Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éden Hotel 3x18 - A Pandora, amin Milán beleszart a ventilátorba

2015. március 19. 09:22 - sixx

 screen_shot_2015-03-19_at_7_04_11.png

Gólem már második napja kóvályog a pálmaligetben, de láthatóan ki szeretne szabadulni, és fenyegető léptekkel közelít a kamera felé, és aszongya, Milán bájosan ássa tovább saját sírját, a hotel meg két csapatra oszlik. Nahát. Órák száma: egy.

Valami hat-nyolc éves nyári sláger dallamaira ébredünk, a seggek és kócos hajak közé új motívumként bekerült a két boríték is, nem is papírból vannak, hanem műanyagbúl vagy mibűl, nahát, hová jutott a technika. Pjotr kísértetiesen hasonlít egy egyiptomi múmiára a tegnap estéről a szemén marad festéktől és macskabajusztól, félig nyitott szájjal hörög, az apnoé pedig nagyon veszélyes, én már csak tudom. Milán egyedül a duplaágyban, hiszen Snezi a Nagy 2014-es Kurvaanyázás éjjelén Bence mellett vigasztalódott. Mondja is, hogy nem ment a megnyugvás, ment a kis medvéjéhez (Bence, nem Botox) és reggel olyat homorít, hogy a nyóckerig hallatszik a szilikon recsegése. Ivar kifejezettem furcsán most fogat, mintha a fejét mozgatná, és nem a kefét, lehet szólni kellene neki.

Snezinek a fasza tele van Milánnal, aki reggel még (fél)részegen kérdőre vonja, hol voltál? El. DE HOL? Bencénél. RÜHES KURVA! - gondolja Milán és felpattan, hogy a tegnap Pjotr által beengetett szappanoperai fordulat teljes legyen. Mutatjuk, tessék:

page_1_7.jpg

page_2_8.jpg

page_3_4.jpg

Milán ezek után pacsit kér, de nem kap, majd kissé bizonytalan léptekkel elindul lefelé. Nem akarok nagyon geci lenni, de ha most leesne a lépcsőn, és mittudomén beszakadna a körme, és ezért ki kellene szállnia, senki nem bánná. Na jó, Loki, öt percig.

A randi utáni éjszaka kicsit túlöntöttem a garaton.(Milán)

Esküszöm, Albina lófasz a sráchoz képest, maradjon ÖRÖKRE a Hotelben, könyörgöm.

screen_shot_2015-03-18_at_23_07_08.png

Ivar, immáron nem pállott szájjal érdeklődik Lokitól és Béjvacstól, hogy mi volt tegnap este. Ha tudnád, baszki, mondja Loki, olyat aludtál át, hogy beszarsz. Milán bebaszott, és hisztirohamot kapott, hülyét csinált magából, és részegen csámborgott, majd azzal fenyegetőzött, hogy kibontja a borítékot és/vagy belebassza a kurvadrága mikroportot a mödansziéba. Mert akkor kizárják. Közben kapunk egy keresztsztorit, amiben Bence meséli ugyanezt az ásítozó királyi párnak. Nagyjából jól mesélnek, ha gondolják, lehet jönni hogyvoltozni. A délelőtti tevékenység kimerül abban, hogy Milánt baszogatja MINDENKI, Milán meg szégyelli magát, és kanosszát jár, bokázva. Snezi aszongya, ő nem csinál segget a szájából, lehet bízni benne és kész, ha ezt Milán nem képes felfogni, akkor bassza meg.

Én most legszívesebben fölköpnék egyet a levegőbe és alá állnék. (Milán)

screen_shot_2015-03-18_at_23_18_55.png

Snezi a 2014-15-ös valóságshow-évad slágerszavát, a degradálnit csavarja meg egy kicsit, az ő értelmezésében dagredálni lesz belőle, megvettük, kösz. Botox aszongya, hogy Milán tiszteletlen köcsög. Milán nyilvános bocsánatkérést hajt végre, és kijelenti, hogy ő itten most sírna, ha lehetne. Loki is damage control üzemmódra vált, és miközben Snezi trükkös mozdulatokkal átveszi a bikinialsót és a csöcstartót, elmagyarázza, hogy csak félti Milánt, és ebből fakadóan repedtsarkúkurvázta le Snezit.

Snezi két gumicicivel megvásárolta Milánt. (Loki)

Béjvacs Ivarral kokettál, akit nem nőként kezel, hanem Loki kiterjesztéseként, így mindent elmond neki, amit Lokinak mondana. Ivar a céges policyt nyomatja, és Loki terveinek megfelelően Bence és Becks nyomába igyekszik terelgetni Béjvacst. Milán odafent úgy érzi, ő az utolsó Snezi rangsorában, és mire kimondja, Loki már sejti, hogy ebből megint üvöltve sírás lesz, és mivel a nyálbuborékfújó Milánnál még egy szarás is sokkal többet ér, lelép.

Milán, egyem a kis szívét, elmagyarázza, honnan veszi, hogy Snezi már letett róla: reggel, a reggelinél, rá sem nézett, pedig ő kereste a szemkontaktot. Mivel ezzel hivatalosan is visszaértünk az óvodai konfliktusok szintjére, én inkább most itt le is állnék, mert ez kezd végtelenül kínos lenni. Snezi pragmatikusan áll a dologhoz, hagyjuk, mi történt tegnap este, nem kell a múlttal foglalkozni, inkább a jelent rakjuk már rendbe. Amen, sister. Este lesz, Zoë hoz egy löevelet, feladat gyön, nemes: tessék Béjvacs két oldalán felsorakozni annak megfelelően, hogy ki melyik színt tekinti fontosabbnak vagy számára tetszőnek. És indokolni kell a döntést. Ettől, mármint az indoklások leírásától én most tartózkodnék, ha én lettem volna ott, akkor a pirosat választom, MERT CSAK. Mert az tetszik. Mert a ződ az a mocskosfradi. A zöld oldal: Topol, Becks, Milán, Bence, Ivar. A piros oldal: Pjotr, Botox, Snezi, Adri, Loki. Azaz, ahogy rámutat Loki, egy pár sem került ugyanarra az oldalra. Mert tematika! - mutat rá Loki.

screen_shot_2015-03-19_at_5_28_29.png

Zoënak megint sűrű napja van, Pandora-borítékot hoz, bazdmeg ma van Pandora, kérdi Adri, nem mostam hajat és tök gyökérül nézek ki, nincs is már ruhám. Na, így kell érdekessé tenni a Pandorát, Adri egy szál pinában, zsíros hajjal, gyökérül kérdez. Snezi valamiért tavasztündérnek öltözött estére, illetve ezzel próbálkozott, de hiába tett a hajára egy tiarát és húzott egy függönyt magára, nem lett belőle Hófehérke. A mai Pandorán megint csavartak egyet: a zöldek kérdezhetnek a pirosaktól és fordítva, Béjvacs ott középen viszont attól kérdez, akitől akar. Az öltözködés képeitől megkíméltek minket, legyen annyi elég, hogy Adri csak talált valami rongyot magára, egészen pontosan egy farmert és hozzá egy pólót, végül is a csöcsét eltakarja, nem marad szígyenben.

Bence kérdez, Loki, csapategység vagy Béjvacs? Csapategység, jóhogy. Lófaszt persze, mert ez egyéni játék, mondja Loki a riportban, természetesen hazudott Bence kérdésekor, és ezzel elkezdődik a legjobb Pandora evör, amin a fakrokodilok közé elszórt gömbök most piros és zöld színben pompáznak, fukkyeah. Milán áll a középpontban, aki ostobasága és bizonytalansága VÉGETT elkezdi saját sírját ásni ÚGYMOND, és ugyan nagyon igyekszik nem DEGRADÁLNI senkit, de a válaszaiban szépen bemártja először Lokit, majd Béjvacst, végül saját magát is. A legjobb Bence reakciója az egyik Milán-válasz alatt, tessék:

Milánra még visszatérünk. Ivartól azt kérdezik, igaz-e, hogy lecserélné Lokit, mondta, hogy nem, de mint a legrosszabb amerikai ügyvédes krimikben, nem fogja be, hanem tovább mondja, ezt azok mondják, akik félnek Lokitól, és perszehogy rákérdeznek, hogy ki fosik a szakálltól, de erre Ivar nem válaszol, illetve de, csak rébuszokban, és közben izzad, Botox pedig bemutatót tart a Steven Segal színiiskola második szemeszterének egyik kurzusából, a címe: Érzelmek az arcunkon. Mutatjuk.

botox_1.png

Bence borítja a szaros bilit, te Loki, Milán azzal jött fel tegnap hullarészegen, hogy ki akarsz rakni engem és/vagy Beckset. Hogy van ez? Loki erre mond egy all-in-t, és borít, Milán, megígértem, hogy nem mondom el, de te tegnap még józanul könyörögtél nekem, hogy intézzem el, Béjvacs nehogy mögéd álljon. Aztán meg azzal jöttél, hogy döntSÜK el, hogy a királyi párhoz, vagy Botoxékhoz menjen. BUMM. Adri feje egy tanulmány, Milán, te ekkora fasz vagy? Loki nem áll le, én aszontam neked, Milán fiam, aki iránt egyébként apatigrisi érzelmeket táplálok, hogy én erről hallani sem akarok.

Elég rossz volt nekem ez a Pandora. (Milán)

screen_shot_2015-03-19_at_6_18_17.png

Na, itt mindenki csak néz, hogy miafasz, Botox hogyvoltozik egy gyorsat: szóval te, Milán azt mondtad Lokinak, hogy szervezze le, hogy Béjvacs ejtse ki vagy Bencét vagy Beckset, utána meg feljöttél, és azt mondtad nekünk, hogy Loki ki akarja ejteni vagy Bencét vagy Beckset, igaz? Erre Milán műfelháborodik, te, most ez úgy hangzik, mintha én indítottam volna el ezt az egészet. Erre már mindenki csak röhög, Béjvacs meg ül középen és figyel. Snezinek több esze van, mint a jelmezéből látszik, és szépen rámutat, hogy Milán ugyan egyszerű, mint a faék, de Loki mit is mondott pontosan? Hát azt, hogy ő nem akarja kiejteni se saját magát, se Pjotrt, így marad Bence meg Becks. Azaz, foglal össze Snezi, és ránt egyet a bal mellén, jobbra fel, te voltál az, aki ezt kimondta, ugye. DRÁMAI ZENE. A szövetség felbomlott, pont mint A Gyűrűk Urában.

screen_shot_2015-03-19_at_6_22_00_1.png

Konfúzió, senki ne tud semmit, Bence meg besértődik, hát, kurvajó így itt lenni, és játszani, Miért, mi a faszt hittél Bence, hova jössz? A Pandora után Milán menti a menthetőt, de kevés sikerrel, senki nem hisz már neki. Snezi közben sminkel, mikor nem sminkel ez a nő? Pedig egyszer, figyelmeztető jelleggel már felrúgták a készletét, nem? Bence és Botox lassan, tagoltan vezeti rá Milánt arra, hogy talán neki kellene beszélnie Béjvaccsal, aki meg a szingliben röhög Lokival az eseményeken. Szegény Milán még mindig nem érti, mi történt vele. Bence leveszi a kezét Milánról, mert a szent csapategységet megsértette. Pjotr és Topol is a Pandorát vesézi ki, mondtam, hogy semmit nem kell csinálnunk, mondja Pjotr, ez kivégzi saját magát, és tessék. Milán ünnepélyesen megfogadja, hogy soha többé nem szervezkedik. Too. Fucking. Late.

screen_shot_2015-03-19_at_6_20_58.png

Milán, egyem a kis szívét, még tovább ront a saját helyzetén, ha lehet, amikor este Ivarnak aszongya, hogy mit szólna ahhoz, ha mögé állna. Mivel ez a téma már egyszer felmerült, így Ivar nem csodálkozik, de úgy nem, hogy Loki így kiesik.

Ha nem Gergő lenne, hanem Gabriella, akkor simasika lenne (Ivar)

Közben a nappaliban ebből mit sem sejt a nép, először csak Snezi szjharmonikázik, majd jön Botox is, két pár gumicsöcs fújja a hangszert, közben Becks táncnak hazudott lépésekkel rángatózik. Csodálatos kép, na.

Ami még csodálatosabb, az az epizód végi zuhanyzás, Botox és Snezi egymás csöcsét mossa, közben Becks és Bence kapucnis fürdődresszben parádézik. Leírhatatlan látvány, bár Snezi kamerába pillantásából azt sejtem, megjátszott volt az egész.

Becks körmével zárjuk a mai hogyvoltot, megérdemli. Holnap jön a testsúly-gate.

screen_shot_2015-03-19_at_7_07_31.png

Címkék: éden hotel
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2015.03.19. 22:03:25

@vastyúk is ..: nagyon egyetértek :D

Sneci lokinak puncsol h jövő héten álljanak össze. Loki benne van ha most bent tartja gergőt. Sneci nem akarja hátba szúrni milánt

2015.03.19. 22:04:16

bébibébi kívánj meg ha nem tetszik hát kívánj meg

Chuck Νorris 2015.03.19. 22:04:40

nem számit a kövérség ha sötét van és néma a csaj

2015.03.19. 22:05:05

@Krétagarbó: pandora v mókusmajom a ceremónia neve? mai kérdés

haruka 2015.03.19. 22:05:14

Mókusmajom ceremónián szeretnék részt venni.

ÉH3sZ 2015.03.19. 22:05:28

@fosch9: Sok lehetőséget hagysz bébinek:)

bigél 2015.03.19. 22:05:53

@fosch9:
nem tudom, csak annyit, hogy amit egyesek elvárt súlynak tekintenek, az sokszor beteges

plusz azt, hogy mióta rendszeresen járok edzőterembe, jóval kisebb ruhaméretre van szükségem, viszont a tömegem nem annyival kevesebb
azért csak számít valamit a cm meg a testkompozíció
(

2015.03.19. 22:07:58

@ÉH3sZ: mindig így hallom :DDD
@LokiPatrióta avagy Édentől keletre (bigél): hát perce az izom nehezebb mint a háj, nagyon gratulálok ügyi vagy :) amúgy persze túl van ez dimenzionálva de egy bizonyos súly felett még vannak nők akik inkább megmagyarázzák

vastyúk is .. 2015.03.19. 22:08:50

@fosch9: Vicces, hogy jövő héten dobná Milánt (akkor már Lokival állna össze), csak még most nem.. Mert ő nem szúr hátba. Ha tényleg bentartja a Milánt, akkor kövi héten csaj beköltöző mellett Milán pattintani fogja.

Chuck Νorris 2015.03.19. 22:10:23

A legjobb nő a hotelben Zoé. a játékos csajok egyike sem az igazi, Apolka semmilyen, Nori arca nem szép, Adri trampli és idegesitö, a két müanyag csaj meg csak párzásra jó, az utcán nem sétálnék velük.

2015.03.19. 22:10:24

@vastyúk is ..: ennyi erővel ezen a héten is válthatnának, nórira lepasszolják milánt, az már játék lenne
de félek sneci átvágná lokit az első alkalommal

Hachi_88 2015.03.19. 22:12:17

Kicsit off lesz, de Loki viselkedését próbáltam valahogy helyretenni, és arra jutottam, hogy valószínűleg ő nagyot koppanhatott ezért van benne egyfajta utálat (és előítélet) a nők felé, minél vonzóbbak, annál ellenségesebb velük. Snjeziről is olyan negatív képe van, amit nem igazán lehet megérteni (elég alaptalan), de ha megnézzük, egyik lányhoz sem viszonyul igazán jól. Nórival elvan, mert ő hidegen hagyja nőként. Az is furcsa, hogy Naomit viszont kedvelte, aki tényleg egy kavarós, bolond csaj. Lehet, hogy úgy volt vele, hogy mind ilyen, de Naomi legalább nem csinál titkot belőle :) Mit gondoltok?

bigél 2015.03.19. 22:12:19

@fosch9: csak szerintem az nem Adri súlycsoportja (hehe) - meg sosem felejtem el Hódos Hajnit, amikor a VV4-ben az általa is fikázott Éváról (a súlya miatt) írta, hogy sokkal vékonyabb volt, amikor nem a képernyőn keresztül nézte, hanem a kulisszák mögül

ennyit jelent a kamera. no meg az, ha 100 cm-s nők mellé állítanak.

Hachi_88 2015.03.19. 22:12:33

Kicsit off lesz, de Loki viselkedését próbáltam valahogy helyretenni, és arra jutottam, hogy valószínűleg ő nagyot koppanhatott ezért van benne egyfajta utálat (és előítélet) a nők felé, minél vonzóbbak, annál ellenségesebb velük. Snjeziről is olyan negatív képe van, amit nem igazán lehet megérteni (elég alaptalan), de ha megnézzük, egyik lányhoz sem viszonyul igazán jól. Nórival elvan, mert ő hidegen hagyja nőként. Az is furcsa, hogy Naomit viszont kedvelte, aki tényleg egy kavarós, bolond csaj. Lehet, hogy úgy volt vele, hogy mind ilyen, de Naomi legalább nem csinál titkot belőle :) Mit gondoltok?

vastyúk is .. 2015.03.19. 22:14:11

@fosch9: van rá esély, hogy dobná Lokit. hihihihih, pont most kérdezte Loki, hogy lecserélné-e, és Snezi kitért a válasz adás elől- elég bénán. Egyébként Lokinak Nórika nagyon kényelmes hátország. - szerintem. No brain, no pain

2015.03.19. 22:14:45

@Hachi_88: én az ilyen tippelgetéseket nem szeretem elemezni mert nincs alapja
@LokiPatrióta avagy Édentől keletre (bigél): ja persze nyilván más a kamerán át, de azért az látszik adrin h húsos nem vékony

Chuck Νorris 2015.03.19. 22:15:55

Éden Éjjelt szoktátok nézni? én jobban várom mint a fömüsort, sztem Berki tök pozitiv és vicces ahogy oltogatja a csaját vagy a diktátort :)

2015.03.19. 22:16:25

@vastyúk is ..: jaja :DD nem örülnék loki snecinek

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.03.19. 22:17:02

@Chuck Νorris: őket megkérdezted, h akarnának-e veled sétálni?

2015.03.19. 22:17:34

@Chuck Νorris: ha nem cintike van akkor nézem sajna ma ő lesz

2015.03.19. 22:19:17

kutya faszát már adriba még mindig a súlyán őrjong sztem senkit nem érdekel

haruka 2015.03.19. 22:19:24

A pultos is ivott velük egy felest. :D
Adri még mindig azon kattog hogy hány kiló.

vastyúk is .. 2015.03.19. 22:19:27

hajaj Adri még mindig pörög a tömegén.

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.03.19. 22:19:33

@Hachi_88: vagy loki nem csak a felszínes csajokra bukik, tipp.

Chuck Νorris 2015.03.19. 22:20:19

@fosch9: hát én sem vagyok a nagy rajongója, de öt a berki jobban ossza mint a Pamelát, viccesebbek. :)

vastyúk is .. 2015.03.19. 22:20:23

Adri nem tudja, mi a baja, biztos jön a telihold :D hihihihihihi áúúúúúúúú

2015.03.19. 22:20:46

@haruka: mondták hoppááááá

2015.03.19. 22:21:44

@Chuck Νorris: :D cincike nem való a műsorba

2015.03.19. 22:24:27

gergő azt mondja bencének loki nem kavar ellene - rendes ez a gergő gyerek tudja mit kell mondani

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.03.19. 22:24:44

Vicces, amikor az éden hotel alatt reklámozzák, h új időpontban az éden hotel.

keszegvágó 2015.03.19. 22:25:40

Itt mindenki bebaszcsizott!

Ditti82 2015.03.19. 22:26:30

Ez mi volt itt a végén?

Chuck Νorris 2015.03.19. 22:27:52

valahogy sulytalan a müsor, most sem történt kb semmi. remélem felpörög az izgalom hétközben is

2015.03.19. 22:28:30

a holnapi párválasztót túlcifrázza aberki
tálban hoz zoe két kis tárgyat egy zöldet és egy pirosat
húzza ki a tálból gergő azt amelyik borítékot ki akarja nyitni ezzel megpecsételi saját és más sorsát is

nem lett volna egyszerűbb egyből nyitni a borítékot?

Gia 2015.03.19. 22:29:15

Cinti boglya haja ijesztő...

vastyúk is .. 2015.03.19. 22:29:33

@Ditti82: nem tudom, hogy miért nem lehetett volna simán a borítékot kiválasztani. fokozzák a drámát biztosan

Celia Mae 2015.03.19. 22:29:35

@fosch9: valahogy ki kell tölteni a műsoridőt, meg tartani a feszültséget :)

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.03.19. 22:29:38

@Chuck Νorris: sztem mi itt sokkal többet (és jobban) agyalunk, mint a bentiek összesen.

Gia 2015.03.19. 22:30:14

@fosch9: Ja.Mi van a két szóval?

keszegvágó 2015.03.19. 22:30:34

Remélem, mindkét borítékban védettség van, és Béjvacs választ először. A többi gyökér meg majd összepofozza egymást.

vastyúk is .. 2015.03.19. 22:30:47

@fosch9: lehet, hogy a tárgyak voltak a segítség.

2015.03.19. 22:31:38

@Celia Mae: lehet :D akkor a zöld és pirosas világító gömböket is bele lehetne szőni
és amelyik lányon holnap zöld v piros bugyingó lesz... :D

XocoLatte 2015.03.19. 22:31:52

@Ditti82: Snezi Bence segítségét vette igénybe, hogy feltántorogjon a szobájába -- és közben lesmacizta Bencét

Morfologista 2015.03.19. 22:32:40

a végén Sneci felajánlkozott Bencének, mint leendő dugipajtás?

Chuck Νorris 2015.03.19. 22:33:23

Adri és Patrick veszekszik.

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.03.19. 22:33:26

@Gia: na az pl kizárt, h még egy cintis éjjelt megnézzek. ennél jobban szeretem (és kímélem) magam.

2015.03.19. 22:33:27

@Gia: gondolom az lesz a borítékban
remélem vmi fejtörő és el is megy vele az adásidő
@vastyúk is ..: két kis színes bizbasz :D várom róla a hv-t :DDD

Morfologista 2015.03.19. 22:34:39

amennyire érthetetlen volt Loki túlzó kifakadása tegnap Snecire, annyira érthetetéen ma Sneci szövetség ajánlata. Kurvára érthetetlen az egész, mert ezeknek az égvilágon semmi előzményük nem volt.

vastyúk is .. 2015.03.19. 22:37:45

@fosch9: én is, kicsit unatkoztam ma, holnapi műsorra kíváncsi vagyok :D

Gia 2015.03.19. 22:38:09

Adri elviselhetetlen..

Chuck Νorris 2015.03.19. 22:39:07

@Gia: kezdem sajnálni Patrikot.

kismalacka 2015.03.19. 22:40:19

@Gia: Országos Pszichiátriai és Neurológiai Intézet. Sajnos már bezárták.

XocoLatte 2015.03.19. 22:40:19

@Morfologista: tematika ala ÉH, tök normális, a nagypolitika is így müxik

vastyúk is .. 2015.03.19. 22:40:45

@Morfologista: Nem annyira érthetetlen. Loki ekézi Snezit, mióta Milánt választotta Bence helyett. Mikor ordibált vele, szimplán csak kihasználta a kínálkozó alkalmat, hogy Snezit a többiek előtt is szar embernek mutassa be, aki képes megríkatni egy izomtestbe zárt kisfiút. Most meg Snezi azért keresi Loki társságát, mert már próbálkozik, hogy kire cserélhetné le a megbízhatatlan Milánt. Persze Loki és Snezi úgy beszélgetnek egymással, hogy tudom, hogy ő tudja, hogy én tudom, hogy hazudunk.

XocoLatte 2015.03.19. 22:41:44

@Morfologista: te is úgy láttad, h Bence kísérte fel?

Gia 2015.03.19. 22:42:27

@kismalacka: Köszi,valaki már közben felhomályosított.

Chuck Νorris 2015.03.19. 22:43:42

ez a szintike elég bután tud pislogni :)

Morfologista 2015.03.19. 22:44:28

@XocoLatte: sztem Bence volt, biztosan nem Mulan
@vastyúk is ..: aha, akkor ez egy olyan tudd, hogy értsd helyzet... :)

Morfologista 2015.03.19. 22:48:51

Mindenesetre azt azért üdítő volt látni, hogy Nórika értelme kezdi az első szárnypróbálgtásokat: az, hogy ő volt az egyetlen, aki helyesen le tudta olvasni a mérleget, az azért epic. Még a fiúk is elbaszták és a font-ot olvasták a kg helyett :)

kismalacka 2015.03.19. 22:53:56

@Gia: Közben már én is elolvastam :) Most ez a Snezi annyira piás volt, hogy le kellett smacizni a Bencét??

Gia 2015.03.19. 22:54:15

Cinti azt hitte,hogy Berki lecsókolja.. :-)

Gia 2015.03.19. 22:55:04

@kismalacka: Bence már bejövős neki egy ideje.

Chuck Νorris 2015.03.19. 22:55:11

nori nekem az eleje óta szimpi, nem egy bonyolult elme, de talpraesett, és nagyjábol el tudja helyezni magát a világban, nincsenek durva kilengései (hülyeségei)

Morfologista 2015.03.19. 22:55:43

@kismalacka: mintha már tegnap este rámozdult volna az ő macijára, legalábbis igen szívesen bújt oda hozzá és hüpögött a vállán...

Morfologista 2015.03.19. 22:57:29

@Chuck Νorris: mondjuk tegnap pandorán majdnem sikerült megint belekavarnia magát egy idióta válaszba. meg egyébként is pandorán sokszor megtalálják a többiek :)

kismalacka 2015.03.19. 22:57:43

@Gia: És akkor most hogy??? Hiszen Mari a csöcs barinője...és bár Mari és Bence között nincs érzelem, de kiesés az van.

2015.03.19. 22:58:58

kegyed olyan szép az evolúció során ilyen szépet még nem láttam
nemtom ezeknek annyira fogalmi zavara van

szenyoros bókolós játék vagy mi

kismalacka 2015.03.19. 22:59:48

@Morfologista: Tegnap kegyetlenül nézett ki...a legfinomabb becslés szerint is egy jó lelakott negyvenesnek. Szerintem Bencének nem az ilyen típusú lányok jönnek be, bár az alakja kétségtelenül nagyon jó.

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.03.19. 23:03:50

@Chuck Νorris: NA KÖSZI!!!!! ELNÉZÉST a nagybetűkért, elragadtattam magam. szörnyen egyetértek, és végre valaki szintén így látja.
(már megnyugodtam)

Chuck Νorris 2015.03.19. 23:05:27

@Morfologista: ja de a tegnapi pandórán jó sokan beégtek. Noribol erösen hiányzik a spontenitás képessége ezért nem nehéz belezavarni a mondataiba. De ettöl még elég stabil nöszemélynek tünik a maga szintjén:)

Chuck Νorris 2015.03.19. 23:06:54

@aggyistenbrittudós: ha nem lenne ilyen 60-as évekbeli csehszlovák filmszinésznő feje, nálam ö lenne a no1 :)

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.03.19. 23:10:03

ezen 2-3 hét alatt javíthat, annyi idő alatt megnő a most vállalhatatlan frufruja.

Mirocska 2015.03.19. 23:13:34

@Chuck Νorris: A múltkor hátra volt tűzve a frufruja, szerintem nagyon szép volt úgy az arca!

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.03.19. 23:14:40

botox és snezi most bestfriendforever kapcsolatban vannak, snezi velük is aludt, bence (!) és nem botox mellett. nem leszek meglepve, ha BFF ellenére le akarná nyúlni a másik (botox) pasiját játszásiból.

Chuck Νorris 2015.03.19. 23:17:34

ebben a lila cuccban egész csinos volt, jo fej volt ahogy mondta - engem hoditani kell :D

2015.03.19. 23:18:19

a boldogság kék madara beleköltözött a szívembe
és teleszarta a kalitkát

loki tud udvarolni (még mindig a szenyor udvarol játék)

Veder1 2015.03.19. 23:27:12

Loki most szerintem egy jó lehetőséget szalasztott el snecivel. Ha kevésbé lenne neki ellenszenves a csaj, most szerezhetett volna magának egy erős szövetségest anélkül hogy erről bárki tudna.

Ditti82 2015.03.19. 23:27:24

@XocoLatte: Akkor jó a szemem-fülem.

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.03.19. 23:28:16

@fosch9: ne szóljál be, megmondtam, én szeretem a kedves embereket IS :) bencét azért nem, mert ő sem nem okos, de ráadásul beképzelt is a nagy semmire. ki kell ejteni, utána meg sos sos párt cserélnie béjvacsnak, közös megegyezéssel botoxszal.

Dinamo 2015.03.19. 23:30:26

@Vödör: Szerintem az még nem lezárt téma kettejük között.

Veder1 2015.03.19. 23:33:26

@aggyistenbrittudós: igen, kicsit gyorsan írtam. felvételről nézem most megy a második fele.

Veder1 2015.03.19. 23:34:13

@Dinamo: ja, a fenti neked ment válasznak

Dinamo 2015.03.19. 23:38:38

@Vödör: További jó szórakozást, és jó éjt!

csak mert 2015.03.20. 00:17:27

@fosch9: küldtem neked fotókat, átment?

kontratenor 2015.03.20. 00:38:21

Nóri egészen tájékozott, bár tömegmértékegységek terén a mondanivalóját meg kéne jobban fontolnia.

kontratenor 2015.03.20. 00:56:30

@Chuck Νorris: nekem ez közben alakult ki, jár a +1 helyetti +0,7

kontratenor 2015.03.20. 00:57:31

Nekem a csúcs a végső Adri-sírás volt, hogy nincs melle, és közben Mariann prájszlessz elhatárolódó viselkedése.

kontratenor 2015.03.20. 01:00:48

@kontratenor: És Snezi kétszínűen büntető tapinacija.
süti beállítások módosítása