Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éden Hotel 3x23 - Vakon vagyok, mint egy hülye fasz (18+)

2015. március 26. 06:53 - sixx

screen_shot_2015-03-26_at_4_46_02.png

Botox kiesének másnapján Gólem a parti bokorból szalad elő, hogy egy rossz technódiszkós szakmunkástanuló szeletelő mozdulatait utánozva elmesélje, hogy Bence nem lesz könnyű helyzetben, mert ő ébreszti. Ha engem egyszer Gólem ébresztene, egy órával a karján, a gatyájában vasalt zsákkal, szerintem infarktust kapnék. Meglátjuk, mit akar a szingliszoba lakóival.

És tényleg jön Gólem, a kezében egy tollseprű, vagy miafasz, ha Bence zacsiját simogatja vele, vagy feldugja a seggébe, abbahagyom a hogyvoltozást, isten az atyám. Körülnéz a nappaliban, minden szanaszét, gondolom, az alkoholszag penetráns lehet, és elindul a szingliszoba felé, majd oda belépve lámpát kapcsol, és a nagyont úgy mondja, hogy naggyon. Nem tollseprű az, hanem egy pálmalevél, Gólem naggyon gyorsan viszi Bencét, Beust és Barbit valahová. Naggyon sietve kell öltözni, plüssállat nem kell. Barbi szőke helyett rézszínű hajjal nyilatkozik továbbra is, vagy csak zöldes árnyalatú cuccai vannak, vagy kurvára nem stimmel a magyarázat, aszongya, meglepte, hogy Gólem rájuk rúgta az ajtót.

Szegény Beusnak az angyalszárnyakat is hoznia kell, ha van isten, így viszik keresztül a falun, lesz sűrű keresztvetés szerintem. Bugyi legyen rajtad, mondja Gólem Beusnak, van? Az lenéz a gatyájára, van, ja, meg szárny is. Mennek. Közben megébrednek a többiek is, Topolka megkapja a szokásos puszit Pjotrtól, Snezi meg félpucéron alszik, Gergőnek perceken belül állni fog a farka. Loki kiborul a szobájuk láttán, amiben Ivar szanaszét hajigálta a cucait, és aszongya a riportban, hogy nem fogja megmondani egy 24 éves bulának, hogy pakoljon már össze, de baszki, ha szanaszét dobálja a bugyijait, akkor mi az istent csináljon? Átmegy a szinglibe, és konstatálja, hogy üres. A reggelinél is ez a téma, micsoda meglepetés, hol vannak ezek?

screen_shot_2015-03-26_at_5_12_50.png

Pjotr és Loki a teraszon (hányás száma: 0) beszélgetnek, Botox pont a kiesése előtt említette a közdaszdászlemezlovasnak, hogy Snezi seggét a villán kívül kéne tudni. Mert Beussal ketten nem maradhatnak. A plázamacák között volt némi villongás. Loki aszongya, hogy Snezi keze van Botox kiesésében. A kirándulók leérnek a kikötőbe Beus hátán már nincs szárny, a lába görbe, és bénán áll a mólón, várva, hogy Gólem végezzen a felkonffal, mentek randizni a tengerre, sporthorgászni. Otthon Loki Béjvacsnak panaszkodik, hogy Ivar állandóan kíváncsiskodik, és már a szájszagát sem akarja érezni, ami nekem túl plasztikus, mi lesz a következő, a pinaszag? Loki nem bírja Ivart, kész, ez van. Bejön Ivar, és Béjvacs kénytelen terelni, aztán Lokival ketten elindulnak lefelé, amitől Ivar sík ideg lesz, mert megint otthagyták, és nem beszél vele senki. Biztos a szájszag, vagy a frufru miatt.

Eszik, alszik, szarik, cigizik. (Loki)

screen_shot_2015-03-26_at_5_23_39.png

A mólón Bencéék megint megérkeznek, ejnye, az előbb már horgászbottal a kézben közelítettek a hajó fel, most meg bot sehol. Nem baj, elindulnak végre, Beus tapsikol, jujdejó, megyünk. Nagyon tetszik neki a vitorlázás, mert a motorcsónakra azt hitte, vitorlás. Teccik érteni: ha vízen van, vitorlás, mer’ mi más hajtaná? Horgásznak, Bence magyaráz a buláknak, ne rángassátok, ha ha ráharap. Beus kezében a fasz szerintem természetesebbe állna, mint a bot. Beszélgetnek is, Bence igyekszik megismerni a csajokat, a társalgás mélysége úgy hat milliméter lehet. Odahaza Adri és Ivar Snezi miatt idegeskedik, mert Snezi lekutyázta a nőket, csaj Botox jócsaj, mondta, és ez milyen már, takarodjon, büdöskurva. Ivart irritálja Snezi, és hazazavarná. Adri is. Ugorgyunk.

A hajón Beus és Bence sokat beszél, Barbi meg kapaszkodik, nehogy beleessen a vízbe, és figyel, mit beszélnek. Beus azért nem baszta ki Ivart tegnap, mert megsajnálta. Nahát. Adri otthon Becksnél is fúrja Snezit, aki Béjvaccsal beszélget Barbiról, és ez pont annyira unalmas, amennyire hangzik. Snezi azt ígéri Béjvacsnak, hogy együtt fogják végigcsinálni a dogot. Ivar és Loki Bence régi szobájában fetreng, Ivar annyira unja magát, hogy már aludni sincs kedve. Béjvacs is csaj teng-leng, aztán Lokival otthagyják Ivart, ma már másodjára, és ettől a csaj kiborul, és ezt mondja, zavarja, hogy kihagyják a beszélgetésekből, és ki van közösítve. A szájszag lesz az én mondom.

screen_shot_2015-03-26_at_5_49_47.png

A hajón nincs kapás, van viszont fürdés. Barbi nem ugrik, de Beus és Bence igen. Odahaza Bence a téma, mer Adri egy Bence-Snezi paktumot emleget, UGYE, mondtam én, hogy Bence lesmárolta, amikor hullarészeg volt! Mármint Snezi volt satu, nem Bence, mert utóbbi minden nap az. Pjotr ezen elcsodálkozik, nahát. Végre vége a horgászatnak, Gólem a parton várja őket, na, Bence, akkor most tessék választani párt. Mivel Beussal beszélgetett folyamatosan, tuti őt választja, mondja is, hogy Beus aranyos, DE nem biztos, hogy jó játékos, Barbi meg okos. Gólem mondja, hogy válasszon akkor. Odahaza Adri és Pjotr azt találgatja, mi lesz a pénteki párválasztón, Loki-Beus az várható, és Bence-Barbi, de Bence-Snezi is elképzelhető. Bence választ, Barbi, hoppá.

screen_shot_2015-03-26_at_5_52_41.png

Loki otthon Snezinek mondja, hogy Beust bevállalja, Bence meg Barbit, Ivar meg mehet a legközelebbi közértbe szájvízért, aztán meg haza. Beus a repedt seggét Loki mögé akarja leparkolni, Loki örül is neki, mármint nem a repedt ánusznak, hanem annak, hogy Beus hülye, de nem büdös a szája. Tényleg baj lehet a fényeléssel a műsorban, Snezi is vörös hajjal nyilatkozik a riportban. Beus idevaló, Ivar nem, ennyi, mondja. Visszajönnek a randizók, Beuson sehol a fekete szárny, és megint mondja, hogy vitorlázni voltak, ráhagyják. Este vacsi, Bence elmeséli, hogy párt választott, Barbit. Beus örül, mert az övé a szingliszoba.

screen_shot_2015-03-26_at_6_09_12.png

Kaja után Snezi azt magyarázza Bencének, hogy örül neki, mert csak, Loki viszont Pjotrral eszkábál egy tervet, mert amit eddig mondott, márminthogy neki Beus kell, AZ HAZUDÁS VOLT, mert nem is, Ivart akarja bent tartani. És direkt kutyázza Ivart, aki meg ehhez megfelelő üzemanyagot szolgáltat a viselkedésével. A nagy terv egyébként az, hogy Snezit kell kibaszni, de ha őt nem akkor először Beust, hogy Snezi megtörjön. Mitől lett Snezi főellenség??? Nem értem, de mindegy, hadd tematikázzanak. Pjotr benne van a tervben egyelőre. A mit sem sejtő Snezi Bence izmos felsőtestét nézi, és azt mondja neki, hogy Loki Beust akarja bent tartani. Loki bemegy a szobájába, és Ivarnak kipakol, elmondja a Nagy Tervet. Ivar ettől nem lett boldog, mert megint ki van hagyva mindenből, és eleve, vele senki nem beszél, és ez milyen már, két doboz cigit szív, és unja, hogy átnéznek rajta. Loki üres tekintettel hallgatja.

Vakon vagyok, mint egy hülye fasz. (Ivar)

screen_shot_2015-03-26_at_6_10_16.png

Este löevél, Snezi kicsípte magét mint Szaros Pista Krisztus nevenapján, teljesen feleslegesen, mert a löevélben az áll, hogy fehérneműparti lesz, amit Adri nyögéssel, a faszik kurjongatva fogadnak. Öltöznek, nem túl nagy meglepetésre a faszik is női alsóneműbe, ezt mondjuk soha nem fogom megérteni, de biztos csak velem van baj.

A bulika gifekben:

jump1.gif jump2.gif
men.gif pjotr.gif

Barbinak mi van a kezével? Na mindegy. Beus bocsánatot kér Bencétől, hogy kibaszta Botoxot, Snezi meg Topolnak magyaráz, hogy Bence neki nagyon bejön. Topol nem nagyon mond semmit, de hát ez 23. napja így van. Bence felviszi Beust a szinglibe, és fetrengenek, közben lent Snezi meg aszongya, hogy Bence egyre fontosabb neki. Loki és Becks is felmegy a szinglibe, nahát, gruppen? Jön Adri a szinglibe, keresi Beckset, aki az ágy alá bújt, de lebukik, és Adri beszól neki, hogy most felejts el, de komolyan, és Becks megy is Adri után ezerrel. Ennek Bence örül a legjobban, mert Beusnak esik, és egy smár is van. Adri hisztizik egy sort, de csak szőrmentén, majd megdobálja Beckst párnával, és lerugdossa az ágyról. Bence annyira be van baszva (de mikor ütött be neki ennyire a pia?), hogy egy tálból kézzel-arccal zabálja a spagettit, aztán dűl-borul otthon, szétszedi a Barbival közös képet, satöbbi. Holnap Pandora.

Beus Becksnek is megmutatta a csöcsét:

Címkék: 18+ éden hotel
757 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

furmintszaraz 2015.03.26. 22:54:01

Egyébként amikor Peti azt mondta Nórinak arra, hogy miért nem akarja, hogy ő kiessen, hogy mert értelmes, okos csaj vagy, no meg cinkostárs, akkor kellett volna gyanút fognia, hogy valami nem stimmel, és körberöhögni Pétert, hogy na menj a fenébe :)

Zsoofka 2015.03.26. 22:54:05

Snezi önjáró. Bence kiskutya. Megy az aktuális anyuci után.

2015.03.26. 22:54:31

@mercsi: jaja nóri szájszagát tegnap hallottuk de már szerda reggel olvastam

Krétagarbó 2015.03.26. 22:54:58

@mercsi: de ha tényleg Apol meg yhaza, azt sztem Peti csak az ő kérésére szervezi meg.

introverted22 2015.03.26. 22:55:16

@fosch9: vagy ő ivódott bele ebbe az életmódba :D

ÉH3sZ 2015.03.26. 22:55:19

Nincs túlvariálva ez a Pacaszex:)

2015.03.26. 22:55:23

@fosch9: @mercsi: leírom még egyszer mert azt hittem péntek van :S szóval kedden olvastam

Zsoofka 2015.03.26. 22:55:47

Még egy mocorgó takaró és hányok. Ez ráadásul piros popitakaró.

mercsi 2015.03.26. 22:55:48

@mokamini: ezaz, épp ezért lehet ki Gergő, mert akkor Nórinak lesz lehetősége őt lecserélni egy új fiúra :)

alsophila grahami 2015.03.26. 22:55:57

@Cimili: igen, de ő Bence mögé áll, ez tutter, Bence mögé pedig így ki állhatna be, akivel szemben Sznezsit küldené el..??

na tessék, MA SEM úsztuk meg a két szerencsétlen vergődését a takaró alatt (popitakaró?;) baszki, DE UNOM MÁR ŐKET!!!!!!!

Gia 2015.03.26. 22:56:04

@furmintszaraz: De Nóri elhitte,hogy ő okos és cinkostárs. :-)

Zsoofka 2015.03.26. 22:57:20

@Krétagarbó: Jóhogy már nem végrendelkezik Apol.

Csapjatok agyon, ide lőjjetek, de én nagyon nem bírom azt a nőt. Anyukája miatt sajnálom, de ennyi. Nekem hamis. Nem a hangja.

introverted22 2015.03.26. 22:57:32

Mariannt kellene betenni az Éden Éjjelbe Cintia helyett! Ezerszer szórakoztatóbb és értelmesebb...

Chuck Νorris 2015.03.26. 22:57:33

Sziasztok!
ugy veszem észre az első három hét pangása után kezd egyre jobb lenni a játék. Beus nagyon felupolta a müsort :) én kezdem birni

furmintszaraz 2015.03.26. 22:57:36

@pogona vitticeps: No offense, ez afféle privátum, hogy nem mindig szeretnék tudni mindenről, de ugye ha annyira zavarna, akkor nem lennék itt :) (Máshonnan amúgy nem is tájékozódom, még Éden Éjjel-csatornám sincs.)

2015.03.26. 22:57:40

@ÉH3sZ: hát nem volt nagy akciózás csak olyan részeges módra
@windsor: hát az is lehet :D
@Krétagarbó: jaja én is ezt írtam

pacáék szexjelenete még berkinek is csalódás

XocoLatte 2015.03.26. 22:57:44

@Gia: és még ez volt a legjobb lehetséges választás számára -- kapott egy olyan ajánlatot, amit nem szokás visszautasítani...

Haplo 2015.03.26. 22:58:01

Ha mar spojler: azert megneznek egyszer egy olyan evadot nalunk is, mint az elso amerikai, ahol elesben ment, tehat nem utolag vagott musor volt, hanem gyakorlatilag eloben, a bekoltozesnel mindig ket jeloltel, akik kozul a bentlakok valasztottak, es a bekoltozo szabadon felhasznalhatott minden addig latott infot. Voltak nagy kavarasok meg dramak a "szembesiteseken", sokkal dinamikusabba tettek a jatekot, hatalmas csavarokkal.. De aki akarta meg is tarthatta maganak az infokat, felhasznalva a sajat erdekeben hogy part talaljon. Ilyen Adri-Patrik fele bebetonozott parok igy egyaltalan nem johettekletre, de szovetsegek igen, es jol is mukodtek.

mercsi 2015.03.26. 22:58:04

@fosch9: lehet, túl szőke vagyok, de mit olvastál kedden? :)

mercsi 2015.03.26. 23:00:01

hehe, Beus zuhanyzásánál a blőrözés kicsit mellément :D :D

Zsoofka 2015.03.26. 23:00:07

@XocoLatte: Szegény, örül, hogy valaki szóbaáll vele. Nem idevaló, kicsinállják idegileg. Őt sem szeretem, de egyre rosszabb ott neki. Nagyon frusztrált nő.

XocoLatte 2015.03.26. 23:00:23

@mercsi: azért arra még nem kell a fejét falba verni -- Nóri tisztán csak ugródeszka NEKI is, főleg, ha jövő péntekre megint lesz egy hasonló kavarás, csakfiú változatban

Krétagarbó 2015.03.26. 23:01:03

@sui.generis: Azt hiszem, Paca ennél többet nem is nagyon tud, Adri nélkül sem. Hülyül iszik, eszik, baccik.

2015.03.26. 23:01:11

@mercsi: hehe tudtam h belekavarodunk :D
szóval... kedden olvastam már h szerdai adásban loki nóri szájszagát említi és azt h eszik alszik iszik szarik :D

Chuck Νorris 2015.03.26. 23:01:23

emlékszem mikor beussal együtt sakkoztam a vasutépitő törekvésbe még nem volt ennyire vicces , nagyon komolyan tolra. mondjuk 2314 élö pontszáma volt, lehet a hülyeségeit a sakkon kivül hagyta :)

Zsoofka 2015.03.26. 23:01:38

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: Pont ez az: nekem úgy tűnik nem tudja hová jelentkezett. Mintha lenézné a többi beteget.

XocoLatte 2015.03.26. 23:02:22

@mokamini: Nóri pár nap alatt kattanni fog, az tuti, már most is hisztéria-közeli állapotban van

2015.03.26. 23:03:16

@Haplo: ez sokkal izgalmasabb mint a hazai verzió
@ÉH3sZ: figyelted berkit? bitzos lehúzza és a pólót töcsköli paca :D berki egy állat :D

XocoLatte 2015.03.26. 23:03:32

@Krétagarbó: ... és morzsinkál, ma is amikor Bencével dumált, a gatyóban volt a keze és mozgott.

Zsoofka 2015.03.26. 23:03:33

@mokamini: Most, hogy bejött Barbi, aki hasonló karakter, még jobban látszik számomra Apol mű-sége. Műkedves. Művisszafogott. Műszereplő. Nem testileg, hozzáállásilag.

Mirocska 2015.03.26. 23:04:12

@Chuck Νorris: Gondolom, Cristofel volt a felkészítő mestere! :-D

Krétagarbó 2015.03.26. 23:04:15

@mokamini: a poppitakarókat is kiszórom itthonról lassan:)

Chuck Νorris 2015.03.26. 23:04:42

@XocoLatte: Szerintem nem fog bekattanni. ő ilyen, megvédi magát ha kell, és oda is mondogat. tüzrölpattant nöszemély, a kozmetikusszalonban ahol dolgozik tuti ö hajitja ki a balhézó öreglányokat :)

mercsi 2015.03.26. 23:05:50

@fosch9: jaaa, így már értem :)
@mokamini: szerintem Apol viselkedését nagyon befolyásolja az anyukája állapota. hasonló helyzetben nem tudom, melyikünk tudná elengedni magát és lazán bulizni... szerintem nem ez az ő igazi "énje"

Mók_Ica 2015.03.26. 23:06:22

@Csakcsibe: miért gondolod így?

@Krétagarbó: én is így látom.... vajon erre célzott anno breki, hogy csalódunk petiben?..... ha igen, akkor ez számomra nem lenne az....

pogona vitticeps 2015.03.26. 23:06:33

@furmintszaraz: ezzel ugyanígy vagyok... nekem tv-m sincs, nemhogy csatornám.

alsophila grahami 2015.03.26. 23:06:40

@fosch9: még az is lehet, de nem arra gondoltam, hogy Adri miatt aljasodik le esténként, hanem hogy én szívesebben röhögök rajta, ahogy bohóckodik Bencéékkel - amolyan Levi utánérzésként -, mint ahogy megy Adri után csaholva, mint egy elb*szott pincsi; ez így nekem cseppet nem szórakoztató, inkább szánalomra méltó.

Zsoofka 2015.03.26. 23:06:50

@mercsi: Igen, nekem is eszembe jutott ez is, lehet, hogy igazad van.

Krétagarbó 2015.03.26. 23:07:26

@mokamini: itt vki levezette már korábban. Sztem vártak Petivel egy Barbi féle lány bejövetelére (hogy Peti se járjon rosszul) és nem akarták azt sem, hogy a szerkik Apol helyett beküldjenek egy jat, esetleg védettséggel. Nem véletlenül mondta Apol, hogy innen nehezebb kiesni, mint bent maradni.

2015.03.26. 23:08:21

@mercsi: :)))
@sui.generis: nem tudom, nekem nem szórakoztató bencével sem, meg úgy egyáltalán, egy nagyon laza piás gyereknek tűnik, semmi több (kedves mosca) :D

mercsi 2015.03.26. 23:09:21

@Mók_Ica: nekem se lenne csalódás, de Berki gondolkodásába simán belefér, nem?

XocoLatte 2015.03.26. 23:09:27

@Chuck Νorris: lehet, de amit művel, az nem valami hatékony, főleg, mert teljesen összefüggéstelen és mindenkire egyetlen reakciója van, ezt kamerába is belemondta már 10x: idegesíti és kiakasztja őt, minden és mindenki -- én már régen azt tettem volna vele, hogy jól van, drága Nóri (öleleés, puszi, puszi), gyere meséld el, te hogyan akarod? És úgy gondolom, akkor ez lenne a baja, hogy ne cikizzék őt, hagyják békén, és amúgy is hiába beszél mert senki nem figyel rá. Paranoid tendenciák hisztérikus felhagokkal.

Gia 2015.03.26. 23:10:59

Most úgy láttam,hogy Patrik Bencével üvölt majd a mödansziéban..

Mók_Ica 2015.03.26. 23:11:24

@mercsi: direkt véletlen :)))) én is azt néztem... hihihihihhi

@Krétagarbó: paca egy elhasznált fiú.... minden értelemben..... :( konkrétan nem értem, hogy adri mit eszik ennyire rajta.....

@Chuck Νorris: és ki nyert? a sakk nagymester vagy te? :PPP

Ditti82 2015.03.26. 23:12:06

Botox klasszisokkal jobban néz ki, mint a játékban.

furmintszaraz 2015.03.26. 23:12:08

@Gia: És ezzel cáfolta is mindkettőt :) Ugyanakkor persze nem nehéz megbízni olyan valakiben, akiről eddig azt láttad, hogy korrekt és őszinte a tematikázás közben is (nyilván Nóri végignézett néhány Loki-Pjotr konspirációt), de azért fura, mert Nóri pl. mindig elég gyanakvó - itt pedig nem.

2015.03.26. 23:12:29

@Gia: én mindig gergőnek láttam akivel ordít

Gia 2015.03.26. 23:14:07

@fosch9: Gergő nem tűnik ilyen vastag nyakúnak,de majd legközelebb jobban figyelődzök.

Mók_Ica 2015.03.26. 23:14:45

@Gia: az a reklámban van.... de még nem volt adásban... én legalábbis még nem láttam.....

alsophila grahami 2015.03.26. 23:15:36

@fosch9: ciao bella ;)) nemtom, nekem bejönnek ezek a "nagyon laza piás gyerekek" egy efféle játékban (szigorúan csakis itt!;) Levi is az volt, és nagyon bírtam a fejét xD röhögni meg igazából csak rajtuk lehet - na jó, még Lokin is, ha betagozódik közéjük -, a többiek nagyon haloványak ebből a szempontból....

2015.03.26. 23:15:44

@Gia: nekem a haja miatt tűnt úgy
@Ditti82: valóságsóban mindig lelakottabbak :D

messze földön híres bonviván :DDDDDDDD

Mók_Ica 2015.03.26. 23:15:47

@Ditti82: összerakta magát az adásra :)))

XocoLatte 2015.03.26. 23:16:10

Peti taktikázásának az is ad egy külön lökést, hogy ha ennyire megkavarodnak a párok, a lányok menetsorrendje is szinte mindegy, mert alig lesz aki a várható helyére áll majd. És mire Apolka kiesik, addigra ennek a sokkja túlsok lesz ahhoz, hogy az érintettek belegondoljanak, hogy kicsit át lett ek basszarintva -- szerintem Gergő erre fog rájönni és emiatt fogja kaparni a falat.

2015.03.26. 23:17:20

@sui.generis: röhögés szempontjából elfogadom
de a tegnapi lokis kommenteddel a szívemet facsartad olyan jó kis zsu-szövetségben voltunk reméltem h itt is :DD :P

Mók_Ica 2015.03.26. 23:17:41

@Gia: ok :)))

ha nórinak tényleg szájszaga van, akkor sikeres lehet a munkájában... (nem) egy kozmetikus eléggé az arcodban van......

XocoLatte 2015.03.26. 23:17:58

@furmintszaraz: gyanakvó mint egy hangyászborz, csak ma estére semmi más opciója nem maradt -- Pjotr is ezzel indított, ha Loki mögé álllsz, már fent is ülsz a repcsin, erre Nóri álla hallhatóan csattant a kövön

Gia 2015.03.26. 23:19:12

@Mók_Ica: Biztos a sok cigire értette Loki a szájszagot.

mercsi 2015.03.26. 23:19:38

@Ditti82: lejjebb ment a hialuronsav a szájában, és most mér tud mozogni az arca is :) sokat dob rajta :D

alsophila grahami 2015.03.26. 23:20:07

@Ditti82: +1, az a ponty-száj rettenetesen állt neki, és az arca is szebb most, mintha fel lenne ő is töltve egy kis "saját zsírral" (lásd VV Dóri;)) jah, most esik le, azért merte szemrebbenés nélkül bemondani, hogy "no botox"... :P

XocoLatte 2015.03.26. 23:20:33

Na én jobbra el -- jó éjt, kedves olvtársak!

Mók_Ica 2015.03.26. 23:22:51

@sui.generis: barátnők..... vvdóri és mari :)

2015.03.26. 23:23:25

@mercsi: meg hát kameraképessé teszi őket a fodrász kozmetikus, ott nemigen ugrottak nekik maguknak kellett smikolni lást nóri

Mók_Ica 2015.03.26. 23:23:32

@Krétagarbó: nem pazarolt dóri.... felhasználta :))))

Chuck Νorris 2015.03.26. 23:26:50

sztem ugy lesz ataktik hogy
Adri beáll patrik mögé, Barbi Péter mögé, Nóri Gergő mögé, Beus Loki mögé, Apolka Nózi mögé, Snezi és Berki, Bence mögé, Bence Berkit válassza, snezi megy haza.

Krétagarbó 2015.03.26. 23:29:17

@Mók_Ica: azta. nekem mindig az a parám, hogy arcból kéne fogynom, valahogy mindig olyan kerekfejű voltam:) 50 kilósan is...

Mók_Ica 2015.03.26. 23:36:27

@Chuck Νorris: és a plüssök hol vannak???????????????????? :)))))))))))))

@Krétagarbó: gyagya :)))) ;)))) egyébként sztem nincs probléma vele..... de ha úgy érzed, még mehetsz zsírleszívásra :)))))) (eszedbe ne jusson!!)

alsophila grahami 2015.03.26. 23:37:40

@Mók_Ica: jaaa, hát akkor nincs is több kérdésem... xD

@Krétagarbó: komoy, pont ma láttam a címet egy hírgyüjtő szájton, és megakadt a szemem rajta, hogy WTF?? Dór arcába még zsírt?? egyáltalán, VALAMIT abba a püffedt arcszerkezetbe..? és igen. zsírt. sajátot. nabazz xDD

furmintszaraz 2015.03.26. 23:37:51

@XocoLatte: Na jó, de mondjuk ezt a témát éppen megpendíthetné Lokinak is (még ha a hangyászérzék ott is sejthet kamuzást) - szerintem Petinél leginkább az lehetett gyanús, hogy erről aztán senkinek egy szót sem. Szerintem ahhoz, hogy egy játékos tanácsát minden kérdés, kontrollcsoportozás stb. nélkül megfogadj, és akképp cselekedj, akkor is baromi nagy odabízás kell, ha egyébként valóban nincs túl sok opciód.

Mók_Ica 2015.03.26. 23:39:03

@sui.generis: egymástól tanultak artikulálni is :))))

alsophila grahami 2015.03.26. 23:43:43

@fosch9: ó hát nem a személyével volt bajom tegnap se, bírom én őt nagyon is - igazából ő a vella motorja perpill - hanrm a tegnapi katyvasszal, amit keltett maga körül, pontosabban azzal b*szta fel az agyam, hogy képes a minden létezőnél idegesítőbb Nóri seggét megmenteni megint, amikor már beleéltem magam, hogy végre elrepteti pénteken... nah, szal frusztrált, hogy meggondolta magát, de azóta már rájöttem, hogy talán csak diverzánskodott... szal eset elfelejtve, Loki rehabilitálva, pipa ;))

2015.03.26. 23:47:51

@sui.generis: nem tudom miért menti meg nórit talán biztosabbnak érzi mint bármelyik eddigi újat mondjuk ilyen értelemben igaza is lehet, nekem a kavarásai is tetszenek, szidták érte jópáran, petit ma annál kevesebben - igazi kettős mérce mint a vv alatt :D

alsophila grahami 2015.03.26. 23:56:34

@Mók_Ica: tééényleg! ott a pont nálad xDDDDD

alsophila grahami 2015.03.27. 00:02:35

@fosch9: kavarással nincsen gond, itt az lényegi elem, csak könyörgöm, NÓRIT NEEEE kelljen már elviselni, olyan sótlan figura! mondjuk, Loki ma is nagyon vicces volt sőt, igazából ő volt egyedül vicces a mai öfiben, de azért még kicsit mindig orrolok rá, amiért belengette a nóritlanítást, aztán meg mégse lesz belőle semmi.... :( :P de tény, ő a legérdekesebb, legdinamikusabb karakter most ott, senki nem közelíti - egyelőre ;)

2015.03.27. 00:18:04

@sui.generis: azon szoktam szórakozni amikor vki felháborodik a kavaráson...
Nóri kettős nekem, sótlan, unalmas, hárpia - de valahol sajnálom a kiközösítésért. Egyébként még várjuk ki mi lesz pénteken :D lehet ő is megfelelő párra várna mint peti. Nálam sem közelíti, láttam mari hájpot sem támogattad, én sem. Gyere máskor is :) most megyek jó éjt :))

2015.03.27. 00:19:11

@sui.generis: ja és egy utsó nem tudom figyelted-e kezd a hangulat a vv-re emlékeztetni, szinte minden nap van vmi burkolt anyázás

halványlilaköd 2015.03.27. 09:19:09

@Chuck Νorris: most olvastam el a tegnap éjjeli hozzászólásokat... hát a reggelim majdnem bánta... a Butuska meg a sakk... abba sem lennék biztos, hogy a figurákat ismeri...

Krétagarbó 2015.03.27. 12:21:24

@Csakcsibe: a jövőben ne zsidózz, látom, ma is fontos volt ezzel kezdened.

,, 2015.03.27. 13:22:28

@Csakcsibe: én kíváncsi vagyok a véleményére, most akkor mi lesz? én is húzzak el?
Tök normálisan kért tőled vmit tegnap, erre elkezdtél tombolni. Ezenkívül pedig Krétát egy korrekt, segítőkész és intelligens embernek tartom, és zavar ahogy sértegeted.

Krétagarbó 2015.03.27. 14:17:32

@Csakcsibe: Jó, akkor még egyszer és utoljára. Az van, hogy nem veszed észre magad. Tegnap, többedszerre utaltál valakinek a származására, volt, hogy nem éppen hízelgő módon, ezért megkértelek valamire. Erre te, ahelyett, hogy annyit mondtál volna, hogy : "nem ez volt a szándékom, de ha zavar, természetesen nem csinálom tovább", elkezdtél engem pökhendi módon osztani és kioktatni. Erre kaptad meg azt a választ, amiből úgy ítéltem meg, hogy érteni fogsz, egyfajta görbe tükörként.
De látom, te nem értesz semmiből, és csak azért is, mondod, mondod...
A fajtázás, kioktatás, utasítás, félremagyarázás és kötekedés pedig mind a te műfajod, jó lenne, ha magadba néznél.

sixx · http://comment.blog.hu 2015.03.27. 16:02:03

@Csakcsibe @Krétagarbó: elég legyen

sixx · http://comment.blog.hu 2015.03.28. 11:47:18

@Krétagarbó: még valami. ez a hiszti a rabbi szó miatt nevetséges, és végtelenül idegesítő, a túlérzékenységről meg nem is beszélve. te lettél a hogyvolt kálmán olgája, csak éppen nem egy vona gábort baszlatsz, hanem egy schiffert. pont olyan hisztérikusan.

sixx · http://comment.blog.hu 2015.03.28. 19:27:56

@Krétagarbó: és a folytatásban kapok egy ilyen levelet a fent magát ügyvédnek kiadó illetőtől:

A tolvaj zsidrák mindig is tolvaj marad. Hétfőn megtudod kit jelentek föl (téged, varga attilát)
és miért, bár ez eddig is kiderült.

Komoly problémák vannak agyban arrafelé.

Krétagarbó 2015.03.29. 09:51:09

@sixx: igen, hülye kérdés volt. írtam privit neked, ha megteszed, hogy megnézed. és mégx1 ne haragudj, nem akartam ekkora felfordulást itt.

sixx · http://comment.blog.hu 2015.03.29. 21:20:32

@Krétagarbó: na, hogy kivel akasztottad össze a pinaszőrt, figyuzz:

Tisztelt Varga Attila!

Kérem, hogy Csakcsibe néven publikáló szerző összes írását, kommentjét blogjáról törölni szíveskedjék.
Értem ezalatt a Blacklist (Feketelista) első évadának összefoglalóit, az első két rész kivételével és a második évad töredékét. Továbbá az összes kommentet, amit ügyfelem a VV, vagy az Éden Holtel című műsorok alatt jegyzett.
Hivatkozással az 1999. LXXVI. törvényre a szerzői jogról.

Kedves Attila, ez egyenlőre kérés, bízom benne megérti ügyfelem szándékát.

Üdvözlettel:
Szendrői Péter
ügyvéd

Muhahahahaha.
süti beállítások módosítása