Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Castle 7x17 - Hong Kong Hustle

2015. március 25. 11:00 - Zenóbia

Nagyon sejtelmesek vagyunk, sötét is van, erdő is, köd is, meg egy kapucnis kínai csaj aprít fel éppen egy hullát a fűben, amit észrevesz egy éjszakai futást kedvelő fickó, és oda is megy, hogy megnézze közelebbről, mert teljesen hülye. A csaj ráfogja a pisztolyát, de nem lövi le, úgysem látszik az arca a kapucni alatt, gondolja, mert az is teljesen hülye. Kate-nek problémái vannak, mert egy barátja, akivel együtt kezdték a mindent, már Kapitány valahol, ő meg nem. De az nem is lenne jó, már tudjuk egy előző részből, csak ők erre nem emlékeznek. Henry Graham a mai hulla, mellkasi lőtt seb, jó, nincs is felaprítva, kár. A kocogós faszi még mindig ott van, eddig őrizte a hullát, és ő sem érti, hogy miért nem lőtte fejbe a csaj. Aki profinak tűnt, és a lóvét otthagyta, viszont elvitte a telefont és a kulcsokat. Henry pedig várt valakire, mert elszívott egy fél doboz cigit, legalább ennyi öröme volt, mielőtt kinyírták. A dohányzás öl. höhö.

7x17_castle1.jpg

Ő sem volt egy matyó hímzés, mert öt évet ült testi sértésért. Valami fuvarozó cégnél dolgozott, de pont nem kellett semmit sem éjfélkor leszállítani a sötétködöserdőbe, család nincs, barátnő nincs, de jó sofőr volt, mert már megjavult. Na ja. Behajtóként dolgozott, azaz elvitte az emberek kocsiját, ha akarták, ha nem. Nem akarták nagyon, úgyhogy néha megfenyegették baseball ütővel, vagy ami épp kéznél volt, de vélhetően nem ezek nyírták ki. Viszont tegnap kiment ebédelni, idegesen jött vissza, és le is lépett egyből, ráadásul pár napja megszerezte egy X5-ös indítókódját, pedig nincs is a listán. Jajj, de érdekes. Castle szerint a nő egy triádos bérgyilkos, akinek Henry lenyúlta a kocsiját, amivel elvett egy darabot a lelkéből, a nő ezért megölte, majd elvette a zsebéből a Harry Potter legújabb kéziratát. A bérgyilkossal tudok azonosulni. A srácok össze is futnak vele Henry lakásában, ahol olyan szépen lefegyverzi őket a nő két másodperc alatt, hogy ha ez nem ninja, akkor senki. Nem az, picsába.

7x17_castle2.jpg

Helyette rendőr, még cikibb, hogy lenyúlta a srácok pisztolyát. Zhang nyomozó tagja az USA-Kína szervezett bűnözési klubnak, amúgy San Franciscoban, csak most momentán épp erre járt. Mert Henry-vel barátok voltak, és aggódott érte, mert a pasi elárulta, hogy bajban van. De mire ideutazott, épp kinyírták, ő meg úgy döntött, hogy kinyomozza egyedül, mert jó. Papírjai is vannak róla, mert hogy annak a különítménynek nem csak tagja, hanem konkrétan ő a főnök, Kate mindjárt sokkot kap. Főleg, hogy innentől együtt fognak dolgozni ezen, lehet versengeni, meg minden. Alig várom. Először is irány hármasban az étterem, ahol Henry kajált, kínai, nyilván. Törzsvendég volt, és Zhang egyből kiszúrja az egyik pincér csajt, hogy az sokkot kapott a hírtől, úgyhogy lecsap rá, gyorsabban, mint Kate. Ráadásul előnyben van egy egészen kicsikét, mert ő tud kínaiul, Kate meg nem annyira.

7x17_castle3.jpg

Beckett egészen kicsire összement már, főleg, hogy lecsekkolta Zhang férjét, aki akciófilm sztár, meg a két csodaszép gyereküket, önbizalom elásva. Mélyre. Henry egy pasival ebédelt, aki azt mondta neki a végén, hogy ezt nem úszod meg szárazon. Be is szartam. Mivel van free wifi, csekkolják, hogy ki csatlakozott rá, meg is van az emberünk, Michael Glassman. Ez meg egy FBI ügynök, az összes kurva hivatalt felvonultatják ebben a részben, ráadásul ez itt tagad mindent, mert szerinte nem akarnak belefolyni ebbe valójában. De szeretem, amikor ilyeneket mondanak nekem, hogy nem akarod te ezt tudni valójában. De. Igen. Henry cipőtalpán találtak formaldehidet, viszont lopott X5-öst nem jelentett senki, a fiúk mennek nyomozni, Castle haza, Kate meg Zhanggal megy csajos estét tartani. Csak kicsit más fogalmaik vannak a női nyomozóknak a csajos estéről, mint mondjuk nekem. Castle be is van fosva, hogy baj lesz, de a fiúk lehurrogják, pediglen.

7x17_castle4.jpg

A csajok közben versenyt lőnek, Zhangnak nyilván jobban megy. Ez is. És magabiztosan közli, hogy ez mind nem sok, egyszerűen csak meg kell találni az egyensúlyt, és aztán újabb csúcsokat meghódítani. Anyádat. Henry-vel úgy lettek barátok, hogy anno egy suliba jártak, és megvédte őt, amikor rohadtul nem tudott angolul, és mindenki kiröhögte. Egy emberi vonás, hohó. Amúgy tök szimpi a csaj, valahogy nem irritálóan adja elő, hogy ennyire jó mindenben, de tény, hogy nehéz nem összemenni a közelében, Kate-nek nem is sikerül, főleg, hogy Castle elszólja magát, hogy ráadásul még dögös is. De hát az, na. Beckett aranyos ezzel a küzdéssel. Nah, közben kiderül, hogy Henry-t elrabolták miután lelépett a munkából. A dzsip Billy Hicks nevén van, drogdíler. Nagyon drogdíler, még sosem sikerült elkapni. Ő indította el anno Henry-t a rosszfiúvá válás útján. Most meg nyilván az van, hogy az FBI nyomoz Hicks után, és be akarták szervezni Henry-t, aki ugyan már tíz éve nem dolgozik vele, de biztosan így is tud egy csomó mindent.

7x17_castle5.jpg

Ő nem vállalta, de ez mindegy, mert Hicks így is kinyírta. Viszont az FBI beleköp a levesbe, és letiltja őket Hicksről, míg nem alapozódnak meg a vádak ellene. Zhang ideges. És nyilván elindul egyedül a bokszklubba, hogy majd lefejezi Hicks-et, Beckett megy utána. Mire odaér, addigra Zhang leverte egyedül az összes smasszert, és épp Hicks nyakát próbálja elnyiszatolni egy üvegcseréppel, de aztán hallgat az okos szóra. Hicks közli, hogy de hát ők csak mókáztak, minden héten elrabolták poénból Henry-t, kérdezzék csak meg. Az, nehéz lesz. Határozottan meglepődik, hogy jövő héten már nem lesz kit elrabolni, mert valójában az van, hogy Henry-nek kellett fél kiló kokain szétzacskózva, mert valami barátját akarta vele kihúzni a szarból. Azzal már mondjuk ki lehet. Zhang összeomlik, és kiüvölti magából, hogy a házassága egy fos, nem jó anya, és nem jó barát, mert mikor Henry üzit hagyott neki, hogy baj van, akkor szart visszahívni egyből, mert túl elfoglalt volt.

7x17_castle6.jpg

Kate kimenti a Vaslady-nél, mert jó fej. A kábszer pedig bekerült Jeffrey Wadlow X5-ösébe egy parkolóházban. Jeffrey gazdag ingatlanos, drogos múlttal, de futja neki drága ügyvédekre. Viszont most előzetesben van, mert valaki felhívta a zsarukat, hogy van a kocsijában fél kiló kokó. Nem tudja ki az a Henry, viszont van egy csomó ember, aki sírva röhögne, ha ő börtönbe kerülne. A legutóbbi húzása pl. az volt, hogy elkezdte felvásárolni a kínai negyedet, mindig túllicitálva egy másik nagyvállalatot. A másik nagyvállalatot pedig egy nő vezeti, akinek mit ad isten, van egy étterme is, a Jade templom, ahol Henry volt a törzsvendég. Mimi Tan emberkereskedő hírében is áll, de már javulófélben. Ezek már csak ilyenek. Szóval Mimi nyilván rádumálta Henry-t, hogy segítsen kiiktatni Jeffrey-t, cserébe mondjuk megdughatja a pincérnőit, vagy ilyesmi.

7x17_castle7.jpg

Ráadásul van egy ruhagyára is a park közelében, ahol felszedhette Henry a cipőjével a formaldehidet. Óh, és szerelem is volt a levegőben, mert Henry nem a kaja miatt járt oda, hanem az egyik pincérlány miatt, akit ki akart váltani Mimitől. Úgyhogy alkut kötött vele, mert pénze nem volt. És találkozni akart Suyinnal a parkban, de ő nem ment el, mert valaki úgy adta át neki az üzenetet, hogy ne menjen. De ki? Mei Wu, aki szintén ott dolgozott az étteremben, és nem bírta elviselni, hogy egyetlen barátnője és sorstársa elhagyja őt, és boldog legyen, ő meg továbbra is ott rohadjon meg. Ilyen egy jó és igaz barátnő, hát na. Suyin tanúskodik Mimi ellen, így maradhat az államokban, immáron szabadon. Zhang elbúcsúzik és megy, hogy megtalálja az egyensúlyát. Kate meg összeírja a céljait, de jó, hogy neki vannak. Aztán szexelnek egyet, mint első pont a listán, éljen.

7x17_castle8.jpg

Címkék: castle
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása