Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 7305-7308 - Égjen a zsír mindhalálig!

2015. március 06. 16:00 - julie0812

1.jpg

New Bartha még mindig kórházban, alkesz doki szakértő kezeiben. Bartha jön látogatni, mire Krisztián annyira felcseszi az agyát, hogy frissen műtött hassal kipattan az ágyból és gyepálná is a bátyót, de Enikő és a doki gyorsan visszafektetik az ágyba, átvérzett a kötés. Hát igen, ez még a legkeményebbekkel is előfordul.

2.jpg

Bözsike duzzog, mert nem őt fotózták, pedig ő nyerte a versenyt, nem Alíz. És ami a legjobban fáj, hogy Szöszi minderről tudomást sem vett, hanem csak élvezte a rivaldafényt. Alíz jóvá akarja tenni a dolgot és megkéri Hannát, hogy írjon erről egy cikket. Tökjó, hogy mindenre ez a megoldást. De Hannának nem az a profilja és különben sem ér rá. Úgyhogy Peti megírja a történeteket a Konnektoron és kapnak is egy csomó lájkot okét. Csakhogy Bözsitől emiatt visszaveszik az első helyezést. De az öreglány szerint a lényeg, hogy ő készíti a legjobb fagyit és nem izgatja magát különösebben a verseny miatt. Olyannyira nem, hogy külön noszogatás nélkül elárulja Petinek a TITKOS ÖSSZETEVŐT, de mi még mindig nem tudjuk meg, hogy mi az!!

3.jpg

Nóra áthívja Julit egy kis esti csajos iszogatásra, mert látja, hogy nincs túl jó passzban. Az este remekül indul, Juli kap egy kis sminket, aztán jöhet a pezsgőzés az új kanapén (merthogy Nórának új kanapéja van). A bulinak Robi vet véget, aki váratlanul betoppan, Juli meg gyorsan lelép, bár Nóra marasztalja, iszogathatnak hármasban is. Na még mit nem. Reggel Juli másnaposan meséli a történteket Atikámnak, meg hogy ő mennyire rühelli Robit. Robi elmondja Nórának, hogy ő is érzi ezt az ellenszenvet Juli részéről és ez neki nagyon is fáj. Erre Nórának remek ötlete támad és szervez egy vacsorát Robinak és Julinak kettesben (!) a Rózsába.

4.jpg

Enci szigor alatt tartja a dokit, megfújat vele egy újabb szondát, ami ezúttal nem mutat ki alkoholt. A sztár nővérke elégedett. De másnap elcsípi, amint a doki elfogad egy üveg piát Barthától, aki csak megköszönni jött, hogy a doki így gondoskodik a testvéréről. Mellesleg egy tizenöt éves whiskyt hozott, kár lett volna visszautasítani – mentegetőzik később a doki, és azt mondja, majd odaadja valakinek. Biztos így lesz. Mindezt pont Krisztián kórtermében kell megbeszélniük, miközben Krisz elvileg alszik. De gyakorlatilag nem, mert nem vette be az altatót és hirtelen elkapja Enikő karját és magyarázatot követel: miért hagyta, hogy egy részeg hajtsa végre rajta az életmentő műtétet?

5.jpg

Enikő próbálja bemagyarázni Krisznek, hogy álmodta az egészet, kevés sikerrel. Aztán arra kéri Krisztiánt, hogy ne szóljon senkinek, mert Borbély doktor túl jó orvos és kár lenne érte. Enci gyorsan lohol a dokihoz és elmondja neki, hogy Krisztián mindent hallott. A doki bemegy a beteghez és előadja az áldozatot, szörnyűségeket látott Ugandában, azóta is kísértik a robbanások, sérültek, hullák. Utána pedig rátér Enikő ajnározására, ő nyitotta fel a szemét a piával kapcsolatban.

6.jpg

Julit Atikám beszéli rá, hogy Nóra kedvéért csinálja végig ezt a „jobban megkedveljük egymást” vacsorát Robival, Robit pedig Ági buzdítja, ezzel is közelebb kerül a pénzhez. Robinak Nóra fontosabb a pénznél, de megnyugtatja Ágit, meglesz a nő is és a pénz is. A vacsi feszült hangulatban indul, Juli nem is próbál jópofizni, de Robi nagyon igyekszik. Gábor, a pincérnek ismét jut egy mondatnyi szereplés.

7.jpg

Enikő rendesen lelombozódik, amikor felfedezi, hogy Zsófi és Krisztián pajkosan kuncognak a kórteremben és Zsófi még arra is megkéri, hogy majd cserélje le Krisz ágyneműjét. A doki is észreveszi Enci rossz hangulatát és terápiaként mindenképp dugást javasol.

8.jpg9.jpg

Alíz fogyókúrás csoportja újra méredzkedik, ki mennyit fogyott a múlt hét óta. Gizi 40 dekát, Bözsi mama semmit, Tóbiás anyja pedig hízott két kilót! A statiszták nem érdekesek. Orbitális lecseszést követően Margónak el kell mondania, hogy mit és miért nassolt, majd extra edzés következik, kétszer 25 percet kell lenyomnia az ellipszis tréneren. A nő már alig bír mozogni, úgy fújtat, mint egy gőzgép, de Szöszi nem könyörül, végül Tóbiásnak kell leszednie az anyját a gépről, mielőtt összeesne. Tóbiás azonnal kirúgja Alízt, de ő a két darab agysejtjével nem érti, hogy miért.

És a végére én is hoztam egy szavazást:

Címkék: barátok közt
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

jimjim 2015.03.06. 19:09:04

Kimaradt a szavazásból az Aliz nyugtató teája :D

wfh 2015.03.19. 22:33:02

Hahó!
Azt valaki meg tudná írni, hogy hova lett Luca és Timike a sorozatból? Egy ideje nem látom őket, és nem tudom, mi van velük!!! Ó jaj! Már hetek óta nem alszom emiatt! :))
Köszi!
süti beállítások módosítása