Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éden Hotel 3x15 - Igazi tökös csaj, reméljük, nem szó szerint (18+)

2015. március 14. 10:03 - sixx

screen_shot_2015-03-14_at_8_04_00.png

Gólem egy jelenség a kis piros topánban a zöld domboldalon, mellkas alatt behúzott, kicsit feszülős, csíkos ingben, de mintha érezné, hogy ez most mellélövés volt, és feszeng, topog, bár az is lehet, hogy a reggeli utáni káfolás maradt ki a szórásból, nem tudni. Ma kiválasztás, lecsap Snezi, dráma, tragédia, könnyek.

Most mondom, ha az egész nap arról fog szólni, hogy mindenki ideges, és azon agyal, mi lesz este, akkor ez egy kurva rövid hogyvolt lesz. Az ébredés Pjotr már-már napi rutinba tartozó, viszont soha meg nem szokható csiköndance-szével indul, és itt szeretném feltenni a kérdést: igaz, hogy szemüveg és baseballsapka nélkül kurvára nem ismeri fel senki, hogy ez Pjotr, és legalább egy pillanatig azt hiszi, el van baszva a vágás, és ez egy játékos a 56. epizódból? Mert nekem állandóan ez az érzésem van, sajnálom. Snezi ugyanabban a kék ruhában ébred, amiben lefeküdt, legalább tudjuk, hogy nem pocsíkolta meg Milán, vagy valami helyi besurranó, esetleg Gólem. És basszameg, még valami. MI A FASZ AZ, HOGY PJOTR NYAKKENDŐT HÚZ AZ ALSÓGATYÁHOZ, HE?

screen_shot_2015-03-14_at_8_30_32.png

Albina tanácstalan és dolgok járnak az agyában reggel, ezt is animálnám, ha tudnám, ahogy a dolgok ott járnak a nagy sötétségben, és a koponya falát tapogatják. Topol, Pjotr és Beck finom kritikával illeti Adri tegnapi gyászbeszédét, az értelme nagyjából annyi, hogy “oszt hogy állunk a minekkel?” Snezi is rajtad röhög, hallod. Adri csak úgy ronthatna a helyzetén, ha most felpattanna, és a Holdig rúgná Snezit, aki mindeközben a terasz hányásmentes részén (ezek annyira amatőrök, hogy még semmit nem hánytak össze, csak mondom) Milánnak aszongya, feszült. Milán megnyugtatja, nyugi, ha nincs védettséged, akkor is téged választanálak. Ezt a gecit.

screen_shot_2015-03-14_at_8_36_56.png

Bence és Becks MOS, ruhát, nem faszt, a MOSDÓKAGYLÓBAN, mint a tizenharmadik században, mosóport nem látok, gondolom, folyékony szappannal történik a manőver, és nem szájvízzel, bár ezektől minden kitelik. Bence a riportban óvatosan aszongya, hogy reméli, Becks tudja, hogy ide nem szerelemért, hanem húszmillióért jön az ember, és nem fog hülyeséget csinálni, mondjuk azt, hogy ha az egyre inkább egy bosnyák markotányosnőre hajazó Snezi beáll mögé, és kiejti Adrit, akkor nem adja fel a játékot nekifutásból.

Zoë löevelet hoz, Snezi vigye randira Milánt és Beckset, és vigyen bikinit is.

Mindjárt hányok. (Adri)

Becks a csaját baszlatja, kurvaisten, nekem kell játszanom, mert te már kicsekkoltál. De ha maradok, mondja Adri, akkor beindulok. Ha van isten, nem fogsz. Snezi sminkel, van neki egy olyan színpalettája, mint egy festőnek, és nézi, milyen sárga szemfesték illik a ruhához. Van egy olyan érzésem, hogy a tegnap látott bohócsmink lófasz se volt ahhoz képest, ami most jön. Loki tömi a fejét, Adri bosszúálló, és nagyon geci, mondja, és bízik benne, hogy Snezi jól dönt, azaz bassza ki Adrit, mert nincs félmeló, le kell nyomni ezt keményen. Ha Albina esik ki, azt mindenki leszarja. Loki istentelenül nagy játékosnak tartja Snezit, de megjegyzi, hogy hibázni fog.

Adri Beckstől azt kérdezi közben, hogy nem fog-e eltévedni a reptéren hazafelé, mire Beck vág egy biccsplíz fejet, tudsz angolul, nem ? Akkor majd olvasod a feliratokat oszt kalap. Becks, nem érted te ennek a nőnek az agyát. Ezt azért mondta ugyanis, hogy kiprovokáljon belőled egy “de hát ha te kiesel, tüdnidündi bogárkám, akkor én is megyek, és legfeljebb együtt tévedhetünk el”-t.

screen_shot_2015-03-14_at_8_48_02.png

Indulnak, Snezi tényleg sárgában, sárga szemhéjjal, állat. Botoxnak van szilikon a seggében? Ez a búcsúzkodás számomra érthetetlen, és tuti szerkesztői utasítás, este párválasztás, és ugyan itt bármi megtörténhet, meg blablabla, de nem basznak ki senkit a nagy dráma előtt. Na, randi. Tengerpart, homok, séta, beszélgetés. Milán aszongya, nem örült a randinak, mert innen ha valaki kimegy, az nem mindig jön vissza, lásd Norbi. Löevél gyön, a lányok búcsúzzanak egymástól és adjanak a másiknak egy személyes búcsúajándékot. Ez lesz az a szegmens, amit kihagyunk, mert sírás van, meg cuki pillangók átadása, nekem viszont farkam van meg szakállam.

screen_shot_2015-03-14_at_8_53_42.png

Milán a parton aszongya, hogy szeretne bízni Sneziben, de ez annyira nem eccerű. Snezi négyszemközt azt kérdezi tőle, hogy nagy csalódás lenne, ha Becks mögé állna? Igen, mert megzuhanna. Nem hiszem, hogy ez folyásolja majd be Snezit, de mit lehet tudni. Az megvolt, hogy Milán a gyúrósjóskák élő szobra, és olyan csirkelába van a felfújt felsőtest alatt, hogy sírsz a röhögéstől? Odabent zabálás, közben megérkeznek a randevúzók, Beck kurva éhes, kap csirkeszárnyat, Adri csámcsog, és tiszta zsír az arca. Inkább emiatt aggódnál baszki, nem a repteres kóválygás végett. Úgymond.

screen_shot_2015-03-14_at_9_07_18.png

Snezi egy nagyon karakén személyiség. (Botox)

Ezt most nem elgépeltem kivételesen, így mondta Botox, é-vel. Aki Snezinek azt mondja, tegye ki Adrit. A kígyó, bazdmeg, a szemébe meg kedveskedik, nahát, mik derülnek ki. Snezi nagyon kínlódik az átöltözéssel, mert nem akarja lekapni csak úgy a ruhát, a bikinialsó kötögetése közben azonban kivillan a pina, mutatjuk mindjárt, de addig is egy meglepő kijelentés a riportban éjszaka démonának sminkelt Snezitől:

Botox itt a legsunyibb lány, de ezt pozitív értelemben értem. Nagyon szeretem.

Segítünk a pozitív értelmezés megértéséhez:

Sunyi (mn, fn): Alattomos, mások háta mögött operáló, sokakat becsapó személy. Főnévként és jelzőként is használják. Lásd még: kétszínű, képmutató, alakoskodó, álnok, alamuszi, alattomos, orv, csalárd, gerinctelen, galád, álszent, számító, patkány, köpönyegforgató.

screen_shot_2015-03-14_at_9_11_12.png

Bravó. A két szilikoncsoda vágásokról és előtte-utána bikiniméretekről beszél, érdektelen, lapozunk. Albina Milánnak és Lokinak siránkozik, és egy utolsó, kétségbeesett próbálkozással kitalálja, hogy majd beáll Loki mögé. Ivar ettől lilát hány, és nem tudja támogatni ebben. Na végre, öltözködés, sminkelés, csöcsigazítás, hajvasalás, fukkyeah. A ceremónia nem a ház előtti placcon lesz, hanem hátul, a faburkolatos teraszon, ami viszont elég szűk, a faszik a széken jobbra, szinte a dzsungelben, hogy fognak oda beférni a bulák? Jön Gólem, hogyvoltozik egy sort, megerősíti, hogy Snezi védett, pofázás, blabla, induljunk. Mindenki beáll oda, ahova, aztán jön Snezi, és Milán vállára teszi a kezét, szevasz Albina, jó volt veled, ki fog nekem faszságokat mondani majd innentől? Adri szívéről egy hegy omlik le.

snezi.gif

Snezi a köz akaratának engedelmeskedett, kivéve Lokiét, mert ő megkedvelte a szőke bulát. Este bulika, az átöltözés egy vágás alatt abszolválva a fasziknál, a nők ezek szerint puccban isszák majd magukat eszméletlenre, ez jó lesz. Pjotr félrehívja Snezit és beszélgetnek, a csaj kijelenti, hogy ő soha nem fog hibázni Milánnál, amiről Pjotr aszongya, hogy ez kibaszottul nagyképű kijelentés, és jobb lesz, ha visszavesz az arcból, mert meg fogja szívni a faszt.

Igazi tökös csaj, reméljük, nem szó szerint. (Pjotr)

A bulika koreóját már előre tudjuk, a faszik egymással táncolnak, majd egy ponton egy szál faszra vetkőznek, beugranak a mödansziéba, és összesnek, ez most Becks esetében a pulton sikerül. A vágás nem az igazi, van egy olyan érzésem, hogy két bulit vágtak össze, a ruhák nem stimmelnek, egy ponton Becksre felkerül Adri virágos leggingse és Pjotr nyakkendője. Becks a végén a zuhanyzóban esik össze, Adri ott talál rá hajnalban. Kész főnyeremény, na.

Egy videóban két fasz volt már? 

Címkék: 18+ éden hotel
660 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

XocoLatte 2015.03.16. 22:53:55

@ÉH3sZ: ha keresztnévlenne a borítékokban és véletlenül lánynév, akkor Hasselhof új párját jelenthetné, aki mellé kötelezően állnia kell. ha fiúnév, akkor aki nyammogás nélkül repül.

2015.03.16. 22:54:04

@XocoLatte: chippendale (chippendate-en röhögtem végül is az is kifejezi a munkakörét ) :D

beacska 2015.03.16. 22:54:15

@Elektra1976: annó Szandra húzta ki így a védettséget, de akkor a többinek is volt rá esélye, de ő volt a leggyorsabb, és rögtön fel is olvasta...ez nem védettség lesz...ez egy pohár pezsgő lesz max.

XocoLatte 2015.03.16. 22:55:07

@fosch9: neeee -- most néztem ki, senki. vagy lent a bejáratinál? fák és virágok! legfölső kaputelefon csengőgomb!

2015.03.16. 22:55:21

@XocoLatte: én azt tippeltem h a piros és zöld színű szoba játékosai kapnak szerepet
@mokamini: igennnn végre valaki meglátta amit én :D a zöld nacit :)))))

Zsoofka 2015.03.16. 22:55:46

Szerintem nem veletlen hogy golem zoe-t emlegette. Szerintem ő kezd a kulcs...

beacska 2015.03.16. 22:55:54

@XocoLatte: nem hinném, h már most betették volna a borítékba a párját...lehet, h VÁLASZTHATSZ v. HAZA

2015.03.16. 22:56:01

@XocoLatte: nyomom már nyissák ki :D

XocoLatte 2015.03.16. 22:56:16

@fosch9: vétlen (akaratlan) de mégis jó elütés volt... :D

csak mert 2015.03.16. 22:56:18

@fosch9: már az elején gyanúsan mászott patrikra :D

beacska 2015.03.16. 22:56:33

@mokamini: Zoé nekem is gyanús. még magyarul is tud?

XocoLatte 2015.03.16. 22:58:11

@fosch9: na de van-e piros szoba? amúgy jó elképzelés, de lécci, bontsd ki tovább: abba a szobába költözhet a szingliből? az addigi fiúnak meg kampec, vagy az még átállhat egy másik lányhoz, ha az eldobja ezért a pillanatnyi párját? Hm...

ÉH3sZ 2015.03.16. 22:58:14

@XocoLatte: Nem rossz elgondolás:)

@beacska: Pókmajom lecsapott a borítékra, mint tyúk a meleg takonyra:)

@fosch9: (Tartás, F9-eske, tartás! nem nyüszítünk a lábtörlőn!:)

Zsoofka 2015.03.16. 22:58:49

Buta fiú ez a Gergő: Nem a boritekokon kellene agyalni, hanem csajt kellene keresni, akinek herotja van a parjatol. Ezt meg sem próbálta. Nem szimpi. Var a sült galambra.

Elektra1976 2015.03.16. 22:59:26

@beacska: Tudom de itt már muszáj megint belenyúlni mert ismétlem semmit nem taktikáznak csak mindenki beáll a párja mellé és kész Vagy taktikáznak csak mire párválasztó van elfelejtik Így elég unalmas Mindegy nem én szerkesztem szerencsére Majd kiderül

beacska 2015.03.16. 22:59:49

@XocoLatte: szerintem maradhat is a helyén....csak az új fiúnak is oda kell állnia...az új fiúnak is kéne egy picit pedálozni, h a Zöld és a Piros lány de verjen a seggére...

XocoLatte 2015.03.16. 23:00:19

@csak mert: Bence az elején csatakrészegen, teljesen pucéron, félmerev állapotban kapott egy anyai lefürdetést Botoxtól és alig volt értékelhető bemozdulása a csöcsökre vagy bármire. Saját magát morzsikálta inkább és mutogatta a csingilingit Botoxnak, aki kiröhögte.

Zsoofka 2015.03.16. 23:00:23

@beacska: Nem tom :). De aztat mondta golem, hogy figyelni kell, es az, hogy néven nevezte a pincertyukot, az nekem extra volt.

2015.03.16. 23:00:49

@XocoLatte: jó volt tetszett :D
@ÉH3sZ: vicceltem :DDDD de úgy imádom h figyelsz :))
@csak mert: meg van benne vmi furcsa, nekem egy laza férfias pasi az olyan mint loki v peti nem ilyen görcsgép piagép mint bence

beacska 2015.03.16. 23:01:20

@Elektra1976: jó, de nem csak a védettséggel lehet belenyúlni. eddig mindig kellett tenni a védettségért vmit. EZÉRT gyanítom, h más van abban a borítékban, mert a védettség túl egyszerű lenne a srácnak...

Krétagarbó 2015.03.16. 23:01:26

@vastyúk is ..: vicces volt, nem sértő:)
(azóta már házasok, vagy 20 éve együtt vannak, szóval happy minden.)

XocoLatte 2015.03.16. 23:02:10

@Elektra1976: talán Loki elkezd végre, Norinak már jött eggyel, kettőt adott is, és a f@sza teli a nyávogásával, ez a mentési gyakorlat végén is tisztasor volt. Nóri meg inkább örült volna, hogy 2 hét után valaki alaposan megtapperolta a seggét.

Elektra1976 2015.03.16. 23:03:15

Most mondta a Berki hogy lesznek jelek Figyelni kell a vizimentőnek

2015.03.16. 23:03:16

@XocoLatte: az a baj h tudom, h van zöld szoba, de nem tudom, h van-e piros szoba :D
de ha igen, akkor a két szoba lakóival kapcsolatban lehetnek esetleg jelek amikre figyelnie kell (pl gólem zöld nadrágja meg ilyenek, vagy zoé jelentése piros - nem, csak kamuzok, de ilyen jellegű dolgokra gondolok) és a borítékban vagy a fiú v a lány neve aki abban a szobában lakik
(tudom nincs még kidolgozva) :DDD

XocoLatte 2015.03.16. 23:03:55

@mokamini: sőt, ha jól értettem, arra a csajr akar lecsapni, aki a leginkább ragaszkodik a párjához, értsd, Adrira.

beacska 2015.03.16. 23:04:18

@vastyúk is ..: :D mert nem ismered a szakirodalmat...mifelénk ez mindennapos volt...én sem venném sértésnek...jobb, mint a bébiKE...broáf...bááár, én anno "csöves" voltam. tán azért. a "jampik" közt lehet, h a bébike ment ;)

2015.03.16. 23:04:38

@mokamini: sixx is zoénak nevezte már többször a csajt akkor azt honnan tudni? :O elhangzott máskor is?

Mirocska 2015.03.16. 23:05:14

@fosch9: Arra tippelek, hogy mostantól minden nap lesz Berkin valami zöld. Ma kezdte a gatyával. :-))

ÉH3sZ 2015.03.16. 23:05:24

@Elektra1976: Jelek? A borítékokkal kapcsolatban? Ezt mondta Berki?

@fosch9: :)

2015.03.16. 23:05:32

@Elektra1976: bármiben fogadok h a hv-n hamarabb megfejtjük mint gergő :D

Elektra1976 2015.03.16. 23:06:07

@XocoLatte: Elismerem Loki eddig is próbált taktikázni csak nem vette az adást a többi IQ betyár :-)Így meg elég nehéz lehet

beacska 2015.03.16. 23:06:19

@fosch9: na jó, de mit jelent, h Berkinek zöld a gatyája??? és ha piros az inge? ez csak egyet jelent, h máskor már nem fogja felvenni :DDD

XocoLatte 2015.03.16. 23:06:32

@fosch9: ennél egyszerűbb szubliminális jelentésre próbálnak apellálni, piros-tilos, rossz, félelmetes, fájdalmas; zöld-szabad, kellemes, nyugtató, jó. ez ugye klassz, tehát legalább a fele világ FORDÍTVA választana vakon, mert hogy biztos van benne csavar... aztán mégsem lesz!

2015.03.16. 23:06:35

@Mirocska: nagyon jó, majd figyeljük :D
@ÉH3sZ: éjszakaiban is erről beszél nem nézed?

ÉH3sZ 2015.03.16. 23:06:51

@Mirocska: Nem piros csukában volt?

beacska 2015.03.16. 23:06:56

@fosch9: igen. mikor Evelin jött be. ő segítette, h betaláljon

XocoLatte 2015.03.16. 23:07:10

@beacska: elvágódott a kinti réten és lecsúszott a hotel bejáratáig...

beacska 2015.03.16. 23:07:45

@ÉH3sZ: :D a fele neonzöld volt

ÉH3sZ 2015.03.16. 23:08:19

@fosch9: Félig-meddig, ha rendesen nézném, könnyű lenne mindent megfejteni:)

vastyúk is .. 2015.03.16. 23:08:37

@Krétagarbó: @beacska: persze igazatok van, nem ismerem a szakirodalmat, ez a jó. Meglepődnék nem megsértődnék. Én sokáig Sanyi voltam, mikor rákérdeztem, hogy miért, azt a vákaszt kaptam, hogy jobban örülnék, ha egy másik lánynévvel vecézgetnének…. tudom, beteg :D

Zsoofka 2015.03.16. 23:08:38

@fosch9: Lehet, hogy lemaradtam rola.
@XocoLatte: Azt nem is értettem. Tegyük fel, védettséget szerez, kiratkja Patrikot. Adria az első adandó alkalommal leragja a tökét es kidobja a hotelből ... Nem tul hossszitavu tematika :)

XocoLatte 2015.03.16. 23:08:44

@ÉH3sZ: Berki ma előbb szandálban volt, aztán ebben a förtelmes kétszínű nike csukában, aminek a külső oldala piros-narancs, a belső meg sárga.

Elektra1976 2015.03.16. 23:09:48

@ÉH3sZ: Igen ezt mondta a Gergő barátjának az ÉÉben hogy lesznek jelek a borítékkal kapcsolatban Pamela meg mondta hogy mi van ha nem veszi észre? Gergőbarát meg azt mondta hogy akkor 50 50 % De arról nem volt szó mi van benne

XocoLatte 2015.03.16. 23:09:55

@mokamini: miközben Pjotrnak még azt ecsetelte, hogy erős pár tagját kell kiraknia, vagy erős játékost(?), mert gyengével nem megy semmire.

ÉH3sZ 2015.03.16. 23:10:05

@beacska: Neon? Akkor figyelni kell a neon világítás villózására, mert Morze-jelekkel üzennek Hasszelhofnak:)

2015.03.16. 23:10:15

@beacska: ehehe, ügyes :)
@XocoLatte: én pont a zöldet választanám mert arra számítanék, h elhitetik h a jó a pirosban van de az túl egyszerű csavar ezért az a csavar h nincs csavar :D

beacska 2015.03.16. 23:10:38

@mokamini: ja, de mégis sokan elvárták itt péntek este Snjezitől, és nagyon csalódottak voltak

XocoLatte 2015.03.16. 23:11:25

@Elektra1976: háát, azt a vak is láthatta, hogy Hólaszti este 2(!) darab PIROS fejfedőt is rakott a csúnya fejecskéjére, egy kalózsálat és Milán egyik sapkáját.

Zsoofka 2015.03.16. 23:11:43

@Mirocska: Ezek szerint az se véletlen hogy sixx minden hogyvoltot divatbemutatoval indit. De lehet hogy csak ez ment az agyunkra, ezert asszocialunk rogtob berkire es az o rongyaira....

2015.03.16. 23:11:52

@ÉH3sZ: na majd figyelünk péntekig :D
@mokamini: én sem de @beacska: megfejtette :)

XocoLatte 2015.03.16. 23:12:40

@ÉH3sZ: nem hinném, hogy Berkit kell választania, akko be se kellett volna jönnie...

2015.03.16. 23:13:05

@beacska: a pénzünkért cirkuszt kérünk :D

Zsoofka 2015.03.16. 23:13:21

@beacska: Pedig egy bosszúszomjas Patrik nagyságrendekkel kevésbbé veszélyes mint eg Patrik nelkul maradt Adri.... :)

ÉH3sZ 2015.03.16. 23:13:23

@fosch9: Én is!

@XocoLatte: Látom figyeled a dolgokat:)

XocoLatte 2015.03.16. 23:13:53

@mokamini: sixx a legelején felhívta Berki ama mondására a figyelmet, hogy 2x nem hajlandó felvenni fellépő göncöt, és többek közt emiatt is stíröli meg mindig.

2015.03.16. 23:15:06

@ÉH3sZ: péntekig még tippverseny is lesz akkor majd egy csapatban tippelünk :D

XocoLatte 2015.03.16. 23:15:24

@ÉH3sZ: szubliminális súgások, a csatorna felvett egy igazi reklámgurut ehhez az akcióhoz? Jövő héten már szagos boríték lesz...

Zsoofka 2015.03.16. 23:16:50

@XocoLatte: Igen, ez rémlik.... Mi meg mar annyira megszoktuk hogy nezzuk a ruhajat, hogy most is azon kattogunk, hogy valami üzenete van... Hihihi..

ÉH3sZ 2015.03.16. 23:18:20

@XocoLatte: Az az! Szubminilámis! Ezt akartam én is mondani:)

@fosch9: Jó :-D

XocoLatte 2015.03.16. 23:18:44

@fosch9: Várjál, elnézted a számot vagy a címet? Jó városban vagy? :D

2015.03.16. 23:18:54

seggig érő műhaj még divat?

XocoLatte 2015.03.16. 23:20:03

@XocoLatte: ... és ha Patrik megússza ezt a hetet, akkor az alkoholszagról rá kell majd asszociálni...

2015.03.16. 23:20:11

@XocoLatte: :DDD kezdek megijedni :) itt a sötét éccakában :D

ÉH3sZ 2015.03.16. 23:20:43

Milán mitől van így beszarva?

XocoLatte 2015.03.16. 23:21:18

@fosch9: megadjam privátban a számomat és felhívsz? nem ittam egy kortyot sem, el tudok menni érted! ;-)

XocoLatte 2015.03.16. 23:22:14

@ÉH3sZ: Hólaszti nem éppen anyáskodik felette vagy kedveskedik vele, lehet hogy konkrétan levegőnek nézi.

2015.03.16. 23:22:27

@XocoLatte: pamela és a vendéglányok mind egyenhajban

beacska 2015.03.16. 23:23:05

arról nem is beszélve, h az oké, h a játékosok nem nyúlhatnak hozzájuk, de mi a garancia arra, h van bennük vmi, és ugyan ez lesz bennük a párválasztó előtt is??? simán kicserélhetik a szavakat bennük...a változó hajlandóság szerint ;)

2015.03.16. 23:23:32

@XocoLatte: jó, add, már úgyis pletykálnak rólunk :DD

XocoLatte 2015.03.16. 23:24:22

@mokamini: a párválasztóra a löevél Zoe tálalásában jön majd, aki égővörös szexi miniben lesz és hogy-hogy-nem Berki beviszi a ceremóniára is.

ÉH3sZ 2015.03.16. 23:25:38

@XocoLatte: Nem érzi biztonságban magát mellette? Elég gyengécske játékos ez a Milán, nem baj ha megy.

XocoLatte 2015.03.16. 23:26:32

@fosch9: ezt a csatornát én nem látom, de semmiből nem tart egy parókát feldobni, 8-10 lepedőért már egész pofásakat kapni, és még jól is néz ki némelyik.

Tündérfalvi A. 2015.03.16. 23:28:08

Miért nem piros és kék borítékot kaptak? Az poénosabb lett volna, rájönnek-e a mátrix analógiára.
Egyébként a baywatch mentőbólya piros - ha a boríték Gergú számára fontos, akkor ez is lehet egy jel.

Az ÉÉ-ben Berki most először tett utalást Peti-Apol párosra.

Zsoofka 2015.03.16. 23:29:00

@ÉH3sZ: Igen. Vagy 3 részben meg szimpi volt a kisfiús bája, de elmult az érzés. A baj, hogy Gergő egy percre sem vót az... Hajrá Loki!

2015.03.16. 23:30:10

@XocoLatte: egyen lányok egyéniség nélkül

ÉH3sZ 2015.03.16. 23:30:37

@Tündérfalvi A.: Vagy kapszulát és Gergő bevéve az egyiket meghaluzza a megfejtést:)

ÉH3sZ 2015.03.16. 23:32:33

@mokamini: Mindenki látja, hogy mennyire be van szarva. Saját magára rakja a céltáblát.

XocoLatte 2015.03.16. 23:33:30

Amúgy ez a melyik játékos milyen színű ruhadarabbal ad jeleket Gergőnek kicsit sántít -- a játékos honnan a csudából tudja, hogy így kell jeleznie? szerkik a fülükre súgtak?

Snezi eddig is nagy hipszternek képzelte magát, de a mai tökdödője azért elég erőltetett volt, és PIROS...

ÉH3sZ 2015.03.16. 23:34:33

A medence mellett a fatörzsön van egy piros jel!:)

Tündérfalvi A. 2015.03.16. 23:36:01

@mokamini: Csak azokról beszél, akiket az fb üzenetekben említenek.
Vajon a meghívott vendégeknek a lelkükre kötik, hogy csak az éppen aktuális adás kapcsán mondhatnak bármit is? Nehogy véletlenül lelőjenek egy akár csak pár nappal későbbi poént is.

ÉH3sZ 2015.03.16. 23:38:04

@Tündérfalvi A.: Egész biztos a lelkükre kötik

XocoLatte 2015.03.16. 23:38:49

@ÉH3sZ: ja és ha minden igaz, ma Botoxnak a bugyijában belül is volt egy piros jel, azért nem akart vízbe menni amnetési gyakorlatnál... :D :D :D

ÉH3sZ 2015.03.16. 23:41:50

@XocoLatte: Ezek az újfajta csodatampik már felszívnák a kéket a medencéből:)

XocoLatte 2015.03.16. 23:43:14

@ÉH3sZ: de most a piros a lényeg, bakker!

Ha erősen figyelünk, akkor holnap Patrik zöldet fog hányni vagy mi?

XocoLatte 2015.03.16. 23:44:54

A mai adás kicsit gyengusz volt, de amit itt Ti írkáltatok, attól kész lettem, már fájnak a hasizmaim a folyamatos röhögéstől...

ÉH3sZ 2015.03.16. 23:46:02

@XocoLatte: Ja, a piros!
Vagy kiszedi a nózijából a zöldet Patrik:)
Ha F9 keresne, leléptem:)

XocoLatte 2015.03.16. 23:46:37

Amúgy Gergőnek pont a műanyag alkotórésszel bíró csajok nem nagyon jönnek be, pedig azok a labdák biztosan jól úsznak a víz tetején, könnyebbé téve a mentést... :D

XocoLatte 2015.03.16. 23:47:31

@ÉH3sZ: :D
Jó éjt !

És mindenki másnak is!

XocoLatte 2015.03.16. 23:49:37

Még egy, ha Gergő az Adri-Patrik párost pécézte ki, mi a francért nyerette meg velük a mentési játékot? Annyit se tud, hogy az ilyennyerések általában nem járnak hátránnyal?

zorja 2015.03.17. 00:12:47

@fosch9:

Elméletileg lila, narancs, sárga, kék és zöld szobák vannak csak. De az ötleted tetszett ;)

hu.wikipedia.org/wiki/%C3%89den_Hotel_3

2015.03.17. 00:19:41

@XocoLatte: hasizmaim :D figyelek
@zorja: kár, egyszer vaktában eltalálhattam volna :D
@ÉH3sZ: én elaludtam, úh jó éjt mindenkinek
süti beállítások módosítása