Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 7301-7304 - Bözsike, a sztárszakács

2015. március 05. 14:00 - julie0812

1.jpg

Feszkóval nyitunk, habzó szájú Atikám és nyúlmentő lánya veszekednek, Juli próbálja nyugtatni őket. Zita nem érti, hogy miért nem jó amit tett, hiszen a nyulak életéről van szó. Atikám nyugodtabb hangnemben próbálja elmagyarázni, hogy a lopás akkor is lopás és egyébként a nyulaknak meg mindegy, hogy megeszik vagy kisminkelik őket, utána úgyis mind a nyúl mennyországba jutnak.

2.jpg

Novák és Vilibá előre isznak a medve, azaz a vízszűrők bőrére, amikor beviharzik Gizi és gratulál Lacinak a frissen szerzett adósságához. Laci belekezd a szokásos magyarázkodásba, de Gizi totál kiborul. Neki már inkább esküvő sem kell. Vilibá győzködi Gizit, hogy Laci így mutatja ki a szeretetét. Gizi megbocsájt, minden happy újra.

3.jpg

Atikám átmegy Ágihoz és jól lecseszi, amiért adta Zita alá a lovat a nyulas témában. Ági leidiótázza a bátyót, kamaszkorukban vele is köcsög volt, amikor 12 évesen rá akart gyújtani, ő meg kikapta a kezéből a cigit. Zita közben Hannát próbálja rávenni, hogy írjon cikket szegény tapsifülesekről, de Hanna és Peti épp sietnek joghurtot kotyvasztani. Zita anyja is beállít újra, most már aztán tényleg hazaviszi a leányt, mert arról volt szó, hogy amint balhé lesz, költözik. Atikám nem is tiltakozik, a deal az deal, meg amúgy is, jobb lenne távol tartani Zitát Ágitól.

4.jpg

Miki nagyon szeretné, ha Timike is tudomás szerezne arról, hogy az apja jót cselekszik, vagyis önzetlenül segít Rucskai Úrnak, hogy lerendezze a dolgokat a feleségével, de trollt ez egyáltalán nem érdekli, hallani sem akar az apjáról. Miki és Zsófi ismét meglátogatják az öreget és Miklós gyönyörű monológot tart az igaz szerelemről és a családról, aminek hatására Zsófi azt hiszi, hogy Miki az ő zátonyra futott kapcsolatukat is rendbe akarja hozni. Erre aztán Zsófira máris rózsaszín köd borul, Krisztián meg mintha soha nem is lett volna.

5.jpg

Miklós átmegy Nórához Rucskai ügyben, elmondja neki, hogy meggyőzte az öreget arról, hogy nem semmizze ki a fiát, majd rátér a szerelmi vallomásra: nagyon megbánta, hogy elszúrta kettejük kapcsolatát, mert mindig is Nóra volt számára a Nagy Ő. Nóra meghatódik egy pillanatra, de aztán visszautasítja Mikit. De a Cár nem adja fel, harcolni fog szerelme kegyeiért.

6.jpg

Julinak nagyon nem tetszik, hogy Atikám milyen könnyen lemondott a lányáról, szerinte egy kis csínytevésért nem érdemelne Zita ekkora büntetést. Zita is maradna, de ebbe nincs beleszólása. Juli sajnálja Zitát, hogy búcsúbulit akar neki szervezni.

7.jpg

Hurrá, és elérkeztünk a fagyiverseny jeles napjához. Csodák csodájára mégsem az udvaron rendezik meg, sőt nem is a Rózsában, hanem egy cukrászdában. Bözsi mama ismét belőtte a sérót, Lucával és Alízzal karöltve megjelennek a versenyen, csakúgy mint Hanna és Peti. És itt van Ő, Fördős Zé, élvezettel kóstolgatja a fagyikat. Petiét nagyon megdicséri, de Bözsikéétől teljesen elájul, a többi statisztáé pedig nem érdekes. Zé próbálja megfejteni a titkos összetevőt, de Böske mama nem árulja el, csak majd ha ő nyer. Hát ő nyer. Peti meg duzzog és nekiáll felzabálni az összes jeges joghurtot.

8.jpg

Zsófi pedzegetni kezdi Mikinek, nem gondolja-e úgy, hogy túl hamar feladták a küzdelmet azért, hogy megmentsék a házasságukat. Miki szerint a kapcsolatuk csak egy közjáték volt, neki Nóra az igazi. Zsófi nagyot koppan, de valahogy nem tudom sajnálni. Még Nóra is beletörli a lábát Zsófikába, mert a kisboltban meghallja, hogy Tóbiás és Gizi arról beszélnek, hogy Zsófi még mindig odavan Mikiért. Nóra figyelmezteti Zsófit, hogy Miki vele akarja újra kezdeni, nehogy Zsófinak csalódnia kelljen. Zsófi megzuhan, csődtömegnek érzi magát.

9.jpg

Zé és a versenyt rendező magazin stábja fotózni jönnek Bözsi mamáékhoz, de alig hogy készül pár kép, amin Bözsike is rajta van, az öreglányt kiültetik a szélére és Alízról készítenek egy egész sorozatot. Na, lesz még ebből sértődés.

Címkék: barátok közt
5 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zsoofka 2015.03.05. 14:11:23

És mi volt a tiktokos összetevő? :)

julie0812 2015.03.05. 15:02:24

@mokamini: nem derült ki, mert copyright :)

hannamontanna 2015.03.05. 15:46:31

Azért Ági feje ne jöjjön elő álmomban. :-)
Nem tudom ki hogy van vele, de ezt a jeges joghurt témát is kezdem unni. Próbálják tuningolni a sztorit Vastag Csabával, Fördős Z.-vel, de azt hiszem ez nem segít a sorozaton. Ha maga Arnold Schwarcenmirci tartana Zsoltnak harci edzéseket, az se segítene.
süti beállítások módosítása