Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éden Hotel 3x34 - Semmi csöcs, csak a taktikázás

2015. április 10. 08:56 - Chat Géza

eh8.png

Beton a tőle megszokott vehemenciával és a jól ismert nazálisaival üdvözöl minket a partról egy szál fehér pólóban és egy hosszában csíkos kisgatyában, mint egy aranytestű isten. Azt mondja ma borul a matek, újratervezés indul. Ma Gyula fogja a hátán cipelni a show-t, szóval ez sem lesz egy csöcsökben fuldokló 18+-os adás. :(

A reggeli rutin után, kávé, cigi, kloákázás, Pjotr és Gyula megbeszélik a nagy taktikát. Konkrétan négyszer kellett újranéznem ezt a részt, hogy felfogjam az Esküvői Videós cseles taktikáját. Lehet, hogy még korán van plusz én sem vagyok egy elmebajnok, de Gyula olyan szinten túltolta a Sneci kibaszásáról szóló tervet, hogy az már művészet. Általános iskolai zsírkrtéarajz szintű művészet ugyan, de az, ne vegyük el tőle ezt az érdemet. A terv a következő: Gyula elhiteti Sneciékkel, hogy Ádámot akarja kibaszni, közben pedig nem, így közel kerül, bizalmába férkőzik a Bence-Sneci duónak, aztán a párválasztón meg majd jól pálfordul egyet és hazaküldi valamelyiküket. Ennyi. Pjotr is csak hümmög és a frissen lerágott körmén nyammog végig, ezzel konstatálva, hogy benne van a buliban. Ez a Gyula egy nagy spíler, nem hiába lett esküvői videós, bassza meg.

eh7.png

Pár snittel később már mindenki a feszített víztükör mellett aszalódik a napon. Gyula a jakuzziban megkörnyékezi Snecit és megkezdi a "Pálfodulás Deluxe" hadműveletet, elárulja, hogy fél Aranypart Áditól, ki kéne őt tenni. Te, hülye vagy, nem kell ettől fosni, egyszerű ez, mint egy tégla. Sneci megmondja, hogy ez nagyon túl van gondolva, nem kell ezen parázni, a riportban is lenyilatkozza, hogy Gyula egy zseni, jó, hogy velük bandázik és nem a faszparaszt Botoxszal meg a díszes brigáddal. Jön a levél, Maris és Videós Gyula mehetnek randira, ahol valamiről dönteniük kell. Egyből mindenkibe beköltözik a ronyó meg a félelem. Míg Pjotr ülve hugyozik, addig Loki osztja neki az észt az esetleges helyzetekről, aminek a lényege, hogy ha nincs védettség, akkor Ádinak sanyi, mehet a nője után. Sneci Nórival beszéli meg az élet nagy dolgait, míg Bence a lábujjkörmét vágja. Gyula egy prémium faszi, érdemes vele jóban lenni, mindannyian erre jutnak.

eh6.png

Botoxék megérkeznek a piknik helyszínére. Gyula nem baszott még ilyen szép tisztást, a stáb is csak egy kicsit takarja ki a tengert.

Szerinted befolyásolhatja a döntését, hogy én nem dohányzom?

Gyula, egyrészről jár a taps, hogy sikerült Botox mellett jól használni a befolyásolni igét, de akkor is, mi a halál ez a kérdés?! Botox is csak nevet kacéran, hogy ejnye, te csacska Gyula, de mekkora egy címeres balfasz vagy. A szerkesztők itt érezhették, hogy nagyon kifulladt a beszélgetés, így bevetették a nehézbombázó Berkit, hogy mentse a helyzetet. Jön is egy szál virággal és egy borítékkal a kezében, utóbbi a céges simlis kifizetések miatt már stabilan a kezéhez nőtt, így a virág kicsit furán hat. Leheveredik Botox mellé, megy egy kicsit a mindent a szemnek pettingelés kettejük között, míg Gyula szerencsétlen harmadikként tartja nekik a gyertyát.

Szevasz Gyula, te még itt vagy? Jól van.

eh4.png

Itt vannak a párokról a szépen kinyomtatott fotók, arról kell dönteni, hogy ki legyen az a kettő, akik közül majd választhattok, és nem alkothatnak majd párt a ceremónián. Hoppá, mondja Gyula, majd Berki lemegy a beachre homokozni, mert majd hülye lesz asszisztálni ehhez a nehéz szüléshez. A végső döntés egyértelmű, hisz csak erről megy az ugatás odabent, Becksék és Sneciék kerülnek szopóágra. A hotelben Adrienn bevallja a stábnak, fülig szerelmes Becksbe. Ez már mindenkinek a könyökén jön ki, Pjotr is hány és nyíg felváltva Lokinak. Ezek bolondok és szerelmesek cseszed, márpedig az ilyenekben nem jó megbízni egy taktikai reality-ben. Komolyan mondom ezek a figurák nagyobban játszanak, mint Frank Kibaszott Underwood.

Gyula, légy szíves csukd be az ajtót! - csicskítja tovább az új húst Berki

Gyula nem csak expert esküvői videós, hanem prémium lakáj is, simán bebassza az ajtót, de úgy, hogy majdnem kiszakad tokostul. Nem véletlenül szambázik be Beton a hotelbe, nem azért jön, hogy a hátával kitakarja a Napot, itt valami lesz. Botoxéknak dönteniük kellett, hogy ki legyen az a két pár, akik nem alkothatnak egy párt a ceremónián. Adriék és Sneciék. Kösz, baszod, bukik ki majdnem Adriból az ideg, de csak annyit mondd a magas lóról lefele, hogy azért ezt nem várta volna Mariannától. Ez nem az Öribari kerestetik, nem tudom mire számított.

Ő ilyen hirtelen indulatos, hirtelen hallgat emberekre. – mondja a riportban Botox Adriról

Ti döntitek el.  Nekünk egy döntést kellett hozni közösen és így döntöttünk. – ezzel mossa kezeit Botox, a szóismétlés és a helytelen ragozás atyaúristene. A végleg szétrobbantott pár, AZAZ SNECI ÉS BENCE!!! teljesen beszopja, hogy ez a szitu nekik csak jó, mert bármi lesz, ők mindenhogy párt cserélnek, oszt annyi. De, amikor Berki visszarongyol a hotelbe, hogy kierőszakolja Vágó Gyulából a nagy döntést, akkor azért Sneci agyában bevillan, hogy hoppágeci, csak a Patrikékat kellett volna mondani, ha akkora országos cimborák az esküvők Stephen Spielbergjével, nem? Botox egyből rácápáz Adrira, aki már nem fossa össze félelmében a teraszt, hogy ez végig az ő érdekükben történt.

eh5.png

Adri Becks agyát is megfertőzi, azt mondja szarik bele az egészbe, ő inkább nem menne sehova, maradna mellette, de legyen meg az ő akarata, akár az életét is a rábízná, ezt a már amúgy is eldöntött kérdést meg pláne. Mindenki szénné taktikázza magát, Aranypart Kulafröcsögtető Ádi is kap nettő 17 másodperc adásidőt, amikor Nóri azt mondja neki, hogy nem fogja kiejtetni, miután ő meg Gyulával lepapírozta, hogy most rohadtul nem lesznek egy pár. Pjotr és Loki csapágyasra hajtja a kettejük kis gittegyletét és megszületik a terv: Barbi – bárki is legyen ez a fantomszereplő – mögé kell beállítani Bencét meg Ádit, aztán akkor a Golden Coast frontember marad, a személyi edző meg repülhet vissza Pestre a Gilda Maxba vasakat emelgetni.

eh2.png

Este Pjotr és Barbi a kisgatyában héderező Bence és Sneci agyát bomlassza, hogy nekik kell párt cserélniük, mert Becksék agyilag zoknik plusz még szerelmesek is, ami bármikor egy megállíthatatlan foszuhatagba csaphat át. Sneci nem érti, mondjuk ő épp a totál indokolatlan éjszakai smink felpakolásán ügyeskedik, mintsem azon, hogy megértse Pjotr tőmondatokban adagolt párcserés hittérítését. Az érveléscunamit még Loki és Botox közjátéka is megszakítja, amikor belibbennek egy szál törölközőben és bejelentik, hogy mennek zuhanyozni. remek. DE PUCÉRAN ÁM! Úristen, nem is tudom, hogy az erkölcsrendészetet vagy Pierre Woodmant kell hívni ilyen esetben. Bence vár két percet, aztán lemeózza az esetet, majd gyermeki lekesedéssel rohan vissza, hogy elújságolja, csak Loki csutakolja magát egy szál lőcsben, míg Botox bikiniben vereti le magáról az egész nap rá ragadt retket.

eh1.png

És ha még nem lenne elég a taktikázás, akkor lefekvés előtt még belekóstolhatunk Pjotr és Loki konszenzusába, miszerint már ők se tudják mi a terv, annyit agyaltak már, úgyhogy legyen bárhogy, de Barbi nem dönthet, mert teljesen rottyra vágná a feladat súlya, aztán az esküvői videóssal is csínnyán kell  bánni, mert nagy spíler az is, a lényeg, hogy Bence takarodjon és kész. Eközben az esküvők Christopher Nolanje telefújja borotvahabbal a tükröt és felírja, hogy legyetek óvatosak. De, hogy ez kinek is szól pontosan, arra nem derül fény, de nem ettől lesznek álmatlan éjszakáink, pláne, ha reggelre a hatalmas páratartalom miatt szétfolyik a titkos üzenet és olvashatatlan lesz az egész, mire csak a costa ricai takarítónő fog veszettül kurvaanyázni, hogy nem elég, hogy a bárpulton izmoznak ezek az idióták, amit savval meg hipóval kell fertőtleníteni utánuk, most már a tükröt is fényesre nyalhatja.

 

Címkék: tv2 éden hotel
549 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gorkmc 2015.04.10. 09:08:20

Végre tematikáznak!!! Meglátjuk ki a legstabilatlanabb pár. :-)

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.04.10. 09:11:16

Na, csak reklamálni kellett! Köszi a posztot!

kékalmamag 2015.04.10. 09:15:30

Azt kellett volna tenniük, amit lehet tettek is, hogy Gyulus Sneci mögé álljon egyedül, Ádi meg Loki Nóri mögé, és akkor Ádinak csá, jövő héten meg amikor jön csaj Gyulus dobja Snecit messzire. De ebben "vannevemebbenazországban" Ádi és Gyulus is szűk keresztmetszet, ugye.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.04.10. 09:22:45

Kár, hogy ez nem szavazásra megy, Vakond kiáshatná az 5-ös metrót Costa Ricától Budapestig. :-)

exilis 2015.04.10. 09:26:11

Addig cserélgetnek a nagy spílerek, amíg valamelyik csaj megszívatja őket. Nóri és Snezi egyáltalán nem biztos, hogy valamelyik szarkeverőt tartaná benn.

thør 2015.04.10. 09:31:53

aki nem látta az Éden éjjelt, ott mutatták, hogy Gyula rendezett? egy filmet a bentlakókkal, valami rettenetes hangosítással, de legalább vicces baromságnak tűnt
plot: vakond vendég egy japán étteremben, bence és becks mindenki mást lekaszabolnak majd kibelezik magukat. majd botox és loki feldarabolja és felszolgálja nórit vakondnak.

kékalmamag 2015.04.10. 09:37:03

VakerÁdi amikor a "Nóri majd szerelmes lesz belém és akkor simaliba" kommentárját tolta (tegnapelőtt? nememlékszem), akkor azért hangosan felröhögtem.
Amúgy amikor Hugyos tépte VakerÁdi haját az nem erőszak? Jahogy az családon belüli, tehát mehet, akár adásba is, pláne ha utána még vinnyogó dühbaszás is van? Nem Beust védem,csak felmerült bennem.

BobbyEwing 2015.04.10. 09:43:23

azon még mindig mosolygok, hogy Madam úgy ment be a hotelba, őt ott fel fogják ismerni :D és senkinek lövése nincs róla, hogy kicsoda. mondjuk másnak sem lenne. annyit tud hozzátenni a produkcióhoz érdemben, hogy letolja a nadrágját. nem csoda, hogy így áll a szavazás. Spielberg Gyula a túlbuzgóságával, a szürkeségével még érdekes is lehet.

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2015.04.10. 09:43:58

Annyira belekeveredett mindenki ebbe a nagy szarkavarásba, hogy Snezit már úgy kellett győzködni, hogy ne pisilje már össze magát (messze a terasz), ő most nem eshet ki :) .

cinika 2015.04.10. 09:49:19

@kékalmamag: Beust azért is kellett elküldeni, hogy egy pasi pár nélkül legyen... különben mi értelme lenne a párválasztós kiesős ceremóniának?

Natura Qua 2015.04.10. 09:52:11

@BobbyEwing: Szerintem Spielberg semmivel sem szürkébb, mint Pjotr, egyelőre hozza a normális hétköznapi fickó karakterét. Ettől lehet veszélyes, mert kibillentheti Petit az atyáskodó szerepből.

XocoLatte 2015.04.10. 09:57:45

Hm, én nem láttam a tegnap esti adást, így innen próbáltam megtudni, mi is történt és hogyan. Főleg érdekelt volna, hogy Gyula-Botox döntése alapján melyik jelenlegi párosnak tiltják meg, hogy ma este párt alkossanak... Erre két páros van itt megnevezve, Becks-Adri, Bence-Snezi. WTF?
Ennek sem ennek a kialakulása nem világos a tengerparti jelenetből vagy Botoxék visszajövetele utáni leírásból, sem az, hogy ma este akkor csak egyiknek vagy mindkettőnek lesz tilos párosodni?
Sajnálattal közlöm, hogy a történéseknek csupán az 50-60%-át sikerült, értő olvasás szintjén felfogni, ugyanis a poszt közepe táján elvesztettem a fonalat és ez szerintem nem az én hibám.

Azt hittem, hogy a hv eleve rendeltetése, hogy a műsort olyan részletekben és érthetőséggel írja le, hogy az olvasónak ne azért legyen ingerenciája magát a műsort nézni, mert a felét sem érti a hadovának, hanem mert a hv étvágyat csinál és szórakoztató, néha ötszörös szinten a műsorhoz képest.

Na sebaj, ma kivételesen letöltöm a tegnapp esti adást és majd jól megnézem. Végül is ez is egy megoldás... Csak akkor mi a francnak a hv? :D

solsystem 2015.04.10. 09:59:27

Szerintem meg alapból az lett volna a Gyuláék feladata, hogy eldöntsék kinek adnak repjegyet. A bunyó miatt viszont ez borult. De lehet csak túl naív vagyok, hogy azt hiszem nem volt eldöntve elöre a verekedös móka. :)

Tanya Jóska 2015.04.10. 10:00:13

Nekem ez a "foszuhatag" szó épp annyira volt elgondolkoztató első blikkre, mint anno Jerzynek a pácsó. :)

XocoLatte 2015.04.10. 10:00:26

@thør: ilyen sem volt még, de akkor ma letöltöm az ÉÉ tegnap esti adását is... :D

XocoLatte 2015.04.10. 10:01:05

@solsystem: tegnap én is pontosan erre a következtetésre jutottam!

cinika 2015.04.10. 10:03:45

@thør: azért Apolka okfejtése a filmecske üzenetéről, valamint a "próbálok választékos lenni, hogy okosabbnak tűnjek a bentieknél, bár azt sem tudom, mit jelent az, hogy koedukált" se volt semmi. No meg hogy Diktátor kisasszony annyira belemerült képi világba, hogy a szövegre nem is figyelt (na nem mintha érteni lehetett volna, mit motyognak).

XocoLatte 2015.04.10. 10:03:51

@Bujumburi: na úgy nézem, Nórinak is megjött a kedve a hialuronsavazásra... :(

Bujumburi 2015.04.10. 10:05:42

@XocoLatte: az mire jó? én csak azt látom, hogy a haja rendezettebb, így előjönnek a helyes arcvonásai :)

XocoLatte 2015.04.10. 10:07:13

@Bujumburi: az április eleji fotókon mintha vastagabb lennének az ajkai (ajakfeltöltés hialuronsavval)

Chat Géza · http://chatgeza.tumblr.com/ 2015.04.10. 10:08:33

@thør: Erre azonnal rákérdezek és bekérem. :)))

Chat Géza · http://chatgeza.tumblr.com/ 2015.04.10. 10:11:11

@XocoLatte: Jó, akkor ha letöltötted és megnézted, akkor szólj, hogy mennyire volt lineáris és érthető az adás, amiben tényleg szénné taktikázták magukat az emberek, és kb minden 3. percben változtattak az elképzeléseiken.
Azt lehet, hogy nem véglegesítettem, hogy végül BEncéék szopókáznak. De ezt korrigálom, basszam meg.

BobbyEwing 2015.04.10. 10:11:35

@Natura Qua: azért szerintem Gyula nem kicsit gondolja túl a dolgokat. :) bár most amit művelt Loki és Peti is... aztán amikor ott ültek Bencénél, hogy beetessék, az meg hálásan nézett rájuk, rájöttek, hogy nem tudják úgy átbaszni a fejét, ahogy azt gondolták. egész egyszerűen a lelkiismeretük nem engedte, én úgy gondolom. És akkor: "egyébként ezzel a Gyulával még baj lesz." :P Szóval picsán rúgják azt, akit a legkönnyebb kitenni. :)

XocoLatte 2015.04.10. 10:13:14

@Chat Géza: be my guest, kedves posztíró... :D :D :D

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2015.04.10. 10:13:19

@totorohun:
Bezony, Nóri nagyon összekacsingat a "Mandula szemével", és bármit is hisznek, szerintem ő már csak bosszúból is Ádámot tartaná bent.
Pedig valamelyik még meg is jegyezte, hogy Nóri jön eggyel Lokinak, miután Mandulánéval szemben őt tartotta bent... csak ez három okból sem játszik: ezzel legfeljebb kvittek lesznek, amiért Nóri kidobta Dominikot az elején, aztán ott van a múltkori Gergős affér (noha abban Nóri felelőssége legalább akkora volt, mint Lokié), és ugye a bosszú...

Bujumburi 2015.04.10. 10:20:15

@XocoLatte: jaaaa! hát lehet, nem értek hozzá :D

Mirocska 2015.04.10. 10:20:40

Tetszett a poszt nagyon! :-))

Natura Qua 2015.04.10. 10:23:55

@BobbyEwing: Én úgy látom, hogy Bence nem hálás, hanem rohadtul öntelt fickó aki folyton arra számít, hogy majd valaki más kihúzza a sz@rból, hiszen arra a kérdésre is amikor megkérdezte tőle talán Pjotr, hogy ugyan miért állna be mögé Mariann, Bencuska kifejezte, hogy azért, mert ő irtó jóképű :D

Bujumburi 2015.04.10. 10:25:50

Olyan vicces, hogy Nóri mindig előjön, mint C terv. Tényleg tiszta Alíz-szindróma.

Szoba kilátással 2015.04.10. 10:30:24

@Bujumburi: a feltöltött szájú csücsöritő;)))

BobbyEwing 2015.04.10. 10:36:53

@Natura Qua: az kétségtelen, hogy elég nárcisztikus, de ő is érzi, hogy könnyen bajba kerülhet. És miután magától annyira nem tudja mit kellene lépnie, így várja mástól a segítséget. De azért viszont hálás. :)
de nem lesz ma meglepi szerintem. Gyula a papirforma. Ha Madam menne, az kellemes meglepetés lenne. Bence meg biztosan marad. Úgy, hogy igazából semmit nem csinál. MIndig van egy maca, aki bukik a külsejére és ezzel játékban tartja.

tomfree 2015.04.10. 10:37:38

Ennek a Gyulának valami rejtett problémája lehet, minek keni össze habbal a tükröt? Totál zakkant szegény. Amit magyarázott Pjotrnak azt én sem fogtam fel, hogy mit akart.
A tegnapi adásnak semmi értelme nem volt, alig lehetett követni ki mit akar, de mindegy is volt, mert a végén mindent felrúgtak és újat találtak ki (amit majd ma rúgnak fel gondolom).

kékalmamag 2015.04.10. 10:43:02

@cinika: Értelek és köszi, de előbb ment Botox és csak aztán ütött Beus. Mert akkor miért nem csak Gyulát küldték most és a jövő héten szívatni Botoxot? Nem hinném (remélem) hogy ez nem dramaturgilag kellett, és megrendezett pofozkodás volt...

mandruc 2015.04.10. 10:43:46

Röhögtem, hogy Snecit percekig kellett győzködni (miközben a bohócsminket applikálta), hogy ezen a héten ő nem eshet ki. Szerintem nem is sikerült teljesen meggyőzni erről.

Starlettevagysem 2015.04.10. 10:44:52

@Chat Géza: A tegnapi adásban mar minden pár annyira tematikazik , elég nehéz követni ki kivel mit tervez. Mivel összevágott adást látunk nagyon kérdéses számomra ki mikor kinek mond igazat és mikor vezeti meg a másikat . Löki és Péter végső tematikazasa mar mar érthetetlen volt

kékalmamag 2015.04.10. 10:45:08

Nóri istája jajjj. Nő vagyok, de inkább a hoteles szerény "vidéki lány" imidzs, mint ez a csücsörítős selfihalom. :-(

thør 2015.04.10. 10:47:49

@mandruc: arról kellett inkább győzködni, hogy nem basszák át őket. bence egyből bevette pjotrék taktikáját, de ő gyanakodott h itt vmi készül. amúgy ha kivágják bencét, valszeg jövő héten ő menne haza, így az ő kiesése nagyrészt most dől el

AkkorlegyenPtr 2015.04.10. 10:48:34

Kicsit sok lett a tematika. Nem tudják eldönteni szerintem, hogy H Snezit vagy Gyulát vagy Bencét vagy Tudjukkit tegyék ki. Nagyon előre gondolkodnak, ami egy normál tematika versenyen belefér, de itt kifelejtik az emberi tényezőt (az emberi hülyeséget)
Konkrétan Nóri szerintem simán dobná Lokit és inkább Vakond /Gyula párost választaná.
Nóri szemszögéből nézve Gyula lenne a logikus döntés de nagyon dulván :) és marhára nem Loki.
Ezt ők kifelejtették a számításból. Túl magabiztosak. Az a kép ugrott be, amikor Snezi még az elején osztotta az észet :) hogy ő nem hibázik itt, ő nem TUD hibázni... Pjotr meg legyintett, hogy hülye vagy.
Hát most Pjotr Loki párosnak kéne picit átfutni ezt a dolgot.

Starlettevagysem 2015.04.10. 10:50:47

@thør: Elviselhetetlen volt a hang. Az egész műsort mar én is txt-én nézem mert alig hallani. A Snezi Gyula medencés részben pl végig a víz hangja volt a leghangosabb

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.04.10. 10:52:38

@mandruc: Ilyenkor mindig visszatér a kiselefánt énem. Tényleg benne van a gumiszabályokban, hogy nem fordulhat elő, hogy valaki mögé senki nem áll és kiesik?

jófej házisárkány 2015.04.10. 10:53:51

@kékalmamag: EKG. Nagy csalódás ezen a képeken, olyan ribancos (szerintem). A hotelben szimpibb.

jófej házisárkány 2015.04.10. 10:55:03

@Chat Géza: Géza, az Éden Hotelben sem szereted, ha tematikáznak a játékosok? Úgy emlékszem, a VV-ben nem szeretted a taktikus-vonalat.

AkkorlegyenPtr 2015.04.10. 11:01:46

@jófej házisárkány: Pláza cica lett Nóriból? :( fel van töltve a szája? rosszul látom? vagy máshogy kérdezem... aki bent van/volt... ő ki?

Falatkányi 2015.04.10. 11:04:21

@jófej házisárkány: nem csak ribancos. Csunya. Pedig nem hittem volna, hogy a frufrus vonalnal rosszabb lesz, de az a szemoldok, szaj, egyszeruen gyatra :(

XocoLatte 2015.04.10. 11:05:16

@Majom1Parádé: de előfordulhat és arra is van gumiszabály -- ha van páratlan játékos a párválasztó (első) fordulója után, akkor értelemszerűen kell legyen minimum egy olyan, ahol 2-3 ellenkező nemű ácsorog. A normál menetben a "sima" 1+2 felállás szétrobbantása helyett ilyenkor az elvileg kieső 2 embert a páratlanul maradt mögé "állítják" és a páratlannak adnak esélyt, hogy egyiküket benntartsa.

cinika 2015.04.10. 11:08:03

@kékalmamag: Én is csak reménykedem, hogy VVPetiék ennyire nem nyúlnak bele az eseményekbe... de az Édenben ugye bármi megtörténhet :)

XocoLatte 2015.04.10. 11:09:52

@Falatkányi: szerintem az ÉH3-ban sem az arcáért és arckifejezéseiért szerettük, ha egyáltalán...

Én személy szerint szívesen megvizsgálgatnám azt a ribirendszámot és ami attól délre található. Vastag combok, nagy popó, de nem riasztó mégsem az összkép... Fejére meg így is, úgy is papírzsák!

Bocs, Nóri! :D

Szoba kilátással 2015.04.10. 11:10:10

@Chat Géza: nem az volt a loki pjoti vége hogy fogyatek1 es fogyatek2 párbajoznak le ??

Natura Qua 2015.04.10. 11:12:00

@Falatkányi: Póthaj, műszáj, már csak a szilikon cici hiányzik :))

XocoLatte 2015.04.10. 11:12:02

@Szoba kilátással: ezeket az új beceneveket fejtsd meg vagy mellőzzed, lécci

Falatkányi 2015.04.10. 11:12:06

@XocoLatte: nem vagyok gebe parti, de Norinak a teste is fura. Vekony felsotest, aztan bumm. Ugyh meg ket ill. 3 zsacskos megoldassal sem vallalnam.

XocoLatte 2015.04.10. 11:13:06

@Natura Qua: meg egy kis fenékfeltöltés... ja, bocs, azt már Mother Nature Estrogenicus megoldotta... :D

Bujumburi 2015.04.10. 11:13:47

@Starlettevagysem: igen, szarul vágják sajnos, kellenének a fekete-fehér visszanézések, mint a régi szériákban, amiből kiderül, hogy mi volt az igaz a sok egymásnak hazudozásból. Pl. már soha nem fogjuk megtudni Loki mikor mond igazat Nóriról.

kékalmamag 2015.04.10. 11:15:46

Gyulát azért támogatnám, mert most a játéknak is jót tenne, ha jönne valaki, akitől konkrétan tartaniuk kellene a két nagy szálszövögető spílernek (Loki&Pjotr), mert elég eszes ahhoz, hogy a háttérben ő is mozogjon. A "két kakukktojásos" okfejtése egyenesen lenyűgőző volt Nórival (tudom a lenyűgöző erős jelző egy ÉH3-hoz, de a korábbi színvonalat tekintve -is- üdítő színfolt volt /tudom,képzavar/, és remélem lesz is még ilyen párbeszédük odabenn.)
"esküvők Christofer Nolenje" váháháháháá, köszönöm ezt.

Szoba kilátással 2015.04.10. 11:16:06

@XocoLatte: úgy érted nem érted?;))) azert hadd döntsem mar el hogy hívom a játékost;)) ha érdekel, akkor meg udvarias kérdésre válaszolok

Bujumburi 2015.04.10. 11:16:23

@AkkorlegyenPtr: Szerintem a hotelben mindenki sokkal kevésbé hasonlít a kinti énjére, már csak a páratartalom miatt is folyton csutakos a hajuk, nem tudják elkészíteni magukat úgy, ahogy otthon. A ceremóniákra megcsinálják őket, de olyankor meg átesnek a másik oldalra és önmagukra nem hasonlító műbabákat készítenek belőlük.

XocoLatte 2015.04.10. 11:16:24

@Falatkányi: tipikus ösztrogén alkat, nyilván genetikailag széles csípővel. A legjobb anya matéria... az ilyen életkorban pici cicik talán most nem jó hapsimágnesek, de majd 15 év múlva előnyre változnak, amikorra norm méretre nőnek és mégsem lógnak... :D
persze a kuffer esélyes, hogy addigra terepjáró csomagtartóvá nő... :(

Zsoofka 2015.04.10. 11:16:44

@XocoLatte:
Én már tegnap kértem szépen, hogy hagyja abba, remélem lép az illetékes

Párcsere: az első körbe 2 párt kellet szopóágra küldeni, később kellett egyre szűkíteni :)

Natura Qua 2015.04.10. 11:16:51

@XocoLatte: Az ÉH-es szereplése után talált egy szponzort, vagy megnyerte a játékot.... az instás képein Éden Milánói is felbukkan, ha jól láttam :D

Szoba kilátással 2015.04.10. 11:17:36

@Bujumburi: igen a jatek nezhetosege veszett el így - nem tudjuk valójában ki mit talált ki, miben kinek a keze volt benne

XocoLatte 2015.04.10. 11:17:59

@Szoba kilátással: udvariasan meg szeretném kérdezni, hogy kire-mire gondolsz, amikor eleddig nem használt, egzotikus és érthetetlen becenevekkel illetsz játékosokat?

XocoLatte 2015.04.10. 11:19:12

@Natura Qua: az ajakfeltöltés talán még nem akkora pénzcsapolás, vö. szilikon cici vagy popó implant

Natura Qua 2015.04.10. 11:20:41

@XocoLatte: Meglesz az is szerintem :D

XocoLatte 2015.04.10. 11:21:45

@Szoba kilátással: :D bocs, előre röhögök, attól, amit írni fogok (alig vagyok önimádó):

a tegnapi hv a oka ennek is, a szerkik is sixx-et olvasnak minden reggel és súlyosan meghatározza a napi tevékenységük színvonalát, ami az aznapi posztban és kommentekben található...

Chat Géza · http://chatgeza.tumblr.com/ 2015.04.10. 11:22:09

@Szoba kilátással: Nekem az maradt meg, hogy hagyjuk az egészet a picsába. De amúgy teljesen mindegy, mármint ma, holnap háromszor átgondolják, meg igazából a ceremónián dől el minden.

Szoba kilátással 2015.04.10. 11:24:37

@XocoLatte: a fogyaték1 Ádám /előbb jött be/ es azert mert szerintem hiányoznak belőle a játékhoz szükséges képességek - ettől persze szerepelhet benne - biztos. Érdekes vkinek
Fogyaték2 Gyula u ez : nagyon görcsösen akar, de nem tud - legalábbis eddig -ő a vvattilla féle példa megtestesítője - aki rágörcsöl nem nyer

Natura Qua 2015.04.10. 11:27:42

@Szoba kilátással: lehet, hogy Ádám egyéni kompetenciái csekélyek, viszont jó a hátszele :)) akár még nyerhet is

Starlettevagysem 2015.04.10. 11:28:12

@kékalmamag: Pls hol találom ezeket a képeket ?

Falatkányi 2015.04.10. 11:28:39

@Natura Qua: inkabb normalis bolticicik mint ez a hurkaszaj meg szemoldok...

playoff szakáll 2015.04.10. 11:28:49

Nyilván, rég megtörtént, aminek meg kell történnie, de ahogy Berki rá van cuppanva Mariannra, elég béta.

Szoba kilátással 2015.04.10. 11:29:07

@Chat Géza: koszi igaz meg vki itt helyesen mondta hogy a vágásoknal nincs logika
- nem is lehet egyszerű róla összefoglalót írni

XocoLatte 2015.04.10. 11:31:01

@Szoba kilátással: kösz
így már értem
mondjuk egyszerűbb lett volna a nevüket írni
de az is megoldás lenne, és durván egyedi, ha játékos1, játékos2, stb. neveket alkalmaznál, közel ilyen eredménye volna... :D

Szoba kilátással 2015.04.10. 11:32:01

@Natura Qua: Huu :)) az nagy poén lenne ha odáig eljutna :))))de szerintem a párja mar a sípszó elott dobna el a gömböt v mit

Silenos Kiadó 2015.04.10. 11:32:02

Az instagramok alapján nem lehet rájönni, hogy kinek jött össze az élet?

Szoba kilátással 2015.04.10. 11:32:58

@XocoLatte: azert ezek a nevek leirobbak nem csoda hogy van beton Ivar stb:)))

Szoba kilátással 2015.04.10. 11:33:53

@Silenos Kiadó: majd kiderül a végèn elrontaná az egészet ha tudnánk előre a nyertest

XocoLatte 2015.04.10. 11:35:11

@Silenos Kiadó: annyit lehetett talán biztosan megállapítani, hogy Loki utazgatott az elmúlt hónapokban külföldi célpontokra
azonban azt nem látjuk, amit bárki nem tesz fel, illetve nem mindegyik játékosnak van IG-je

Natura Qua 2015.04.10. 11:35:46

@Szoba kilátással: Attól függ, ha visszaküldik H. Melt mondjuk kényszerzubbonyban és szájkosárban, mint H. Lecter, és együtt viszik a végéig... :D

Natura Qua 2015.04.10. 11:37:59

@Szoba kilátással: Mariann mindig is gyanús volt, hiszen NEM MOZOG A SZÁJA :)))

XocoLatte 2015.04.10. 11:39:20

@mokamini: nyugi van, igyál egy felest, szívjá el egy cigit... :D

kezeltük a problémát...

Szoba kilátással 2015.04.10. 11:41:06

@Natura Qua: lehet azert csináltatott pokerarcot mert megmondták akkor nyerhet

Falatkányi 2015.04.10. 11:41:14

@XocoLatte: nem tudhatjuk, hogy nem regi kepek e. A masik, en a tv2 helyeben epp ezt elkerulendo csak utana adnek penzt, h lement.

Doline 2015.04.10. 11:41:35

@Silenos Kiadó:
@Natura Qua:
@Szoba kilátással:
@XocoLatte:
Feleslegesen nyomoztok, mert az ÉH1 és ÉH2 nyerteseinek is csak jóval a leadott utolsó adás után fizették ki a nyereményt.

AkkorlegyenPtr 2015.04.10. 11:43:00

A sorrenden nagyok sok minden áll vagy bukik pl a ceremónián. Ezt ki határozza meg? Mikor, miért?
Megbeszélek valamit X-el.. és ha látom, hogy baze X mégsem oda állt, jöhet a B terv. De ha én megyek hamarabb és beállok a megbeszélt emberke mögé, majd onnan nézem végig, hogy hoppáG X mégsem áll oda és integet, akkor mit tematikázok?

AkkorlegyenPtr 2015.04.10. 11:44:25

@Falatkányi: TV2 helyében sokmindent máshogy csináltam volna. :) Hogy ők mit miért tesznek, kitudja...

Józsi bácsi, a frappáns visszavágások nagymestere 2015.04.10. 11:46:30

@AkkorlegyenPtr: na ez az. a szerkik nagyon bele tudnak nyúlni a sorrenddel.

AkkorlegyenPtr 2015.04.10. 11:49:41

@Józsi bácsi, a frappáns visszavágások nagymestere: Meg a vágással, ugye.
Nézzük csak meg. Nóri Barbi Apolka.. alig láttuk őket, éppen cask, hogy élnek.
Mi volt eddig goldenkoszt Ádámmal? Mindenhol ott volt, tahó volt, beszólt, most meg? Alig látjuk. Mondjuk nem hiányzik, félre ne értse esetleg a tévékettő :) de nem hiszem, hogy egyszerre hirtelen jógyerek lett, aki ül a sarokban.
Löevél olvasásánál néztem is, hogy ádám meg hova lett?

Józsi bácsi, a frappáns visszavágások nagymestere 2015.04.10. 11:50:20

@Falatkányi: akkor zacskó helyett még mindig ott van a felmosóvödör, mint lehetőség. igaz, az meg állandóan zörögne. szóval felmosóvödör + purhab.

szerintem amúgy még mindig Ivar a leghelyesebb csaj. H.Snezi sminkben, Hasbeszélő Botox meg smink nélkül néz úgy ki, mint egy transzvesztita.

Natura Qua 2015.04.10. 11:50:44

@Szoba kilátással: az durva lehet, hogy nem tudni mikor ideges, esetleg szomorú, avagy boldog :D

kismalacka 2015.04.10. 11:53:02

Tegnap extra fos volt a hang. Gyakorlatilag üvöltetnem kellett a tv-t, és még így sem értettem minden motyogást. Mi az a lófasz akkor ami a nyakukban lóg???? ( nagyon dühös smájli )

Mosoly az élet értelme 2015.04.10. 11:53:25

@Chat Géza: a legvégén azt mondta a két taktikamasina, hogy Gyulának viszlát.

kismalacka 2015.04.10. 11:54:41

@Józsi bácsi, a frappáns visszavágások nagymestere: " Hasbeszélő Botox meg smink nélkül néz úgy ki, mint egy transzvesztita. " Nekem tegnap a lófarkas változatban Győzike rokonnak tűnt.

Mosoly az élet értelme 2015.04.10. 11:59:21

aki nem érti az olvassa txt.888!
Nekem kezd sok lenni a Loki - Peti páros sok szarsági
Mint valami mindenható páros, Petii tegnap adás közben magának magyarázta -hát Apóca (Bencére) akkor most neked kell menned. Aztán közben meg Bence mondta Botox kiesésénél hogy vele van a legjobba. Vagy rohadt kétszínű vagy az..
A Barbi egy tuja, vagy még annak is rossz - nincs vele bajom de őt lehetne savazni a holtságával.
Gyula még szimpatikus- a szerkik nem bírják egyértelműen látszik.
Ha valamelyik régi agyhalott borotvahabozott volna, akkor persze poén lenne hogy valakihez bementek és "megfélemlítették" ezzela kis üzenettel. Ahhoz jól kellett volna vágni kinek ,mikor hova írta és az mit reagált - márha összejött - ha leolvadt akkor minek ennyit is mutatni

Hermesz Konrad 2015.04.10. 12:01:36

A tegnapi részben azért már kicsit túltolták a taktikázást.
Mióta Marianna visszajött minden arról szól, hogy ő a bosszúhadjáratát végigvigye, és visszaszerezze Bencét, szóval két szuka harca egy kanért.
Eközben Loki régi vágya, hogy kitegyék Bencét kezd beérni Petinél is, de Bence kirakása pont ellentettje annak, hogy Mariann visszaszerezze őt, ha akarja.
Ráadásul a fő terv nem is Bence kirakása lenne, hanem Snezitől való megszabadulás.
Ugyanakkor Peti kifejtette Lokinak, hogy már nagyon elege van az Adri-Patrik párosból is, különösen Adriból, aki mindig csak hisztizik.
Mivel Snezi érzi a Bence, és a maga vesztét, szóval annyira nem lehet megvezetni őket és Nóri, Ádám, Gyula hármas teljesen kiszámíthatatlan, a műsor végére Peti inkább Gyula kirakása mellett maradna. Hát érdekes, hogy mi lesz.
Egyébként az, ahogy Peti egy kis keresztapává válik, akinek Loki a legjobb végrehajtó embere, és ahogy acsarkodnak Snecire, aki azért maga is megéri a pénzét, kezd eléggé visszataszító lenni.
Még akkor is, ha erről szól a műsor.

kékalmamag 2015.04.10. 12:08:43

Valaki fentebb linkelte az instás linket, most nem keresném vissza, de ott van Nóri "új" külsője.
A fekete basz, ami a nyakukban lóg természetesen a mikrofonjuk...
Botox az első kiesés utáni ÉÉjjelben mondta, hogy az arcmimika hiánya is egyfajta taktika volt, hogy ne tudjanak érzelmeket (sem) leolvasni az arcárol a többiek. Ennek megfelelően egy kicsivel több mimika volt már akkor a beszélgetésben az arcán, amikor ezt Brekiéknek magyarázta.

Natura Qua 2015.04.10. 12:08:59

@Mosoly az élet értelme: Egy ideje már a 888-on nézem, a főcímdal feliratozása mindent visz :D

Bujumburi 2015.04.10. 12:17:10

@AkkorlegyenPtr: Petinek öltözött és felvett egy szemüveget - kamuflázs ;)

kékalmamag 2015.04.10. 12:18:11

Sneci lehet az esti mozihoz festegette magát, de mondjuk terhes kurvának sminkelt ígyis-úgyis.
Amúgy aki nem látta/láthatta Videós Gyula moziját, íme az én olvasatom:
Nóri és Ádám vacsizni mennek egy kínaiba, ahol két jappán harcos bábú mellett haladnak el (Bence, PAca), leülnek, Adri a felszolgáló. Nóri salit, Ádi marhát rendel, de amit kihoznak az nem jó, ezért méltatlanakodnak, de közben betoppan Ádi korábbi "csaja" a terhes (érezzük a bujtatott utalást Gyula részéről) Sneci. Nóri Sneci hasát boxolja, a két bábú ekkor életre kel és hadakozni kezdenek, először Patrik elvágja a nyivákoló pincérAdri nyakát, majd mivel Sneci halott, levágják Nórit, és harakirit követnek el. Kijön a főszakács Pjort, aki a bárpult aljában remegő rettegő Ádámmal szakézik, majd a konyhalány Barbival elhúzzák a bábok tetemeit. Jön Loki mint a tulaj és szépséges neje, a néma Gésa Marianna, aki eldönti, hogy akkor Nórit fogják felszolgálni az éhes Ádámnak. Loki, Botox PEti elkészíti Norit Ádámnak és felszolgálja.
the end

Bujumburi 2015.04.10. 12:18:40

@Silenos Kiadó: Nem, csak arra, hogy bár bent sokat savazták egymást, végül is nincs akkora utálat, bajtársak ők mind és ez így helyes. A lóvét tutira később kapják meg. Ez mindenhol így van.

AkkorlegyenPtr 2015.04.10. 12:19:48

Mondjuk, Loki ha olvasod... háááát, hogy Peti ülve csurgat (már ez nálam kérdőjeles, de tudom ez vita tárgya) és Loki meg ott áll és dumálnak.. naszóval nagyon maradi vagyok, de nemá :)

XocoLatte 2015.04.10. 12:31:01

@Józsi bácsi, a frappáns visszavágások nagymestere: alapesetben igen, ha (ez egy nagy HA) a játékosok taktikáznak és a pillanatnyi helyzetre is reagálnak a párválasztón. Sajnos eddig egyszer sem volt így, ezért szinte tök mindegy lett volna, milyen sorban mennek a libák vagy a gúnarak, mindenki a bebetonozott párjához állt akkor is, ha a Berki már a kiszemelt párja mögött áll vagy kersztbe fekszik a tipegő ösvényen.

XocoLatte 2015.04.10. 12:36:37

@AkkorlegyenPtr: én is közelebb vagyok a 2 méterhez mint nem, tapasztalatból tudom, hogy mekkora szívás ezekbe a szuper WC-kagylókba állva pisálni, csak a szomszéd kertjébe nem fröccsen pár csepp a termékből... azt a f@xom tudja, hogy mi ez amúgy a két taktimókus között: már a pössentés idejére sem tudják felfüggeszteni a tematikázást, avagy a búvópatakként csobogva lappangó homoerotikus álmok manifesztációját élik meg immár x-dik opusban?

bElannaTorres 2015.04.10. 12:38:21

végre ez egy jó rész volt

XocoLatte 2015.04.10. 12:39:52

@kékalmamag: ez tökjó, ezt látnom kell... persze nyitott kérdés, hogy ezt a forgatókönyvet Gyula írta-e (lópikulát!), a rendező asszisztense melyik szerki volt, és ki volt a súgógép... annyit tudunk, ha minden igaz, hogy a hangosítást a hangmérnök nem csinálta meg, mert elrabolták a gerillák.

Mortanius 2015.04.10. 12:44:54

Nézve az Insta fotóit, szépen leadott egy 10(?) kilót Loki. Ja, meg igen, szép helyeken járt a közelmúltban. :)

bElannaTorres 2015.04.10. 12:47:06

@AkkorlegyenPtr: sok pasi pisil ülve, legalábbis otthon, sztem tényleg kulturált, mert nem lehet kivédeni, hogy ide oda cseppenjen aztán meg büdös.

JOKKA21 2015.04.10. 12:51:32

Apolka, Barbi és Naomi akiket imádok, ők az én szőke cicáim.

Adri aranyos csaj, énekelnék vele egy duettet.:)

Szerintem ma Gyula esik ki, vagy Ádám.

JOKKA21 2015.04.10. 12:51:50

Apolka, Barbi és Naomi akiket imádok, ők az én szőke cicáim.

Adri aranyos csaj, énekelnék vele egy duettet.:)

Szerintem ma Gyula esik ki, vagy Ádám.

AkkorlegyenPtr 2015.04.10. 12:59:51

@bElannaTorres: Igen, erre írtam, hogy önmagában ez 50-50% hogy elfogadott vagy sem... de hogy közben dumáljak egy haverral, hááát :)

Chat Géza · http://chatgeza.tumblr.com/ 2015.04.10. 13:30:19

@jófej házisárkány: Igen, a VV-nél nem szerettem, mert ott ösztönlények voltak castingolva, itt meg elméletileg taktikusok. Taktikusok, akik ugyanúgy tudnak prosztóskodni, mint az ösztönlények. Így, hogy a taktikázás indokolt és nem szimpla - és általában tök kiszámítható - jelrakásokból áll, hanem tényleg aznap borulhat minden felépített stratégia, mert teszem azt, valaki hirtelen védettséget kap, bejön egy új ember, bármi, így izgi. Szóval itt nem utálom a taktikázást, mert valahol ez a műsor lényege, míg a VV esetében bőven elég ha szimpi vagy a nézőknek.

Bujumburi 2015.04.10. 13:41:56

@XocoLatte: :D :D hát ezen most besírtam

thør 2015.04.10. 13:52:52

az, hogy loki és pjotr ketten irányítják a dolgokat egy idő után kezd unalmas lenni. Értem én hogy nlkülük nézhetetlen, való világ szintű fos lenne az egész, de így kb ehhez hasonlít majd a "játék"
www.pinterest.com/pin/1548181095693991/

mindenki kb a hétről hére való bentmaradásért küzd, a túlélésért, kb. csak ők akik ezen túljutva az ellenfelek kirakásáról gondolkodnak
kellene valaki olyan ellenfélnek, akit nem lehet így behülyíteni, mint pl. most snezi féle négyest (ami gyakorlatilag adri idegbetegsége miatt nem lehet biztonségban), sokkal érdekesebb lenne a műsor
ők ketten közel sem akkora spílerek mint hiszik, pl. korábban gergő kibaszása snezi helyett Nóri felesleges hátbaszúrása, vagy pl Barbi semmilyensége gondokat okozhatna, hiszen a két csávóra csak egy "megbízható" lány van (botox) csak épp nincs senki aki bármiféle tervet találna ki ellenük

bár ennek az egész okfejtésnek nincs sok értelme, mivel az egész játéknak már hónapok óta vége van, csak abban bízom hogy valami szerkesztő is így gondolta és tett arról, hogy legközelebb ne akkor legyen érdekes a műsor ha egymás ellen fordulnak

AkkorlegyenPtr 2015.04.10. 14:01:35

Bencét miért is akarják ennyire kitenni?
Snezi a közellennség, de akkor már inkább Ádámot offolják így Snezi bukja a szövetségesét marad neki Bence... akit szerintem nem lenne túl nehéz elhozni Snezitől.
Ki is akadt, hogy Snezi szapulja a többieknek, hogy nem bízik meg benne... meg a H napon is veszekedett Snezivel, hogy ne legyen már hülye, ne legyen már Meláni partnere minden hülyeségben.
Szóval, ha bejönne egy másik szilikon/botox/kollagén/fitnesslány, simán skippelne Bence

Natura Qua 2015.04.10. 14:02:35

@thør: ha Gyula esik ma ki, akkor lehet a továbbiakban nem nézem ezt a "taktikai" válság showt, valóban uncsi, hogy a két okostojás irányít

Morfologista 2015.04.10. 14:07:10

@thør: Egyetértek. Egyébként sem értem, hogy mi a fasznak rugóztak Snecin már két adás óta, amikor világos, hogy most fiú megy. Ezek a hülyék meg Sneci kirakásán tematikáztak. Ki érti ezt? Snecit kurvakönnyen ki lehetett volna tenni a golyós játéknál, csak annak a 6 agyhalottnak (geri-loki-peti+a nőik) egyszerre kellett volna lépnie, de azt már gyerek korom óta tudom, hogy aki nem lép egyszerre, nem kap rétest estére, Snecit nem csak most, hanem még jövőhéten sem lehet így kitenni. A mostani tematikázásnál Sneci kirakásában az is többet érne, ha Loki lekurvázná Snecit, hátha megint bejön...

AkkorlegyenPtr 2015.04.10. 14:07:11

@Natura Qua: Azért ott van még Mariann is, Snezi is, sőt Nóri is.
Az egy dolog, hogy ki taktikázik, az is érdekes, hogy kin tud megborulni a tematika. Hiába akar Loki irányítani, ha Nóri azt mondja, hogy figyuzz, eddig szivattatok, most én, bocsesz!

verkli 2015.04.10. 14:10:30

@thør: én nem látom, hogy irányítanának bármit is...duma, duma, duma, és még a saját érdeküket sem ismerik fel, nem az ellenfeleiket próbálják kirakni, hanem azt, aki nem szimpi. Peti 'mesteri' játéka egy párcsere volt, amikor egy játékos önként kiszállt, haha. Legyártanak egymillió tervet, nyilván bejön az egyik; aztán jön az én_megmondtam_megcsináltuk_tesó_pacsi. Elképesztő. Miért akarják kirakni Zsuzsit? Miért nem egymást? Kínzóan megválaszolhatatlan kérdések.

Morfologista 2015.04.10. 14:11:22

@Natura Qua: Ha Nóri választ, akkor szerintem mádám megy.

De ez is milyen már. Két napja szövögetik a NAGY TERVet, aztán a tegnapi adás végén, meg azt látjuk, hogy becsicskulnak, és igazából nekik már mindegy is, hogy ki megy, majd a Nóri eldönti. Marhanagy taktika.

Bujumburi 2015.04.10. 14:12:02

@Morfologista: agyukra ment a páratartalom

Bujumburi 2015.04.10. 14:13:20

@Morfologista: Egyébként én rohadtul bírnám, ha Nórika önálló életre kelve Ádámmal nyomná végig a játékot, mindenki nagy megdöbbenésére. :D Bár félő, hogy Ádámmal is úgy járna mint Lokival, az első alkalommal hátrálna mögüle a srác.

Ronni 2015.04.10. 14:14:35

Valaki elmesélhetné őberkiségének, nem róla szól a műsor, rém unalmas a pasi , remélem nem kap több nagyköltségvetésű műsort.
Melánia előtt épp csak hasra nem esett annó, az ÉÉ ben.Gyulával mi baja lehet, fel nem fogom. Nem 130 kg tiszta izom, nem lébecol hanem építi az életét.Amúgy tanulta is , és oktatja is a mozgókép készítést a srác.

Bujumburi 2015.04.10. 14:19:53

@Ronni: Szegény srác, nem fér bele a berkértékrendbe, nem tud vele mit kezdeni ezért csúfolja ilyen dedós szinten. Melanie mögött meg ott a Mandula-klán, azért kellett tövig benyalnia, de lehet, hogy ő maga se élvezte, hogy szaros lett a nyelve az ÉÉ után. :D

verkli 2015.04.10. 14:20:14

@Bujumburi: ostoba tükörfordítás:) Snezi-Zsuzsi, Snjezana-Zsuzsanna, bocs

Armador85 2015.04.10. 14:21:07

Én nem értem miért nyavalyogtok. Eddig mindenki azért sírt, hogy csak Hugyosról meg Vakondról szól az egész, semmi taktika. Na most meg ez is baj? Inkább örülni kéne, hogy kiesett az a némber. Remélem nem felejtik el, hogy valójában vakond is egy kis köcsög, csak most megbújik, mint egy kutya, aki odaszart a nappali közepére és reménykedik, hogy mindenki elfelejti és tiszta lappal indulhat.
A Sneci elleni taktikázásról meg annyit, hogy igen, most fiú esik ki. De fiúként már most el kell kezdeni a fúrását, hogy amikor női többlet van, könnyebb legyen kifúrni.

Morfologista 2015.04.10. 14:23:11

@Ronni: Hát ő egy ilyen típus. Azt hiszi, hogy ő a nagy császár, a nagy életművész, és mindenki balfasz, aki nem úgy él mint ő. Csak azt felejti el a hülyéje, hogy azt a 10milliós órát, amit megvett valami lopott/sikkasztott lóvéból, , vagy a 6-os bmw amibe beleül, azt az olyan dolgos hétköznapi emberek rakják össze, mint amilyen pl Gyula is, nem pedig az olyan majmok, mint amilyen mádám meg ő. De hát ők királyok, ők valakik, nekik nevük van ebben az országban :)

vastyúk is .. 2015.04.10. 14:24:33

@XocoLatte: hú, én is közel vagyok a két méterhez, és most mint empiristát foglalkoztat a gondolat, hogy mi történne, ha legközelebb állva maradnék. Hihihi

Bujumburi 2015.04.10. 14:29:57

@Armador85: ki nyavalyog, én ugyan nem, ne általánosíts, kösziiiiiii ;)

XocoLatte 2015.04.10. 14:33:25

@vastyúk is ..: a világ is a nagy felfedezésekkel ment előre, szal jó kísérletezést! azért néhány négyzetméter törlőpapírt szórjál el a kagyló körül, hidd el, jó szolgálatot fog tenni... :D

Morfologista 2015.04.10. 14:34:58

@verkli: Szevasz. Na a tegnapi adást elnézve - kurva nehéz volt fölfogni, hogy éppen hol is tartunk a témázásban - azt hiszem egy időre elfelejthetjük a játékelméleti fejtegetést, és az ezzel kapcsolatos megkezdett párbeszédet. A tiszta stratégiához hozzátartozik, hogy a szereplőkről feltételezhetjük legalább azt, hogy tudják, hogy mit akarnak, ne adj'sten tudják azt, hogy mi a jó nekik. De ezek szerintem nem tudják :). A játékelmélet nem sokat ér akkor, amikor érzelmi alapon hoznak ad hoc döntéseket, vagy nem jól látom?

vastyúk is .. 2015.04.10. 14:36:54

@XocoLatte: úgy hallottam, elég lesz,ha frottír zoknit húzok.. De igazad van, nem zárhatom ki a lehetőséget a papírtörlő használatának.

verkli 2015.04.10. 14:39:56

@Morfologista: sajnos megint jól látod...Én már azt várom, hogy a tattikai duó Zoét fogja savazni, vagy hosszútávú tervet készítenek Gólem kirakásáról.

AkkorlegyenPtr 2015.04.10. 14:41:30

@Morfologista: nekik nevük van ebben az országban :) .... történetesen Berki Krisztiánnak van neve... csak nem Gólemnek :)

Morfologista 2015.04.10. 14:56:52

@AkkorlegyenPtr: Igen, szegénynek fáj a válla. Mondjuk Berki Krisztiánnak nem csak ebben az országban van neve, hanem világszerte! :)

AkkorlegyenPtr 2015.04.10. 15:08:58

ÉÉ-ben miért kell eljátszani, hogy élő adásból esnek ki az emberek?
2. évadban úgy beszélgettek a kiesettekkel, hogy milyen most visszanézni, milyen most látni, hogy ki mit tematikázott a hátad mögött... mert elméletileg ők is most nézik magukat vissza.

kamilla123 2015.04.10. 15:43:29

@verkli: ezt én is pontosan így látom. Tényleg semmit nem csináltak eddig, ami ezt bizonyítaná, mekkora taktikusok. Viszont pár rész óta már felvették azt a habitust (Loki már korábban), hogy szemrebbenés nélkül hazudnak mindenkinek. Persze ennek sincs semmi különösebb eredménye :-))) Viszont ettől k..va nagy májernek hiszik magukat. Én nem vagyok egy Snezi fan, de ha igaz, amit őróla a két faszi folyamatosan állít, hogy ő túrta ki Mariannt, meg mindenkit a háttérből manipulál, akkor Snezi nagyobb taktikus, mint ez a két rajzfilmfigura.

kamilla123 2015.04.10. 16:02:00

@Ronni: sztem Berkinek nagyon komoly kisebbségi komplexusa van, amiről ő sem tud talán. Hihetetlen módon rivalizál minden pasival, meg nagyon sokat kérkedik a pénzével, testével stb.. Nyilván ez egy image is, amit tudatosan épített maga köré, de alapvetően a saját habitusára épül. Sztem belül nagyon kis bizonytalanka lehet. Nem mintha sajnálnám emiatt, csak mondom.

verkli 2015.04.10. 16:03:42

@kamilla123: "Viszont pár rész óta már felvették azt a habitust (Loki már korábban), hogy szemrebbenés nélkül hazudnak mindenkinek. Persze ennek sincs semmi különösebb eredménye"

Később ennek meglesz az 'eredménye'. Loki már bebizonyította, hogy nem megbízható pár, ezzel elvileg elvesztette azt az esélyt, hogy nagyobb nyereményt vigyen haza; hacsak nem egy vak és süket lány lesz a párja a döntőben, vagy nevető harmadikként nem hullik a nyakába a döntőben esetleg megmaradó lóvé.. Peti játéka még menthető szerintem, eddig ügyesen elkerülte, hogy rajtakapják.

pogona vitticeps 2015.04.10. 16:03:46

@AkkorlegyenPtr: Két válaszom is van :) Az első: ugyanmár mi a büdös francért csinálna a licenc killer tv2 bármit is logikusan és egyszerűen... A második: ez marketing fogás, mert így minden nap x számú néző, kommentelő rágja magát, meg a többieket azon, hogy most akkor miért is van másik ruha Tudjuk kin.

Chuck Νorris 2015.04.10. 16:29:29

ejj ez a sötét haj Nórinál (insta), én szőkésen csipom. nincs is jobb egy kecsesen szökkenő szőke nőnél.

kamilla123 2015.04.10. 16:30:19

@verkli: hát igen, én is ebben reménykedem. De van egy olyan érzésem, h Nórika újból és újból bizalmat fog szavazni Lokinak, az meg a legvégén jól átvágja.

verkli 2015.04.10. 16:38:27

@kamilla123: Igen, ez például kitűnő játék lehetne Loki részéről. De akkor miért nem csinálja? Mi a faszért próbálja kigolyózni pont Nórit, akinél jó esélye lenne? Miért? MIÉÉÉÉÉÉÉRT?

Ronni 2015.04.10. 16:45:32

@kamilla123: Hát,nálam ő Kiszeltünci férfi megfelelője.Pompásan megél abból hogy sokakat irritál.Nem hiszem hogy hozta a várt néző számot, remélem ennek következménye is lesz.

bElannaTorres 2015.04.10. 16:59:36

en örülök hogy végre van valami taktika, aki a barátok közt akarja nézni , az ne válasszon taktikai valóságshowt akkor.

jelenleg úgy látom bencének és mandulaádámnak sok keresnivalója nincs ott , ádám egyértelműen hülyegyerek bár most végre valamicsét tesz hogy bentmaradjon, bence meg fekszik a kényelmesbe.

Bujumburi 2015.04.10. 17:06:49

@verkli: szííííjvemből szóltál, ám bennem motoszkál valami, igaz erre egyre kevesebb esélyt látok... mégpedig, hogy mi nem látjuk Loki valós gondolatait Nórival kapcsolatban, és az is lehet, hogy ők mindig egymás B tervei, de még a többiek elől is titkolják... tényleg sok minden kimarad nekünk :( Lokinak nem érdeke, hogy Nóri a társaságban kellően bekerüljön, így elszepraálva Nórinak csak Loki lehet az egyetlen valós pártfogója, azaz ezt szeretné elhitetni Loki Nórival. Ezért teszi tönkre Nóri reputációját a népszerű Loki a többiek körében, így csak neki marad egyedül.

Bujumburi 2015.04.10. 17:12:09

@verkli: Loki szinte biztosan nem kerülhet be a döntő párba, mert ahhoz az is kéne, hogy mellé álljon majd a többség, amikor már csak 4-en maradtak. Kevés emberke ellen lenne esélye asszem. MAx. ha Ádám lenne a másik páros férfitagja, ő elég népszerűtlen ehhez. :P Péter és Patrik tűnik eddig a legalkalmasabbnak erre, mármint ha a népszerűségüket nézem. Lányok közül gondolom a legkevésbé irritáló kerülhet a döntőbe, így pl. Snezsinek sincs sok esélye, max, ha Patrik párja lenne a végső négyesben, talán az őő népszerűsége kompenzálhat egy Snezsi -féle népszerűtlenséget.

Bujumburi 2015.04.10. 17:13:34

@kamilla123: én is így látom, és Marianna társaságában meg mintha kifejezetten zavarban lenne.

Morfologista 2015.04.10. 17:18:05

@Bujumburi: Ha ez igaz, akkor Loki a legnagyobb császár, de ezt kétlem. A legárulkodóbb jel az volt, amikor Loki Nórianak adta a golyót, pedig, akkor még simán kieshetett volna Nóri. Ha úgy adta volna Nórinak, hogy már mindegy lett volna, az más kérdés, de nem így történt. Nem hiszem, hogy bevállalható kockázat lett volna ez, ha igaz lenne, amit Lokiról feltételezel. Így számomra az ultimate player jelenleg egyedül Pjotr. Már többször leírtam, hogy miért:
- az összes lánnyal próbál jóban lenni, sikerrel
- eleget taktikázik, hogy szeressék a szerkik és a nézők
- nyíltan nem konfrontálódik, hogy szeressék a játékostársak (fiúk is)

egyedül az hibázik nála, hogy nem egy adonisz, ha még az is lenne, akkor biztosan ő nyerné, de ennek ellenére is gyakorlatilag nincsen természetes ellenfele bent, mert senki nem akarja őt kitenni. Nem célpont, és az eddigi játéka alapján egy newborn-nak sem lehet célpont. Pont annyit van szem előtt, amennyi ahhoz kell, hogy sokat legyen képernyőn, de nincs annyira, hogy potenciális ellenfelet lássanak benne a bent lévők. Nem irritál, de benne van a buliban, nem aljasodik le, de a háttérben néhány szövetségessel aljaskodik. Nincs (már) bebetonozott párja, több menekülő útvonala is van, tehát nem tűnik erősnek se a kapcsolatai sem. Bence is pozitívan nyilatkozik róla, Patrik is, pedig elvileg nem ugyanaz a család. Szóval Pjotr játéka eddig a legcélravezetőbbnek tűnő játék, és ebből a szempontból tök mindegy, hogy bejönnek-e a szervezkedései vagy nem, hogy ténylegesen ő mozgatja-e a szálakat vagy nem. Ez mind nem számít.

Morfologista 2015.04.10. 17:22:44

@Bujumburi: Patrik-nál több dolog is hibázik, de ő kétségkívül a ÉH1 - Kristóf vonalat képviseli. Full passzív, mindenkivel jóban van és élvezi a nyaralást. Persze így is lehet nyerni, de Kristófnak nem volt olyan kullancsa, mint amilyen Pacának van. Egy pókmajom stílusú newcomer első célpontja lenne, pont a kullancs miatt. Már várom az ÉH3 pókmajmát, azt hittem Gergő lesz az (volt ilyen szájkaratéja még az első napjaiban), de aztán becsicskult.

verkli 2015.04.10. 17:27:47

@Bujumburi:
- Látva az értelmezhetetlen lépéseket, én is túlgondolom, és olyan tattikát látok mögé, ami nincs. (felhőábrák)
- Szerintem Loki bejuthat a döntőbe, ha nem Peti az ellenfele a többiek döntésekor. A csendes többség mindig meggyőzhető csubakka védelemmel, egy kis ügyvédtempó, és jó esélye van kiütni a galambokat. Ezért kéne kitennie Petit, mielőtt ez fordítva történik meg. Olyan játékban, ahol a körök száma ismert, a hátbaszúrást azonnal meg kell lépni, hogy megelőzd vele az ellenfeled hasonló lépését. Optimálisan azonnal, amikor kiderül, hogy az ellenfeled is hasonlóan játszik, mint te.

ÉH3sZ 2015.04.10. 17:27:51

@Morfologista: Nem lehet, h Sneziből lesz az?

Bujumburi 2015.04.10. 17:30:46

@Morfologista: Én is így látom Pétert, nagyon jól tolja. A Loki-féle Nóri golyónál tényleg majdnem elb*szta, de elvileg azt beszélték meg Beával, hogy semlegesítik egymás golyóit, így Bea Gergőre, Loki Nórira rakott. Lehet, hogy csak én szeretném feltételezni róla, hogy ügyes, lehet, hogy csak egy balfasz jó dumával, egyelőre nem tudom eldönteni, csak reménykedem. :D

Morfologista 2015.04.10. 17:31:31

@ÉH3sZ: Nem hiszem, két dolog miatt: mókmajomsághoz védettség kell, ez az egyik, bár nincs kizárva, hogy valamilyen játékkal Snezi védettséget szerez (meg ugye láttuk, hogy mit csinált akkor, amikor volt neki, semmit, kitette azt a Noémit, akit mindenki ki akart tenni, és nem robbantott egyáltalán.) A másik dolog az, hogy Snecit az érzelmei mozgatják, és nem dobna ki egy Adrit. A +1 dolog, hogy legyen benne egy veleszületett "gonoszság", amit inkább úgy mondanék, hogy az ártani tudás képessége. Na ez szerintem nincs meg benne. Szóval, nem szerintem Sneci nem lehet pókmajom.

Zoe_the_Genius 2015.04.10. 17:36:17

@Natura Qua: Az tényleg irtó gusztustalan és önelégült volt.

Bujumburi 2015.04.10. 17:36:28

@verkli: De egy darabig kellenek a barátok is, nem? Mármint, ha idő előtt kibassza a haverjait, akkor nem lesz aki szavazzon rá a végén.... valójában nincs jó taktika, mert sok szerencse kell. Az ÉH2-ben pl. úgy esett ki a vörös hajú csaj párja, hogy húznia kellett egy borítékot és abban az volt, hogy pápá... így meg kiesett a következő párválasztón a vörös csaj, mert utolsó előtti körben már senki nem akart párt cserélni. Ezért aztán nem igazán lehet túl messzire kombinálni szerintem... sokkal többre mész, ha sokan szeretnek. (azt hiszem) Na meg kell a vakszerencse is, na.

Azon röhögök, hogy mivel az itt olvasók nagy része szeretne látni valami értelmes okot egy-egy cselekedet mögött, elkezdünk belelátni bonyolult gondolatmeneteket az értelmetlen mozzanatokba, aminek az is lehet, hogy valójában tényleg semmi értelme, csak infantilisek a szereplők.

Zoe_the_Genius 2015.04.10. 17:37:11

@Bujumburi: jól tolja, de éppen ezért szerintem valahol a vége előtt egy huszárvágással ki fogják tenni és még az is lehet, hogy Loki lesz az.

Morfologista 2015.04.10. 17:37:33

@verkli: Igazad van, de nem látom, hogy Loki és Peti konkurál a kis team-jükön belül az alfa szerepért. Legtöbbször azt látom, hogy mindkettő meg van róla győződve, hogy a másik az ő padawanja. Amíg nincs felismerés, addig nincs hátbaszúrás sem. Ráadásul most mintha Loki szabadságot vett volna ki, és azt mondja, hogy most átengedi a taktikázást Petinek és Marcsinak. Valószínüleg azért teheti ezt meg, mert Marcsival már eldöntötték, hogy egymás mögé állnak. Nagyon meglepődnék, ha nem így lenne, akkor ugyanis Loki a tűzzel játszik, hogy nem játszik.

Morfologista 2015.04.10. 17:41:29

@Bujumburi: az infantilis szereplők viselkedése is modellezhető, őket is érdekek és célok mozgatják, csak több a mozgásukban a random elem, ami pont abból következik, hogy adott szituációban nem tudják felmérni, hogy mi a legjobb nekik. De ez gyakran a legprofibbaknak se megy, ezért lehet jó taktika a Paca vagy méginkább a Nóri féle sodródás. Naomi veszte is pont az volt, hogy túlvállalta magát, és hátország nélkül kezdett szervezkedni, ezzel jól ki is szervezte magát. Ha nem kezd agyatlan szervezkedésbe, lehetett volna ő is Nóri.

ÉH3sZ 2015.04.10. 17:43:26

@Morfologista: Akkor lehet h ebben az évadban nem is lesz "pókmajom"?

Morfologista 2015.04.10. 17:45:40

@ÉH3sZ: még vagy egy tucat játékos kint van. Köztük simán lehet pókmajom. Én még reménykedem.

Bujumburi 2015.04.10. 17:48:54

@Morfologista: ja, még vagy 7 szereplő várja a beköltözést, remélem reppenti valamelyik Adrit, nekem ő a leguncsibb.

Morfologista 2015.04.10. 17:51:26

@Zoe_the_Genius: Az esetek nagy többségében fiút lány rak ki, tehát Loki nem valószínű, hogy ki tudja rakni Petit, és mivel Peti jobb helyen van a lányoknál, ezért Loki csak valamilyen nagyon ördögi tervvel tudná Petit kitenni. Mondjuk, ha tényleg létezik a Loki-Nóri örökmegállapodás (amiben itt még bíznak páran), akkor Nóri lehet eszköz egy ilyen "huszárvágásban", de erre semmilyen bizonyítékot nem látunk, így nem is érdemes rajta agyalni. Másrészről meg Petinél valaminek nagyon el kell romolnia, hogy elő kelljen húznia a Nóri-kártyát. :)

verkli 2015.04.10. 17:56:04

@Bujumburi: Feltétlenül kell barát és szövetséges, de az csak olyan lehet, aki nem azonos játékot játszik (Patrik, Bencze), ráadásul Patrik valószínűleg végig marad, szóval eszményi szövetséges. Természetesen ez csak elmélet, ha nem lenne védettség, és egyéb beavatkozás a játékba, akkor az első 10 beköltöző vinné végig, sőt, a stratégiájuk alapján meg lehetne jósolni azt is, hogy ki lesz a döntőben. (Ezért KELL a védettség, és az egyéb csalafinta szerkesztői trükkök) De a játékosok ettől még játszhatnának jól, és csak akkor kellene a stratégiájuknak látszólag nem megfelelő taktikai döntéseket hozniuk, amikor a külső körülmények miatt arra esetleg szükség van. Ha ilyen körülmény nem áll fenn (például most), akkor semmit_tenni kell.

Morfologista 2015.04.10. 18:01:14

@verkli: Te nem én vagyok véletlenül baszki? :)

Zoe_the_Genius 2015.04.10. 18:03:52

@Morfologista: igen bonyolult játék lenne, hogy a két esélyes egymás kigolyózza, de valljuk be nem lehetetlen.

Zoe_the_Genius 2015.04.10. 18:04:39

Hogy értitek a pókmajmot? Gondolom nem Szandrát várjátok hanem valami kavarógépet?

Morfologista 2015.04.10. 18:05:38

@Zoe_the_Genius: ÉH1-ben és ÉH2-ben, sőt az ÉH3-ban is láttunk erre példát. Úgy hívják, hogy önfeláldozás. Ez szerintem a legklasszikusabb esete annak, hogy két szövetséges egynemű "egymást golyózza ki". :D

Zoe_the_Genius 2015.04.10. 18:06:45

@Morfologista: tegnap mikor odáig vigyorogta magát egy punci látványától akkor ittak vajon, vagy csak szimplán ennyire gyerek ez a Lokibaba? :-)

verkli 2015.04.10. 18:08:21

@Morfologista: haha:) Az Éden Hotelben (is) bármi megtörténhet

Morfologista 2015.04.10. 18:08:33

@Zoe_the_Genius: Igen. Fogalmasítottam pókmajmot. Olyan játékos, akit nem érdekelnek a szövetségi vonalak, az a szar, amelyik belecsap a ventillátorba, egy olyan játékos, aki kiteszi a "legstabilabb" pár egy tagját, mert csak, mert képes rá, és mert nem tart semmilyen következménytől. :D Úgy is mondhatnám, hogy ő az asimovi öszvér, akit nem kötnek szabályok, csak megy a maga feje után, mindentől és mindenkitől függetlenül. :D

Zoe_the_Genius 2015.04.10. 18:13:07

@Morfologista: hát-hát jó lenne. Lehet, hogy Melanzzsal meg Naomival ezt akarták koppintani, csak nem jött be. Mondjuk Gyulának nincs nagy pofája, de jelen pillanatban nem úgy tűnik, hogy bárki is érdekelné. Persze ez második hétre mindig ellenkezőjére fordul, ezt már tudjuk.

Bujumburi 2015.04.10. 18:39:24

Vedettseg kell hozza, ugyhogy csak egy uj ember lehet pokmajom, talan majd a pornos?

pogona vitticeps 2015.04.10. 18:46:29

A jó játék és a taktikázás nem elég, a szimpátiakeltés képessége és az eladhatóság is fontos szerepet játszik szerintem. És bár a szimpátia könnyen befolyásolható az adások tartalmával, azért az alapanyagnak is meg kell ütnie egy színvonalat. Főleg, ha jobb híján be akarna vállalni a csatorna még egy szériát.
A jó pókmajom - mint fogalom - rosszindulatú, eszes és külön kasszából fizetett. :)

kamilla123 2015.04.10. 19:38:55

@Morfologista: igazából ez nem hibázik Petinél, hogy ő egy adonisz, hanem pont ez a szerencséje. Mert így nem féltékenykednek rá a fiúk és nem akarnak vele kikezdeni a lányok. Meg tud húzódni a háttrében, senki nem vet rá szemet, ahogy bejön.

bElannaTorres 2015.04.10. 19:42:52

ez olyan elkeserítő tényleg hogy most még majd pornós fog bejönni. jönnek taktikázni azok akiknek annyira futja az eszükből hogy baszásból kell élni.

radoznao 2015.04.10. 19:56:07

Nem számítok nagy meglepetésre ma, de ha Snezinek lenne egy kis esze ma simán ki lehetne tenni Petit. A győzelem felé vezető úton ugyanis ő a legnagyobb ellenfél és ezt azért tudják ott bent is. Egyszerűen bele kell menni a párcserébe Petiékkel, aztán maga mögé állítani Ádámot is.
Ez egy vissza nem térő alkalom lenne neki.

Morfologista 2015.04.10. 20:20:42

@radoznao: De hát a Peti-féle párcserének éppen az a lényege hogy Peti nem állna be mögé, hanem maradna Barbi mögött és úgy pöckölnék ki Bencét.

lenibo 2015.04.10. 20:28:44

@Morfologista: És Peti honnan tudja, h Bence hamarabb fog választani?

radoznao 2015.04.10. 20:29:56

@Morfologista: Én úgy gondoltam Gyula áll még Barbi mögé és pont azért mondták a végén, hogy Gyulában még sem bíznak. Ha így történne, ahogy írod, akkor Peti elásná magát, mivel megszegte a szavát.

Brix 2015.04.10. 20:50:17

A Loki-Peti párosnak bevihetne már valaki egy súlyos ütést, mert kezdenek unalmassá válni. A szerkik elég durván beleszóltak a játékba, hogy egy már kiesett játékost, Mariannt visszahoztak Ráadásul, olyan lehetőséget kapott, hogy szétrobbantson egy erős párt, Snezit és Bencét.
A jelenlegi mezőnyből egyedül Snezit látom elég erősnak ahhoz, hogy megjátssza a Loki-Peti párost. Nem véletlenül próbálják meg ellehetleníteni minden fronton. Mariann sem csinált semmit, amíg játékban volt, de úgy látszik azzal küldték vissza, hogy aljas hazugságokkal , rosszindulatú módon támadja be a Bence-Snezi párost. A szerkesztőknek most "egyensúlyt kellene hozni az erőbe" és monjuk visszahozni Norbit, akit mondvacsinált indokkal kitettek a játékból. Most , az lenne a jó fordulat , ha meggyengítenék a mesterségesen megerősített Mariann-Peti-Loki triumvirátust. Ha nem , onnantól dögunalom lesz a játék...Gyula játéka nagy csalódás eddig...Mehetne haza, a mostani párválasztón!

Morfologista 2015.04.10. 20:53:18

@lenibo: a jó tervet a szerkesztők talán segítik egy jó sorrenddel.

@radoznao: ha sikerülne az akció akkor már nem nagyon marad bent olyan akinél számítana Pjotr renoméja.

De mindegy is, mert szerintem nem fogják meglépni. Valszeg semmi meglepetés nem lesz most sem mint ahogy eddig se volt.

kékalmamag 2015.04.10. 20:54:44

Honnan veszitek, hogy jön majd be egy pronos? Vagy ez csak valami szleng VakerÁdiék után?
Apropó Ádika akkora, mint a kutya ülve? A beharangozóban Peti meg Gyulus között áll, de még az esküvővideós, akinek "nincsneveebbenazországban" is nagyobb nála... Nem gondolom, hogy a tehetséget nem méretre adják, de úgy tűnt nem egy nagy szám..

kékalmamag 2015.04.10. 20:57:00

Nem gondolom, hogy a tehetséget méretre adják, de úgy tűnt nem egy nagy szám. - tehát egy mínusz "nem"

ÉH3sZ 2015.04.10. 21:20:27

Bence vajon hová áll be?

bElannaTorres 2015.04.10. 21:21:16

szerintem itt inkább abból lesz gond hogy snejzi három fiú mögé is állhat, kettőt kintről ismer. innentől még csak taktikáznia sem kell.

őt csak védettséggel lehet kiejteni szerintem így akinek szimpatikus, az hátradőlhet. Én azokat bírom akik játszanak, nyaralásra nem vagyok kíváncsi. :)

vastyúk is .. 2015.04.10. 21:21:54

Gólem újra a pálmaligetben kóborol. Úgy látszik ezt a labirintust még nem fejtette meg.

ÉH3sZ 2015.04.10. 21:21:58

Gyula a földön aludt?

ÉH3sZ 2015.04.10. 21:23:06

@bElannaTorres: Most fiú esik ki, nem?

@vastyúk is ..: Maris most nem szereti annyira

vastyúk is .. 2015.04.10. 21:23:55

Lokker egész éjjel forgolódott, a gondolatok kitakarták az álmokat az agyából. Pjotr már talpig díszben hallgatja, ahogy Loki felfesti neki, hogy lesz a tuti.

vastyúk is .. 2015.04.10. 21:25:56

Marissal is megpróbálják lebeszélni, hogy rosszul is visszaüthet, ha Bencét rakják ki, hiába ígérték meg Marisnak.
Pjotr nem akarja, hogy a róla kialakult (szent)kép darabjaira hulljon, úgyhogy mosakszik Marcsánál. Marisnak nem tetszik, hogy ilyen csikönök a srácok.

fran7 2015.04.10. 21:26:42

Mandula mit csinált a tükörrel?

vastyúk is .. 2015.04.10. 21:27:00

Snez és Bnce sem aludtak jól

Chuck Νorris 2015.04.10. 21:27:35

joestét, sziasztok
HU de izgulok. Loki nem birt aludni mert taktikás volt az éjjele. Érdekes én sem tudtam aludni én Nórival, meg Mókicával taktikáztam álmomban :D

vastyúk is .. 2015.04.10. 21:27:38

@fran7: majd öt perc múlva adok rá egy tippet, én még Pjotr és Nórika beszédét hallgatom

gólyamajom 2015.04.10. 21:27:51

@fran7: Takarítani próbálta róla a borotvahab üzit, ami reggelre elolvadt :D

ÉH3sZ 2015.04.10. 21:28:08

Barbi jóban van Ádámmal??

fran7 2015.04.10. 21:28:26

Többet heverésznek, mint az ókori császárok a lakomáikon.

Schlomo Goldberg 2015.04.10. 21:28:45

Sok birka megy Pjotr, a megmondóember után, nem értem őket.

ÉH3sZ 2015.04.10. 21:29:02

Nóri is jóban van Ádámmal??

Ditti82 2015.04.10. 21:29:13

Nóri, hülye vagy.

vastyúk is .. 2015.04.10. 21:29:58

Jajj Nórikának szimpi a Melánítlanított mandula

ÉH3sZ 2015.04.10. 21:30:03

Lassan többen vannak jóban Vakonddal, mint Gyulával

gólyamajom 2015.04.10. 21:30:26

Vissza a sapkát Petire, így ijesztő :D

vastyúk is .. 2015.04.10. 21:30:50

@ÉH3sZ: sajnos gyula kamerája nagyon kifele néz

Chuck Νorris 2015.04.10. 21:30:51

nórinak megártott a páratartalom.

vastyúk is .. 2015.04.10. 21:31:44

Barbincs is kampányol Mandula mellett, csak nem ismeri ő is a klán hatalmát?

Schlomo Goldberg 2015.04.10. 21:32:08

Vakond fészket rak még a végén

Ditti82 2015.04.10. 21:32:19

@Schlomo Goldberg: Talán mert neki egyedül több esze van, mint az összes többinek együttvéve.

vastyúk is .. 2015.04.10. 21:32:47

@Schlomo Goldberg: Most már két csajnak is nagyon szimpi :( Nórikának és Barbincsnak is.

Chuck Νorris 2015.04.10. 21:32:53

@ÉH3sZ: az ki? van olyan játékos? :P

Schlomo Goldberg 2015.04.10. 21:33:30

Lepkés meg van feszülve mint Krisztus a kereszten

ÉH3sZ 2015.04.10. 21:33:36

Annyira Gyulát sulykolják belénk kiesőnek, h elgondolkodtam vajon biztos így lesz-e?

ÉH3sZ 2015.04.10. 21:34:03

@Chuck Νorris: Lehet h Briginek hívják:)

AkkorlegyenPtr 2015.04.10. 21:34:49

namost akkor mi is van?
Nóri mögé beáll Gyula Ádám
Maris mögé Bence Loki? vagy most mi a tök a terv? már kb senki nem tudja... itt mi lesz?!

Rayen 2015.04.10. 21:34:50

Nem lesz itt megint semmi, a nagy tematikázás után kirakják az újfiút, és semmi se változik. :(

Schlomo Goldberg 2015.04.10. 21:35:26

nagyon jó ez a fekélyes mediflőr reklám

bElannaTorres 2015.04.10. 21:35:27

@ÉH3sZ: igen fiú, kicsit reménykedek benne hogy bence vagy mandula
egyik se egy lángész, ráadásul bence sose játszott, mandula is csak maga ellen x)

Chuck Νorris 2015.04.10. 21:35:33

ádámnak nagy esélye van a gyözelemre, hatalmas akaraterö hajtja a gyözelemért hogy kiadhassa bakeliten is a fröcsögjünket

zorja 2015.04.10. 21:36:27

@AkkorlegyenPtr:

És Snezi mögé ki áll?^^:$:)

vastyúk is .. 2015.04.10. 21:36:50

@AkkorlegyenPtr: csak annyit lehet tudni, hogy Maris még mindig szeretné kitenni Bencét, Pjotr és Lokker már nem, mert beijedtek (Gyula a célkeresztben), Barbi és Nórika pedig mindenképp bent tartja Ádámot. Szóval nincs konszenzus.

fran7 2015.04.10. 21:36:59

Az volt a bünti, hogy két nap alatt kell párt találnia Mandulának, erre két napon belül párválasztás. Hol van ebben a bünti?

Zoe_the_Genius 2015.04.10. 21:37:18

Vazzeg kiteszik Gyulát. Felmondok!

bElannaTorres 2015.04.10. 21:37:30

pétert én bírom , tényleg van esze, tud is játszani. persze ha mindenki ilyen lenne mint ő az lenne csak az igazi, ott kicsit jobban kéne izzadni a bentmaradásért :)

arról meg nem ő tehet hogy egy rakás hülyével rakták össze

vastyúk is .. 2015.04.10. 21:37:55

@Schlomo Goldberg: hihihihi, kedvet kaptál, hogy kipróbáld a termékeket, na várj, amíg a cukorbetegeknek készült változatot tolják az arcodba. :D

Zoe_the_Genius 2015.04.10. 21:38:02

Ja és megint láthatjuk, hogy a vágással mennyi minden elvész: Ádi meg Bajbi barátok??? Hogymi?

Chuck Νorris 2015.04.10. 21:38:19

szerintem a lányok csak be akarnak jönni Ádám hires papájának, aki pókmajmot is megszéditette.

ÉH3sZ 2015.04.10. 21:38:33

@bElannaTorres: Szerintem is Bence vagy Mandulavakond

pogona vitticeps 2015.04.10. 21:38:41

Baszki... Mi van itt? Costa ricai BFF show?

AkkorlegyenPtr 2015.04.10. 21:39:07

@zorja: hát kb :) most itt tart a tematika. megnézték a spalettát :) és összevissza jár az agyuk. Itt lehet, hogy a sorrend dönt majd... végén még Loki áll Snezi mögé :) csak ott lesz hely :)

Chuck Νorris 2015.04.10. 21:39:34

nem tudom mit vegyek, babapopsi kenöcsöt, vagy dzsundzsák labdát.

fran7 2015.04.10. 21:42:51

Dzudzsi akkor lesz híres, ha majd a Lamborghini reklámoz vele. Mindig úgy vagyok vele, jó nekünk ha a Szerethető kijut egy világeseményre és Dzudzsi lesz a Coop arca?

zorja 2015.04.10. 21:43:04

@AkkorlegyenPtr:

mindenesetre megnyugtató, hogy nem csak én vesztettem el a fonalat ;)

kékalmamag 2015.04.10. 21:44:44

Pjotr berezelt hogy az ikonja megfakul? wgaf

gólyamajom 2015.04.10. 21:45:29

Gyula nekem nagyon fura.

zorja 2015.04.10. 21:45:50

Még lesz egy este, vagy a párválasztó előtt koktéloznak így be, biztos ami biztos? :D

Schlomo Goldberg 2015.04.10. 21:46:13

Lepkés összevágta a koktélokat, minden van benne, még costa ricai ugróegérszar

gólyamajom 2015.04.10. 21:47:04

Mindenki beszél a világon magyarul. LOL

Ditti82 2015.04.10. 21:47:23

Nézzél tükörbe, Ádámka...

gólyamajom 2015.04.10. 21:47:46

Ádám parasztnak hívja Gyulát. okos vagy kisfiam, ülj le, egyes. :D Megszólalt az illemtanár :D

Schlomo Goldberg 2015.04.10. 21:47:46

Lepkés hogy beszél Zoéval már

Chuck Νorris 2015.04.10. 21:48:04

gyula inszimpatikus lett Ádámnak

ÉH3sZ 2015.04.10. 21:48:09

Vakond megdöntené Ivart

gólyamajom 2015.04.10. 21:48:20

Nem unszimpatikus, hanem antipatikus jaaaaaaaaaaaaajjj nekem :D

fran7 2015.04.10. 21:48:36

Gyula szerint, ha hangosan beszél magyarul, akkor azt mindenkinek értenie kellene. Bár mondjuk megértem, ha Zoé bejön neki.

gólyamajom 2015.04.10. 21:48:57

@ÉH3sZ: szerintem ő lassan már a faágon ülő madarat is dugná

Schlomo Goldberg 2015.04.10. 21:49:28

Lol Vakond hogy elhajtotta a gecibe a Lepkést, mekkora faszom luzer

Ditti82 2015.04.10. 21:49:30

Nem baj Gyula, mi is bele vagyunk kavarodva, pedig tudunk mindenről. :D

zorja 2015.04.10. 21:49:45

Gyula: "nehogy este is bekavarodjak" :DDDDDDD

vastyúk is .. 2015.04.10. 21:49:48

hát Gyula, a repjegyre már ráírták a neved.

ÉH3sZ 2015.04.10. 21:49:50

@gólyamajom: Ivarnak jobban viszket:))

Ditti82 2015.04.10. 21:50:31

@fran7: Győzikétől tanult. :D

ÉH3sZ 2015.04.10. 21:50:57

@vastyúk is ..: Annyira ellen-Gyula kampány folyik, h nem ő fog szerintem menni

raspberrypie 2015.04.10. 21:51:41

remélem gyuluska nem fog bekavarni és máshova áll, mint kéne... amúgy Mariann smink nélkül olyan mint egy bolív asszonyság :D :D

furmintszaraz 2015.04.10. 21:51:49

Bence nem is szerepelt a műsorban eddig...

pogona vitticeps 2015.04.10. 21:51:52

Előző ÉH-kban volt játékos, aki a személyzet köreiben lett elrejtve. Gyulának bizti nem mondták, hogy Zoé már az elejétől ottan dolgozik.

vastyúk is .. 2015.04.10. 21:52:07

@ÉH3sZ: hát nem tudom, hogy melyik lány tartaná bent

Ditti82 2015.04.10. 21:52:43

@ÉH3sZ: Nagy akarásnak nyögés a vége.

ÉH3sZ 2015.04.10. 21:52:52

Peti beáll Barbi mögé és Vakond is beállna oda és Barbi Vakondot választaná:))

lentilky 2015.04.10. 21:53:45

Bencében néha van valami Ben Stilleres. Nyaktól felfelé.

Hbbm 2015.04.10. 21:53:49

1)Marianna nagyon elcsunyult
2) Lesz ma valami csavar

Szoba kilátással 2015.04.10. 21:54:05

@raspberrypie: bírom Mariannt de smink nélkül gyilkos

raspberrypie 2015.04.10. 21:54:46

kiderült a maiból (későn kezdtem el), hogy Adri és Patrik hogy áll a Bence-Snezi cseréhez? tegnapi alapján tartják magukat ahhoz, hogy nem cserélnek párt?

haruka 2015.04.10. 21:55:09

@raspberrypie: Mariann mikor volt az ÉÉ-ben, marha jól nézett ki, de a riportszobában olyan mindig mint a vasorrú bába. :D

gólyamajom 2015.04.10. 21:55:27

"fogalma sincs arról, h merre van arccal" Peti az új gyerekről, Petii

fran7 2015.04.10. 21:55:37

@Ditti82: Én is rá gondoltam először. De láttam egy szlovák kabarét, ahol ugyanezt előadták a szlovák nyelvvel is. Mondjuk azt egy magyarul jól tudó humorista adta elő és írta, valószínűleg a magyaroktól vette az ötletet.

raspberrypie 2015.04.10. 21:55:50

@Szoba kilátással: dettó! nekem is szimpi, de tényleg elég durva smink nélkül. de ő az egyetlen bent akit inkább az eszéért bírunk :D

gólyamajom 2015.04.10. 21:56:11

Mi ez a frizura Becksnél?

raspberrypie 2015.04.10. 21:56:11

akkor Peti megy Snezi mögé

Ditti82 2015.04.10. 21:56:33

Loki bazmeg. "Mariann egy sportautó." :D

raspberrypie 2015.04.10. 21:58:08

akkor Nóri fog dönteni úgy érzem

vastyúk is .. 2015.04.10. 21:58:30

@ÉH3sZ: engem csak az érdekel, hogy a végén Snezi sírni fog-e

raspberrypie 2015.04.10. 21:58:52

remélem akkor jövőhéten Snezi repül :D :D

Papucs Orrán Pamutbojt 2015.04.10. 21:58:53

Komolyan az Ezelnek a zenéjét játszák be olykor a párválasztókon?
Már nem először kapom fel rá a fejemet...

ÉH3sZ 2015.04.10. 21:59:10

Gyula-Nóri és Ivar dönt?

ÉH3sZ 2015.04.10. 22:00:15

És akkor Nóri repteti Mandulát ...

raspberrypie 2015.04.10. 22:00:18

Patrik amúgy festi a haját??

Ditti82 2015.04.10. 22:00:25

Gólem bazmeg, melyik csaj mögött nem áll pasi. :D

vastyúk is .. 2015.04.10. 22:00:28

Nórika ismét népszerű :D

Szoba kilátással 2015.04.10. 22:00:34

Mindenki mögött áll mar egy fiú ;)) huje berki

Schlomo Goldberg 2015.04.10. 22:00:51

HOgy gyalázza Lepkést Gólem, az örök barátság lesz a hotel után is

raspberrypie 2015.04.10. 22:01:00

Kivi vagyok Nóri mekkora játékos, vajon hazaküldi-e Ádámot, vagy megy minden a terv szerint...

Ditti82 2015.04.10. 22:02:10

Én Ádámot hajítanám ki a kannibálok közé. De Nóri nem. Sajnos.

vastyúk is .. 2015.04.10. 22:02:18

nah, Gyulának harangoztak

raspberrypie 2015.04.10. 22:02:19

@ÉH3sZ: jaja, azt tudom :D meg másnak is a haját... :D :D

gólyamajom 2015.04.10. 22:02:26

Egyik pasi se főnyeremény, nehéz lesz dönteni

Hbbm 2015.04.10. 22:02:38

Nori oriasi fazon, elkepeszto vicces a maga nyugodtsagaval, megszolalasaival!:D

Schlomo Goldberg 2015.04.10. 22:02:44

Inkább 2 Vakond mint egy Lepkés

raspberrypie 2015.04.10. 22:02:47

Ádám a kevésbé rossz, és el sem hiszem, hogy ezt mondom... Gyulát nagyon nem bírom

ÉH3sZ 2015.04.10. 22:02:51

Nóri: "Berki is fog kiesni":)))

haruka 2015.04.10. 22:03:23

Berki egy gyökér.

Chuck Νorris 2015.04.10. 22:03:47

remélem ez azt jelenti hogy Ádám kezdhet ásni hazafele :)

gólyamajom 2015.04.10. 22:03:52

Gyula szemöldöke büntet

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.04.10. 22:03:55

Nóri megmondta Ádámnak, hogy váratlant fog húzni.... Kérdés Ő mit ért ezen.

Zoe_the_Genius 2015.04.10. 22:04:03

Most ezt kurvára nem értem most akkor kit választ Nóri ha önző lesz???? AHHHH mondja meg valaki.

ÉH3sZ 2015.04.10. 22:04:16

@haruka: Ha megázik, kihajt:)

Ditti82 2015.04.10. 22:04:25

Ez alapján Gyulát választja, mert a többiek Ádámot akarják. Vagy Nóri fordítva van bekötve, és még mindig azt hiszi, hogy Ádámot akarják hotelen kívül látni.

dancegirl26 2015.04.10. 22:04:53

Nem hiszem el, h gyökér marad

Szoba kilátással 2015.04.10. 22:05:09

@Chuck Νorris: azt mondta nem akar bolondnak látszani ...

vastyúk is .. 2015.04.10. 22:05:16

@Ditti82: igen, kifejtette, hogy nem akarja, hogy őt a párja alapján nem normálisnak bélyegezzék, és az egyetlen akire ezt mondta, az földönkívüli Gyula volt.

tvbuzi 2015.04.10. 22:05:35

de izgi, má majdnem magamrahajoltam

Zoe_the_Genius 2015.04.10. 22:06:06

@gólyamajom: úgy mondanám Gyula büntet, de most már komolyan nem adok arra amit látok, erősen belenyúlnak a szerkesztők egy-egy ember reality képébe...elején Gyula szimpi volt, most direkt két olyan bevágás jött róla amiben gázul viselkedik...azaz három, mert a riport lehúzta.

Zoe_the_Genius 2015.04.10. 22:06:33

@ÉH3sZ: micsináljak micsináljak főzök kakaót

ÉH3sZ 2015.04.10. 22:06:34

@Chuck Νorris: Remélem is. És győz a papírforma.

vastyúk is .. 2015.04.10. 22:06:41

@tvbuzi: a reklámszünetben még megteheted ;)

raspberrypie 2015.04.10. 22:07:12

@gólyamajom: rosszabb, mint ÉH2 Krisztiáné? ;) neeem, az volt a legjobb :D

XocoLatte 2015.04.10. 22:07:17

Peti-Barbi egy valódi gyökér páros: mi ez a köcsög duma Bence-Snezi megmentésére?

Gyula kimondta a frankót, a két taktimókus szépen megvezette őt.

gólyamajom 2015.04.10. 22:07:49

@raspberrypie: ez az első Éh amit nézek :D

AkkorlegyenPtr 2015.04.10. 22:08:26

nem akar másoknál bolondnak látszani de most önző lesz és nem a közérdeket nézi... teccikérteni?

Chuck Νorris 2015.04.10. 22:08:34

ugy érzem a Peti-Loki barátság is kezd lassan halványulni.

Ditti82 2015.04.10. 22:09:49

@vastyúk is ..: Én nem akarok Nóri világában élni, ahol Ádám a normális. :D

AkkorlegyenPtr 2015.04.10. 22:09:50

Peti most dobhatta volna Bencét. Kap egy pacsit a buksijára ma este az tuti.

XocoLatte 2015.04.10. 22:09:56

Gyula nem földönkívüli, csak nem bírja ezt a feszültséget. Nem laza, valóban szerepeket játszik, őrült bizonytalan. Nem ebbe a játékba való. De totálisan jó arc, és tisztességes. Nagyon sajnálom őt ezért a helyzetért.
Nóri az univerzális szivatókompresszor, remélem, most legalább a Mandula famíliának okoz egy kibaszott infarktust.

Chuck Νorris 2015.04.10. 22:11:05

Gyula sokkal megbizhatobb pár lenne mint a fröcsögős

AkkorlegyenPtr 2015.04.10. 22:11:29

Mondjuk így lehet kitenni Snezit... ha ott van Peti aki biztos párnak mutatja magát majd jön egy lányka és huss byebye

XocoLatte 2015.04.10. 22:11:40

@Chuck Νorris: sajnos Loki csak arra koncentrált, hogy Botox alvázára ülhessen a légzsákok elé, és lexarja Nórit, Petit, Bencét(!). Gerinctelen és nagyon taktikátlan tőle...

ÉH3sZ 2015.04.10. 22:11:56

@Chuck Νorris: És nem dugja el a cigit:)

XocoLatte 2015.04.10. 22:12:39

Nóri mondóka RULEZ!

Ditti82 2015.04.10. 22:12:41

Baszki. Meglepődtem. És Nóri meg merte lépni.

dancegirl26 2015.04.10. 22:12:42

Hoppá csicska mégis húz haza

ÉH3sZ 2015.04.10. 22:12:43

Tudtam én, túl volt ijesztgetve Gyula

tvbuzi 2015.04.10. 22:12:52

kiesett a buzigyerek

vastyúk is .. 2015.04.10. 22:12:57

Nah, én most meglepődtem

raspberrypie 2015.04.10. 22:13:15

azta!! ezt amúgy nem hittem volna... gyulu jön eggyel Nórinak

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.04.10. 22:13:17

Fasza! Nóri kizúzta a kis Vakondot. Húzzon szépen haza Hugyihoz!

ÉH3sZ 2015.04.10. 22:13:28

Nóri amúgy is Gyulához öltözött

AkkorlegyenPtr 2015.04.10. 22:13:36

Nem értem Nóri működését.... de Nóri for president!

Schlomo Goldberg 2015.04.10. 22:13:51

Én most nem értem hogy a Vakond miért nem jobb mit Gyula

tvbuzi 2015.04.10. 22:13:54

a köcsög páros szarva vajon letörik ettől?

pogona vitticeps 2015.04.10. 22:14:11

Jó vanna... mégis van esze a Nórinak. Végre lehet egy normális párja, nem egy három napos rángatott partnere.

anyadahalor (törölt) 2015.04.10. 22:14:27

Ivarnak +10 pontot ítélek meg. 10böl. Barbi meg me sirassa ezz a fírget.

Ditti82 2015.04.10. 22:14:32

@AkkorlegyenPtr: Arról nem beszélve, hogy Ádám ott lett volna neki mint B terv.

Barbi meg mit picsog? Ádámra csöppen el?

ÉH3sZ 2015.04.10. 22:14:42

Barbi napszúrást kapott

dancegirl26 2015.04.10. 22:14:57

Barbirka melyik csatornát nézte?

tvbuzi 2015.04.10. 22:15:01

gyulát a lipótról kérték kölcsön??

haruka 2015.04.10. 22:15:06

Nóri, ezt a ruhát égesd el, ha még nem tetted volna meg.
Fröcsöghet odakint a kula. Kíváncsi vagyok mennyire fog arcoskodni Ádám az ÉÉ-ben.

vastyúk is .. 2015.04.10. 22:15:27

Barbikám, be kellett volna fogadnod magad mellé Ádámot, és hazareptetni Bencét. Kár pityeregni

Chuck Νorris 2015.04.10. 22:15:28

Nórit nem hatotta meg a nagy könnyes bucsu :D

furmintszaraz 2015.04.10. 22:15:37

@Chuck Νorris: Ebben nem vagyok biztos.
De legjobban szerintem Berki sajnálja ezt a döntést :D

pogona vitticeps 2015.04.10. 22:16:07

@ÉH3sZ: Öri barik két nap alatt. lefosom a bokámat... bőhőg...

Szoba kilátással 2015.04.10. 22:16:08

@Schlomo Goldberg: nori nem egy észleny de a huje választottja legalább nem fog kelleni másnak

tvbuzi 2015.04.10. 22:16:09

az egész bagázs kavarógép? mert egy fasz vagy bazmeg

Mirocska 2015.04.10. 22:16:14

Nóri megérdemel végre egy igazi társat magának. Gyula erre akár alkalmas is lehet!

tvbuzi 2015.04.10. 22:17:23

gyula sűrű nyelvcsapásokkal behálál nórának, kedves ez a fiú

ÉH3sZ 2015.04.10. 22:18:01

"Ádira, rohadjon meg!":DDD

gólyamajom 2015.04.10. 22:18:23

"Iszok Ádira, rohadjon meg+ LOki :D

Szoba kilátással 2015.04.10. 22:18:32

@tvbuzi: nem kellett szélnek vannak eresztve manapság a bolondok

Chuck Νorris 2015.04.10. 22:18:57

@ÉH3sZ: Jahh, arra én nem iszom, inkább erre :)

tvbuzi 2015.04.10. 22:19:32

hát lehet, hogy én buzi vagyok de egyik nő se tetszik a hotelbú

fran7 2015.04.10. 22:19:41

S ha visszaküldik Melanit?

ÉH3sZ 2015.04.10. 22:20:03

@Chuck Νorris: :))

Snezi mondandóját sose tudom összerakni, nincs egy rendes összefüggő mondata

pogona vitticeps 2015.04.10. 22:20:07

Sneci " én mondtam" és "tudod" kezdetű mondatai :DDD

Chuck Νorris 2015.04.10. 22:20:21

visszaküldik Melanit, uj lakó Kovi és meglesz a filmszerepe amire vágyik.

Ditti82 2015.04.10. 22:20:24

@Schlomo Goldberg: Mert bosszút állt volna Nórin. Apropó, azt nem hallottam jól, hogy Nóri ezen megjegyzésére Ádám mit mondott? Én érteni azt értettem, hogy "jól gondoltad"

ÉH3sZ 2015.04.10. 22:21:04

Volt valami tulajdonságos feladat?

haruka 2015.04.10. 22:21:19

Peti most ezt miért mondja el Bencének?

raspberrypie 2015.04.10. 22:21:25

szerintem peti most kezdi finoman Loki kiejtését, ami lehet, hogy csak hetek múlva lesz, de szerintem most kezdi

Chuck Νorris 2015.04.10. 22:21:47

Ész alapján a Loki-marcsa, Nóri-gyula párost én most erösnek itélem meg. Peti meg hiába nyal Sneziéknek csunyán meg fogja szivattyuzni :)

furmintszaraz 2015.04.10. 22:22:02

Peti ott akar állni Bencével a fináléban :DD

gólyamajom 2015.04.10. 22:22:26

Amikor azt mondja Peti,h Papika, na ott nekem forr az agyvizem... :D

ÉH3sZ 2015.04.10. 22:22:34

Péter azért dolgozik Snezi ellen
De akkor ki legyen a párja?

Papucs Orrán Pamutbojt 2015.04.10. 22:22:50

@Ditti82: azt mondta, én is úgy hallottam...

raspberrypie 2015.04.10. 22:23:18

@haruka: bár, lehet, hogy Snezi kiejtését tervezi.... hogy Bence ne álljon mögé jövőhéten (mert ugye arról beszéltek, hogy Snezi miatt szar neki)

Szoba kilátással 2015.04.10. 22:23:33

Ki vegyen vissza az arcából ?

ÉH3sZ 2015.04.10. 22:23:37

Barbi akkora darab, mint Bence

Chuck Νorris 2015.04.10. 22:23:39

huha Barbinál akad némi kuffer.

gólyamajom 2015.04.10. 22:24:29

Becks elásta Adrit??? :D

ÉH3sZ 2015.04.10. 22:24:43

Gyula memorizálja a fényképüket:)

Szoba kilátással 2015.04.10. 22:25:29

Nem tud egy kép keretet lerakni esküvői videós :)))

raspberrypie 2015.04.10. 22:26:02

most jön a pornós csaj?

dancegirl26 2015.04.10. 22:26:35

Hû de kis ostobenkó taj a megszólaló új kislány ☺️

haruka 2015.04.10. 22:26:37

@raspberrypie: vagy mindkettő. ha nyerni akar, Lokit ki kell tennie valamikor.

Hbbm 2015.04.10. 22:26:44

Erkezik Gere Barbara !

ÉH3sZ 2015.04.10. 22:26:51

@gólyamajom: Szerintem azt ismételgette, h: Nóri, Gyula, Nóri, Gyula ... :)

Ditti82 2015.04.10. 22:27:13

@raspberrypie: Szerintem jah. De nemtom, melyik az. :D

Chuck Νorris 2015.04.10. 22:27:16

Breaking!
egy orosz tengeralattjáró különös puposodásokat figyelt meg a tenger alatt a Magyarország - Costa Rica vonalon. Mikor megközelitették a különös pupokat, hangos fröcsögést észleltek. :)

haruka 2015.04.10. 22:27:38

Gyula azért nem egy tiszta fialás. :D
Na lesz Ádám, Beus, Melani is az ÉÉ-ben.

Zoe_the_Genius 2015.04.10. 22:27:43

ÉLJEN!
1) a nőknek sokkal jobban bejön ha valaki foglalkozik velük és megnevetteti őket mint az unalmas muszklik
2) Pacának csak egy alsógatyája van?
3) Peti miért védi Bencét?

ÉH3sZ 2015.04.10. 22:27:54

Vakond már beszél az ÉÉ-ben

Chuck Νorris 2015.04.10. 22:28:34

lehet most jön Berki csaja a Klaudia vagy ki :)

dancegirl26 2015.04.10. 22:28:52

Csicska milyen kis beszari senki a domina nelkul...es alkohol nelkul

ÉH3sZ 2015.04.10. 22:29:20

@Zoe_the_Genius: 2, a másikat Adri hordja, mert a tanga már bevág:)

Mirocska 2015.04.10. 22:30:01

@Hbbm: Kettő Barbi lesz? Így sem vagyok soha képben! :-D

pogona vitticeps 2015.04.10. 22:30:27

@Zoe_the_Genius: 3.- mert a játék végén a legjobb egy ostoba, ám odaadó és érzelem vezérelt " barát"

XocoLatte 2015.04.10. 22:30:36

@vastyúk is ..: igen, ezt nevezik álszent viselkedésnek -- Barbi nagyon becsicskult Petinek, mert szerintem ezt az ILOVEÁdám vonalat nem merte neki emlegetni

ÉH3sZ 2015.04.10. 22:31:36

@Mirocska: Az egyik lehet Brigi, én mindig elfelejtettem hogy hívják:)

tvbuzi 2015.04.10. 22:32:30

egy kézigránátot be kéne dobni a stúdióba

Hbbm 2015.04.10. 22:32:33

Gere Barbara, aki a beszelt a kisfilmben, muveszneven Daniella Rose, nagypapa-nagymama porno,minden belefer, emellett Bauko Evi barinoje, benne volt valami civil edes eletben is, viszont nagyon ne keressetek a nevere inkabb...

pogona vitticeps 2015.04.10. 22:33:52

@XocoLatte: az megvan még, hogy az elején a Barbi ( szőkebarbi) a Bencére volt rányalódva?

XocoLatte 2015.04.10. 22:34:05

@Zoe_the_Genius: a 3-hoz: 100% tattika, építi magának a szavazótábort a végére, pláne h Lokit ki akarja majd ejtetni pár körrel később, vagy ha mégis bent marad és a final four-ban benne lesz, akkor minél kevesebben szavazzanak Lokira. Azért szép volt, hogy egész hét arról szólt, hogy a Bencét kiejteni mindenáron, most pedig azt mondja Bencének, hogy itt mindenki a kiesésedet akarta, nem mondok neveket, de én megmentettelek Papika... Broáf!

ÉH3sZ 2015.04.10. 22:34:07

@Hbbm: Nem tűnt szimpatikusnak.

XocoLatte 2015.04.10. 22:35:44

@pogona vitticeps: SzőkeCiklonBarbi szerintem amióta bejött, nincsen kézzel fogható stratégiája, ha Apolka nem megy önként, akkor már régen lehúzták volna a lefolyón, csak mákja volt, hogy azon apénteken ő volt szingli Petinek.

pogona vitticeps 2015.04.10. 22:35:56

Alkalom adtán valaki hozzáértő összeszámolhatná majd a végén, hogy hány olyan nap volt ebben az ÉH-ban, amikor nem volt bent hivatásos kazánfűtő.

XocoLatte 2015.04.10. 22:36:37

@Hbbm: akkor EZ a Barbi No. 2 az a csaj, aki itt a fejlécben a középső csaj?

Rayen 2015.04.10. 22:36:38

Most már a tököm kivan attól, hogy állandóan azzal jön Berki is, meg az összes játékos, hogy Nóri nem játszik, meg nem csinál semmit. Könyörgöm, hetek óta körülötte zajlanak a párválasztók.

kismalacka 2015.04.10. 22:36:53

Nóri isteni döntést hozott, hogy a rakott fejűt haza tolta Hugyoshoz :) Megkapta Lagzi Gyulust, aki azonnal széttörte a képüket :))) Imádom Gyulust :D Szerintem kicsit Lipót pozitív, de inkább ő mint az a törpe bájgúnár.

Chuck Νorris 2015.04.10. 22:38:20

@XocoLatte: sztem az melani és beus. de nemtom mind egy kaptafa :)

XocoLatte 2015.04.10. 22:38:32

@dancegirl26: Apuci ott várja a színfalak mögött a stúdióban... FOSIK szegényem!

XocoLatte 2015.04.10. 22:39:31

@Chuck Νorris: itt az oldal tetején, jobbra a címlogótól

pogona vitticeps 2015.04.10. 22:39:36

@XocoLatte: szeretem Rejtő munkásságát... nekem csak szőkebarbi. Nagy melléfogás volt Petinek, és ennek egyre inkább örülök.

anyadahalor (törölt) 2015.04.10. 22:40:11

Kérdés: Ádám miért "kulafröcsögtető?" Aranypartot nem néztem.

Zoe_the_Genius 2015.04.10. 22:40:26

@kismalacka: rakott fejűűűűűűűűűűűűűűű:-)))))))))))))

Chuck Νorris 2015.04.10. 22:40:49

@anyadahalor: egyik slágere a 2-böl a Fröcsögjün a Kula :)

raspberrypie 2015.04.10. 22:40:53

Ádám VOLT barátnője??? ki dobott kit? :D

Chuck Νorris 2015.04.10. 22:42:28

@XocoLatte: tudom, ugy értem már multkor tárgyaltuk ki az a két ismeretlen csaj a promo felvételen. Adrit, Naomit, Mariannt ismertük , és volt két ismeretlen. utána bejött Beus és Melani, sztem akit te látsz az Melani. de nemtom, ezek olyanok mint a borsó meg a héja :)

haruka 2015.04.10. 22:42:43

@anyadahalor: Aranypartban ez volt a mondás Levivel, hogy fröcsögjön a kula, meg van egy ilyen nótájuk is.

AkkorlegyenPtr 2015.04.10. 22:42:59

milyen szer hatása / hiánya okoz ilyen szintű szájszárazságot? 3másodpercenként nyalogatja a száját Vakond. Pöttyet zabos, mondjuk az látszik rajta.

pogona vitticeps 2015.04.10. 22:43:23

@Rayen: Tudjuk ki szótára: nem játszik= nem látom a szilikon mellyit, nem látom a csúnyáját, nem ordít órák hosszat, nem pisil a teraszra, nem rókázik a medencébe. Ja, és nincs elájulva tőlem.

XocoLatte 2015.04.10. 22:43:46

@Majom1Parádé: így van, amit a sok famíliatag nem is mert gondolni sem, azt Noori a japán kamikáze kisasszony megcsinálta. A mondókáját valaki idézni tudná szó szerint? Szerintem az is szállóige kell legyen, remélem, sixx veszi a lapot és holnap a hv címe ez a Nóri-idézet lesz!

kismalacka 2015.04.10. 22:44:29

@ÉH3sZ: Gyulától várok teljesen zavarodott mondatokat, amiket senki sem ért még ő maga sem, és nem csak az alany állítmány keveredése miatt :)) Viszont szerintem hűséges lesz Nórihoz, aki meg is érdemli!

AkkorlegyenPtr 2015.04.10. 22:45:46

@XocoLatte: ezt azért teszi szerintem, mert:

- snezit offolni akarják
- snezinek 2 embere volt: Bence, Vakond
- Vakond off, maradt Bence
- most leszedi Bencét Sneziről, azaz kiveszi Snezi szoknyája alól
- így Snezi mellett nincs pár, aki bent tartaná

legalábbis szerintem

raspberrypie 2015.04.10. 22:45:50

Nóri kicsit olyan, mint Alíz volt... őt is gyengének állították be, aztán körülötte zajlottak a párválasztók

ÉH3sZ 2015.04.10. 22:46:10

@XocoLatte: Melyik mondókájára gondolsz?
Holnap már Sixx lesz, nem ChGéza?

XocoLatte 2015.04.10. 22:47:18

@ÉH3sZ: szerintem nem a Melanie, hanem a No. 2 Barbi, Botox és Adri között -- m.cdn.blog.hu/ho/hogyvolt/image/hogyvolt_edenhotel.png

ÉH3sZ 2015.04.10. 22:47:31

@kismalacka: Ha minden reggel bemagolja a neveket, menni fog neki:)

XocoLatte 2015.04.10. 22:49:08

@ÉH3sZ: amit Nóri hadart el, amielőtt kimondta, hogy Gyulát választja
Ígéret szép szó, ha megtartják, úgy jó, -- így kezdődött.

Nagyon remélném, hogy sixx lesz, szeretném, hogy jól induljon a hétvége... :D

ÉH3sZ 2015.04.10. 22:51:08

@XocoLatte: Valaki a héten belinkelt egy cikket az ÉH3 élőszereplős promociójáról amiből ezek a képek vannak. Megjelent ott 5 fiú és 5 lány. A cikkben felsorolták a nevüket. A Melanie név is közöttük volt, a másik négyet lehetett azonosítani.

XocoLatte 2015.04.10. 22:52:16

@AkkorlegyenPtr: Lehet, logikus, amiket felsorolsz -- de akkor a triumvirátus miért nem ugyanilyen világosan ezt mantrázta egész héten?

Plusz, szerintem Pjotr tudatos annyira, hogy lassan kezdi gyűjteni a pápaválasztóhoz a szavazatait. Mindenkit nem basszarinthat ki, kellenek neki szövetségesek is. Loki ebben sokkal gyengébben játszik. Patrik pedig mindkettőjük természetes ellenfele.

raspberrypie 2015.04.10. 22:53:16

miért beszél Ádám úgy, mintha ebben a pillanatban jött volna haza?? mindenki tudja, hogy már január-februárban itthon volt(ak)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.04.10. 22:53:52

Egy részt sem láttam a héten, még élek :-D

XocoLatte 2015.04.10. 22:54:23

@ÉH3sZ: értem, akkor szorri voltam. Melanie és nem a Barbi2.

Ez az a Barbi, aki pornózik és egészen jól kitart majd, amint hallottam? A másik olyan eccerű tekintetű, hogy szegény Beuskánál is vehetne intellektus-órákat.

raspberrypie 2015.04.10. 22:56:30

@XocoLatte: annyira csúnya szerintem ez a Barbi... meg elég idióta is, hihetetlen, hogy bent fog maradni (?) - de remélem nem iagazak a hírek

dancegirl26 2015.04.10. 22:56:47

@Hbbm: fu bmg. Bauko mindent megmagyaraz

ÉH3sZ 2015.04.10. 22:57:25

@XocoLatte: Nem ismerem a spoilereket, nem tudom:)

kismalacka 2015.04.10. 22:58:41

@ÉH3sZ: Remélem Nóri nevét talán megtanulja :) Memorizált...nézte a képet és mantrázott :)

XocoLatte 2015.04.10. 22:59:03

@XocoLatte: bocsesz, összekevertem a két új csajt -- az ostobenkó a pornós, a másik a csinosabb pofijú. amúgy meg konkrétan leszarom, TV2 monnyon le!

ÉH3sZ 2015.04.10. 22:59:37

Rájöttem, azért tolják be ezt a sok szart a hotelbe, hogy addig se szagoljuk őket itthon.

XocoLatte 2015.04.10. 23:00:16

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: lehet, hogy ez a hét jobb volt összességében mint az eggyel előbbi (abból én nem néztem egyet sem).

XocoLatte 2015.04.10. 23:02:24

Ha jól értem Pjotr tattikáját, jövő héten Snezi mellé vmelyik új csaj is behálózza maga mögé és Snezi repül? A Snezi-Bence páralakítási tiltás nem csak a következő péntekig él?

kismalacka 2015.04.10. 23:06:46

@XocoLatte: De. Csak erre a hétre vonatkozott. Gólem ezt énekelte...

XocoLatte 2015.04.10. 23:06:48

Ha ez az aranyszalag buzulás védettséggel jár, akkor a szerkik meg is oldják Pjotr dilemmáját, a szalagos bigét kell másodikként maga mögé édesgetnie, oszt kész. Régen volt már védettség, esélyes, hogy most lesz újra. Átlátszó szar ez az egész!

XocoLatte 2015.04.10. 23:07:24

@kismalacka: akkor Snezi úgy megy majd vissza Bencéhez, hogy csak úgy csörög.

XocoLatte 2015.04.10. 23:09:21

@XocoLatte: és akkor Peti hatalmas Snezi.kiejtő akciója kalap -- hacsak nem szervezi Bence mögé a védett pornóst.

XocoLatte 2015.04.10. 23:10:28

@Schlomo Goldberg: köszönjük, Emese!
Broáf...

kismalacka 2015.04.10. 23:11:30

@XocoLatte: De lehet hogy Peti elhullajtott magja kikel Bence agyában és elkezd gondolkozni kivételesen felül és nem alul :)

XocoLatte 2015.04.10. 23:13:14

Gyula akkor járna el helyesen (csak sajnos kételkedem abban, hogy képes gondolkodni), ha most Nórival egyetemben elkezdenének a mindkettőjüket csúnyán pofán szaró Pjotr-Loki erőtengely mellől a másik pólus (Patrik) felé orientálódni.

XocoLatte 2015.04.10. 23:16:19

@kismalacka: addig azért még lemegy párszor a nap CR-ban is... Patrik cimboráját nem fogja elárulni, mert ő ilyen típus -- Patrik, Adri, Snezi, Bence az egyik pólust alkotja odabent.

Schlomo Goldberg 2015.04.10. 23:17:40

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: hát őszintén szólva én inkább csak elrágcsálok erre-arra, tévét nem nézek mert nincs

XocoLatte 2015.04.10. 23:17:53

Kilenceskét hiányolom (remélem, jól van), érdekelne, mit szól Loki sugárzó arcához, hogy Botox az ölébe hullott végre?

XocoLatte 2015.04.10. 23:19:44

na talán majd holnap
addig is, jóccaka, olvtársaim! :)

kismalacka 2015.04.10. 23:22:17

@XocoLatte: De azért Bence sem bízik meg teljesen Sneziben...úgyhogy én nem zárom ki hogy lepattan róla.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.10. 23:49:02

Látom, megint nyelvtanóra volt.
Barbi: Megpróbálom túlvészelni...
Peti: Bencének: Nehogy idejekorán kiessél.
:)))

al Dajjal 2015.04.11. 00:13:35

Azért vicces olvasni az olyan kommenteket, hogy jelentősége van a sorrendnek, hogy kit mikor szólítanak. Szerintem a szisztéma a következő:
A játékosoknak a párválasztás előtt le kell adniuk, hogy ki mögé állnának 1-2...n-ik helyen. Ezek után a szerkesztők az előre meghatározott, de nagyon jól titkolt szabályok szerint meghatározzák, hogy ki ki mögé állhat be, s ezt megüzenik a játékosoknak. Zárt boríték, stb...
Szerintetek totálisan véletlen, hogy mindig, de mindig úgy áll a helyzet, hogy minden "ülő" játékos mögött egyvalaki áll és az utolsó játékosnak kell "választania", hogy kivel konfrontálódik?
Kizárt dolog, hogy így alakuljon, hacsak nem tudja Gólem előre, hogy ki ki mögé áll. Innentől meg az egész csak dramatizált színjáték.

kamilla123 2015.04.11. 00:16:13

@Szoba kilátással: igen, smink nélkül Mariannon látszik, h szanaszét van műtve az arca. Az orra, a szája. Szegényke teljesen megcsúnyult, amióta kiesett és visszajött. Mi történhetett vele?

furmintszaraz 2015.04.11. 00:23:07

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Ennél egyszerűbb a helyzet. A játékosok leadják a borítékokat, melyeket a szerkesztők felbontanak, megnézik, ki hová fog állni, és eldöntik a sorrendet aszerint, hogy mi adja ki a legizgalmasabb dramaturgiát. Már hogyne tudná Gólem, hogy ki ki mögé áll, ez nem titkolt dolog.

kamilla123 2015.04.11. 00:25:55

@Rayen: helyesbítek:nem hetek üta, hanem a játék eleje óta. Érdekes, h se Apollal, se Barbival kapcsolatban soha, sehol nem említette meg ezt.

kamilla123 2015.04.11. 00:30:30

@kamilla123: arról nem beszélve, h Bence, Patrik és Adri sem csinál az égvilágon semmit se

al Dajjal 2015.04.11. 00:32:27

@kamilla123: "igen, smink nélkül Mariannon látszik, h szanaszét van műtve az arca. Az orra, a szája. Szegényke teljesen megcsúnyult, amióta kiesett és visszajött. Mi történhetett vele? "

Az interjúkat egyértelműen utólag veszik fel. Lehet, hogy már itthon. Kizárt dolognak tartom, hogy 10-12 embert napi szinten interjúztassanak akár fél óráig is. Jó kérdések, sok vágás, 3 órás anyagból összesen 2 perc beszéd, ami lefedi a teljes szériát, mert mindenhova be lehet vágni 1-2 mondatot.

kamilla123 2015.04.11. 00:38:14

@al Dajjal: szerintem kint veszik fel, mert Lokinak mindig akkora a szakálla a riportban, mint a hotelben :-)

al Dajjal 2015.04.11. 00:41:47

@kamilla123: Nem kizárt, de biztos, hogy nem naponta. Ma pl. Loki szakálla az interjú alatt épp csak borosta szintet ütött, míg az egész adás alatt teljes, sötét szakálla volt. Még a párválasztáskor is.

JOKKA21 2015.04.11. 00:47:34

Barbim nagyon aranyos volt.:)

csak mert 2015.04.11. 02:10:29

@kamilla123: hát biztos nem repítik haza azonnal őket, szerintem botoxon végigment a stáb, míg nem volt az édenben

csak mert 2015.04.11. 02:15:03

@bElannaTorres: az autistákra nem jellemző ez a memórizavar, sőt ők inkább nagyon pontosan jegyzik meg az infókat...
talán diszlexiához hasonló, valami memóriaprobléma

csak mert 2015.04.11. 02:15:53

Lokival is az a baj, hogy ha lufimellű kerül a közelébe, akkor elmegy az esze, lásd beus, most botox

Chuck Νorris 2015.04.11. 02:24:00

@furmintszaraz: vagy megnézik a kalózkiadást ki ki mellé állt :D

kékalmamag 2015.04.11. 06:56:20

hurrahurra! Nori okos volt én ebben biztam valami ilyesmiben remenykedtem amikor bejvacs kiesesenel azt mondtam Nori fog meg nekunk meglepeteseket szerezni. Vakond ha annyira cimbi Snecivel miert nem oda allt? Barbika jatsszani kellene es kellene ver pucaba. ez egy jatek vallalni kell nemszeretem feladatokat is, mint pl parvalasztas... erdekes Nori mar sokszor cserelt part es szar volt biztos, hogy kozakarat stb. nyomasok. szerintem most sem feltetlen Loki mondta meg neki mi legyen. szerintem gyulaval vegigvisziik, legalabbis remelem. Bencet meg most tehettek volna ki, de meg most sem ertem mi a baja Botoxnak vele? mindegy is

XocoLatte 2015.04.11. 07:01:44

@al Dajjal: eztmár néhányszor tisztáztuk korábban, hogy ebben a játékban nincsen ilyen, a játékosok akár ad hoc is dönthetnek, hogy kihez állnak. Csak valami VV-vezérelt urbánus legenda, amit emlegetsz.
A szerkiknek pont emiatt van hatalmas belenyúlási lehetőségük a sorrend állandó kavarásával. Tegnap is szándékosan hagyták hogy Vakond előbb menjen mint Gyula, közbeékelve Petit, Gyulát a legvégére hagyva, Bencének pedig egy plethorányi lehetőséget adva mindegyiknél hamarabb adott lehetőséggel (miközben egész héten Bence kiejtéséről volt hangos az adás). Ennek semmilyen védhető oka nem lehet, mint az, amit így szépen meg is oldottak: Vakond szabadon kapta még Nórit és Snezit is, és amilyen ostoba, Nórit választotta, de persze Peti is jól megszophatta volna, ha hármójuk közül Gyula megy elsőnek, Nóri mellé, Vakond és legvégén Peti megy. Természetes, hogy az utolsó 2-3 fiú már a szabad vegyérték alapján fog dönteni, lett légyen bármi is a terve, ha azt egy előtte lévő már lecsapta.

Ha tegnap a Bence-Barbi kamuszövetség le volt előre zsírozva, akkor két dolog jut eszembe: fuck you, kedves (tetves?) szerkik, mert ennek tervezéséből SEMMIT nem mutattak, pedig állítólag országos cimborák ezek ketten; a másoik, hogy fuck you, kedves Peti, too, mert egész héten egyetlen kibaszott mondat nem volt erről Lokiéknak sem.

XocoLatte 2015.04.11. 07:07:27

@csak mert: dislexia? nem olvasás-értési problémái vannak, hanem gondolkodási, abszolút lassú, és amit előre nem tud lepróbálni magában, az élesben nem is megy neki, lefagy mint a pitot-cső az AIrbus A320-asokon.

Szoba kilátással 2015.04.11. 07:23:13

@kamilla123: szerintem meg a száján kívül nincs nagyon műtve az arca csúnya arca van mint tesojanak
tv2.hu/eden_hotel/18/169851_ilyen_plasztikai_muteteken_esett_at_marianna_18.html
De nem ez a lényeg mert jófej a csaj es sminkel meg javít rajta kihozta magából a maxot
Csak tényleg miért engedtek smink nélkül kamera elé ...

pogona vitticeps 2015.04.11. 07:34:20

@XocoLatte: Volt szó a párcseréről, már előtte este, amikor a sárga szobában fetrengett mindenki és belibbentek a Lokiék a Marissal, zuhanyt bejelenteni. És a Marisék is tudtak róla a Lokival, bár ez csak közvetve derült ki, nem mutattak szentbeszédet Peti Loki között ebben a témában.
Ha félreértettelek és nem erről van szó, akkor bocs, mert nagyon most ébredtem, de a szófosásom az már kávé utáni.

XocoLatte 2015.04.11. 07:36:23

@pogona vitticeps: köszi, a csütörtök esti adást nem láttam, ezek szerint, bebuktam.

XocoLatte 2015.04.11. 07:38:04

@Szoba kilátással: szerintem az átlagosnál értelmesebb, a hotel tele van nála sokkal ostobábbakkal -- sajnos sanszos, hogy valami klinikaibb dolog lesz ez Gyulával, és ami gyomorforgató, hogy Gólem és a szerkik is utaznak rá.

pogona vitticeps 2015.04.11. 07:55:32

A kamera mögötti emberek általában introvertáltak. Figyelnek, de elbújnak, talán csak rettentően zavarja, hogy akasztják a hóhért. No meg a relatíve zárt szitu is nagyon kényszerhelyzet lehet neki, ezért a plusz para. Anno még a szuperagy Don is kavicsokkal modellezte a párválasztókat, mert szintén vizuális típus volt.

Szoba kilátással 2015.04.11. 08:10:34

@XocoLatte: szerintem nála csak értelmesebbnek vannak bent

AkkorlegyenPtr 2015.04.11. 08:54:08

@Szoba kilátással: ez nekem eddig kimaradt. viszont így jobban érthető miért Lokival taktkázik Mariann. testvére és Loki inkább hasonló karakter, mmint testvére és Bence.

kékalmamag 2015.04.11. 09:07:31

@Szoba kilátással: +1, koszi hogy ilyen jol megfogalmaztad. Gyulus vizualis tipus, muveszlelek fele, a mi yakorlatias gondolkodasunkhoz kepest az o agya maskepp forog es ezegyreszt szonesiti a musort, masreszt kiemeli ot a tobbiek kozul.

XocoLatte 2015.04.11. 09:48:48

@Szoba kilátással: messzemenően nem értek egyet veled -- valószínű, hogy az "ostoba" jelentésével nem vagyunk azonos IQ-fighter állományban, de ez nem az én gondom.

Bujumburi 2015.04.11. 09:57:45

@Szoba kilátással: Miért gondoljátok Gyulát ostobának? :o A kattant jobb kifejezés lenne, de az ostoba nem azt jelenti, amit ő nyom.

Infomaniac 2015.04.11. 11:06:30

Hol van a HV? Reggel 7 előtt óta frissítgetek, de még sehol semmi... :-((

JOKKA21 2015.04.11. 11:36:03

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: Lehetnél a dominám.:D

Melanie is domina, sajnáltam, hogy kiesett, vicces csaj volt.:)

al Dajjal 2015.04.14. 00:54:41

Az ostobaság tökéletes példája Beus volt. Gyula egészen más.
süti beállítások módosítása