Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Rendezte: Éden Gyula

2015. április 14. 10:00 - Chat Géza

Csak kérni kell és megadatik. Valamikor felmerült, hogy az egyik Éden Éjjelben volt egy elég fura rész. Nos, ez volt az. A hangsávok továbbra sincsenek kellően masterelve, de az indokolatlan szakmaiatlankodásomat inkább mellőzzük. Amúgy sem az a 4-5 tőmondat mentené meg ezt az iszonyatos rövidfilmet, aminek amúgy a magyar B-filmek etalonjának kellene lennie. És akkor most jöjjön egy kis kedvcsináló. A történet egy fiatal párról, Ádámról és Nóráról szól, akik elmennek egy ázsiai étterembe, ahol hirtelen minden rosszra fordul: a legjobb szakéből kérnek, de csak valami szart kapnak, különleges ételt kérnek, de csak bambuszt kapnak, azt meg egyék csak a pandák, baszki. A hirtelen felháborodás után, de még a panaszkönyv kikérése előtt feltűnik egy terhes nő és irgalmatlan óbégatásba kezd. A személyzet pánikba esik, a szobornak hitt testőrök egy bottal megölnek mindenkit, még magukat is. Egy valaki azonban mégis túléli a halálos vacsorát. Hogy ki? Ádám, mert végig egy bárszék lábába kapaszkodva remegett és imádkozott az életéért. Az étteremvezető is megérkezik és kiborul a felfordulás láttán, hogy már megint mindenhol hullák hevernek. Mivel az üzlet az első, és Ádám emberhúst jött enni, gyorsan visszaültetik a helyére és a néma lány ötletére hagyatkozva Ádám barátnőjét fogják felszolgálni. a vendég elégedett, az étel ízletes, a néma lány is megszólal, amibe belehal végül... MERT AZ ÉDEN RESTAURANTBAN BÁRMI MEGTÖRTÉNHET.

Címkék: éden hotel
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zsoofka 2015.04.14. 17:07:06

De vajon mire gondolt a költő amikor ezt a művet kigondolta, eljátszotta, adásba engedte?

SEHERIKE23 2015.04.14. 20:07:04

Nekem nem tetszett. Arról nem is beszélve, hogy a hang borzalmas volt. Alig lehetett érteni valamit. Szóval, egy nagy szar volt az egész, amúgy az ÉH. is az! Süllyed egyre lejjebb....

bigél 2015.04.15. 07:10:52

Nekem tetszett. Igaz most nem néztem meg újra, de láttam az ÉÉ-ben. Elég szürreális volt számomra, de bírom az ilyet.
süti beállítások módosítása