Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éden Hotel 3x06 - Ez nem triumvirátus, csak három hülyegyerek

2015. március 03. 08:15 - sixx

 screen_shot_2015-03-03_at_5_13_01.png

A múlt héten megtudtuk, hogy Gólem nem tud felolvasni, ill. betanult szöveget elmondani kamera előtt, hogy a hotelben BÁRMI megtörténhet, hogy az ivararány egy nehéz szó, a manipulálni meg pláne, de ha jól tematikázik az ember, akkor eléri, amit akar. Dominik szegény addig feszített és csücsörített felváltva (az agyi kapacitás nem tette lehetővé az egyidejű applikálást) hogy lecserélték Lokira, a hotel második, összetett mondatokban kommunikálni képes versenyzőjére.

Esős időben, sápadtpiros pólóban áll Gólem a hegytetőn, mögötte az erdő felett köd, eszméletlen lehet a környezet, de szerintem a fák között helyi nyelvművelők lapulnak, és szeretnék agyonverni Gólemet a természetellenes hangsúlyok és mesterkélt gesztusok miatt. Új játékos érkezik, mondja Gólem, és pont azokat a szavakat nyomja meg, amiket nem kellene, ehhez viszont tuti kell valami különleges képesség. (Órák száma: nulla) IvarNóri szarul aludt, mert Loki rámászott éjjel. A seggébe bújt, hogy pontosak legyünk, és Ivar hiba kérte, hogy még csak ruhában se izgassa az ánuszát, ez Lokiról úgy pergett le, mint Gólemről a magyar nyelv, és nem ment arrébb. Ez, kérem szépen TRAGÉDIA. Jó, én is ideges lennék, ha Ivar hozzám bújna, ezt azért hozzá kell tenni a dologhoz.

screen_shot_2015-03-03_at_5_22_05.png

Az ébresztéshez az AC/DC húzza a pinaalávalót a T.N.T.-vel, amire Péter, aki egyébként DJPjotr, léggitározik, bár elsőre úgy tűnt mintha a farkát morzsinkálná takarón keresztül. Az ölelésgate folytatódik, Ivar mondja Lokinak, hogy neki nem kell az ölelés, és baszki, ne bújjá’ hozzám, közben Naomi ott ül az ágyon és valami krémmel kenegeti magát szótlanul. Loki elnézést kér, és jó érzékkel eltereli a szót a kínos szituról, a Csubakka-védelmet még az mtva sajtóosztálya sem alkalmazza ilyen jól, hiszen bedobja, hogy Bence tegnap este üvöltve zokogott. Ivar és Naomi úgy ugrik rá a pletykára, mint gyöngytyúk a meleg takonyra, naaaaaaa neeeeee, meséjjé’. Összetört, seperc alatt, mondja Loki, és figyelmezteti a csajokat, hogy NEHOGY felhozzák Bencének, mert kínos lenne. Naomi szerint Loki nem semmi fazon, ha egy nap alatt ki tudta ezt hozni Bencéből. Ki mondta, hogy ő hozta ki???

screen_shot_2015-03-03_at_5_55_12.png

Loki kérésének megfelelően Naomi úgy 34 másodpercet várt is, míg Bencének azt nem mondja, hogy értékeli, mennyire érzelmes. Bence egy nagy törésről beszél az életében, és szerinte oké a a sírás, és Norbi, a nagy cimbi is ezt mondja, és akkor ez biztos igaz is. Naomi lepatkányozza Lokit, és aszongya, a rohadék meg ezzel visszaél. Hogy lehet visszaélni egy sírással, aminek 11 tanúja volt??? Naomi eheti projekje: kiejteni Lokit, akitől mindenkit a hideg ráz, és ezt szépen Bencének is elővezeti, az meg bólogat, jaja, úgy lesz. Ahogy jön egy új pali, Ivar ugrik, mondja Naomi, majd a riportban meg kijelenti, hogy azért szeretné, hogy Loki bent maradjon (WTF???), mert nagyon erős, taktikás pali. DJPjotr és Topolka reggel azon röhög, hogy a Dominik kiesése utáni bulin mindenki azt hitte, hogy nekik meglepetés volt ami történt, miközben ők kavarták a szart a háttérben. Egyelőre a felszínen az erővonalak úgy néznek ki, hogy Loki-DJPjotr-Topolka vs. mindenki más. Kicsivel később Topol az ölelésgate-et mondja Lokinak is, mert Ivar ezzel haknizza körbe a hotelt.

screen_shot_2015-03-03_at_6_00_47.png

Odalent Naomi egy másik világ küldötteként beszélget Norbival, aki nem abban az alternatív univerzumban él, mint ő. Naomi ugyanis Bencét megtörő Lokit vizionál, aki a füleit lobogtatva és vért köpve repül a nappaliban körbe-körbe, mint egy bazinagy, tetovált denevér.A héttérben Becks Adrival smárol, és még hátrébb, a bejárat felől közeledve Topol összeesik, és ájultan zúg le a lépcsőn. DJPjotr kiugrik a mödansziéból és rohan a földön heverő csajához, aztán rohannak a többiek is, jajistenem. Naomi tuti sírni fog, mert szereti ilyenkor magára irányítani a figyelmet. Topol megszédült, mert lement a vércukra, ennyi, legalábbis szerintem, de a trópusokon ezzel nem szabad viccelni, ezt tapasztalatból mondom, annyi kórság költözhet az emberbe, hogy az valami hihetetlen.

Topol egyre szarabbul néz ki, a szerkesztők meg úgy vannak vele, hogy inkább a kórház, mint a temető, és egy dzsippel beviszik valami falusi rendelőbe, amit meglátva én tuti jobban lennék, mint a pali a taligán a Gyalog galopp elején. Egy helyi erő segít a stábnak, illetve DJPjotr, aki olyan szerelmes ekkorra Topolba, mint az állat, és most van rá egy fogadásom, hogy ez lesz a veszte a műsorban később. Pjotr egyébként az aggodalmas kiskutyaszemek meregetésén és a mély sóhajtozáson túl nem sokat tud hozzátenni a dologhoz, de ahogy elnézem, az orvos sem, megméri Topol vérnyomását, vesz tőle vért, kap egy infúziót, és ennyi, lehet hazamenni, elájult, oszt annyi, van ez így. Topol nagyra értékeli, hogy Pjotr elment vele, this is the beginning of a wonderful friendship, akárki meglátja.

Odabent Botox most szembesül csak a DRÁMÁVAL, közben a Bennfentes zenéje megy, ez:

Topol szarul lett, magyarázza Ivar, aki a riportban hozzáteszi, hogy nem súlyos ez, na. A reggelizőasztal mellett is ez a téma, Bence speciel nem érti, miért kellett Pjotrnak elmennie Topollal, mire Botox kicsit felháborodva ránéz, mert te is eljönnél velem, oszt kalap, azért. Bence nem túl nagy meggyőződéssel mondja, hogy jaja, mennék, persze. Naominak gyomoridege van Topol miatt, mert ő olyan fajta, aki ilyenkor mindig ideges lesz, mármint ha egy trópusi hotelben héderezik és egy nő, akit hat napja ismer, elájul. Loki rámutat, hogy Naomi már megint olyan dolgok miatt aggódik, amikért tök felesleges.

- Valószínűleg az orvosok meg tudják menteni Apolka életét. (Loki)
- A félelem a legszarabb betegség a világon. (Naomi)

screen_shot_2015-03-03_at_6_25_47.png

Loki Adrinak kutyázza Ivart, baszki, ezzel nem lehet kommunkálni, mert csak néz, oszt kalap. Legyél olyan, mint az első nap, tanácsolja Adri, mert akkor istenként néztünk fel rád. Ez azért valahol nagyon elszomorító. Az egyértelműnek látszik, hogy az Ivar-Loki párosnak lőttek. Megjön Topol, a hős és Pjotr, és egy papagájjal beszélgetnek az ajtóban, Topol szerint a rosszullét azért volt jó, mert Pjotrral egymáshoz közel kerültek.

screen_shot_2015-03-03_at_6_40_07.png

Az emberi dolgok kibuknak. (Topolka)

Juanita felkontyolt hajjal hoz egy löevelet, amit Loki olvas fel, mint egyetlen olyan lakó, aki magabiztosan felismeri az összes betűt. Egy csaj és egy faszi közül lehet választani, akire szavaznak, bejön. Nézik a képeket, és a faszi mellett döntenek, mert csak, és nemcsak a nők, hanem a pasik is, mert ki akarják tenni Lokit, mármint a triumvirátus néven emlegetett brigád. Pjotr igyekszik menteni a helyzetet, de hiába, ketten Lokival nem elegek. A csajok indokai érthetők, nem akarnak újabb csajt, mert az őket veszélyezteti, Naomi meg aszongya, hogy fiút akar, MERT Norbinak nincs félnivalója, HA a srácnak nincs védettsége. Kicsit túlértékeled magad, hallod, HA van védettsége, NEM mögéd fog beállni, azt garantálom. A megbeszélés után Becks, Norbi meg Bence egyeztet: az új gyereknek meg kell mondani, hogy játssza el a dolgot Lokival, pénteken meg durr. Jó terv, kár, hogy mivel a kamerák mindent látnak, a szerkesztők meg nyakatokban lógó mikroporton keresztül mindent hallanak, így AKKOR KÖPNEK BELE A LEVESETEKBE, AMIKOR AKARNAK.

screen_shot_2015-03-03_at_6_51_21.png

Nórival nem is kell beszélni, nem lesz hülye.

Gólem felvezeti az új faszit, Milánt, aki ki van gyúrva, és amikor rémesen debilen vigyorog, a homlokán kidagad egy ér. Kis oltogatás (te mindig ekkora levegőt veszel?) után Gólem beereszti a hotelbe, ahol majd a lányok Milán reményei szerint egyből ráugranak. Good luck, bitch. Milánnak az alkarjára egy háromfogásos kínai menüt tetovált egy vicces kedvű haverja, de azt hazudta neki, hogy a jelek a családot, a sportot és a szerelmet jelentik. Milán futballista volt, ez sok mindent megmagyaráz, a kisfilmje maga a csoda, baszki, olajozott felsőtesttel rohan a tengerparton. 24 éves és személyi edző, egy természetes vagy spontán mozdulata nincsen, a kedvencem az, amikor a naplementében állva egy követ emelget a habokban, majd úgy bassza bele az óceánba, mintha ez lenne a legtermészetesebb dolog a világon. Nyerni jött a hotelbe, illetve azért, hogy a fejére vizet locsoljon teátrális mozdulattal.

Na, bemegy. Mivel foglalkozol? Személyi edző vagyok. Ez is az? - kérdez vissza Ivar. Pjotr szerint Milán szellemi képességei korlátoltak, a csajok viszont nedves bugyival ülnek a nappaliban, és nem az eszével foglalkoznak, kivéve Botoxot, aki pont olyan lefittyedő ajkakkal bámulja, mint minden mást. Játszanak egyet, Milánnak kell kitalálnia, ki kivel van. Beckset menten Adri mögé állítja, Pjotr mehet Topol mögé, ügyes megfigyelő, vagy csak látta a képeket a szobákban. Megszólal valami partihimnusz, montázst kapunk, jól van. Van beszélgetés is, a téma Milán, jóhogy, Loki viszont inkább szarni megy. (Ő mondta!) Becks és Norbi elkezdi Milán gyúrását, Lokit nem szeretjük, mi vagyunk a királyok itten, azt csináld, amit mi mondunk oszt kész.

screen_shot_2015-03-03_at_7_13_56.png

Naominak szülinapja van ezért latin buli lesz, amihez fel kell öltözni latinnak és latinának, de közben Adri és Becks kicsit összerúgja a korcsolyát, Beck ugyanis észleli, hogy Adrinak azért begyönnek Milán izmai, Milán radarja meg egyből rácuppan a barna csajra, és ez nem jó. Adri üvölt és csípőre teszi a kezét, Becks röhög és szarik rá, de megjegyzi, hogy nagyon egyszerű a képlet: ha jön egy új arc és kedves vagy vele, lehet mögéd áll, és ha van neki védettsége, meg vagy baszva. Ezen elvitáznak egy sort, ami minket annyira nem érdekel, az inkább, hogy Becks hajsütővassal teszi rendbe a haját. A felöltözés végén a faszik és pár csaj is kap rajzolt bajuszt, táncolás van, Ivar szereti a latin zenét és a táncikálást, de most inkább beszélgetett. Becks és Norbi is ezt csinálja, és Milánnak már harmadjára mondják, hogy Ivar mögé kell állnia. Mondtam már hogy Ivar lett az ÉH3 Alíza?

Pjotr viszont ellentámadást akar indítani, és nem akarja hagyni, hogy Lokit kitegyék, Milán viszont már el is rendezi közben a dolgot Ivarral, aki belemegy a dologba, vigyük végig, oszt kész. Mert:

Az esztétikai szépség iránti vágyam imponált.

PÓLÓRA!!!!

Pjotr és Loki áttekinti a lehetőségeket, a számuk nulla, Loki meg van baszva egyelőre, úgy meg pláne, hogy a szingliszobában az ágyon kurvaként heverő Naomi, Ivar és Milán tovább kokettál, Loki le lesz patkányozva, Naomi meg aszongya, hogy

screen_shot_2015-03-03_at_7_31_01.png

Ha megtaláljátok a közös hangsúlyt, nem bánom, áldásom rátok.

Mintha ő lenne a pék faszán a stanicli, baszki. A riportban cuki, jófej, gátlástalan pasinak tartja Milánt, majd a szobában a fejét simogatja, amitől engem kiráz a hideg. Attól meg pláne, hogy az Ivarszobában Loki elmeséli a párjának, hogy a trió elkezdte kicsinálni, Ivar meg úgy tesz, mint aki erről semmit nem tud. Honnan veszed?

Ezekkel a fülekkel mit nem hallok meg?

Loki szerint a triumvirátus három hülyegyerek, akik egymásra találtak, mert a barmok vonzzák egymást. Bence a vezérbika, mondja Loki Ivarnak, aki végszavazik neki, és a riportban gyenge kisfiúnak nevezi Bencét. Milán bemegy hozzájuk, és Loki nem szarakodik, nekiáll az újfiúnak, igaz azt mondták, hogy állj be Ivar mögé, igaz? Igaz. És most jön a legfurább dolog az Éden Hotelek történetében, Becks és Bence bemegy Norbi szobájába, hogy ott aludjanak, hárman. Ha ez nem szerkesztői utasítás volt, akkor semmi. Milánnak közben zsong a feje, mert nagyon sok az infó, és nem tudja feldolgozni. Loki igyeszik a trió ellen hangolni az újoncot, de csak óvatosan, mert ő nem fog erőszakoskodni, mint "az a három proli". Ivarnak azt mondja lefekvés előtt, hogy megbízik benne, és megy neki eggyel, így nem fogja átbaszni.

screen_shot_2015-03-03_at_7_35_16.png

A nap kérdése:

Címkék: éden hotel
640 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2015.03.03. 22:11:42

ivar nem tudja mikor volt az újkor csak úgy ugrál az időben pár ezer évet

,, 2015.03.03. 22:12:14

@fosch9: @nathalie: vki írta rá h imádkozó sáska, azon nagyon röhögtem:)

mercsi 2015.03.03. 22:12:27

@nathalie: elég "érdekes" volt az a jelenet, kicsit felforrt a levegő a két srác között...

2015.03.03. 22:13:40

@tomfree: áh, így már értem
mondjuk jó lenne a lányok között is lenne szórás mert ez az 5 pubi nagyon unalmas és buta
egy jó kis pókmajom jöhetne

tomfree 2015.03.03. 22:13:41

@fosch9: amúgy annyira banális, ahogy a párocskát tartják, sőt adják a lovat alájuk: közös romantika a tengernél satöbbi, majd amikor csúcsra van járatva a sztori, szétcsapják őket. Na az dráma lesz Adrikának.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.03.03. 22:14:22

@furmintszaraz: a nagy, magas, hyes csávó, Éden Ádám örcsibarcsija :D

tomfree 2015.03.03. 22:14:44

@fosch9: igen, jó lenne várfrissítés, mondjuk egy védettséggel érkező nő. Vagy mindjárt kettő. Be lennének szarva mint az állat.

vastyúk is .. 2015.03.03. 22:15:05

@fosch9: A Játszótárs, a Playmate Mariann. Akármennyire igyekszem, mindig az orrnyílásait figyelem. Odavonzza a tekintetem. Tudom, gonosz vagyok

tomfree 2015.03.03. 22:15:25

@fosch9: akarom mondani vérfrissítés :-)

DerültÉgből/tintával írok/ 2015.03.03. 22:15:39

@vastyúk is ..: Huhhh :D Te már nagyon vágod!:) Őket :D Most még szóda,de töményedni fog/VV döntőt már nem bírtuk józanul/ :D
@nathalie: és rögtön utána átslisszant az újkorra :D

2015.03.03. 22:16:03

@tomfree: ez az adri - bencsik adrienn, neki nem annak az énekesnőnek bencsik tamara a testvére? fura nagy alteste van meg ahogy ragad patrikra fura

2015.03.03. 22:17:43

@tomfree: lehetőleg védettséggel
mondjuk simán beküldenék egy lányt és egy fiút is védettséggel akkor lenne kavarodás és zavar a készülékekben :D
@vastyúk is ..: jáháj értem majd megfigyelem

DerültÉgből/tintával írok/ 2015.03.03. 22:18:31

@Krétagarbó: Szia:))) Szerintem is,csak még VV-re jár az agyam :) Az pedig külön értékelendő,hogy nem 10-kor kezdődik :)

Mók_Ica 2015.03.03. 22:20:11

@fosch9: azt nem tudom, hogy rokonok-e, de ez az adri lányka is indult tehetség-kutatóban.... csillag születik... x faktor.... csak kipotyogott.... most itt próbál szerencsét :))

BarBwire 2015.03.03. 22:20:48

@DerültÉgből/tintával írok/: persze, de aztán három órán keresztül lehet nézni! Jobb mint a VV!

tomfree 2015.03.03. 22:21:33

@fosch9: a fene tudja. Ennyire nem ástam bele magam. Mondjuk nem értem ezeket a gyerekeket: a srácok megbeszélik 7 nap ismeretség után, hogy adnak egymásnak a nyereményből (milliókról beszélünk), Adri fullba nyomja a szerelmest, hogy megtalálta akit keresett meg hasonló kreténséget 7 nap után. Őt már nem is a játék érdekli, hanem a szerelme. Remélem megszivatják a szerelmespárt a szerkesztők.

furmintszaraz 2015.03.03. 22:21:44

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: Aha, nem náluk volt az, hogy ott is kiment a csóka (Ádám?) a másik helyett? Emlékszem, hogy az a játékos volt a (mérföldekkel) rokonszenvesebb, aki "feláldozta" magát, sajnáltam is.

vastyúk is .. 2015.03.03. 22:21:46

@DerültÉgből/tintával írok/: hát a töményedésnek lehet szurkolni, de jobb, ha az ember a kezei ügyében tartja a szódát. :D

@fosch9: ááá hagyd, valszeg csak az én fixációm :D

DerültÉgből/tintával írok/ 2015.03.03. 22:21:55

Nekem azért az nagyon furcsa,hogy Norbi csak úgy feltett kézzel kisétált.

BarBwire 2015.03.03. 22:22:22

@tomfree: Adri nagyon alacsonyra tette a mércét.

Kosztarika 2015.03.03. 22:23:41

@DerültÉgből/tintával írok/: szia :)
Már most többet írok, mint kellene.. tehát nézem. :D Remélem lesz még izgalmasabb is, de látom benne a lehetőséget :D
A földönkívüliek, sellők, vámpírok már fenn vannak a spalettán. Naomit Dórival kellene összehozni.
A pupillája függőleges lett, néha már a pikkelyeket is látom, akárcsak Dennis-en.
Loki egy barom, biztos volt az ősei között nyúl , vagy denevér - ekkora fülekkel.
Pjotr Vaszilijevics Gyerjabint bírom. Bencét és Nórit nem.
Egyelőre ennyi. :)

ijevics

tomfree 2015.03.03. 22:24:03

@fosch9: azok után hogy a DJ is elkezdte fullba nyomni a hősszerelmest ma, egyedül a Loki maradt benn akinek van esze.

DerültÉgből/tintával írok/ 2015.03.03. 22:25:11

@BarBwire: Igaz :) Én is itt ragadtam a végéig mindig,mert féltem,hogy lemaradok valami infóról és nem leszek majd elég objektív :D Mondjuk,nem tudom,hogy mit veszítenék akkor ?! Az égvilágon semmit:D Szóval alakul :))

tomfree 2015.03.03. 22:25:19

@BarBwire: hagyjad, szerelmes.
@DerültÉgből/tintával írok/: tudod, barátok. 7 nap után.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.03.03. 22:26:57

@furmintszaraz: dede, az volt az. Sokat nem ért vele. Bár azt hiszem, h kaptak a nyereményből.

furmintszaraz 2015.03.03. 22:27:42

@fosch9: Szerintem csak névrokonság, Tamaráról emlékszem, hogy vajdasági volt, Adrienn nem úgy tűnik.

Kosztarika 2015.03.03. 22:28:10

@BarBwire: Tényleg jön a tavasz, fészket raktak a madarak Cintia fején :D

DerültÉgből/tintával írok/ 2015.03.03. 22:28:28

@vastyúk is ..: Jobb mintha a mödanszét :DDD
@Kosztarika: "Loki egy barom, biztos volt az ősei között nyúl , vagy denevér" Ezen kifeküdtem :DD Naomi is nagy forma.Mintha mindig alfában volna :D

2015.03.03. 22:29:04

ivarka nagyon kis szerencsétlen

@tomfree: nem is tudom ki írta (azt is te? :D ) hogy peti kezd belezúgni apolba én annyira nem láttam inkább csak azt h a nőt próbálja édesgetni de lehet h jobban látja aki írta

@Kosztarika: már mitől lenne barom loki? mert más mint a nyálas egyformák? felszaladt a szemöldököm

@Mók_Ica: sztem esélyes

BarBwire 2015.03.03. 22:29:36

@Kosztarika: Én madár helyébe nem költöznék oda...

Mók_Ica 2015.03.03. 22:29:44

ez a naomi olyan furán - mimika nélkül - beszél.... mintha mindig be lenne nyomva.... a tekintete kifejezéstelen..... pffff

2015.03.03. 22:30:57

@furmintszaraz: ha rokon lenne úgyis kiderülne
@tomfree: sztem is nagyon gáz a szerelmi szál is meg az adok a pénzből is - már miért kéne adni? meg a hatalmas öribariságok - nagyon hamar elveszítették a realitásérzéküket

furmintszaraz 2015.03.03. 22:31:34

@tomfree: Ez biztos? Nem az van, hogy Péter csak Apolkának nyomja a szerelmes-féltő szerepet? A riportban sosem mondott ilyesmit :D

Kosztarika 2015.03.03. 22:31:45

@BarBwire: Nekem tetszett. A könyv. A film nem.

2015.03.03. 22:32:10

@Mók_Ica: meghasonult nagyon szegény
Lokit háta mögött kutyázza a riportban meg örül h nem kellett könyörögnie azért h mögé álljon. Nem normi.

DerültÉgből/tintával írok/ 2015.03.03. 22:32:29

@tomfree: Értem én az idő relativitását (nem Newton-i,hanem ÉH alapon):D de ezért elutazni is kár volt.Egy picit azért kérethette volna magát...

2015.03.03. 22:33:48

@furmintszaraz: én is így látom petit
@vastyúk is ..: megnéztem tényleg nagy

Mók_Ica 2015.03.03. 22:35:05

wazzze.... adri imádja, hogy patrik mindig piaszagú..... fincsi lehet (nem... broáf)

DerültÉgből/tintával írok/ 2015.03.03. 22:35:36

Jól látom,hogy ez a 18+ ugyanaz,mint a korábbi csak kitakarás nélkül? :) mert akkor spórolnék az idővel legközelebb :)

2015.03.03. 22:37:49

@Mók_Ica: toszigáld át a konténereket :) segítek

BarBwire 2015.03.03. 22:38:32

Komment társaim! Már majdnem elaludtam, inkább el csicskálni, köszi a váalszokat. MEgyek bekómázom. Holnap elolvaslak benneteket.

Mók_Ica 2015.03.03. 22:39:34

@fosch9: köszi, itt is hasznát vesszük :)))

@Krétagarbó: jó éjt :)

Kosztarika 2015.03.03. 22:43:15

@fosch9: nyugi, bubi, nálam a barom -itt - pozitív jelző :D :D

2015.03.03. 22:43:39

@BarBwire: jó éjt, holnap jöjjünk kezdésre :)
@Mók_Ica: esélyes :D ha cintit látom azonnal

2015.03.03. 22:44:48

@Kosztarika: már épp gondolkoztam a visszavágáson, hogy végre egy karakter aki nem a sorminta szerinti... :DD és a faroktetkója :-O

Mók_Ica 2015.03.03. 22:45:10

@fosch9: pamela viszont egész jó :) cintit én sem bírom.....

2015.03.03. 22:46:31

@Mók_Ica: én is bírom pamelát

akarunk szavazni, hogy a párok közül ki fog dugni a (majdnem azt mondtam vellában) hotelben?

Kosztarika 2015.03.03. 22:48:02

@fosch9: utólag rájöttem, hogy magyarázat kellett volna a "barom" mellé. Csak már olyan családias a hangulat és elfelejtettem. Az itthoniak tudják, hogy nálam mit jelent. :)

2015.03.03. 22:48:22

az is furcsa volt ahogy adri mondta h milán beleillik a csapatba

ez nem csapat ember

Mók_Ica 2015.03.03. 22:48:52

@fosch9: hát patrik és adri már dugtak vagy legalábbis maszatoltak vmit.....

na, itt is kinyílt a káromkodás-láda..... még csicskaghecchi nincs, "csak" bazdmeg.....meg kurva....

2015.03.03. 22:49:34

@Kosztarika: nah lassan akkor megtanulom
csodálkoztam is délelőtt szoktak lenni a loki kutyázók :D (eszembe jutott h koncsi is mindig nappal rombolt) :D

2015.03.03. 22:50:44

@Mók_Ica: sztem ők fognak is még
de sztem petiék is ez egyre jobban úgy tűnik

2015.03.03. 22:53:52

jaj ismétlik a vállrapuszit azon lehidaltam

tomfree 2015.03.03. 22:54:23

@furmintszaraz: szerintem csak nem vágják be a szerkesztők, hogy a riportban is tolja a szerelmet. Nem hiszem, hogy taktikából nyomná a szerelmest a DJ. A csaj nem is bírja a nyomulást, annak meg van annyi esze azért, hogy ezt tudja.
@DerültÉgből/tintával írok/: éppen kérethette volna magát az biztos. Odament, ott volt 7 napig, öribari oszt hazamegy simán, se pénz, se posztó, de van egy öribari, aki a legjobb esetben benn lesz még 60-70-80 napig. Két hét és elfelejti az öribarit a két jómadár.
@fosch9: volt ezeknek realitásérzéke???? Túl sokat képzelsz róluk szerintem. :-) Mondjuk az látszik, hogy a valós életben totál buborékban élnek ezek az emberek. Az egyetlen kivétel ez a Loki esetleg.

DerültÉgből/tintával írok/ 2015.03.03. 22:55:35

@fosch9: Kétszer is meggondolom,mit írjak Lokiról,mert azonnal kardot rántasz :)))))) és kidurrantod a bubimat :DDD
@Kosztarika:Nálam "itthon" volt a bejegyzésed :D
@Mók_Ica: Kicsit lassabban nyílnak a "szóvirágok" az édeni környezetben :D

2015.03.03. 22:57:07

@tomfree: jó persze a saját világomban gondolkodom, nem az övékében :D
De persze ők a tipikus élünk bele a mába és a semmibe típusú emberek sztem nagyjából mind.
Lokiban az tetszik, hogy 1. más mint az egyformák, 2. látszik, hogy van magához való esze amit az életben szerzett tapasztalatokból gyűjtött, nem egy elveszett gyerek

Mók_Ica 2015.03.03. 22:58:15

ezek a fiúk egyre sírósabbak.....újabban több a férfikönny, mint a női..... ölelgetés, puszilgatás.... hmmmmmmm

Veder1 2015.03.03. 22:58:31

Nekem az volt a furcsa, hogy az egyedüli aki rögtön levágta a három fiú megy ki de csak kettő jön vissza szitut az botoxlady volt. Nem is olyan buta a csaj.

2015.03.03. 22:58:43

@DerültÉgből/tintával írok/: jaj dehogy :D nem zavar ki kit kedvel csak gondoltam rákérdezek az okára :D

Úgy tűnik marianna sem olyan hülye mint gondolnám első blikkre.

DerültÉgből/tintával írok/ 2015.03.03. 22:59:33

@tomfree: Így van. Pedig itt kint nem tűnt olyan butának,hogy ne tudná,hogy a lovagkornak vége :D Ráadásul,mielőtt megtudták,hogy dönteniük kell,ő mondta a "látható összeget" és Bence volt,aki a barátságot promózta jobban .. :) Csavart sejtek :)

2015.03.03. 22:59:58

@Mók_Ica: a vállrapuszi nálam eddig mindent vitt
@Vödör: ekg
@DerültÉgből/tintával írok/: el is nevettem magam h ilyen harciasnak tűnök :D

2015.03.03. 23:00:46

Norbi egyébként hamar lemondott vagy húsz milláról. Még csak nem is kő-papír-ollóztak.

2015.03.03. 23:02:16

ez egy játék - is elhangzott már igen sokszor

tomfree 2015.03.03. 23:06:54

@fosch9: "De persze ők a tipikus élünk bele a mába és a semmibe típusú emberek sztem nagyjából mind. "
Ezt nem tudtam volna találóbban írni. Mondjuk lehet rajtuk van a mai húszas generáció hatása, de ez max felerősíti azt az "én vagyok a kigyúrt faszagyerek/kurvajónő" érzést, amiből ezek megpróbálnak élni odakinn. Közben az egyik elment aktmodellnek mert nem volt pénze, a másik a rendőriskolát is abbahagyta. Megnézném ezeket a gyerekeket később odakinn mire jutottak.
Loki: a srác egy átlagos figura külsőre, van neki valamije ami a többinek nincs: némi élettapasztalat. Melyik agyhalott vallaná be, hogy raktáros? Egyik sem. Melyiknek nem lenne büdös egy raktárban melózni?Mindegyiknek az lenne, kivéve Lokit. Mindegyik: modell, személyi edző, életművész,DJ meg hasonló munkanélküli, élősködő léhűtő ember (tisztelet a kivételnek). Nem tudom, hogy ez a Loki milyen odakinn, meg milyen lenne odabenn értelmesebb emberek között, de ebben a villában fölöttük van agyilag.

DerültÉgből/tintával írok/ 2015.03.03. 23:06:59

@Vödör: Ez megfordult az én fejemben is :) de átugrottam rajta,mert kissé előítéletes vagyok úgy látszik a botox-ra :D
@fosch9: Jó áll neked a harcias is :D

tomfree 2015.03.03. 23:10:23

@fosch9: egyébként nem tudom mi lett volna, ha nem tudnak/akarnak dönteni ki menjen. Akkor mi történik? Dönt a Berki? Vagy a Milán? Vagy mi van ilyenkor?

tomfree 2015.03.03. 23:12:46

@DerültÉgből/tintával írok/: nem annyira hülye a srác, csak hisz a mesékben még és jószívű. Legyen korrekt az életben, álljon ki egy barátért igen is, de ne szakadjunk már el attól, hogy lemond egy esetleges 20 millióról egy 7 napja ismert emberért aki azt hiszi, hogy a barátja.

2015.03.03. 23:13:47

@tomfree: nagyon jó, minden tetszik amit írtál :D
a pasik még jól is néznek ki de a lányok sztem messze vannak a kurvajónő kategóriától, ennél azért voltak jobb csajok az előző szériákban (és a valóságsókban úgy általában)
ugyanakkor tényleg azokat szedték össze, akik az úgymond szép emberek, hisz egy szép helyszínen nehogy már sebhelyes arcú gyógyegerek párosodását kövessük figyelemmel, az mégsem eladható
amikor a sajtótájékoztatóról tudosított sixx, elmondták a kreatívok v producerek, h lesznek az édenben nem megszokott karakterek is azonnal az futott át a fejemen, hogy ugyan értelmes játékos már volt de külsőre nem a trendi típus még nem - és akkor jött Loki, kimeríti a nem odaillő fogalmát, bár nekem pl bejön ez a laza szétvarrt karaktere is - amit írsz, hogy melyik vállalta volna még be, hogy raktáros, egyik sem - teljesen egyetértek, holott ő mindenféle munkával amiben kipróbálta magát legalább megpróbálta magát eltartani, ami ezekről a személyi edző senkiházikról nem biztos, hogy elmondható

a lányokat nem is tudom, hogy ki micsoda - indultak ketten énekverseny sóban, egy kozmetikus, egy szilikon és egy albínó kitudjami - tipikusan olyan arc mind, aki majd elvárja, hogy a kiszemelt személyi edző eltartsa merthát na

@DerültÉgből/tintával írok/: is? és mi még mi még? :D

2015.03.03. 23:15:31

@tomfree: ezért írtam a kő-papír-ollót
ha én vagyok ilyen helyzetben minimum ragaszkodom valami korrekt döntésben (sorverseny nehézkes lett volna, így marad a fej vagy írás)
de tuti nem mondtam volna egy ismeretlennek hogy maradjál te bent BARÁTOM majd én hazahúzok a p.ba Hungary-ba zabot hegyezni

DerültÉgből/tintával írok/ 2015.03.03. 23:17:04

@tomfree: Nyilván.Emberileg ez becsülendő, csak ebben a szituációban nem életszerű.Még akkor is jobban el tudnám fogadni,ha a döntése előtt látok egy két oldalú érvelést, hogy ki és miért...Így azonban nekem kissé furcsa :)

2015.03.03. 23:18:48

@DerültÉgből/tintával írok/: áháháháháháháhá de csak ha vagy három sor már fel van ragasztva és felette kiüt a fehér ragasztó :D

DerültÉgből/tintával írok/ 2015.03.03. 23:20:29

@fosch9: csakis :DD és befigyel a strassz is :DDDD

Megyek.Jó éjt nektek! :)

2015.03.03. 23:31:35

@DerültÉgből/tintával írok/: profi vagy tanulok tőled :)

én is megyek, jó éjt :)

tomfree 2015.03.03. 23:33:35

@fosch9: A csajok nem nagy eresztések ez tény. Sokkal jobbakat vártam eddig. Alakra viszont rendben vannak nagyjából, Apolka szép arcú, a Mariann meg kimondottan jócsajnak számít idekinn, mondjuk van is benne pénz, hogy így nézzen ki (nem véletlen a Botox beceneve). Az egyik kozmetikus, a másik gyógymasszőr (wtf? Az tudod milyen kemény meló milyen szar pénzért? Ez a 40 kg-os kislány Naomi fizikailag képtelen erre szerintem). A Mariann, de szerintem Adrika se dolgozott életében egy percet sem még, de ha mégis bocs. Csak pont a Botoxnak volt rendőrségi ügye amikor ment az M7-esen valami kölcsön BMW-vel ezerrel és a bömbölő zene miatt nem vágta le, hogy őt üldözik a rendőrök 50 km-en keresztül. Őt nem a személyi edző tartja el.
A srácok: a falra mászok attól, hogy személyi edző. Jártam terembe évekig, de az hogy valaki komoly személyi edző legyen, ahhoz nagyon komoly egészségügyi ismeretek, anatómiai ismeretek stb kellenek. Mit javasol ha megkeresi valaki műtét, baleset után, melyik izomcsoportot és hogy terheljen? Azért mert valaki szétgyúrja magát, nem lesz személyi edző. Hány ilyet láttam pedig, személyi edző, de amikor megkérdezel tőle valamit fogalma sincs róla. Remélem a benti srácok tényleg komoly emberek (haha, Bence aki tajtrészeg minden este), de ha halljuk, hogy a srác abbahagyott egy rendőrszakközepet(Milán személyi edző még ugye), akkor egy sokkal nehezebb anatómiai vizsgát elvégzett vajon? Bocs, ha tévedek. Az nem komoly edzőség ha el tudja mondani hogy emeld a súlyt hogy nagy karod legyen. Az már komolyabb, ha azt tudja hogy emeld, hogy ne legyen sérved, vagy ami igazán az ha elmondja egy sérvesnek hogy emeljen hogy ne legyen többet sérve. Na ennyit erről.
Loki legalább korrekt. Raktáros meg mit tudom én még mi volt, nem vetít és tutira nem tartja el senki.
A kedvencem a kiesett gyerek a Dominik volt. Az anyja egy híres negyvenes modell volt, a srác meg életművész. Azon behaltam, mármint a megnevezésen. wtf?

Kosztarika 2015.03.03. 23:47:54

@fosch9: Mivel - amennyit eddig leszűrtem az első (nekem) ÉH-ból és az általatok elmondottakból - mindig van csavar, lehet, hogy Norbi is arra számított, hogy a szerkesztők "jutalmazzák" a lovagiasságát és őt fogják benn tartani. Vagy csak nekem fordult meg ez a fejemben?

Bujumburi 2015.03.04. 00:17:54

@tomfree: Dominik később azt nyilatkozta, hogy tanul valahol.. a realitys csajok nagy része meg hostess általában ilyen-olyan rendezvényeken, Adriról raktak ki képet, ahol a Soundon vagy a Volton csapolt asszem. Ha belegondolsz azért egy "átlag" munkahelyről kvázi képtelenség egy ilyen játékba elmenni, szóval nem egyszerű nekik se megbízható, éppen "ráérő" embert találni, még ha esetleg kapnak valami jelképes 100 ezret havi fizu gyanánt meg utaznak egy nagyot. Itt mondjuk szerintem a modell csaj Mariannak és a majd későbbiekben érkező pornós csajnak tuti valami bővebb felárat fizettek a mutatványért.

Bujumburi 2015.03.04. 00:19:29

@tomfree: ja, Naomiról írták valahol, hogy a jehova apuka kitagadta 16 évesen, így most épp erotikus masszázzsal keresi a betevőt, nem a hagyományos értelembe vett szakember. :)

Onereality 2015.03.04. 03:05:26

Vagtatok Bence es Naomi mogott, a sarokban a hokedlin?
Ott ult VV Robin!
Meg csak 1 hete van bent, egyelore kivar es megfigyel!

2015.03.04. 06:39:00

@Kosztarika: nem tudom ők éh-szűzek-e, ha már látott éh-t Norbi, lehet, hogy gondolt erre, de talán még annyira a játék korai szakaszában vannak, hogy nekem ez nem futott át a fejemen
@tomfree: jaja mariann magát tartja el ki tudja miből becsületes dolgozó embert (nőt) még nem láttam így átalakítva egy konyhalányi fizetésből csak mellékes megjegyzésként írom, sőt gizi néni a sarki kisboltból sem tud félretenni plasztikaira :)
a srácok meg azok a fajta személyi edzők akitől óvják az embert, hogy mindenféle papír nélküli edzőt ne fogadjunk fel mert (és itt érvénybe lép amiket írtál róluk)
Bence aki minden este tajtrészeg nálam a leggázabb, még Patrik a focista is jobban ad a látszatra pia terén.
Loki egy családi vállalkozás tagja amellett szerintem elment szerencsét próbálni kipróbálgatni magát mindenféle állásban, közte külföldön animátorként is úgy emlékszem olvastam ilyet róla.
@Bujumburi: Dominik - ő Ambrus Mercédez fia, akiről szintén azt írták pornós, nos, anyu nehezen megkeresett kenyerén élő életművész a kicsi Doiminik? :D
pornós lányt nem olvastam de elhiszem, tipikus idevaló kaszting

2015.03.04. 06:40:46

@Bujumburi: mert mosogatni mindenkinek büdös :D

2015.03.04. 07:05:20

@fosch9: természetesen az életművészekre gondolok

Bujumburi 2015.03.04. 07:11:59

@fosch9: Baukó Éva volt lakótársa lesz majd az a csaj :D

tomfree 2015.03.04. 07:58:15

@Bujumburi: "Ha belegondolsz azért egy "átlag" munkahelyről kvázi képtelenség egy ilyen játékba elmenni" ez tény, egy átlag magyar munkahely nem enged el senkit hetekre-hónapokra, főleg nem Costa-Rica-ra.

@fosch9: "mariann magát tartja el ki tudja miből" -hagyjuk ezt. :-) Őt eltartja valaki vagy valakik. Végül is az ő dolga, neki kell tükörbe néznie, mit miért vállal be, nem lehet rá haragudni ezért.
Egyébként neki szerintem nem fizetnek semmi felárat. Neki ez a műsor egy befektetés a jövőjébe, hiszen ismert lesz, megismerhet a médián keresztül más potenciális embereket, felmegy a hostess ázsiója anyagilag a munkaerőpiacán stb (rossz aki rosszra gondol :-). Ettől függetlenül nem nagyon gáz a csaj a műsorban, az egyik legvállalhatóbb női figura a sok agyhalott között.

tomfree 2015.03.04. 08:01:08

@Bujumburi: Naomi meg az erotikus masszázsról nem hallottam eddig. A Jehovás apukáról sem.

Krétagarbó 2015.03.04. 08:24:37

@Banyus83: én pont Mátéból nem néztem ki, hogy nem dobja el a végén a gömböt...

Laura Ingalls 2015.03.04. 11:14:58

@Krétagarbó: Igen, meg a papagájt a kapuban, meg az összes dísznövényt... :)
Nem bánom, hogy kiesett, nem volt szórakoztató szerintem.

mézescsók 2015.03.04. 14:22:42

@kamilla123: Bocs, hogy csak most reagálok rá, de nagyon el voltam havazva és napokig nem is néztem a hv. felé. Nagyon egyetértek azzal, amit Lokiról írtál, kicsit én is értetlenül nézem, hogy mi a fenét esznek rajta, de meglátjuk. Mindenesetre eddig nem látom akkora fazonnak, hogy így kelljen ajnározni. Azt már csak zárójelben jegyzem meg, hogy nagyon az elején vagyunk, jöhet még olyan karakter, aki simán lemossa a pályáról.
És igen Apolka... szintén értetlenül állok előtte. A külseje jó átlagos és ezzel nincs is semmi bajom, nem lehet mindenki modellalkat (mondjuk a képen, amikor jöttek vissza a helyi rendelőből a párjával, eléggé tenyerestalpasnak látszott, de ez sem baj). Vonzó lehetne még az esze, de hát abból sem sokat mutatott fel eddig. Bár lehet, hogy ez a legfőbb erénye. Talán jól áll neki a távolság meg a csönd.
@Banyus83: Lehet, hogy pár év múlva párás szemmel emlékszünk az ÉH3-ra!!!!!
@Bujumburi: Van egy olyan verzióm, hogy Peti nem is olyan nagyon akar a triumvirátus tagja lenni. Többnek tartja magát annál.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.04. 17:29:57

Most olvasom, hogy Berki 30 milát kap ezért a "munkáért". Minden irigység nélkül mondom, hogy valami nagyon nincs rendben ebben a világban.
süti beállítások módosítása