Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

A férjem védelmében 6x13 - Piszkos pénz

2015. április 02. 13:00 - fuszulykavirág

Az eheti ügyünk a szadista milliomos Colin Sweeney újabb botránya: egy sorozat egyik epizódjában egy rá kísértetiesen hasonlító férfi meggyilkolja a feleségét – és Sweeneyt éppen ez alól a vád alól mentették fel legutóbb, így most jóhíréért aggódva pereli a sorozat producerét. A bíróságon Diane képviseli őt, de Sweeney nincs megelégedve vele, inkább Aliciát akarná. Aki viszont Pradyvel randizik titokban. Jó, nem olyan randi, a kampányról beszélnek. Meg arról, hogy állítólag Alicia kampánya áll egy bizonyos robothívás hátterében, ami látszólag Pradyt támogatja, de valójában a konzervatív szavazókat akarja Alicia mellé állítani.

1_diane.JPG

Alicia számon is kéri a kampánystábján az ügyet, akik tagadják, de Alicia jó ügyvéd, és bebizonyítja, hogy közük van hozzá, szóval leállítja őket. Közben az is kiderül, hogy Pradynek hirtelen gazdag és befolyásos támogatója akadt, és hajaj. Közben a tárgyaláson a tanúk padjára kerül a színész, aki a nem-Sweeney Sweeneyt játszotta a kérdéses filmben. Azon kívül, hogy egy idegesítő ripacs be kell vallja, hogy a producer azt kérte, Sweeneyre hasonlítson az előadása – mivel ez konkrétan szerepel a válogató felvételen.

Sweeney az irodájában vár Aliciára, nem esik neki jól, hogy nem hajlandó foglalkozni vele a kedvenc ügyvédje. Végül kierőszakol Aliciától némi részvételt az ügyében, cserébe nem megy a sajtóhoz a kampányfinanszírozás szürkébb részleteivel. Emlékszünk még, amikor Cary tárgyalásán segítség kellett Lemond Bishop drogbárótól, aki segített is Kalindának, azzal a feltétellel, hogy egyszer majd kér valamit? Na, most kért. Kalinda teljesen bestresszelt, hogy minimum bérgyilkolnia kell majd, de csak annyi a feladat, hogy a következő két hétben iskola után felvegye Bishop fiát, és hazavigye. Egyszerűnek hangzik, meglepne, ha tényleg csak ennyi lenne.

2_kalinda.JPG

Diane és Cary végtelenül büszkén nyújtják be a bírónak legújabb bizonyítékukat, a karakterek eredeti leírását, amiben konkrétan az eredeti Sweeney-ügy nevei szerepelnek, és a bíró ez alapján úgy is dönt, hogy akkor valóban, ez az epizód megsértette Sweeney jó hírét. Csakhogy az ellenoldal úgy dönt, hogy nem, mert Sweeney tényleg megölte a feleségét, és ezt bizonyítani is fogják – bár egyszer már felmentették a vád alól. Túl könnyűnek is tűnt ez. Így hát a tárgyaláson folytatják az ügy – ezúttal már a gyilkosság – kivesézését.

3_sweeney.JPG

Gyanús, hogy valaki belsős infókat szivárogtatni ki Diane és Cary védelmi stratégiájáról, Alicia szerint Sweeney aktuális felesége lehet a ludas. Kalinda az első sofőrszolgálatát végzi, gyanús is lesz neki egy autó, ami mintha követné, lekérdezi a rendszám alapján, elvégre jobb félni, mint megijedni. Közben Bishop fia arról beszél, hogy a suliban egy srác azzal szekálja, hogy az apja megölte az anyját. Szívderítő. Mikor hazaérnek, Bishop próbálja kifaggatni Kalindát, hogy miről beszélt neki a fia az úton, de Kalinda nem hajlandó megemlíteni az állítólagos gyilkosságot. Most veszem csak észre, ebben az epizódban micsoda visszatérő motívum ez az asszony-ölés.

4_bishop.JPG

Alicia randizik egy nagyon öreg és nagyon gazdag fickóval (jó, ez se randi, kampány), akitől pénzt kell kérnie. A vénembert nem annyira érdekli Alicia programja, sokkal inkább a lábai. Ott fogdossa, ahol csak tudja. Alicia azért nem hagyja, de a fickó végül sok pénzt ígér a kampányának. És azt is mondja, hogy nem a lábai miatt, hanem mert utálja a buzikat – ezzel Pradyre utalva. Ennek mondjuk nem annyira örül Alicia, és megpróbálja megvédeni Pradyt, de azért a pénzt köszöni szépen.

5_alicia.JPG

Sweeney aktuális neje mindenki meglepetésére azt vallja a tárgyaláson, hogy férjura bevallotta neki, hogy a gyilkosság után elásta a kesztyűjét, amiben megfojtotta az előző nejt. Egyre rosszabbul áll a szénája, Diane-nek és Carynek nagyon kell csűrnie és csavarnia a dolgokat, hogy ebből ne jöjjön ki nagyon rosszul Sweeney. Aki közben még mindig csak Aliciától hajlandó elfogadni tanácsot, aki nem is jár a tárgyalásokra. Kalinda következő bébiszitter műszakjában megint felbukkan a rejtélyes autó előző napról, és még egy verekedésből is ki kell menekítenie szegény drogbáró csemetét. Tényleg nem olyan egyszerű meló ez.

6_cary_diane.JPG

A tárgyaláson Sweeney készséggel részletezi minden szexuális perverzióját, ami csak tovább rontja egyébként sem rózsás helyzetét. Diane közben gyanítani kezdi, hogy ez az egész egymás ellen tanúskodás csak egy előjáték a Sweeney házaspárnak. Prady is találkozik a pénzeszsák vénemberrel, aki végig arról beszél neki, hogyan tenné magáévá Aliciát – egészen alpári stílusban -, és Pradyben akadt annyi jóérzés, hogy feláll, és otthagyja a vén kujont, aki elkönyveli magában, hogy Prady valóban meleg.

7_prady.JPG

Alicia javaslatára Sweeney előadja a bíróságon a hattyú halálát, könnyek között ecseteli sanyarú sorsát, és a megaláztatást, ami előző feleségének meggyilkolásának vádjával érte őt. Bishop raportra hívja Kalindát, és mikor megtudja tőle, hogy ki verte össze szeretett fiát, akkor mi nem tudjuk meg, hogy mi lesz szegény gyerek sorsa, de azért sejtjük, hogy semmi jó. Aztán pár feszült másodperc után csak kiderül: Bishop felhívja a verekedős kisfiú anyukáját, hogy elmondja neki a történteket, és arra kéri, beszéljen a fiával. Majd elérzékenyülve megvallja Kalindának, hogy mennyire nehéz is szülőnek lenni. Awww.

8_alicia.JPG

A bíróságon közben tovább súlyosbodik az ügy, és végül Alicia az, aki beugrik a mentő ötlettel: a filmben ha monitor van, azon szinte mindig egy kereső, a Chumhum logója látszik, ami Aliciáék ügyfele, és ha Sweeneyt továbbra is feleséggyilkosként akarják beállítani, akkor a Chumhum fog perelni, amiért egy pszichopatával együtt mutogatják őket. És ezzel akkor el is dőlt a dolog. Prady és Alicia még csevegnek egyet a kampányolás lélektanáról, és végül Alicia egészen rosszul érzi magát, amiért elfogadta a vénember támogatását. 

2 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

fofofo 2015.04.04. 19:17:14

Köszönöm, nagyon tetszett!

Gabba 2015.04.22. 14:06:21

ez a Sweeny a legundorítóbb gennyláda, szívlapáttal kéne elegyengetni a mosolyt az arcán

a hogyvolt pöpec, mint mindig
süti beállítások módosítása