösen az utolsó hv-on szakadtam -, egyszóval, köszönet sixx helyettesítéséért, számomra kielégítő volt!

alsophila grahami 2015.04.16. 13:51:53

//mondjuk, Brutit is szívesen olvasgattam volna ;)//

beacska 2015.04.16. 13:52:30

@windsor: tuti, h Peti meg fogja dumálni Lokinak, h az ő érdeke (ami így is van...Bencének pölö hiába mondták). A legegyszerűbb, ha azt mondja: cseréljünk. te adod a tiedet, én az enyémet (aki természetesen nem B2 hanem B1 eredetileg...)

introverted22 2015.04.16. 13:53:17

@beacska: H.Sezlony viselkedése a vacsoránál engem is idegesített. Gyakorlatilag azon igyekezett, hogy Mariannát lejárassa, csak ő nem ment bele. Nagyon gyerekes volt, de nem Marianna miatt. Én is felkeltem volna és kerestem volna jobb társaságot.

2015.04.16. 13:56:38

@sui.generis: múltkor már nem utáltad Lokit :D

Szeretném bejelenteni, h a mellettem lévő asztalnál ebédelt Mandula apuka. Előbb csak néztem honnan ismerős majd beugrott. Mandula Á. alacsonyabb és kevésbé felfújt mint a tv-ben láthattuk.

2015.04.16. 13:57:06

@kamilla123: jaj máskor ezt írom :D

csak mert 2015.04.16. 13:57:58

@Doomgod: szerintem is jól néz ki, de tudod az irigység vagy úr ..

2015.04.16. 13:58:37

@foxglove (F6): Loki instáját elnézve nem elveszett fiú
@kamilla123: nem spoilereztem, majd ha spoilerezek, akkor lehet szólni, hogy ne spoilerezzek, de jelen esetben csak kiigazítottam a téves információt :D

introverted22 2015.04.16. 14:00:25

@sui.generis: Szerintem itt is megvan az összetartás. Legalább annyira, mint az ÉH1-nél. Max neked ezek az emberek nem annyira szimpatikusak. Igen, hazudnak, sunyik, de úgy azért nehéz lenne kigolyózni másokat, hogy mindenben őszinték. Azért mentek oda, hogy pénzt nyerjenek. Nem csak simán nyaralni. Ennek érdekében játszanak, átvernek embereket, kiejtenek, szövetkeznek, hazudnak. Ha mind ugyanazt csinálná, mint pl Bence, akkro lófaszról sem szólna a műsor, csak arról, hogy napoznak, fürdenek, meg este bebaxnak. Néha Pandóra, néha szex, néha párválasztó, de kb. ennyi lenne. Azért meg valóban kár lenne nézni.

kamilla123 2015.04.16. 14:02:58

most néztem meg az ÉÉ-t, Snezi teljesen szimpatikus és nagyon okos. Szegény amúgy elég sérült lehet, látszik rakta, hogy csomószor majdnem elsírja magát, érzékeny lélek is. Amúgy nem voltam Snezi fan, de legalább kijött most a három "taktikus" igazi énje. Remélem, lesz itt nagy öri-hari nemsokára :-)

kamilla123 2015.04.16. 14:03:20

@sui.generis: jaj igen, az ő írásait nagyon szeretem :-)

beacska 2015.04.16. 14:04:44

@fosch9: én biztosan nem ismerném fel, azt sem tudom, h hogy néz ki...csúnyán kimaradt az életemből...de azért nagyon-nagyon irigyellek ám ;)

2015.04.16. 14:04:52

@windsor: nekem csak a pénzért kefélő úrhölgyek nem szimpatikusak, érthető okokból, aki nem érti annak meg felesleges magyarázni, az összes többi játékosban találok kedvelhetőt

2015.04.16. 14:05:31

@beacska: sejtem :DDD
guglizz rá akkor láthatod a csodát magad is :D

csak mert 2015.04.16. 14:06:32

@A Manci: :)) fura, hogy egy férfit idegesítenek a nők...

beacska 2015.04.16. 14:06:36

@fosch9: ááá...most inkább megyek és kiteregetek ;)

kamilla123 2015.04.16. 14:06:54

@sui.generis: teljesen egyetértek a hosszú hozzászólásod minden pontjával :-) én sem tartom korrektnek ezt a dolgot, mert ez a formátum arról szól,h találj egy megbízható párt, Snezi pedig talált is.

alsophila grahami 2015.04.16. 14:07:39

@windsor: én azt látom, hogy itt mindenki mindenkit hátbaszúrna (és gyakran szúr is) gondolkodás és minimális szívfájdalom vagy lelkifurka (by KissÁdám;) nélkül a nyereményért, az első szériában ezt nem tapasztaltam, ott ténylegesen összetartottak, és nem csak beszéltek róla.

nem akarom, hogy mindenki Bence legyen, vagy Éden1 Levi, kell mindenféle típus, hogy működjön a csoportdinamika, de amit ezek megengednek itt maguknak... az nekem nagyon az alja, és nem szimpátia-antipátia alapon mondom ezt, mert korábban szimpatizáltam itt is pár emberkével, de sajnos mára ebből semmi nem maradt, mert egyik nagyobb csalódás a másikánál (Pjotr for example).

2015.04.16. 14:08:45

@beacska: megyek én is, ma is alacsonyan szállnak a fröcsögések :D

csak mert 2015.04.16. 14:10:33

@kamilla123: pont ezt irigyelték tőle, illetve tőlük, de majd rájön adrika is is, ha kirobbantják Paca mellől :))

kamilla123 2015.04.16. 14:13:21

@csak mert: már alig várom. Kicsit olyan érzésem van, mint anno a VV-nél, amikor Zsu kiesett és onnantól már mindegy volt, h ki nyer, mert senki nem volt szimpi. Jó, ott volt Edina, akit mindenképp kint akartam látni. Persze Sezlonyt nem bírtam annyira egyáltalán, de mostanában Nórika is fura, pedig eddig ő volt a kedvencem.

alsophila grahami 2015.04.16. 14:14:16

@kamilla123: köszönömszépen ;)) szerintem is így van, nem feltétlen kell lemenni abszolút kutyába a nyereményért sem, azt gondolom én is, legyen szó akármennyi pénzről is....

/jut'eszembe, 20milla akkora nagy pénz, hogy felment bárkit bármi alól..? akkor mi legyen a politikusainkkal? ahol nagyságrendekkel nagyobb lé forog, ott nagyságrendekkel nagyobb gátlástalanaljaságokat is elnézhetünk..? (ja, akkor már értem is, hogy egzisztálhat még ez a kormány zavartalanul...bocs az offért)/

csak mert 2015.04.16. 14:16:15

@kamilla123: :)) várom, hogy adrika pofára essen, megérdemli már...
nóri volt az egyedüli, aki nem "modell" :D
Loki is pofára fog esni, mert botox mellei vezetik, ez a csaj viszont csak kihasználja

kamilla123 2015.04.16. 14:16:32

@sui.generis: nekem az volt mindennek az alja, amikor Mariann azt mondta Beus távozása után Snezinek, hogy Beus azt állította, h Snezi akarta kicsinálni őt. Vagyis egy olyan embert sározott be hazugsággal, aki már nem tudott védekezni. És ehhez Pjotr is asszisztált. Az a baj, h ez már gusztustalan. És én nem hiszek abban, h "ez csak egy játék, az életben nem ilyen vagyok". Ez sajnos egy jellemrajz. Érdemes a három főkolompos ismerőseinek is elgondolkodni a műsor után, elhiszik e valaha, amit mondanak nekik.

csak mert 2015.04.16. 14:18:34

@sui.generis: igen, néha emlékezniük kellene, hogy a szint alá estek...

beacska 2015.04.16. 14:20:39

@kamilla123: nem egészen. ez csak az utolsó párosra igaz. előtte van egy szimpátia szavazás is...

vastyúk is .. 2015.04.16. 14:22:07

Snezi ott rontotta el, hogy azt hitte, ebben a játékban nem gond ha egyedül van, mint eszkimó. Az ellenséges eszkimókák ugye hárman vannak. Azt hitte, mivel sok a fóka, nem rá fog vadászni a törzs. A másik hatalmas mellényúlás, hogy ellenfélnek egy eszkimót választott, nem egy fókát. Rengeteget hibázott és túl sokat figyelte a tükrét, de nem a helyes kérdést tette fel, csak a szokásos 'ki a legszebb a vidéken'-t. Így még azt sem vette észre, hogy a saját tükre is átbaszta .

alsophila grahami 2015.04.16. 14:22:20

@fosch9: jah, sajnos azóta volt alkalmam (csakis a músorban) jobban kiismerni a működését, és nagyon nem tetszik, amit láttam, főként a tegnapi mélyrepülése volt kiábrándító... ő az egyik legnagyobb csalódás nekem, mert odáig értettem, hogy valamiért ellenszenves volt neki Sneci (jelzem, nekem is az volt), de az utóbbi időkben erősen túltolta a gyűlölködést, tegnap pedig már egyenesen egy hírhedt vv7-játékos szintjét sikerült csont nélkül megugrania, és ezzel nálam végképp leírta magát. (ami nem baj persze, mert maradt itt támogatója elég, ahogyan az egykori vv-"legendának" is volt, csinálhatott bármit... az egyébként megvan még? úgy értem, emlékszel..?;)

ipari ivógéptanács 2015.04.16. 14:22:58

Ez a pjotr vaze meg a nagyfülű + a sziklaarc mariann (nem mozog a pofája amikor "beszél"), hányás. Tudom hogy a fele (vagy a 90%) kamu, de akkor is, unszimpatikus kocsogok, oszt annyi.

kamilla123 2015.04.16. 14:24:40

@beacska: ez igaz. De az még messze van. Lehet,h Snezi akkor is marha ellenszenves lett volna még, de ha tudja, hogy csak a végére kell népszerűnek lenni, addig meg csak a párommal kell jóban lenni, akkor máshogy kalkulál. Persze ilyen alapon a többi belenyúlás sem korrekt, az, ahogy Mariannt vagy Timit kitették.

alsophila grahami 2015.04.16. 14:25:58

@kamilla123: +1000 ide is, én sem hiszek abban, hogy "csak a játékban vagyok ilyen, amúgy meg egy korrekt, talpig úriember, megbízhatóság élő szobra, avagy a legjobb barát vagyok, satöbbi.." ilyen nincs. az vagy, amit csinálsz, gondolsz, mondasz, mindegy mikor és milyen szituban, a cél nem szentesíti az eszközt, ja. soha, semmilyen helyzetben, pláne nem 20 szaros milláért.

kamilla123 2015.04.16. 14:26:31

@vastyúk is ..: "Rengeteget hibázott és túl sokat figyelte a tükrét, de nem a helyes kérdést tette fel, csak a szokásos 'ki a legszebb a vidéken'-t. Így még azt sem vette észre, hogy a saját tükre is átbaszta ."

ez frappáns volt :-)) de amúgy sztem Snezinél olyan volt a sminkelés, mint Adrinál az evés, Nórinál az alvás. Sztem vmi megnyugtató tevékenység lehetett, ahogy szöszmötöl magán.

beacska 2015.04.16. 14:27:41

@kamilla123: igen, csak az a baj, h már azt sem hiszik el, amit kérdez. azt hiszem Nóri mondta, h a két lány közül az egyik már régebb óta közeledett hozzá, a másik meg csak ma...szóval azért ez így elég átlátszó

2015.04.16. 14:28:48

@sui.generis: nemtom én is nézem de nem láttam loki mélyrepülést, olvaslak titeket és nem értek egyet :)
dehát ez már így marad :D

2015.04.16. 14:29:51

@sui.generis: dinkára persze, nagy ellendrukker voltam, de lokiban nem őt látom

Veder1 2015.04.16. 14:30:07

@beacska: abból indultam ki, hogy Pjotr és Botox valahogy beadják Lokinak, hogy miért is jó neki Botox nélkül. Péternek a párja még két napig Barb2, innen jön, hogy a Loki-Barb2-t meg tudják dumálni. A másik, hogy ha Loki-nak Maris helyett kell valakit választania, ki marad:
- Nóri nem mert nem szereti (büdös a szája?),
- Tina nem mert az Bencust kapta örökségül,
- Adri értelemszerűen nem,
- Barb1 meg távoldik Pjotr-tól, és nem látom hogy Lokival több közös dolga lenne mint Barb2-nek

kb. ez a gondolatmenet, persze ugyanúgy alakulhat teljesen másképp is.

kamilla123 2015.04.16. 14:30:09

@beacska: hát nem tudom. Mariann sztem azóta közeledett Nórihoz,h visszajött, mert tudta, h ki akarja tenni Snezit. Snezi meg csak akkor kezdett közeledni, amikor erre rájött :-)) szóval ezért volt pár nap differencia. De Mariann közeledése ugyanolyan érdek volt, mint Snezié.

Amúgy kiteregettél? Mert én már kb két órája tervezem,h elmegyek takarítani, de csak itt ülök és olvasgatok :-)

2015.04.16. 14:30:48

@sui.generis: szerintem egy ilyen játékban viselkedhetsz másként mint az életben
ahogy munkahelyen is viselkedünk másként mint otthon
millió példát láttam

kamilla123 2015.04.16. 14:32:04

@fosch9: én sztem a munkahelyen is mindenki azt a formát hozza, amit otthon. Szted aki szemét főnök, furkálódó kolléga, az az életben egy kis angyal?

alsophila grahami 2015.04.16. 14:32:57

@csak mert: igen, azt én is várom már jó ideje, csak most anniyra nem volt kirívóan gáz a csajszi a többiek mellett, ami nem jelenti azt, hogy jobb lett volna, csak a többiek süllyedtek túl mélyre, és én ezt különösen MarokMarcsa visszatérése óta látom eszkalálódni. azóta Pjotr is elhagyta valahol a mértéket, Lokit meg a tetkós micsodája vezeti, azóta totál idióta - addig azért ismerte a kontrollt valamennyire, legalábbis józanon, a piás epizódokat most nem számolom ide, mert olyankor a többiek is rendre kifordultak magukból, másnap meg mintha mi sem történt volna, tolták tovább egymással a jópofit... el sem tudom képzelni, ki lehet itt potenciális győztes, pláne párosban nem tudok gondolkodni, tartpok tőle, hogy Bencét simán kicsinálják az un. spanjai, túl lelkis az a gyerek ezekhez.

XocoLatte 2015.04.16. 14:35:44

@kamilla123: ez így nagyon fekete-fehér végletesítés, szerint fosch9 sem így gondolta. Aki saját érdekében taktikázik, törtet a melóban, otthon, saját családja, gyerekei körében még lehet egy jó szülő, élettárs, mert a saját doménjén belül miért is kellene törtetnie vagy áskálódnia?

kamilla123 2015.04.16. 14:37:19

@XocoLatte: értem, hogy hogy gondoljátok, csak nem értek vele egyet.

2015.04.16. 14:38:51

@kamilla123: ezzel nem értek egyet mert én láttam már civilben normális kollégát aki a mhelyen megvadult, és főnököt is aki egy tuskó törtető paraszt és a privát rendezvényen gügyögött a más gyerekének szóval sztem nem húzható rá mindenkire (sőt) az h csak egyféle képpen lehet viselkedni
sőt
egy műsorban kifejezetten sokan elmondták már hogy a bentlét egész mást hoz ki belőlük mint amilyenek
@XocoLatte: így van Csoki úr (épp most iszok egy krémcsokit)

2015.04.16. 14:39:46

@kamilla123: így vagyok én is Lokival kapcsolatban a véleményeteket olvasva :)

alsophila grahami 2015.04.16. 14:40:38

@fosch9: szerintem nem, én így tapasztalom, minden egyéb csak megjátszás, ami ideig-óráig tartható - itt pörögnek az események, mindennaposak a piás lezüllések, és talajrészegen hamar kiütközik mindenki rejtegetett énje, míg a való életben egy Lokiról könnyen lehet, hogy évek alatt se olvadna le a kamuflázs, mert egyszerűen nem kerülnél vele olyan szituba, ahol kiütközhetne...

akinek vsz a játékstílusába belefér az aljasság, annál az ott van mindig a személyiségében, max elnyomja, nem ad teret neki a hétköznapokban, de amint jön egy olyan fajsúlyos szitu (itt a nyeremény lehetősége az), máris van hová nyúlnia, mert valamelyik fiókban ott van az neki, nem a szomszédba megy érte...

2015.04.16. 14:41:09

@sui.generis: sokan sokmindent megtennének 20 milláért elég csak a híreket bekapcsolni :D

kamilla123 2015.04.16. 14:41:34

@fosch9: igen, most újraolvastam, amit írtam és rosszul fogalmaztam. Nem arra gondoltam, hogy pont ugyanazt a formát hozza, amit otthon, hanem hogy nekem nem számít, hogy mondjuk vki azt mondja, hogy én csak a munkahelyemen vagyok egy szemétláda, otthon jó fej vagyok. Mert én soha nem is állnék össze mondjuk vkivel (se barátilag, se máshogy), akiről azt látom,h más szituációban szemét.

vastyúk is .. 2015.04.16. 14:42:10

@kamilla123: jaja, de fel nem foghatom azt a fehér vakolatot a szemei alatt, gyakorlatilag minden sminkelés nála így kezdődött (vagy végződött), és ha bárki beszélgetni próbált vele az a kínos érzése támadhatott, hogy bizony Snezi baszik arra, amit mondok, csak magát nézi tükörrel az ölében. :D

2015.04.16. 14:42:23

@sui.generis: én nem látok aljasságot ezt leírtam már sokszor, ti láttok, én nem
én sneciben láttam aljasságot, többet égig magasztalták, nem értem mire
teljesen másként is láthatjuk ugyanazt a dolgot ez nem fog változni
loki ahogy én látom csak próbálkozik aljasságot ÉN nem láttam, ti igen, ez ilyen

kamilla123 2015.04.16. 14:44:45

@fosch9: amúgy a műsor élvezeti értékének szempontjából nem baj, hogy vannak bent ellenszenves figurák, jobb, mintha mindenki semleges lenne. Én azt várom,hogy azt a szétfolyós Barbit tegyék már ki. Süt belőle a rosszindulat, de semmit nem csinál.

beacska 2015.04.16. 14:45:41

@kamilla123: köszönöm kérdésed, igen kiteregettem, és betettem a kövit. ééés, ma már rendet raktam a fürdőben, a téli ruhák közt, és némileg a konyhában is ;)

DilisApu 2015.04.16. 14:46:30

@csak mert: Loki pofára esését nagyon, de nagyon várom, értsd, amikor Marcsa beáll Petike mögé és Loki csak pilleg, hogy mivan? Ezt legalább annyira várom, mint Adri és Patrik végleges szétrobbantását. Nem, nem kidobását, végleges szétrobbantását. A biztos párok unalmasak! Én személy szerint hoznék egy szabályt arra, hogy nem lehet ugyanazt a párt választani 2x egymás után. Mindjárt lenne folyamatos taktika, bár tény, hogy akkor kevesebb lenne a szex, bár akár még a titkos légyottok is elképzelhetők lennének :)

kamilla123 2015.04.16. 14:46:38

@beacska: ne már :-)) akkor most nekem is meg kell csinálnom, mert lelkifurdim lett :-))

2015.04.16. 14:47:19

@kamilla123: így értem
össze én sem állnék HA tudnám h hol ilyen hol olyan, ha nem tudom és hülyének néznek azt meg ugye buktam
pl a főnökömmel sosem állnék össze mert egy fax akárhogy simogatja a más gyerekét a játszótéren a privát programon :D
de ugye őt látom napi szinten
lokit meg egy műsorban látom ahol egy szerepet eljátszik, szerintem bencében, pacában, petiben ugyanannyi kifogásolnivaló van, csak valamiért lokit itt népszerű szidni, de végül is bence és paca annyira jellegtelen, h szidni sem tartja a kommentnép érdemesnek

2015.04.16. 14:49:06

@kamilla123: halálra unnánk, ha mind egy forma lenne
barbibal kapcs egyetértünk semmit sem csinál, mondjuk sztem adri sem csak b.atja magát, nórinak drukkolnék, h éledjen fel, mari vissza lett küldve, nem saját érdemen van bent, a pornós OmaPervert meg csak lesek hogy egyáltalán hogy került ide

beacska 2015.04.16. 14:50:56

@kamilla123: nem, kamilla, itt nem feltétlenül erről van szó...én az öcsémből indulok ki: már gyerekkorunkban sem szerettem vele játszani, mert mindig ő nyert. és nem azért, mert befeszült, és neki nyernie kellett, hanem mert imád játszani, és ilyenkor átlényegül. ez egy szerepjáték számára, ahol ő egy olyan szerepben van, amit kigondol magának, és ami a nyeréshez kell...a mai napig ilyen játékos, és most az ilyen játékokból él...kvázi játék-szakértő...szóval ő anno, nem szemét volt velem, csak nem hagyott nyerni ;)

kamilla123 2015.04.16. 14:51:58

@DilisApu: tényleg, ez jó öti. Mondjuk a 2x egymás utáni héten kicsit sűrű, de ez jó szabály lenne :-)

2015.04.16. 14:52:28

@kamilla123: még egy példát mondok de nem kötözködésből csak kicsit megcáfolni
én pl a mhelyen nem tudom azt adni ami a magánéletben vagyok mert egy negatív környezetben dolgozom, ahol nehéz feloldódni, úgy is mondhatnám, hogy gátat szabnak a feloldódásnak, csak a főnök és sleppje érzi otthonosan magát, én pl velük szemben még sosem tudtam itt azt az arcomat megmutatni ami privát vagyok mert 1. nem vevők rá, 2. én sem tartom őket arra érdemesnek h megmutassam
hivatalosak vagyunk és pont, de semmi szellemeskedés mint barátokkal mert nem olyan a közeg h lehetőség lenne rá

RETROPETI 2015.04.16. 14:57:14

@Ronni: Őőőő, igen, csak mellékattintottam. Biztos a vörös cipellők zavartak meg. :-)

beacska 2015.04.16. 14:57:28

@fosch9: én a munkahelyemen sem vagyok egyforma: egész addig ügyfélbarát módon állok hozzá, amíg nem érzékelem, h hülyének néznek...és onnan beindul a Hatósági-verzió...

kamilla123 2015.04.16. 14:58:31

@fosch9: persze, ezt megértem. De ez nem alapvetően más,mint Te vagy, csak más. Az alapvetően más az lenne, ha mondjuk megmérgeznéd a melletted ülő kávéját, h elmenjen betegszabira, vagy tönkretennéd a munkáját, hogy Te kapj előléptetést. Az, hogy visszafogottabb vagy, az normális. Ilyen értelemben mindenkinek több arca van. De értem, mire gondolsz. Nekem az, hogy konkrétan hazudok valakiről, aki ráadásul jóban volt azzal, akinek hazudok, és aki már nem tudja megvédeni magát, mert kiesett, ezáltal tönkreteszek egy barátságot, vagy egy jó kapcsolatot, nekem ez nem fér bele. De sztem ezt már túl is tárgyaltuk :-)

totyogo 2015.04.16. 14:59:30

igyunk egy fröccsöt inkább

mézescsók 2015.04.16. 14:59:41

Az egyik legrosszabb duma, amit Petivel kapcsolatba hoznak többen, hogy "más érdekét" nézi.
Az is idióta, aki beveszi.
Loki felnőtt, elég sok mindent kipróbált, átélt pasas, aki képes felelősségteljes döntésre. Ha a farka után megy, akkor menjen. Nem szívügyem a pasas, de nagyon sajnálnám, ha nem venné észre, hogy ez Pjotr részéről olcsó vaker. Hogy nem arról van szó, hogy ő (Loki) esetleg a szerelemtől elveszti az eszét, hanem arról, hogy Peti Botox-szal akar párban lenni. És ez a kavarás nem Loki, hanem Peti érdekét szolgálja.
Ugyanezt a rossz szöveget nyomta Bencének is: hogy az ő érdeke Snezi kimenetele, mert így nagyon beszürkült a srác. Kiváncsi vagyok, hogy most mennyivel jobb Bencének, mert szerintem semmivel.
Az az igazság, már nem is tudom, kinek osztanék ki legszívesebben egy tökönrúgást nekifutásból 11-es jelleggel. Annak, aki elhiszi, vagy annak, aki elhiteti, hogy Peti küldetése a többiek hozzásegítése a fődíj elnyeréséhez.

2015.04.16. 14:59:52

@beacska: ez pedig a másik dolog és nagyon egyetértek
én is csak azzal tudok karótnyelt lenni aki úgy is viselkedik velem de veled pl biztosan kávéznék is egyet és röhögcsélnénk közben, a körülmények sokmindent változtatnak
nem is tudom én hogy viselkednék az édenben, de nyilván nem ugyanaz mint ismert terepen

kamilla123 2015.04.16. 15:00:07

@beacska: értem. csak az a kérdés, hogy a nyeréshez csak átlényegült-e az öcséd, vagy mondjuk csalt is? és hogy ezt az életben is alkalmazza-e? (bocs a személyeskedésért, csak Te hoztad ezt a példát, ezért reagálok így)

Ronni 2015.04.16. 15:03:17

@RETROPETI: vagy a domina korbácskája, a semmi 50 árnyalata óta szinte divat:) végy mély levegőt nézz a szemebe..... kicsit feljebb igen még egy kicsit feljebb.na

kamilla123 2015.04.16. 15:04:07

@mézescsók: igen sztem Pjotr most átlépett egy határt abban, hogy mennyire nézi hülyének a többieket. Sztem most elvetette a sulykot. Egyszerűbb lett volna azt mondania, hogy mindkét lányt szeretem, de MAriann egy picit közelebb áll hozzám oszt kész. Ez a Bencét védem, mint óvóbácsi, nagyon nem volt hihető. AMúyg sztem a szerkesztők is elkezdik lassan majd szopatni Petit, mert rájöttek, h érdekesebb, ha ő kiesik az Atyuska szerepből lassan. Ezért is nem őt hagyták legutoljára a választásban.

2015.04.16. 15:06:29

@kamilla123: igen túl :)
de továbbra is tartom, h nem láttunk mindent ami bent történt
illetve sajna volt olyanhoz szerencsém aki összebarmolta a más munkáját és mégis előbbre jutott, van az a főnök típus akinek ez bejön

2015.04.16. 15:08:09

@kamilla123: szegín gyula szavazata meg nem is számított :(

kamilla123 2015.04.16. 15:09:07

@fosch9: nem az a kérdés, hogy hatásos e, hanem hogy erkölcsileg milyen az illető. pl ez a szétbarmolós előbbre jutós lehet, h az életben egy cukimuki, csak a munkahelyén barmolja szét más munkáját, mert a cél szentesíti az eszközt? na, erről van szó. és zárjuk is le. puszimuszi :-)

kamilla123 2015.04.16. 15:09:37

@fosch9: igne, de okos volt, h a bent maradót mondta legalább :-)

beacska 2015.04.16. 15:15:01

@kamilla123: jó kérdés, mert szerintem csalt is néha...de nem bukott le. a munkahelyén nem tudom, h milyen, de mivel főnök és tudom, h rúgott már ki beosztottat, az tuti, h utálja. de a barátaiért pölö mindent megtesz, és nagyon szeretik...és én is nagyon szeretem, mert jól lehet vele bulizni, jó a dumája, és jó fej...de attól még sokan utálhatják...

szóval, az h amikor "játszik", akkor genya, nem jelenti azt, h az életben is az, ill. nyilván az, ha muszáj

2015.04.16. 15:15:47

@kamilla123: jaja kapcsolt :D bár nem láttam h snecit különösen bírta volna

2015.04.16. 15:16:42

@kamilla123: erkölcsileg gáz, egyetértünk
pusz
ma még nem sokat dolgoztam :-O

kamilla123 2015.04.16. 15:17:17

@fosch9: ráadásul a felelősséget Nórira tolta. Azért ez a gyulus tud, ha akar :-)

kamilla123 2015.04.16. 15:17:34

@fosch9: rossz hatással vagyunk egymásra :-)

verkli 2015.04.16. 15:19:38

@vastyúk is ..: Ja, ezt a dolgot sokan benézik, te is meg sixx is:)

Alapvetően két lehetséges taktikai elemből áll össze minden stratégia, támadásból és védekezésből (ez lehet menekülés vagy semmittevés is, mikor mi). Ha egy játékos stratégiája tartalmaz támadó elemet, akkor azok az ellenfelei, akiké szintén tartalmaz támadó magatartást. Azokkal szemben, akik csak védekező magatartást mutatnak, védettek a támadók, ezért az az érdekük, hogy minél több galamb legyen körülöttük, így ők lehetnek a királyok. Snjezi játéka nem tiszta számomra, de az biztos, hogy van benne támadó elem. Volt egy jó lehetősége arra, hogy kitegye Botoxot, aki visszatérése óta támadja. Helyes lépés volt, de nem jól sikerült. A többi támadó kisakkozta (ez meg az ő részükről volt helyes lépés)

kamilla123 2015.04.16. 15:22:51

@verkli: nekem azért fura, hogy ennyire egyértelműen Snezi ellen szavaztak, mivel MAriannt is mindenki erősnek tartja bent és még népszerű is. Ergo, őt nehezebb lesz később kitenni. ez remek alkalom lett volna.

Mdolo 2015.04.16. 15:22:56

@kamilla123: a héten figyeltem meg Barbival kapcsolatban - talán néhányszor félperceket volt kamera előtt - hogy a semmittevése nem egészen fedi a valóságot. A lényeg az, hogy folyamatosan teljesen elbambult fejjel HALLGATÓZIK :D
Tehát beszélget 2-3 ember, odasomfordál, betehénkedik közéjük - legfeltűnőbb, mikor a terasz kör alakú rattan fetrengős bizbaszra, mert soha nem fér oda - aztán érzelemmentes arccal simán hátat fordít azoknak akikhez odaült. Tekintget mindenfelé, csak épp a beszélgetésbe nem szól bele. Úgy csinál, mintha nem érdekelné, pedig azért ült oda :D
Ezt az unalmas nézelődést tulajdonképpen meg tudná tenni egyedül is ha akarná, de inkább csendben fülel. Mióta bent van, hallott tőle valaki 2 határozott egész mondatot? Mint ahogy emberek beszélnek egymással egyébként normális hangerőn?

beacska 2015.04.16. 15:25:08

@kamilla123: ezek szerint S.-t erősebbnek tartották, ÉS utálták is

alsophila grahami 2015.04.16. 15:30:49

@fosch9: persze, világos, nem vitatkozni akarok, csak leírtam a saját álláspontom; én láttam benne, nem egyszer, de tegnap napnál is világosabban, és ezzel nálam végleg elvágta magát. én nem tudok ilyen embernek szurkolni, lehet akármilyen vicces karakter, így voltam a vv-vel is, és most is.de azt is megértem, hogy te mást látsz benne, mert valamivel megfogott, ami rám hatástalan.
megjegyzem, a vv-ben is sokan voltak így, pl. Edinával - mi láttuk benne az alja tulajdonságokat, mások nem, aztán magyarázhattunk egymásnak, tökfeleslegesen :) gyanítom, most is ez lenne a helyzet, szal ne fussunk fölös köröket, én nem láttam, miről folyik itt napok-hetek óta a diskurzus, csak nagyon ritkán van időm felnézni, most is csak a véleményemnek adtam hangot, mert a tegnapi adást kiábrándítónak találtam, de győzködni senkit nem akarok, nem is teszem :)

2015.04.16. 15:34:21

@kamilla123: igen az mókás volt :D

verkli 2015.04.16. 15:35:53

@kamilla123: Ez jogos észrevétel. Azt hiszem még nem esett le mindenkinek, hogy új_Botox stratégiát váltott, és most már támadót játszik. Meg fogja enni Lokit, vagy Petit, de ez már legyen az ő bajuk.

2015.04.16. 15:36:54

@kamilla123: neeem, szerencsére kellemes eszmecsere volt, sárdobálás nélkül :D

@sui.generis: én sem akarlak győzködni, de örültem h jöttél hangot adni, ritkán vagy, de annál nagyobbat szólsz :D
edinával kapcs egyetértettünk mindig

vastyúk is .. 2015.04.16. 15:38:54

@verkli: Értelek, Ezért is mondtam, hogy Snezi kurvára benézte, hogy azt hitte, nem őt basszák ki, hanem helyette egy galambot/fókát. De nem értek veled egyet abban, hogy jól tette, hogy Botoxot hívta ki, hogy minél kevesebb legyen az eszkimó, mert a többi eszkimó mind Botox szövetségese volt. Egyébként a képlet szerintem nem olyan egyszerű, hogy valaki offenzív vagy defenzív, a lényeg a tudatosság. Én nem aludnék nyugodtan egy fókabőrbe bújt eszkimó mellett sem, mert bármikor lehúzhatja a köpönyegét. (Egyébként a bentiek rendszerében Peti pont egy ilyen fókabőrös eszkimó), és vannak a totál agyhalottak, akik csak a pulykalövészetre várnak, és talán még a teraszra is odaszarnának. hihihihihi

2015.04.16. 15:38:55

tényleg az úgy általában érdekelne a kommentelőktől, hogy bencét, pacát miért nem témázzuk sosem?

kamilla123 2015.04.16. 15:39:00

@Mdolo: igen, ez teljesen így van. És főleg amikor két ember veszekszik, akkor MINDIG ott áll mellettük és csak néz. Nekem első pillanattól kezdve ellenszenves. Sőt, ő a legellenszenvesebb, mert azért mindenkiben látok pozitív tulajdonságokat is, de Barbiban semmit.

2015.04.16. 15:39:46

@vastyúk is ..: sneci annyira "okos" volt hogy nem mérte fel h gyengét kell kihívni

mézescsók 2015.04.16. 15:41:27

@kamilla123: És egyben be is nyalt neki egy kicsit: megfogadtam Nóri tanácsát. Szemmel láthatólag nagyon jól esett a lánynak, talán ezért is volt az az ölelés a szavazás végén.

@beacska: Valamilyen szerepet mindig játszik az ember, a környezettől, eseménytől, társaktól, stb. fűggően. Más vagyok a postással, a kisasszonnyal a bankban, a lányom tanárnőjével, a fogorvosommal, a szomszéddal, a férjemmel, a beosztottammal, a főnökömmel,stb. Attól még ugyanaz a személyiség maradok, csak más-más vonásaim jönnek elő adott szituációhoz idomulva. Nem hiszek abban, hogy egy ilyen típusú játékban résztvevő valaki "a való életben teljesen más ám!" Hivatásos színházi színészek esténként pár órára képesek átbújni más bőrébe és hitelesen eljátszani mondjuk Jágót (a filmszínészeknél még ez sem követelmény), de még ők sem több héten keresztül napi 0-24-ben. Civil ember erre főleg képtelen. Szóval, ha valakit olyannak látunk egy ilyenfajta játékban, amilyennek, az azért nem fatális véletlen.Ha valaki genyának mutatkozik Costa Ricán, annak jó eséllyel ugyanezek a jellemvonásai meg vannak játékon kívül is.
Bocs, beleugatni nem akartam, de kikívánkozott. Inkább visszavonulok.

Gia Gianea 2015.04.16. 15:42:09

Azt nem értem,hogy ha már annyi mindent átvettek a vv-ből (műveltségi vetélkedő,táncverseny,etc),akkor a végrendeletet miért nem sikerült?A távozótól kapnának egy levelet és ezzel jól megkevernék vele a szöarét.Szerintem már magában sem bízna utána senki. :-)

kamilla123 2015.04.16. 15:43:17

@verkli: egyébként ez benne volt Gyula filmjében is. Hogy Mariann ott somolyog a két taktikus között a végén. Gyula sok mindent jól lát, de sztem játszani nem tud, mert nem elég gátlástalan hozzá a szó jó és rossz értelmében sem. Nem tud pókerarccal blöffölni. Pl azt mondja Nórinak, hogy megpróbálok lojális lenni, meg ilyenek. Mindenki más azt mondta volna, hogy : PERSZE!! A még okosabbak még vissza is támadtak volna, hogy Te nem bízol bennem??? Akkor ez így nem fog menni!! :-)) (és erre akár később hivatkozni is lehet a kidobásnál, hogy Nórin nem éreztem a bizalmat. pont.)

alsophila grahami 2015.04.16. 15:46:09

@kamilla123: igen, ez nagyon gáz volt, szánalmasan átlátszó próbálkozás, ami egyben a játékostársak lenézését ("ledegradálását" xDDD bocsi;) is jelenti, amikor annyira hülyének nézi őket, hogy ezt a szar dumát is beveszik tőle... mézescsóknak 100%-ig igaza van, Pjotr kizárólag magáért játszik (ahogy mindenki itt), a többieket használva ehhez: a játék kezdeti szakaszában megetette velük a jóságos Gandhi karaktert, aki mindenkinek jót akar, akire feltétel nélkül hagyatkozhatnak, még ha egy átláthatatlan, szövevényes konspirációban is tevékenykedik éppen - és lásd, jót is tett mindenkivel, mert ő olyan jóságos és áldozatkész... egy fenét! ez volt az alapozás -, és most élvezheti a munkája gyümölcsét: már mindenki hisz neki, bízik benne, simán megvezetheti őket, amikor és ahogyan az érdekei éppen megkívánják, ennyi a működésének lényege, nagyon távol áll ő a jóságos, altruisztikus karaktertől, köze nincs hozzá, nem is volt.

Apolkát is csak magának akarta megszerezni, mert látta benne a megbízható, stabil játékostársat, és amikor már végleg elveszítette, mint játékostársat, akkor úgy menekítette ki a játékből, hogy Ő és CSAKIS Ő jöjjön ki jól belőle... és azt is hogy kajálta mindenki. xD

kamilla123 2015.04.16. 15:49:32

@sui.generis: engem nem is az zavar, h ezt csinálja, hanem hogy a többiek benyalják. Azt hittem, legalább most leesik a hályog egy-két szemről, de Bence még meg is köszönte szinte. Áhh!!

Olyan fura, hogy mindegyik beköltöző rögtön leveszi, h Peti erős és onnantól ő tabu. De könyörgöm, nem pont ezért kéne rögtön megtorpedózni, amíg még lehet? mert általában az újaknak van valami kis előnyük, De ezzel még senki nem élt.

vastyúk is .. 2015.04.16. 15:49:47

@fosch9: jó lett volna a logikája, ha Peti és Lokker nem Botoxot támogatja. De Peti is (csak) azzal nyugtatgatta, hogy egy fóka ellenében (Barbi) úgyis Snezire szavaznának. Lokiról egyértelmű volt, hogy Mariannt támogatná. Persze valószínű, hogy bárkit választ kiesik, csak szerintem nagyobb esélye lett volna pl egy ilyen Tina ellen. Mert akkor Maris fenntarthatta volna még ezt az álbarátságot.

Hermesz Konrad 2015.04.16. 15:50:45

Itt már mindenki elmondott szinte mindent.
De egyvalamit én még szeretnék leírni.
1. Lokiban azt utáltom, hogy úgy érzem, ő nem a játék kedvéért gonoszkodik másokkal, pl Snezivel is, hanem azért mert élvezi. Aljas, kárörvendő, nagyképű, okoskodó és gonosz és hazug.
2. Egyszer könyörgöm vágja már valaki Peti arcába a műsorban, hogy minden amit csinál, az atyáskodás, a csoportépítés, a jófejkedés, a bölcs szerep, a mindenkinek jót akarás az nem azért csinálja, mert ő jó, hanem azért, hogy megszerezze a 20 milliót, és ezért mindenkit csak eszköznek használ, és ha már nem kell neki eldobja, mint egy használt zsepit. A játékstílusában az a legundorítóbb, hogy minden döntését úgy próbálja beállítani a többiek előtt -természetesen szándékosan csinálva a színházat és a megtévesztést - hogy azt xy-ért, vagy mindenkiért, a csapatért teszi, pedig igazából csak azért, hogy megkaparintsa a 20 milliót.
3. Mariann-nak lópofája van, sajnálom.

kamilla123 2015.04.16. 15:53:14

@Hermesz Konrad: +100 :-) Mariann tényleg egészen megcsúnyult, amióta visszajött. Nekem a mesebeli, erdőszélén előtoppanó öregasszony jut róla eszembe, akinek szépen kell köszönni.

verkli 2015.04.16. 15:54:45

@vastyúk is ..: Használjuk a hivatalos formát :) héja és galamb.

-Snezi nem hitte azt, hogy galamb fog kiesni, hiszen ő maga hívott ki egy másik héját. (Számára teljesen nyilvánvaló volt, hogy Botox támadja). A héják között soha sem lehet tartós szövetség, mert a játék végére csak egy maradhat, meg KELL ölniük az összes többi héját. Maximum abban lehet Snezit hibáztatni, hogy rosszul mérte fel a pillanatnyi szövetségi hálót.
-A képlet ilyen egyszerű, támadsz vagy együttműködsz, csak ezek az alaplépések vannak. A stratégia ennek a variációiból áll össze.
- "Egyébként a bentiek rendszerében Peti pont egy ilyen fókabőrös eszkimó" - ezt pólóra kell nyomtatni, tökéletesen látod, hogy mi Peti stratégiája. (és mennyivel jobb mint Lokié, aki nem látszik fókának)
- A galamb stratégiát agy nélkül is el lehet játszani, nem véletlenül gyakori stratégia ez idegrendszerrel nem rendelkező élőlényeknél. Ettől még felettébb sikeres, hiszen az összes galamb, és az összes héja is galambot szeretne párnak.

blady 2015.04.16. 15:56:10

"Nagyobb volt a csöcse, mint Bence feje "

ez teljesen kész, sikongatva röhögök :DDDD

alsophila grahami 2015.04.16. 15:57:17

@mézescsók: ne vonuljál te csak sehová ;) mert ebben is tökéletesen igazad van, én is ezt írtam lényegében fentebb; a felvett szerep éppenséggel a jófiú karakter, amivel sikeresen palástolja normál élethelyzetekben a mélyen megbúvó negatív személyiségvonásokat, a sikeres társadalmi beilleszkedés érdekében, pont ezért van az, hogy csak otthon, biztonságos közegben ereszti ki a gőzt, ahol nem kell attól tartania, hogy kivágják, ha elveszti a kontrollt, vagyis kitör belőle a Mr. Hyde...

Zoe_the_Genius 2015.04.16. 15:58:36

@Hermesz Konrad: így van ez azt jelenti, hogy egyedül Péter fogta fel a játék célját és az ahhoz vezető utat jól megválasztotta.

verkli 2015.04.16. 16:02:07

@Hermesz Konrad: Ennyi erővel Lékó Péter is egy gerinctelen alak, hiszen leütötte Kaszparov vezérét. Ne is beszéljünk a bokszolókról, azok még egymást is ütik.

csak mert 2015.04.16. 16:02:41

@DilisApu: :)))

@sui.generis: remélem helyre teszi őket egy pofon

csak mert 2015.04.16. 16:07:20

@verkli: Lékó Péter kicsit más szinteken mozog, hozzá hasonlítani ezt a só-t...

AkkorlegyenPtr 2015.04.16. 16:08:34

@fosch9: én most már savazom Pacát, ahol lehet :)
Az elején nem volt szimpatikus, aztán jött fel, írtam is, hogy egyre jobban tolja a leszarom feelinget, de Meláninál ahogy lement kiskutyába, hááát ott visszaborult nálam.
Amikor Beus ellen ádámot védte.. hányás. Állj ide, hogy lássa a kamera és kibsszák... szépvolt.
A tegnapi szívem helyett az eszemre hallgatok, Bence a span, Snezi... volt az utolsó csepp. Megye III vagy még az sem.. véleményem: Patrik fiam üjjjé le egyes, veled is csak többen vagyunk.

vastyúk is .. 2015.04.16. 16:10:01

@verkli: igen-igen, közeledik az álláspont :D. Snezi szarul mérte fel a szövetségesi rendszert- tehát elbaszta. Nem is akkor, amikor kiválasztotta Mariannt. Hanem már hetekkel korábban.
Persze tudom, hogy héják közt nincs tartós szövetség. Mindig héjákkal játszom, csak néha galamb bűrben. (Bocs hogy eddig nem használtam a hivatalos formát, nem ismertem ugyanis) hihihihihi. Petikével ezért könnyű azonosulnom, merthát gyakran élek én is ezzel a 'gyerekek én mindenkinek jót akarok (-legfőképpen magamnak-), ne engem gyilkoljatok', frázissal, a gerincem meg úgyis visszanő, ha vége a játéknak, és ne adj'isten győztem. Ha nagy ritkán találkozok egy igazi galambbal - nem galambálcással hát hogy is mondjam, megeszem reggelire. De persze adok a többieknek is belőle. tudom tudom, az nem az éden hotel. hihihihihihihi

,, 2015.04.16. 16:10:09

@sui.generis: háttt, ez a normális emberekre általában igaz. Mindenki igyekszik jó képet festeni a nyilvánosság előtt, és otthon, családban, 4 fal között kiengedni a gőzt ill. azokkal szemben akikről tudom h el fogják nézni mert a családod. Ennyi erővel az emberek többségének ez a "szerepe"... bár szerintem nem szerep, hanem sikeres szocializáció eredménye.
Persze vannak olyanok is akik a teraszra húgyoznak.

Hermesz Konrad 2015.04.16. 16:10:43

@verkli: szerintem ne hasonlítsuk össze a körtét az almával. Ami az Éden Hotelben folyik, azt nem nevezném sportnak (igaz a bokszról se vagyok nagy véleménnyel).

Schlomo Goldberg 2015.04.16. 16:11:02

@vastyúk is ..: most amolyan Nózi avatar hangulatom volt reggel, férfias nagyon, ugye ? ;)

AkkorlegyenPtr 2015.04.16. 16:11:31

PornóBarbit sem értettem igazán.
Snezit választja. A többiekkel spanol, hogy ja ja Snezi go home.. erre ő az első, aki odarohan, amikor bőg, és ő mégsem Snezit választotta volna ha tudja, ez lesz.
Mit hitt mi lesz? Ezek után, aki neki is elhisz bármit... hááát.

Aki egyenes volt, gerinces, ismét szerintem Nóri. Nem szartbe, nem mismásolt.

Emlékeztek még, Snezi mit mondott Petinek? Én nem hibázok soha, végigtolom, mindenkinél okosabb vagyok. Nem.

alsophila grahami 2015.04.16. 16:12:17

@kamilla123: na ez az, amit az életben nem fogok megérteni soha én sem... hát basszus, ezek elutaznak oda (vagy bemennek a vellába), és azonnal levetkőzik még a főkapu előtti zsilipben minden realitásérzéküket, vagy mi...?? xD
ott volt ez a Sneci is, bement, mindenki ajnározta az ÉÉ-ben is, itt is, hatalmas reményeket fűztünk hozzá, mert kilátásba helyezte, hogy erős párt fog robbantani, erre mi lette belőle? egy lájtos pukkantás - se!

szépen betagozódott a fősodorba, benyalt csontig a Paca-házaspárnak, aztán mire ment vele? egy repjegyre haza - arra volt jó ez a stratégia, hogy az első párválasztó után szépen beleszürkült a mezőnybe, sőt, Bencét is teljesen elszürkítette, aki legalább vicces volt addig, amikor pl. a Pacáékkal ökörködtek, satöbbi...

Adri meg teljesen kiszámíthaztóan rühellte továbbra is ész nélkül, simán csak azért, mert jobb nő nála, mert potenciális veszélyforrás volt rá nézve az ingatag pasija miatt, aki részegen bárkire rámenne, ha nem őrizné olyan elszántan... persze, hogy az ellentáborba állt, mégis, mit várt tőle?

szóval, szarul játszott, és szimpi sem volt, ettől függetlenül tegnap gusztustalanul bántak vele, az öfi minden szegmense csak erről szólt - ilyenkor szoktuk azt mondani a vv esetében, hogy valakit "futtatnak a szerkik", őt akarják bent tartatni a párbajon... nem-e? ;))

verkli 2015.04.16. 16:13:08

@kamilla123:
- Gyula nekem is furcsa, túl sokat töpreng egyszerű dolgokon.
"Mindenki más azt mondta volna, hogy : PERSZE!! A még okosabbak még vissza is támadtak volna, hogy Te nem bízol bennem??? Akkor ez így nem fog menni!! :-)) (és erre akár később hivatkozni is lehet a kidobásnál, hogy Nórin nem éreztem a bizalmat. pont.)"
- Ez nem a helyes megközelítés. Egyes játékosok 'okos' döntése más-más lehet egy adott helyzetben. Nincs általánosan okos döntés, mert a döntés mindig a stratégiának megfelelő kell, hogy legyen.

,, 2015.04.16. 16:13:59

Egyébként meg nekem az a bajom, h annyira túlmisztifáljátok néha ezeket a játékosokat, itt is meg a VV alatt is, mindig kell hogy legyenek ellenségek?
Nekem egyáltalán nem volt szimpi Loki Mariann és Peti szervezkedése, és remélem visszanyal majd a fagyi, de nevetséges h most akkor ők a megtestesült gonosz.

kamilla123 2015.04.16. 16:14:20

@sui.generis: :-) ja, lehet,h attól féltek a többiek, hogy ha Mariannt kiejtik, tök mindegy, úgyis visszajön megint :-)

,, 2015.04.16. 16:14:41

/túlmisztifikáljátok

verkli 2015.04.16. 16:15:27

@vastyúk is ..: "Snezi szarul mérte fel a szövetségesi rendszert- tehát elbaszta. Nem is akkor, amikor kiválasztotta Mariannt. Hanem már hetekkel korábban."
- így ok

mézescsók 2015.04.16. 16:15:30

@sui.generis: Fél ötkor jelenésem van, egy kolléganőtől köszönünk el, aki férjhez megy Franciaországba. Nem maradsz egyedül, ahogy olvastam@Hermesz Konrad: is egyetért.
Majd visszajövök és ha kell megtámogatlak, mert nagyon úgy látjuk ezt a szerepjátszós-őszinteséges témát.

kamilla123 2015.04.16. 16:15:42

@verkli: és itt az volt a helyes stratégia, hogy a párját elbizonytalanítja és maga ellen hangolja? kétlem, h ezt szerette volna.

kamilla123 2015.04.16. 16:16:29

@mézescsók: meg én is. egész du. ezen vitatkoztam, na :-)

vastyúk is .. 2015.04.16. 16:16:46

@Schlomo Goldberg: hihihihi, igazából lépre lehet csalni vele a Beus típusú lányokat, szóval nem egy rossz választás ;)

alsophila grahami 2015.04.16. 16:17:14

@sui.generis: ja, a vége lemaradt, szal jött Snezi is nagy elánnal és arccal, aztán simán elcseszte ő is az esélyeit, és szimpatikussá se sikerült válnia se bent, se a nézők szemében, mert ahogy mások már írták feljebb, valóban sokat gondolt magáról - többet, mint amit mutatni tudott, ezért érzi azt szinte mindenki, hogy nem kár érte, és valóban, nem fog tőle a játék változni szemernyit sem - ha csak Loki esetében nem, mert neki kell majd most egy új ellenségképet választania, mert az ő működésének meg úgy tűnik ez alapeleme... ;)

Ne küldj levelet 2015.04.16. 16:17:29

@sixx:
vazze nem mindenki naprakész a pornós rövidítésekben.
Ha csak annyit írok be hogy oma, sex, akkor csak azokat kapom oldalakon át, semmit a jelentéséből.
Mivel arról volt szó, hogy oreg emberrel szexelt, rákerestem az oma old man*re is, na az sem hozott semmi eredményt, szerintem eltelt vagy 10 perc, mikor arra gondoltam, hogy az oma o-ja oralt is jelenthet.
Így lett világos, az omaperverz (oma amit csinál, és perverz mert vénemberrel csinálja) jelentése.

Lehet, hogy szerinted ezért provinciális a gondolkodásom, de szerintem ez nem az ivar kategória.

verkli 2015.04.16. 16:18:19

@csak mert: Lékó Péter stratégiai játékból él - az analógia helyes

Veder1 2015.04.16. 16:18:48

@fosch9: én mindig mondom hogy már rég ki kellett volna ejteni őket Adrival meg Barbival együtt.

tomfree 2015.04.16. 16:20:40

Egyre inkább az a véleményem, hogy valami nem stimmel ezzel a Lokival. Értem én a taktikát meg a fúrkálódást, de az aljasságra nincs magyarázat. Gondolok itt a riportban olyan beszólásokra, amelyek sértik a másik személyiségét (büdös Nóri szája vagy Snezi egy udvari bolond). Itt érzem azt, hogy nem egy egyenes figura a srác odakinn. Amúgy meg nem hiszem, hogy megér akármennyi pénzt az, hogy ilyen szinten járatja le magát a kinti kapcsolatrendszerében, mint amit Loki vagy újabban Peti csinál. Főleg ha nem is ők nyernek a végén.

kamilla123 2015.04.16. 16:20:45

@Ne küldj levelet: sztem majdnem mindenkinek lejött és vicces is volt. én támogatom ezt a nevet.

alsophila grahami 2015.04.16. 16:20:53

@Schlomo Goldberg: az xDDDD és én meg pár hete gyanútlanul bemegyek egyik intersparba, és mi köszön vissza rám a pénztárnál várakozva? egy rakat iylen nagyszemű szőrmók izével megrakott sztender, mindenféle színben és formában - de ez amúgy mi, valami mosómedve? mert azt elmulasztottam megnézni, pedig biztosan rajta volt az árcimkéjén. :D

AkkorlegyenPtr 2015.04.16. 16:21:17

@verkli: Szerintem neki nem voltak szövetségesei. Egész egyszerűen ő a megfélemlítés eszközével élt. Félelemmel akart kivívni magának pozíciót.
Egy szintig működött is. Lásd Adri, aki remegett, nem mert a szemébe nézni, utána meg odament nácizni és kiosztani a szerencsétlent.

Ezt valaki vagy vette és ezért utála, vagy nem vette de érezte, hogy fél, és ez nem jó... ezért utálta.

kamilla123 2015.04.16. 16:22:05

@tomfree: igen, meg ez az akasszuk fel a medvét, meg menjünk be a másik szobájába és a személyes tárgyát pörgessük a ventillátoron. ez pl akár el is szakíthatja a macit. Akinek ez vicces, azzal bajok vannak.

tomfree 2015.04.16. 16:23:38

@AkkorlegyenPtr: "Aki egyenes volt, gerinces, ismét szerintem Nóri. Nem szartbe, nem mismásolt. "
Az egyenességbe belefér az is, amikor Gyula elment randira akkor a háta mögött ekézte, hogy "nehogy már egy szerencsétlen miatt essek ki". Visszatérve meg ölelgeti. Hagyjuk ezt.

verkli 2015.04.16. 16:23:41

@kamilla123: Egyes játékosoktól az a helyes, másoktól más. A lényeg, hogy nincs MMKK jó döntés, csak a stratégiához jól illő taktika.

AkkorlegyenPtr 2015.04.16. 16:24:59

Ott btta el, de nagyon, amikor bejött, megkapta a védettséget és levágott egy monológot, miszerint ne jöjjenek puncsolni hozzá, ő döntött, EZ VAN. Kinyilatkoztatott.
Patrik mit mondott neki? Nem vagy erős baze, hanem védett vagy ezért tartanak tőled, nem másért.

Azt a jelenetet nem kellett volna. Pohárral a kezében mindenkinek a tudtára adni, hogy itt most az lesz, amit ő mond és akinek nem tetszik, átvágja a torkát.

Védettség után simán vegyülni kellett volna és a védettséget arra felhasználni, hogy ki mennyire puncsol, hol lehet a védettségre épitketve szövetségeseket találni... nem ő már ott kezdte a Snezi tábornagy szerepet.

Ezért örülök, hogy bukott. Nem szeretem, az ilyen embereket az életben sem.

tomfree 2015.04.16. 16:26:00

@kamilla123: igen, pontosan az ilyenekre gondolok. Annak semmi köze nem volt a taktikázáshoz vagy a kavaráshoz, ez egy merő aljasság volt. Kár a srácért, mert amúgy szerethető karakter lett volna a nézőknek, de így egy sunyi és rosszindulatú szereplő marad.

alsophila grahami 2015.04.16. 16:26:16

@mézescsók: oké, bocsi, nem akartam én az idődet beosztani, dehogy is :) jó csajbulizást kívánok inkább nektek! :)

AkkorlegyenPtr 2015.04.16. 16:27:42

@tomfree: Ez taktika. Mellesleg miután Gyula simán beszivatta másnap és ment csajozni, szóval azt én nem venném ide. De konkrétan én az estére gondoltam. Megint beleállt, elmondta, döntött, pont.

alsophila grahami 2015.04.16. 16:28:08

@tomfree: rohadtul így látom én is, csatlakozom :)

verkli 2015.04.16. 16:31:10

@AkkorlegyenPtr: A lehető legjobb szövetségesei voltak (Patrik és Bence). Ott rontotta el, amikor Petit is szövetségesnek gondolta. (ezt úgy is értelmezhetjük, hogy Peti jól játszott)

Veder1 2015.04.16. 16:32:21

@Hermesz Konrad: "A játékstílusában az a legundorítóbb, hogy minden döntését úgy próbálja beállítani a többiek előtt -természetesen szándékosan csinálva a színházat és a megtévesztést - hogy azt xy-ért, vagy mindenkiért, a csapatért teszi, pedig igazából csak azért, hogy megkaparintsa a 20 milliót."

Szerintem pont hogy nem undorító, mivel tudatos, és végre egy kis értelmet is lehet látni a játékosok cselekedeteiben. Van még az agyatlan mindenkibe belerúgok mert egy idegroncs őrült vagyok taktika (Pókmajom/Naomi), a héderezek és nem csinálok semmit legfeljebb kiesek vagy megnyerem dögunalom (ÉH1 Kristóf, ÉH2 Broki, ÉH3 Bence Paca), meg ez a tudatos helyezkedős (ÉH1 Don, ÉH3 Mariann, Snezi, Loki). Bár talán Snezi az agyatlan és a tudatos között játszott, ez is lett a veszte.

kamilla123 2015.04.16. 16:33:27

@AkkorlegyenPtr: igen, ebben teljesen igazad van. A többiek jöttek azzal, h óvóbácsi vagyok, meg gombóc van a torkomban, meg Patrik, hogy szívem meg eszem nemtommi. Nórika meg azt mondta,h én MAriannt választom azt slussz.

Schwabica 2015.04.16. 16:34:17

Pjotr és Mariann taktikázik, mert ez egy olyan játék, szerintem emiatt nem lehet pálcát törni felette. Engem jobban idegesítenek a "nyaralók", akik csak bulizni jöttek, sodortatnak ide-oda az árral, aztán sopánkodnak, mikor kiesnek.
Marianntól jogos volt, hogy bosszút akart állni, én is ugyanazt tettem volna, ha a legjobb barátnőm mellett találom az ágyban a pasimat, mikor visszatérek az "üzleti útról". Bence legalább tettethette volna, hogy örül, aztán csak elkente volna valahogy a párcserét, de ehhez nem volt elég esze, hát így járt.
Snezit eleinte bírtam, tökös csajnak tűnt, de aztán meguntam, hogy nem láttam mást, minthogy 1. melltartót cserél (úgy tűnik egész raktárnyi jár a műcicikhez), 2. bugyit válogat, 3. sminkel (meg tudja valaki mondani, hogy minek húzott széles világos korrektor? csíkot a szeme alá, amíg festette a szemét?). Annyira magabiztos volt, hogy nem látta a fától az erdőt. Ennek az is a bizonyítéka, hogyha tovább benn akart volna maradni, akkor nem Mariannt hívja ki párbajra, hanem Tinát vagy Nórit. Lehet önérzeteskedni, de akkor pápá főnyeremény.

Veder1 2015.04.16. 16:36:30

@verkli: igen az eddigi játékosok közül egyértelműen Petié a legerősebb stratégia, mindenkivel jóviszonyt kialakítani és mással (Loki) végeztetni el a piszkos munkát. Szerintem Mariann is ezt próbálja most a második körében, de nem fog menni mert őt senki sem fogja galambnak látni.

alsophila grahami 2015.04.16. 16:43:22

@AkkorlegyenPtr: persze ott is részeg volt, mint később oly' sokszor, nyilván ez is jelentősen gyengítette, részegen kontrollálhatatlan volt, és mint ilyen, megbízhatatlan, tehát játékosként se alapozhatott rá senki. sok sebből vérzett ez a csajszi, de valamiért mégis azt hitte magáról, hogy ő végig uralhatja majd a játékot, miközben csak az első ceremóniáig tartott az ereje, ami valóban csak az alkalmi védettségéból fakadt - és még azzal sem bírt jól "sáfárkodni" (;), mert nem robbantott vele.

kamilla123 2015.04.16. 16:46:56

egyébként azt mindenképpen vegyük figyelembe, hogy ahogy azt tegnap is kiszámoltuk, kétszer annyi csábító nő jött be eddig, mint férfi. Szóval nem biztos, hogy ha Lokinak és Petinek is ekkora konkurenciával kellett volna megküzdenie, akkor is bent maradnak. Mariann meg, a másik nagy taktikus csak azért van bent, mert visszaküldték. Szóval ilyen alapon Snezi is nagy taktikus, mert ő nőként bent tudott maradni mostanáig.

alsophila grahami 2015.04.16. 16:51:39

@foxglove (F6): akkor hívjuk maszknak, úgy rémlik, a szakma így hívja azt, amit a sikeres szocializáció eredményeképpen magunkra húzunk (többet is;)

verkli 2015.04.16. 16:53:47

@Vödör: Alapvetően egyetértek veled, de pontosítanék. Peti egy nehezen játszható stratégiát választott, és a többiekhez képest nagyon jól játszik, ezért úgy tűnik, hogy hogy az övé a legjobb. Az övénél sikeresebb stratégiák is vannak, habár azok elég unalmasak. Ezért örülök, hogy Peti így játszik.

,, 2015.04.16. 16:57:39

@sui.generis: na de ezzel mi a gond?:)

alsophila grahami 2015.04.16. 16:58:19

@kamilla123: na igen, ez is benne van, vagyis mindkettő: Marcsa önerőből nem sokra ment, simán kipottyantotta onnan egy Beus - egy BEUS, bakker! xDDD - ot hatalmas taktikai hibát vétett, szal... ő is csak a többi lányhoz viszonyítva tűnik eszesebbnek, de amúgy nem egy atomfizikus alkat, max rafkós, de az nem feltétlen jár együtt intelligenciával,és ha már itt tartunk, szerintem ő nem okos, sőt, együtt jár nála a gátlástalanságra való hajlam a szarkavarási képességgel, mást nem is nagyon csinál azóta sem, hogy visszaküldték a játékba, mint hazudozik, keveri a kását, pl. már egy kiesett játékosra hivatkozva, ami nem tudja megvédeni magát - ez mi már? nemtelen, olcsó eszköz, ami a használóját minősíti.

Hermesz Konrad 2015.04.16. 16:59:38

@Vödör: én nem azt kifogásolom, hogy meg akarja nyerni a játékot, hanem ahogy csinálja. Vajon miért nevezi magát a riportban is szemétnek, meg korábban, hogy még fenn kell tartania a látszatot, hogy ő jófej? Azért, mert sorban árul el mindenkit, miközben éppen az ellenkezőjéről papol bent. Talán van lelkiismerete. Szerintem Costa Ricában héderezni ingyen hetekig már eleve nyeremény. Eladni a lelked 20 millióért és elárulni x db embert, miközben a szemébe hazudsz végig nekem annyira nem szimpatikus, hogy tapsoljak neki.

vastyúk is .. 2015.04.16. 17:00:10

@verkli: legalább van mit nézni :D

Morfologista 2015.04.16. 17:00:25

Nem értek egyet azzal, hogy elkezdtetek morális síkra terelni a szót. Ti még sose játszottatok rizikót vagy más hasonló stratégiai társasjátékot? Ott az a lényeg hogy szövettségeseket gyűjts és lehetőleg minél tovább együttműködjetek, de mindig egy körrel hamarabb baszd át, mint ő baszna át téged. Csak az a baj, hogy ha elég sokat játszol ugyanazokkal az emberekkel, akkor egyre komolyabban kell tolni a tahóságot. De attól én még ugyanaz a tökrendes fazon vagyok, aki mindig is, csak éppen az adott közegben a legcélravezetőbb stratégiát alkalmazom. Ettől én még nem leszek egy utolsó hazug geci az élet minden területén. Ne keverjétek már össze ezt a realityt a való élettel. Ez alapján megitélni egy embert, kábé olyan hülyeség, mintha azt mondanád a cápánakm hogy ha levegőt akár kapni a szárazföldön, akkor usszon, hiszen a vízben is bejött.

Petrichor 2015.04.16. 17:05:56

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Igen, sok mindent elárult volna az alapvető hozzáállásáról a játékhoz. Így viszont továbbra is egy nagy rejtély :D

@Hermesz Konrad: Tény, hogy kevesebb hátbaszúrással is meg lehet nyerni ezt a játékot, lásd az előző évad, de akkor is örülök, hogy végre valaki bevállalta ilyen formában is a játékot. Elvégre ez egy taktikai reality, nem barátkozós műsor.

vastyúk is .. 2015.04.16. 17:16:26

@Morfologista: igaz, de ahhoz hogy ezt tudd (és elhidd), játszani kell :D

alsophila grahami 2015.04.16. 17:21:37

@fosch9: terjedelmileg nagyot, értettem a célzást, igenis ;) én is örülök, hogy látlak (olvaslak), még ha tartalmilag most nem is tudok azonosulni velük, de sebaj, majd jön a vv8, nemsoká (ha igaz;) :)

verkli 2015.04.16. 17:28:28

@Morfologista:
- köszi, végre
- "de mindig egy körrel hamarabb baszd át, mint ő baszna át téged"
Hát igen, ezt nem látják a Loki-Peti-Botox megbonthatatlan barátságában hívők. Optimális esetben az első adandó alkalommal meg kell lépni. Ha ezt az utolsó lépésnél teszed meg, akkor garantált az 1M forintos giganyeremény.

Akármi Áron 2015.04.16. 17:42:20

@foxglove (F6): Hogy mi a természetes állapota nem tudhatom, fogyás eszembe sem jutott mert magas, vékony ,de szálkás embert látok. Betegségre pláne nem gondolnék egy viszonylag hosszútávra beköltöző játékosról. Inkább a kinézete összhatását rontja le az öltözékével és tartozékaival (nonstop hátracsapott kölyök sapkák, hatalmas méretű, előnytelen szemüveg, mintás v. rózsás katonaszerű térdgatyák stb.) Számomra fura, rendellenes az összhatás, ezért nálam sixx háborús menekült jelzője is passzolt. Nem egyre gondoltunk, ilyen is van.

Schlomo Goldberg 2015.04.16. 17:43:47

@sui.generis: szerintem valami elbaszott csillámszemű mosómedve

beacska 2015.04.16. 18:05:56

@Morfologista: na ugye!!! én is ezt magyarázom már mióta!!

Gia Gianea 2015.04.16. 18:13:32

@Schlomo Goldberg: Közvetlen rokona a csillámpóni. :-D

AkkorlegyenPtr 2015.04.16. 18:16:50

Saját vélemény.
Úgy látom, hogy ha a lényeg ebben a játékban az, hogy fel kell bontani szakaszokra az egészet.
Egy szakasz az eleje, amikor havercimbizni kell mindenkivel.
Egy szakasz, amikor egész egyszerűen el kell tűnni like Apolka Peti. Ott vannak, de a kutya nem dobott szivacslabdát is a kis vázájukba. Mintha ott sem lennének, ha meg mégis, akkor az első szakaszban kialakított havercimbi jut eszükbe a népekre róluk.
Egy szakasz, amikor el kell kezdeni genyónak lenni.
Egy szakasz, amikor nincs kecmec, fullban kell nyomni a genyát.
Egy szakasz, amikor rá kell kenni másra a fullban nyomott genyát.

Ezt fel kell építeni, nem szabad elfelejteni és most jön a lényeg, a kellő időben kell alkalmazni.

Ha nem jókor váltasz a szakaszok között, game over.

Lásd Snezi, aki kihagyott egy-két lépést és in medias res EZ VAN csicskák .. kezdte meg a játékot.

Ugyanezt a hibát elköveti most Loki is, aki a cimbi szakaszra vált Marissal, aztán meg a végére ugrik a fullba nyomom a genyóval. Ez sem az igazi.

Peti eddig tartja magát a step by step módszerhez, jól látja, mikor jön a következő szakasz, meddig tart az előző.

SEHERIKE23 2015.04.16. 18:37:29

Vettem egy üveg pezsgőt. Kibontom amikor Mariann, beáll Peti mögé, és pofára ejti Lokit. Remélem, hogy ki fog esni sorba Loki, Mariann, és Peti is!!!!! Ilyen gerinctelen aljas emberekkel, még nem találkoztam soha. Ez nem játék, ez nem taktika amit művelnek, hanem aljasság. Nincs az a pénz, amiért egy gerinces ember ilyen mélyre süllyedne. Most már értem, hogy ezeknek miért nincs egy normális kapcsolata. Ilyen korban, normális embernek családja, gyereke van. Apolka is azért ment ki a Hotelből, mert undorodott tőle, és már nem bírta elviselni a közelgését. Amióta kopasz lett, kiráz a hideg amikor meglátom. Loki pedig ,lelketlen, gonosz, élvezi ha bánthat valakit. Undorító az egész ember a hülye tetkóival, olyan mint egy hirdető oszlop. Mariann pedig, ne botoxoltasson már annyit, mert megnémul. Vissza sem kellett volna engedjék, annyira irritáló a beszéde. Semmit nem lehet érteni belőle. Bárki nyerje meg, csak ez a három ne!!! Lassan már nézhetetlen lesz az egész műsor, a sok szerkesztői belenyúlásoktól.

,, 2015.04.16. 18:43:00

@SEHERIKE23: "Ilyen gerinctelen aljas emberekkel, még nem találkoztam soha"
nekem is Tündérfalván kéne laknom.

bigél 2015.04.16. 18:47:48

@SEHERIKE23: hűha! :D :D :D nyugi, nem kell ezt ennyire komolyan venni.

(egy nem normális, akinek 30 évesen nem volt családja)

,, 2015.04.16. 18:50:38

Tündérfalvára költöztem. Csodálatos minden, sellők úsznak a kis ezüstfényű patakokban, miközben dús hajú (véletlenül sem kopasz!) nimfák hárfáznak. Éppen Disney-madaradak fonják a hajam. Itt mindenki kedves, mindenki imádja a másikat. Megosztjuk egymással az utolsó csepp ambróziánkat is. Mindenkinek van gerince és van egy korhatár ami fölött kötelező házasodni és gyereket szülni. Tetoválása senkinek nem lehet. Inkább visszaköltözöm.

Zár Balta 2015.04.16. 19:07:27

@foxglove (F6): kefélni lehet ott mint az állat? ( nimfát,sellőt,dsisney-madarat,ambroziát, stb.) ?

Zár Balta 2015.04.16. 19:08:42

@májgeriberi: Mariannak szívesen púzóba zúznám, de sose értem amit mond....

Zsoofka 2015.04.16. 19:11:14

Most komolyan azon megy a szütty, hogy csúnya, genya stratégák játszanak egy stratégiai játékot????? Ti fanyalgók! Ti ácsoltátok a bitót Leoncionak, mert bántotta szegény Isaurat??? Ne már.

Zár Balta 2015.04.16. 19:12:41

@SEHERIKE23: Drága sercike te melyik rendezvényen vagy ? Vagy mit tolsz ? :)

Zár Balta 2015.04.16. 19:13:32

@mokamini: Nekem ne m is tetszett Isaura! Én Leonciót sunáztam volna :D :D :D

Zsoofka 2015.04.16. 19:15:01

@Zár Balta: Nem is neked írtam a kifakadást.... Én meg Jockeynak drukkoltam :)

2015.04.16. 19:20:21

@foxglove (F6): imádok jó humorú emberekre ideérni mint Te :DD
@mokamini: nekem is Jockey volt a favoritom

,, 2015.04.16. 19:20:55

@Zár Balta: persze, ez egy olyan mese, amiben mindig van happy ending:)

Zsoofka 2015.04.16. 19:22:27

@fosch9: Ja. Bobby rém uncsi volt...

2015.04.16. 19:23:44

@foxglove (F6): és ez csak egy tv műsor, gondolj bele ezt látná maga körül :D

,, 2015.04.16. 19:26:48

@fosch9: hát pedig... aki nem vak az lát ennél durvábbat is, oké h nem a közvetlen környezetében de elég figyelni a híreket... és ott nem 20 millákkal gurigáznak.... de nem akarok demagóg lenni, lazuljunk....

májgeriberi 2015.04.16. 19:27:14

@Zár Balta: ennyi erővel baszhatnád a kilincset is

Gia Gianea 2015.04.16. 19:27:16

Drága ősömnek is szoktam mondogatni,amikor elkezd kattogni a kedvenc szappanoperáján,hogy:de anyukám,ez csak egy film... :-))

2015.04.16. 19:32:11

@mokamini: még mielőtt elolvastalak volna épp ez jutott eszembe, emberek jönnek itt kiborulni mert milyen FUJ itt egyik-másik játékos, hogy mernek a tattikai játékban tattikázni :D nem is értem lassan nekem mi tetszik benne :D

bElannaTorres 2015.04.16. 19:34:42

@Shabby Bear: félreértesz, nekem a játékba sokminden belefér, ne legyünk már olyan kis mimózák, legyen már annyi eszük hogy tudják hová jelentkeznek

nem értem az indulataidat se, senkinek nem esett bántódása, haja szála se görbült, loki úgy játszik ahogy ettől lehet szimpi vagy nem. fura nekem hogy ennyi érzelmet vált ki.

na mindegy.

azokat nem bírom viszont, akik nyaralni mennek be. attól még szandra is jobb az első részben.

2015.04.16. 19:34:55

@foxglove (F6): lazuljunk :DD
hajrá loki :D

natalja (törölt) 2015.04.16. 19:35:31

Loki miért és kinek játssza az eszét azzal, hogy Beus plüssmaciját felakasztja, gyalázza? Olyan furán viselkedik, amióta Botox visszatért, és nagyon nem előnyére.

bElannaTorres 2015.04.16. 19:38:14

@bElannaTorres: de mégis az a szép mikor úgy tud valaki nyerni, hogy ügyesen taktikázott ebben benne van hogy kiejt másokat, de mondjuk okkal, pl. nem szövetségese, vagy túl erős ezért tart tőle

előző évadban nekem az nem tetszett, hogy a lány aki nyert sokmindent megtett érte tényleg hozta nekünk az (ál) romantikát mindent, de a kamerába - velünk - nem volt őszinte, ami kell az olyan nézőknek mint Maci akik bedőlnek az ilyen álszenteskedésnek.

2015.04.16. 19:39:09

@natalja: hülyéskednek, kicsit azért döbbent h már egy szaros plüssmaciban is keressük mibe lehet belekötni lokiban :D
paca is ott volt, tényleg, őt miért nem marasztalod el?

@foxglove (F6): mindenesetre ugyanaz a lemez forog itt is reggel-este, unalmas

bElannaTorres 2015.04.16. 19:40:55

@Zár Balta: marian párjának tökéletes lett volna az első évados Gábor az is kásásan beszélt:)

Killary Fucking Clingon 2015.04.16. 19:40:59

@fosch9: Nem őrlünk egy malomban..de újra megpróbálom hátha megérted, nem azzal van bajom és szerintem másoknak sem hogy ez egy " tematikázós" reality show. Hanem azzal hogy van bent olyan ember aki gyűlöletből teszi amit tesz. Az amit a Loki csinál nem taktika, hanem a gyűlölet és ellenszenv ostoba megnyilvánulása. Pjotr tudja mit miért csinál, nekem nem szimpatikus a pali de játszik, úgy ahogy ezt a játékot játszani kell, ostoba, üvöltözős kirohanások nélkül. Szoltam rá egyetlen rossz szót is? Nem. Kultúrember módjára teszi amit tesz, na ettől áll távol a Loki, legalább olyan távol mint H. Meli a civilizált viselkedéstől.

2015.04.16. 19:48:51

@Shabby Bear: nem a megértéssel van a baj hanem az egyet nem értéssel de sztem hagyjuk megmondom őszintén fárasztó és unalmas minden nap jön 2-3-5 ember lokit szidni, hajrá, szidjátok, ettől én (és mások akik kedvelik) nem fogjuk kevésbé kedvelni mert másként ítéljük meg
elmentem dolgomra hagylak benneteket fröcsögni

Ronni 2015.04.16. 19:50:18

@AkkorlegyenPtr: úgy volt vele :)" a dolgok közepében ott érzem csak jól magam":) aki tudja mi ez az velem együtt nem 20 éves

Killary Fucking Clingon 2015.04.16. 19:50:21

@bElannaTorres: Az érzelmeket nem Loki váltja ki hanem az értetlen Loki fan emberek :) Azok akik szerint a cél szentesíti az eszközt. Nem így van, persze vannak másképp gondolkodók..aztán csodálkoznak amikor a "valóságban" egy nagyobb hal megzabálja őket, mert nagyobb hal mindig van..és ez kb annyira biztos mint az adók és a halál :)

2015.04.16. 19:51:04

továbbra is azt gondolom h bencét és pacát ugyanúgy lehetne szidni de annyira jellegtelenek h erre sem méltatja őket a kommentnép
loki egyéniség, nyilván van aki szemét csípi, ettől függetlenül loki nélkül a szépfiúk halálra unnák bent magukat ahogy mi is a műsort

hajrá loki

Killary Fucking Clingon 2015.04.16. 19:51:46

@fosch9: Kedveld ahogy akarod..Hitlernek is sok rajongója van. De azt ne várd hogy míg te fölmagasztalod Lokit másnak ne lehessen más véleménye arról az orbitális nagy faszról. :)

2015.04.16. 19:52:42

@Shabby Bear: belemagyarázol már te is ádámot meg évát is úgy látom
na tényleg léptem

Killary Fucking Clingon 2015.04.16. 19:53:02

Ahhh így működik a dolog.. Ha nem kedveled a kedvencem akkor fröcsögsz..

2015.04.16. 19:53:31

@Shabby Bear: azért hitlerhez hasonlítani erős
viszlát

Killary Fucking Clingon 2015.04.16. 19:53:45

Érett gondolkodás. jó utat :)

2015.04.16. 19:55:18

@Shabby Bear: szerintem ne minősítgess csak ha szeretnéd hogy én is
de olvasd vissza nyugodtan az egész napos fröcsögéseket
nem egy embernek céloztam hanem összességében

2015.04.16. 19:57:36

ahogy látom 1-2 ember 5-6 nicken uazzal a lemezzel jön nap min nap
mondjuk tényleg én vok a hülye h leállok vitatkozni
ez volt az utsó csabimedve

2015.04.16. 20:04:33

@AkkorlegyenPtr: az tuti :D
@Vödör: hátha kiesnek hamarosan
@sui.generis: nem a terjedelemre gondoltam, hanem tényleg karakán megnyilvánulásaidra :D a 8-tól féle, a 7 sem volt jó hatással a bioritmusomra :D
@foxglove (F6): várj meg én is odaköltözöm így döntöttem :D

,, 2015.04.16. 20:05:43

@fosch9: "csabimedve":)
szkippeld aki Lokizik, nem érdemes vitázni (bár ma én is küzdöttem kicsit, de csak mert ilyen kedvem volt, de amúgy értelme nincs...
igaz most már Sezlony sminkkészletét sem tudjuk kielemezni, de majd keresünk más témát:))

pogona vitticeps 2015.04.16. 20:06:22

Minden normál - ez alatt azt értem, hogy nem celebek, hanem a nép fiai a játékosok - valóságshow kis hazánkban.és feltételezem, hogy más olyan országokban is, ahol nincs kolbászból a kerítés érdekes változást mutat a jelentkező, kiválsztott játékosokat illetően. Míg az első szériákban tényleg átlagemberek mentek játszani, addig a folytatásban az érvényesüléshez szükséges "hírnevet" probálják megszerezni olyan életművészek, meg nem értett tehetségek, akik életük értelmét a celebségben látják, ebből akarnak profitálni. Mivel ez a cél, erre vannak ráfeszülve a legtöbben, nekik ez nem játék. Van x napjuk, hogy eladják magukat. Ha ügyesek és valamilyen érzelmet sikerült kiváltaniuk, akkor lesz plusz x napjuk, amikor foglalkoztatják őket.
Ez kissé színtelenné teszi a játékos (s)palettát.
Ezen szarság nagy vesztesének érzem magam, mint néző. Bár nekem még mindig érdekes, csak már másért.

Sneciről: egy reality kedvéért műttet magára gigaszilikont, mert ha tényleg táncol és nem csak csövön pörög, akkor biza az a melly már zavaró.
Vakolat és a lufik nélkül? Valaki már említette, hogy vissza a balettbe. :)

pogona vitticeps 2015.04.16. 20:09:48

@fosch9: Pedig még a stílus is ua. Bár én imádom az ilyen Isaurának pénzt gyűjtünk, és nem hagyjuk embereket... olvasni.

bElannaTorres 2015.04.16. 20:10:03

@pogona vitticeps: hát teljesen egyetértek. Annyit tennék hozzá, hogy ebbe az évadba szerintem tv2 közeli emberkék is bekerültek, pl. manduláék, vagy beus.

mert az biztos hogy beus magától nem ment volna be, ahhoz ő túl kényes.

2015.04.16. 20:11:38

@foxglove (F6): úgy lesz :)
még nóriban látok potenciált, majd ha látsz rajta kielemezni valót, szólj, ezek a smink dolgok neked nagyszerűen mennek :D
tegnap a szoknyában mintha vékonyabbnak is tűnt volna, combja főként

2015.04.16. 20:13:35

@pogona vitticeps: tetszik a hasonlat bár itt inkább a dögöljön meg leonszió típust véltem felfedezni több nick alatt :D

és csak egy ember irigykedett mert mandula apu a szomszédos asztalnál ebédelt :D

bElannaTorres 2015.04.16. 20:14:05

@Shabby Bear: loki miatt legalább van egy kis érdekesség az egészben, de nem tudom talán nem figyeltem olyan nagyon, de én semmit nem látok ami miatt utálni kéne. Valakinek meg szimpatikus nem mindegy? Nekem azért nem mert én úgy valahogy linknek látom. Valahogy az az érzésem, hogy ő az a holnaptól ígérem nem iszok típusú de azért piál ember.

2015.04.16. 20:15:50

@pogona vitticeps: mandula jr ahogy kiesett az éjjeliben már mondta is h és másnap reggel van a youtube-on vmi video premierje - nemtom eddig ki volt a rajongója most már többen megismerték, kétségtelen

pogona vitticeps 2015.04.16. 20:19:02

@fosch9: baszki, már én is megismertem, meg csurgatós melcsit is, legalább ha valaha véletlenül látom őket, tudom, hogy melyik irányba ne menjek.

2015.04.16. 20:23:09

@pogona vitticeps: melcsivel nem szívesen lennék egy légtérben :D
mandula aput ott láttam ahol a múltkor vki pjotr-t, lehet, h ez ilyen meeting point? ha látom lokit kérek egy autogramot és jövök dicsekedni a hv-ra (mégse érezzék a loki-ellendrukkerek, h el vannak hanyagolva) :D

melaena 2015.04.16. 20:26:10

Ha lenne esze Bencenek,osszeallna Balinttal,ahogyan azt Snezi is javasolta,de o inkabb a toke utan fog menni.

Mók_Ica 2015.04.16. 20:28:15

@fosch9: tudod mit, hajrá loki :) nekünk ez a véleményünk, másnak más..... és sztem ez ettől szép, uncsi lenne, ha egyformák lennénk...... DE hogy ezért miért kell ilyen stílusban nekimenni valakinek..... na, azt nem értem (mármint, ahogy neked támadtak..... azt nem értem) :o

beacska 2015.04.16. 20:31:04

@Mók_Ica: haj-rá Loki!
és én még azt nem értek, h az ilyenek kb. a 3. hsz-ben elkezdik minősíteni a kommentelőket is...nnna, innentől ignorálom őket...el sem olvasom...

2015.04.16. 20:31:22

@Mók_Ica: ó drága én minden nap kapok a pofámra itt mert eleje óta lokizok hát az ellendrukkerek nyilván megtalálnak :) mondjuk én nem személyeskedek de tudjuk ki érvel ilyen módon :) eleje óta mondom h loki nélkül uncsi lenne, mari is csak azóta játszik h visszaküldték nyilván utasítással, szóval, persze el lehet ücsörögni a mödanszié parton de akkor meg mi nem néznénk :) (köszönöm) :)

2015.04.16. 20:35:21

@beacska: lehetsz a példaképem? :)

Mók_Ica 2015.04.16. 20:35:25

@beacska: ezt nem értem én sem.... ezt a minősítést.... de én is a te tematikádat alkalmazom :))) ugrok :)))

@fosch9: drágám, nincs mit köszönnöd :))))

én szeretek itt beszélgetni, még vitatkozni is, ha úgy adódik...... csak egymást ne bánCSuk már.... pláne, hogy nem is ismerjük egymást.....

Mók_Ica 2015.04.16. 20:36:15

@fosch9: Beácska már régi motoros :)))) hallgatok rá én is :)))

2015.04.16. 20:36:32

mi lesz ma? ja pandora
az uncsi
lokit fogják vegzálni mari miatt
vicces ahogy pironkodik a nagy kancától :D

2015.04.16. 20:37:36

@Mók_Ica: szerizem mert mindig úgy köszön be hogy foskilenc :DD
sokáig azt hitték ő vagyok :)

beacska 2015.04.16. 20:38:45

@fosch9: lehet, h hülye vagyok, de én már nagyon kívánom Lokinak, h végre "révbe érjen" ;)...bárhol, bárkivel

beacska 2015.04.16. 20:39:23

@fosch9: @Mók_Ica: aranyosak vagytok, csajszikák...erre iszom is egy pohár borocskát ;)

2015.04.16. 20:41:20

@beacska: hehe, mondjuk tinára rámozdulhatna
és sztem nem építene sátrat :D
(kedves egészségedre, nekem söröcském van, kinyitom, ne igyál egyedül :D )

beacska 2015.04.16. 20:42:12

@fosch9: jajjj, a sört ne is említsd! cesky Krumlovban annyit itan, h nem győzöm lekoplalni :(

,, 2015.04.16. 20:47:17

A gólyaonlányt nézi vki? Eltűnt a híres halászgólya, szerintem kitömték már a szertárba:(

2015.04.16. 20:47:57

@beacska: :DDD utazáskor nem szabad kihagyni, és ügyesen lemondasz a desszertkéről, máris visszanyered az álomsúlyodat :D (na jó ez kicsit utopisztikus, dehát érted) :D

beacska 2015.04.16. 21:03:42

@fosch9: hát ez nem mindenkinek ennyire egyszerű

Mók_Ica 2015.04.16. 21:05:18

@fosch9: hehehe.... én is azt hittem....emlékszem :))))

@beacska: egészségedre... :)))) én is ezen gondolkodtam.....

Mók_Ica 2015.04.16. 21:11:05

mindenki lelépett??? mingyá kezdődik-dikk.....

gólyamajom 2015.04.16. 21:14:08

Ma végre nincs migrén, juhéé :D Remélem a műsor is izgalmas lesz :)

Gia Gianea 2015.04.16. 21:21:49

Sté!Valaki légyszi közvetítsen,mert még dolizok.

Chuck Νorris 2015.04.16. 21:21:52

joestét jó szurkolást, kezdödik a szerelem est :)

Chuck Νorris 2015.04.16. 21:23:14

@Gia Gianea: loki riport. kezd szerelmes lenni, nem csak dugni akarja már marcsát

Ditti82 2015.04.16. 21:23:43

Loki, legyen eszed!

Schlomo Goldberg 2015.04.16. 21:24:02

Loki drága, a te farkadat nem fogja kiverni Botox.

Chuck Νorris 2015.04.16. 21:24:21

Tina és Bemce beszélget a kiszavazásrol

gólyamajom 2015.04.16. 21:24:55

Loki szerelmetes... aranyos :D

Chuck Νorris 2015.04.16. 21:26:09

a személyi edző, és a fitness edző lesznek a Fitt Nessy szörnyek ugy tünik :)
- nóri és barbi2 arrol beszélget hogy Tina és bence együtt beszélget

Schlomo Goldberg 2015.04.16. 21:26:36

Tinának olyan dús bundás feje van

Chuck Νorris 2015.04.16. 21:27:05

Nórinak szimpi az aktmodell, de veszélyesnek érzi. Tina és Bence már nem állva beszélget

Mók_Ica 2015.04.16. 21:27:11

jajj, már megijedtem, hogy egyedül nézem :))) jó hogy jöttetek :)))

Chuck Νorris 2015.04.16. 21:28:42

minnyá jön a 15 perces reklámblokk argo2-vel meg pláza ásza2 vel.
az aktmodell Bence mögé állna.

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2015.04.16. 21:30:49

@Mók_Ica: Ne izgulj, meg vagy otezer ember biztos nezi :)

Mók_Ica 2015.04.16. 21:30:55

ha aktmodell beáll bence mögé, ki lesz peti párja?? :o

Chuck Νorris 2015.04.16. 21:31:00

Gyula hallgatja az aktmodellt közben ugy néz a távolba mint egy tehén aki elöször lát vonatot.
Tina is Bence mögé állna, Bence azt mondja öt választaná Barbi2 mellett

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2015.04.16. 21:31:11

@Mók_Ica: Ne izgulj, meg vagy otezer ember biztos nezi :)

Mók_Ica 2015.04.16. 21:31:48

@Yooha: 5000 emberrel nem tudok beszélgetni közben... :o :))))))

Ditti82 2015.04.16. 21:32:04

Gyula ki ne dobd Nórit!

Chuck Νorris 2015.04.16. 21:32:11

közvetitsek még? kb ugysem történik semmi :)

Gia Gianea 2015.04.16. 21:33:18

@Chuck Νorris: Igen,közvetíts.És köszi! :-)

Chuck Νorris 2015.04.16. 21:34:02

ugy néz ki Mariann is rányomul bencére. szeretné ha ugy játszana mint régen (vagyis kiverhessse neki ujra) nagyon kapos a bence, mondjuk elég jó csávo. :)

Mók_Ica 2015.04.16. 21:34:10

@Chuck Νorris: igen, gia nem látja, csak olvas :)

Schlomo Goldberg 2015.04.16. 21:34:46

Lepkésnek rájött már vajon hogy az Éden Hotelben van és már forognak a kamerák?

Mók_Ica 2015.04.16. 21:35:33

@Ditti82: őt peti nem nagyon akarja..... nem marist akarná?

@Chuck Νorris: bejön neked bencus? :P

Chuck Νorris 2015.04.16. 21:35:34

@Gia Gianea: ok. az aktmodell gyulát füzte, tina bencét, mariann bencét, most Tina és az aktmodell beszélget, de se füle se farka.

gólyamajom 2015.04.16. 21:36:03

@Chuck Νorris: Gyula egy másik valóságban él :D

gólyamajom 2015.04.16. 21:36:34

Bakker, ma mki motyog, mi ez, fertőző???

akdestroyer 2015.04.16. 21:36:47

Mariannt kérem feliratozza valaki! Imádom :D

Chuck Νorris 2015.04.16. 21:37:13

@Mók_Ica: hát nem hülye gyerek, jól is néz ki. kicsit alacsony, pld Tina is magasabb nála, de ezt az izmok feledtetik :)
nekem te jössz be, ma én is zumbáztam 2 percet

Mók_Ica 2015.04.16. 21:38:45

@gólyamajom: @akdestroyer: borzasztó.... artikulálatlan beszéd..... nem értem amit mondanak..... feliratot kérünk!!!!!

Chuck Νorris 2015.04.16. 21:38:54

Most Bence Peti és Mariann beszélget, Tinárol és az aktmodellröl melyik essen ki.
Peti szerint Tina vagy Nóri2 lehet vagy egys báb akit lehet rángatni (na ennek semmi értelme kb) de barbi2 jó játékos lehet...

Mók_Ica 2015.04.16. 21:39:57

@Chuck Νorris: milyen kis bevállalós vagy :))) és teCCett a zumba? :)))
nem jönnek be az alacsony pasik..... :(((

Chuck Νorris 2015.04.16. 21:41:05

Nórit furja az aktmodell, Bencénél. Tina beáll Gyula mögé, ő megl Bence mögé, ez a terve. Bence szerint az aktmodell sunyi és nem kell neki :)
ez a beszéd bence :)

akdestroyer 2015.04.16. 21:41:33

Nekem ma kicsit sok a tematikázás, valaki beleszarhatna végre a ventillátorba... Talán majd a Pandora...

Schlomo Goldberg 2015.04.16. 21:42:13

Barbara az egyetlen akiről nem feltételezem hogy eldobná a gömböt.

Mók_Ica 2015.04.16. 21:42:36

loki belökte a vízbe botoxot.... aki nem szeret a víz alatt lenni..... és ezért műbalhét generált, mert már sok neki loki... :)))

Chuck Νorris 2015.04.16. 21:42:48

Loki arról beszél Petinek és vmi csajnak akit nem tudok beazonosita (talán Barbi1) lecserélné marcsát mert jön a lila köd és igy nem tud játszani.

gólyamajom 2015.04.16. 21:43:24

Loki udvarlásként lökte be Marist a medencébe? :D

Schlomo Goldberg 2015.04.16. 21:44:08

Dj Sapek osztja az észt, mint mindig

Chuck Νorris 2015.04.16. 21:44:09

Zoé hoz levelet, eljött az óra itt a pandóra.

Gia Gianea 2015.04.16. 21:44:50

@Chuck Νorris: Loki magától rájött erre?Szép!

tvbuzi 2015.04.16. 21:44:58

Rózsaszín köd, nem lila. Faszok.

Mók_Ica 2015.04.16. 21:45:02

@Chuck Νorris: barbi2-vel beszéltek.... aki megkérdezte, hogy gonosznak tartják-e őt..... erre azt mondta loki, hogy nem ..... csak ki van rohadva a lelke... :)))) de tegyék félre a kinti magánéletet.....
szóval tudják a fiúk pornós barbi kinti dolgainak egy részét...... :)))

Mók_Ica 2015.04.16. 21:46:02

@Chuck Νorris: 171 :))) + néha magassarkú cipellő :)))

tvbuzi 2015.04.16. 21:46:03

Nórinak jól áll a szemüveg.

Chuck Νorris 2015.04.16. 21:46:54

pandóra:
barbi2: szted Bence tinával vagy veled szimpatizál? nem tuggya talán ő. Tina nem tud hozzáfüzni semmit. Bence azt mondta Barbi szimpatikusabb. (de ez taktika)
barbi2 érzi a veszélyt hogy Bence kamuzik.

Mók_Ica 2015.04.16. 21:47:02

nóri vajon sezlony vagy peti szemüvegét nyúlta le??? :))))

Ditti82 2015.04.16. 21:47:59

@Mók_Ica: Fogalmam sincs már, annyit kavarnak. :D

Mók_Ica 2015.04.16. 21:48:05

@tvbuzi: sztem kicsit nagy az arcához.....

Chuck Νorris 2015.04.16. 21:48:33

gyula: Nórit vagy Tinát választanád? nehéz kérdés, alakuloban van a szimpátia tinával, mind2-t szeretné játékban tudni, de Nórihoz köüti a beccsszó (mert megmentette gyulát)
reklám gyün

tvbuzi 2015.04.16. 21:49:09

Loki! Feláll neked Mariannára?
Igen, lecsáráztatnám.

Mók_Ica 2015.04.16. 21:49:39

reklám...... ami után jön a pandora..... breki szerint..... akkor most mit néztünk???? nem a pandora kezdődött el???? :)))))

@Ditti82: és most már nem csak peti :)))) mindenki :))) kivéve paca+adri :))))

Chuck Νorris 2015.04.16. 21:49:42

@Mók_Ica: az nem is magas, a honom alá csapnálak simán :)

AkkorlegyenPtr 2015.04.16. 21:51:08

Jó ez a vágás, ahogy Mariannra zoomolnak :)

Loki úgy kezdte Petivel, hogy szerintem le kéne cserélni Mariannt, mert... szóval még van remény. Látja, hogy kék tablettára most nem kell költenie sokat...

2015.04.16. 21:53:08

még mindig peti fogalmazásán és Loki altesti szerszámaIN vagyok fennakadva

melaena 2015.04.16. 21:53:55

@Schlomo Goldberg:
Nem eszt oszt,csak kerdeseket tesznek fel neki,es azon kevesek koze tartozik,aki osszetett mondatban is tud valaszolni anelkul,hogy a mondat vegere elveszitene a fonalat.
Gyula jo ellenpontja neki.
Megkerdezik,hogy Balint,vagy Nori es benyogi,hogy Barbara :D

Chuck Νorris 2015.04.16. 21:54:49

Nóri szemüvege ideális, egy tanárnénis szexjátékhoz

gólyamajom 2015.04.16. 21:55:13

Pontosan ugyanannyit értettem a szereplők motyogásából, amikor meredten figyeltem, mint amikor porszívóztam a szobát...bakker, mi van ma?!

Schlomo Goldberg 2015.04.16. 21:56:54

Fröccsenésvédő szemüveg.

tvbuzi 2015.04.16. 21:57:03

Ez az Ördög Nóra mennyire gáz..

Chuck Νorris 2015.04.16. 21:57:08

néztétek az ének iskoláját? sztem nem jó az idei, ugy tünik a kicsikböl is kezdünk kifogyni., a rövid haju kiscsajnak csodás hangja van (Suzanne Vega) de a többi....

Mók_Ica 2015.04.16. 21:57:39

@Chuck Νorris: duma :)))

@fosch9: lehet, hogy pjotr szerint a golyó is szerszám :))))

Chuck Νorris 2015.04.16. 21:57:43

@tvbuzi: ja Fridi sokkal jobb volt, Nórika csak bájolog

Chuck Νorris 2015.04.16. 21:58:29

@Mók_Ica: 2m felett vagyok. ha felveszem a mikrofonfrizura parókám

Mók_Ica 2015.04.16. 21:59:40

@gólyamajom: szar mikrofonjaik vannak és nem artikulálnak..... én sem értem sokszor.... :((

@tvbuzi: az...

@Chuck Νorris: akkor nem érdemes nézni??

gyulusunk jól látja a dolgokat..... tina fog kiesni....

tvbuzi 2015.04.16. 22:00:06

Adrienn még mindig a legostobább

Schlomo Goldberg 2015.04.16. 22:00:12

Lepkés segíteni fog Ivarnak. Veszélyesen hangzik.

Rayen 2015.04.16. 22:00:20

Ezt a ruhát ami most Mariannon van, mintha már viselte volna valaki. Talán Snezi.

Chuck Νorris 2015.04.16. 22:00:25

na folyt köv. Nóri befejezi a bizalmatlan stilust igéri gyulának. Gyula arra tippel hogy Toina fog menni, és Nóriban látja a jövöt.
Adrienn: Bence haragszik rád hogy Mariann mellé álltál. Adri Bencéröl álmodott ez nagyon nyomasztó, bizik benne hogy visszanyeri a bizalmát.

Mók_Ica 2015.04.16. 22:00:30

@Chuck Νorris: mikrofon paróka ebből 50 cm??? :PPP

Chuck Νorris 2015.04.16. 22:01:46

@Mók_Ica: hát van egy kiscsaj akinek nagyon szép hangszine van de a többi elég gyenguci.

közbe lemaradtam Gyula kérdéséröl. vmi csajról van szó h kivel dugna.

Chuck Νorris 2015.04.16. 22:03:05

Mariann: taktikai okokbol játszol Loki érzelmeivel: nem játszik vele. (sztem Loki kérdése volt :D)

most jönnek a Loki szerelmi szál kérdései :)

Mók_Ica 2015.04.16. 22:03:41

@Chuck Νorris: azt mondta, hogy létesítene szexuális kapcsolatot vmelyik benti lánnyal, de nem árulta el, hogy kivel....... bence visszakérdezett, hogy azért a lánynak majd szólni fog, ugye? :))))

Chuck Νorris 2015.04.16. 22:04:37

@Mók_Ica: kompenzálni kell a magassarkud.

Patrikot kérdezték, dugná e még Adrit: há hogyne.

Peti: elcserélné e a két barbit. peti: igen kéri a szőke barbit

akdestroyer 2015.04.16. 22:05:41

Gyula dugnád valamelyik platformcipős "modell"bulát?
Gyula: -Há' mint az állat.
Ez tetszett :D

Mók_Ica 2015.04.16. 22:06:24

@Chuck Νorris: az nincs 50 cm :))))

loki kedveli mariannt.... nagyon..... aham.... látjuk...... főleg az altesti szerszámaival :))))

Chuck Νorris 2015.04.16. 22:07:04

Loki: érzel e valamit Marcsa iránt? igen nagyon kedveli, szimpatizál, blablabla, dugná ezerrel. Loki tudja hogy ez peti kérdése volt, és most ök a slágertéma miután az AdriPatrik téma már uncsi. Peti szerint Loki már nem játszik, belehabarodott Marcsába

Mók_Ica 2015.04.16. 22:08:04

háááááááááááááát..... ez nem volt nagy szám pandora..... dugnál? szimpatizálsz? mit érzel? + bónusz: adri paca f@szkodás..... pfff

Schlomo Goldberg 2015.04.16. 22:08:05

Hát ez az egész nagyon szar volt eddig.

Chuck Νorris 2015.04.16. 22:08:55

Adri és Patrik vitázott mint egy aranylakodalmas házaspár

Mók_Ica 2015.04.16. 22:09:11

megint reklám???? pffffff

Schlomo Goldberg 2015.04.16. 22:09:35

Becksné megint becsokizott.

tvbuzi 2015.04.16. 22:09:45

Adriennt küldjék már haza, kösz.

Chuck Νorris 2015.04.16. 22:10:05

ja nem sok minden történt ma eddig. visszahivhatnák Melanit, régóta száraz az udvar

Schlomo Goldberg 2015.04.16. 22:10:20

@Chuck Νorris: Tortaszelő kést meghúzná Becks Adri nyakán, tapsikolnék.

2015.04.16. 22:10:38

ugyan peti ha apol még bent lenne folyton a seggében lógnál mit irigykedsz egy kis románcra? :DDD

gólyamajom 2015.04.16. 22:10:54

@akdestroyer: és milyen kis szemérmesen mondta...bár amikor megkérdezték, h azért szólna-.e előtte a csajnak, vagy csak dugná, nem volt meggyőző :D

gólyamajom 2015.04.16. 22:11:27

@Schlomo Goldberg: nincs messze az az idő sem.... a következő jajjj de kövér vagyok hisztinél meglesz :P

Chuck Νorris 2015.04.16. 22:11:46

Snezinek abban igaza volt, hogy a szöke barbit bármelyik sarokba beállithatnák, nem tünne fel. most komolyan tök normális=dögunalmas

gólyamajom 2015.04.16. 22:13:00

@Chuck Νorris: vagy veszekednek, vagy dugnak :D

Zoe_the_Genius 2015.04.16. 22:13:17

@Rayen: viszont sokat dobnak Mariannon a színek nem? Az a seszínű cipő pl úgy kuka ahogy van. Maris, azonnal baszd ki a picsába ha a tiéd volt, ha szponzor cucc akkor nyírd ki a stylistot.

Zoe_the_Genius 2015.04.16. 22:14:09

@gólyamajom: ja, de ez a Paca továbbra is egy jólelkű srác, nem nagyon foglalkozunk vele, de engem mindig meglep ahogy legyint a skizora.

Chuck Νorris 2015.04.16. 22:14:10

Petinek az a baja hogy Marcsára hajt, viszont Loki utban van, Marcsának viszont tuti Bence kell. az az érzésem elöbb utobb Loki és Peti is koppanni fog :D

Chuck Νorris 2015.04.16. 22:16:03

@Zoe_the_Genius: simulékony nagyon, én birom , kicsit olyan nagy gyerek tipus és a hülyeségekben csak Loki a társa. lenne még 1-2 ilyen fiu/lány benn, több marhaság történne :)

Zoe_the_Genius 2015.04.16. 22:17:43

@fosch9: Maris valóban számító ember a szó sokaknak rossz, nálam jó értelmében. Van kinti élete, gondolom sokban függ a későbbi megítélése az itteni szereplésétől, de azt is gondolom, hogy az egyetlen pasi akit magamra rángatnék vagy begáncsolnám az ágyba pillanat alatt, az a Loki, mert: érzelmes, van esze, vicces, vállalja, hogy idióta. kimutatja, meglátja, megéli, nem kumja el a helyzeteket, elbassza, helyrehozza, szóval úgy idióta ahogy van. Nem szürke. És ha már Stanley-nek hívják, talán tud is valamit:)))

Chuck Νorris 2015.04.16. 22:18:03

Bence gyözködi Tinát vmi B tervröl, mert egy ismeretlen lányt akar maga mellé... Marcsa? :D:D

Mók_Ica 2015.04.16. 22:18:57

@Ditti82: sztem pornós barbi.....

gólyamajom 2015.04.16. 22:19:25

@Zoe_the_Genius: Nekem Paca a kedvenc szereplőm, a maga egyszerűségével :D

Chuck Νorris 2015.04.16. 22:19:38

peti és Loki taktikázik, vkiben egy Kigyó2-t látnak. nem tudom kivenni ki az :)

gólyamajom 2015.04.16. 22:20:02

"Hiányom van" Loki :D

2015.04.16. 22:20:39

nórin volt sneci szemüvege
gyula nórit dugná szerintem

loki meg csak ezt az ómaperverzet ne dugja hiányában a többi mehet

gólyamajom 2015.04.16. 22:20:42

Na ez azért beteg... sminkelje ki magát, és feküdjön vissza... óbazdmeg

Chuck Νorris 2015.04.16. 22:20:46

@gólyamajom: nekem is Loki mellett. a 2 legnagyobb csibész :)

gólyamajom 2015.04.16. 22:21:53

@fosch9: Gyula a kulcslyukat is már. Gyuláűval és Bencével együtt...

Schlomo Goldberg 2015.04.16. 22:22:20

Kit neveztek ki kígyónak?
Lepkés rámászik Ivarra, rohadt kínos. :)

Chuck Νorris 2015.04.16. 22:22:57

Gyula és Nóri éjjeli jelenete, elég vicces idézni nem tudom, Gyula ironizál, kérdezi nórit hogy mehetett tönkre a klapcsolatuk, hogyan juthattak idáig :)

Ditti82 2015.04.16. 22:23:05

Nóriék mi a fenét csinálnak? :D

Mók_Ica 2015.04.16. 22:23:25

@Chuck Νorris: pornósbarbi...... és azt is megtudtuk, hogy csoffadt a valamije.....

@gólyamajom: hát eléggé..... mondjuk tényleg fura a feje smink nélkül :)))

nóri hamarosan megutáltatja magát gyulussal is.....

Chuck Νorris 2015.04.16. 22:23:56

@Schlomo Goldberg: az aktmodellt sztem. de ez csak tipp

gólyamajom 2015.04.16. 22:24:08

Most meglepett Loki érett gondolkodása.

Schlomo Goldberg 2015.04.16. 22:24:42

Botox a legjobb nő a hotelban Loki szerint. Bottal nem piszkálnám.

melaena 2015.04.16. 22:25:29

Gyula tud udvarolni.

Chuck Νorris 2015.04.16. 22:26:07

a kendőzetlen valóság Pamelával és Berkivel: vendég Madár Vera

introverted22 2015.04.16. 22:26:44

Nos... az előzetes alapján holnap lesz mit nézni...

Mók_Ica 2015.04.16. 22:28:09

breki sezlonyt imádja, petit utálja...... breki ma is bevett vmi pörgetőt???

Chuck Νorris 2015.04.16. 22:29:18

hát nagyon ugy tünik hogy : Adri-Patrik, Nóri-Gyula, marcsa-Bence, Barbi-Peti és Tina-Loki és az aktmodell meg kiesik.. de elvileg ö nyert nem? :)

gólyamajom 2015.04.16. 22:29:38

@melaena: Pszichopata, de min tha nórinak imponálna :D

Chuck Νorris 2015.04.16. 22:30:55

háháhá Loki beboritotta marcsát csónakostul, az meg felbaszta az agyát, fél hogy kiolvad a botox a fejéböl

Mók_Ica 2015.04.16. 22:31:15

breki ma különösen kecseg.....

Mók_Ica 2015.04.16. 22:32:13

@Chuck Νorris: botox azt mondta az öfibe, hogy kicsit rájátszott.... műbalhézott, mert kicsit sok neki loki ...

2015.04.16. 22:32:25

lokink tényleg elveszett
bár a forgatókönyv eléletet most simán elhinném erről a szárálmi szálról

mindenestre botox most átáll petihez
nórit meg sztem gyula előbbutóbb tuti megpocsíkolja

kgyó2 szerintem Barbara az ómapervert

Chuck Νorris 2015.04.16. 22:34:23

mariann fél hogy lekési a pandórát a vizes haja miatt. ezt a hülye dumát :)

Chuck Νorris 2015.04.16. 22:36:03

@Mók_Ica: lehet, a nöknél sosem tudni :) ezért csinálja jól Patrik mert az kb leszarja Adri höbörgését :)

Chuck Νorris 2015.04.16. 22:37:24

Loki gyönyörü virágcsokrot szedett :)

Múmin89 2015.04.16. 22:37:27

Valaki mondja már meg, hogy hirtelen miért lett Barbara kígyó? Lemaradtam vmiről?

Rayen 2015.04.16. 22:37:31

Komolyan az egész ÉÉ erről a hisztiről szól? Kikapcs.

Mók_Ica 2015.04.16. 22:38:14

@Chuck Νorris: loki virágot szedett botoxnak :)))) te is szednél??? :))) és még mindig várom a zumba-beszámolódat :))))

Mók_Ica 2015.04.16. 22:39:00

@Rayen: breki bevett vmit és pörög + köcsögösködik.....

Bride 2015.04.16. 22:39:41

Vera miert adott Berkinek egy locsolokolnit azzal a mondattal, hogy "tessek, igy husvet ELOTT"?
Az EE sem elo? :O

Chuck Νorris 2015.04.16. 22:41:24

@Mók_Ica: persze hogy szednék, rengeteget, föleg az első héten. aztán ha má elkaptalak.... :)
a zumbárol nicns nagy sztori takaritás közbe zumbáztam SODra

gólyamajom 2015.04.16. 22:41:36

@Múmin89: mindig van valaki, akit utálni kell, lehetőség szerint közösen és nagyon. . .

Rayen 2015.04.16. 22:42:19

@Mók_Ica: Breki adja alájuk a lovat, de a két nő nyivákolását nem bírom inkább. Az évszázad tragédiája, Marokmarcsának vizes lett a haja a mödansziéban.

introverted22 2015.04.16. 22:45:30

@Bride: Arra én is felkaptam a fejem. Berki elég gyorsan igyekezett elhallgattatni...

Mók_Ica 2015.04.16. 22:46:39

@Bride: eddig csak sejtettük, hogy nem élő..... most már tudjuk is :))))

@Chuck Νorris: hmmmmm..... csak 1 hétig udvarolsz???? mondjuk takarítasz is.... ez azért elég jó pont..... vasalsz is??? (egyébként miJaza SOD??)

@Rayen: breki pamelát oltja mindig..... néha nagyon durván .....

Chuck Νorris 2015.04.16. 22:47:08

madár vera bohém játék egy egzotikus szigeten :)

Mók_Ica 2015.04.16. 22:48:18

@Chuck Νorris: facebook-os hozzászóló szerint nóri = chuck nóri :)))

Chuck Νorris 2015.04.16. 22:48:35

@Mók_Ica: sokmindent csinálok de legtöbbjét csak muszájbol :) System of a Down :)

Mók_Ica 2015.04.16. 22:52:12

@Chuck Νorris: hááááát.... van egy olyan megérzésem, hogy te nem zumbáztál..... :)))) headbang.... talán.... :))))

chuck nóri, mert mindent túlélt eddig :)))

skylaner88 2015.04.16. 22:53:12

@Bride: Igen, en is neztem h wtf. De akkor a FB kommentek honnan vannak? Szerkesztok irjak?

2015.04.16. 22:53:39

holnap egész nap azt olvashatjuk majd h loki milyen bunkó volt mert
belökte a vízbe hisztérikamarit

Chuck Νorris 2015.04.16. 22:54:34

@skylaner88: rá kell keresni egyre, mikor irhatták, de mindjá ránézek mai e.

2015.04.16. 22:56:18

ezt a madár verát nem erőltetném

Mók_Ica 2015.04.16. 22:56:35

@skylaner88: vki azt írta itt, hogy a facebook-on közel s távol nem látott olyan üzeneteket, mint amiket beolvasnak.....

Mók_Ica 2015.04.16. 22:57:25

@fosch9: háááát.... én sem.... volt már más, jobb vendég.....

2015.04.16. 22:58:27

@gólyamajom: jobb később mint soha :)
@Mók_Ica: bocs icike fagy ez a k.gép egész este :D nem tudom mire nem válaszoltam, de egyetértek

2015.04.16. 23:00:14

@Zoe_the_Genius: áháhá, ezt a kommentet imádom :)
ÉÉben az első kiesés után mari azt mondta egyedüli akit férfiasnak és vonzónak talál az loki
sztem forgatókönyv az egész cirkusz amit művelnek most

Mók_Ica 2015.04.16. 23:00:36

@fosch9: drága, mindenre válaszoltál :)))) madár verával kapcsolatban értettem egyet veled :))))

Chuck Νorris 2015.04.16. 23:00:53

madár vera engem sem nyügöz le de legalább megtudtam hogy costarica egy sziget

2015.04.16. 23:00:57

@Mók_Ica: erőltetett műmájer a nő

Chuck Νorris 2015.04.16. 23:01:55

@Mók_Ica: jovan bevallom, nem. de majdnem megpróbáltam :)

2015.04.16. 23:02:36

@Mók_Ica: köszönöm :D
@Chuck Νorris: ne mondd már h pont nem tudta csaknorisz :DDD hát csaknorisz mindent tud

Mók_Ica 2015.04.16. 23:08:37

@fosch9: nem egy nagy szám.... :((

@Chuck Νorris: nincs titok előttem :)))) ezt ne felejtsd el :))))

Chuck Νorris 2015.04.16. 23:08:59

@fosch9: én ugy tudtam kontinensen van, de ugy tünik, vágtak délre is vmi csatonát amiröl lemaradtam :)

Chuck Νorris 2015.04.16. 23:09:52

@Mók_Ica: nagy nyomozo vagy, nyitott könyv vagyok neked látom :)

Chuck Νorris 2015.04.16. 23:11:49

Amugy Costa Rica a világ legboldogabb országa, és a csupsz tulélökbe lhallottam évente 300 kigyómarás történik. van vmi hirhedt kigyót ott, vmi lándzsa vagy snezi nem emlékszem hogy hivják :)

Mók_Ica 2015.04.16. 23:11:52

@Chuck Νorris: agatha christie-n nőttem fel :))))

Ne küldj levelet 2015.04.16. 23:12:12

Ez az éjjel éden mikor készül?

Chuck Νorris 2015.04.16. 23:13:21

nóri és gyula beszélgetése elég vicces :)

Mók_Ica 2015.04.16. 23:13:29

@Ne küldj levelet: ez a nagy kérdésünk nekünk is :)))) (a mondás és a felirat szerint élő.....)

Mók_Ica 2015.04.16. 23:14:11

@Mók_Ica: @Ne küldj levelet: nem volt ott régebben az élő felirat? most nincs.... :o

Chuck Νorris 2015.04.16. 23:14:47

@Mók_Ica: azokat én is olvastam, meg láttam sok Columbót, Derricket, meg Kojakot is. szal lehet átverlek :)

2015.04.16. 23:15:11

@Mók_Ica: egyik nap véletlenül láttam pár percet a tv2-s sorozatból ott is nagyon gyenge szinten nyomta
@Chuck Νorris: kirágták a kis fogukkal hogy sziget lehessen :D

2015.04.16. 23:16:27

@Chuck Νorris: én már két órája megmondtam h lesz itt még valami nézd hogy simogatja a hátát

Mók_Ica 2015.04.16. 23:17:32

@Chuck Νorris: szereted a krimiket? akkor jó :)))) kaptál egy jó pontot :)))

@fosch9: jajjj..... és nem lett maradandó károsodás a retinádon? :))))) (én nem nézem.... nem bírom...)

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.16. 23:18:46

@Mók_Ica: Hahócsi. Most néztem meg a mait. Hogy van az, hogy a két új csaj megint arról beszélt, hogy a leggyengébb láncszem a Nóri. Fel sem merül bennük, hogy Nóri bent van majdnem 40 napja. A méregerős Snezi, meg a szexbombák otthon.:))

Mók_Ica 2015.04.16. 23:20:31

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: nóri új neve: chuck nóri :))) mindent túlél :)))
de tuti van vmi gáz a viselkedésével, mert nem nagyon szeretik bent.....

2015.04.16. 23:20:33

Pro4-en Odd Thomas megy ha vki szintén rajongója a könyvnek értékelni fogja :)

2015.04.16. 23:21:40

@Mók_Ica: csak néztem mint rozália a moziban

HufnágelSteve 2015.04.16. 23:24:07

@beacska: A trollokat pedig etetni kell, mert éhesek állandóan. Én csak tudom, hisz én is az vagyok, hisz sok dolog illik rám. 1. Soha vissza nem térő alkalom vagyok, ha állandóan visszatérnék bumeráng lennék. 2. Elég sokszor és sok hangnemben tudok böfögni, sőt ha olyat ettem a műsor mellett, alatt, előtt és után is tudok. 3. Elismerem nem néztem végig, belepislantottam, sőt így ültömben belealudtam az ÉÉ-be és a posztok olvasásába, mert kevés alvás és 12 óra meló után vagyok, csak a reklám hangereje ébresztett. 4. Messze felül állok, bár most ülök sokak felett, mivel a 9. emeleten lakom. ;)
Ezzel nem ShabbyBear-t akarom védeni, de vannak olyanok, akik érzelmi alapon nézik a műsort és saját hangulatuk alapján posztolnak. Jobb kedvelem általában én is a taktikusabb játékot, de ha olyan a hangulatom, akkor belekötök az élő fába is. Amúgy a nyíltan véleményt felvállaló, becsületes kamikaze figurákat is kedvelem.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.16. 23:29:26

@fosch9: A zOgre szereti a madarakat:DDD Az miccámít, hogy a néző mit akar?:)))

Mók_Ica 2015.04.16. 23:29:35

@HufnágelSteve: nem a véleménnyel van baj sosem :))) hanem a kommenttársak fikázásával és minősítésével.... na, az tök felesleges....
ja, és felettem is állsz.... de csak 1gyel :)))

Mók_Ica 2015.04.16. 23:31:02

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: amilyen jól indított ogre az elején.... most visszatért a bunkó énje..... szóval nem változott....

@fosch9: :))))

Morfologista 2015.04.16. 23:32:48

Ezt pofázom már hetek óta, hogy az ÉÉ se élő, és a szerkik írják a kibaszott facebook üziket is. A TV2 egy ratyi. Nem az a baj, hogy nem élő az ÉÉ, miért lenne élő, milyen olyan pluszt nyújt az, ha élőnek hisszük? Semmit. Mi a faszért nem lehet bevállalni, hogy nem élő? Miért kell hülyének nézni az embereket?

2015.04.16. 23:35:32

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: az nem cámít :DD imádom a dumádat :D
@Mók_Ica: :D

senki más Odd Thomas rajongó csak én?

Morfologista 2015.04.16. 23:36:57

Egyébként mi a konszenzus? Ki repül holnap? Szerintem csak Gyula tud beleszarni a palacsintába riherongyBarbarával kapcsolatban, de ne legyen igazam, szóval repüljön Barb2. Mondjuk itt is érdekes, hogy Loki meg Peti már este elkezdte kutyázni a ribancot, de nem tudjuk, hogy miért. Egyszerűen hirtelen public enemy lett belőle, de a miértből egy snittet sem láttunk. Mégis mi a faszt művelnek a TV2-nél?????????

kamilla123 2015.04.16. 23:37:38

@fosch9: na végre egyetértünk. MAdár Vera annyira modoros, h rossz nézni. Mi a fenének hívják be vendégnek?

Más: Tina nem úgy néz ki egy az egyben, de még stílusra is, mint Béres Alexandra? neki is ffi feje van, de kedves, mosolygós ffi, sok hajjal és izommal:-)

Ha Gyula megdugja Nórit, akkor már tuti nem dobja ki, szóval akkor Tinának mindenképp Bencushoz kell állnia, hogy Barbara2 kiessen. És ezt nem is lehetne rossz néven venni tőle, mert végül is Barbara miatt kellett SNezinek hazamennie.

Amúgy ha a VV-ben Robin eredetileg Dávid volt, de nem akartak kettőt és ezért Robin lett, akkor Pornós Barbi nem kaphatott volna más nevet? Ez így sokszor zavaró.

kamilla123 2015.04.16. 23:38:14

@kamilla123: az első évadban is ezért lett második Ádámból Szöszi. Mert a Don is az volt

2015.04.16. 23:38:33

@Morfologista: én bencét nem értettem h ha KI? áll be mögé akkor nem választja tinát de ha nem áll oda akkor álljon oda tina - sztem tina sem értette
bencét tippelem barbara megmentőjének

2015.04.16. 23:41:11

@kamilla123: örülök :D
gondolom a tv2 szuper (sic) sorozatának sztárjaként (sic) néha még majd látjuk :-O (broáf)
gyulust bírom főleg ha nórit megfűzné :D
pornós barbi lehet simán ellenszenves a fiúknak meg hát jár pasiról pasira kilincselni, csak beszélnek egymással a fiúk és kiderül

ZLATAN 2015.04.16. 23:45:53

Natural (muhhhhahaha) Bence sírt már??

ZLATAN 2015.04.16. 23:48:43

Lekéstem a pörgést..:(( Szomorú vagyok.

2015.04.16. 23:50:48

@ZLATAN: odd thomasozz velem

Morfologista 2015.04.16. 23:51:31

@fosch9: Amikor Bence-Loki-Botox hárman beszélgettek a TV-szobában, akkor nem az volt a mondás, hogy Loki-Noir, Peti-Botox, Bence-Barb1? Ezek alapján én végig úgy értettem azt amit a Tinának mondott, hogy az A terv az, hogy beáll Bence mögé Barb1 és akkor Bence, tuti őt választja...

2015.04.16. 23:54:16

@Morfologista: logikus amit mondasz bár loki ágált noirka ellen de bence szemszögéből nemigen lehet más választása, nagyon nem tudtam őt követni

ZLATAN 2015.04.16. 23:54:59

@fosch9: Nem ismerem O.T.-t :(

Mók_Ica 2015.04.16. 23:58:05

@ZLATAN: jobb későn, mint soha :)))

2015.04.16. 23:59:34

@gólyamajom: jó éjt
@ZLATAN: regény, minden repüléskor veszek egy részt :D

jócakát mindenkinek

kamilla123 2015.04.17. 00:00:30

@fosch9: ja, nem úgy értem,h ne legyen pornós barbi, hanem hogy a szerkik miért nem adtak neki más nevet, mint barbara?

ZLATAN 2015.04.17. 00:01:37

@fosch9: A repülést úgy érted, hogy valamit hmmm...beviszel a szervezetedbe? (pszichoaktív vegyületre gondolok)

Mók_Ica 2015.04.17. 00:02:06

@fosch9: jó éjt :))

@ZLATAN: hmmm.... hogy szólítsalak???? :o

2015.04.17. 00:02:33

@kamilla123: jaja értettem :) végül is egy fantázianév is elkelne
lehetne pl zizi

2015.04.17. 00:03:30

@ZLATAN: neeem, csak hagyományos reptér :D
@Mók_Ica: :*

ZLATAN 2015.04.17. 00:03:35

@Mók_Ica: Amit érzel, ne fogd vissza magad!!

ZLATAN 2015.04.17. 00:04:07

@fosch9: Miért repkedsz annyit? Vadászpilóta vagy?

Mók_Ica 2015.04.17. 00:07:12

@fosch9: :*

@ZLATAN: akkor gondolkoznom kell........hogy-hogy ilyen későn??

2015.04.17. 00:08:54

@ZLATAN: nem :) csak hobbiutazó :D
reggel elolvasom mit romantikázok Icussal :)

ZLATAN 2015.04.17. 00:12:12

@Mók_Ica: Dolgom volt ICA. A B tervem hol van?

ZLATAN 2015.04.17. 00:13:18

@fosch9: Minden nap hobbiutazol?

Mók_Ica 2015.04.17. 00:18:06

@ZLATAN: nem tom.... nem láttam... hiányzik is..... reménykedj, hogy jön még.... holnap színt kell vallanod :)))) én pedig megyek álmodozni... ööö álmodni az ágyikómba...... :)))

ZLATAN 2015.04.17. 00:19:03

@Mók_Ica: ICA...Ilyen korán?? Pedig hoztam krémet is...:(( Szép álmokat!

Mók_Ica 2015.04.17. 00:22:04

@ZLATAN: ez jól hangzik.... még el is csábulnék, ha holnap nem kellene ébresztő órára kelni ... korán ...... pihenj rá a holnapra :))))

ZLATAN 2015.04.17. 00:26:40

Valamiért nem jelenik meg, amit írok.

ZLATAN 2015.04.17. 00:27:07

@Mók_Ica: Azt hittem szeretsz...Hátba szúrtál.

Mók_Ica 2015.04.17. 00:27:37

@ZLATAN: éééén??? miért????

ZLATAN 2015.04.17. 00:28:32

@Mók_Ica: Mert alszol, amikor van nálam krém.

ZLATAN 2015.04.17. 00:30:41

@Mók_Ica: Ahhoz nem kell krém :)))

Mók_Ica 2015.04.17. 00:32:18

@ZLATAN: akkor masszírozz... a vállaimra és a hátamra nagyon jól esne :)))

ZLATAN 2015.04.17. 00:34:23

@Mók_Ica: ICA...Ez jól hangzik, de ugye nem hagysz magamra utána? :))

Mók_Ica 2015.04.17. 00:35:09

@ZLATAN: itt beszéljük ezt meg? :)))

ZLATAN 2015.04.17. 00:36:10

@Mók_Ica: 38 napja vagyunk itt összezárva. Nincs ebben semmi szégyen. A riportban már bevallottam, hogy kívánlak.

Mók_Ica 2015.04.17. 00:37:09

@ZLATAN: csak a kis szőrös testem kell, mi? :)))

ZLATAN 2015.04.17. 00:38:19

@Mók_Ica: ööö...mennyire szőrös?

Mók_Ica 2015.04.17. 00:39:08

@ZLATAN: láthatod a képen :PPPPP

Mók_Ica 2015.04.17. 00:41:52

@ZLATAN: csupasz mókus??? brrrr .....te kis szadista :PPP

ZLATAN 2015.04.17. 00:44:50

@Mók_Ica: Akkor lennék szadista, ha arra gerjednék, amikor perzsellek...De szerintem te élveznéd. Pandorán fel is teszem majd ezt a kérdést! :))

Mók_Ica 2015.04.17. 00:46:34

@ZLATAN: még jó, hogy csak 1 hét múlva lesz a következő :)))
én nem szeretem, ha kínoznak...... kedvesen masszírozz..... az pont jó lesz :))

ZLATAN 2015.04.17. 00:47:51

@Mók_Ica: ICA!! Építsünk bunkert azonnal!!

ZLATAN 2015.04.17. 00:52:20

Én már két sátrat is építettem, az egyik nagyobb, mint a másik, de a kisebb keményebb, mint a nagyobb!! :))

Mók_Ica 2015.04.17. 00:54:18

@ZLATAN: ügyes vagy :PPPP és melyik sátor az enyém???

ZLATAN 2015.04.17. 00:57:24

@Mók_Ica: Mindkettőt neked készítettem. :))

Mók_Ica 2015.04.17. 00:59:07

@ZLATAN: cukker vagy :)))) használjuk? :PPP

ZLATAN 2015.04.17. 01:00:17

@Mók_Ica: Ha nem zavarnak a kamerák...:))

Mók_Ica 2015.04.17. 01:01:25

@ZLATAN: nem a kamerák miatt épült a sátor??? :PPPP remélem nem fog összedőlni......:PP

ZLATAN 2015.04.17. 01:02:35

@Mók_Ica: Ezt csak akkor tudjuk meg, ha kipróbáljuk...Előtte esetleg közös zuhany? Fürdőruhában jössz?

Mók_Ica 2015.04.17. 01:04:16

@ZLATAN: mindenképp zuhany..... persze szigorúan fürdőruhában......:))))

ZLATAN 2015.04.17. 01:06:48

@Mók_Ica: Köszönöm ICA. Most úgy érzem, hogy el kell mennünk aludni. Félek, hogy nem tudom tovább türtőztetni magam és attól is tartok, hogy csak taktikából fogsz velem sátrazni.

Mók_Ica 2015.04.17. 01:08:37

@ZLATAN: kitartottam melletted, remélem értékeled :)))) aludjunk :)))) kiskifli/nagykifli jó lesz??? jobboldalra fordulva? :)))

ZLATAN 2015.04.17. 01:11:24

@Mók_Ica: Kiváló. Éppen kérni szerettelek volna!! Holnap párválasztó, ha most mögém állsz, akkor végig fogjuk vinni a játékot! Ígérem!! Szép álmokat! :))

Montezuma13 2015.04.17. 01:17:46

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan:
Egyetértek. Minden újonnan bejövő Ivar Nórit akarja kirakni. Csak azt nem értem miért? Én sem kedveltem az elején, de komolyan mondom már kezdek vele szimpatizálni, mert annyira és annyian leértékelik, és mindig őt akarják kitenni a hotelból, pedig szerintem ő egy komoly lehetőség bármelyik srácnak. Kérdés, hogy ez a Gyula nevezetű felismeri ezt vagy sem. Ők ketten ha használnák a józan eszüket, akkor sokáig eljuthatnának, hiszen nincs olyan srác, aki Nórit választaná és mögé állna (sem benti, de újonnan bejövő sem) és szerintem nincs olyan lány sem, aki Gyulát választaná párnak (sem benti, de újonnan bejövő sem). Ezért lenne nyerő az ő párosuk, ha kitartanának egymás mellett. A surranópályán befuthatnának.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.04.17. 04:37:30

És igen, sikeresen bealudtam. Ez nem jó jel...

2015.04.17. 07:37:48

@ZLATAN: sajnos nem
@Mók_Ica: nagyon jókat röhögtem az éjjeli alkotásotokon :D

Zoe_the_Genius 2015.04.17. 09:05:36

@gólyamajom: én nem választanék, de egyenes gyerek, sokszor mondtam, hogy jól kezeli Adrit és még a hülyeségben is benne van, kérdés, ha komolynak kell lenni az vajon megy-e?

Mók_Ica 2015.04.17. 09:13:38

@fosch9: nem hagyott aludni....de majd ma színt kell vallania :))))
süti beállítások módosítása