Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éden Hotel 3x08 - Adri kézzel-szájjal szerette Patrikot? (18+)

2015. március 05. 08:47 - sixx

(Órák száma: egy)

Van ez a domb ott Costa-Ricán, amin Gólem a konfokat mondja, a talaj már kitaposva, a fű kiégve, kő kövön nem marad utána, vajon hány csapó kellett ahhoz, hogy a botrányosan szarul hangsúlyozott, természetellenes tempóban elmondott szövegeket felvehessék? 10? 20? Ma matrózpóló és bermuda jár a Nike cipők mellé (a cég jelezte, nem szponzorok, Gólem csak rajongó), és basszameg, ott van fent a videó a konfról, ha ez valaki szerint természetes, az hazudik.

Na szóval a tragédia másnapján vagyunk, az ébredés után Loki tiszta vizet önt a pohárba, Ivarral ketten eljátszották, hogy rühellik egymást, pedig ez nem így van, mert jóban vannak, csak szórakoztak/tematikáztak egy sort a retardáltak kedvéért. (Retardáltak = Loki szerint a többi lakó) Ivar Milánt tiszta hülyének tartja, legalábbis Lokinak ezt mondja, nahát, csak nem több esze van ehhez a játékhoz, mint gondolnánk? Bence és Milán közben megmozgat egy teherautónyi vasat odalent, két nyögés között meg tematikáznak ők is, Bence szerint Milán még nem tudja, hol van. Ennyire azért nem elveszett gyerek szerintem, csak rájött, hogy nem Balassagyarmat. Breaking: Bence már nem bízik Botoxban! És Milánban sem!

screen_shot_2015-03-05_at_5_59_01.png

A gyúrás után Botox és Naomi gyorstalpalót tart Milánnak a női praktikákról és jelzésekről, Naomi pölö megforgatja a szemét balra, és közli, hogy ez nem azt jelenti, hogy fáj neki valamije, hanem azt, hogy Milán kussoljon. Hogy ezt mikor, miért, és ki ellen kellene bevetni, nem világos. Naomi szerint a legnagyobb baj, hogy Milán nem tud hazudni, és ezért ki fogják itten csinálni, mindeközben Naomi BÉBINEK szólítja. Na, gyön az új lakó, Evelin Debrecenből. Mosolygós, barna csaj, 22 éves pultos, és Gólem szopatja egy kicsit (NEM ÚGY, PERVERZ DISZNÓK), befelé menet rászól, hogy integess, az pluszpontot jelent, a csaj integet, Gólem röhög, ezt a játékot nem pontra játsszák, gyökér. Ez spec. vicces volt. Fontos infó: Juanita is megjelenik, akit valójában Zoénak hívnak.

A kisfilm alapján Evelin egy VV Zsófi-light, fiúkkal barátkozott mindig, nem hátrál meg semmitől, jó emberismerő, és ha átbasszák, visszabasz. A hotelben a reggelizőasztal mellé ül le, és várja a többieket, akik jönnek is sorban, pusziheló. Pjotr szerint kedves hölgynek tűnik. Loki menten hazudik neki, aszongya, Dávidnak hívják. Milyen kellemes sörszagod van, mondja Evelin, ami menten betalál Ivarnak, ez a behízelgő kedvesség nekem nem tetszik, mondja, pedig az újcsajnak barna bőrű, borostás faszik jönnek be, abból itt bent meg egy sincs, illetve Bence az tetszik neki, ezt mondja is hangosan. Topolka szerint Evelin nem fogta fel, hova csöppent, és ez nem nyaralás baszki. Loki elkezdi az újnő gyúrását, Ivarral csak kényszerből vagyok, mondja, elég szarul indult a kapcsolatunk, Evelin meg aszongya, Ivar mondta is neki, hogy már megbánta, hogy Loki mögé állt . Mindezt nettó egy óra bentlét után? Nem maradtunk ki valamiből?

screen_shot_2015-03-05_at_6_12_51.png

A kavarás odalent folytatódik, az kibaszott vicces, hogy a villabeli tematikázásból Becks és Adri kihúzza magát, ezt úgy meg fogják szívni, mint a kisangyal. Ivar meg Loki bezzeg le sem áll, most azt kell mutatni, hogy jól vagyunk, mondja Ivar, Loki meg bólogat, jólvan, akkor nem szólok be a hajadra, pedig lehetne. Azt ugye nem lehet tudni, hogy Evelinnek van-e védettsége, ezért azt kell mutatni, hogy jóban vannak. Loki megy szarni, asszem ez az ultimate védekezés Ivar ellen, és működik. Naomi a bikinire vetkőzött Evelinnel közli, hogy ő most itten a barátnője. Ennyi. Evelin nem úgy néz ki, mint aki ennek annyira örül, vagy lenne szüksége rá, de Naomi nem tűr ellentmondást ilyenkor, turbóra kapcsolt és ha eldöntötte, hogy ők öribarik, akkor azok. Adri választhat egy partnert egy randira, vigyetek fürdőruhát. Becks megy, aki meg van róla győződve, hogy egy randi nem lehet kibaszás, mert jutalom.

Milán közben megfejti az Éden Hotel lényegét:

Itt az a jó, ha mindenről tudunk. Inkább mindent, mint semmit.

Adriék lemennek a partra, ahol a randi egy pezsgőzéses fürdőzésbe fordul. Erről nem fogunk többet írni, mert minek. Naomi löevelet kap Zoétól, fogadóórát tarthat a kaniknak, hogy jobban megismerje őket. A kontinuitással itt is bajom van, az előbb még bikinis Evelinen a beköltöző fekete ruha van, Lokin egy póló, amit még soha nem láttam rajta, mindegy, a lényeg, hogy most Naomi percei jönnek, repedtfazék hangon fog beszélni a faszikkal legalább 10 percig, ezt én nem bírom hallgatni, meg eleve, bolond lyukból, bolond szél fúj. Pjotr az első, megküzd a függőággyal, aztán feladja, és leül a terasz hányásmentes részére, itt ad tanácsot Naominak, válaszd Milánt, vagy Lokit, és akkor Ivar majd megy Milán mögé, Evelin meg haza. Bence szerint Naominak legyen B-terve, mert Bencének pl. Naomi a béterv. Erre kezet ráznak. Lokival Naomi úgy kezdi, hogy

Te mint ember…

screen_shot_2015-03-05_at_6_26_22.png

És én itt hagytam abba az odafigyelést. Loki ki akarja rakni Bencét a villából, és elárulja, hogy a döntőben Ivarral szemben Bogotáig dobná a gömböt, de Naomiban megbízna és felezne a lovettán. Milán azt mondja Naominak, hogy bízhat benne. Naomit egyszer lehet átbaszni, mondja. A riportban kicsit nagyképűen kijelenti, hogy meg tudná gyúrni Milánt úgy, hogy jó legyen. Mi ez baszki, egy halom gyurma? Adri visszajön a randiról, és látványosan összeomlik, sír, hogy tehetnek ilyet baszki, üvölti, és mindenki beszarik egy kicsit, de hát persze játék az egész, Becks besettenkedik az ajtón, fellélegezhetünk. Jó vicc volt, na. Adrinak nincs szerencséje, mert Naomi beszélni akar vele, és ha Naomi valakivel beszélni akar, akkor végig kell hallgatni. Tiszta lapot nyitunk, mondja Repedt, és erős magot lát maga előtt, amit itten létre kell hozni.

screen_shot_2015-03-05_at_6_16_14.png

Este bulika, mi más, öltözködés közben mindenki latolgat, hogy mi lesz pénteken a kiválasztáson, a konszenzus az, hogy Evelin Milán mögé áll be, aki azért fogja választani, mert jobb nő, mint Ivar vagy Noémi. Ezt Milán mondja. Ivar és Naomi is ezen a vonalon kattog, Naomi Milán mögé fog állni, mire Ivar kissé meglepően azt mondja, hogy akkor ő ki fog esni, és most már teljesen elvesztettem a fonalat, hogy Ivar kinek, mikor hazudik és mond igazat, beleértve Lokit és saját magát is, ezért úgy gondolom, hagyom ezt a hisztérikus szarkavarást a picsába, mert UNALMAS. Valamiért Naomi és Ivar azt gondolja, hogy Loki Evelinre fog ráugrani, ennek hol voltak jelei? Lokira ráront a két bula, mármint Ivar meg Repedt Naomi, és az róják fel neki, hogy nem volt elég kedves, BEZZEG AZZAL A BÜDÖS RIBANCCAL.

Az nem megy, hogy nekem arra is kell gondolnom, hogy ti mit gondoltok túl. (Loki)

Szegény Loki hiába magyarázza a két agyhalottnak, hogy azért kell kedvesnek lenni Evelinnel, mert akkor esetleg rá lehet beszélni arra, hogy Milán mögé álljon, és NE Loki mögé, az ilyesmi lepereg a bulákról. Bulikázás, Pjotr “ötletére” felelsz vagy mersz lesz, amit én még üvegezés néven ismertem, de én hetvenben születtem, akkor még a tejet is jegyre adták, és hat forintból 12 gömb fagyit vettem. Az erotikus töltetű játékban Ivar ad egy dögös masszázst Milánnak, közben úgy dörgöli a csúnyáját hozzá, hogy minden kannak feláll a farka. Legalábbis ezt mondják, én ezt nem láttam. (Itt volt eg gif, de már nem megy, fasz tudja miért.)

Bence megnyalja Beck hónalját, Evelinnek bugyi nélkül, törpejárásban kell két kört tennie, Ivar és Repedt puszilkózik, Becks táncol Evelinnek, Topol szájrapuszit ad Pjotrnak, és vége, lehet inni. Evelin Ivarral kettesben dumálgat, ember akar maradni, aszongya, erkölcsi határokon belül mozogna, és Milánt akarja, nem Lokit. Ivar megnyugszik, ami örömteli, Repedt viszont bőg a mödanszié mellett, és ezt az epizódot már olyan szinten unom, hogy az valami hihetetlen. A lefekvés egyetlen fontos momentuma az, amikor Adri a takaró alatt kiveri/leszopja Becks farkát, ezt a fotballer így kommentálja:

Adri segítségével egy nagyon kicsit megkönnyebbültem.

Hát jó. Evelin zuhanyzott, pucéron, mutatjuk:

Címkék: 18+ éden hotel
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zsoofka 2015.03.05. 20:12:57

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: :) Tőlem másra nemigen fussa. A tegnapi édenből egy kurva kukkot nem értettem, pedig nagyon sasoltam, de arra jutottam, hogy a berki aztat mondhatta nekik, hogy az nyer, aki egy nap alatt többször el bírja mondani a TATTIKÁZÁS és az ŐSZINTE szavakat röhögés nélkül. Amikor meg megláttam Naomi fejit (amit szerintem már valaki eltalált egy lukas szívlapáttal és csak az orra maradt ki a jóból, mert azon kívül a feje egy lapos palacsinta, műhajjal, akkor rögtön agyfaszt kaptam. Szóval félek csak fröcsögésre fussa tőlem.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.03.05. 20:15:45

@mokamini: rendben, én azt is mmkk várom. Végre együtt vunk :-)

chloep 2015.03.05. 20:17:32

Na minden részt még mindig nem láttam, de véletlenszerűen rábukkantam egy kettő ismerős arcra(érdekes álnevek alatt;) közös ismerősökön keresztül... Nincs nagy szpoiler, de úgy tűnik legalább egy páros született a műsorból. Legalábbis nekem úgy tűnik Apolka FBát elnézve.

Gia Gianea 2015.03.05. 20:18:46

@chloep: PotykaPeti együtt?De jó! :-)

Zsoofka 2015.03.05. 20:22:34

Kezdődik. Úszni kell. Meg lesz Pandi.

Zsoofka 2015.03.05. 20:23:52

Nóri és Műhaj konspirál. Kiscsaj ellen.

haruka 2015.03.05. 20:24:19

Na, Naomi már megint drámázik.
Üdv mindenki!

Zsoofka 2015.03.05. 20:24:38

Nóri nem hisz Naominak. Jól teszi.

chloep 2015.03.05. 20:24:56

@Gia Gianea: Úgy tűnik. Mellesleg lehet hogy NyafiAdri és DrunkBeckhamLite is.

Zsoofka 2015.03.05. 20:25:56

Milán attól fél, hogy nem lesz párja.
Nem értem. 6 csaj van, miért ne lenne neki.

Zsoofka 2015.03.05. 20:27:02

Mariann ki akarja ejteni Patrikot. Bencét is?

Zsoofka 2015.03.05. 20:29:30

A mai kulcsszó: a MÖGÉMÁLLSZ. Mindenki mindenki mögé.

Zsoofka 2015.03.05. 20:31:35

Mariann jól látja, hogy A+P együtt túl erős. Most akarja robbantani őket, mert különben túl erősek lesznek együtt. Loki meg Bence ellen aggitál.

Zsoofka 2015.03.05. 20:32:54

Ugrás. Medencébe. Cuccostól. Az lesz a vicces rész. Peti buzisan rötyög. Brrr..

nathalie 2015.03.05. 20:35:19

mariann monológjánál sztem én ugyanolyan elgondolkozó arcot vágtam mint peti, amikor rájött, hogy ez a csaj nem is olyan hülye.
Nem is értem miért lepődök meg, pont egy ilyen kis törtető nőnek való ez a műsor. még a végén ő lesz a kedvencem.

nathalie 2015.03.05. 20:36:35

HELYEZETET KAPTA????? jól hallom????

Zsoofka 2015.03.05. 20:37:23

@nathalie: én is erre gondoltam, amikor bencének beszólt norbi távozása előtt, hogy nem biztos, hogy jó lesz az az édeshármas kinti program....

Zsoofka 2015.03.05. 20:39:51

A csajok humorérzéke otthon maradt.

Zsoofka 2015.03.05. 20:42:14

Adrienn nyert. Vicces volt? Nem.

nathalie 2015.03.05. 20:42:38

@mokamini: mindenkié...

istenem, szegény adri, aki mindig első helyen végez... Remélem eszébe jut, hogy patrik 100 pontot adott botoxnak.

Zsoofka 2015.03.05. 20:43:12

Asszem kimegyek enni. Már megint tattikáznak.

Zsoofka 2015.03.05. 20:58:02

Pandóra. Lokival egyetértek. Nóri egy karótnyelt bot.
Eve nem olyan hülye, mint tegnap gondoltam.

Schlomo Goldberg 2015.03.05. 20:58:28

Nóri annyira kibaszott okosat mondott megint hogy elment a stream is

Zsoofka 2015.03.05. 21:00:16

Milán végre elszámolt 6-ig. Rájött, ő fog dönteni. Hülyegyerekvigyor.

Zsoofka 2015.03.05. 21:01:55

Bence kést fog kapni a hasába. Lokitől.
Mariann első minusz pontja, védi Nórit. Szerinte Nóri nem hazudik. Muhahaha.

Zsoofka 2015.03.05. 21:02:51

Nórinak egy jó baszás hiányzik. Ebben mindannyian egyetértünk.

Zsoofka 2015.03.05. 21:05:18

Naomi A és B terve. Milán és Loki. Nóri ezen besérül. Peti is.

nathalie 2015.03.05. 21:05:34

nem tudom, hogy láttam -e embert, aki ennyire magabiztosan ostoba mint Naomi...

Zsoofka 2015.03.05. 21:06:51

Naomi keresi a biztos pontot. Nem lennék most a biztos pont helyében.

Zsoofka 2015.03.05. 21:08:48

Én Bence helyében erősen aggódnék, Az első 3 agysejttel rendelkező fügyis kedvéért le fogja cserélni Mariannt.
Milán már megint rosszul számol. Patrikot akarja párjául.

nathalie 2015.03.05. 21:10:06

kezdem sajnálni ezt a botoxot. kétségbeesett küzdelmet folytat, hogy ennek a bencének elmagyarázza az alapokat.

peti pedig most bassza el topolkát a háztól.

Zsoofka 2015.03.05. 21:11:11

@nathalie: azzal, hogy énekelteti ? :)

nathalie 2015.03.05. 21:11:28

sírok. peti azt hogy nem tetszik egy nőnek gátlásnak veszi :D:D:D

haruka 2015.03.05. 21:12:35

@nathalie: Mariann meglepetés, ő érti legjobban a játékot a lányok közül. még a végén neki fogok szurkolni.

nathalie 2015.03.05. 21:13:36

@mokamini: meg hogy kezd szerelmes lenni :)

Zsoofka 2015.03.05. 21:14:06

@haruka: Velem már megtörtént. Neki drukkolok, de nem tetszik, hogy jó kapcsolatot ápol Nórival... Az a nő nagyon buta.

nathalie 2015.03.05. 21:15:00

@haruka:
most én neki drukkolok. kicsit nehezen értem mit beszél, de felhangosítottam a tv-t és figyelek...
petiből elegem lett, túl okosnak hiszi magát, és még azt se veszi észre, amikor nem tetszik egy nőnek.
loki meg nekem túl sok.

Zsoofka 2015.03.05. 21:15:39

Milán tényleg nem látja, hogy Naomi kiskanállal megeszi desszertként... Nem egy súlycsoport. És ez nem Milánnak kritika, de egyszerűen ők nem működhetnek, mint egy pár...

Zsoofka 2015.03.05. 21:17:31

Nóri szenvedélyes nő a magánéletben. Mondja ezt Nóri. Szerintem fapicsa. Szavazzunk. Most.

Ditti82 2015.03.05. 21:18:29

Loki hogy került a szingliszobába Naomi mellé? Evelin meg tapizza Milánt? Valamiről lemaradtam.

Zsoofka 2015.03.05. 21:18:38

Eve megerőszakolja Milánt, csak válassza már őt. Naiv. Nem őt fogja.

Zsoofka 2015.03.05. 21:19:39

Jól láttam, hogy Adri veszélyben érzi magát?

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2015.03.05. 21:20:23

Én az első éden hotelt nem néztem, a másodikban képben voltam. De itt semmit nem értek. Mindenki mindenkivel megbeszél mindent, nem látok klikkeket, akiknek lennének konkrét terveik bármire is. Most vagy ők a buták, vagy én (remélem ők).

Ditti82 2015.03.05. 21:21:23

@mokamini: Bencének meg őt mondta. :D

Zsoofka 2015.03.05. 21:21:30

Ha valaha le akarnék szokni a szexről sokáig nézném Cintiát.

Zsoofka 2015.03.05. 21:22:44

@Ditti82: Én nem bírom követni, az a baj, hogy a játékosok sem...

Ditti82 2015.03.05. 21:22:50

@Yooha: Pedig az első volt a best. :)

Zsoofka 2015.03.05. 21:24:06

@mokamini: Mariannt helyett Mariann.

Ditti82 2015.03.05. 21:30:56

@mokamini: Pedig jobban járna Evelinnel, irányíthatóbb. Naomi szerintem előbb-utóbb kibassza a hotelből.

KékFény6 2015.03.05. 21:51:54

@Mdolo: Ráadásul a jelenlegi műsorban rengeteg a holtidő. "Az előző adásból" résszel kezdődik, majd "A mai adásból", majd minden reklám előtt/után "Mi lesz". Kb. 5-7 percet elvesznek a hasznos műsoridőből ezek. VV-nél pl. abszoút nem voltak ilyen időkitöltő felesleges részek.

Berki felkonfjaiban a hangsúlyozás mellett a papírokat sem értem: Egyszer sem olvas belőlük, fejből nyomja. Ugyanakkor a jobb kezével mindig vagdalkozik a papírokkal minden mondata végén. Senki nem szólt neki, hogy ne csinálja ezt a primitív testbeszédet?

Gia 2015.03.05. 22:39:33

Csak engem idegesít Juanita fejtetőre applikált haja?

Gia 2015.03.05. 22:40:35

@Tesztelo.hu: Csak kapaszkodik a papírokba.Jobb,mintha valami másba kapaszkodna. :-)

2015.03.05. 22:51:00

végre hazaértem csak jócskán a végére
köszi a jó kommenteket és közvetítést így elég jól képben vagyok

'stét

2015.03.05. 22:53:49

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: ne bántsuk a kis pókot :D cukker a pókja is :D

2015.03.05. 22:57:51

patrikot nem értem habog dadog

nórika jó emberismerőnek tartja magát de néha nem jól ismeri ki az embereket :D dehülyevagy

loki ledegradál-t használ, mint robin :D

Gia 2015.03.05. 22:57:58

Már itt is degradálnak?Tyűha!

2015.03.05. 22:59:18

@Gia: igen, érdekes,
de nekem az is, hogy mindig úgy megy, mintha mindig lábujjhegyen menne

mindenki alszik?

2015.03.05. 23:00:17

@Gia: LEdegradál :D olyan nosztalgiám van

Gia 2015.03.05. 23:04:05

@fosch9: Majd legközelebb megnézem hogyan szállítmányozza a lőevelet.. :-)

2015.03.05. 23:06:54

@Gia: a lába nagyon csinos arra gondoltam sztirpíztáncos lehet :D ne kérdezd miért csak úgy :D

Gia 2015.03.05. 23:09:39

@fosch9: De akkor talán nem lenne mindig annyira zavarban.Nekem legalábbis ez az érzésem vele kapcsolatban.Lehet,hogy fél az Albínótól. :-))

2015.03.05. 23:19:14

@Gia: mondasz valamit :DD

idegesít ahogy patrik beszél alig értem
de kis nyomi ez a milán szegény azt se tudja mit akar

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.06. 01:25:37

@fosch9: Dehogy bántom:) Százszor inkább őt nézem, mint egy hülyét hallgatok:DD

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.06. 01:29:27

@mokamini: valaki ugrott egy jó kis előreszaltót. Az miért kapott 6 pontot?

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.06. 01:30:33

@Gia: Nem. Itt a fejlesztett változat van. LEdegradál:DDD

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.06. 01:36:59

@nathalie: Hát persze. Mert ez a gátja annak, hogy megdugja a nőt:)

csak mert 2015.03.06. 02:37:54

@mokamini: "Ha valaha le akarnék szokni a szexről sokáig nézném Cintiát." ez qrva jó :DD

csak mert 2015.03.06. 02:45:34

Patrik szerintem nem biztos párja tepsifejű adrinak.. bármikor megd*gna mást is, és akkor robbanna a csodakapcsolat...

Azzal maximálisan egyetértek, hogy nórinak rég lehetett szexuális élménye, és tuti fapi*a.

csak mert 2015.03.06. 02:47:37

néha olyan érzésem van, mintha bence és patrik smárolnának, ha senki sem látná

csak mert 2015.03.06. 02:49:17

jól elbeszélgettem magammal :DD kár, hogy senki nem volt már itt

2015.03.06. 07:39:18

@csak mert: hahó, viszont nagyon ügyesen beleástad magad a témába :D
patrik és a tespsifejű azért vannak együtt mert a nő ragad rá szerintem és hát denisz óta tudjuk h a potyapi*a ha már ott van... :)
akkor hát nóri egy okoss fapi*a? :D nem csak okoskodik? :D

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: meztelen zuhanyzás is van már fent :-O
egyébként a fenti képen Lokkancs is jobban fest mint a Zédenben :D

Jó volt tegnap a jelmezes vízbeugrós játék, bár kicsit fantáziátlanok voltak, egyedül peti teljesítménye volt mókás.

mézescsók 2015.03.06. 08:45:55

@Banyus83: Ok. Nem kötözködtem.
@sixx: Kösz. az infót, nem tudtam, bár sejtettem valami hasonlót.
@bonifac: Nem mondod??? Akkor állítólag még gyümölcs is volt benne....

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.03.06. 08:48:19

A valóságban milyen hosszú egy Pandora? Gyanítom, hogy nem a legjobb részeket vágják be adásba...

csak mert 2015.03.06. 14:09:27

@fosch9: irónikusan okos nóri :DD

alsophila grahami 2015.03.06. 19:36:36

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: ja bocsánat, ezt benéztem, Naomi itt a helyi "há' igázáám váán, akkor is igázáám váán, ha nincs igázám!" xDDDD

alsophila grahami 2015.03.06. 19:38:47

@fosch9: xDD itt tematika van meg manupera ;) ez se rossz, de a ledegradál... meg az bócsmárol... okkal vagy okvetlenül... azokhoz semmi nem fogható! xDDDDDDD

2015.03.06. 20:10:23

@csak mert: értettem ám csak teszteltelek :DDD
@sui.generis: teljesen igazad van itt még gyerekcipőben van a szótár :D

2015.03.06. 20:16:08

@sui.generis: a kidiszkvalifikált ugye nem feledjük? :DD

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2015.03.13. 21:03:37

Es ha senki mas nem all Patrik es Milan moge? Kiesik 2 lany es 1 fiu?
süti beállítások módosítása