Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éden Hotel 3x34 - Semmi csöcs, csak a taktikázás

2015. április 10. 08:56 - Chat Géza

eh8.png

Beton a tőle megszokott vehemenciával és a jól ismert nazálisaival üdvözöl minket a partról egy szál fehér pólóban és egy hosszában csíkos kisgatyában, mint egy aranytestű isten. Azt mondja ma borul a matek, újratervezés indul. Ma Gyula fogja a hátán cipelni a show-t, szóval ez sem lesz egy csöcsökben fuldokló 18+-os adás. :(

A reggeli rutin után, kávé, cigi, kloákázás, Pjotr és Gyula megbeszélik a nagy taktikát. Konkrétan négyszer kellett újranéznem ezt a részt, hogy felfogjam az Esküvői Videós cseles taktikáját. Lehet, hogy még korán van plusz én sem vagyok egy elmebajnok, de Gyula olyan szinten túltolta a Sneci kibaszásáról szóló tervet, hogy az már művészet. Általános iskolai zsírkrtéarajz szintű művészet ugyan, de az, ne vegyük el tőle ezt az érdemet. A terv a következő: Gyula elhiteti Sneciékkel, hogy Ádámot akarja kibaszni, közben pedig nem, így közel kerül, bizalmába férkőzik a Bence-Sneci duónak, aztán a párválasztón meg majd jól pálfordul egyet és hazaküldi valamelyiküket. Ennyi. Pjotr is csak hümmög és a frissen lerágott körmén nyammog végig, ezzel konstatálva, hogy benne van a buliban. Ez a Gyula egy nagy spíler, nem hiába lett esküvői videós, bassza meg.

eh7.png

Pár snittel később már mindenki a feszített víztükör mellett aszalódik a napon. Gyula a jakuzziban megkörnyékezi Snecit és megkezdi a "Pálfodulás Deluxe" hadműveletet, elárulja, hogy fél Aranypart Áditól, ki kéne őt tenni. Te, hülye vagy, nem kell ettől fosni, egyszerű ez, mint egy tégla. Sneci megmondja, hogy ez nagyon túl van gondolva, nem kell ezen parázni, a riportban is lenyilatkozza, hogy Gyula egy zseni, jó, hogy velük bandázik és nem a faszparaszt Botoxszal meg a díszes brigáddal. Jön a levél, Maris és Videós Gyula mehetnek randira, ahol valamiről dönteniük kell. Egyből mindenkibe beköltözik a ronyó meg a félelem. Míg Pjotr ülve hugyozik, addig Loki osztja neki az észt az esetleges helyzetekről, aminek a lényege, hogy ha nincs védettség, akkor Ádinak sanyi, mehet a nője után. Sneci Nórival beszéli meg az élet nagy dolgait, míg Bence a lábujjkörmét vágja. Gyula egy prémium faszi, érdemes vele jóban lenni, mindannyian erre jutnak.

eh6.png

Botoxék megérkeznek a piknik helyszínére. Gyula nem baszott még ilyen szép tisztást, a stáb is csak egy kicsit takarja ki a tengert.

Szerinted befolyásolhatja a döntését, hogy én nem dohányzom?

Gyula, egyrészről jár a taps, hogy sikerült Botox mellett jól használni a befolyásolni igét, de akkor is, mi a halál ez a kérdés?! Botox is csak nevet kacéran, hogy ejnye, te csacska Gyula, de mekkora egy címeres balfasz vagy. A szerkesztők itt érezhették, hogy nagyon kifulladt a beszélgetés, így bevetették a nehézbombázó Berkit, hogy mentse a helyzetet. Jön is egy szál virággal és egy borítékkal a kezében, utóbbi a céges simlis kifizetések miatt már stabilan a kezéhez nőtt, így a virág kicsit furán hat. Leheveredik Botox mellé, megy egy kicsit a mindent a szemnek pettingelés kettejük között, míg Gyula szerencsétlen harmadikként tartja nekik a gyertyát.

Szevasz Gyula, te még itt vagy? Jól van.

eh4.png

Itt vannak a párokról a szépen kinyomtatott fotók, arról kell dönteni, hogy ki legyen az a kettő, akik közül majd választhattok, és nem alkothatnak majd párt a ceremónián. Hoppá, mondja Gyula, majd Berki lemegy a beachre homokozni, mert majd hülye lesz asszisztálni ehhez a nehéz szüléshez. A végső döntés egyértelmű, hisz csak erről megy az ugatás odabent, Becksék és Sneciék kerülnek szopóágra. A hotelben Adrienn bevallja a stábnak, fülig szerelmes Becksbe. Ez már mindenkinek a könyökén jön ki, Pjotr is hány és nyíg felváltva Lokinak. Ezek bolondok és szerelmesek cseszed, márpedig az ilyenekben nem jó megbízni egy taktikai reality-ben. Komolyan mondom ezek a figurák nagyobban játszanak, mint Frank Kibaszott Underwood.

Gyula, légy szíves csukd be az ajtót! - csicskítja tovább az új húst Berki

Gyula nem csak expert esküvői videós, hanem prémium lakáj is, simán bebassza az ajtót, de úgy, hogy majdnem kiszakad tokostul. Nem véletlenül szambázik be Beton a hotelbe, nem azért jön, hogy a hátával kitakarja a Napot, itt valami lesz. Botoxéknak dönteniük kellett, hogy ki legyen az a két pár, akik nem alkothatnak egy párt a ceremónián. Adriék és Sneciék. Kösz, baszod, bukik ki majdnem Adriból az ideg, de csak annyit mondd a magas lóról lefele, hogy azért ezt nem várta volna Mariannától. Ez nem az Öribari kerestetik, nem tudom mire számított.

Ő ilyen hirtelen indulatos, hirtelen hallgat emberekre. – mondja a riportban Botox Adriról

Ti döntitek el.  Nekünk egy döntést kellett hozni közösen és így döntöttünk. – ezzel mossa kezeit Botox, a szóismétlés és a helytelen ragozás atyaúristene. A végleg szétrobbantott pár, AZAZ SNECI ÉS BENCE!!! teljesen beszopja, hogy ez a szitu nekik csak jó, mert bármi lesz, ők mindenhogy párt cserélnek, oszt annyi. De, amikor Berki visszarongyol a hotelbe, hogy kierőszakolja Vágó Gyulából a nagy döntést, akkor azért Sneci agyában bevillan, hogy hoppágeci, csak a Patrikékat kellett volna mondani, ha akkora országos cimborák az esküvők Stephen Spielbergjével, nem? Botox egyből rácápáz Adrira, aki már nem fossa össze félelmében a teraszt, hogy ez végig az ő érdekükben történt.

eh5.png

Adri Becks agyát is megfertőzi, azt mondja szarik bele az egészbe, ő inkább nem menne sehova, maradna mellette, de legyen meg az ő akarata, akár az életét is a rábízná, ezt a már amúgy is eldöntött kérdést meg pláne. Mindenki szénné taktikázza magát, Aranypart Kulafröcsögtető Ádi is kap nettő 17 másodperc adásidőt, amikor Nóri azt mondja neki, hogy nem fogja kiejtetni, miután ő meg Gyulával lepapírozta, hogy most rohadtul nem lesznek egy pár. Pjotr és Loki csapágyasra hajtja a kettejük kis gittegyletét és megszületik a terv: Barbi – bárki is legyen ez a fantomszereplő – mögé kell beállítani Bencét meg Ádit, aztán akkor a Golden Coast frontember marad, a személyi edző meg repülhet vissza Pestre a Gilda Maxba vasakat emelgetni.

eh2.png

Este Pjotr és Barbi a kisgatyában héderező Bence és Sneci agyát bomlassza, hogy nekik kell párt cserélniük, mert Becksék agyilag zoknik plusz még szerelmesek is, ami bármikor egy megállíthatatlan foszuhatagba csaphat át. Sneci nem érti, mondjuk ő épp a totál indokolatlan éjszakai smink felpakolásán ügyeskedik, mintsem azon, hogy megértse Pjotr tőmondatokban adagolt párcserés hittérítését. Az érveléscunamit még Loki és Botox közjátéka is megszakítja, amikor belibbennek egy szál törölközőben és bejelentik, hogy mennek zuhanyozni. remek. DE PUCÉRAN ÁM! Úristen, nem is tudom, hogy az erkölcsrendészetet vagy Pierre Woodmant kell hívni ilyen esetben. Bence vár két percet, aztán lemeózza az esetet, majd gyermeki lekesedéssel rohan vissza, hogy elújságolja, csak Loki csutakolja magát egy szál lőcsben, míg Botox bikiniben vereti le magáról az egész nap rá ragadt retket.

eh1.png

És ha még nem lenne elég a taktikázás, akkor lefekvés előtt még belekóstolhatunk Pjotr és Loki konszenzusába, miszerint már ők se tudják mi a terv, annyit agyaltak már, úgyhogy legyen bárhogy, de Barbi nem dönthet, mert teljesen rottyra vágná a feladat súlya, aztán az esküvői videóssal is csínnyán kell  bánni, mert nagy spíler az is, a lényeg, hogy Bence takarodjon és kész. Eközben az esküvők Christopher Nolanje telefújja borotvahabbal a tükröt és felírja, hogy legyetek óvatosak. De, hogy ez kinek is szól pontosan, arra nem derül fény, de nem ettől lesznek álmatlan éjszakáink, pláne, ha reggelre a hatalmas páratartalom miatt szétfolyik a titkos üzenet és olvashatatlan lesz az egész, mire csak a costa ricai takarítónő fog veszettül kurvaanyázni, hogy nem elég, hogy a bárpulton izmoznak ezek az idióták, amit savval meg hipóval kell fertőtleníteni utánuk, most már a tükröt is fényesre nyalhatja.

 

Címkék: tv2 éden hotel
549 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

XocoLatte 2015.04.10. 22:30:36

@vastyúk is ..: igen, ezt nevezik álszent viselkedésnek -- Barbi nagyon becsicskult Petinek, mert szerintem ezt az ILOVEÁdám vonalat nem merte neki emlegetni

ÉH3sZ 2015.04.10. 22:31:36

@Mirocska: Az egyik lehet Brigi, én mindig elfelejtettem hogy hívják:)

tvbuzi 2015.04.10. 22:32:30

egy kézigránátot be kéne dobni a stúdióba

Hbbm 2015.04.10. 22:32:33

Gere Barbara, aki a beszelt a kisfilmben, muveszneven Daniella Rose, nagypapa-nagymama porno,minden belefer, emellett Bauko Evi barinoje, benne volt valami civil edes eletben is, viszont nagyon ne keressetek a nevere inkabb...

pogona vitticeps 2015.04.10. 22:33:52

@XocoLatte: az megvan még, hogy az elején a Barbi ( szőkebarbi) a Bencére volt rányalódva?

XocoLatte 2015.04.10. 22:34:05

@Zoe_the_Genius: a 3-hoz: 100% tattika, építi magának a szavazótábort a végére, pláne h Lokit ki akarja majd ejtetni pár körrel később, vagy ha mégis bent marad és a final four-ban benne lesz, akkor minél kevesebben szavazzanak Lokira. Azért szép volt, hogy egész hét arról szólt, hogy a Bencét kiejteni mindenáron, most pedig azt mondja Bencének, hogy itt mindenki a kiesésedet akarta, nem mondok neveket, de én megmentettelek Papika... Broáf!

ÉH3sZ 2015.04.10. 22:34:07

@Hbbm: Nem tűnt szimpatikusnak.

XocoLatte 2015.04.10. 22:35:44

@pogona vitticeps: SzőkeCiklonBarbi szerintem amióta bejött, nincsen kézzel fogható stratégiája, ha Apolka nem megy önként, akkor már régen lehúzták volna a lefolyón, csak mákja volt, hogy azon apénteken ő volt szingli Petinek.

pogona vitticeps 2015.04.10. 22:35:56

Alkalom adtán valaki hozzáértő összeszámolhatná majd a végén, hogy hány olyan nap volt ebben az ÉH-ban, amikor nem volt bent hivatásos kazánfűtő.

XocoLatte 2015.04.10. 22:36:37

@Hbbm: akkor EZ a Barbi No. 2 az a csaj, aki itt a fejlécben a középső csaj?

Rayen 2015.04.10. 22:36:38

Most már a tököm kivan attól, hogy állandóan azzal jön Berki is, meg az összes játékos, hogy Nóri nem játszik, meg nem csinál semmit. Könyörgöm, hetek óta körülötte zajlanak a párválasztók.

kismalacka 2015.04.10. 22:36:53

Nóri isteni döntést hozott, hogy a rakott fejűt haza tolta Hugyoshoz :) Megkapta Lagzi Gyulust, aki azonnal széttörte a képüket :))) Imádom Gyulust :D Szerintem kicsit Lipót pozitív, de inkább ő mint az a törpe bájgúnár.

Chuck Νorris 2015.04.10. 22:38:20

@XocoLatte: sztem az melani és beus. de nemtom mind egy kaptafa :)

XocoLatte 2015.04.10. 22:38:32

@dancegirl26: Apuci ott várja a színfalak mögött a stúdióban... FOSIK szegényem!

XocoLatte 2015.04.10. 22:39:31

@Chuck Νorris: itt az oldal tetején, jobbra a címlogótól

pogona vitticeps 2015.04.10. 22:39:36

@XocoLatte: szeretem Rejtő munkásságát... nekem csak szőkebarbi. Nagy melléfogás volt Petinek, és ennek egyre inkább örülök.

anyadahalor (törölt) 2015.04.10. 22:40:11

Kérdés: Ádám miért "kulafröcsögtető?" Aranypartot nem néztem.

Zoe_the_Genius 2015.04.10. 22:40:26

@kismalacka: rakott fejűűűűűűűűűűűűűűű:-)))))))))))))

Chuck Νorris 2015.04.10. 22:40:49

@anyadahalor: egyik slágere a 2-böl a Fröcsögjün a Kula :)

raspberrypie 2015.04.10. 22:40:53

Ádám VOLT barátnője??? ki dobott kit? :D

Chuck Νorris 2015.04.10. 22:42:28

@XocoLatte: tudom, ugy értem már multkor tárgyaltuk ki az a két ismeretlen csaj a promo felvételen. Adrit, Naomit, Mariannt ismertük , és volt két ismeretlen. utána bejött Beus és Melani, sztem akit te látsz az Melani. de nemtom, ezek olyanok mint a borsó meg a héja :)

haruka 2015.04.10. 22:42:43

@anyadahalor: Aranypartban ez volt a mondás Levivel, hogy fröcsögjön a kula, meg van egy ilyen nótájuk is.

AkkorlegyenPtr 2015.04.10. 22:42:59

milyen szer hatása / hiánya okoz ilyen szintű szájszárazságot? 3másodpercenként nyalogatja a száját Vakond. Pöttyet zabos, mondjuk az látszik rajta.

pogona vitticeps 2015.04.10. 22:43:23

@Rayen: Tudjuk ki szótára: nem játszik= nem látom a szilikon mellyit, nem látom a csúnyáját, nem ordít órák hosszat, nem pisil a teraszra, nem rókázik a medencébe. Ja, és nincs elájulva tőlem.

XocoLatte 2015.04.10. 22:43:46

@Majom1Parádé: így van, amit a sok famíliatag nem is mert gondolni sem, azt Noori a japán kamikáze kisasszony megcsinálta. A mondókáját valaki idézni tudná szó szerint? Szerintem az is szállóige kell legyen, remélem, sixx veszi a lapot és holnap a hv címe ez a Nóri-idézet lesz!

kismalacka 2015.04.10. 22:44:29

@ÉH3sZ: Gyulától várok teljesen zavarodott mondatokat, amiket senki sem ért még ő maga sem, és nem csak az alany állítmány keveredése miatt :)) Viszont szerintem hűséges lesz Nórihoz, aki meg is érdemli!

AkkorlegyenPtr 2015.04.10. 22:45:46

@XocoLatte: ezt azért teszi szerintem, mert:

- snezit offolni akarják
- snezinek 2 embere volt: Bence, Vakond
- Vakond off, maradt Bence
- most leszedi Bencét Sneziről, azaz kiveszi Snezi szoknyája alól
- így Snezi mellett nincs pár, aki bent tartaná

legalábbis szerintem

raspberrypie 2015.04.10. 22:45:50

Nóri kicsit olyan, mint Alíz volt... őt is gyengének állították be, aztán körülötte zajlottak a párválasztók

ÉH3sZ 2015.04.10. 22:46:10

@XocoLatte: Melyik mondókájára gondolsz?
Holnap már Sixx lesz, nem ChGéza?

XocoLatte 2015.04.10. 22:47:18

@ÉH3sZ: szerintem nem a Melanie, hanem a No. 2 Barbi, Botox és Adri között -- m.cdn.blog.hu/ho/hogyvolt/image/hogyvolt_edenhotel.png

ÉH3sZ 2015.04.10. 22:47:31

@kismalacka: Ha minden reggel bemagolja a neveket, menni fog neki:)

XocoLatte 2015.04.10. 22:49:08

@ÉH3sZ: amit Nóri hadart el, amielőtt kimondta, hogy Gyulát választja
Ígéret szép szó, ha megtartják, úgy jó, -- így kezdődött.

Nagyon remélném, hogy sixx lesz, szeretném, hogy jól induljon a hétvége... :D

ÉH3sZ 2015.04.10. 22:51:08

@XocoLatte: Valaki a héten belinkelt egy cikket az ÉH3 élőszereplős promociójáról amiből ezek a képek vannak. Megjelent ott 5 fiú és 5 lány. A cikkben felsorolták a nevüket. A Melanie név is közöttük volt, a másik négyet lehetett azonosítani.

XocoLatte 2015.04.10. 22:52:16

@AkkorlegyenPtr: Lehet, logikus, amiket felsorolsz -- de akkor a triumvirátus miért nem ugyanilyen világosan ezt mantrázta egész héten?

Plusz, szerintem Pjotr tudatos annyira, hogy lassan kezdi gyűjteni a pápaválasztóhoz a szavazatait. Mindenkit nem basszarinthat ki, kellenek neki szövetségesek is. Loki ebben sokkal gyengébben játszik. Patrik pedig mindkettőjük természetes ellenfele.

raspberrypie 2015.04.10. 22:53:16

miért beszél Ádám úgy, mintha ebben a pillanatban jött volna haza?? mindenki tudja, hogy már január-februárban itthon volt(ak)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.04.10. 22:53:52

Egy részt sem láttam a héten, még élek :-D

XocoLatte 2015.04.10. 22:54:23

@ÉH3sZ: értem, akkor szorri voltam. Melanie és nem a Barbi2.

Ez az a Barbi, aki pornózik és egészen jól kitart majd, amint hallottam? A másik olyan eccerű tekintetű, hogy szegény Beuskánál is vehetne intellektus-órákat.

raspberrypie 2015.04.10. 22:56:30

@XocoLatte: annyira csúnya szerintem ez a Barbi... meg elég idióta is, hihetetlen, hogy bent fog maradni (?) - de remélem nem iagazak a hírek

dancegirl26 2015.04.10. 22:56:47

@Hbbm: fu bmg. Bauko mindent megmagyaraz

ÉH3sZ 2015.04.10. 22:57:25

@XocoLatte: Nem ismerem a spoilereket, nem tudom:)

kismalacka 2015.04.10. 22:58:41

@ÉH3sZ: Remélem Nóri nevét talán megtanulja :) Memorizált...nézte a képet és mantrázott :)

XocoLatte 2015.04.10. 22:59:03

@XocoLatte: bocsesz, összekevertem a két új csajt -- az ostobenkó a pornós, a másik a csinosabb pofijú. amúgy meg konkrétan leszarom, TV2 monnyon le!

ÉH3sZ 2015.04.10. 22:59:37

Rájöttem, azért tolják be ezt a sok szart a hotelbe, hogy addig se szagoljuk őket itthon.

XocoLatte 2015.04.10. 23:00:16

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: lehet, hogy ez a hét jobb volt összességében mint az eggyel előbbi (abból én nem néztem egyet sem).

XocoLatte 2015.04.10. 23:02:24

Ha jól értem Pjotr tattikáját, jövő héten Snezi mellé vmelyik új csaj is behálózza maga mögé és Snezi repül? A Snezi-Bence páralakítási tiltás nem csak a következő péntekig él?

kismalacka 2015.04.10. 23:06:46

@XocoLatte: De. Csak erre a hétre vonatkozott. Gólem ezt énekelte...

XocoLatte 2015.04.10. 23:06:48

Ha ez az aranyszalag buzulás védettséggel jár, akkor a szerkik meg is oldják Pjotr dilemmáját, a szalagos bigét kell másodikként maga mögé édesgetnie, oszt kész. Régen volt már védettség, esélyes, hogy most lesz újra. Átlátszó szar ez az egész!

XocoLatte 2015.04.10. 23:07:24

@kismalacka: akkor Snezi úgy megy majd vissza Bencéhez, hogy csak úgy csörög.

XocoLatte 2015.04.10. 23:09:21

@XocoLatte: és akkor Peti hatalmas Snezi.kiejtő akciója kalap -- hacsak nem szervezi Bence mögé a védett pornóst.

XocoLatte 2015.04.10. 23:10:28

@Schlomo Goldberg: köszönjük, Emese!
Broáf...

kismalacka 2015.04.10. 23:11:30

@XocoLatte: De lehet hogy Peti elhullajtott magja kikel Bence agyában és elkezd gondolkozni kivételesen felül és nem alul :)

XocoLatte 2015.04.10. 23:13:14

Gyula akkor járna el helyesen (csak sajnos kételkedem abban, hogy képes gondolkodni), ha most Nórival egyetemben elkezdenének a mindkettőjüket csúnyán pofán szaró Pjotr-Loki erőtengely mellől a másik pólus (Patrik) felé orientálódni.

XocoLatte 2015.04.10. 23:16:19

@kismalacka: addig azért még lemegy párszor a nap CR-ban is... Patrik cimboráját nem fogja elárulni, mert ő ilyen típus -- Patrik, Adri, Snezi, Bence az egyik pólust alkotja odabent.

Schlomo Goldberg 2015.04.10. 23:17:40

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: hát őszintén szólva én inkább csak elrágcsálok erre-arra, tévét nem nézek mert nincs

XocoLatte 2015.04.10. 23:17:53

Kilenceskét hiányolom (remélem, jól van), érdekelne, mit szól Loki sugárzó arcához, hogy Botox az ölébe hullott végre?

XocoLatte 2015.04.10. 23:19:44

na talán majd holnap
addig is, jóccaka, olvtársaim! :)

kismalacka 2015.04.10. 23:22:17

@XocoLatte: De azért Bence sem bízik meg teljesen Sneziben...úgyhogy én nem zárom ki hogy lepattan róla.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.10. 23:49:02

Látom, megint nyelvtanóra volt.
Barbi: Megpróbálom túlvészelni...
Peti: Bencének: Nehogy idejekorán kiessél.
:)))

al Dajjal 2015.04.11. 00:13:35

Azért vicces olvasni az olyan kommenteket, hogy jelentősége van a sorrendnek, hogy kit mikor szólítanak. Szerintem a szisztéma a következő:
A játékosoknak a párválasztás előtt le kell adniuk, hogy ki mögé állnának 1-2...n-ik helyen. Ezek után a szerkesztők az előre meghatározott, de nagyon jól titkolt szabályok szerint meghatározzák, hogy ki ki mögé állhat be, s ezt megüzenik a játékosoknak. Zárt boríték, stb...
Szerintetek totálisan véletlen, hogy mindig, de mindig úgy áll a helyzet, hogy minden "ülő" játékos mögött egyvalaki áll és az utolsó játékosnak kell "választania", hogy kivel konfrontálódik?
Kizárt dolog, hogy így alakuljon, hacsak nem tudja Gólem előre, hogy ki ki mögé áll. Innentől meg az egész csak dramatizált színjáték.

kamilla123 2015.04.11. 00:16:13

@Szoba kilátással: igen, smink nélkül Mariannon látszik, h szanaszét van műtve az arca. Az orra, a szája. Szegényke teljesen megcsúnyult, amióta kiesett és visszajött. Mi történhetett vele?

furmintszaraz 2015.04.11. 00:23:07

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Ennél egyszerűbb a helyzet. A játékosok leadják a borítékokat, melyeket a szerkesztők felbontanak, megnézik, ki hová fog állni, és eldöntik a sorrendet aszerint, hogy mi adja ki a legizgalmasabb dramaturgiát. Már hogyne tudná Gólem, hogy ki ki mögé áll, ez nem titkolt dolog.

kamilla123 2015.04.11. 00:25:55

@Rayen: helyesbítek:nem hetek üta, hanem a játék eleje óta. Érdekes, h se Apollal, se Barbival kapcsolatban soha, sehol nem említette meg ezt.

kamilla123 2015.04.11. 00:30:30

@kamilla123: arról nem beszélve, h Bence, Patrik és Adri sem csinál az égvilágon semmit se

al Dajjal 2015.04.11. 00:32:27

@kamilla123: "igen, smink nélkül Mariannon látszik, h szanaszét van műtve az arca. Az orra, a szája. Szegényke teljesen megcsúnyult, amióta kiesett és visszajött. Mi történhetett vele? "

Az interjúkat egyértelműen utólag veszik fel. Lehet, hogy már itthon. Kizárt dolognak tartom, hogy 10-12 embert napi szinten interjúztassanak akár fél óráig is. Jó kérdések, sok vágás, 3 órás anyagból összesen 2 perc beszéd, ami lefedi a teljes szériát, mert mindenhova be lehet vágni 1-2 mondatot.

kamilla123 2015.04.11. 00:38:14

@al Dajjal: szerintem kint veszik fel, mert Lokinak mindig akkora a szakálla a riportban, mint a hotelben :-)

al Dajjal 2015.04.11. 00:41:47

@kamilla123: Nem kizárt, de biztos, hogy nem naponta. Ma pl. Loki szakálla az interjú alatt épp csak borosta szintet ütött, míg az egész adás alatt teljes, sötét szakálla volt. Még a párválasztáskor is.

JOKKA21 2015.04.11. 00:47:34

Barbim nagyon aranyos volt.:)

csak mert 2015.04.11. 02:10:29

@kamilla123: hát biztos nem repítik haza azonnal őket, szerintem botoxon végigment a stáb, míg nem volt az édenben

csak mert 2015.04.11. 02:15:03

@bElannaTorres: az autistákra nem jellemző ez a memórizavar, sőt ők inkább nagyon pontosan jegyzik meg az infókat...
talán diszlexiához hasonló, valami memóriaprobléma

csak mert 2015.04.11. 02:15:53

Lokival is az a baj, hogy ha lufimellű kerül a közelébe, akkor elmegy az esze, lásd beus, most botox

Chuck Νorris 2015.04.11. 02:24:00

@furmintszaraz: vagy megnézik a kalózkiadást ki ki mellé állt :D

kékalmamag 2015.04.11. 06:56:20

hurrahurra! Nori okos volt én ebben biztam valami ilyesmiben remenykedtem amikor bejvacs kiesesenel azt mondtam Nori fog meg nekunk meglepeteseket szerezni. Vakond ha annyira cimbi Snecivel miert nem oda allt? Barbika jatsszani kellene es kellene ver pucaba. ez egy jatek vallalni kell nemszeretem feladatokat is, mint pl parvalasztas... erdekes Nori mar sokszor cserelt part es szar volt biztos, hogy kozakarat stb. nyomasok. szerintem most sem feltetlen Loki mondta meg neki mi legyen. szerintem gyulaval vegigvisziik, legalabbis remelem. Bencet meg most tehettek volna ki, de meg most sem ertem mi a baja Botoxnak vele? mindegy is

XocoLatte 2015.04.11. 07:01:44

@al Dajjal: eztmár néhányszor tisztáztuk korábban, hogy ebben a játékban nincsen ilyen, a játékosok akár ad hoc is dönthetnek, hogy kihez állnak. Csak valami VV-vezérelt urbánus legenda, amit emlegetsz.
A szerkiknek pont emiatt van hatalmas belenyúlási lehetőségük a sorrend állandó kavarásával. Tegnap is szándékosan hagyták hogy Vakond előbb menjen mint Gyula, közbeékelve Petit, Gyulát a legvégére hagyva, Bencének pedig egy plethorányi lehetőséget adva mindegyiknél hamarabb adott lehetőséggel (miközben egész héten Bence kiejtéséről volt hangos az adás). Ennek semmilyen védhető oka nem lehet, mint az, amit így szépen meg is oldottak: Vakond szabadon kapta még Nórit és Snezit is, és amilyen ostoba, Nórit választotta, de persze Peti is jól megszophatta volna, ha hármójuk közül Gyula megy elsőnek, Nóri mellé, Vakond és legvégén Peti megy. Természetes, hogy az utolsó 2-3 fiú már a szabad vegyérték alapján fog dönteni, lett légyen bármi is a terve, ha azt egy előtte lévő már lecsapta.

Ha tegnap a Bence-Barbi kamuszövetség le volt előre zsírozva, akkor két dolog jut eszembe: fuck you, kedves (tetves?) szerkik, mert ennek tervezéséből SEMMIT nem mutattak, pedig állítólag országos cimborák ezek ketten; a másoik, hogy fuck you, kedves Peti, too, mert egész héten egyetlen kibaszott mondat nem volt erről Lokiéknak sem.

XocoLatte 2015.04.11. 07:07:27

@csak mert: dislexia? nem olvasás-értési problémái vannak, hanem gondolkodási, abszolút lassú, és amit előre nem tud lepróbálni magában, az élesben nem is megy neki, lefagy mint a pitot-cső az AIrbus A320-asokon.

Szoba kilátással 2015.04.11. 07:23:13

@kamilla123: szerintem meg a száján kívül nincs nagyon műtve az arca csúnya arca van mint tesojanak
tv2.hu/eden_hotel/18/169851_ilyen_plasztikai_muteteken_esett_at_marianna_18.html
De nem ez a lényeg mert jófej a csaj es sminkel meg javít rajta kihozta magából a maxot
Csak tényleg miért engedtek smink nélkül kamera elé ...

pogona vitticeps 2015.04.11. 07:34:20

@XocoLatte: Volt szó a párcseréről, már előtte este, amikor a sárga szobában fetrengett mindenki és belibbentek a Lokiék a Marissal, zuhanyt bejelenteni. És a Marisék is tudtak róla a Lokival, bár ez csak közvetve derült ki, nem mutattak szentbeszédet Peti Loki között ebben a témában.
Ha félreértettelek és nem erről van szó, akkor bocs, mert nagyon most ébredtem, de a szófosásom az már kávé utáni.

XocoLatte 2015.04.11. 07:36:23

@pogona vitticeps: köszi, a csütörtök esti adást nem láttam, ezek szerint, bebuktam.

XocoLatte 2015.04.11. 07:38:04

@Szoba kilátással: szerintem az átlagosnál értelmesebb, a hotel tele van nála sokkal ostobábbakkal -- sajnos sanszos, hogy valami klinikaibb dolog lesz ez Gyulával, és ami gyomorforgató, hogy Gólem és a szerkik is utaznak rá.

pogona vitticeps 2015.04.11. 07:55:32

A kamera mögötti emberek általában introvertáltak. Figyelnek, de elbújnak, talán csak rettentően zavarja, hogy akasztják a hóhért. No meg a relatíve zárt szitu is nagyon kényszerhelyzet lehet neki, ezért a plusz para. Anno még a szuperagy Don is kavicsokkal modellezte a párválasztókat, mert szintén vizuális típus volt.

Szoba kilátással 2015.04.11. 08:10:34

@XocoLatte: szerintem nála csak értelmesebbnek vannak bent

AkkorlegyenPtr 2015.04.11. 08:54:08

@Szoba kilátással: ez nekem eddig kimaradt. viszont így jobban érthető miért Lokival taktkázik Mariann. testvére és Loki inkább hasonló karakter, mmint testvére és Bence.

kékalmamag 2015.04.11. 09:07:31

@Szoba kilátással: +1, koszi hogy ilyen jol megfogalmaztad. Gyulus vizualis tipus, muveszlelek fele, a mi yakorlatias gondolkodasunkhoz kepest az o agya maskepp forog es ezegyreszt szonesiti a musort, masreszt kiemeli ot a tobbiek kozul.

XocoLatte 2015.04.11. 09:48:48

@Szoba kilátással: messzemenően nem értek egyet veled -- valószínű, hogy az "ostoba" jelentésével nem vagyunk azonos IQ-fighter állományban, de ez nem az én gondom.

Bujumburi 2015.04.11. 09:57:45

@Szoba kilátással: Miért gondoljátok Gyulát ostobának? :o A kattant jobb kifejezés lenne, de az ostoba nem azt jelenti, amit ő nyom.

Infomaniac 2015.04.11. 11:06:30

Hol van a HV? Reggel 7 előtt óta frissítgetek, de még sehol semmi... :-((

JOKKA21 2015.04.11. 11:36:03

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: Lehetnél a dominám.:D

Melanie is domina, sajnáltam, hogy kiesett, vicces csaj volt.:)

al Dajjal 2015.04.14. 00:54:41

Az ostobaság tökéletes példája Beus volt. Gyula egészen más.
süti beállítások módosítása