Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éden Hotel 3x26 - Shake dat ass (18+)

2015. március 31. 07:19 - sixx

screen_shot_2015-03-31_at_6_56_23.jpg

Amikor Carlito meglátta a kék órát a tengerpart fekete homokjában, tudta, hogy haza fogja vinni. Nagy, drága óra volt, vagyis annak tűnt, Carlito kilenc éves korára már elég gazdag turistát látott ahhoz, hogy tudja: minél nagyobb, annál drágább. Ez meg egy bazinagy óra volt, nehéz, acélszíjas, a számlapon forgaható tárcsával. És csak ott hevert. Carlito a partot szegélyező pálmaligetben feküdt, hason, egy bokor alatt, és figyelt. Az óra a Bé karján villogott tegnap, és Carlitonak volt annyi esze, hogy ne akasszon bajuszt egy Bé-vel.

A Topol távozása utáni első reggelen Béjvacs punnyad, és nem beszél senkivel, Snezi meg a takaró-törülökző kombó alatt smárol Bencével. Loki Beus Minnie-egerét vegzálja egy kicsit, Beus szavai szerint megalázza. Éééés eddig tartott a nyugalom, kérem szépen, a méltán legendás Aranypart címú trashreality egyik markáns arca és a csaja áll Gólem előtt, aki ezek szerint csak nem tűnt el, biztos rajta és a a felkonfon spóroltak meg pár másodpercet a vágók. Mandula Ádám és Melanie párként megy be a villába, DE sose lehetnek egy pár, és Ádám dolga, hogy egy nap alatt olyan szövetségesre leljen odabent, akire rá tudja bízni a bulát.

A felvezető filmjükből kiderül, hogy Ádám nagyon kigyúrta magát, olyan vastag a válla, mint a combom, viszont sokkal több tetoválás van rajta. Ádám haja a szasszon hajvágás szócikk mellett szerepel a szótárban illusztrációként. Melanie 21 éves, modellkedik, Ádám menedzsere, széles parasztarca és buta szeme van. Ádámra ráfér a menedzser, hiszen a Golden Coast egyk tagja (Éden-Aranypart Levi a másik), és ha van “zenekar” aminek igazgatni kell az útját az ez, szerintem Melanie konkrétan vért hugyozik, mire ezeket el tudja adni. Az ohatpusztakócsi kultúrba. Kedd, kora délutánra.

hare.gif

Kapcsolatuk egyébként viharos, közös cuccokat hordanak, ez egy Mandula-Melanie dolog, magyarázzák, mert gondolnak egymásra. Valóban küönlegesek, Melanie különösen, aki cselszövéseket és egyéb szövetségeket akar csinálni a hotelben. Na elég lesz már, az agyam így is megbomlott kicsit. Ádám bemegy a hotelbe, leül a bárpulthoz és néz maga elé, közben odafent a lakók egy tableten nézne egy videót, amit látva Becks fel is kiált, hogy heló, Golden Coast. A videón Ádám aszongya, leszar mindenkit. Bence ideges lesz ettől, és kurvaanyázna, de úrigyerek. Lemennek, bemutatkoznak, Ádám laza, mint a rigalánc, helószia, de ki vagy varrva, mondja Lokinak. Beus szerint szimpatikus, mert nem szereti a nagyképű embereket. Oké, Beus. Snezi viszont úgy néz Ádámra, mint aki ismeri, mondjuk nem csodálkoznék, ha a lakók 70 százaléka az éjszakából vagy a valóságshow-castingokról ösmerné egymást.

screen_shot_2015-03-31_at_5_47_22.png

Villatúra, cigizgetés, beszélgetés a mödanszié mellett, ki mit csinál, satöbbi, Beus pl. hobbiszinten modellkedik, Adri hosztesszkedik és korcsolyát oktat.

Egyik lánnyal sem létesítenék semmiféle szexuális aktust. Csak ha nagyon részeg vagyok. (Ádám)

Ádám mesél az előadóművészetről, ami idáig hajtotta. Loki érdeklődik, hogy mit ad elő Ádám, börleszkszámokat, esetleg tüzet nyel, de kiderül, hogy nem, van neki kettő slágere, a Fröcsögjön! és a Szia! Loki nem ismeri Ádám művészetét. Tessék, segítek:

Nem csoda, hogy Ádám egy valóságshow-t is bevállal a reklámért, ennek a bornak kurvára kell a cégér. Ádám nem énekel, ő rappel.

Jézusom. (Loki)

screen_shot_2015-03-31_at_5_53_50.png

Ádám úgy gondolja, hogy még nem elég rajta a tetoválás, majd lesz még egy csomó. Bence mondja neki, hogy kéne még gyúrni egy kicsit azon a felsőtesten. Az ösmerkedést Ádám és Loki a dzsakuban folytatja, a rémesen üres tekintetű, ostoba újfiú pedig kb. két perc alatt le is rendezi a szövetséges dolgot, Lokikám, te leszel az én emberem, bejön Melanie, és rád bízom, fasza? Fasza. Loki Snezit kicsit kutyázza, azzal vigyázz, gusztustalan féreg. Ádám máris úgy érzi, mint aki itt döntéshozó helyzetben van, és végtelenül nagyképűen csak legyint, Snezi a B-terv, nem akarom még kiejteni. Ivar és a természetellenesen hosszú lábujjakkal bíró Barbi Ádmot tárgyalják ki, ez egy gyökér, ennyi elég is ebből, csak halkan jegyzem meg hogy ha nem lenne kisgatya Barbin, a pinkig látnánk fel a lába között.

Ez egy szerencsétlen kis hülyegyerek. (Loki)

Ádám Snezivel cigizik, Snezi Beckset és Bencét szereti, mondja, és nem akarja befolyásolni Ádámot, de őket széjjel ne szedje. Erre Ádám aszongya, hogy azt tudod, igaz, hogyha mögéd állok, akkor engem kell bent tartanod, igaz? És erre Snezi nem azt mondja, hogy menjakurvaanyádba, hanem elfogadja, mondom én, hogy ismerik egymást. Bence nem örül a kokettálásnak, és odaül ő is Snezi mellé. Ádám szerint Bence lelkileg kivan. Na, este lett, löevelet hoz Noë, Ádám olvas, vagy legalábbis igyeszik, egy hármast kap elsőre, twerking-este lesz, a csajoknak a seggüket kell rázniuk. Elég egysíkú feladatokat kapnak a csajok, seggrázás, biknis pucsítás, bikinis seggpucsítás rázással, rázás bikiniben, seggel. Adri nyög, mennek sminkelni.

screen_shot_2015-03-31_at_6_14_13.png

Barbi kezdi, rázza, de ütemtelenül. Beus képtelen ritmusra mozogni, ezért nem is erőlteti, inkább rámászik Ádámra, és a csöcsei közé húzza a fejét, aztán a bepucsított seggét a farkához dörgöli, és közben olyan üres arcot vág, mint egy kiégett kurva, aki ezt csinálja már negyven éve. Ádám nem az arcára figyel természetesen, Beus a biztatás hatására a bugyit is letolja, innen is gratulálok. Adri farmerben ráz, Ivar ortopédcipőben, egyikük sem arat osztatlan sikert, sőt semmilyet.

Aztán jött Snezi, aki saját bevallása szerint most érezte magát a legjobban, mert ez az ő világa. Mármint ez:

shake1.gif shake2.gif
shake3.gif shake4.gif

Snezi nyert. A csajoknál is. Este bulika, Ádám szerin Melanie le fogja harapni az orrár, ha megtudja, mi történt, mert már volt rá példa, hogy beleharapott a szervbe. Snezi jutalmat kap: kettesben vacsizhat Ádámmal, ami ugye elég kétes értékű jutalom. Miközben ezek ketten lent kajálnak, odafent Bence féltékenységi rohamot kap. Ádám és Snezi taktikáról beszél, Snezi a busz alá dobja Lokit azon nyomban, de Ádám leinti, heló, majd később. Ádám rémesen magabiztos, Lokit bizalmasamnak tartom majd, és vagyok olyan erős, hogy azt ejtsek ki, akit akarok. Mirefel ez a nagy mellény, hö? Snezi felveszi Ádám baseballspakáját, és a többiek idegesítése végett a fejire teszi. Ádám Lokinak azt mondja, csak behálózza Snezit, és játszik vele, Loki látszólag elhiszi, amit mondd, de szerintem több esze van ennél.

screen_shot_2015-03-31_at_6_30_29.png

Bence odafent hisztizik egy sort, leszarjuk, mert jön az esti bulikázáspiálás, az mindig tartogat valami meglepetést. Most éppen a bő mackóalsót és inget(!!!) viselő divatikon, Snezi, aki, és most tessék megkapaszkodni, táncolni tanít többeket. Ilyen itt még SOSE NEM VOLT. Aztán leül Ádámmal dumálni, Ádámon egy napszemüveg van, de lencse csak az egyik oldalon = menő. És azt mondja, ha nem lenne szerelmes Melanie-ba, akkor megbaszná Snezit, akinek ezek szerint ebben a kérdésben nem osztanak lapot. megkérdezi, hogy a csöcs mű-e, az igenlő válaszra odaveti, hogy mutassad csak. Snezi nem engedelmeskedik, nahát. Most már egyébként gyanakodni kezdek a csöcst illetően, tán két mellmibót varrtak rá? Vagy egyet, de azt fordítva? Vagy miért kell így titkolni? Bence Adrinak hisztizik Snezi miatt, majd később, amikor Snezi már hullarészeg, felviszi a szobába és lefekteti.

Beus egyszer csak kiborul, de a semmiből, se előzmény, se semmi, hacsak az nem, hogy Ivar éppen Loki farka felett nyom ki egy pattanást. Nincs róla közelink, nyugi. Beus be van baszva, és cigit kér, mire Loki mondja, hogy elfogyott, nincsen. MI AZ HOGY NINCSEN? KÉT ÓRÁJA NEM GYÚJTOTTAM RÁ! És annyira felspannolja magát, hogy leönti a népet egy pohár valamivel, nahát. Cigit ennek ellenére nem kap, mert nem van, illetve Lokinak nincs (ezek szerint páronként kapnak, limitált számban?) és elmegy sírni. Pedig kap cigit valakitől a végén, nem is értem. Tán Béjvacs ad neki egyet, viszont így Ivarnak nem jut, DRÁMA. Beus tovább bőg, mert Nózi a földre kerül.

screen_shot_2015-03-31_at_6_46_50.png

Este lefekvés előtt Becks megdöngeti Adrit, lámpafényben ráadásul, ami elég nagy botorság volt, mert a többiek végignézik az aktust a teraszajtón át, és tapsolnak.

 

Címkék: 18+ éden hotel
601 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mók_Ica 2015.03.31. 22:39:41

megnyalhatom a bimbódat? ..... ójaj.... :))))

Krétagarbó 2015.03.31. 22:40:21

@Zoe_the_Genius: gondolod? Fura volt apuka, az tény.

Miért akarja minden normális mellű nő a cickót megcsináltatni???

tomfree 2015.03.31. 22:40:28

@csak mert: @tvbuzi: ma rájöttem, hogy ez a világ megérett a pusztulásra. Nem vagyok hajlandó holnap megnézni ezt a szart, majd olvasom a hv-t inkább.

introverted22 2015.03.31. 22:40:30

Nnno eljutottam arra a szintre, hogy az Éjjelt már nem tudom nézni. Ez a csérogás nekem nagyon sok. Beus nyávogása se volt gyenge tegnap, de Goldenné tudja fokozni még azt is... Kritikán aluli

2015.03.31. 22:40:59

@ÉH3sZ: lokkancs :D
@Mók_Ica: hehe szuper ötlet :D
@furmintszaraz: pár lesz jelölve de tuti csak egyik megy haza - hogy pénteken még egynek keringenie kelljen párt találni - milánka? röhögne ádámkával mint akinek nincs esze (ja nincs is) :DD
@csak mert: húzd ki magad :)

Mók_Ica 2015.03.31. 22:41:03

@ÉH3sZ: új párt keres :))) biztos már kiábrándult bencéből.... :)))

@vastyúk is ..: erről volt egy tök jó karikatúra..... megpróbálom megkeresni.....

vastyúk is .. 2015.03.31. 22:41:26

@Mók_Ica: áhh, dehogy, de azért remélem Beus és Meláni, valamint Geri nem reprezentálja a 19-20 éves korosztályt, mert akkor tényleg hanyatlik az emberiség :D

Krétagarbó 2015.03.31. 22:41:46

@Mók_Ica: én bírom Pacát, és jól csinálta, Adritól már nekem is izzadna a lábam:)))

ÉH3sZ 2015.03.31. 22:41:47

@Mók_Ica: Használd a "válasz erre" feliratot, különben nem tudni kinek címezted:)

Mók_Ica 2015.03.31. 22:41:58

@Morfologista: jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó :)))

@fosch9: ugye? :)))

Szoba kilátással 2015.03.31. 22:42:07

@Krétagarbó: hat azert mölany nem egy mellszépségverseny nyertes...

napraforgó70 2015.03.31. 22:43:47

@gólyamajom: és a hangja... ezzel ki lehet kergetni a világból... affektál, nyávog, nem tudom, hogy lehet ezt egész nap hallgatni

Mók_Ica 2015.03.31. 22:43:50

@vastyúk is ..: ők az elrettentő példa :)))

@ÉH3sZ: :)))) én nem szeretnék nyalakodni... idéztem :))))

@Krétagarbó: nekem paca eléggé szétcsúszottnak tűnik..... de valóban, sztem is menekül adritól...

sterlingovic 2015.03.31. 22:44:05

@Szoba kilátással: szerintem semmi baj nincs a melleivel. Minden mással igen :)

Szoba kilátással 2015.03.31. 22:44:22

@windsor: pedig most jön a java mölany csorgónyálú csak barát nagyobb a feje mint a teste fickó véleményezi a dugast Berki es cyyntia prof ok kíséretében

Szoba kilátással 2015.03.31. 22:45:54

@sterlingovic: semmi csak csálé es nagyjából nincs neki de ez legyen a legkisebb problémája az agyat kellene előbb megcsinaltatnia

Krétagarbó 2015.03.31. 22:46:09

@Szoba kilátással: nincs baj a ki mellekkel sztem, miért kell nagyobb? Csak kényelmetlen, ha nagyobb:)

Mók_Ica 2015.03.31. 22:47:29

@ÉH3sZ: meláni ült a wc-n, félmeztelenül és mandula mondta ezt neki..... meláni nem engedett rögtön, de aztán megtörtént a nyalintás :))))

Krétagarbó 2015.03.31. 22:48:13

@Mók_Ica: ennyi pia mellett? Én is szétcsúsznék...

2015.03.31. 22:48:56

@gólyamajom: áh :S mindenestre furcsa
@windsor: nyugi pink nózi, mi itt vagyunk neked :D
@Mók_Ica: legjobb progi :)

Krétagarbó 2015.03.31. 22:49:12

@Szoba kilátással: én nem láttam csálénak, csak kicsik.

Mók_Ica 2015.03.31. 22:49:36

wazze cintike...... áááááá
cintike szerint meláni az agy a kapcsolatban....sztem meg vak vezet világtalant....

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.03.31. 22:49:40

Ha Loki esne ki,, akkor igencsak anyáznék. De annyira nem lehetnek idióták a szerkik, hogy Lokit hagyják kiesni...

ÉH3sZ 2015.03.31. 22:49:45

@Mók_Ica: A wc-n ült közben Mellcsi? Tud valamit ez a Mandila!!:)

Szoba kilátással 2015.03.31. 22:50:05

@vastyúk is ..: bocs javítok cintya a leghülyébb

Szoba kilátással 2015.03.31. 22:50:52

@Krétagarbó: csálé de mar túl sokat foglalkoztunk a csajjal

Mók_Ica 2015.03.31. 22:51:12

@Krétagarbó: marha sok pia lecsúszhatott a torkán..... az arca alapján..... és ehhez még elég fiatal....

@fosch9: hívhatunk még vendégeket :))))

Mók_Ica 2015.03.31. 22:52:55

@ÉH3sZ: a nyalintás már azután történt, hogy felállt a klotyóról :))))

introverted22 2015.03.31. 22:53:09

@Szoba kilátással: Hát elég érdekes volt már az is, amikor a nőkről kérdezték.... Én ránézésre melegnek saccolnám, tehát nem adnék a véleményére ezen a téren. Az meg nem érdekel, hogy ki hogyan kefél kivel, mert én a csináld magad (a pároddal) mozgalom híve vagyok, és kiélem magam itthon az emberrel.

introverted22 2015.03.31. 22:53:43

@fosch9: szerencsére. Majd tőletek tájékozódom a továbbiakról :D

ÉH3sZ 2015.03.31. 22:53:52

@Mók_Ica: Lehet h Paca komolyan vette Adrit h az kizáratná magát, mert leveri a tapsolókat?

vastyúk is .. 2015.03.31. 22:54:01

@Mók_Ica: hehehehehehehehe, észben fogom tartani :D

2015.03.31. 22:56:34

@windsor: számíthacc ráááááánk :DDDDD
@Mók_Ica: jó, fijúk legyenek :DD

alsophila grahami 2015.03.31. 22:56:40

emberek, szép estét, és plz, valaki magyarázza már el nekem pár szóban, hogy mi a jóisten folyik itt, ebben a műsorban??

taktikai játékot ígértek, és helyette totál trash-t csináltak az egészből?! ha ilyesmire vágynék, nézném az É/N Budapestet, ott látni hasonló amatőr színjátszást, mint amit ezek ketten előadtak ma "veszekedés" címszó alatt - basszus, a csajszi belenézett a kameráka nem egyszer, a Mandula Ádika élete leggagyibb alakítását nyújtotta, nagyjából annyira volt életszerű, mint azok a délutáni nem is tudom, milyen műsorok, amikben full amatőrök játszanak tök szarul ilyen mindenféle idióta, valóságtól elrugaszkodott szituációkat -, kétlem, hogy nézi azokat valaki, én biztosan nem, és fel sem fogom, hogy hogyan vihették el ezek a baromarc tv2-sök ezt az amúgy remek formátumot ilyen silány, trágya irányba, kár érte, mert így nem fogom nézni; ma is többször elkapcsoltam, pedig anno a viasatos Édeneket még ismétlésben is megnéztem gyakran, annyira jó volt...

b*sszák meg, hogy így el tudták ezt is cseszni!!!!! fck tv2!!!

Mók_Ica 2015.03.31. 22:58:16

@ÉH3sZ: nem tette ezt meg adri... :))) mást zártak ki.... :)))

@vastyúk is ..: :)))

ÉH3sZ 2015.03.31. 23:00:06

@Mók_Ica: De Paca ezt akkor még nem tudta és előre gondolkodott.
Leírva vicces ez a lehetőség:)

Mók_Ica 2015.03.31. 23:00:09

@fosch9: loki + peti :))) vagy brekit kérnéd inkább?? :)))

beus fejére húztak egy hálós cuccot.... ez az agyhalott pedig megpróbálta felfújni....... pfff

Mók_Ica 2015.03.31. 23:00:59

@ÉH3sZ: valóban :)))

vendég fiú szerint beus egy teletabby :))))

2015.03.31. 23:01:55

@Mók_Ica: lokkancs jó lesz, petike marad dittinek, te meg mindkettőből kapsz :DDDD
@ÉH3sZ: rengeteg sör lesz, ha lesz jössz te is? :DDD

alsophila grahami 2015.03.31. 23:02:54

@keszegvágó: +1000 nekem ez ma a nap kommentje xDDDDDDD

2015.03.31. 23:04:18

@sui.generis: így van, azt hiszik, h minél szarabb annál jobban érdekel minket - pedig nem ('stét)

ÉH3sZ 2015.03.31. 23:07:07

@fosch9: Igen, de wc-n nem nyalintok bimbeszt, ez alap:D

@Mók_Ica: Az mi?:)

2015.03.31. 23:07:47

@sui.generis: már elkezdtem külön kezelni/nézni, mivel annyira ég és föld a különbség, hogy értelmét vesztette minden összehasonlítás.

vastyúk is .. 2015.03.31. 23:08:04

@Szoba kilátással: na ebben nem tudok nyilatkozni, mert még nem láttam műsort vezetni de könnyedén hiszek neked. Akkor legyen Cinti < Melani < Beus :D

2015.03.31. 23:08:57

@ÉH3sZ: áháháhá :D akkor nem mondom meg hol az ostor :D

Gia 2015.03.31. 23:10:22

Egyre növekszik bent azoknak a száma,akiket addig ütnék,amíg mozognak..

ÉH3sZ 2015.03.31. 23:11:44

@fosch9: Most elgondolkodtattál:)

Gia 2015.03.31. 23:13:33

Egyébként abban a nyaralóban papírból vannak a falak?Senki nem tudja úgy felemelni a hangját,(vagy egyéb más dolgokat művelni..) hogy azt ne hallja meg azonnal mindenki.

tomfree 2015.03.31. 23:13:41

@sui.generis: igazad van teljesen. Nagy szar ez a széria, buzi tv2-nek hála.

alsophila grahami 2015.03.31. 23:14:34

@fosch9: estét :) na ez az, amikor hullogatnak kifelé, mindig azt gondolja alapból az ember, hogy helyettük majd jobbakat küldenek be, de nem, egyre szarabbak és szarabbak jönnek... mintha a VV sémáját akarnák lekövetni ezekkel a gerjesztett, de főleg MŰ! balhékkal, holott ezektől a VV-ben is sokalltunk már, na meg ennek a műsornak elvileg teljesen más lenne a lényege, legalábbis én ezért kezdtem el nézni anno még a Vián, és itt is ezért vártam már annyira... :( nah mindegy, sajnálom, és az Éjjel is nézhetetlen szintre süllyedt már, offoltam azt is ma végleg, erre nem vagyok vevő... te? (Loki ma jó arc volt, az egyetlen, akin röhögni tudtam, epic fejeket vágott xDD)

2015.03.31. 23:14:40

@Gia: kint is :D
@Mók_Ica: :))))
@ÉH3sZ: ezzel a lendülettel jó éjt is kívánok a kedves olvtársaknak :))

Szoba kilátással 2015.03.31. 23:16:04

@windsor: abszurd az egész vagy inkabb beteg perverzio szerű

Gia 2015.03.31. 23:17:30

Adri hogy örült az éneklésnek,erre őt meg a párját nem is mutatták. :-)

2015.03.31. 23:17:43

@sui.generis: az éjjelt már nem nagyon szoktam, csak ha pamela van és jó a bejátszás, szintikéről azonnal átkapcsoltam valami országúti üldözős filmre :D
hülyeség ez a feszkógenerálás, mariann is apol is hiányzik tényleg jobb lett volna úgy mint ezekkel a legalja aranypartos bandával
loki nagyon jól tud röhögni rajtuk, sztem peti is de őt kevesebbet mutatják, kár, meg a két fiú tematikálhatna kicsit manduláék ellen :D

Mók_Ica 2015.03.31. 23:18:25

@ÉH3sZ: valamelyik a 4 közül :)))
kedves csekély értelmű lények... maguk a filmek egyébként kis gyermekeknek készültek.... az én fiam imádta őket.... 13 évvel ezelőtt :))))

introverted22 2015.03.31. 23:20:32

@Szoba kilátással: Miután a VV-t nem voltam hajlandó tovább nézni, vártam nagyon az ÉH-t. Az elején még úgy voltam vele, hogy majd jön jobb is, de mostanra eljutottam odáig, hogy csak rosszabb jön. Ez az új szuka vállalhatatlan. Amit meg együtt csinálnak az kritikán aluli. Maradnak a kommentek, de amíg ezek bent vannak, addig időpocsékolás nézni.

Növény (törölt) 2015.03.31. 23:20:58

sziasztok, akárhányszor visszanézem, mintha Sezlonyéknál 3 golyót láttam volna a vázában... ne már! :-(

alsophila grahami 2015.03.31. 23:24:42

@Szent Borzadály: lehet, ezt kéne nekem is, más szemmel nézni - csak ez a mai rész... hát, nehéz szavakat találni rá, tényleg Loki és Pjotr voltak egyedül szórakoztatók, az elején azzal az oltással a Pacáék felé, Pjotr "főpróbás" szövege nagyon ott volt xD

@tomfree: @ÉH3sZ: örülök, hogy nem vagyok egyedül ezzel; az elején még azt hittük, Breki lesz a műsor gyenge pontja, erre meg... nem ő lesz a legerősebb? wtf, há' mivanitt!? ;)

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.31. 23:34:25

@Mók_Ica: Én meg még Ádinka kukkolásán akadtam ki. :DDDDDDDD

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.31. 23:37:24

@Gia: Én is agyon kerestem a szívlapátot :))) Kinél van?:DDDD

kamilla123 2015.04.01. 00:10:00

Sztem ez az egész Melániás dolog meg van szerkesztve. Elképzelhetetlen számomra, hogy Paca, aki bent nyaralgat már egy hónapja és leszarja a taktikázást, hirtelen, egy nap alatt annyira szimpatikusnak tartja az idegbetegen üvöltözve berontó Melániát, hogy párjának akarja a tuti biztos Adri helyett. Főleg úgy, hogy pont a balhézásokból meg hisztikből van elege, erre egy sokkal nagyobb hisztigépet vesz maga mellé??? Ezt én egyszerűen nem hiszem el. Ebbe egyszerűen belenyúltak a szerkik és kész.

kamilla123 2015.04.01. 00:14:12

Remélem, hogy nem Nórika és Béjvacs esik ki holnap. Akkor már inkább Loki essen ki. Megérdemelné, mert lepattintotta Nórit egy Beuskáért. Csak az a baj, h ha ő is kiesik, akkor tényleg nézhetetlen lesz a műsor.

Aki egyébként nagyon ellenszenves bent, az Barbi. Szavát sem lehet hallani, tisztára mint TOpol. Viszont süt az arcáról a rosszindulat, és minden balhénál ott áll a háttérben,h röhöghessen, miközben meg sem szólal. Ráadásul minden küzdelem nélkül megkapta a legjobb párt magának.

Hbbm 2015.04.01. 00:18:25

Snjeziek esnek ki, 3 golyo volt naluk... Fura is lett volna ha a tv2 nem lovi le a poent:)

kamilla123 2015.04.01. 00:20:14

@Hbbm: vagy itt valaki a kommentben..

raspberrypie 2015.04.01. 01:02:29

sziasztok! most sajnos nem tudtam minden kommentet végigolvasni... de esélyes, hogy Snezi ismeri Melit? mert mikor bement, olyan felvillanyozott fejjel akarta volna ölelgetni Snezi a csajszit, meg nagyon ment utána lenyugtatni 5 perccel a bemenetele után..

Ne küldj levelet 2015.04.01. 01:46:24

@raspberrypie:
snezi szerepel az aranypart ádám klipben, aranypart ádám menedzsere meli
szóval ismerheti
Egy brancs ezek, nem nagy ország ez, a szemetet meg a szél is összehordja

Krétagarbó 2015.04.01. 06:59:23

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: szerintem sem Paca fejéből sült ki az ötlet, de azt el tudom képzelni, hogy örült neki. Végre egy kis szabadság...

Szoba kilátással 2015.04.01. 08:22:36

@kamilla123: persze tehén adri alapból kívájta volna botsáska mölany szemeit

Schlomo Goldberg 2015.04.01. 08:57:24

Ha a két új szefó miatt kiesik Sneci akkor nagyon nekikeseredek

hányok (törölt) 2015.04.01. 08:59:34

@kamilla123: Én is a régit olvasom ,meg nézem vissza sokkal jobb.Ott sem volt magas a színvonal de Ádámék feldobták ,meg azért ennél 1000x különb volt.

introverted22 2015.04.01. 09:26:49

@hányok: No igen az első még jó volt. Ott az egyik alja karakter Levi volt, és minő meglepetés, Mandulával rapperkedik azóta... De a többi játékosnak nagy általánosságban volt esze. Kavarták a dolgokat, cserélgettek, változtattak. Itt csak 2 ember van, aki igazán agyal, Loki és Pjotr. Ha a 2 idióta miatt valamelyik kiesik, akkor gyakorlatilag vérnyákolásról és döglésről fog szólni a műsor, esetleg esténkénti lealjasodásról. Az meg engem nem fog érdekelni...

2015.04.01. 09:37:51

@kamilla123: Nóri állt át Béjvacs mellé, nem kérte rá Loki

2015.04.01. 09:39:19

@kamilla123: Barbiban semmi rosszindulatot nem látok
úgy látom más műsort nézünk

2015.04.01. 09:40:16

@windsor: egyetértünk Loki és Peti személyében :D
geci sneci remélem hazatakarodik

spájdernecc 2015.04.01. 09:41:45

@fosch9:
miután persze Peti "kiördögitervelte"

kontratenor 2015.04.01. 09:47:49

@Hbbm: Nem feltétlenül lőtték le.
A nagy naiv képzeletemben léteznek olyan verziók, hogy:
Gólem: - Gyerekek, ez nem szimpátiajáték. Oké, utáltok egyeseket, de azt nem nézik a nézők, a szerkiknek vér kell a pucába. Lássuk csak, kinél nincs golyó egyáltalán...

És máris nem gond a látott kék golyó.

Tudom, naiv, tudom.

introverted22 2015.04.01. 09:54:00

@kontratenor: Bár úgy gondolták volna a szerkik is, ahogy mi... de félő, hogy kanyarban sem volt a gondolatmenetük a tiédhez...

tryclops 2015.04.01. 10:11:34

Hol van már a poszt? Csak nem öngyilkos lett sixx ezektől a gyökerektől???
süti beállítások módosítása