Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 7309-7346 - Már megint egy elmaradt esküvő

2015. március 31. 12:00 - julie0812

Hűha, kissé lemaradtunk és igazából most egy búcsú hogyvolttal készültem, csak hogy mindenki up-to-date legyen. Egy időre elköszönök, hamarosan újabb taggal bővül a család, úgyhogy egy darabig biztosan ellepik majd a pelusok és büfikendők a számítógépemet. Köszönöm az eddigi megtisztelő figyelmet, és most csapjunk bele az elmúlt részek izgalmas eseményeibe.

1.jpg

Zitát hazaviszi az anyja és ettől senki sem boldog, de így lesz a legjobb, mert így Atikám biztonságban tudhatja a lányát Ágitól. Juli búcsú ebédet szervez, de Zitának nincs kedve a jópofizáshoz, inkább kimegy a parkba és nyúl jelmezben egy fához láncolva tüntet az állatkísérletek ellen. Szép lassan aztán az egész család csatlakozik, ez alkalomból Atikám és Zita végre tényleg jól meg tudják beszélni a dolgaikat.

2.jpg

Ági és Bartha továbbra is összejárnak teázni dugni, bár Miklós előtt már majdnem lebuktak, miután egy fárasztó éjszaka után Ági Zsolt lakásából ment dolgozni az irodába, ráadásul Zsolt egyik ingét vette fel, no de mindegy. Ági férjének nem igazán sikerült a börtönben a megfelelő haverokra szert tenni, ezért Ági és Robi megbíznak egy hapsit, hogy utazzon ki Németországba és fizesse le a börtönigazgatót. Nem jön be a dolog, Ludwigot még jobban elrendezik. Végül Zsolt veszi kezelésbe az ügyet és kiküldi az IQ bajnok emberét, Fasírtot egy táska euróval, hogy intézkedjen. Hát nem annyira jók a kilátások.

3.jpg4.jpg

Krisztián még mindig a kórházi ágyat nyomja, pedig Zsófi többször is extra kezelésben részesítette (értsd dugtak párszor a fürdőben), még jó, hogy nem hatágyasba rakták Kriszt. Enikő és doki között ugye vége a romantikának, úgyhogy Enci most újra New Bartháért epekedik, lelkesen ápolja 0-24-ben és nem nézi jó szemmel Zsófi látogatásait. Kriszt már majdnem kiengedik, amikor hirtelen újra rosszul lesz, ez pedig most már Enikő extra kezelésének köszönhető, valami cuccot adagol ugyanis szegény Krisztián infúziójába. Szép kis fekete angyal.

5.jpg

Zsófiék biznisze bajban van, mert ideiglenesen szerződtettek egy új edzőt Krisztián helyett, akiről kiderült, hogy a szomszédos fitness teremben dolgozik és szépen lenyúlta szinte az összes vendégüket. Felmerül, hogy esetleg lehúzzák a rolót, de aztán úgy döntenek, felveszik a harcot a konkurenciával. Első lépésként nyitnak egy bio bárt, ahol Bözsi mama cukormentes üdítőivel akarják visszacsalogatni a népet.

6.jpg

NonStop Ádi egy volt kuncsaftjától örökölt egy rendkívül értékes, ám annál rondább szobrot. A megboldogult nő családja meg akarja támadni a végrendeletet, a néni nagyon kék szemű és nagyon vörös lányát Petrik Gedeon képviseli, merthogy rajta és Nórán kívül nincs más ügyvéd messze földön. Ádám nem nagyon emlékszik az ex munkaadójára, de megtalálja a csinos rózsaszín noteszét, amiben a „könyvelését” vezette és akkor már beugrik neki, hogy a nő nagyon magányos volt, a lánya sosem ért rá és ezért Ádi vállán sírta ki magát. Erre aztán a vörös hajú csaj is megenyhül és Ádámnál hagyja a szobrot.

7.jpg

NonStop noteszának még lesz szerepe, ugyanis Ági összefut egy régi barátnőjével, Brigittával, aki még mindig nagy kanállal falja az életet a gazdag férje oldalán, bezzeg amikor Ági férjét letartóztatták, cseppnyi együttérzést sem mutatott. Kiderül, hogy ennek a nőnek is köze volt Ádámhoz és Ági Robi jóvoltából tudomást szerez a noteszről is. Egy kis ravaszsággal megszerzi a kincset érő füzetet és arra használja, hogy rávegye Brigittát, győzze meg a férjét arról, hogy a Berényi Kft-től béreljenek irodát. De persze a nő azért ennyivel nem fogja megúszni. Ja, amúgy a nő férjét Luisnak hívják, a gazdagoknál már senkinek sincs normális neve.

8.jpg9.jpg

Novákék egyszer már lefújták az esküvőt, de aztán mégis házasodnának, csak éppen lagzira nincs pénzük továbbra sem. Bözsikéék titokban meglepetés bulit szerveznek nekik az esküvő utánra, Tóbiás a koordinátor, a helyszín persze a Rózsa. Zsolt először normál áron számolja nekik a menüt, de Bözsiéknek nincs ennyi pénzük, úgy tűnik, le kell fújni az egészet. Aztán a szőrösszívű Bartha megenyhül, mert mégis csak a lánya anyja megy férjhez és Linda is biztos azt szeretné, ha Gizinek szép esküvője lenne. Mehet a buli, Alízék feldíszítik a Rózsát, ami olyan ocsmány lesz, hogy az már szép. Legalábbis Gizinek biztosan tetszeni fog. Maga az esküvő egyébként nem jön össze, mert Giziék elkésnek az anyakönyvvezetőtől, de ez már mellékes.

10.jpg11.jpg

Nóra és Robi között továbbra is dúl a love, bár Julinak és Miklósnak köszönhetően volt köztük egy kisebb összezördülés, mert amíg Juliéknál ebédeltek, Miki egy női bugyit csempészett Robi zsebébe. Nóra bevállalta, hogy az övé, de otthon azért csúnyán nézett Robira. A mosolyszünet nem tartott sokáig, túlléptek a bugyin, minden happy. Giziék Nórát és Mikit akarták felkérni tanúnak, de Nóra nem vállalta Miki miatt. Így aztán Bözsi és Vilibá lettek a tanúk. Miközben Miki és Nóra ezen vitatkoztak, beszálltak az új liftbe, ami még nem volt átadva és jól beszorultak. Aztán nekiálltak nosztalgiázni a saját esküvőikről és már majdnem smaci lett a vége, amikor kinyílt a liftajtó.

13.jpg12.jpg

Peti nászajándékul készít egy videofelvételt, amin minden lakót meginterjúvol a házasságról és a szerelemről. Utolsóként ő nyilatkozna, Hannát kéri meg, hogy vegye fel, de ő éppen nagyon nem ér rá, mert készülődnie kell a lagzira. Pedig a végén meglepetés is lett volna, Peti így akarta újra megkérni a kezét. Hanna észreveszi, hogy Peti valamit rejteget, megtalálja a gyűrűt és teljesen ráizgul a dologra. A szokásos bénázás természetesen nem maradhat el, miközben Peti a joghurtot hordja be Vilibával, elhagyja a gyűrűt, ami amúgy egy dobozban volt. Hát hogy lesz így lánykérés??

Címkék: barátok közt
8 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hannamontanna 2015.03.31. 12:43:45

Ó istenem, akkor nem tudjuk követni ezt az érdekfeszítő történetet?? Na mindegy :-)))
A legjobb lenne, ha ez helyett babanaplót olvashatnánk, egészen biztos hogy érdekesebb lenne!
Minden jót és szépet kívánok az elkövetkező időkre! :-D

julie0812 2015.03.31. 13:39:35

@hannamontanna: Köszi :) Azért reméljük akad még olyan elvetemült ember az országban aki folytatná a hogyvoltozást :) :)

mosott gyümölcslé 2015.04.01. 22:32:14

Azért az kemény, hogy majd' 40 rész érdemi cselekménye belefér egy ekkora posztba. Remélem, folytatja valaki, hogy továbbra is legyen témám a család idősebb szegmensével :D
Jó babázást és köszi az eddigieket! :)

julie0812 2015.04.02. 09:44:45

@mosott gyümölcslé: Szívesen, jó volt írni, talán majd lesz még rá alkalmam a jövőben... ha bírja addig a sorozat :)

hannamontanna 2015.08.05. 10:41:53

Haló valaki! Alig nézem már, olvasni meg ugye nem tudom, de tudna valaki segíteni, hogy összerakjam a dolgokat? Jól rémlik, hogy Peti összefeküdt agyatlan Alízzal? Merthogy nem nagyon értem, hogy milyen vélt erkölcsi magasságokból oltogatja Hannát? Esetleg kimaradtam - nyilván - valamiből? Maga a sztori továbbra is gáz, de valahogy az ilyen logikátlanságok - mármint Hanna miért nem ordítja le a fejét mikor ekézi - halálra idegesítenek. Okos ügyvédnők gyanútlanságán, semmiből előkerült féltestvérek lakásfoglalásán, fegyvernepperkedésen és iskolások amerikai üzletelésén etc. már nem akadok ki. De Hannát eddig bírtam.

julie0812 2015.08.05. 18:18:54

Itt vagyok :) Igen, Peti és Alíz között volt egy gyors menet, mert mindegyiküknek épp hiányzott a szerelme és jobb híján egymással vigasztalódtak. De közben Hanna is smárolt Ádi fiúval és ez Petinél kiverte a biztosítékot. Mert hogy ez sokkal súlyosabb ugye, mint a kufirc. Hanna meg csak néz a boci szemeivel, pedig ennek a Peti gyereknek tényleg kijár már egy maflás :D

julie0812 2015.08.05. 18:19:42

@hannamontanna: na, elsőre valamiért nem sikerült a válaszra nyomnom...

hannamontanna 2015.08.06. 08:40:04

@julie0812: Köszike! Látom azért követed két pelus közt :-)
süti beállítások módosítása