Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Castle 7x19 – Habeas Corpse

2015. április 15. 15:00 - Zenóbia

A sikátorban menekülős pasi szerint meg tudják beszélni, de az üldőzős autós szerint meg nem, szokott ez így lenni. Beckett is okos, meg Alexis is okos, szex megint nincs, mert hulla van helyette. Viszont pénteken buli lesz, jótékonysági rendőrbál, tehetségkutatóval, hű bazmeg. Ryan és Espo fel is lépnek, már kétszer megnyerték, tavaly Dirty Dancing, ugye viccelnek? Szerencsére Castle nem indulhat, remélem, ez így is marad. A hulla névtelen, fejbebaszták egy csővel vagy baseball ütővel hajnali egykor, a szemtanúnak sikerült a hátsó fényszórókból megállapítani, hogy sportkocsi volt. Nabazmeg. Már nem is névtelen, mert ő Richie a „Pitbull” Falco, baleseti ügyvéd, reklámja is van a tévében, amit mindenki látott, csak Ryan nem. A pasas feje egy kutya testére van ráapplikálva, és úgy magyarázza, hogy ő a kis emberek ügyvédje, szerintem nem baseball ütővel kellett volna kinyírni, hanem szétmarcangoltatni kutyákkal. Az irodájában nyolvanhárom gipszelt kisember várja a sorát, na, mire odaér Richie, pont meg is gyógyulnak. Castle szerint mind szimulál, ennek bizonyítására az egyikhez hozzávág egy galacsint, de az pont mégsem szimulál.

7x19_castle1.jpg

A titkárnője szomorúan simogatja az otthagyott nyakkendőjét, mert szerelmes volt belé, és szerinte nem egy aljas kihasználós görény fasz volt, hanem tényleg rendes. Az utóbbi napokban üldözési mániája volt, joggal. Azon a környéken, ahol kinyírták, van egy kórház, oda járt ügyfeleket szerezni magának. Meg mezőn is sétálgatott, mert virágpor van a gatyáján, és mellesleg sokkolóval kínozták valamiért, a halála előtt egy órával. Nemhiszemel, Castle és Beckett mégis indulhat a versenyen, és szent meggyőződése nyilván, hogy ők fognak nyerni, bár azon is nehezen lépek túl, hogy Espo és Ryan hónapok óta próbál. Castle szerint kurva jók lesznek, mert köztük van kémia, és majd előadják azt a dalt, amit amúgy a zuhany alatt szoktak énekelni pucéran. Csak most nem lesznek pucérak. Vagy de, akkor tuti nyernek. Mármint főleg Beckett miatt. Richie-t a kórház parkolójából elrabolta egy sportkocsis faszi, Derek Bolt, aki meg volt amerikai focis, ehhez mérten simán megpróbálja bevetni a múltját, de legyűrik. Hát, Derek a Villám nem túl okos. Viszont nem csap kétszer ugyanoda. Beszarok.

7x19_castle2.jpg

Na, Pitbull vitte csődbe, mert nyert ellene tavaly egy pert, és ettől annyira megszerette, hogy inkább felbérelte, hogy segítsen neki egy apasági perben. Vagy kettőben. A lényeg, hogy találkozniuk kellett volna, Richie nem ment el, ő meg kérdőre vonta. Valami adósságrendezésről hadovált, amit nem tudott lemondani, és végül elvitette magát egy étterembe, ahol találkoznia kellett valakivel, mert ha nem ér oda, eljön a világvége, és elárasztanak minket az óriási emberevő hangyászsünök. Így meg fejbekúrták egy csővel. Espo mankóval jár, mert meghúzta a térdét, de még így is fogadást provokál, hogy leverik Beckettéket. Amúgy ez vicces, főleg, ahogy befogta Ryan száját két ujjal, és nekiállt kotkodácsolni Kate-nek, és tuti kamu a mankó. Nos, Pitbull felhívta az ex-feleségét, Elise-t, akivel évek óta nem beszélt, azzal, hogy helpme. Elise viszont azt mondta, hogy bekaphatod, oldd meg magad, mert nem voltak túl szép emlékei a sztárügyvédről, aki aztán drogos lett és alkesz, míg mindent el nem vesztett, beleértve őt is.

7x19_castle3.jpg

Közben szólt a titkárnője, hogy betörtek az irodába, elvitték Richie laptopját és az összes aktáját, illetve megvan a pasas is, akivel az étteremben veszekedett életre halálra, hogy ne küldje rá mégsem a világra a veszett hangyászsünöket. Archie Bronstein a Kalapács, a másik csodaügyvéd, akivel folyton lopták egymás ügyfeleit, és Archie  bepöccent, amikor meglátta, hogy a Pitbull le akarja nyúlni a lányt a kórházban, akinek egy kukásautó fúródott a mellkasába. De nem ő a gyilkos, mert épp valakit döngetett, amikor a Pitbullt kinyírták. Szerinte Richie nem volt olyan rendes, mint a szerelmes titkárnő szerint, hanem inkább mindent elvállalt pénzért. Mármint mindent. Úgy tűnik emberrablást vagy betörést is vállalt, mert a helyszínelők találtak az irodában felszerelést, valsz az elmúlt két napban végre is hajtotta a dolgot, legyen az bármi. A cucc között van egy papír is, városokkal, és dátumokkal az elmúlt öt évből, meg egy éjjellátó szemüveg is, ami Mr. Sampson tulajdona. Aki magánnyomozó, és ilyenekről beszélgettek Richivel, hogy hogyan lehet praktikusan eltüntetni egy hullát.

7x19_castle4.jpg

A srácok a kihallgatóban gyakorolnak. Táncot. Koreográfiával meg minden. Esponál nincs mankó, csak mondom. Castle aggódni látszik. De szerencsére a pánikot megszakítja Tory, aki megtalálta, honnan telefonált a feleségének Richie. Egy erdőből. Irány hullát keresni, hopp, meg is van. Miközben ásnak, Kate már vizionálja, hogyan fog beégni a teljes rendőrség előtt, és így sosem lesz Kapitány semmiféle kapitányságon, és különben is, tuti eltörik közben a lába is, és felkerül a netre a béna videó, és egyébként csak ő ás, Castle csak támaszkodik a sajátja nyelére. De azért fellépnek, mert most már mindegy is. Megvan a hulla, zsákban, épp kibontanák, amikor jön egy maszkos pasi puskával, összekötözi őket, aztán lenyúlja a hullát. A gyorskötöző  legegyszerűbb leszedési módja az, ha addig ütögeted a seggedhez teljes erővel, míg le nem szakad. Csak mondom, ha nem tudtátok volna eddig. Kate annyira cuki, Martha betanít nekik egy táncot, és ő meg énekel közben, de aztán bevallja Martha-nak, hogy rohadtul nem fog tudni tömeg előtt énekelni, mert ha idegenek előtt kell, akkor nagyjából sugárban fogja őket lehányni, ahelyett, hogy dalolna.

7x19_castle5.jpg

De szeretné megadni Castle-nek, amire vágyik, mert rendes feleség, meg mert tudja, hogy a férje teljesen infantilis. Höh, közben mégis jön Kimmel, így nem léphetnek fel, mármint elvileg, gondolom azért a végén mégis, vagy legalábbis most már remélem, mert hallani akarom Beckettet énekelni. Na, közben a maszkos faszi a magánnyomozó volt, de a hulla nem hulla, hanem egy bábu a zsákban. WTF. Lanie felboncolja nekik a bábut, és van három luk a mellkasán, pont olyan három luk, mint  a lánynak lett, akit felnyársalt a kukásautó. Jody épp egy bérelt autót vezetett, amikor a baleset történt, és azóta is mindenki azt kérdezgeti, hogy milyen autó volt, ahelyett, hogy annak örülnének, hogy él. Többek között tegnap egy nő is, aki azt állította, hogy a biztosítótól jött, de pedig nem. Megvan az összefüggés, a kocsi Modesto márkájú, és a légzsák szar, és minden egyes balesetnél ilyen sérüléseket okoz. Richie-nek ügyfelei voltak öt éve, és azóta minden évben volt egy ilyen baleset, amit mindig elfedtek valami mással, lásd kukásautó.

7x19_castle6.jpg

Richie valsz megtért, és úgy döntött, hogy bizonyítékot szerez a gyár ellen, de a legfőbb ellensége a volt felesége lett. Mert hogy a nő jogi tanácsadó a Modesto-nál, és tudott mindenről. Viszont ő nem tért meg. De ettől függetlenül nem ő a gyilkos, de van tippje. Látta a magánnyomozót a kórház előtt tárgyalni a Kalapáccsal, itt aztán mindenki összejátszik mindenkivel, jajj. Szóval, a Kalapács felbérelte Sampsont, hogy lopja vissza a babát, mert tudta, hogy a Modesto milliókat fizetne érte, és most Sampson szépen feladta őt, mert nem annyira van kedve börtönben megrohadni. A vallomások miatt lemaradtak a versenyről, amit a fiúk ismét megnyertek, Esponak világít a cipője. És mivel rendesek, ezért felvetik, hogy az egész Kapitányság előtt adják elő a műsort mindannyian, és majd a brancs dönt. De Castle életében először nem fogadja el a kihívást, és kiderül, hogy Kimmelt is ő kérte meg, hogy vállalja már el mégis a fellépést, mert rájött, hogy Kate nem tud idegenek előtt danolni. Óh, a romantika, és a végén kapunk egy sejtelmes pucéran dalolós fürdőzést, cukkerek.

7x19_castle7.jpg

Címkék: castle
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ralome 2015.04.15. 19:03:39

A hogyvolt is cukker volt, kösszencs! :-D (Ui.: nemrég az egyik Alexandrában a kezembe fogtam egy Nikki Heat-könyvet. Pont mint Ryan.)
süti beállítások módosítása