Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éden Hotel 3x10 - Mint kutya a lecsóstálat (18+)

2015. március 07. 08:54 - sixx

screen_shot_2015-03-07_at_6_59_44.png

Na, párválasztunk ma este, mondja az agyagból összepakolgatott rémember a csuklóján két órával, ezt baszki magyarázza már meg valaki. Mer’ fussa? Nem bízik az egyikben? Vagy miért? A tisztást, ahol a felkonfokhoz beáll, lassan jobban ismerem, mint a debreceni Csapó utcát, pedig ott éltem vagy 22 évig, na mindegy, ne anekdotázzunk a vidéki létről, inkább lássuk, miből élünk.

Reggeli, két asztalnál, az érdekesebb a kisebbik, ahol Loki éppen azt szeretné tudni, van-e olyan, őshonos állat Magyarországon, amitől a kollégák rettegnek. Nem tigris, teszi hozzá sietve, hátha az őshonos szót nem sikerülne megugrania valakinek. Becks a pókoktól retteg, és nem birkózna szarvasmarhával, Milán meg csak a vállát vonogatja, én falun nőttem fel, nem félek én semmitől. Lokit az imádkozó sáska bassza oda, de durván, mert megeszi a haverját és a lábaival úgy csinál, hogy. Erre a kérdésre pedig csak egy adekvát válasz van, de mindegy.

A nagyobbik asztal mellett tematikázás folyik, ki erős, ki nem, mit akar Milán, mit nem akar, Botox szerint Evelin erőszakos kis geci. Itt jegyezném meg, hogy akkora reggeliket kapnak, hogy beszarsz, két olyan burritót, mint a alkarom, és a csodálatos, hogy Evelin úgy veri be a kaját, mintha kötelező lenne. Hol fér ebbe a nőbe ennyi cucc? A terasz hányásmentes részén, a függőágy mellett Milán ül, és a lábát piszkálja, közben a királyi pár gyúrja, válaszd Evelint, jobb nő, mint Naomi, és meg is bízhatsz benne, míg Naomi egy gyökér, ki akart tenni minket. Milánt mindez nem nagyon érdekli.

screen_shot_2015-03-07_at_7_04_18.png

Nem mondom, hogy Milán egyszerű fiú, de nem okos. (Ivar)

Ivar és Naomi is milánozik, ami Lokit olyan szinten untatja, hogy inkább elmegy szarni. Ez Lokinál egy nagyszerű stratégia, hadd jegyezzem meg, nem bánt meg vele senkit, mert hát ha menni kell, akkor menni kell, ugye. Milán arra kéri Adrit, hogy foglalkozzon már Evelinnel egy kicsit, mert el van veszve. Adri a riportban erős egyéniségnek nevezi Evelint, mert őt, mármint Adrit tartja a legnagyobb ellenfelének, és ez legyezgeti a hiúságát. Odalent Ivar és Naomi egymást hergeli bele az idegbetegségbe, már ott tartunk hogy Ivar TUTIRA veszi, hogy Naomi hazamegy, mert Milán határozatlan ember, Naomi meg a mai napját ezzel a gyönyörű mondatta jellemzi:

Én annyira izé vagyok, ööö, stabilatlan, hogy nem tudom elmondani.

screen_shot_2015-03-07_at_7_28_22.png

Ki ne essen, bazdmeg, ki fog ilyeneket mondani nekem? Haverokbulifanta képsorai jönnem a mödansziéban, egészen addig, míg löevél nem gyön, el vagytok hízva, nyomorultak, Bence tartson tornaórát, Milán meg tanítsa meg úszni Evelint. Ez egy ártatlan tűnő kis feladat, de persze az úszás különóra csak arra kell, hogy Milán és Evelin között valamiféle bizalmi kapcsolat kialakulhasson, a másik meg arra, hogy Bencét kicsit meg lehessen utálni. Bence tornatanár akar lenni, így élvezi a feladatot, ami futással kezdődik, illetve kezdődbe, mert Botox nedves csempét emleget, meg testi épséget, na ja, ha elcsúszik, simán ráeshet a csöcsökre, és akkor annyi a szilikonnak. Ne pofázz, mert kapsz egy szaktanárit, mondja Bence, és elkezdik. Futnak, bukfenceznek, Evelin nem fullad meg, Botox nem csúszik el.

Evelint nem dobnám még be a mélyvízbe, mert nemigen jönne ki belőle. (Becks)

Az esti párválasztás előtt Naomi egy meglepően összeszedett monológban győzködi Milánt, hogy válassza őt, mert nem bassza át. Milán természetesen még mindig bizonytalan, mert

Honnan tudjam, hogy nem fog beketyózni?

Segítek: beszarni. Naomi nem fog beketyózni, nem olyan családból származik baszki. Viszont a drámához van érzéke a csajnak, olyan költői képpel jellemezte a szingliszobát, hogy egy könnycseppet el is morzsoltam hirtelen:

Olyan, mintha meghaltál volna, és a sírod felett taposnának az emberek.

screen_shot_2015-03-07_at_7_47_36.png

Ugye. Milán, teszi hozzá Naomi, olyan, mint a gyurma, bármit építhet belőle, tán még ostort is fonhat, ha ügyes. Kösz a becenevet, Naomi, és te is kapsz egyet a kommentelőktől: Albina leszel mostantól. Leszáll az este, Becks kivasalja a haját, mindenki segget és pinát mos, lehet menni Gólemhez a ház elé, a fakrokodilok és lila gömbök rettentő földjére.

Boldogság, öröm csokiszirom. (Gólem)

Gólem szopatja a lakosokat egy kicsit, Bence, kisírtad már magad? Botox, szoktál pislogni? Gólem ezt a részt, ahol nincs neki megírva minden, természetesebben lehozza, el is kúrja párszor, de ettől tűnik spontánnak az egész. Loki szerint az már eredmény, hogy Ivar nem hányja össze magát tőle minden reggel. Albina nagyon bevakolta a fejét de iszonyú zsíros lehet a bőre, mert így is csillog. Beckstől azt kérdezi Gólem, hogy ezt a műsort gimis tábornak tartja? Perszehogy. Adri közben pofákat vág, ilyeneket:

adri_1.gif

Na jó, hagyjuk ezt, jöjjön a lényeg. A csajok megindulnak, mindenki a párja mögé és a várakozásoknak megfelelően Gyurma mögé Evelin és Albina is beáll, mert szimpatikus neki, és egy fél Norbi akivel jó játékoskapcsolatot tud kialakítani. Gyurma vesz egy nagy levegőt, kellemetlen ez a helyzet, amiben vagyok, mert

mindkét lány negatívat nem okozott számomra.

Evelin mosolygós, mondja, de hogy őszinte-e, azt nem tudja. Viszont sokat pofázik feleslegesen, és nem tud majd rideg lenni, ha jön egy új kan. Albina nagyon okos lány, viszont elhamarkodottan cselekszik, de legalább átlátja a játékot. És ezért Albina marad, szevasz Evelin.

nao.gif

Este bulika és elemzés, jól járt-e Gyurma vagy nem járt jól, Pjotr szerint apja faszát Gyurmának, Albina egy kiszámíthatatlan őrült nő, aki cselt sző, és ezért mennie kell. Érdekes ez a pali, Topolnak aszongya, hogy legszívesebben 8-48 órát aludna kiskifli-nagykifliben vele, amire Topol ezt az arcot vágja:

topol.gif

NOT in love, my friend. Pjotr tovább gyúrja Topolt, egy sorozatsztárhoz hasonlítja, és bombanőnek nevezi. Gyurma megkéri Albinát, hogy eressze már el Norbit, majd átköltözik a szobájába, és viszi magával a budipapírt is, hogy miért, azt nem tudom, illetve sejtem, Venezuelában sem mindig volt budipapír, arra ügyelni kell. Adri Beckset baszogatja, szerelmes vagy már belém? Jézusom. Becks erre nem tud mit mondani, gyorsan kiböki, hogy ki foglak nyalni, mert azt jobban szeretem, mint amikor szopnak. Adri később megjegyzi, hogy azt hitte, itt csak gyökerek lesznek, erre nem itt van neki Becks a maga faragatlan egyszerűségében, két perccel egy alapos pinanyalás előtt? Tök szerencsés csaj ez az Adri, na.

screen_shot_2015-03-07_at_8_17_02.png

A buli a szokásos mederben zajlik, azaz a palik az elején inkább egymással táncolnak, Loki és Ivar meg megbeszéli, hogy Ivar ne bújjon oda Lokihoz, mert már rá is feláll a farka és az veszélyes. Lezárásként jön az obligát meztelen fürdőzés, aztán meg Becks és Adri szerencsétlenkedése egy sátorépítéssel, ami eleinte nem akar összejönni, és miközben a seprűnyéllel kínlódnak Albina szobáját is látjuk, ahol VALAMI rátámad a csajra, gondolom egy bogár, ő meg kiborul, de hiába mondja Gyurmának, hogy segítsen neki, az olyan részeg, hogy csak annyira képes, hogy kitántorogjon a budiba és hányjon egy kellemeset. Adriék sátra úgy ahogy feláll, indulhat a nyalás.

screen_shot_2015-03-07_at_8_24_17.png

screen_shot_2015-03-07_at_8_24_48.png

Jövő héten párcsere lesz, hoppá. Albina pinát mos, megvolt? 

 

A végére egy találós kérdés: ki van a képen?

 screen_shot_2015-03-07_at_8_47_14.png

Címkék: 18+ éden hotel
674 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

malevil2050 2015.03.09. 21:38:45

A jégkirálynő belékavarodott önmaga álltal kreált szitukba.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.09. 21:39:29

@Mók_Ica: Akkor le van kötve Laccci keze, és így sose fog megépülni a ház _DDDD Meg hát ez a jelenet már nem sokáig hoz a konyhára - bármit is.:))))

2015.03.09. 21:39:42

@malevil2050: a kis 19 éves milán azonnal lecseréli az imádkozó sáskát :D

2015.03.09. 21:40:19

kinek teccik ez a focita patrik?

2015.03.09. 21:41:04

berki csokornyakkendőben van

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.09. 21:41:33

@Mók_Ica: Hát, ez igaz lehet :) Tuti, hogy nem számol vele :DDDD

Mók_Ica 2015.03.09. 21:41:45

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: pedig a blikk írta meg :)))) ;))))

@fosch9: és nem teccik neki patrik.... pedig alkatra puskás peti.... :))))

Ditti82 2015.03.09. 21:42:41

@Mók_Ica: Fél év az nekik komoly kapcsolat?

2015.03.09. 21:43:16

@Mók_Ica: nekem se

még egy gondolat: hát maci se fér be egy moziszékbe nem hogy még rajta egy nő :D

Mók_Ica 2015.03.09. 21:43:38

@fosch9: nem akarom elképzelni... szépet akarok ma álmodni :))))

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: majd befogja edina :))) azért nem engedi el a kezét :)))

mercsi 2015.03.09. 21:44:18

na megtudtuk, miért hívják Lokinak Lokit (Lokátor). ti eddig is tudtátok?

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.09. 21:44:56

@haruka: van egy olyan érzésem, hogy Mariann ennél különbeket is látott egyéb kaccsolataiban:)))

2015.03.09. 21:45:23

na mindenki figyelt?
Lokit azért hívják lokinak mert nagy a füle: lokátor

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: megy már a net?:)

2015.03.09. 21:46:29

@Mók_Ica: :DD jóvanna nem színezem tovább

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.09. 21:48:07

@fosch9: Nem :(( Asszem az egész kanálisban senki nem azé jár be, hogy megizzadjon:((

Papucs Orrán Pamutbojt 2015.03.09. 21:48:30

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: Hellobelló, hát ezer éve :D Végre egy régi ismerős :)
Homályosíts fel kérlek, mi volt a"nagy csavar, amire még ma számíthattok"???

Mók_Ica 2015.03.09. 21:49:31

@Ditti82: mér'? nem az? hát majdnem egy örökkévalóság..... :)))))

@mercsi: @fosch9: én ezt már monTTam nektek is :)))) eCCer, amikor külföldön nyaraltunk, mi is így neveztünk el egy gyereket.... hasonló adottságai voltak fülileg :))))

DerültÉgből/tintával írok/ 2015.03.09. 21:50:20

@Mók_Ica: Az néha jobb :))

Az a bajom még mindig az ÉH-val,hogy gőzöm sincs,hogy ki milyen..nem azért mert nem nézem,hanem annyira minimális amit látunk belőlük. Tudom,ne nézzem :D
@malevil2050: Ettől érdekes :D és csak ettől :D Szerintem, fél

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.09. 21:51:05

@Mók_Ica: Háát, érdekes lesz a falazás ballal, míg Ádinka fogja a jobbot a jobbjával, a balban meg a mikrofon :DDD

mercsi 2015.03.09. 21:51:08

@Mók_Ica: akkor lemaradtam :) ez az Aleska tök aranyos :) már a dzsungelben is kellemes meglepetés volt, és most is hozza a "formáját" :)

Mók_Ica 2015.03.09. 21:51:33

@fosch9: köszi :)))) cserébe megosztva hordhatjuk zoé/juanita lábait :)))

Mók_Ica 2015.03.09. 21:54:02

@mercsi: igen, rendben van ez az aleska lány :))) kellemes csalódás :)))

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: mikrofon a száj elé és ádinkának is lesz 1 szabad keze :)))
@DerültÉgből/tintával írok/: ma pamela van és ő elég ügyi :)))

lobbantott tsilke 2015.03.09. 21:54:15

@malevil2050: csak még nem eléggé lészeg...

DerültÉgből/tintával írok/ 2015.03.09. 21:54:39

Én birom az ÉH éjjelben Berkit.Szellemesen reagál a facebook üzikre.

mercsi 2015.03.09. 21:55:51

tökre működik a kémia Gólem és "Hódi" között, aranyosak együtt :) Cintia borzasztó Gólem mellett, nagyon nyomul rá...

mercsi 2015.03.09. 21:58:16

hehe, Aleksa megállapította Berki kezének és ujjainak méretéből, hogy kicsi a kukija :D

Fu Szekh Li 2015.03.09. 21:58:19

@fosch9: Mondjuk nem vártam el tőlük, hogy jártasak a kelta mitológiában :D

Mók_Ica 2015.03.09. 21:58:32

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: hazatalált? :)))

@mercsi: sztem is jó hódi és berki..... cinti vmiért olyan furi nekem....

mercsi 2015.03.09. 22:00:08

@Mók_Ica: engem az zavar benne, hogy nagyon feltűnően próbál flörtölni Berkivel, aki csak udvariasságból nem küldi el a vérbe... De Cintia minden kis alkalmat megragad, hogy hozzáérhessen Berkihez, stb.

2015.03.09. 22:02:51

@Fu Szekh Li: hehe fuszi fején találtad a szöget :D
@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: szuper :D
@Mók_Ica: szzuper de kezdheted te meg a lokátort magadtól is tudtad :D

vessetek meg de nem szimpi aleska

lobbantott tsilke 2015.03.09. 22:03:25

Valaki segítsen: itt kinek kell dlukkolni?Vagy nem is kell?

Mók_Ica 2015.03.09. 22:11:22

@fosch9: ígérem nem koptatom el és vigyázok rá :))) holnap este átadom :)))

@mercsi: jajj.... berki csak eCCer feküdne rá... nem élné túl....

Mók_Ica 2015.03.09. 22:12:23

@lobbantott tsilke: berkinek :)))) vagy pamelának.... cintit külGGYük párbajozni :))))

2015.03.09. 22:13:11

@Mók_Ica: jó :DDD nagyon rendi vagy
a mödanszié se fogy el sose :))

minden reggel 2015.03.09. 22:14:42

@Mók_Ica: mondjuk aki jelenkezik egy valóságsóba? :)

Mók_Ica 2015.03.09. 22:16:33

@minden reggel: a csaj nem volt a sóba.... oszt lehet, igaz sem volt ez.... csak maci álmodta.... :)))

@fosch9: tudom :)))) (de nem mindenkivel, és ez titok, nehogy eláruld valakinek.... )

2015.03.09. 22:18:59

@lobbantott tsilke: műcicis lehet?
@Mók_Ica: jó akkor titkos szöveccségbe kerültünk :D

Hbbm 2015.03.09. 22:19:57

Az uj csaj miatt vagy Apolka esik ki het kozben, vagy a parvalasztason Naomi! Valszeg a Milan parjat fogja kiejteni...kerdes hogy melyiket!

mercsi 2015.03.09. 22:21:52

Bencének mindegy, csak lyuk legyen. Talán az se baj, ha nem "elülső". :D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.03.09. 22:27:04

@Papucs Orrán Pamutbojt: sajnos nem tudom, most értem haza.

Itt van haruka, beácska is a régiek közül. Szepi is, mosoly is nézi.

2015.03.09. 22:28:07

ismétlés nemsoká ha vki marad

lobbantott tsilke 2015.03.09. 22:28:13

@Fu Szekh Li: hmm, opálos mélyarany, könnyű habbal.Becsüld meg!

mercsi 2015.03.09. 22:28:30

@fosch9: "valami" nem volt, csak annyi, hogy most ugye Naomival alkotnak egy párt, és ő az első lány, aki nem kiröhögi és távol tartja magától este az ágyban, hanem összebújik vele (úgy aludtak el). Naomi meg ezek szerint nagyon szeretethiányos.

Mók_Ica 2015.03.09. 22:28:34

@mercsi: @fosch9: bence egy igazi seggfej..... illik naomihoz :)))) nem láttuk mi volt....a takaró alatt tette naomi kezét a saját farkára milán :)))

mercsi 2015.03.09. 22:29:38

@Mók_Ica: Milán? nem Bence farkát nézegették az ágyban?

Fu Szekh Li 2015.03.09. 22:29:46

@lobbantott tsilke: Úgy látom beletaláltam, melt még laccsolni is elfelejtettél :D

2015.03.09. 22:30:50

@mercsi: ah nem értettem miért kell pucéron aludni de lehet naomi megpiszkálja majd
@Mók_Ica: télleg? :-O

lobbantott tsilke 2015.03.09. 22:32:30

@Fu Szekh Li: igen, ezt komolyan kell venni.A medve sem játék...

Papucs Orrán Pamutbojt 2015.03.09. 22:32:40

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: nézni én is nézem, de csak ritkán dugom fel az orrom kommentelni... na majd ígérem sűrűbben jövök :D aztán kavicsozhatunk együtt :)

Fu Szekh Li 2015.03.09. 22:34:53

@lobbantott tsilke: Majd májusban kiderül. A barátom, aki hozza, ígért saját főzésűt is.

mercsi 2015.03.09. 22:37:33

@fosch9: konkrétan Naomi kérte, hogy Bence vegye le a gatyáját az ágyban... erre Bence elszaladt bedezodorálni magát (talán arra gondolt, hogy eksön lesz :D), szegény Bence megint hoppon maradt, bár most legalább nem lett lerugdosva

2015.03.09. 22:40:04

@mercsi: azért nekem már az is durva, h ezek alig ismerik egymást és már úgy viselkednek mint a tíz éves házasok puszika ölelgetés és akkor már az egy napos párjával is gatya le :D nemtom mindenestre furcsa

mercsi 2015.03.09. 22:42:44

@fosch9: abszolút egyetértek, nekem is furcsa. de ez az Éden Hotel, ide talán a lazább erkölcsűek jelentkeznek. Azon amúgy felnevettem, amikor mutatták, hogy ma sem hiányozhatott a pucéran mödansziéba ugrás. :D ez talán már hagyomány :)

2015.03.09. 22:46:26

@mercsi: hehe egyetértünk :D
kíváncsi vagyok mikor kerül elő a kaktusznyalogatás és bőröndbe hányás

Mók_Ica 2015.03.09. 22:47:16

@mercsi: de, bence volt..... csak amíg írtam, milánt mutatták....

@fosch9: nem tudom, csak tippcsiztem... de nem milán volt, hanem seggfejbence.. :)))

Mók_Ica 2015.03.09. 22:48:30

drágáim.... alváshiányra van szükségem.... megyek az ágyikómba.... mert itt már mingyá bealszok.... jó éjt :)))

tucsok13 2015.03.09. 22:50:16

@Fu Szekh Li: az finom.. de miért pont május?

2015.03.09. 22:50:34

@Mók_Ica: :D
jó éjt holnap hozd a lábakat :D

2015.03.09. 23:07:39

kókusz ismétlés

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.09. 23:16:49

@mercsi: nekem erre az Ogréra vhogy nem jön az "aranyos" :((

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.09. 23:19:54

@fosch9: Érdekes - számomra legalábbis - felfedezést tettem. Mikor Loki azt mondta, hogy, nahát, azt húztam, akit akartam, akkor Adri közbekottyantott, hogy Naomit? Szvl látszik, hogy Adri mennyire nincs képben a lakókat tekintve.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.09. 23:24:13

@mercsi: Ezek szerint Norbi Bencére hagyta Naomit az alsógatyával együtt?:)))

2015.03.09. 23:24:30

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: érdekes, erre nem figyeltem fel
de persze a párocskát csak egymás érdekli, a játék meg a többiek nem igazán, remélem egyikük hamar megy is haza

SugarPigLia 2015.03.09. 23:24:34

" Azt mondja rólad mindenki, hogy egy naiv, hülye köcsög vagy..." by Naomi :D. Milán érezze magát megtisztelve, hogy ezt a kedves véleményt meghallgathatja.

2015.03.09. 23:26:34

naomi azt mondta: amikor a hátam mögött gondolsz.. :-O

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.10. 00:12:03

@SugarPigLia: Olyan buta, hogy eszébe sem jut, hogy ezzel túllőtt a célon. A kevesebb :))több lett volna, bár amúgy elkésett Milán meggyurmázásával.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.10. 00:20:32

@fosch9: Az is érdekes, hogy Nóri szemtől szembe öntött tiszta vizet a nyílt kártyákba Naominál. . Ez pedig jól feldühített Naomit, persze megint rosszul reagált.

csak mert 2015.03.10. 01:45:45

megint későn érkeztem :))

csak mert 2015.03.10. 01:59:40

Szerintem, ha naomi bevágódik,( szex) bencénél, tuti bent marad...(kivéve, ha az új csaj nem szól közbe)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.03.10. 05:26:32

@fosch9: na, ez nekem is nagyon durva mmkk. Mondjuk ismerik egymást, sztem, régebbről, de azért ez furi.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.03.10. 05:29:53

Kamilla! Rájöttem a helyes taktikára. Inkább csábítóként menjünk be, vmikor a végén. Kvázi előre megnézünk mindent, aztán ott csak kipihenjük magunkat, és akár még nyerhetünk is. Aztán eldobjuk 18 milliónál és felezünk titokban? Na? Ugye, h szuper ötlet.
süti beállítások módosítása