Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éden Hotel 3x06 - Ez nem triumvirátus, csak három hülyegyerek

2015. március 03. 08:15 - sixx

 screen_shot_2015-03-03_at_5_13_01.png

A múlt héten megtudtuk, hogy Gólem nem tud felolvasni, ill. betanult szöveget elmondani kamera előtt, hogy a hotelben BÁRMI megtörténhet, hogy az ivararány egy nehéz szó, a manipulálni meg pláne, de ha jól tematikázik az ember, akkor eléri, amit akar. Dominik szegény addig feszített és csücsörített felváltva (az agyi kapacitás nem tette lehetővé az egyidejű applikálást) hogy lecserélték Lokira, a hotel második, összetett mondatokban kommunikálni képes versenyzőjére.

Esős időben, sápadtpiros pólóban áll Gólem a hegytetőn, mögötte az erdő felett köd, eszméletlen lehet a környezet, de szerintem a fák között helyi nyelvművelők lapulnak, és szeretnék agyonverni Gólemet a természetellenes hangsúlyok és mesterkélt gesztusok miatt. Új játékos érkezik, mondja Gólem, és pont azokat a szavakat nyomja meg, amiket nem kellene, ehhez viszont tuti kell valami különleges képesség. (Órák száma: nulla) IvarNóri szarul aludt, mert Loki rámászott éjjel. A seggébe bújt, hogy pontosak legyünk, és Ivar hiba kérte, hogy még csak ruhában se izgassa az ánuszát, ez Lokiról úgy pergett le, mint Gólemről a magyar nyelv, és nem ment arrébb. Ez, kérem szépen TRAGÉDIA. Jó, én is ideges lennék, ha Ivar hozzám bújna, ezt azért hozzá kell tenni a dologhoz.

screen_shot_2015-03-03_at_5_22_05.png

Az ébresztéshez az AC/DC húzza a pinaalávalót a T.N.T.-vel, amire Péter, aki egyébként DJPjotr, léggitározik, bár elsőre úgy tűnt mintha a farkát morzsinkálná takarón keresztül. Az ölelésgate folytatódik, Ivar mondja Lokinak, hogy neki nem kell az ölelés, és baszki, ne bújjá’ hozzám, közben Naomi ott ül az ágyon és valami krémmel kenegeti magát szótlanul. Loki elnézést kér, és jó érzékkel eltereli a szót a kínos szituról, a Csubakka-védelmet még az mtva sajtóosztálya sem alkalmazza ilyen jól, hiszen bedobja, hogy Bence tegnap este üvöltve zokogott. Ivar és Naomi úgy ugrik rá a pletykára, mint gyöngytyúk a meleg takonyra, naaaaaaa neeeeee, meséjjé’. Összetört, seperc alatt, mondja Loki, és figyelmezteti a csajokat, hogy NEHOGY felhozzák Bencének, mert kínos lenne. Naomi szerint Loki nem semmi fazon, ha egy nap alatt ki tudta ezt hozni Bencéből. Ki mondta, hogy ő hozta ki???

screen_shot_2015-03-03_at_5_55_12.png

Loki kérésének megfelelően Naomi úgy 34 másodpercet várt is, míg Bencének azt nem mondja, hogy értékeli, mennyire érzelmes. Bence egy nagy törésről beszél az életében, és szerinte oké a a sírás, és Norbi, a nagy cimbi is ezt mondja, és akkor ez biztos igaz is. Naomi lepatkányozza Lokit, és aszongya, a rohadék meg ezzel visszaél. Hogy lehet visszaélni egy sírással, aminek 11 tanúja volt??? Naomi eheti projekje: kiejteni Lokit, akitől mindenkit a hideg ráz, és ezt szépen Bencének is elővezeti, az meg bólogat, jaja, úgy lesz. Ahogy jön egy új pali, Ivar ugrik, mondja Naomi, majd a riportban meg kijelenti, hogy azért szeretné, hogy Loki bent maradjon (WTF???), mert nagyon erős, taktikás pali. DJPjotr és Topolka reggel azon röhög, hogy a Dominik kiesése utáni bulin mindenki azt hitte, hogy nekik meglepetés volt ami történt, miközben ők kavarták a szart a háttérben. Egyelőre a felszínen az erővonalak úgy néznek ki, hogy Loki-DJPjotr-Topolka vs. mindenki más. Kicsivel később Topol az ölelésgate-et mondja Lokinak is, mert Ivar ezzel haknizza körbe a hotelt.

screen_shot_2015-03-03_at_6_00_47.png

Odalent Naomi egy másik világ küldötteként beszélget Norbival, aki nem abban az alternatív univerzumban él, mint ő. Naomi ugyanis Bencét megtörő Lokit vizionál, aki a füleit lobogtatva és vért köpve repül a nappaliban körbe-körbe, mint egy bazinagy, tetovált denevér.A héttérben Becks Adrival smárol, és még hátrébb, a bejárat felől közeledve Topol összeesik, és ájultan zúg le a lépcsőn. DJPjotr kiugrik a mödansziéból és rohan a földön heverő csajához, aztán rohannak a többiek is, jajistenem. Naomi tuti sírni fog, mert szereti ilyenkor magára irányítani a figyelmet. Topol megszédült, mert lement a vércukra, ennyi, legalábbis szerintem, de a trópusokon ezzel nem szabad viccelni, ezt tapasztalatból mondom, annyi kórság költözhet az emberbe, hogy az valami hihetetlen.

Topol egyre szarabbul néz ki, a szerkesztők meg úgy vannak vele, hogy inkább a kórház, mint a temető, és egy dzsippel beviszik valami falusi rendelőbe, amit meglátva én tuti jobban lennék, mint a pali a taligán a Gyalog galopp elején. Egy helyi erő segít a stábnak, illetve DJPjotr, aki olyan szerelmes ekkorra Topolba, mint az állat, és most van rá egy fogadásom, hogy ez lesz a veszte a műsorban később. Pjotr egyébként az aggodalmas kiskutyaszemek meregetésén és a mély sóhajtozáson túl nem sokat tud hozzátenni a dologhoz, de ahogy elnézem, az orvos sem, megméri Topol vérnyomását, vesz tőle vért, kap egy infúziót, és ennyi, lehet hazamenni, elájult, oszt annyi, van ez így. Topol nagyra értékeli, hogy Pjotr elment vele, this is the beginning of a wonderful friendship, akárki meglátja.

Odabent Botox most szembesül csak a DRÁMÁVAL, közben a Bennfentes zenéje megy, ez:

Topol szarul lett, magyarázza Ivar, aki a riportban hozzáteszi, hogy nem súlyos ez, na. A reggelizőasztal mellett is ez a téma, Bence speciel nem érti, miért kellett Pjotrnak elmennie Topollal, mire Botox kicsit felháborodva ránéz, mert te is eljönnél velem, oszt kalap, azért. Bence nem túl nagy meggyőződéssel mondja, hogy jaja, mennék, persze. Naominak gyomoridege van Topol miatt, mert ő olyan fajta, aki ilyenkor mindig ideges lesz, mármint ha egy trópusi hotelben héderezik és egy nő, akit hat napja ismer, elájul. Loki rámutat, hogy Naomi már megint olyan dolgok miatt aggódik, amikért tök felesleges.

- Valószínűleg az orvosok meg tudják menteni Apolka életét. (Loki)
- A félelem a legszarabb betegség a világon. (Naomi)

screen_shot_2015-03-03_at_6_25_47.png

Loki Adrinak kutyázza Ivart, baszki, ezzel nem lehet kommunkálni, mert csak néz, oszt kalap. Legyél olyan, mint az első nap, tanácsolja Adri, mert akkor istenként néztünk fel rád. Ez azért valahol nagyon elszomorító. Az egyértelműnek látszik, hogy az Ivar-Loki párosnak lőttek. Megjön Topol, a hős és Pjotr, és egy papagájjal beszélgetnek az ajtóban, Topol szerint a rosszullét azért volt jó, mert Pjotrral egymáshoz közel kerültek.

screen_shot_2015-03-03_at_6_40_07.png

Az emberi dolgok kibuknak. (Topolka)

Juanita felkontyolt hajjal hoz egy löevelet, amit Loki olvas fel, mint egyetlen olyan lakó, aki magabiztosan felismeri az összes betűt. Egy csaj és egy faszi közül lehet választani, akire szavaznak, bejön. Nézik a képeket, és a faszi mellett döntenek, mert csak, és nemcsak a nők, hanem a pasik is, mert ki akarják tenni Lokit, mármint a triumvirátus néven emlegetett brigád. Pjotr igyekszik menteni a helyzetet, de hiába, ketten Lokival nem elegek. A csajok indokai érthetők, nem akarnak újabb csajt, mert az őket veszélyezteti, Naomi meg aszongya, hogy fiút akar, MERT Norbinak nincs félnivalója, HA a srácnak nincs védettsége. Kicsit túlértékeled magad, hallod, HA van védettsége, NEM mögéd fog beállni, azt garantálom. A megbeszélés után Becks, Norbi meg Bence egyeztet: az új gyereknek meg kell mondani, hogy játssza el a dolgot Lokival, pénteken meg durr. Jó terv, kár, hogy mivel a kamerák mindent látnak, a szerkesztők meg nyakatokban lógó mikroporton keresztül mindent hallanak, így AKKOR KÖPNEK BELE A LEVESETEKBE, AMIKOR AKARNAK.

screen_shot_2015-03-03_at_6_51_21.png

Nórival nem is kell beszélni, nem lesz hülye.

Gólem felvezeti az új faszit, Milánt, aki ki van gyúrva, és amikor rémesen debilen vigyorog, a homlokán kidagad egy ér. Kis oltogatás (te mindig ekkora levegőt veszel?) után Gólem beereszti a hotelbe, ahol majd a lányok Milán reményei szerint egyből ráugranak. Good luck, bitch. Milánnak az alkarjára egy háromfogásos kínai menüt tetovált egy vicces kedvű haverja, de azt hazudta neki, hogy a jelek a családot, a sportot és a szerelmet jelentik. Milán futballista volt, ez sok mindent megmagyaráz, a kisfilmje maga a csoda, baszki, olajozott felsőtesttel rohan a tengerparton. 24 éves és személyi edző, egy természetes vagy spontán mozdulata nincsen, a kedvencem az, amikor a naplementében állva egy követ emelget a habokban, majd úgy bassza bele az óceánba, mintha ez lenne a legtermészetesebb dolog a világon. Nyerni jött a hotelbe, illetve azért, hogy a fejére vizet locsoljon teátrális mozdulattal.

Na, bemegy. Mivel foglalkozol? Személyi edző vagyok. Ez is az? - kérdez vissza Ivar. Pjotr szerint Milán szellemi képességei korlátoltak, a csajok viszont nedves bugyival ülnek a nappaliban, és nem az eszével foglalkoznak, kivéve Botoxot, aki pont olyan lefittyedő ajkakkal bámulja, mint minden mást. Játszanak egyet, Milánnak kell kitalálnia, ki kivel van. Beckset menten Adri mögé állítja, Pjotr mehet Topol mögé, ügyes megfigyelő, vagy csak látta a képeket a szobákban. Megszólal valami partihimnusz, montázst kapunk, jól van. Van beszélgetés is, a téma Milán, jóhogy, Loki viszont inkább szarni megy. (Ő mondta!) Becks és Norbi elkezdi Milán gyúrását, Lokit nem szeretjük, mi vagyunk a királyok itten, azt csináld, amit mi mondunk oszt kész.

screen_shot_2015-03-03_at_7_13_56.png

Naominak szülinapja van ezért latin buli lesz, amihez fel kell öltözni latinnak és latinának, de közben Adri és Becks kicsit összerúgja a korcsolyát, Beck ugyanis észleli, hogy Adrinak azért begyönnek Milán izmai, Milán radarja meg egyből rácuppan a barna csajra, és ez nem jó. Adri üvölt és csípőre teszi a kezét, Becks röhög és szarik rá, de megjegyzi, hogy nagyon egyszerű a képlet: ha jön egy új arc és kedves vagy vele, lehet mögéd áll, és ha van neki védettsége, meg vagy baszva. Ezen elvitáznak egy sort, ami minket annyira nem érdekel, az inkább, hogy Becks hajsütővassal teszi rendbe a haját. A felöltözés végén a faszik és pár csaj is kap rajzolt bajuszt, táncolás van, Ivar szereti a latin zenét és a táncikálást, de most inkább beszélgetett. Becks és Norbi is ezt csinálja, és Milánnak már harmadjára mondják, hogy Ivar mögé kell állnia. Mondtam már hogy Ivar lett az ÉH3 Alíza?

Pjotr viszont ellentámadást akar indítani, és nem akarja hagyni, hogy Lokit kitegyék, Milán viszont már el is rendezi közben a dolgot Ivarral, aki belemegy a dologba, vigyük végig, oszt kész. Mert:

Az esztétikai szépség iránti vágyam imponált.

PÓLÓRA!!!!

Pjotr és Loki áttekinti a lehetőségeket, a számuk nulla, Loki meg van baszva egyelőre, úgy meg pláne, hogy a szingliszobában az ágyon kurvaként heverő Naomi, Ivar és Milán tovább kokettál, Loki le lesz patkányozva, Naomi meg aszongya, hogy

screen_shot_2015-03-03_at_7_31_01.png

Ha megtaláljátok a közös hangsúlyt, nem bánom, áldásom rátok.

Mintha ő lenne a pék faszán a stanicli, baszki. A riportban cuki, jófej, gátlástalan pasinak tartja Milánt, majd a szobában a fejét simogatja, amitől engem kiráz a hideg. Attól meg pláne, hogy az Ivarszobában Loki elmeséli a párjának, hogy a trió elkezdte kicsinálni, Ivar meg úgy tesz, mint aki erről semmit nem tud. Honnan veszed?

Ezekkel a fülekkel mit nem hallok meg?

Loki szerint a triumvirátus három hülyegyerek, akik egymásra találtak, mert a barmok vonzzák egymást. Bence a vezérbika, mondja Loki Ivarnak, aki végszavazik neki, és a riportban gyenge kisfiúnak nevezi Bencét. Milán bemegy hozzájuk, és Loki nem szarakodik, nekiáll az újfiúnak, igaz azt mondták, hogy állj be Ivar mögé, igaz? Igaz. És most jön a legfurább dolog az Éden Hotelek történetében, Becks és Bence bemegy Norbi szobájába, hogy ott aludjanak, hárman. Ha ez nem szerkesztői utasítás volt, akkor semmi. Milánnak közben zsong a feje, mert nagyon sok az infó, és nem tudja feldolgozni. Loki igyeszik a trió ellen hangolni az újoncot, de csak óvatosan, mert ő nem fog erőszakoskodni, mint "az a három proli". Ivarnak azt mondja lefekvés előtt, hogy megbízik benne, és megy neki eggyel, így nem fogja átbaszni.

screen_shot_2015-03-03_at_7_35_16.png

A nap kérdése:

Címkék: éden hotel
640 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2015.03.03. 08:17:42

kiváló öfi volt :D

Gia Gianea 2015.03.03. 08:21:03

Lecsúsztam a dobogóról..

W.Jack. 2015.03.03. 08:25:53

Köszi a posztot, király lett :)

Naomi valami teljesen újmagyart beszél a hv-ban is kiemelt kijelentésekkel :D
Apolka és Peti aranyosak voltak, Bence meg teljesen bunkón reagálta le, hogy ne már, minek ment vele.
Naomi már múltkor is királynőnek érezte magát, akkor jött azzal, hogy "nem kérem, hogy feküdj le vele" (vagy vmi hasonló) most meg az "áldásomat adom rátok".

Az hogy a három fiú együtt alszik.... NC :)

2015.03.03. 08:32:05

@Gia Gianea: pont rajta vagy mert az én kettőm egynek számít :) (rendi voltam?)

hajrá Lokkancs

Gia Gianea 2015.03.03. 08:48:17

@fosch9: Időközben rájöttem. ;-) Igen,rendi. :-)

Gia Gianea 2015.03.03. 08:48:52

Az a hajsütővas nem hajvasaló akar lenni?

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2015.03.03. 08:49:06

Loki azért jól kavarja :) . Reggel még Nórit rázza tőle a hideg, aztán Loki elhinti, hogy mennyire le van kötelezve, plusz hogy az az erős mag, amire Nóri számít, milyen puding, és hopp, estére máris megvan az "Azért mégiscsak az a jobb, ha mi együtt maradunk!". Ügyes :) !

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.03.03. 08:49:38

nórikával kapcsolatban az volt a megérzésem, hogy azért olyan szelíd-szolid-csendeske, mert ez a tematikája részét képezi, de ahogy telnek a napok, azóta egyre inkább szimplán ostobának látom.

@fosch9: és továbbra is ekg, hajrá loki (meg pjotr) :)) kár hogy fiú nem állhat be fiú mögé :DDD

Gia Gianea 2015.03.03. 08:50:33

Csalódás ez a Milán gyerek.Semmi sütnivalója.

2015.03.03. 08:53:07

"Ezekkel a fülekkel mit nem hallok meg?" - van a srácban önkritika. :)

@Gia Gianea: majd megnöveszti ő is a haját vasalhatóra. :)

jo.e 2015.03.03. 08:55:21

Jó poszt, mint mindig ;)
Azt megbeszéltük már, h. vajon mire gondolt a költő amikor kibökte, h. "tematikázik" ? Valszeg taktikázik akar lenni, ugye? De akkor meg mér' nem azt mondja?
Nekem még a "taktikás" a kedvencem.
Ez jutott eszembe:
Aki taktikázik = taktikás,
aki gyógyszertárban dolgozik = patikás,
akinek meg nagy vörös loboncos farka van = mókás.
Na, mit szóltok? :)

Mildi_Bp 2015.03.03. 08:56:33

Amikor a papagájjal diskuráltak, mi a faszért nem tudtak mutatni egy rohadt papagájt, legalább vágóképben?? És amikor a fotókat nézegették, miért, ó miért nem lehetett illusztrálni két fotóval, legalább távolról? És a Gólem miért a kietlen prérin tartja az akadémiai székfoglalóit, miközben a tengerparton vannak, egy luxushotelben? Azért a Viasatos változat messze jobban volt fényképezve és szerkesztve ám ennél!

Gia Gianea 2015.03.03. 08:56:43

@Hadrian77: :-)))))))))))))))))))))))))))))))))) Kár,hogy agyat nem tud növeszteni..

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.03.03. 08:56:56

@Gia Gianea: pont a múlt héten "szerettem bele" a fenti képen látható csodás mosolyába, de eddig tartott :))) mindegy, egy adás alapján nem írom le végleg, még kivárok :)

Bujumburi 2015.03.03. 08:58:20

@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): ez nagyon ügyes és higgadt húzás volt Lokitól, jó játékos.

Gia Gianea 2015.03.03. 08:58:37

@Mildi_Bp: Igen,a régi édenek sokkal profibban voltak .

2015.03.03. 08:59:30

Az USA zászlós atrlétatrigó nem gáz már 2015-ben?

Bujumburi 2015.03.03. 09:01:29

@Mildi_Bp: A kisfilmek is sokkal ergyábbak lettek. Ahogy Milánnak szembe kell spriccelnie magát az ásványvízzel a tengerparton, esküszöm megsajnáltam.

Gia Gianea 2015.03.03. 09:02:52

@Bujumburi: Pazarolja azt a drága vizet.. :-D Ha melege van ugorgyon a habokba.. :-D

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.03.03. 09:06:11

bence&norbi meg a 'mire okos, aki hülye?' tipikus esete, ennek nagy koppanás lesz a vége...(bárcsak!)
:DDDD

Bujumburi 2015.03.03. 09:09:22

@Gia Gianea: :D már csak az hiányzott a videóról, hogy nekiálljon szopogatni a mutató ujját szegény emberünk.

tomfree 2015.03.03. 09:11:29

@Bujumburi: én meg azon röhögtem, ahogy bebassza a szikladarabot a vízbe.

tomfree 2015.03.03. 09:12:58

@Gia Gianea: ismered a viccet: mindenki rendőrnek születik, csak van aki továbbtanul. Milán még azt sem fejezte be. (bocs az intelligens rendőröknek :- )

DilisApu 2015.03.03. 09:15:27

Kiváló HV :) Köszi...
Azért az nem semmi, hogy a TV2 oldalán szalagcímként ott volt, hogy meg tudják-e menteni az orvosok Apolka életét... Ennyit drámázni egy szimpla vércukor szint leesés + enyhe kiszáradás miatt...

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.03.03. 09:15:36

@nughop: nagyon bíztam benne, hogy ez az "áldásom adom rátok" nem marad ki a posztból, mert ezen hangosan felnevettem tegnap :)
a csaj nagyon császárkirálylánynak hiszi magát, de nem bánom, én nagyon bírom, nálam bejön ez a fajta túlzott önbizalom :DDD

2015.03.03. 09:15:39

@tomfree: mindenki Update Norbija szintén rendőrként kezdte, nem?

Bujumburi 2015.03.03. 09:19:01

@DilisApu: abban az a legviccesebb, hogy Loki cinikusan sütötte el Naomi aggódásához, de a szerkesztők halál komolyan adagolják mindenfelé.

Bujumburi 2015.03.03. 09:19:47

@tomfree: emberónk lassan elindul Fekete Laci nyomdokaiban... :D

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.03.03. 09:20:18

@Bujumburi: loki még a szerkiket is befolyásolni tudja :)

Bujumburi 2015.03.03. 09:23:03

@aggyistenbrittudós: nekem az tetszik, hogy nyilván tudja, hogy Nóri épp befolyásolás alatt áll, de nyomja neki, a szöveget: én megbízom benned, én tudom, hogy sokkal okosabb vagy, mint azt gondolják rólad, stb... :D nagyon ügyes!

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.03.03. 09:28:54

@Bujumburi: kihasználja, h jól manuperálható :)
jajj, volt még egy más kedvenc nóri részem, mikor sakkozott fejben a riportban, h neki jó lenne az újfiú, mert könnyen tudná befolyásolni, és mire végére ért a mondatának, leesett neki, óbakker, de AKKOR a többiek is!!! óóóó...és úgy emlékszem ez után volt, hogy visszatáncolt lokihoz...de lehet h nem pontosan emlékszem :)

Bristol777 2015.03.03. 09:37:04

@Mildi_Bp:
Abszolút egyetértek. A részletek folyton lemaradnak és a hangosítás is borzalmas. Miért nem használják a feliratozást, amikor érthetetlenül motyognak vagy teli szájjal csámcsogva beszélnek? Sokszor nem lehet érteni egy kukkot sem!

W.Jack. 2015.03.03. 09:37:24

@aggyistenbrittudós: Nekem már a bemutatkozó filmnél olyan érzésem volt, hogy ő tud majd szórakoztatni, és eddig jól csinálja :D

Ditti82 2015.03.03. 09:37:54

Levi is vasalta a haját, csak mondom. :-D

W.Jack. 2015.03.03. 09:38:56

@aggyistenbrittudós: Jól emlékszel, így volt. Milyen jól tudok vele majd bábozni, ó b+ akkor más is :D

Gia Gianea 2015.03.03. 09:42:55

Azért én remélem,hogy Polka és Peti szerelme nem jelenti majd a játékuk vesztét..

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.03.03. 09:43:02

@nughop: kellene neki egy hasonlóan konspirálós pár, mert norbi hozzá képest hámozott nulla, nem is nagyon tud vele mit kezdeni, alig látni őket együtt :)

dumocika 2015.03.03. 09:43:24

Nehogymá kiejtsék Lokit!

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.03.03. 09:47:46

@Gia Gianea: jajjj, annyira nagyon tetszenek nekem, maradjanak végig! :) már csak lokinak és naominak kéne összeállnia, és akkor tudnék bajban lenni, kinek is szurkoljak jobban :)

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.03.03. 09:48:16

Mellllyik az a Nóóóóbi? Bakker, nem tudom. Kinek a párja, hogy néz ki?

dumocika 2015.03.03. 09:48:21

@Csakcsibe: Nekem is sokkal jobban tetszenek a ÉH-es posztok! Sixx miatt kezdtem nézni. :)

Laura Ingalls 2015.03.03. 09:48:38

ÉszlényNorbi legalább következetes volt amikor 9-2 v. 8-3 arányról beszélt a "ki költözzön be" szavazás kapcsán, noha csak 10 lakó volt a hotelben. :|

Sixx, tegnap jót mosolyogtam az "ergya" szón, nem hallottam a "The World's End" óta. :)

Bujumburi 2015.03.03. 09:49:32

@aggyistenbrittudós: Igen, igen, egyébként ebben talán igaza van Lokinak, hogy Nóri nem olyan ostoba, mint amilyennek első blikkre tűnik, csak fura picit. Az általad idézett eset egy jó meglátás volt a csajszi részéről. Naomit nem nagyon értem viszont, teljesen ellenkező dolgokat mond rövid időn belül és neki nem ad ilyen jellegű magyarázatot, mint Nóri. (vagy csak levágták)

Bujumburi 2015.03.03. 09:50:45

@dumocika: jajaja.... a posztok nélkül eszembe se jutna nézni... mindent csak sixx miatt kezdek el. :D

Gia Gianea 2015.03.03. 09:51:05

@-pkata-: Naomi párja,sötét képű gyerek.

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.03.03. 09:52:08

@Laura Ingalls: sztem már beleszámolhatta a plusz 1 fő beköltözőt is...

norbi arca engem kállay-saunders andrásra emlékeztet (nem 100%, h így írja a nevét, de most nem keresek rá, elnézést)

Gia Gianea 2015.03.03. 09:53:03

@dumocika: Külön előnye ezeknek a posztoknak,hogy a fórumozok végre nem egymást ekézik alattuk.Megszűnt a pusztító alpáriság.. :-) Legalábbis nagyon remélem,hogy nem teszi be a lábát..

Morcz 2015.03.03. 09:55:31

Nagyon jó volt a HV, irtó jókat röhögtem. :)
Naomi nagyon magabiztosnak akar látszani, de valójában egy szarkavaró nyuszi, kinézem belőle, hogy az életben is ilyen. egyébként életem párja szerint is nem diszperzit, hanem albínó, plusz kontaklencsét hord.
Van egy olyan érzésem, hogy ha csaj jön be Nórinak azonnal útilapu....
A fiúk közül, most Milán vagy Norbi kiesőre tippelek.
A gülüszemű piperkőc kiesését egyáltalán nem bánom, de úgy tűnik a hotellakók sem...:D

Kosztarika 2015.03.03. 09:55:57

@Gia Gianea: kis butus sixx, még ezt se tuggya? :) :D :D

Ditti82 2015.03.03. 09:56:22

@Gia Gianea: Mivel a lakók sem ordenárék. Gondolom. :-)

W.Jack. 2015.03.03. 09:56:24

@aggyistenbrittudós: Norbira én esténként rá szoktam kérdezni, hogy ő amúgy még játékos? ott van? Olyankor szokott felbukkanni egy-egy pillanatra. Szerintem Lokival sokkal jobban járna.

@Bujumburi: Naomi az, aki teljesen mást mond nyíltan (lásd Loki) és szervezkedik, hogy ejtsék ki, miközben nekünk meg azt, hogy igen, Loki kell oda. Ezek számomra is követhetetlen logikai bakugrások, és ilyenkor az az érzésem, hogy kispóroltak onnan a szerkesztők vmilyen plusz infót.

Morcz 2015.03.03. 09:56:53

@Gia Gianea: naná hogy megszűnt vége lett a VV7-nek. :D

@Krétagarbó: A múltkori kérdésedre válaszolva, akire te gondolsz az ÉH2-ből az Noémi, ő volt a szlovák csaj.

dumocika 2015.03.03. 09:58:05

@Gia Gianea: Jaja! Meg az a haláli, hogy nagyobbakat röhögök a lakók hülyeségein amikor olvasom a posztot, mint amikor nézem műsort. Együtt a kettő igazi csemege. Nóri imponálós mondatán viszont már tegnap kifeküdtem...

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.03.03. 09:58:57

@Morcz: a kiválasztás után beszélgettek a tegnapi részben, és a háttérben vki megemlítette dominik nevét, mire a másik visszakérdezett: az ki? aztán fel is nevettek ezen, ennyire nem bánják :)

*Mazsola* 2015.03.03. 09:59:20

jó lett:)))

a Naomi-féle áldásom rátok dolgot én sem értettem

Kosztarika 2015.03.03. 09:59:40

@aggyistenbrittudós: mekkora coming out lenne. :D Milán beállna egy fiú mögé és az elfogadná a közeledését. :D :D (Ha Dominik maradt volna, több esélye lenne)

jo.e 2015.03.03. 10:01:17

@Bristol777: Nálad is? Akkor jó. Már azt kezdtem hinni, h. szar a tvnk

Kosztarika 2015.03.03. 10:02:25

@tomfree: holnap meg rálép és káromkodik :D

Gia Gianea 2015.03.03. 10:03:09

@dumocika: Elképesztő,hogy mennyire nem tudnak beszélni az emberek..(Én a környezetemben nem sok ilyennel találkozom.)Vicces,meg valahol ijesztő is.. :-)

Morcz 2015.03.03. 10:03:17

@nughop: az ilyen pluszinfókat mindig a csattanókor vágják be.
@aggyistenbrittudós: emlékszem, jót röhögtem rajta. :)

@*Mazsola*: Naomi azt hiszi ő ott a királynő és ő irányít mindent.

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.03.03. 10:03:59

@Kosztarika: mondjuk nem feltétlenül rá gondoltam, hanem egy loki-patrik játék szempontjából nyerő párosra :D
amúgy meg ja, micsoda diszkrimini már, hogy csak csaj-fiú duó lehet :)

Kosztarika 2015.03.03. 10:04:01

@DilisApu: Elnézve azt az orvosi rendelőt, inkább kiharaptam volna egy eret magamon a véradáshoz, minthogy ott egy tűvel megszúrjanak. :D

Morcz 2015.03.03. 10:05:10

Most két esemény kavarhatja meg a dolgokat a hotelben:
Az egyik a beharangozóban látott kirándulás, a másik meg Adri randija, ami még ezután lesz valamikor.

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.03.03. 10:05:46

@Morcz: az nem baj, ha azt hiszi, csak a 3fiú hiheti azt??? :)

Kosztarika 2015.03.03. 10:07:37

@-pkata-: barna, magas, borostás, Naomi párja :)

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.03.03. 10:07:55

@Gia Gianea: jaaa, na így megvan, hogy a sötét képű...

jo.e 2015.03.03. 10:08:15

@Morcz: Milyen lenne má'?
"Vigyél el két havert a kirándulásra."
ott meg várná a löevél: "Az 1iket lökjétek le a szikláról!"
És innentől átalakulna horror túlélő játékká. muhahahaha

Kosztarika 2015.03.03. 10:10:01

@Gia Gianea: azé' ne reménykedj, itt sem gondolhatsz majd azt, amit akarsz és szimpatizálhatsz akárkivel :D :D (de ne legyen igazam :) )

Gia Gianea 2015.03.03. 10:13:23

@Kosztarika: Az orvosi rendelő kék ajtóinál szinte vártam,hogy felbukkan Isaura.. :-D

Gia Gianea 2015.03.03. 10:13:59

@Kosztarika: Deeeee,hajrá PotykaPeti. :-))))))

Gia Gianea 2015.03.03. 10:15:30

Amúgy tényleg nagyon jó a poszt.Loki a Batman,aki biztonsággal felismeri az ABC bötűit.. :-))))

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.03.03. 10:15:38

@Kosztarika: @Gia Gianea: még nagyon az elején járunk, a vv-k alatt sem ilyen korán kezdődött, még bármi lehet, de jaja, jó lenne, ha a komment hangulat ilyen maradna. nekem már az is elég, ha nem csapna át személyeskedésbe, azért mert ki kinek szurkol.

*Mazsola* 2015.03.03. 10:16:45

@Morcz: ühüm, csak nem értem, mire föl

sylerolam 2015.03.03. 10:19:32

Nagyon köszönöm, főleg a két gifet, eltettem rossz napokra.
Topolnak nem a vércukra esett le, mert többször mondták, hogy reggeli után esett össze.
Naomi sztm nagyon durván kavar. A felszínen az Ivar + triumvirátus kombóhoz húz, de igazából a Loki - DjKözgáz - Topol csapat a kedvére való.
Ha nem történik semmi extra, sztm Lokinak Naomi mögé kell beállnia.

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.03.03. 10:19:50

@jo.e: volt ilyen horror, "eden lake", mondjuk az inkább a survivor durva változata volt, nem a hotelé :)

Gia Gianea 2015.03.03. 10:22:42

@aggyistenbrittudós: Nagyon nehéz film,napokig kísértett... :-)))

Krétagarbó 2015.03.03. 10:25:20

@aggyistenbrittudós: tényleg? Pedig olyan, ahogyan Sixx is jellemezte, izonyat bárgyú a vigyora. Ostobenkónak tűnik, de majd kiderül.:)

Krétagarbó 2015.03.03. 10:27:49

@aggyistenbrittudós: pedig ez is a mire okos, ha hülye tipikus esettye, de tőle valamiért mégis szórakoztató, míg Bencééktől szimplán zavaró és kínos. Ki érti ezt? :)

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.03.03. 10:30:41

@Gia Gianea: azóta nem is kötekszem VISSZA, nehogy így járjak - mondhatni megváltoztatott :)))

@Krétagarbó: a fenti blogos képen a szereplők közt pedig nagyon szép, olyan mintha bejött volna vmi összeesküvéses fondorlata, és azon nevetne, ezért öleltem a keblemre - de lehet, h túlgondoltam és elkapkodtam, majd kiderül :D

Krétagarbó 2015.03.03. 10:31:17

@Bristol777: Ezzel egyetértek, néha nagyon nehezen követhető, hogy kiről is beszélnek. Tegnap sem volt világos, hogy Naomi Lokit szidja-e, majd a riportban mégis dicséri, már elbizonytalanodtam, hogy nem is róla beszél. A posztból aztán kiderült, hogy más sem mindig tudja követni Naomi logikáját, és ezek szerint jól hallottam, amit...

Krétagarbó 2015.03.03. 10:33:58

@Laura Ingalls: Lehet, hogy a löeveles Juanitát is játékosnak gondolja?

Bujumburi 2015.03.03. 10:35:48

@Krétagarbó: pont ezen agyaltam, hogyan lehet az, hogy Naomi mégis kevésbé irritáló számomra, mint indokolt lenne :D egyelőre szórakoztató ez az anyakirálynő szerep, amit felvett, bár igazából mind az 5 csaj jó karakter valamiért, most már Nórit is másképp látom, tényleg egy Alíz 2.0., akiről az elején nem gondolja senki, hogy nála futnak majd össze a szálak.

Krétagarbó 2015.03.03. 10:36:30

@Morcz: Köszi, olvastam ám már a múltkor is, hogy megírtad:)))

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.03.03. 10:36:53

@Krétagarbó: sztem abban a jeges tekintetében van valami plusz, meg ahogy szenvtelen-rezzenéstelen arccal fogalmaz, hideg ráz tőle :) ahogy _egyedül_basáskodik, míg a három buta fiú meg csak bandában erősködik...nekem ettől erősebb játékosnak tűnik nanonka :)

Krétagarbó 2015.03.03. 10:38:49

@Kosztarika: én is azt vártam, hogy Apolka a rendelőt meglátva vagy hirtelen jobban lesz, vagy végképp elájul.:)))

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.03.03. 10:40:36

@Krétagarbó: ....meg ahogy a fogai közül szűri a szavakat, feszes szájjal, az olyan maffiavezéres :)))) mégha csak wannabe, de akkor is :) na, mindezek miatt több nálam, mint a három fiú :)

beacska 2015.03.03. 10:43:18

@sylerolam: én egyáltalán nem vagyok ebben biztos. mármint, h Apolka-Peti-Loki vonal neki bejövős.
a fura az az volt, h amikor Nóri Lokit kutyázta a bújás miatt, nem mondta, h "jééé, engem is agitált", hanem csak bólogatott...
és én azt hittem Bencére mondja, h nagy játékos, bent kell maradnia.

mondjuk, azt sem értem, h honnan szedik, h Bence a trió agya. valszeg csak Loki "taktikájának" a része, ki akarja túrni, és ezt az eszközt választotta....szerintem ő is agyhalott

Morcz 2015.03.03. 10:52:08

@aggyistenbrittudós: "amúgy meg ja, micsoda diszkrimini már, hogy csak csaj-fiú duó lehet :) " :))))
Ez milyen lenne:

Gólem: "Naomi, Norbi Bencét választotta, mit érzel most?"
Naomi: "Nem elpődtem meg számítottam erre a fordulatra, jelenleg még sokkos állapotban vagyok"
gólem: "a repeülőn majd kihevered, viszlát, hagyd el a hotelt MOST!"

@Gia Gianea: Az orvosi rendelőben az ajtón lévő "bodega " feliraton röhögtünk fel a párommal.:D

@Krétagarbó: "én is azt vártam, hogy Apolka a rendelőt meglátva vagy hirtelen jobban lesz, vagy végképp elájul.:))) " na az lett volna a dráma.. tényleg a lépcsőt ilyen sérülés okozásáért kizárják? :D

Bujumburi 2015.03.03. 10:56:09

egy nőci az éden facebook oldalán, szakadok:

"Most nem azért írok amit fogok, mert nem tetszik a műsor , ,,,DE én úgy feldobnám az Édent ha Robikámmal odavittek volna, hogy az csak na ! Nappal Robikám tiltakozna, hogy nem szeretne velem lenni én meg estére mindig jól leitatnám aztán szeretkeznénk mint a TAZMÁNÖRDÖGEI éjjel és másnap reggel még a Mokka sms csíkja is bedőlne a rengeteg rajongói üzenetektől ! Lenne ott élet - csinálnánk hangulatot !"

Hachi_88 2015.03.03. 10:56:16

Azért remélem, hogy úgy alakítják a szerkesztők a történéseket, hogy mmaradjon bent 3-4 értelmesebb karakter, mert jelenleg erős elnyomásban vannak. :)

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.03.03. 10:56:44

@Morcz: egyelőre direkt csúszással nézem, h tudjam tekerni az "ez lesz a mai adásban", ez lesz a következő" adásban beharangozókat, mert rohadtul tartok a spoilerektől, a sajt.tájt. sem néztem meg, pont emiatt...és szörnyen szorítok a tv2-nek, h ne csesszék el ezt a jó kis valóságsót :)

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.03.03. 11:01:46

@Bujumburi: van egy nagyon kedves (!) és értelmes (!) és kurva helyes (!) vadász barim, ő pl anno jelentkezett a magyar survivorba, de amikor megtudták a foglalkozását, ki is szelektálták a válogatón :D

Morcz 2015.03.03. 11:08:25

@Bujumburi: :DDDDDDD

@aggyistenbrittudós: néha mi is beletekerünk, úgy jobb nézni.:)
egyébként nem értem miért szelektálták ki, csak azért mert vadász, és jobban elboldogul? Na ez pl szemétség a javából...

furmintszaraz 2015.03.03. 11:12:27

Ha az első két triumvirátus is ilyen óriásokból állt volna, Rómában nem lett volna császárság (és két Shakespeare-drámával kevesebb). Bence és Norbi zéró, Patrikban van csak valamennyi fantázia a teamből, részben a csaja miatt. A szerkesztőknek is érdeke, hogy felbontsák a vizes hármast, mert ők csak ellaposítanák a játékot, ha a karakteresebb arcokat (Loki, Péter) elkezdik kitenni. Kíváncsi vagyok, Loki szerkesztői segítséggel menekül-e meg, de az nem semmi, ahogy most a hajánál fogva ráncigálta vissza magát a süllyesztőből a pályára, és épp Milán előtt. Jellegzetesen az előrefelé menekülés útját választja, (félig) nyílt sisakkal. A két A-P páros stabil, Nóri vagy egy huszárvágással Naomi lehet Loki befutója.

Bujumburi 2015.03.03. 11:15:38

@aggyistenbrittudós: szerintem megijedtek a szerkik :D (bár nem láttam egy survivort sem)

Kosztarika 2015.03.03. 11:16:29

Biztos lesz valami csavar és Loki tuti maradni fog. :D

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.03.03. 11:16:48

@furmintszaraz: patrikban semmi nincs, ha nincs adri, meg a két barátja...

Bujumburi 2015.03.03. 11:16:57

@furmintszaraz: :)))) :D nagyon jó megfogalmazás

furmintszaraz 2015.03.03. 11:17:14

@Bujumburi: Botox szerinted miért jó karakter? Nekem ő nagyon kilóg.

furmintszaraz 2015.03.03. 11:19:14

@aggyistenbrittudós: Igen, lehet, hogy csak Adri miatt tűnik többnek :) Egyébként pont ezért nem tudom, az ő párosuk meddig működhet.

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.03.03. 11:25:25

@furmintszaraz: jó kérdés, mert egyrészt ott van apolka-pjotr párosa, ahol azért valljuk be, mindkét fél részéről van agy is a kialakulófélben lévő érzelmek mellett, másrészt az adri-patrik páros részéről csak adri agyal, érzelmek viszont ott is vannak. na igen, melyik tud jobban működni, főleg később, mikor jönnek a csavart robbantások a szerkik részéről.
nnnna többek miatt/mellett ezért izgis ez az egész :))))

Bujumburi 2015.03.03. 11:27:43

@furmintszaraz: Ahogy Bencét kezelgeti, nekem csúcs, első blikkre egy fintorgósnak tűnt, aki csak kesztyűben fogja meg a .. neki szerintem nehezebb a játék, mert idősebb a többi lánynál és kevésbé bohó, de valahogy megoldotta, hogy nem utálták ki eddig, még a dinamikus antréja után sem. Szóval ahogy a fitymacsattogtató piás Bencét helyre tette anélkül, hogy megbántotta volna (Apolkának ugye ez nem jött össze, egyből megingott Bence bizalma a visszautasítás miatt) , ez már egyfajta tudomány. A legtöbb nő vagy eljátssza, hogy rendben van ez a viselkedés, vagy lepirítja a részeg tahót (mint A.), ez a csaj viszont egész jól navigál annak ellenére, hogy az első benyomás más róla. Szeretem nézni, ahogy kényes szitukat jól oldanak meg ezekben a műsorokban.

furmintszaraz 2015.03.03. 11:31:40

@aggyistenbrittudós: :) Ráadásul ha hozzávesszük, hogy Patrik stabil tagja egy szövetségi rendszernek, és alakulóban van egy másik is - Adri pedig valószínűleg alkatilag inkább ehhez a másikhoz húzna, így valahol a kettő közötti mezsgyén találhatja magát. Jelenleg ez működik, de okozhat később ez is konfliktust a "szerelemben".
Az ÉH tipikusan olyan műsor, hogy elég jó a formátuma ahhoz, hogy még a TV2 sem tudja teljesen elrontani :)

furmintszaraz 2015.03.03. 11:33:45

@Bujumburi: Hm, erre nem gondoltam, de jó meglátás! Nincs könnyű dolga, az biztos...

Papucs Orrán Pamutbojt 2015.03.03. 11:34:41

@Mildi_Bp: Akkor nem csak én gondolom így? :D

Ez a hotel biztosan nagyon szép mellesleg, de olyan szarul van bekamerázva, hogy egy sötét luknak tűnik a ködös erdőben... Ilyen Jancsi és Juliska fílingem van, azzal a különbséggel, hogy a mézeskalácsfigurák költöztek be a boszorkány házába...

Nem volt kamera amin látszódik Opálka lezúgása a lépcsőről? Nem azért hogy tunkoljak, denademár mégiscsak, hogy van akkor bekamerázva ez a REALITY??? :D

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.03.03. 11:35:01

@Bujumburi: bocs, nem hozzám szóltál, de én akarok belebeszélni :))) bencének szörnyen esete botox, tőle mindent elnéz, és elfogad :)
meg ahogy írták is, botox is másképp viselkedik a fekete rózsás ceremónia után, levágta, h muszáj kijönnie a többi lakóval, mert könnyen a visszájára sülhet el minden megnyilvánulásuk.

Bujumburi 2015.03.03. 11:37:23

@aggyistenbrittudós: lehet, de akkor ügyesen alkalmazkodott, nem? :) mondjuk tényleg az is benne van, hogy Bencének jobban bejön, mint Apolka, de ordenárébb is vele. :D

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.03.03. 11:41:43

@Bujumburi: mindkét mondatra 'egyértelmű' a válasz :) ügyeskedjenek csak! de mindannyian :) attól lesz izgi.

@Papucs Orrán Pamutbojt: bekamerázás is problémás, nem csak a feliratozás, sajnos.

Papucs Orrán Pamutbojt 2015.03.03. 11:46:49

@aggyistenbrittudós: a tegnapi részben konkrétan voltak konkrét jelenetek, amiknél frankón nem értettem, hogy mit mondanak, sőt, úgy éreztem lemaradtam egy hét eseményeiről... :P

Kosztarika 2015.03.03. 11:48:22

@aggyistenbrittudós: a hangról csak annyit, hogy lassan már akkora lesz a fülem mint Lokié, de akkor sem hallom mit motyognak. :(

kszanaksz 2015.03.03. 11:48:26

Azt szerintem érdemes megjegyezni, hogy a valóságban a fenti felállással Loki a most következő alkalommal nagy valószínűséggel kiesne, holott a műsornak jót tenne a benn maradása, érdekes karakter. Ha esetleg marad, felmerül bennem a gyanú, hogy bizonyos szintű belenyúlás van a dolgokba. Egyébként lehet, hogy 1-2 hét alatt önerőből is elérné ezt, elég ravasz gyerek, de ennyi idő itt egyszerűen nincs erre, zanzásított műsor kell, szerintem ezt a felállást vagy hozzáállást 1 vagy 2 nap alatt nem lehet megfordítani bizonyos szintű segítség vagy előre tervezettség nélkül.

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.03.03. 11:49:41

@Papucs Orrán Pamutbojt: sztem nem volt lényeges, füleltem. nem maradtunk le semmiről, később kifejtették a riportban, a lényege az volt, hogy lokit ki kell ejteni, meg hogy loki hogy maradjon benn. kábé ennyi.

Gia Gianea 2015.03.03. 11:51:09

@kszanaksz: De ha Norbi kiesik és bejön egy lány?Akkor Loki simán maradhat.

kszanaksz 2015.03.03. 11:52:54

@Gia Gianea: Igen, akkor maradhat. Mit szeretnél ezzel mondani?

Papucs Orrán Pamutbojt 2015.03.03. 11:55:15

Pripjaty, Opálka és Loki hármasa kicsit visszaidézi az Ádám-Dani-Kristóf, vagy a Pítes időket... :) <3

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.03.03. 11:56:59

@Papucs Orrán Pamutbojt: semmi csaj a régiekből hasonlításként? :D ejnye

furmintszaraz 2015.03.03. 11:57:49

@kszanaksz: Az ÉH nagyrészt arról szól, hogy a bennlakók és a szerkik hogy sakkoznak egymással, ebben a műsorban nincs leplezve, hogy belenyúlnak, amikor akarnak - a "bármit megtörténhet" tkp. ezt jelenti.

furmintszaraz 2015.03.03. 11:58:42

@kszanaksz: bocs: "bármi megtörténhet"

Papucs Orrán Pamutbojt 2015.03.03. 12:00:30

@aggyistenbrittudós: az első szériából Zsömike, Alíz, Tökös Bula és a serpenyő másik fele, Szandra ért valamit...
A másodikból Őrült Andi és Kíra volt a szívem csücske, meg Hiper rohamai :)

Egy biztos, sokkal karakteresebb volt az előző két széria, csupán ez a három ember hozza vissza a régi viaszatos időket számomra (egyelőre)....

kszanaksz 2015.03.03. 12:00:59

A bármi megtörténhetet tudom, nem is erre gondoltam, hanem olyasmire, ami a nézőknek nincs megmutatva. Felgyorsítunk egy folyamatot, vagy eleve mi találjuk ki. Ez túlmutat a bármi megtörténheten, mert úgy történhet meg bármi, hogy a néző mindenről értesül. Nem? Nem állítom persze, csak felmerül a gyanú.

Bujumburi 2015.03.03. 12:01:28

@kszanaksz: Igen, de itt bevallottan 120% -os belenyúlás van :D Néha BK is elejti (pl. amikor Timi kiesett) hogy ugye most már tudják, hogy itt játszaniuk kell, mert bármi megtörténhet = azokat a játékosokat, akik iszaposodnak, szemrebbenés nélkül beáldozzák a szerkik az új játékosok bent maradásáért. Legalábbis számomra ez jött le.

Bujumburi 2015.03.03. 12:05:09

@kszanaksz: A tempó szerintem is túl gyors amúgy, több esélye lenne megoldani a játékosoknak maguktól is a dolgokat, de kiutaztattak vagy 100 embert, gondolom nem lehetett jobban elnyújtani. :S Én mindenesetre heti 1-2 nap pihenőt hagynék nekik, amikor csak játszaniuk kell egymással és bulizni, nem jön be új ember, ill. nem megy el régi. Ha a szerkik nem nyúlnak bele, az első 10 ember összezár és nincs esélye az újaknak, szóval szerintem ebben a játékban nincs ezzel gond, főleg, hogy nem is palástolják. Itt a beköltöző játékosok 1 nap alatt a szerkik felé bizonyítanak, hogy megéri belenyúlniuk és benn tartani őket ideig-óráig, vagy sem.

kszanaksz 2015.03.03. 12:06:37

Én úgy értelmeztem a bármi megtörténhetet, hogy nincs egy előre rögzített menetrend. Nem gondolnám, hogy a bármi megtörténhetbe az belefér, hogy például elmondják egy játékosnak, hogy adott helyzetben mit kell mondania, vagy hogy ki mellé kell állnia, úgy, hogy mi nézők erről nem tudunk. Az akkor egész más műsor.

kszanaksz 2015.03.03. 12:07:20

Szóval úgy értem, hogy bármi megtörténhet a nyilvánosság előtt és nem a háttérben.

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.03.03. 12:09:04

@Bujumburi: nincs is ezzel semmi gond, aki béna, az hulljon csak.

@Papucs Orrán Pamutbojt: hiper a kedvencem volt a csajok közül :D

Bujumburi 2015.03.03. 12:10:40

@Papucs Orrán Pamutbojt: Viszont nem lehet csupa karakteres ember, érted... nekem egyelőre bejön a casting, szükség van beáldozható gyalogokra is. Itt úgy látom van ilyen is, olyan is. Szerintem rendben vannak ezek a szereplők, kedvelhetők, utálhatók, némi negatívum talán tényleg a bekamerázás és feliratozás, illetve a túl gyors tempó. Viszont elég kevés anyagot vágnak nekünk, ha már itt nincs online stream, legalább az éjjeli kiadásba rakhatnának be plusz dolgokat (nem 18+-ra gondolok, hanem eseményre, beszélgetésre), nem ugyanazokat a jeleneteket mutogatni, ami előtte ment le épp az adásban.

furmintszaraz 2015.03.03. 12:14:01

@kszanaksz: Jogos, de azt nem tudjuk, hogy ilyen történik-e direktben, utasításként.

Papucs Orrán Pamutbojt 2015.03.03. 12:14:33

@Bujumburi: legkisebb bajom a szereplőkkel van amúgy nekem is...
meg még korai leírni a többieket...

ami viszont zavar, hogy a szerkesztői munka teljesen hektikus... a csavarok megvannak, de valahogy nincs olyan feszesen, de befogadhatóan felépítve, mint anno...

kszanaksz 2015.03.03. 12:14:35

@Bujumburi: A nyilvánosság előtti belenyúlás nem probléma. Ha összehasonlítjuk a VV-vel, akkor itt a lényegi különbség az, hogy nincs nézői beleszólás, tehát kb. egy olyan VV, ahol nincs kihívás és párbaj, csak kiválasztás, és a kiválasztott ki is esett. Vannak ennek előnyei, de hátrányai is. A VV-ben többször megtörténik, hogy akit a legtöbben kívül akarnak tudni, nézői segítséggel a párbajon csakazértis visszakerülnek, így hosszan tartó konfliktusok alakulhatnak ki, amitől érdekessé válhat a műsor. Ha az Édenben nem lenne belenyúlás, ezek nehezen alakulhatnának ki, mert a konfliktusok így vagy úgy de túl hamar végkifejletre jutnának. Nem baj a nyilvános belenyúlás, a "szabályrendszer" része. Loki példájával én a háttérbeli belenyúlás gyanújára utaltam. Az mondjuk nekem nehezen férne bele.

Bujumburi 2015.03.03. 12:26:37

@Papucs Orrán Pamutbojt: @kszanaksz: igen, értem mire gondoltok, és az valóban kicsit randomnak tűnik egyelőre, nagyobb a felelősségük is, hogy kit hagynak kiesni, stb.

Ellenben engem a VV-nél az zavart, hogy bár elvileg a nézők döntöttek, ám az összevágásokkal, kihagyott jelenetekkel folyton úgy éreztem, hogy primitíven próbálják manipulálni a nézői véleményeket.. az engem jobban idegesített.. itt azt érzem, hogy úgy csavarják, hogy mindig nekik megfelelő összetételű bábuk maradnak ahhoz, hogy egy élvezhető műsort tudjanak nekünk készíteni. Persze ettől függetlenül ezt valamiféle keretbe helyezhetnék, esetleg Berki szájába adhatnák a hátterét, nem tudom mi lehetne erre a korrekt megoldás.

Hermesz Konrad 2015.03.03. 12:36:52

@kszanaksz: "az Éden Hotelben minden megtörténhet" - amit a szerkesztők akarnak. Érdekes, hogy a jelentkezők, a mostani játékosok nem tanultak a korábbi műsorokból, hogy az esetek jó részében nem az lesz, amit kitervelnek, az túl egyszerű lenne. A szerkesztők igyekeznek keresztbe tenni, hogy ne a játékosok irányítsanak. Persze, az unalmas is lenne, hogy a kezdeti párok minden újat mindig kiejtenek. Az is bájos, ahogy a játékosok mindig bizonygatják, hogy mennyire kedvelik egymást, holott a végén csak 1 vagy kettő maradhat, szóval jobb ha mindenki a saját nyakát védi.

mézescsók 2015.03.03. 12:43:36

Egyelőre nem látom Lokiban a nagy észt és a hatalmas konspiratív készséget. És nem tudok szabadulni attól a gondolattól, hogy a kinézete miatt alakult ki máris valamilyen tekintélye, ha kialakult egyáltalán. Ronda, mint a bűn - ez önmagában nem lenne elég -, de a szakálla még rádob egy tizessel. Így aztán nem 27-nek, hanem 37-nek néz ki, amihez képest a többi szinte tejfelesszájú köcsög.Amellett az, hogy csak akasztott ember nem volt még szintén respektet adhat neki, mert mekkora arc, mekkora életművész!!! Nekem nem túl szimpatikus, ha valakinek 30 felé közeledve halvány dunsztja sincs arról, hogy kb. milyen irányba is szeretne elindulni az életben. Aki ennyi mindent csinált, az valójában igazán semmit, aki ennyi mindenhez ért, az valójában semmihez.
Amúgy nem vagyok normális, hogy egyáltalán elgondolkodom rajta, de ha leírtam, akkor már hadd menjen.

Banyus83 2015.03.03. 12:57:28

Köszi a HV-t Sixx :-) A címmel annyira egyetértek. Ezek 3an azt hiszik, ők sz.rták a spanyol viaszt. Hát ahogy Norbi előadta Petinek, hogy a múlt héten is kitervelték, azt úgy volt, és készüljön fel rá, hogy most is úgy lesz...azt hittem besírok :-D De gyanús, hogy holnap vége lesz a nagy triumvirátus uralmának :-)
Amúgy csak én gondolom úgy, hogy Naomi a nagy megjátszás mögött egy semmi? Az elején
úgy tűnt, próbálja megjátszani, hogy ő Pókmajom és Hiper ÉH3-as ötvözete egy kis Csírával fűszerezve, de azóta a nagy büdös semmit produkálta (pár idézhető beszóláson kívül).
Tegnap balahol azt olvastam, hogy a tv2 végre megvett egy jó licenszet, mire valaki azt kommentelte, hogy a tv2 még egy jó licenszet is képes elb.szni. kezdem én is ezt hinni :-(

gorkmc 2015.03.03. 13:10:59

Topol - Opálka - Apolka a kórház után nem váltott nevet Ápolkára? :-)

Papucs Orrán Pamutbojt 2015.03.03. 13:11:10

@Banyus83: a Bűbűjos boszorkák (hármak ereje ugye ;)) próbálják hozni a Corleónéba oltott mivagyunkacsalád fílinget, de ahhoz valamit tenni is kéne, nem csak azt hangoztatni, hogy "a triumvirátus marad, őt csak kicsit közelebb engedtük magunkhoz, de mi hárman fixek vagyunk"...
Apropó, mi a faszért aludtak ezek együtt? :D

Papucs Orrán Pamutbojt 2015.03.03. 13:12:58

@gorkmc: Én maradok Opálkánál, az egyetlen villanása eddig az volt, hogy jó érzékkel Petit választotta párjának... remélem sokáig együtt maradnak :D

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.03.03. 13:13:07

@mézescsók: :DDD mérgescsók :DDD egyébként sok mindenben igazad van, a külsőben mondjuk pont nincs. de ha visszafelé nézzük, huszoniksz évesen már több minden volt, több mindenben kipróbálta magát, mint a kortestársai, akikkel és akik ellen játszik, az miért baj?

Banyus83 2015.03.03. 13:15:17

@Papucs Orrán Pamutbojt: Hármak ereje, hehehe, ez tetszik. Annak idején bírtam a sorozatot :-P
Amúgy igen, próbálnak Corleone-ra hajzni, de valaki megsúghatná nekik a dolgot Makóval és Jeruzsálemmel :-) Ezek 3an az első évadban úgy elhullottak volna...A Király simán beáldozta volna őket a kolumb gerilláknak :-)

Almeron 2015.03.03. 13:29:15

@Bujumburi: szerintem ez egy élvezetes show műsor, ahol a passzív karakterek hátráltatják és érdektelenné tennék a műsort.

Az első két évad (még a Viasat-on) az egyik legérdekesebb és legsikeresebb valóságshow volt, ahol a bunkó, tajparaszt karakterek nagyon gyorsan kiestek. Pl. Mr. Nyíregyháza sem maradt bent sokáig :)
pedig a VV1-7-ben sokáig húzták ezen személyek.

Bujumburi 2015.03.03. 13:34:55

@Almeron: Akkor egyetértünk. :) Csak jó szerkesztők kellenek hozzá, meglátjuk. Eddig nekem a gyors tempón kívül nincs mással nagy bajom, talán az éjjelibe elférne több anyag, beszélgetés, ami nem ugyanaz, mint az esti adás csak takarás mentesen. A legmeglepőbb, hogy még Berki sem zavar.

kamilla123 2015.03.03. 13:40:22

@mézescsók: csatlakozom. ezt már korábban is leírtam,h nem értem ezt a Loki imádatot. Sztem egy ugyanolyan suttyó gyerek, akinek szerencséje volt bent maradni, mert Dominik elszarta a párjával, ahogy most ő is Nórival, csak Dominik seggét nem mentették meg a szerkik, az övét meg megfogják. És nem azért marad majd bent, mert okosabb, mint Dominik, hanem mert szakálla van és elálló fülei és ettől egyéniségnek gondolják a műsor szerkesztői (és az itteni kommenetelők is), akit bent kell tartani. Sztem gusztustalan volt az is, ahogy Naomit felébresztette a buli éjszakáján bebaszva, h szar lelki maszlaggal töltse, meg az is, h Nórihoz bújik akarata ellenére. És hát ronda is.
A másik nagyon ellenszenves karakter Topol. Ő a tipikus áldozat, lefelé görbül a szája. Valszeg nagy rinya gép lehet, mert Peti is mondta neki, hogy próbáljon meg már pozitív lenni. És hát persze, hogy ő zúg le a lépcsőről, ki más. Vannak pasik, akik erre buknak.

Almeron 2015.03.03. 13:42:15

@Bujumburi: Berki zavaró, és nem illik bele a műsorba. Sokkal érdekesebb lett volna, ha az ő 30 milliós tiszteletdíja helyett megemelték volna a 20 milliós nyereményt és nézni, hogy a magasabb összeg milyen alkukra sarkallja a játékosokat.

Mert a 25 milliós ÉH1 és 2-ben több lehetőség volt, mint a mostaniban.

A szerkesztői döntések pedig, ha annyira értelmesek lesznek, mint pl. amikor benntartották Pókmajmot, akkor hajrá, mert nem érdekelne, ha 3 kigyúrt izomagy "irányítaná" a játékot.
Ráadásul az ÉH1-ben a szerkesztői támogatás ellenében is elérte Kristóf, hogy kiessen Pókmajom, a híres pofonnal.

kismalacka 2015.03.03. 13:43:57

"... farkát morzsinkálná takarón keresztül. " Kész vagyok :)))))) Annyira jó szó ez a " morzsinkálna " :DD

Ettől a Lokitól miért vannak annyira oda??? Nekem egy buta raktárosnak tűnik, nem mellesleg kicsit ápolatlannak is..

Banyus83 2015.03.03. 13:44:27

@Almeron: Egyformán látjuk a dolgokat. Én itt egyelőre nem látom, hogy a szerkesztők megfelelőn kevernék a kártyákat sajnos.

kszanaksz 2015.03.03. 13:44:52

Lokiból az látszik, ami a játék szempontjából pozitívum, hogy talán a vélt vagy valós élettapasztalata miatt, de jobban odafigyel a társaira, illetve még inkább az, hogy kevésbé gondolkodik sémákban, kevésbé felszínes, jobb az emberismerete, jobban ki tud használni apró megfigyeléseket, mint a triumvirátus tagjai. Legalábbis ez látszik abból, amit eddig képernyőn volt. Ez még nem feltétlen kell, hogy imádatba torkolljon, egyszerűen csak érdekesebben és változatosabban játszik.

Bujumburi 2015.03.03. 13:45:48

@Almeron: na ezzel egyetértek újfent, ez a 20 misi (jó esetben feleznek, tehát 10) nem elég a jó, win-win alkukhoz.

kamilla123 2015.03.03. 13:46:14

@kismalacka: már megint ugyanúgy látjuk :-)

Bujumburi 2015.03.03. 13:47:26

@Banyus83: Ez még az eleje, adj nekik esélyt, ne légy szőrösszívű. ;)

kismalacka 2015.03.03. 13:47:56

@kamilla123: Jujj de lyóóó :) Most olvasom a posztot, sixx azt írja, hogy Naomi egy másik világ küldötte...akkor azért albínó :)

Almeron 2015.03.03. 13:54:34

@Banyus83: Még az elején járunk, ezért érdemes kicsit várni. Kb. 15-20 adás múlva válik el, hogy mennyire jók a játékosok, és mennyire hatékonyak, és képesek jó döntéseket hozni a szerkesztők.

Szoba kilátással 2015.03.03. 13:56:00

@mézescsók: fura az elemzésed .. Függetlenül löki személyétol az is értékes út tud lenni ha vki 27 évesen már ennyi mindent csinált :)))

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.03.03. 13:58:44

@kamilla123: bárhogy is van, össze tud rakni értelmes összetett mondatokat, továbbá nem abban merül ki a taktikája, h "mi hárman vagyunk, nem fogadunk be senkit magunk közzé"

kismalacka 2015.03.03. 13:59:13

@sixx végigröhögtem a posztot...sokkal jobban szereted az ÉH-t mint a VV-t. Nekem ez jött le.

Papucs Orrán Pamutbojt 2015.03.03. 14:01:09

@Almeron: a szerkik valóban nincsenek a helyzet magaslatán, de még adjunk nekik időt... anno az ÉH 2 sem annyira tetszett, majd a közepe felé már függő lettem újra, a végére pedig idegrohamot kaptam, annyira idegesített...
Nemrégiben újra megnéztem a második szériát, és rádöbbentem, hogy miért: ugyanis 2-3 szerkesztői húzzással megnyerették a Máté-Edina párossal a szériát...

Pl: a túristák pakolták ki Pítet és Andit... Szabályos? persze, bármi megtörténhet... de engem jobban érdekelt volna a döntő, ha bent maradnak...
Vagy volt az a párválasztó, amikor Enrikó vagy ki a fene kiesett, mert kavarta a szalámit Mátéék mögött (sutyorgott a védett fickónak, hogy Mátét tegye ki, robbantsa a Máté-Edina párost), és Máté azon a ceremónián nem Edina mögé állt, hanem Noémi mögé. Ha ott a forgatókönyv szerint Mátét hívták volna először h válasszon párt, a védett játékos simán követte volna bármelyik csaj mögé is állt volna, és Máté repül...
És volt még pár ilyen kis szösszenet...

Én úgy vagyok vele, lehet, sőt kell is manipulálni szerkesztői szinten a játékmenetet, de azért ne legyen a műsor alatt lábjegyzetben, hogy ő velük fogjuk megnyeretni, mert csak... Szépen, finoman, és szórakoztatóan is lehet ezt, lásd ÉH1...

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.03.03. 14:03:21

@kszanaksz: egyrészt. pjotr pozitívuma pedig az is, hogy ügyel a társaira, pl ahogy a bekómált bencét ágyba terelte, meg a lépcsőn lezúgott nőjét elkísérte a dokihoz.

Almeron 2015.03.03. 14:03:51

@aggyistenbrittudós: azért a gyúrós triumvirátus eddig semmit nem tett le az asztalra, hogy valódi veszélyt jelentsen.
Az előző párválasztó sem rajtuk múlott, ráadásul most a lányoknak kedveztek, amikor egy fiút engedtek be, ami alapvetően ellentmond saját érdeküknek.
Igazából a saját párjaik sem biztos, hogy kitartanának mellettük, értem ezalatt, hogy Noémi, meg Mariann sincs annyira oda a párjáért.

kamilla123 2015.03.03. 14:03:54

@aggyistenbrittudós: hát én se nála, se másnál nem látok egyelőre taktikát. Volt egy egyértelmű sztiu, h ki volt a leggyengébb láncszem, oda beállt, azt slussz. Most is van, de a szerkik megkavarják majd, így maradni fog. A többiek meg jóban vannak és ezért győzködik az újat,h ne mögéjük álljon. Ennyi.

ja, és azt már korábbi ÉH-kból lehet tudni,h ha hárman kimennek egy progira, akkor csak kettő fog visszajönni. Szóval a beharangozó alapján nem értem az új srácot, miért a két neki szimpit vitte ki. Gondolom Norbi repül majd haza, és Milán meg beáll Naomi mögé.

Bujumburi 2015.03.03. 14:05:55

@Papucs Orrán Pamutbojt: Itt egy Fannika nagyon jól járna, sokáig benn tartanák. Valójában itt a nézők helyett a szerkiknek kell tenni a szépet. :D

Kotnyél 2015.03.03. 14:05:58

Csak nekem tűnt úgy, hogy Loki Ápolkának hívta Topolkát az orvoslátogatás után?

kszanaksz 2015.03.03. 14:07:28

@Kotnyél: nekem is olyasminek tűnt, ápolka vagy ápoltka volt azt hiszem.

Almeron 2015.03.03. 14:07:49

@Papucs Orrán Pamutbojt:
Pít kirakása valóban marhaság volt. Borzalmas mellényúlás...

Viszont az ÉH1 valódi etalon volt ebben a közegben. Őszintén szólva jobban örültem volna, ha pl. a Király lett volna a műsorvezető Mr. Berki helyett.

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.03.03. 14:11:06

@Almeron: de ezt csak mi kívülállók látjuk így, ellenben azt gondolják, ők hárman egy csapatban vannak és velük EGYÜTT a csajaik is, közben meg...:DDDD
nem bánom egy percig sem, h az újpasi mellett döntöttek a fiúk, hátha rádöbbennek, h mennyire vakvágányon vannak, mert a szálakat nem ők mozgatják :) (hanem péter és loki)

Banyus83 2015.03.03. 14:12:37

@Bujumburi: Legyen igazad. Mindenesetre nekem eddig a nyomába sem ér a Viasatos szériáknak

kszanaksz 2015.03.03. 14:12:46

@kamilla123: amikor Nórának előadta este, hogy már kétszer megmentette a seggét és nagyon nagyra értékeli, az egy nagyon ügyes húzás volt, függetlenül attól, hogy igaz vagy sem. Meg is ingott utána Nóra, holott előtte többször egyértelműsítette, hogy nem tetszik neki. Viszont ebben a játékban a legnagyobb érték a bizalom és ha valaki így el tudja adni magát valakinek a lekötelezettjeként, azzal a másikban erősíti azt, hogy neki jó és hasznos bent tartani a játékban az illetőt, mert hát hálás nekem, úgy érzi, hogy tartozik nekem. Ez hat a hiúságra is, meg gyakorlati haszna is van. Loki érzi, hogy veszélyben van és ez egy ügyes húzás arra, hogy a veszély időszakát valahogy átvészelje (függetlenül attól, hogy azt írtam itt, hogy pont emiatt merül fel többek között a gyanú, hogy talán itt csúnyán írva bele van nyúlva a dolgokba).

Papucs Orrán Pamutbojt 2015.03.03. 14:13:06

@Almeron: szó szerint Királyság lett volna :D :d :D

Gondolom itt nem jönnek vissza Szomikutyifejék a döntő heteiben, hogy segítsenek az agyhalottaknak :P

Banyus83 2015.03.03. 14:14:05

@Almeron: Ahham :-) Valamelyik este visszanéztem pár részt abból a szériából. Annyira röhögtem, hogy attól féltem , felébred a lánykám :-)

kismalacka 2015.03.03. 14:14:05

@kamilla123: Nekem ez az első ÉH. Én sem tudok ilyen dolgokat hogy ha program van csak kevesebben mennek vissza. Ezt nem kellene pl. az új nézőknek elmagyarázni?? Mert nekem sem mindig világos - azon kívül hogy maradjanak végig együtt - hogy mi is valójában a taktika. Vagy hol lehet a szabályokról olvasni valamit??

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.03.03. 14:14:08

@kamilla123: mármint kinél nem? lokinál? ne viccelj. nóri pl arra hajlik, amerre fújják.

Kosztarika 2015.03.03. 14:14:36

@kismalacka: Ezt vv Dórinak is el kell mondani!!! , aztán összehozni Naomit a gyíkemberrel . :D

Almeron 2015.03.03. 14:16:16

@Papucs Orrán Pamutbojt: A falat kaparnám, ha Edina, meg Ostobenkó visszatérne a képernyőre. Ne fesd az ördögöt a falra :)

Banyus83 2015.03.03. 14:17:04

@kismalacka: Igazából nincs sok szabály szerintem. Ha nincs párod a párválasztón, hazamész. Kb. ennyi :-) Az a szerkesztőkön múlik, hogy milyen csavarokat tesznek bele. Nem törvényszerű, hogy ha kirándulni mennek, kevesebben jönnek vissza, csak a mai részben gyanús, hogy ez lesz. Ugyanúgy az sem szabályszerű, hogy ki kap védettséget. Van, hogy új beköltöző, csak úgy, esetleg jutalomból. Ez az egész elég ad hoc jellegű. Szerintem volt, hogy a szerkik is improvizáltak menet közben, vagy egy egy szituhoz alkalmazkodva.

Kosztarika 2015.03.03. 14:17:07

@kismalacka: az tényleg jó lenne. Én is alig értek -egyelőre - valamit. :(

Banyus83 2015.03.03. 14:18:09

@Almeron: Most miért mondod? :-)

Kosztarika 2015.03.03. 14:19:05

@Banyus83: a védettség itt is csak annyit jelent, hogy nem lehet hazaküldeni? (Bocs, ha hülyeséget kérdezek) :)

malevil2050 2015.03.03. 14:21:11

Itt annyira naty a kézivezérlés h semmit nem lehet kiokumlálni se kint,se bent.

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.03.03. 14:21:21

engem pl kurvára nem zavar, ha a szerkesztők belenyúlnak. sőt. nekik van rálátásuk arra, kiben van potenciál.

dRm 2015.03.03. 14:22:23

Remelem nem megint az lesz mint az elsőben hogy 3 óvodás hülyegyerek fogja végig megmondani hogy mi legyen es ki hova álljon. Remelhetoleg a szerkik valahogy ezt szetrobbantjak.

Banyus83 2015.03.03. 14:22:51

@Kosztarika: Kb. igen. Illetve annyit, hogy ahova beáll, ott automatikusan ő marad, és a másik azonos nemű megy. Pl., ha Naomi védettséget kapna és beállna mondjuk Patrik mögé, ahol már ott áll Adri, akkor Patrik nem választhatna, hogy kivel játszik tovább, hanem automata Adri menne haza.

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.03.03. 14:23:56

@malevil2050: dőljél hátra a fotelben, és élvezd a műsort, nem kell fáradnod avi cserével sem, mikor kinek szurkolsz, ennyi! :D

kismalacka 2015.03.03. 14:24:52

@Banyus83: Köszi. És akkor mi van, ha pl. most ez a vitorlafülű csávó beáll az albínó Naomi mögé, de hapsija az védett? Akkor gondolom ő menne haza.

Ki mikor tudja meg hogy védett?
Milyen alapon osztják a védettséget?? Valami feladatot kell megoldani és jutalom?
És mi van, ha pl. Naomi nem akarja, hogy - tegyük fel - Loki beálljon mögé. Megtagadhatja??

Csak néhány dolog ami hirtelen az eszembe jutott és nem világos.

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.03.03. 14:26:09

@dRm: mámint ki volt az elsőben a három óvódás? :)

Banyus83 2015.03.03. 14:28:09

@kismalacka: Akkor Loki hazamegy. Teljesen változó volt az előző évadokban, hogy ki, mikor és miért kapott védettséget. Úg gondolom, ez jó eszköz a szerkik kezében, ha valakit pl bent szeretnének tartani, de elküldenék. Volt szerintem olyan, ki beköltözéskor kapott védettséget, volt, hogy feladatért. Szerintem volt olyan, hogy csak a párválasztón tudták meg, hogy valaki védett. Az első évadban Szandra nagyon tudta kavarni a kártáykat mikor védett volt. Senki nem tagadhatja meg, hogy valaki mögé álljon, max, ha ketten vannak, választhat.

Banyus83 2015.03.03. 14:29:25

@aggyistenbrittudós: Gondolom Korleóne-Dani-Kristóf hármasra célzott :-) Akik azért fényévekre voltak szerintem a mostani három hülyegyerektől ;-)

kismalacka 2015.03.03. 14:31:31

@Banyus83: Értem. Tehát akkor ez főleg a szerkik mindenkori hangulatától függ...ha valaki szimpatikus a szerkesztőknek, akkor végig marad a játékban...ebben akkor mi a poén??

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.03.03. 14:32:47

@Banyus83: és nem is óvódás kategória egyikőjük sem, azért mertem rákérdezni. :)

pókmajom is már az elején kipotyogott volna, ha a nézőkön múlik, ezért bírom ezt a koncepciót, hogy itt NEM lehet beledumálni SEMMIBE! :D

mézescsók 2015.03.03. 14:32:48

@aggyistenbrittudós: Szia!
A külső - kár volt megemlítenem, ízlés kérdése. Nekem sosem jöttek be a mackós pasik.
Hogy kipróbálta magát több helyen és miért baj? Nem baj - csak nekem nem imponál (vagy helyesen improvizál? - már nem is emlékszem!).
Nem várom el, hogy egy középiskolából éppen kijövő fiatalember rögtön csalhatatlan biztonsággal tudja, hogy mi akar lenni az életéből még hátralévő pár évtizedben. Nyilván előfordul ilyen is, de nem tipikus. Nagyon helyes, próbálkozzék. De ez a pasi legalább 8-10 foglalkozást űzött eddig, amennyi másnak egy életben nem jön össze és nem biztos, hogy ő a rosszabb arc. Ezt pedig felfoghatom úgy is, hogy még nem találta meg magát a szentem, felfoghatom úgy is, hogy nem állja meg sehol a helyét, felfoghatom úgy is, hogy kihajították mindenhonnan, mert a teljesítmény fordítottan volt arányos a pofával, de felfoghatom a körülmények szerencsétlen alakulásának is.
Ez a többiekkel szemben lehet előny, mert jó esetben élettapasztalatra és emberismeretre tehetett szert. Viszont gyanítom, hogy ez esetben nem realityben keresné a boldogulás útját.

Papucs Orrán Pamutbojt 2015.03.03. 14:32:54

@Banyus83: @kismalacka: Nem érdemes "megtagadni"... mert ha egy hapsi áll mögötte, de azt mondja h vele nem, akkor szevasz van, nincs párod kisanyám, húzzál haza, arra van a reptér... szóval érdemesebb kibekkelni azt a pár napot a nemkívánatos pároddal...

Olyan is volt amúgy, hogy a párválasztó VÉGÉN tudták meg, h a kieső játékos kinek adott védettséget (ÉH 2, Bogi, Hiper nagy spanja Andinak adta a védettséget, aki ha ezt korábban tudja, Szomikutyifejet tette volna ki... HOPP, itt egy harmadik példa arra, hogy a szerkik mennyire tolták a Máté-Szomikutyi párost :)

Banyus83 2015.03.03. 14:33:21

@kismalacka: Ez nem biztos, csak az én véleményem. Az előzőekben volt egy-két olyan csavar, amikor védettséggel megmentették egy kedvesebb/odavalóbb szereplő seggét.

Almeron 2015.03.03. 14:33:44

@kismalacka: Az ÉH formátum komplex játék, még, ha elsőre nem is tűnik annak.

Alapesetben, ha van ez biztos párod, az javítja az esélyeit a játékosnak, de a fix pár nem lehet mindenre garancia, mert a védettséget kapó játékos bármikor kitehet.

Ezért fontos, hogy minden játékosnak legyen egy B terve, ami nyilván azt is jelenti, hogy valakivel ki kell szúrni.

Továbbá előfordulhat, hogy szimpátia szavazással kieshetsz, hiába van biztos párod.

A játékosok ezért is törekednek szövetségek kialakítására, ami vagy jól működik, mint az ÉH1-ben, vagy borzalmasan, mint az ÉH2-ban (értem ezalatt a "Család" fiaskóját).

A műsor első 70 %-ban a túlélés a cél, hogy bekerülj a fináléba. A fináléban viszont fontos, hogy mennyire támogatnak a játékostársaid, mert a végén ők határozzák meg, hogy ki lesz a győztes. Ezért a mindenkit letiprok és öntörvényű vagyok mentalitás nem kifizetődő.

A győzelem érdekében pedig sok stratégia létezik, pl. az is működhet, hogy te vagy mindenkinek a B terve (pl. ilyen volt Alíz az ÉH-ben) és azért jutsz a döntőben, mert a többiek benntartanak, és egymást ölik meg.

De persze az is működik, hogy minden nap részegre iszod magad, szexelsz a partnereddel, de amikor eljön az idő le tudod lelki terrorkodoni egy másik játékost, hogy benntartson és ezért taktikai öngyilkosságot kövessen el (pl. Máté és Noémi esete). De mindezt úgy kellet elérni, hogy a végső szavazáson mégis melléd álljon, mert az lenne a jó neked.
Nem olyan egyszerű :)

Nem tudom, hogy a TV2 mit fog kihozni ebből, de remélem, nem a VV hagyományait követi, hanem az ÉH1-ét.

Az ezt cselekszik, akkor Berkitől függetlenül érdekes és izgalmas lesz a játék, és nem az lesz a köv adás beharangozója, hogy ordenáréék hogyan köpik le egymást, meg szexelnek a többiek szeme láttára.

Szóval az ÉH egy érdekes taktikai játék, ahol már az első részeknél résen kell lenni, törekedni kell, hogy:
1. Bennmaradj
2. A megbízható párod bennmaradjon (nem feltétlenül fontos, hogy a párod ténylegesen is legyen sok esetben)
3. A végjátékban olyan emberek maradjanak bent, kik rád szavaznának a végső megmérettetésen.

Szóval

jo.e 2015.03.03. 14:34:51

@Papucs Orrán Pamutbojt: Azta! Ilyen jó a memóriád v. google?
De most, hogy mondod erre a Máté - Edina - sorrend dologra én is emlékszem. Már csak azért is mert addigra annyira megutáltam azt a 2 alakot. Akik egy párt alkottak :) Akkor nagyon bosszús voltam. Remélem az Adri - Patrik páros nem fogja addig húzni. Ez a csaj 1 pióca!

Banyus83 2015.03.03. 14:35:24

@Papucs Orrán Pamutbojt: Na igen, őket azért párszor megmentették :-) Bár én nekik drukkoltam, pontosabban Edinának. Pl a finálé előtt még egyszer párt cserélhettek, mert Máté épp Hiperrel volt, Edina meg Rolival (ha úgy hívták :-D )

dRm 2015.03.03. 14:36:08

@aggyistenbrittudós: Kristóf meg a másik ket haverja. (Legnagyobb poénjuk az volt hogy egymás feneket csapkodtak törölközővel meg fenekén csúszkaltak a vizes talajon. Gratulálok nagy színvonal.)
Csak addig tudtam nézni míg pokmajmot ki nem raktak. Es irritáló volt hogy végig ezek szabták meg hogy mi legyen, ezáltal szinte csak az újak forogtak.

Másodikat mar sokkal profibban alakítottak a rendezők. Es szép volt hogy végül az Edina nyert a Brokival.

malevil2050 2015.03.03. 14:37:36

@aggyistenbrittudós: Könnyű dógom lesz itten asz igasz.Általában mindig aszokkal szimpatizálok akiknek ott fent is van valami a tökfedő alatt és az nem a haj ugyi és esztet nem félnek használni.De hát itten annyi a murutya,hoty nahh.De nekik a lekkönnyebb,mer számukra asz élet így ünnepnap.

Banyus83 2015.03.03. 14:38:06

@Papucs Orrán Pamutbojt: Valóban :-) Sőt, még az utolsó pár órában is cserélhettek párt, mert Máté épp Hiperrel volt, Edina meg Rolival. Párszor megmentették őket a szerkik, de mondjuk én nem bántam :-D

mézescsók 2015.03.03. 14:38:15

@Banyus83: Nem lehet, hogy az emlékek szépítik meg a dolgokat? Akkoriban Korleone-Dani-Kristóf sem az eszükről híresültek el.

Banyus83 2015.03.03. 14:38:43

@Banyus83: Na jó, most kétszer leírtam ugyanazt :-)

kismalacka 2015.03.03. 14:39:29

@Almeron: Köszike. Mint már mondtam, most nézem először, nem tudom régen ki és mi volt. De akkor ezek szerint van az Adri/Beks páros. Ott úgy láttam hogy a csaj oda van a srácért, és a fiúnak is bejön a lány, de szerintem nála arra tippelek, ha bejönne egy másik lány ő borítana.

De tegyük fel, hogy végig mennek a fináléig. Ez egyébként hány kör??? Vagy hány új fiút/lányt hoznak be? Szóval ott állnak ketten, végig együtt maradtak. Akkor valami gömböt kell tartaniuk?? és ha az egyik eldobja, akkor mi van?? Tehát a lóvé eloszlása sem világos számomra. Ezt el tudnád még magyarázni kérlek?

Banyus83 2015.03.03. 14:39:45

@mézescsók: Lehet, de azért még mindig úgy gondolom, hogy több volt a fejükben, mint ezeknek. Igaz, ők szerintem néha túl is komplikálték a dolgot. De nekem valahogy szerethetőbbek voltak :-)

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.03.03. 14:40:50

@mézescsók: helló bébi :)
felfogható úgy is, hogy nem komolyodott még meg, és van rá alkalma, ÉS lehetősége keresgélni, kiforrott egyéniséggel. a többiek már konkrét szakmával rendelkeznek, ÉS kiforratlan egyéniséggel. nézd ilyen szemmel :D

Almeron 2015.03.03. 14:41:02

@dRm: nem értek veled egyet. Az elsőben a Király a hátán vitte a show-t az elején, mellette nagyszerű páros volt Pókmajom. Krisztián pedig képes volt elérni, hogy egy kiválóan játszó játékos saját magát kiejtse az emlékezetes pofonnal. Ezért Krisztiánt sem írnám le úgy, mint egy törölközővel csapkodó marhát.

A másodikkal viszont az volt a bajom, hogy a szerkesztők érezhetően a végén nyúltak bele, ami kissé unfair volt.

Banyus83 2015.03.03. 14:42:11

@kismalacka: Igen, ez amolyan hűségpróba a végén. A műsorvezető emeli a pénzt, és ha egyik sem dobja el jelen esetben a 20 millióig, akkor ketten nyerik meg és felezik a pénzt. Ha mondjuk 15 milliónál a fiú eldobja,akkor azt ő nyeri, a csaj semmit, a maradék pénzt pedig szétosztják. Az első évadban az ezüstérmes pár kapta, a másodikban nem maradt pénz, de asszem akkor azok kapták volna, akik a győztest támogatták.

Papucs Orrán Pamutbojt 2015.03.03. 14:42:14

@jo.e: Mondtam, pár hete néztem meg újra a szériát, frissek az emlékeim :)
Szomikutyi féle karakterrel a világból ki lehet kergetni, Máté meg szimplán egy suttyó volt, főleg a vége felé... Amit Ostyobenkó Edinával is művelt, meg Noémival, na az minden volt csak nem normális...
Nekik nem örültem, hogy nyertek... Főleg, hogy több húzással a szerkik tolták be őket a fináléba... Píték meg Hiperék legalább önerőből jutottak ameddig jutotztak...
Ez a túristáskodás jó húzás lett volna, de ha egy kevésbé esélyes párt tettek volna ki... így gyakorlatilag az utolsó mozzanata volt annak, hogy az nyerjen a 2-esben aki...

@Banyus83: pont emiatt utáltam őket... mint a tanárgyerek az általánosban, aki előre tudta a tesztkérdéseket, mert beültették a doga előtt a tanáriba...
Most tudtok párt cserélni = Edina visszamenetsz Máté seggébe, hogy ketten nyerjetek a végén... Jajj...
Féltem Patrikékat, nehogy ők legyenek az új Mátéedina... akkor eret vágok :D

Banyus83 2015.03.03. 14:43:09

@Almeron: Az Kristóf volt, nem Krisztián :-) Krisztián Pókmajom párja volt, közben pedig Nikit kezelgette volna :-)

Almeron 2015.03.03. 14:43:50

@kismalacka:
remélem senki sem sértődik meg, ha belinkelem azt a videót. Ha mégis, kérlek töröljétek a posztomat, sűrű elnézéseim közepette.

www.youtube.com/watch?v=GEmTsbdRPCw

Ezt szeretném látni a végén :)
Nézd meg te is, és megérted, hogy miről szól a műsor.

Papucs Orrán Pamutbojt 2015.03.03. 14:43:57

@mézescsók: nem voltak okosak, de valami logokát azért tudtak adni a játékba, lásd kavicsozás...
a bűbájos boszorkák viszont még nem igen tettek semmit, csak hangoztatták, hogy ők hárman együtt mindörökre...

DE TÉNYLEG, MIÉRT aludtak ezek együtt???? :D :D

Almeron 2015.03.03. 14:44:27

@Banyus83: Ennyi év után, már csak a K betűre emlékeztem. Bocsánat :)

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.03.03. 14:44:47

@dRm: ők az örök gyerek típus voltak :) emellett csak ki tudták golyózni a többieket, mert azért tematikáztak is :)

Banyus83 2015.03.03. 14:44:51

@Papucs Orrán Pamutbojt: Hát, a végére már én is kicsit besokalltam tőlük, és aláírom, hogy szerkesztői segítséggel nyertek, de úgy voltam vele egyrészt, hogy az elejétől neki(k) drukkoltam, másrészt pedig, hogy inkább ők, mint az idegbeteg Hiper :-)

mthrfckr 2015.03.03. 14:45:14

ez a műsor nézhetetlen, de így olvasva nagyon szórakoztató. :D

vastyúk is .. 2015.03.03. 14:46:23

@kismalacka: két szabály van.
1. A párválasztó ceremónián ellenkező nemű párt kell találni.
2. Bármi megtörténhet. (a védettség akármikor kkiderülhet, nem mindig az van, amit a hotelezők elképzelnek. Mamba ha nem szeretné Szeeretné Dumbót és más is állt mögé, akkor egyszerűen választhatja a másikat, ezzel Dumbót kiejti. Ha nem áll más mögötte, akkor marad Dumbó. Így legalább játékban marad. Jó példa erre Ivar, aki bár rühelli Dumbót, mégis őt választotta, mert Boxost még jobban utálta, csak még egy hetet nyerjen a játékban, mert aki időt nyer, életet nyer. :D

kismalacka 2015.03.03. 14:46:37

@Banyus83: Jaaa..értem. Tehát még akkor is ha előtte megbeszélik hogy nem dobja el senki sem a gömböt, még akkor is előfordulhat, hogy az egyik a nagyobb nyeremény érdekében eldobja, és akkor a másik semmit sem kap. Gyakorlatilag pár millióért leköpte az addig játékát.

tomfree 2015.03.03. 14:47:58

@kamilla123: "ja, és azt már korábbi ÉH-kból lehet tudni,h ha hárman kimennek egy progira, akkor csak kettő fog visszajönni."
Tegnap írtam le a blogban, hogy a tv2 elspoilerezte ezt is (ennyit a szerkesztésről ami a legszarabb a 3 sorozat közül). Az indulás előtt volt egy promóvideó, amiben volt egy jelenet, amikor a tegnapi gyerek áll Bence meg Norbi mellett. Ez a tegnapi előzetesben volt, ez lesz ma gondolom. A promóban van egy kép, hogy ugyanott Bence meg Norbi ölelkezik és utóbbi mondja, hogy erős légy. Vagyis egyikük megy ma és az a Norbi lesz. Legalább is a tv2 promója szerint. Feltételezem Naomi ezután rinyál a retyón, hogy mindenkit elveszít akit szeret, ez is promóvideós anyag. Aztán meglátjuk mi lesz, de én ezt raktam össze a nagyszerűen szerkesztett és vágott anyagból. Továbbgondolva a dolgokat ezután jön valami csaj és Loki segge biztonságban van, és foshatnak a csajok. Mellesleg ugyanebben a promóanyagban Naomi beáll az új gyerek mögé valami ismeretlen csajjal. Ha Norbi nem esne ki, akkor miért állna be a srác mögé másodiknak? Kár érte, hogy elszúrták a szerkesztők ezeket a csepegtetéseket.
Csak azt nem értem, ha állítólag az egész adás tokkal vonóval 1 milliárdba került, akkor miért nem figyeltek erre jobban? Amúgy sokszor szar a hangtechnika, nem érthető mit motyognak a szereplők.

dRm 2015.03.03. 14:48:07

@Almeron: Milyen show-t vitt a hátán? Nem volt egyáltalán szórakoztató, ahogy a haverjai sem. Vagy azt tartod viccesnek ahogy hétről hétre az újakat terrorizálták, majd kiejtették?:) en azt tartottam csak viccesnek amikor bejött végre valaki aki nagy ívben szart arra hogy ki a kinevezett helyi király. Es hogy erre hogy rángatózott a nagy hármas. Mert mást nem tudtak. Ennyi tellett tőlük.
A Kristóf meg ha jol emlékszem lekurvazta a lányt erre jött a pofon. Ezt ha te nagy taktikának tartod, hat lelked rajta:)

Banyus83 2015.03.03. 14:48:30

@kismalacka: Igen. Az elsőben a srác eldobta a felénél, a másodikban végigállták és feleztek.

Almeron 2015.03.03. 14:49:34

@kismalacka: Nem leköpte, hanem átverte a másikat, és megnyerte a játékát. Mivel a néző nem szólhat bele a játékban ez a stratégia kifizetődő, mert nem 15-20000 SMS-en múlik a győzelem, hanem mit tud a helyzetből és a többi ember hibájából kihozni.

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.03.03. 14:49:47

@malevil2050: azért nehéz, mert pont hogy nem csak az eszesre kell szimpátiázni, de a ész nélküli szimpátiákusra is :)

Banyus83 2015.03.03. 14:51:03

@tomfree: Én pont ugyanígy raktam össze.

@dRm: Azért a lekurvázás sem teljesen úgy volt. Pont valamelyik nap visszanéztem a pofonos részt. Az előtte lévő adásban Szandra maga vallotta be, hogy nem olcsó lány. Kristóf csak ezt ismételte meg. Akkor Pókmajom és sleppje indult úgy neki, hogy ki kell borítani a fiúkat és kicsit visszanyalt a fagyi. Szerintem.

kismalacka 2015.03.03. 14:51:06

@Almeron: Miért szeretnéd látni hogy a finálés fiú eldobja? Itt az láttam, és amennyit értettem a svéd nyelvből, hogy a lány tökre kiborult amiért ilyen görény volt a fiú.

tomfree 2015.03.03. 14:51:34

@kismalacka: Vagy hány új fiút/lányt hoznak be?
Az előzetes reklám szerint 28 szereplő volt az ÉH 3-ban. Eddig láttunk 13-at (ha jól számolom), szóval még jön 15 új ember.

Banyus83 2015.03.03. 14:52:00

@Almeron: Igy van. Úgy drukkoltam, hogy Edina dobja el 22,5 milliónál :-) Csak sajna szerelmesebb volt, mint okos :-(

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.03.03. 14:52:01

@dRm: azért ott más is volt a pofon előtt, halló.

Bujumburi 2015.03.03. 14:52:12

@mézescsók: Érdekes amiket mondasz, nekem kicsit szigorúnak tűnsz így elsőre. :D Nincs még egyértelmű kedvencem, de tetszik ahogy ő és Peti összetett mondatokban beszél, számomra szórakoztatóan, ez hat üdítően szerintem egy-egy nézőre. Egyébként egész sok közös ismerősöm van ezzel a sráccal, és úgy tűnik itt kint is lehet egy kialakult "imidzse", még olyan emberkék is hívnak a fb oldalára (Éden Loki-ra), akik jellemzően egész passzívak a közösségi oldalakon. Meglátjuk mit hoznak ki belőlük, nekem eddig tetszik, hogy ennyire más és a többi srácon is látszik, hogy nem tudják hova tenni, frusztrálja őket ez a fajta másság, (te szavaiddal élve igénytelen hatás) először tetszett nekik a fura modora, aztán megijedtek tőle.

Tündérfalvi A. 2015.03.03. 14:52:19

@Almeron: Nekem is ez az első ÉH.
Itt írtatok olyasmit, hogy a döntőbe az kerül, akit a többi játékos megszavaz.
Ezt úgy kell érteni, hogy a végére marad 2 pár és azok közül választanak a már kiesettek egy párt?
A második pár pedig akkor (maradék) kap pénzt, ha az első pár egyik tagja eldobja a gömböt idő előtt?

dRm 2015.03.03. 14:53:02

@aggyistenbrittudós: Ez részletkérdés. Fő mondanivalóm úgysem ez volt:)

Banyus83 2015.03.03. 14:53:12

@tomfree: Az első két széria 48 részes volt, 12X4, erről azt olvastam valahol, hogy 75 részes, azaz akkor 5X15 talán.

BRU 2015.03.03. 14:53:47

Sixx: beautiful lesz az

dRm 2015.03.03. 14:57:04

@aggyistenbrittudós: Inkább az hogy mennyire félelmetes volt hogy az a hármas mit képzelt magáról a kis villában es kívülről nézve mennyire kis szánalmas volt a gyerekes viselkedésük meg a folyamatos terrorizálasuk stb.
Rövidre zárva, csak azt remelem hogy itt ez nem ismétlődik meg.

tomfree 2015.03.03. 14:57:06

@Banyus83: valaki azt írta, hogy a szerkesztők azonnal belenyúlnak ha látnak egy lapos karaktert. Timit kidobták egyből szegényt, nem tehetett semmiről, de szerintem levágták, hogy nem fog tudni hozzátenni semmit az adáshoz. Norbi ugyanez most. Nórika is addig számít, amíg pörögnek körülötte, amúgy nem egy megosztó figura, mint Loki pölö. Ne feledd, hogy a szerkesztők azért kapják a fizujukat, hogy magas legyen a nézettsége a műsornak.

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.03.03. 15:00:30

@dRm: jaja vágom. az a másik hármas akkoris jobb volt mint a mostani bece-norbi-patrik. (pókmajomnak meg buknia kellett)

kismalacka 2015.03.03. 15:02:37

@Papucs Orrán Pamutbojt: Hát ez döbbenetes volt....végig arról beszélt a srác, hogy ő felelős a másikért, gondolom addigra kialakultak érzelmek is...és aztán egyszer csak a pénz fontosabb lett mint az összes addig elhangzott ígérete, szava. Ez már szerintem kicsit több mint hogy azt mondjuk, ez csak egy játék....

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.03.03. 15:03:35

@dRm: inkább ádám volt, aki terrorizált, mert abban a hármasban ő volt a mindenki feletti volt:D na de lapozzunk, hmmm? :DDDD

dRm 2015.03.03. 15:04:05

@aggyistenbrittudós: Szerintem meg ne legyen semmilyen hármas. Legyen változatos es izgalmas az egész. Ja meg szórakoztató:)

dRm 2015.03.03. 15:05:28

@aggyistenbrittudós: Oke, rendben. Szerinted ha Alekosz itt lenne ezt is megnyerné?

Papucs Orrán Pamutbojt 2015.03.03. 15:06:57

@kismalacka: Érzelmek köztük nem alakultak ki, ők szimplán játékos társak voltak...
Nagy viták voltak itt is anno, pro és kontra...
A lényeg itt az volt, h Kristóf eldobta a gömböt annál az összegnél, amit hazavitt volna abban az esetben is, hogy ha egyikük se dobja el... Ő pont ebben nem bízott, a biztosra ment... A nézők viszont addigra megismerték már a szereplőket, hogy feltételezhető volt, Alíz nem dobta volna el a gömböt egyáltalán... Azért megemlíteném, adott a pénzből Alíznak, Ádámnak, Daninak is...

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.03.03. 15:07:08

@dRm: alekoszt a lobbantott tsilke szeleti, tőle kéldezd ezt meg :)

Papucs Orrán Pamutbojt 2015.03.03. 15:09:08

@kismalacka: Mégvalami, volt 2-3 olyan mondata Alíznak az utolsó héten, ami Kristófot megingatta abban, hogy megbízhat a lányban... Ezért dobta el...
Teszem hozzá, én is kitartottam volna a végéig így a karosszékből... Tudja fene, hogy viselkednék két hónap éden után, miközben pakolássza a milliókat T69....

dRm 2015.03.03. 15:09:08

@Papucs Orrán Pamutbojt: Egyertelmu volt hogy eldobja. Ilyen tipikus megbízhatatlan szar alaknak tűnt, meg ugy is viselkedett:)

kismalacka 2015.03.03. 15:10:54

@Papucs Orrán Pamutbojt: De ha pl. az Adri/Beks páros állna így a döntőben ( ők már megkóstolták egymást, a csaj szerelmes is ) szóval ha ezek közül az egyik dobná el..akkor a másik biztos összeomolna. Egyrészt hogy egy olyan srácba volt szerelmes, aki az egész addigi viselkedését, simogatását, udvarlását eladta mondjuk 15 millióért. Ez lelkileg nagyon megviselheti azt akit átvágtak.

Papucs Orrán Pamutbojt 2015.03.03. 15:12:23

@kismalacka: ezért lett volna okádék, ha Szomikutyi vagy Máté eldobta volna a kettes széria döntőjében... ugyanis oké, hogy nem kell a nézőknek játszani a játék során, de a játék után haza kell jönni, és a tükörbe is bele kell nézni...

Bujumburi 2015.03.03. 15:13:58

@Almeron: hu, ezt milyen jól megfogalmaztad! :) és valóban, Alíz egy érdekes jelenség volt, hiszen már az első kanyarban cserélték volna, mégis mindenkinek ő lett a B terve.

kismalacka 2015.03.03. 15:16:05

@Papucs Orrán Pamutbojt: Aki eldobja, az vajon hogy él ez után a műsor után??

Azért látják a barátai, családja, ismerősök...esetleg kollégák...mindenki egy hányinger embernek fogja tartani. Nekem legalább is nem az jutna az eszembe, hogy huhhh de fasza taktikus volták és nyertél 15 milliót, gratulálok...mert a pénz az hamar elszáll, ő meg marad rongyember.

Papucs Orrán Pamutbojt 2015.03.03. 15:20:58

@kismalacka: attól függ, mivel magyarázza... borzasztó könnyű otthonról ítélkezni, mikor valaki megnéz egy kész műsort, minden titkos beszélgetésről és riportszobai vallomásokról tudva, de két hónapnyi agyalás, stressz, bármikormehetekhaza aggodalom között élve, mikor már mindenki átvert mindenkit, mindenki hazudott mindenkinek mindent, légy 100%-ban biztos abban, hogy a veled szemben álló nem dobja el, és nyugodtan kitarthatsz...

És ezt ott helyben kell eldöntened, nincs olyan, hogy bocs, tévedtem, azt hittem, hogy... Eldobtad és ennyi... vagy tartottad a gömböt, és ennyi...

Edináék esetében szoros érzelmi szál volt, csak egymásra számíthattak, ott csúnya lett volna ha eldobják... Kristóf esetében nem örültem, de értettem a döntését...

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.03.03. 15:21:22

@kismalacka: sztem azért így látod, mert bíznál a párodban, alapból. de mi van ha átvág, és te ott maradsz a kezedben a gömböddel, a párod meg elsétál, bele tudsz nézni a tükörbe, ja, ő meg letojja, hogy mit látsz. :))) illetve :((((

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.03.03. 15:24:12

azért itt a játékosok nagy többségének nem az a fonti, mit mutat a tükör, hanem mit mutat a számla JÁTÉK végén. mert erről szól az egész. már elnézést.

kamilla123 2015.03.03. 15:26:08

@kismalacka: nincs ilyen szabály, csak az előző ÉH-knál rendre ez volt, h csak ketten jöttek vissza

Papucs Orrán Pamutbojt 2015.03.03. 15:26:25

@aggyistenbrittudós: plusz, nem mindegy mennyi infóból hozza meg a döntését :)

kismalacka 2015.03.03. 15:26:57

@Papucs Orrán Pamutbojt: Lehet hogy csak azért gondolom így, mert nincs égetően szükségem a pénzre, de ha én valakinek megígérek valamit - jelen esetben azt, hogy nem dobom el a gömböt - akkor tuti hogy soha nem tenném meg.

Mert akkor saját magam köpném le. Még akkor is kitartanék ha a másikban nem vagyok biztos, mert nekem fontosabb - hogy ahogy te írtad - másnap is bele tudjak nézni a tükörbe és ne hányjam le azt akit látok. És ezt ott is így gondolnám, nem csak itthon a fotelben.
De akkor itt nem számít, hogy valaki tisztességes, becsületes legyen a lóvé az überel mindent.

Na, innentől kezdve így fogom nézni :)

kismalacka 2015.03.03. 15:29:19

@aggyistenbrittudós: Nem baj. Azt gondolom hosszabb távon én járnék jól.

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.03.03. 15:30:50

@Papucs Orrán Pamutbojt: ó hát hiszen onnan kezdődik a duruzsulás egymás fülébe :)
@kismalacka: ez nem a te játékod.

Papucs Orrán Pamutbojt 2015.03.03. 15:32:34

@kismalacka: "ha én valakinek megígérek valamit - jelen esetben azt, hogy nem dobom el a gömböt - akkor tuti hogy soha nem tenném meg" - Alíz is így gondolta :)
De ő nem tudta, hogy Kristófot megingatta az utolsó pár napban, mivel nem volt tudatos... Így halál nyugodtan tartotta a gömböt... (vesztére)

Bujumburi 2015.03.03. 15:32:41

@kismalacka: Kristóf berezelt a végére, félt, hogy Alíz eldobja... az a vicces, hogy pont a felénél dobta el, amit akkor is megkapott volna, ha végig viszik együtt, tehát nem úgy, mint a fenti svéd példánál.. később egyébként valemennyit adott a pénzből Alíznak, meg még pár benti barátjának.

Papucs Orrán Pamutbojt 2015.03.03. 15:33:58

@aggyistenbrittudós: jajj ne is mond, sz@rkavarás sz@rkavarás hátán :D :D :D 'oszt lásd át bent a hotelben :)))
szeretem ezt a játékot! :D

kismalacka 2015.03.03. 15:34:04

@aggyistenbrittudós: Így van :) Erre már én is rájöttem.

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.03.03. 15:34:09

@kismalacka: de miért? ha jelentkezel a játékba, feltételezem azért, mert nyerni akarsz. ha csak nézed, és szurkolsz bárkinek, szintén feltételezem, azért hogy nyerjen. innentől kezdve kérlek, ne álszenteskedjünk, kerül amibe kerül, győzzünk :)

kamilla123 2015.03.03. 15:36:56

@dRm: ja igen:-) képzeld el Alekoszt, ahogy fürdőgatyában fut a tengerparton és belehajít egy követ a tengerbe. ALig bírná felemelni két kézzel.

kismalacka 2015.03.03. 15:42:49

@aggyistenbrittudós: Én szeretek nyerni. A munkámban is, játékban is. Kedvencem a FB Mahjong játék, rendszeresen nyerek, hónapokig Mahjor vagyok. DE! Nem minden áron. Nekem az adott szó, a becsületem fontosabb mint a pénz, így hát ez nem az én játékom. Minden álszenteskedés nélkül, így élem az életem. És az sem zavar ha a másik moslék alak, és elárul. Nekem az a fontosabb, hogy én megmaradtam gerincesnek. Persze, ha valakinek az élete fordul meg ennyi pénzen, talán egy fokkal érthetőbb.

dRm 2015.03.03. 15:43:13

@kamilla123: Vagy odaül a legendás szintetizátorjához es eljátszik valami szép magyar nótát ugye?
Amugy szia Kamilla:) Már eppen kérdezni akartam, hogy most kinek szurkolunk...:)

kismalacka 2015.03.03. 15:44:34

@kismalacka: Úgyhogy szurkolni se gumi gerincűnek fogok. :)

Banyus83 2015.03.03. 15:45:54

@Papucs Orrán Pamutbojt: Azért a pénz nagy úr tud lenni. És mikor milliókkal dobálóznak, akkor szerintem mérlegel az ember. Mondjuk azt én se értettem, miért a felénél dobta Kristóf :-) Mátééknál meg egyenest annak örültem volna, ha Edina dobja, de sajna nem, pedig megérdemelte volna Máté.

Banyus83 2015.03.03. 15:47:15

@kismalacka: Valahol én is ilyen vagyok, csak szerintem sokan nem, Azon múli úgyis a vége, hogy milyen jellemű ember(ek) állnak ott.

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.03.03. 15:48:16

@kismalacka: nem érthetőbb, mert egyrészt most egy kicsit minősítesz mást, másrészt meg kevered a játékokat mert, ez pl nem feltétlenül az, ahol a jók nyernek. de előfordulhat. mindegy, nem győzködlek :)))) de ettől még szerizlek :*

kamilla123 2015.03.03. 15:51:41

@dRm: szia:-) igen, az jó lenne :-))) a medenceparton "csapatná a funky-t", ahogy Olivérrel mondták.
hát nemtom még, nem szimpatikus úgy nagyon senki. Ha nagyon kéne választanom, akkor nekem Naomi szimpi valamennyire. Inkább azt tudom,h kit nem bírok: Topolka nagyon ellenszenves, Peti okos, de olyan szinten el van szállva,h emiatt nem. És Lokit meg nem értem, mit esznek rajta. A többiek semlegesek. Ja, még Adri volt mostanáig nagyon irritáló ebben a parancsolgatós stílusában, de tegnap nem láttam rajta.És Te?

mézescsók 2015.03.03. 16:08:35

@Banyus83: Ebben a fajta játékban az elsők voltak, ez ad némi nimbuszt az akkoriaknak, bár lehet, hogy szerethetőbbek voltak, már annyira nem emlékszem. Arra viszont határozottan emlékszem, hogy nem emlékszem, hogy ennyire a szexre épültek volna a párkapcsolatok, mint az utóbbi két szériában. Meg valahogy mintha lazábbak lettek volna.

@aggyistenbrittudós: Nézem, illetve most momentán nem. Amúgy igazad van, honnan a pokolból tudhatnám, hogy miért váltott ennyiszer. És még az is lehet, hogy irigy vagyok, mert én nehezebben váltok. És még az is lehet, hogy a végére jó pasinak találom. Mittudomén. Minden lehetőségre nyitott vagyok!

@Bujumburi: Neked is igazad van a szigorúsággal kapcsolatban, bár nem akartam az lenni és alapjában nem is vagyok az. Ld. aggyistenbrittudósnak írt válaszomat.

@Papucs Orrán Pamutbojt: Talán ösztönösen (azért ösztönösen, mert itthon még nem volt előzménye az ÉH-nak, a külföldi verzió, ahol már isten tudja, hányadik széria ment azért mégis más) jobban játszottak a jelenlegieknél. Illetve nem jobban, élvezetesebben. Velünk együtt tanulták a szabályokat, lehetőségeket, stb. Mint a Vv-nél, ennél is, egyre "felkészültebb" játékosok mennek be, de ezáltal sokat veszít az egész a spontaneitásból és egyebekből.
Lassan eljutunk odáig, hogy valaki akadémiai székfoglalót ír a realityk esetén alkalmazandó egyedül helyes és tévedhetetlen tematikáról.. Kezdek túl sokat tudni róla ahhoz, hogy élvezzem.
Hogy miért aludtak együtt? Tippek: 1. - elegük volt a csajaikból, 2. - hülyére itták magukat és ott hullattak el, ahol voltak, 3. - valami gyerekkorból itt felejtődött "romantikából" 4.- demonstrálandó, hogy mekkora cimbik, 5. - poénosnak gondolták. A 6.-ra gondolni sem merek.

Banyus83 2015.03.03. 16:11:28

@mézescsók: van igazság abban, amit írtál :-)

pogona vitticeps 2015.03.03. 16:21:48

Még pár év/tized? ebben a photoshopolt világban és a Tajgetoszról basszák a mélybe újból a csecsemőket. Hacsak addig nem lesz mindenki genetikailag egyformán trandy.
Azért figyelt fel a Lokira ( Nomen est omen - remélem ) mindenki, játékos és néző is, mert nem tipikus valóságsós figura. Az új először érdekes, megbámulom, rácsodálkozom, aztán amikor nem fér bele egyik dobozkámba se, nem értem, na akkor elkezdem félni meg utálni vagy éppen imádni. :D

Bujumburi 2015.03.03. 16:35:47

@mézescsók: :) Ami érdekes még, hogy a srácok a másik UFO-val, Petivel szemben viszont egész semlegesek. Inkább megtűrik, de valamilyen szinten beavatják a köreikbe, bevenni nem vennék be a menő csoportba, de nem is cikizik, mint mondjuk Dominiket. Ez számomra egész érdekes. Lányoknál ez ugye más volt az elején Naomi kiosztotta, hogy Apolnak mennie kell, később pedig, hogy Adrinak. Sokkal kiélezettebb a harc a csajok között.

Pácsó Ármándó 2015.03.03. 18:02:21

@nughop: Szerintem ez Naomi takti.. , izé, tematikája. Mindenkinek helyesel és igazat ad, mindenkivel jóban van és mindenkinek szidja a másikat. Így akar mindenki szemében barátnak tűnni.

kismalacka 2015.03.03. 18:37:43

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Pedig már azon törpöltem hogy mikor indul a következő és akkor aztán majd én jól átverek mindenkit...:D :D :D

Láttad a barna csajt aki majd fog jönni a játékba és a Berki rácuppant? Sokkal csinosabb mint a bent lévő lányok.

W.Jack. 2015.03.03. 18:42:31

@Pácsó Ármándó: Te vagy régi motoros az ÉH-ban, szerinted ez jó taktika? Bocsánat, jó tematika :) ez hosszú távon?

Pácsó Ármándó 2015.03.03. 18:51:34

@nughop: Ha a bentlévők szellemi képessége alacsony, akkor igen :-) És mellesleg a zagyva beszédével is szórakoztatja a nézőket :-)

malevil2050 2015.03.03. 19:23:08

Jó estét,jó arcot! A mai cent evangélium íty hangzik,kicit retro. - nahh de ety újszülöttnek minden vicc új - Fabulony a bőre őre ne feküggyön hideg kőre!

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.03.03. 19:30:52

Na, végre végigolvastam a posztot reggeltől.

Pácsó Ármándó 2015.03.03. 19:31:12

@nughop: Azt figyelted, hogy Loki is elkezdte használni az általam megelőlegezett Ápolka nevet? Hogy én milyen előrelátó vagyok! :-)

Almeron 2015.03.03. 19:36:31

@dRm: Ilyen a játék :)
Ha benn akarsz maradni, akkor minden lehetőséget meg kell ragadni, és résen kell lenni.

Ilyen körülmények között pedig egy VV-s ösztönlény képtelen bent maradni, legalábbis sokáig húzni saját erőből.

Továbbá, hogy mennyire etikus átverni a másikat? Tulajdonképpen ezért nézzük, hogy mi milyen stratégiával kerekedik felül, mennyire érvényesíti akaratát a többiekkel szemben, stb...
Mivel ez egy ilyen játék, nem fogok sajnálatot érezni a résztvevőkkel, mert tudják (vagy tudniuk kell) miért is játszanak.

malevil2050 2015.03.03. 20:18:21

Emeseeeeeeeeeeeee keszdődiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiikk!

Kosztarika 2015.03.03. 20:21:32

Sziasztok! :) Na , lássuk .. :)

Schlomo Goldberg 2015.03.03. 20:26:19

Ivarnórin kezd elhatalmasodni a pszichózis

Kosztarika 2015.03.03. 20:28:46

Öregapámnak volt ilyen SZTK keretes szemüvege, amilyen Petyáé :D

haruka 2015.03.03. 20:30:14

Na most értem ide, nem láttam az elejét, volt valami? A tegnapiról meg totál lemaradtam, az előbb olvastam csak mi volt. :(

Bujumburi 2015.03.03. 20:30:21

@Yooha: holholhol? :D mi az a mindigtv? csak nem egy online stream? :P

vastyúk is .. 2015.03.03. 20:31:32

@Kosztarika: nekem is ilyen van, csak "cicásba". hihihihi

haruka 2015.03.03. 20:33:17

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: helló. akkor jó. :) Az az új gyerek nekem nem tetszik. Szegény Mariann meg tematikázna kicsit, Bence meg leszarja.

vastyúk is .. 2015.03.03. 20:34:07

Becks már alkoholt párologtat. Nem rossz a háznál egy ilyen, kész haszonállat.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.03.03. 20:35:55

@haruka: nem leszarja, csak nem jut el az agyáig :) (tudok írbni fészen most?)

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2015.03.03. 20:37:02

@Bujumburi: Nem, ez a digitalis atallason atesett, antennas tv. A reklamkampanyra nem emlekszel?

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.03.03. 20:37:09

Szuper izgalmas napok lehetnek :D

Hová lett a hal??????????????

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.03.03. 20:37:48

Ronda, kék óra Berkin,, már lett még egy :D

malevil2050 2015.03.03. 20:37:52

Töténhetne má valami,igaszán.

haruka 2015.03.03. 20:38:43

Vazz, na pakolhatnak. Csak párcsere lesz, vagy rögtön haza is küldenek valakit a két fiú közül?

malevil2050 2015.03.03. 20:38:45

Ciremosz cica hajjj hová lett a hal?,,,,,,,,,,

Kosztarika 2015.03.03. 20:41:13

Rábactok, fiúk. :P :P

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.03.03. 20:42:50

Hoppá, vki hazamegy :D

Az igaz barátok, dikk :D

Kosztarika 2015.03.03. 20:43:19

Hú, de szar lehet ezt eldönteni :(
Szerintem Norbi megy .

BarbWire 2015.03.03. 20:45:10

hello, hello! Mi volt?

haruka 2015.03.03. 20:45:56

Naomi miről beszél? Csak én nem vettem észre azt a nayg összetartozást Norbival?

Kosztarika 2015.03.03. 20:46:22

Naomi úgy beszél,, mint aki be van tépve vagy piálva.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.03.03. 20:46:48

@Kosztarika: aztán majd jól visszahozzák később, mint a pápát.

Kosztarika 2015.03.03. 20:47:27

@BarbWire: Bencének és Norbinak, mint "két igaz barátnak" el kellett döntenie, melyikük megy haza, most.

malevil2050 2015.03.03. 20:47:39

Cak rájuk kö szólni már is röptetés van

Kosztarika 2015.03.03. 20:48:13

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: Mi?? Visszahozzák? Itt ilyen is van? (Most nézem először) MI az, hogy pápa?

haruka 2015.03.03. 20:49:52

@Kosztarika: a pápa becenevű Éden 1 Dani, ő kiesett, de később visszatért.

malevil2050 2015.03.03. 20:49:57

Nahh esztet monntam én,ide kö vagy 60 ember,semmit nem lehet követni

vastyúk is .. 2015.03.03. 20:50:34

@haruka: az előadás címe, a hófehér hattyú halála.. Had sajnálják a többiek

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.03.03. 20:51:22

@Kosztarika: ahogy írta @haruka: , a lényeg, h itt bmi megtörténthet, amit a szerkik akarnak, tehát akár vissza is jöhet :D

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2015.03.03. 20:51:38

En valami parrhuzamos univerzumban elhetek, de ferfikent nem szoktam olelkezni mas ferfiakkal.

BarbWire 2015.03.03. 20:52:53

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: olyan ez mint a VV, közben változnak a dolgok.

ÉH3sZ 2015.03.03. 20:53:55

@Yooha: Nem jársz meccsre? :)

user friendly 2015.03.03. 20:55:02

ebből a hazaküldésből azért nagyobb feszültséget lehetett volna kihozni. szerintem ezt elb.szták a szerkesztők. (ezt is)
különben meg mi ez, a barátok közt? :D

chloep 2015.03.03. 20:55:26

Na, az Édenről meg majdnem megfelejtkeztem mikor a VV7et feladtam félúton....
(ps. már hónapokkal ezelőtt lehetett tudni hogy egy félig-meddig elfogadható félnótás teljes hiányába, a legsemmitelenebb emberke fog nyerni, azaz Robin. Valamilyen szinten meg is érdemelte, nem kis teljesítmény volt hogy nem kapott agyfrászt a sok narcisztikus, kerge birkától.)

Van esetleg egy stream link amit külföldről is lehet nézni?

haruka 2015.03.03. 20:55:27

Képtelen vagyok feldolgozni ezt a hat nap után rívást.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.03.03. 20:57:06

Gyóóóóóóóóóóóóóóóóóó, mekkora sírás :DDDDDDDDDD

@BarbWire: igen, hol van az avid?

@Yooha: hiba :DDDDDDDDDD

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2015.03.03. 20:58:18

Most miert latunk felnott ferfiakat sirni? Ki halt meg? Ja, senki!

nathalie 2015.03.03. 20:58:20

azt hiszem ez még egy szakításnál is túl sok rinyálás lenne egy férfi részéről. érthetetlen mi történik itt.

Bujumburi 2015.03.03. 20:58:54

@chloep: ha megtudsz valamit, engem is értesíts, nekem is szüksége lenne rá! :D

mercsi 2015.03.03. 20:59:22

nem bízik más emberben, de Loki kisujját fogja a medencében...

malevil2050 2015.03.03. 20:59:22

Emeseeeeeeee hozzá mááá zsepit!

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.03.03. 20:59:31

De én mindenkit, akit szerettem, elvesztettem :DDDDDDDDDDDDDDDDDD Hát, Norbit szeretted, ugy e:D

Ditti82 2015.03.03. 20:59:44

Kihúzták a talajt alatta. Aha, oké, jó.

mercsi 2015.03.03. 20:59:58

szavazzuk ki Naomit... :D

haruka 2015.03.03. 21:00:51

Naomi csinálja a műsort ahelyett hogy menne hízelkedni valamelyik fiúhoz, mert most be fog jönni a csaj akit nem választottak ki.

Kosztarika 2015.03.03. 21:00:57

Naomi: kihúzták alattam a talajt. :D

Ditti82 2015.03.03. 21:01:21

Bence a főtahó? :D Muhaha. :D

Kosztarika 2015.03.03. 21:03:04

szegény Naominak megint pakolni kell., pedig azt utálja a legjobban. :D (ő mondta)

nathalie 2015.03.03. 21:03:20

igazából engem kicsit zavar, hogy hiába temiatikázik valaki, akkor is kibaszhatják. nem szabadott volna barátkozni? valahogy jobb lenne úgy alakítani a műsort, hogy legalább az illúzió megmaradjon, hogy egy értelmemmel, tematikával, szarkavarással előrébb lehet jutni. de tulajdonképpen a szerkesztők mint isten keze, kedvük szerint lesújthatnak. ennyi erővel lehet olyan is, hogy berki bemegy, és közli: akin van sárga szín, kiesett. kész. pá.

vastyúk is .. 2015.03.03. 21:03:24

@Bujumburi: @chloep: livestreamhunter.org/onlinetv/hungary így könnyebben megtalálhatjátok a tv2 logora kellene elvileg csak kattintani

Ditti82 2015.03.03. 21:03:42

Barátnő? Öribarik 5 nap után? Váó.

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2015.03.03. 21:04:14

Miert nem koltozik be Milan Naomi melle? Maskor is volt ilyen, hogy ketten vannak a szingliszobaban?

mercsi 2015.03.03. 21:04:32

én azt nem értem, minek pakolnak ki a bőröndből, ha folyton össze kell pakolni és átcuccolni...

Mirocska 2015.03.03. 21:04:46

Jajj, olyan korai ez a 20.20-as kezdés... Kilenc előtt sosem érek ide. :-(

Ditti82 2015.03.03. 21:05:31

Paca? Nem mondja komolyan. Áú.

nathalie 2015.03.03. 21:06:03

nekem most lett elég topolka énekléséből.

Bujumburi 2015.03.03. 21:06:55

@nathalie: azért azt lehet tudni, hogy a szerkik azokat a gyalogokat áldozzák be, akik nem zavartak sok vizet... Timi, Norbi... igazából kicsit Dominik kiesésében is benne volt a kezük.

nathalie 2015.03.03. 21:06:55

:D:D:D:D:D:D:D ezek most norbinak énekelnek????? hat rohadt nap után??? :D:D:D:D:D:D:D

Schlomo Goldberg 2015.03.03. 21:07:42

Nem igazán látom mi a az értelme a játéknak ha a szerkik ilyen szintem manuperálják a történéseket

vastyúk is .. 2015.03.03. 21:07:43

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: úgy látszik.. brühühüüü. ki kell nyitni a szívcsakrát. vattát a fülbe

Ditti82 2015.03.03. 21:08:35

Önző. Laci, te vagy az?

haruka 2015.03.03. 21:08:37

Kezdem sajnálni Mariannt, Bence egy idegesítő kis pöcs.

vastyúk is .. 2015.03.03. 21:09:20

@Schlomo Goldberg: a játéknak pont az a lényege, mint tetszőleges realitynek, hogy az átlagos néző kárörvendjen és jobbnak érezhesse magát az "agyhalottaknál". Bezzeg mi nem így viselkednénk ;) hihihihi

2015.03.03. 21:09:34

szissztok
hajrá loki

volt valami érdekes? megint kénytelen vagyok az éjszakait is megnézni mert lemaradtam az elejéről

:D

Ditti82 2015.03.03. 21:09:44

Elég hamar túltették magukat. Dikk.

Bujumburi 2015.03.03. 21:10:09

@vastyúk is ..: hűű valami van! nagyon köszi!!!

nathalie 2015.03.03. 21:10:35

@Bujumburi: igen, de ott dönthetett a kozmetikus. és dominik még paraszt is volt vele, hiszen másik párt keresett magának.
azt is megértem, hogy unalmas nézni hogy három pár folyamatosan együtt van, de akkor valahogy ezt máshogy kellene megoldani, nem így. csináltak volna valami versenyt, cseréltették volna fel a párokat, hogy szétrobbantsák őket, küldtek volna be több csábítót, vagy egyszerűen döntsön akkor az új gyerek, hogy ki menjen haza.

2015.03.03. 21:10:35

@haruka: bencike remélem hamarosan hazamegy

BarBwire 2015.03.03. 21:11:10

@fosch9: Én is mindig lemaradok, és olyan lelkiismim van miatta, hogy itt vagy és biztos hiányzom. Erre meg....

nathalie 2015.03.03. 21:11:59

honnan jöhet ez a végtelen tudás, ami naomiből árad??

Ditti82 2015.03.03. 21:12:20

@fosch9: Norbi hazament, össznépi bömbölés, Bence önző, mert nem próbálta lebeszélni, Naomi alatt meg kihúzták a talajt.

malevil2050 2015.03.03. 21:12:43

Oljan lenne nekem,mit ety kistyerek,fegverré kéne kovácsolnom,,,,brávó cőke

2015.03.03. 21:13:12

@Ditti82: megvilágosodtak a maradék?

vastyúk is .. 2015.03.03. 21:13:36

A kígyóbűvölő okos? Nekem eddig ez nem jött át. :(

mercsi 2015.03.03. 21:13:52

ez komoly? a medencében "nincs rajtam magassarkú!"? :O

malevil2050 2015.03.03. 21:14:16

@nathalie: Ő a rapilláta vaty mi a jó franc hihi

Ditti82 2015.03.03. 21:14:20

@fosch9: A kik? A mit? Nem világosodott meg egyik sem. Ezek nem oolyanok, hogy csak úgy. :D

malevil2050 2015.03.03. 21:14:53

@vastyúk is ..: Áhh nem érted te a zegészet,,,de én sem hihi

2015.03.03. 21:14:59

@malevil2050: szelbusz vizibusz
@Ditti82: köszöm szépen :)))

Ditti82 2015.03.03. 21:15:14

@malevil2050: Reptilián. Vagy az Döniz. Fene se tudja már.

nathalie 2015.03.03. 21:15:56

istenem, csak neeeee énekeljen!!!!!!!!

haruka 2015.03.03. 21:16:04

Peti a hormonok rabszolgája lett.

Kosztarika 2015.03.03. 21:16:32

@fosch9: szia! Nem vesztettél semmit. Norbi hazament (el kellett dönteniük, ő vagy Bence és bevállalta) aztán fél órát sírt Naomi, hogy mindenkit elveszett, akit szeret. 10 perc siratóének Apolkától. Ennyi

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.03.03. 21:16:51

Most megmondom, h vagy apolka, v peti a másikat hátba fogja szúrni.

Megint egy karóra, de van vmi karkötős szar.

nathalie 2015.03.03. 21:17:04

lassan odáig jutok, hogy a mariannak kell drukkolnom, mert eddig csak ő nem ment át nyálba! vagy csak az arcát nem tudja mozgatni?

nathalie 2015.03.03. 21:18:03

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA:
biztos, túl sokszor van elmondva, hogy ők mennyire megértik egymást. Vagy csak DRÁMA lesz, és egyszerűen a szerkesztők kiküldik az egyiket, mert atombiztos párost alkotnak és így uncsik.

BarBwire 2015.03.03. 21:18:17

Lokiból alig láttam valamit.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.03.03. 21:19:00

@nathalie: esélye sincs mozgatni, de belül sír. Tudom. Láttam rajta :D

malevil2050 2015.03.03. 21:19:44

@vastyúk is ..: Aszonta háttérzaj hogy következik a f@sza.,,,,de tíz előtt? - sokba fog esz kerülni.

vastyúk is .. 2015.03.03. 21:20:00

@nathalie: sajnos nem tudom miért van az, hogy ha Mariannt mutatják, csak az orrnyílásait tudom figyelni. Olyan, mintha nem az ő arcához tartozna, vagy nem is tudom. A szája is kb úgy mozog, mint az enyém 2 lidokain injekció után. Szóval van valami furcsa és megmagyarázhatatlan rajta :D

malevil2050 2015.03.03. 21:20:51

Ety baráccságho pár nap elég.jahhhh én meg aldomoro vok.

Krétagarbó 2015.03.03. 21:21:05

@Kosztarika: köszi, a felét nem láttam én sem, de nem nézem vissza, mert ezek szerint az utcsó fél órában benne volt minden.

nathalie 2015.03.03. 21:21:16

@vastyúk is ..: vagy furcsán torz :)

egyszerűen döbbenet ez a nyolc nap utáni sírás-rívás. döbbenet.

vastyúk is .. 2015.03.03. 21:21:42

@malevil2050: öö az én fülem ezt nem szűrte ki, de nincs kizárva. hihihi. egy biztos, nem kattintok át a szuperre.

Kosztarika 2015.03.03. 21:21:54

@vastyúk is ..: pont, mint Dóri. Lehet, hogy ez valami playmate betegség? :D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.03.03. 21:22:16

@nathalie: berki utalt ilyen párra, akik hátba támadják majd egymást, és senki nem számított rá, még ők sem.

2015.03.03. 21:22:29

@Ditti82: azt hittem leesett a tantusz :D

@BarBwire: de de mmkk hiányoztál :D csak ha mindketten lemaradtunk akkor maradnunk kell éjszakaira, maradsz? :)) kis lokipajtim :)

@Mirocska: mostanában én is :(

@nathalie: jók a kommentjeid, tecc :)

Majdnem az összes kommentet olvastam nap közben, nagyon jók vagytok és gyűlünk egyre többen :)

malevil2050 2015.03.03. 21:22:49

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: Én meg mostan mekmondom,mindenki mindemkit hátba fog bökni,mék a fővílágosítót is a kámeramánn.

Mirocska 2015.03.03. 21:22:57

Annyira pocsék sokszor a hang, szinte semmit nem értek, abból, amit beszélnek. De, ahogy olvaslak benneteket, semmi fontosról nem maradtam le! :-D

Kosztarika 2015.03.03. 21:23:39

@Krétagarbó: szia :) kár időt szánni rá, nagyon uncsi volt :(

nathalie 2015.03.03. 21:23:59

@fosch9: és milyen jók lennének, ha helyesen írnám le őket... :D

malevil2050 2015.03.03. 21:24:21

@vastyúk is ..: Ott is van? mégeccer? oder? de mind1 elég ebbűl ennyi

malevil2050 2015.03.03. 21:25:53

@Mirocska: A hang is begerjed néha,nem codálkoszom,,,,,,esz a mesztelenség phujjjj

vastyúk is .. 2015.03.03. 21:25:57

@Mirocska: Egyébként ez volta z első, hogy nem utólag néztem vissza, és azt kell mondjam, jobb az utóbbi. kedvemre belepörgethetek, ilyesmi, és olyankor a hang sem szokott szarnak tűnni

Krétagarbó 2015.03.03. 21:26:58

Cintia Diktátor van a supertv2-ön, aszongya metál az ész...

vastyúk is .. 2015.03.03. 21:27:44

@malevil2050: hát asszem ilyenkor van ott a "belevaló" de engem sem érdekel különösebben. Egy nap ez is bőven elég :D

furmintszaraz 2015.03.03. 21:30:39

@nathalie: Azért nem teljesen önkényesek ezek a belenyúlások. Az ilyen húzásokat úgy lehet felfogni, mint üzeneteket: ne köss életreszóló barátságokat és ne zárjatok úgy össze, hogy bárkit ti kizúgathattok, mert ez nem tetszik nekünk, ezért felborítjuk őket. Ezért hangsúlyozta annyira Berki a "barátság" témát a döntés előtt - és ezt a játékosok is felfogták viszonylag hamar (talán Bence kivételével mindenki, de lehet, hogy ő is, amikor annyira hangsúlyozta, hogy vége a hármasnak). Nem teljesen esetlegesek ezek a húzások, de épp annyira azok, hogy ne lehessen könnyen kiszámítani őket, állandó bizonytalanságérzet, túltaktikázás következik ebből stb. Amit hamarabb fel kellett volna ismerniük az az, hogy nem jó az ilyen szintű klikkesedés, mert a szerkesztők és a nézők nem a pacsizásokat akarják mutogatni.

Mirocska 2015.03.03. 21:30:48

Csak nekem furcsa, hogy ilyen sűrűn cserélik a szereplőket? Ki sem tudnak igazán bontakozni.

nathalie 2015.03.03. 21:30:54

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA:
szerintem azért ez várható. Mindegyik értelmes. DE... peti kezdi fulba nyomni a kretén. konkrétan hét nap után furcsán szerelmes tüneteket produkál. szerintem ez egy idő után Apolkának rémisztő lesz, még akkor is, ha peti most azt gondolja, hogy a lánynak támaszra van szüksége. Ennek a lánynak annyira nincs szüksége támaszra... szóval szerintem peti szerelmes lesz, apolka pedig nem, és ezért a lány menekülni fog, mert egy instabil, viszonzatlan szerelmes peti nem megbízható. Vagy peti dühödik be, hogy a lány nem közeledik úgy hozzá, ahogy ő azt gondolja, szeretné.
Érdekes, ahogy viszonylag értelmes férfiak milyen hamar képesek teljesen eszüket veszteni egy p*na miatt. Lásd VV attila és kinga esetét, de legalább ott a lány egy őrült volt, és ezt kb Attila is átlátta és néha helyre rakta, így nem bukta el a nyereményt, meg kinga őrültsége még jól is jött neki, mert sokan sajnálták szegénykét...
egyébként hosszútávon sokkal jobban jön egy félhülye pár, akit lehet vezetni és aki egy kis naiv, a végén sokkal könnyebb rávenni, hogy tartogassa azt a gömböt, egy Petiben vagy egy Apolkában nem lehet ott megbízni, túl céltudatos mindegyik.

na, ez jó hosszú lett.

malevil2050 2015.03.03. 21:31:27

@vastyúk is ..: Jahhh,eccer csak meg kö nésznem me kiváncsi vok a szőkének csúnyájára

DerültÉgből/tintával írok/ 2015.03.03. 21:31:44

Sziasztok! :) VV7 veteránoknak,bubikáknak pusszancs.
Nézem ám,de még erősen akklimatizálódom :)

Cimili 2015.03.03. 21:31:49

Hali! Minden elismerésem, hogy titeket szórakoztat az ÉH. Komolyan. Múlt héten is megnéztem egy részt, meg ma is, de ez egy nagy fostalicska. Hót unalmas, valakik mindig döglenek egy hencsergőben, semmit nem csinálnak csak elméleti kombinálgatnak. Most meg ez a lófogú-lópofájú pösze és dadogó bányarém Szintike. Asszem majd az uccsó 3 részt fogom legközelebb megnézni.

furmintszaraz 2015.03.03. 21:31:56

A kérdésem csak annyi, hogy mikor fog Norbi a hátsó ajtón visszajönni? :)

nathalie 2015.03.03. 21:33:12

@furmintszaraz: igen, ebben egyetértünk, csak jobban tetszene, ha nem ennyire direkt csinálnák. kicsit burkoltabban üzennének. bár tény, a hülyék úgy nem értenék meg mi miért történik. Lehet még most se fogták fel, mert akkor Patrik és a csaja befejeznék az egymás seggében élést.És apolka és peti is.

2015.03.03. 21:34:20

@nathalie: a mondanivaló a lényeg :D
@furmintszaraz: olvastalak nap közben is nagyon jókat írtál
@malevil2050: nem almodovár?

vastyúk is .. 2015.03.03. 21:34:51

@malevil2050: hihihihihihihihihihi. hát akkor nincs mit tenni. :D

malevil2050 2015.03.03. 21:37:23

@Cimili: Hát esztet monntam én is,nem cabad komolyan venni,nekem pölö jobban teccenének a papgályok,de hát nem mutassák

tomfree 2015.03.03. 21:37:25

@furmintszaraz: nem fog. Összesen lesz 28 szereplő, eddig volt 13. Nem lesz rá idő egyszerűen.

2015.03.03. 21:37:27

@nathalie: ez az egymáson lógás engem is zavar már
@furmintszaraz: jaj neeeeeee jaj neeeeeee :D
@Cimili: adjál neki időt és élvezd ha felveszed a ritmust már fog tetszeni
@DerültÉgből/tintával írok/: bubikaaaa :))) nézegesd és megszereted, garantálom :)
@Kosztarika: ahoj mi nem teccős neked?

BarBwire 2015.03.03. 21:38:12

@fosch9: Ha nem lesz más izgi, mert hát Breki-tekiből van az a mennyiség, ami sok nekem.

furmintszaraz 2015.03.03. 21:38:20

@nathalie: A korábbi Édeneket nem néztem az elejétől, de az egyikben volt egy olyan, hogy egy kiesett játékos a vége felé egyszer csak bemasírozott a párválasztóra védettséggel, és kiütött valakit. Nekem akkor volt ilyen érzésem, amit te is mondasz. De úgy tűnik, ehhez itt hozzá kell szokni... Azért visszás kicsit, mert így a legjobban taktikázó játékos is kieshet bármikor - lehetetlen felkészülni mindenre. Egyébként a mostani helyzetben pont emiatt nem vagyok biztos abban, hogy nem Norbi volt az okosabb: Bence úgysem tudja végigtolni, ő viszont valamikor később még esetleg visszajöhet, megadhatják neki az esélyt a szerkik a döntését honorálva. Nem mondom, hogy így lesz, de van rá sansz. Annyira nem hülye Norbi, hogy Bence miatt csak úgy bedobja a törölközőt - szerintem gyorsan végiggondolta a szitut, és döntött egy merészet.

tomfree 2015.03.03. 21:38:52

alaposan elspoilerezte a tv2, a mai adás tartalmát előre ki lehetett találni a promóvideókból, reggel le is írtam mi lesz, be is jött.

mercsi 2015.03.03. 21:39:12

@nathalie: szerintem Peti fogja hátba támadni Apolkát az első adandó alkalommal, amikor a saját érdeke úgy kívánja.

nathalie 2015.03.03. 21:40:22

@mercsi: hála istennek a szerkesztők is unják már :D

nathalie 2015.03.03. 21:41:04

@mercsi: igen, mert azt is kinézem petiből, hogy hosszútávon ő inkább egy hülyébb játékost szeretne. Tulajdonképpen ő örült Timinek anno.

furmintszaraz 2015.03.03. 21:42:30

@tomfree: Valószínű, de korábban is volt olyan, hogy valaki visszajött, ha jól emlékszem (igaz, a végefelé és "állandó szereplő" volt, nem statiszta :D

mercsi 2015.03.03. 21:42:46

@nathalie: igen. Berki meg most el is szólta magát, hogy kíváncsi, hogy a nézőknek később hogyan fog változni a véleményük Petiről... :)

malevil2050 2015.03.03. 21:43:33

És akko mostan eszek hallgatnak adddig amig a vége nincen? vaty addig deportálták őket valahová? Oljan nincsen h ety részeg piilanyatban el ne kotyogjam ki a nyerő,vaty hoty van ez?

2015.03.03. 21:46:17

@aggyistenbrittudós: hadd örvendjek már h ekg :)
csak most jutottam el eddig

@Yooha: ezen a jelen-en most szakadtam :D

Nah én is végig olvastam a kommenteket.

Cimili 2015.03.03. 21:46:46

@fosch9: Oké, háttérben úgyis ez megy én meg dolgozok közben.:)

Mók_Ica 2015.03.03. 21:47:51

jó estét :))) kiesett norbika? :))) most értem haza....

Krétagarbó 2015.03.03. 21:48:13

Naomi vajon az agyának hány %-át használhatja?

2015.03.03. 21:48:31

@malevil2050: komoly szerződés tilthatja a pofázást kötbér ellenében sztem
@furmintszaraz: VV-ben azt mondták volna rád, hogy docens :D de itt sztem kell ez mert sok új kommentelő bubi is van :)
@tomfree: jaja néztem is kerestem is h ki volt az akkor te voltál :)
@BarBwire: ne is mondd brekit és cincit némán nézem csak ha bejátszás van azt nézem :D

kismalacka 2015.03.03. 21:48:39

@vastyúk is ..: :)) Én is a múltkor a fogorvos után beszéltem így ahogy ő...gyakorlatilag a fogai közt szűri a szavakat :)

DerültÉgből/tintával írok/ 2015.03.03. 21:48:49

@fosch9: @malevil2050: :))
Ebből a Norbiból többet "megértettem" a kiesés után,mint amíg bent volt.Folyton az az érzésem,hogy úgy általában kevés az infó ahhoz, hogy megkedveljek vagy ne kedveljek valakit. Noémi idegesít kb. ennyi.:D
Naomi filozofál :))) Remélem gyíkemberekig elmélyed :D

BarBwire 2015.03.03. 21:49:21

Cinti milyen kócoska

2015.03.03. 21:49:41

@Krétagarbó: rácsodálkozott a 3D-re kemény volt :D
@Mók_Ica: cső bubika, kiesett norbi, holnap meg jön egy lány, szöszi meg sírt h mindenki kiesik mellőle :D

kismalacka 2015.03.03. 21:50:29

@Cimili: Hát én is csak pislogok mint hekk a szatyorban és próbálom értelmezni a " játékot " :)

DerültÉgből/tintával írok/ 2015.03.03. 21:50:36

"Ki volt az a csaj,aki emberek vérében fürdött?" Csaj? :DDD

nathalie 2015.03.03. 21:50:43

sírok :D:D:D szűz lányok vérében fürdött: Sissi! ::D:D:D:D:D
"lehet, hogy én is vámpír vagyok..."
Istenem add, hogy náomi sellőnek képzelje magát!!!!!!

2015.03.03. 21:50:50

@DerültÉgből/tintával írok/: jaja még ő is eljuthat a gyíkemberig, látszik, h nosztalgiázol :D

jaj ez a két szellemi óriás ahogy elmélkedik ugye mindenki röhög?

BarBwire 2015.03.03. 21:51:37

@DerültÉgből/tintával írok/: Igen, magyar urolkodónő volt, izé most nem jut eszembe.

Krétagarbó 2015.03.03. 21:52:22

@nathalie: csillámpóni sztem, vagy albínó unikornis:)

Mona Vandervaal 2015.03.03. 21:52:22

Ivar és Naomi megnyitotta ünnepélyesen az Ostobaság völgyét. Nincsenek szavak b+ (öfit nem láttam, éden éjjelt nézek.)

2015.03.03. 21:52:50

@DerültÉgből/tintával írok/: @nathalie: ennek a korosztálynak azok már csak "csajok" :DD
@Cimili: kérdezz amit nem értesz itt azonnal elmagyarázzák hárman is :D

2015.03.03. 21:53:36

ez a cintia olyan szörnyen buta és képtelen vezetni a műsort
pamela ennél jóval profibb
szavazzuk ki cintit

nathalie 2015.03.03. 21:54:17

@Krétagarbó: tuti, hogy tündének képzeli magát! így legalább meg van a magyarázat a fehér hajára.

2015.03.03. 21:54:38

@BarBwire: az a csaj? :DD
@Mona Vandervaal: vv fanni díjasok :D éjszakait nézd velem én is maradok

mercsi 2015.03.03. 21:54:46

@BarBwire: Nóri rájött végül: Báthory Erzsébet

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.03.03. 21:55:14

@Krétagarbó: öööööööööööö, ezen még sokat kell agyalnom :)

2015.03.03. 21:55:23

@DerültÉgből/tintával írok/: engem nem kérdezel? talán mert látod h már elköteleződtem? :DD

BarBwire 2015.03.03. 21:55:27

@fosch9: Valamit azért tudhat, mert mi itt vagyunk ő meg a tv-ben

BarBwire 2015.03.03. 21:56:00

@mercsi: oh köszi! Nem tudtam volna aludni.

DerültÉgből/tintával írok/ 2015.03.03. 21:56:20

@nathalie: @fosch9: @BarBwire: Én is felsírtam :D Bátoryné :DD Anyja neve...:D jájjj

kismalacka 2015.03.03. 21:56:32

@DerültÉgből/tintával írok/: Fantasztikusan érdekes. Fekszenek és kiesnek de néha fordítva van :)

mercsi 2015.03.03. 21:56:47

@BarBwire: örülök, hogy hozzájárulhattam a nyugodt alvásodhoz :)

DerültÉgből/tintával írok/ 2015.03.03. 21:57:16

@fosch9: Azért hát bubikám :D Te már akkor,amikor még el sem kezdődött :D Aggódtam is,nehogy csalódjál :D

Ditti82 2015.03.03. 21:57:58

Whatafuckisthis előzetes? :O

BarBwire 2015.03.03. 21:58:32

@mercsi: ja meg el kezdem olvasni a szürke ötven árnyalatát, olvastátok már? Jó? Szar? Szóra se érdemes?

2015.03.03. 22:00:23

@BarBwire: nekem azt mondták akik olvasták, h könyben jobb mint a film ha lehet bele vau :)
@DerültÉgből/tintával írok/: á én az ilyen típusra vagyok kódolva :DD

Mók_Ica 2015.03.03. 22:01:41

@Krétagarbó: szia :))) sztem nincs is agya..... fogalmam sincs mit használ.....

@fosch9: helyes :))) sírjon csak :))))

@DerültÉgből/tintával írok/: peti és loki + apolka.... eddig.... bár a mait nem láttam.... éh éjjel-t nézek most :))

DerültÉgből/tintával írok/ 2015.03.03. 22:01:43

@nathalie: Téényleg :D Legolas testvérkéje :)))
@kismalacka: Az előző évadot láttam,mert mindenki az elsőről beszélt és arról lemaradtam. Nagyjából tudom,mire számíthatok :) De még nem nagyon éltem bele magam.Menni fog,csak idő kérdése :)
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: Loki nekem is "játszik" :)

Jah,ott fentebb: Nórira gondoltam,csak még keverem :D Ő idegesít :

BarBwire 2015.03.03. 22:01:47

Berki és a poén-kulacs...

2015.03.03. 22:02:04

@DerültÉgből/tintával írok/: báthoryné a sellő lehetett :D vagy sellő vámpír áááá
@BarBwire: nem tudom :( én oda nem vágynék, ellenben ő tényleg nem tudja elvezetni (szerintem)
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: :)))))))

tomfree 2015.03.03. 22:02:48

@fosch9: jaja én voltam. folytatom. Szigorúan a promó anyagból. Milán mögé pénteken beáll Naomi meg az új csaj aki holnap jön. A következő vágásnál 6 csaj figyel, a hatodik egy ismeretlen csaj. Rakjátok össze a filmet. Vajon kit választ Milán pénteken? Hogy lehetett így szerkeszteni az anyagot? Másik vágókép: a focista sétálgat a parton Adrival, snitt, majd Adri zokogva vetődik a kanapéra. Mondjuk azt biztosra veszem, hogy a szerkesztők a romantikus párost szét fogják csapni, a dráma kedvéért. Viszont ez a vége a promónak, többet nem lehet belőle megtudni szerencsére.

,, 2015.03.03. 22:03:13

@nathalie: szerintem olyan, mint egy Disney-villian. Szinte látom mellette a kis dalmatákat:(

Mók_Ica 2015.03.03. 22:04:02

@BarBwire: én olvastam, nekem teCCett ...a film viszont nem jött be ... lekövette a könyvet, de nem adta át a mondanivalóját :(

2015.03.03. 22:05:14

@tomfree: a párocskát sztem is szépcsapják előbb-utóbb mondjuk nem is bánom
az h kit választ milán nekem még nem vili az előzetesből amit írtál :-O
@foxglove (F6): fekete özvegy kihull mindenki mellőle :D

DerültÉgből/tintával írok/ 2015.03.03. 22:05:17

@fosch9: Dóri helyre rakná a dolgokat azonnal :D
@Mók_Ica: Kb. nálam is így :))

2015.03.03. 22:05:55

@furmintszaraz: de ez biztatás volt nem lelohasztás :D

nathalie 2015.03.03. 22:06:48

"búvárkodjak, nézzem, ahogy megérkezel? azért az nem rossz emlék szerintem..." mondja patrik bencének, miközben bence készül beugrani a medencébe... aki egyébként pucéran szokott a medencébe ugrálni!!!! WTF! patrik a víz alól nézi, hogy bence seggest ugrik?? és miért nem rossz emlék ez???
hát nem tudom, nem akarok célozgatni, de sztem itt egyesek túl vannak a barátságon...

BarBwire 2015.03.03. 22:06:57

@DerültÉgből/tintával írok/: A csicskageci Dórira gondolsz? vagy itt is van Dóri???

2015.03.03. 22:07:05

most bence és loki hirtelen barátok lettek?

2015.03.03. 22:08:18

@fosch9: @furmintszaraz: @DerültÉgből/tintával írok/: az áháhá derült égből-nek ment csak elugrott a kurzor :P

mercsi 2015.03.03. 22:08:23

@BarBwire: nem olvastam, nem érdekelnek ez ilyen típusú könyvek :)

nathalie 2015.03.03. 22:08:40

@foxglove (F6): szióka!!! :D
a kis dalmaták vérében fürödne!!!

vastyúk is .. 2015.03.03. 22:08:57

@DerültÉgből/tintával írok/: Hello, hát szurkolok Apolkanárinak, Hipszternek és Dumbónak, nem annyira kedvelem Fehérkét, Kozmetikust és Korcsolyát (Van még három gyerek, akiknek még nevet sem adtam, ja meg a Játszótárs, de ő számomra csak egy pár Orrlik). Így áll a helyzet egyelőre. A műsor fogyasztása szigorúan CSAK szódával ajánlott!

2015.03.03. 22:08:59

@BarBwire: :))) abban a nagy melegben :))

Mók_Ica 2015.03.03. 22:10:53

ez a naomi egy ufo....

tomfree 2015.03.03. 22:11:11

@fosch9: OK. beáll Milán mögé Naomi meg az új csaj. Nem tudni kit választ a gyerek.
Majd vágókép és egy másik párválasztó lesz látható ahol ott van az 5 ismert csaj meg egy másik ismeretlen nő. Ergo az új csaj kikerül és marad Naomi. Ergo elspoilerezték hogy Milán Naomit választja pénteken.

vastyúk is .. 2015.03.03. 22:11:21

@kismalacka: ugye. Mikor az unokaöcsémnek megpróbálom beadni, hogy hasbeszélő vagyok, kábé így sikerül a mutatvány. hihihihih

nathalie 2015.03.03. 22:11:29

"ami oly csodálatos..." sírok :D:D:D
az őskorban :D:D beszarok. és ahogy mindegyik próbál okosabb lenni a másiknál!!! :D

DerültÉgből/tintával írok/ 2015.03.03. 22:11:38

@tomfree: Ezt minden promó után vezesd le lécci :D Felkelted az érdeklődésemet.Rám is fér még ebben az alig függő stádiumban :D
@BarBwire: Csak a szelleme :D kísért :DDD
@fosch9: :D

2015.03.03. 22:11:42

ivar nem tudja mikor volt az újkor csak úgy ugrál az időben pár ezer évet

,, 2015.03.03. 22:12:14

@fosch9: @nathalie: vki írta rá h imádkozó sáska, azon nagyon röhögtem:)

mercsi 2015.03.03. 22:12:27

@nathalie: elég "érdekes" volt az a jelenet, kicsit felforrt a levegő a két srác között...

2015.03.03. 22:13:40

@tomfree: áh, így már értem
mondjuk jó lenne a lányok között is lenne szórás mert ez az 5 pubi nagyon unalmas és buta
egy jó kis pókmajom jöhetne

tomfree 2015.03.03. 22:13:41

@fosch9: amúgy annyira banális, ahogy a párocskát tartják, sőt adják a lovat alájuk: közös romantika a tengernél satöbbi, majd amikor csúcsra van járatva a sztori, szétcsapják őket. Na az dráma lesz Adrikának.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.03.03. 22:14:22

@furmintszaraz: a nagy, magas, hyes csávó, Éden Ádám örcsibarcsija :D

tomfree 2015.03.03. 22:14:44

@fosch9: igen, jó lenne várfrissítés, mondjuk egy védettséggel érkező nő. Vagy mindjárt kettő. Be lennének szarva mint az állat.

vastyúk is .. 2015.03.03. 22:15:05

@fosch9: A Játszótárs, a Playmate Mariann. Akármennyire igyekszem, mindig az orrnyílásait figyelem. Odavonzza a tekintetem. Tudom, gonosz vagyok

tomfree 2015.03.03. 22:15:25

@fosch9: akarom mondani vérfrissítés :-)

DerültÉgből/tintával írok/ 2015.03.03. 22:15:39

@vastyúk is ..: Huhhh :D Te már nagyon vágod!:) Őket :D Most még szóda,de töményedni fog/VV döntőt már nem bírtuk józanul/ :D
@nathalie: és rögtön utána átslisszant az újkorra :D

2015.03.03. 22:16:03

@tomfree: ez az adri - bencsik adrienn, neki nem annak az énekesnőnek bencsik tamara a testvére? fura nagy alteste van meg ahogy ragad patrikra fura

2015.03.03. 22:17:43

@tomfree: lehetőleg védettséggel
mondjuk simán beküldenék egy lányt és egy fiút is védettséggel akkor lenne kavarodás és zavar a készülékekben :D
@vastyúk is ..: jáháj értem majd megfigyelem

DerültÉgből/tintával írok/ 2015.03.03. 22:18:31

@Krétagarbó: Szia:))) Szerintem is,csak még VV-re jár az agyam :) Az pedig külön értékelendő,hogy nem 10-kor kezdődik :)

Mók_Ica 2015.03.03. 22:20:11

@fosch9: azt nem tudom, hogy rokonok-e, de ez az adri lányka is indult tehetség-kutatóban.... csillag születik... x faktor.... csak kipotyogott.... most itt próbál szerencsét :))

BarBwire 2015.03.03. 22:20:48

@DerültÉgből/tintával írok/: persze, de aztán három órán keresztül lehet nézni! Jobb mint a VV!

tomfree 2015.03.03. 22:21:33

@fosch9: a fene tudja. Ennyire nem ástam bele magam. Mondjuk nem értem ezeket a gyerekeket: a srácok megbeszélik 7 nap ismeretség után, hogy adnak egymásnak a nyereményből (milliókról beszélünk), Adri fullba nyomja a szerelmest, hogy megtalálta akit keresett meg hasonló kreténséget 7 nap után. Őt már nem is a játék érdekli, hanem a szerelme. Remélem megszivatják a szerelmespárt a szerkesztők.

furmintszaraz 2015.03.03. 22:21:44

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: Aha, nem náluk volt az, hogy ott is kiment a csóka (Ádám?) a másik helyett? Emlékszem, hogy az a játékos volt a (mérföldekkel) rokonszenvesebb, aki "feláldozta" magát, sajnáltam is.

vastyúk is .. 2015.03.03. 22:21:46

@DerültÉgből/tintával írok/: hát a töményedésnek lehet szurkolni, de jobb, ha az ember a kezei ügyében tartja a szódát. :D

@fosch9: ááá hagyd, valszeg csak az én fixációm :D

DerültÉgből/tintával írok/ 2015.03.03. 22:21:55

Nekem azért az nagyon furcsa,hogy Norbi csak úgy feltett kézzel kisétált.

BarBwire 2015.03.03. 22:22:22

@tomfree: Adri nagyon alacsonyra tette a mércét.

Kosztarika 2015.03.03. 22:23:41

@DerültÉgből/tintával írok/: szia :)
Már most többet írok, mint kellene.. tehát nézem. :D Remélem lesz még izgalmasabb is, de látom benne a lehetőséget :D
A földönkívüliek, sellők, vámpírok már fenn vannak a spalettán. Naomit Dórival kellene összehozni.
A pupillája függőleges lett, néha már a pikkelyeket is látom, akárcsak Dennis-en.
Loki egy barom, biztos volt az ősei között nyúl , vagy denevér - ekkora fülekkel.
Pjotr Vaszilijevics Gyerjabint bírom. Bencét és Nórit nem.
Egyelőre ennyi. :)

ijevics

tomfree 2015.03.03. 22:24:03

@fosch9: azok után hogy a DJ is elkezdte fullba nyomni a hősszerelmest ma, egyedül a Loki maradt benn akinek van esze.

DerültÉgből/tintával írok/ 2015.03.03. 22:25:11

@BarBwire: Igaz :) Én is itt ragadtam a végéig mindig,mert féltem,hogy lemaradok valami infóról és nem leszek majd elég objektív :D Mondjuk,nem tudom,hogy mit veszítenék akkor ?! Az égvilágon semmit:D Szóval alakul :))

tomfree 2015.03.03. 22:25:19

@BarBwire: hagyjad, szerelmes.
@DerültÉgből/tintával írok/: tudod, barátok. 7 nap után.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.03.03. 22:26:57

@furmintszaraz: dede, az volt az. Sokat nem ért vele. Bár azt hiszem, h kaptak a nyereményből.

furmintszaraz 2015.03.03. 22:27:42

@fosch9: Szerintem csak névrokonság, Tamaráról emlékszem, hogy vajdasági volt, Adrienn nem úgy tűnik.

Kosztarika 2015.03.03. 22:28:10

@BarBwire: Tényleg jön a tavasz, fészket raktak a madarak Cintia fején :D

DerültÉgből/tintával írok/ 2015.03.03. 22:28:28

@vastyúk is ..: Jobb mintha a mödanszét :DDD
@Kosztarika: "Loki egy barom, biztos volt az ősei között nyúl , vagy denevér" Ezen kifeküdtem :DD Naomi is nagy forma.Mintha mindig alfában volna :D

2015.03.03. 22:29:04

ivarka nagyon kis szerencsétlen

@tomfree: nem is tudom ki írta (azt is te? :D ) hogy peti kezd belezúgni apolba én annyira nem láttam inkább csak azt h a nőt próbálja édesgetni de lehet h jobban látja aki írta

@Kosztarika: már mitől lenne barom loki? mert más mint a nyálas egyformák? felszaladt a szemöldököm

@Mók_Ica: sztem esélyes

BarBwire 2015.03.03. 22:29:36

@Kosztarika: Én madár helyébe nem költöznék oda...

Mók_Ica 2015.03.03. 22:29:44

ez a naomi olyan furán - mimika nélkül - beszél.... mintha mindig be lenne nyomva.... a tekintete kifejezéstelen..... pffff

2015.03.03. 22:30:57

@furmintszaraz: ha rokon lenne úgyis kiderülne
@tomfree: sztem is nagyon gáz a szerelmi szál is meg az adok a pénzből is - már miért kéne adni? meg a hatalmas öribariságok - nagyon hamar elveszítették a realitásérzéküket

furmintszaraz 2015.03.03. 22:31:34

@tomfree: Ez biztos? Nem az van, hogy Péter csak Apolkának nyomja a szerelmes-féltő szerepet? A riportban sosem mondott ilyesmit :D

Kosztarika 2015.03.03. 22:31:45

@BarBwire: Nekem tetszett. A könyv. A film nem.

2015.03.03. 22:32:10

@Mók_Ica: meghasonult nagyon szegény
Lokit háta mögött kutyázza a riportban meg örül h nem kellett könyörögnie azért h mögé álljon. Nem normi.

DerültÉgből/tintával írok/ 2015.03.03. 22:32:29

@tomfree: Értem én az idő relativitását (nem Newton-i,hanem ÉH alapon):D de ezért elutazni is kár volt.Egy picit azért kérethette volna magát...

2015.03.03. 22:33:48

@furmintszaraz: én is így látom petit
@vastyúk is ..: megnéztem tényleg nagy

Mók_Ica 2015.03.03. 22:35:05

wazzze.... adri imádja, hogy patrik mindig piaszagú..... fincsi lehet (nem... broáf)

DerültÉgből/tintával írok/ 2015.03.03. 22:35:36

Jól látom,hogy ez a 18+ ugyanaz,mint a korábbi csak kitakarás nélkül? :) mert akkor spórolnék az idővel legközelebb :)

2015.03.03. 22:37:49

@Mók_Ica: toszigáld át a konténereket :) segítek

BarBwire 2015.03.03. 22:38:32

Komment társaim! Már majdnem elaludtam, inkább el csicskálni, köszi a váalszokat. MEgyek bekómázom. Holnap elolvaslak benneteket.

Mók_Ica 2015.03.03. 22:39:34

@fosch9: köszi, itt is hasznát vesszük :)))

@Krétagarbó: jó éjt :)

Kosztarika 2015.03.03. 22:43:15

@fosch9: nyugi, bubi, nálam a barom -itt - pozitív jelző :D :D

2015.03.03. 22:43:39

@BarBwire: jó éjt, holnap jöjjünk kezdésre :)
@Mók_Ica: esélyes :D ha cintit látom azonnal

2015.03.03. 22:44:48

@Kosztarika: már épp gondolkoztam a visszavágáson, hogy végre egy karakter aki nem a sorminta szerinti... :DD és a faroktetkója :-O

Mók_Ica 2015.03.03. 22:45:10

@fosch9: pamela viszont egész jó :) cintit én sem bírom.....

2015.03.03. 22:46:31

@Mók_Ica: én is bírom pamelát

akarunk szavazni, hogy a párok közül ki fog dugni a (majdnem azt mondtam vellában) hotelben?

Kosztarika 2015.03.03. 22:48:02

@fosch9: utólag rájöttem, hogy magyarázat kellett volna a "barom" mellé. Csak már olyan családias a hangulat és elfelejtettem. Az itthoniak tudják, hogy nálam mit jelent. :)

2015.03.03. 22:48:22

az is furcsa volt ahogy adri mondta h milán beleillik a csapatba

ez nem csapat ember

Mók_Ica 2015.03.03. 22:48:52

@fosch9: hát patrik és adri már dugtak vagy legalábbis maszatoltak vmit.....

na, itt is kinyílt a káromkodás-láda..... még csicskaghecchi nincs, "csak" bazdmeg.....meg kurva....

2015.03.03. 22:49:34

@Kosztarika: nah lassan akkor megtanulom
csodálkoztam is délelőtt szoktak lenni a loki kutyázók :D (eszembe jutott h koncsi is mindig nappal rombolt) :D

2015.03.03. 22:50:44

@Mók_Ica: sztem ők fognak is még
de sztem petiék is ez egyre jobban úgy tűnik

2015.03.03. 22:53:52

jaj ismétlik a vállrapuszit azon lehidaltam

tomfree 2015.03.03. 22:54:23

@furmintszaraz: szerintem csak nem vágják be a szerkesztők, hogy a riportban is tolja a szerelmet. Nem hiszem, hogy taktikából nyomná a szerelmest a DJ. A csaj nem is bírja a nyomulást, annak meg van annyi esze azért, hogy ezt tudja.
@DerültÉgből/tintával írok/: éppen kérethette volna magát az biztos. Odament, ott volt 7 napig, öribari oszt hazamegy simán, se pénz, se posztó, de van egy öribari, aki a legjobb esetben benn lesz még 60-70-80 napig. Két hét és elfelejti az öribarit a két jómadár.
@fosch9: volt ezeknek realitásérzéke???? Túl sokat képzelsz róluk szerintem. :-) Mondjuk az látszik, hogy a valós életben totál buborékban élnek ezek az emberek. Az egyetlen kivétel ez a Loki esetleg.

DerültÉgből/tintával írok/ 2015.03.03. 22:55:35

@fosch9: Kétszer is meggondolom,mit írjak Lokiról,mert azonnal kardot rántasz :)))))) és kidurrantod a bubimat :DDD
@Kosztarika:Nálam "itthon" volt a bejegyzésed :D
@Mók_Ica: Kicsit lassabban nyílnak a "szóvirágok" az édeni környezetben :D

2015.03.03. 22:57:07

@tomfree: jó persze a saját világomban gondolkodom, nem az övékében :D
De persze ők a tipikus élünk bele a mába és a semmibe típusú emberek sztem nagyjából mind.
Lokiban az tetszik, hogy 1. más mint az egyformák, 2. látszik, hogy van magához való esze amit az életben szerzett tapasztalatokból gyűjtött, nem egy elveszett gyerek

Mók_Ica 2015.03.03. 22:58:15

ezek a fiúk egyre sírósabbak.....újabban több a férfikönny, mint a női..... ölelgetés, puszilgatás.... hmmmmmmm

Veder1 2015.03.03. 22:58:31

Nekem az volt a furcsa, hogy az egyedüli aki rögtön levágta a három fiú megy ki de csak kettő jön vissza szitut az botoxlady volt. Nem is olyan buta a csaj.

2015.03.03. 22:58:43

@DerültÉgből/tintával írok/: jaj dehogy :D nem zavar ki kit kedvel csak gondoltam rákérdezek az okára :D

Úgy tűnik marianna sem olyan hülye mint gondolnám első blikkre.

DerültÉgből/tintával írok/ 2015.03.03. 22:59:33

@tomfree: Így van. Pedig itt kint nem tűnt olyan butának,hogy ne tudná,hogy a lovagkornak vége :D Ráadásul,mielőtt megtudták,hogy dönteniük kell,ő mondta a "látható összeget" és Bence volt,aki a barátságot promózta jobban .. :) Csavart sejtek :)

2015.03.03. 22:59:58

@Mók_Ica: a vállrapuszi nálam eddig mindent vitt
@Vödör: ekg
@DerültÉgből/tintával írok/: el is nevettem magam h ilyen harciasnak tűnök :D

2015.03.03. 23:00:46

Norbi egyébként hamar lemondott vagy húsz milláról. Még csak nem is kő-papír-ollóztak.

2015.03.03. 23:02:16

ez egy játék - is elhangzott már igen sokszor

tomfree 2015.03.03. 23:06:54

@fosch9: "De persze ők a tipikus élünk bele a mába és a semmibe típusú emberek sztem nagyjából mind. "
Ezt nem tudtam volna találóbban írni. Mondjuk lehet rajtuk van a mai húszas generáció hatása, de ez max felerősíti azt az "én vagyok a kigyúrt faszagyerek/kurvajónő" érzést, amiből ezek megpróbálnak élni odakinn. Közben az egyik elment aktmodellnek mert nem volt pénze, a másik a rendőriskolát is abbahagyta. Megnézném ezeket a gyerekeket később odakinn mire jutottak.
Loki: a srác egy átlagos figura külsőre, van neki valamije ami a többinek nincs: némi élettapasztalat. Melyik agyhalott vallaná be, hogy raktáros? Egyik sem. Melyiknek nem lenne büdös egy raktárban melózni?Mindegyiknek az lenne, kivéve Lokit. Mindegyik: modell, személyi edző, életművész,DJ meg hasonló munkanélküli, élősködő léhűtő ember (tisztelet a kivételnek). Nem tudom, hogy ez a Loki milyen odakinn, meg milyen lenne odabenn értelmesebb emberek között, de ebben a villában fölöttük van agyilag.

DerültÉgből/tintával írok/ 2015.03.03. 23:06:59

@Vödör: Ez megfordult az én fejemben is :) de átugrottam rajta,mert kissé előítéletes vagyok úgy látszik a botox-ra :D
@fosch9: Jó áll neked a harcias is :D

tomfree 2015.03.03. 23:10:23

@fosch9: egyébként nem tudom mi lett volna, ha nem tudnak/akarnak dönteni ki menjen. Akkor mi történik? Dönt a Berki? Vagy a Milán? Vagy mi van ilyenkor?

tomfree 2015.03.03. 23:12:46

@DerültÉgből/tintával írok/: nem annyira hülye a srác, csak hisz a mesékben még és jószívű. Legyen korrekt az életben, álljon ki egy barátért igen is, de ne szakadjunk már el attól, hogy lemond egy esetleges 20 millióról egy 7 napja ismert emberért aki azt hiszi, hogy a barátja.

2015.03.03. 23:13:47

@tomfree: nagyon jó, minden tetszik amit írtál :D
a pasik még jól is néznek ki de a lányok sztem messze vannak a kurvajónő kategóriától, ennél azért voltak jobb csajok az előző szériákban (és a valóságsókban úgy általában)
ugyanakkor tényleg azokat szedték össze, akik az úgymond szép emberek, hisz egy szép helyszínen nehogy már sebhelyes arcú gyógyegerek párosodását kövessük figyelemmel, az mégsem eladható
amikor a sajtótájékoztatóról tudosított sixx, elmondták a kreatívok v producerek, h lesznek az édenben nem megszokott karakterek is azonnal az futott át a fejemen, hogy ugyan értelmes játékos már volt de külsőre nem a trendi típus még nem - és akkor jött Loki, kimeríti a nem odaillő fogalmát, bár nekem pl bejön ez a laza szétvarrt karaktere is - amit írsz, hogy melyik vállalta volna még be, hogy raktáros, egyik sem - teljesen egyetértek, holott ő mindenféle munkával amiben kipróbálta magát legalább megpróbálta magát eltartani, ami ezekről a személyi edző senkiházikról nem biztos, hogy elmondható

a lányokat nem is tudom, hogy ki micsoda - indultak ketten énekverseny sóban, egy kozmetikus, egy szilikon és egy albínó kitudjami - tipikusan olyan arc mind, aki majd elvárja, hogy a kiszemelt személyi edző eltartsa merthát na

@DerültÉgből/tintával írok/: is? és mi még mi még? :D

2015.03.03. 23:15:31

@tomfree: ezért írtam a kő-papír-ollót
ha én vagyok ilyen helyzetben minimum ragaszkodom valami korrekt döntésben (sorverseny nehézkes lett volna, így marad a fej vagy írás)
de tuti nem mondtam volna egy ismeretlennek hogy maradjál te bent BARÁTOM majd én hazahúzok a p.ba Hungary-ba zabot hegyezni

DerültÉgből/tintával írok/ 2015.03.03. 23:17:04

@tomfree: Nyilván.Emberileg ez becsülendő, csak ebben a szituációban nem életszerű.Még akkor is jobban el tudnám fogadni,ha a döntése előtt látok egy két oldalú érvelést, hogy ki és miért...Így azonban nekem kissé furcsa :)

2015.03.03. 23:18:48

@DerültÉgből/tintával írok/: áháháháháháháhá de csak ha vagy három sor már fel van ragasztva és felette kiüt a fehér ragasztó :D

DerültÉgből/tintával írok/ 2015.03.03. 23:20:29

@fosch9: csakis :DD és befigyel a strassz is :DDDD

Megyek.Jó éjt nektek! :)

2015.03.03. 23:31:35

@DerültÉgből/tintával írok/: profi vagy tanulok tőled :)

én is megyek, jó éjt :)

tomfree 2015.03.03. 23:33:35

@fosch9: A csajok nem nagy eresztések ez tény. Sokkal jobbakat vártam eddig. Alakra viszont rendben vannak nagyjából, Apolka szép arcú, a Mariann meg kimondottan jócsajnak számít idekinn, mondjuk van is benne pénz, hogy így nézzen ki (nem véletlen a Botox beceneve). Az egyik kozmetikus, a másik gyógymasszőr (wtf? Az tudod milyen kemény meló milyen szar pénzért? Ez a 40 kg-os kislány Naomi fizikailag képtelen erre szerintem). A Mariann, de szerintem Adrika se dolgozott életében egy percet sem még, de ha mégis bocs. Csak pont a Botoxnak volt rendőrségi ügye amikor ment az M7-esen valami kölcsön BMW-vel ezerrel és a bömbölő zene miatt nem vágta le, hogy őt üldözik a rendőrök 50 km-en keresztül. Őt nem a személyi edző tartja el.
A srácok: a falra mászok attól, hogy személyi edző. Jártam terembe évekig, de az hogy valaki komoly személyi edző legyen, ahhoz nagyon komoly egészségügyi ismeretek, anatómiai ismeretek stb kellenek. Mit javasol ha megkeresi valaki műtét, baleset után, melyik izomcsoportot és hogy terheljen? Azért mert valaki szétgyúrja magát, nem lesz személyi edző. Hány ilyet láttam pedig, személyi edző, de amikor megkérdezel tőle valamit fogalma sincs róla. Remélem a benti srácok tényleg komoly emberek (haha, Bence aki tajtrészeg minden este), de ha halljuk, hogy a srác abbahagyott egy rendőrszakközepet(Milán személyi edző még ugye), akkor egy sokkal nehezebb anatómiai vizsgát elvégzett vajon? Bocs, ha tévedek. Az nem komoly edzőség ha el tudja mondani hogy emeld a súlyt hogy nagy karod legyen. Az már komolyabb, ha azt tudja hogy emeld, hogy ne legyen sérved, vagy ami igazán az ha elmondja egy sérvesnek hogy emeljen hogy ne legyen többet sérve. Na ennyit erről.
Loki legalább korrekt. Raktáros meg mit tudom én még mi volt, nem vetít és tutira nem tartja el senki.
A kedvencem a kiesett gyerek a Dominik volt. Az anyja egy híres negyvenes modell volt, a srác meg életművész. Azon behaltam, mármint a megnevezésen. wtf?

Kosztarika 2015.03.03. 23:47:54

@fosch9: Mivel - amennyit eddig leszűrtem az első (nekem) ÉH-ból és az általatok elmondottakból - mindig van csavar, lehet, hogy Norbi is arra számított, hogy a szerkesztők "jutalmazzák" a lovagiasságát és őt fogják benn tartani. Vagy csak nekem fordult meg ez a fejemben?

Bujumburi 2015.03.04. 00:17:54

@tomfree: Dominik később azt nyilatkozta, hogy tanul valahol.. a realitys csajok nagy része meg hostess általában ilyen-olyan rendezvényeken, Adriról raktak ki képet, ahol a Soundon vagy a Volton csapolt asszem. Ha belegondolsz azért egy "átlag" munkahelyről kvázi képtelenség egy ilyen játékba elmenni, szóval nem egyszerű nekik se megbízható, éppen "ráérő" embert találni, még ha esetleg kapnak valami jelképes 100 ezret havi fizu gyanánt meg utaznak egy nagyot. Itt mondjuk szerintem a modell csaj Mariannak és a majd későbbiekben érkező pornós csajnak tuti valami bővebb felárat fizettek a mutatványért.

Bujumburi 2015.03.04. 00:19:29

@tomfree: ja, Naomiról írták valahol, hogy a jehova apuka kitagadta 16 évesen, így most épp erotikus masszázzsal keresi a betevőt, nem a hagyományos értelembe vett szakember. :)

Onereality 2015.03.04. 03:05:26

Vagtatok Bence es Naomi mogott, a sarokban a hokedlin?
Ott ult VV Robin!
Meg csak 1 hete van bent, egyelore kivar es megfigyel!

2015.03.04. 06:39:00

@Kosztarika: nem tudom ők éh-szűzek-e, ha már látott éh-t Norbi, lehet, hogy gondolt erre, de talán még annyira a játék korai szakaszában vannak, hogy nekem ez nem futott át a fejemen
@tomfree: jaja mariann magát tartja el ki tudja miből becsületes dolgozó embert (nőt) még nem láttam így átalakítva egy konyhalányi fizetésből csak mellékes megjegyzésként írom, sőt gizi néni a sarki kisboltból sem tud félretenni plasztikaira :)
a srácok meg azok a fajta személyi edzők akitől óvják az embert, hogy mindenféle papír nélküli edzőt ne fogadjunk fel mert (és itt érvénybe lép amiket írtál róluk)
Bence aki minden este tajtrészeg nálam a leggázabb, még Patrik a focista is jobban ad a látszatra pia terén.
Loki egy családi vállalkozás tagja amellett szerintem elment szerencsét próbálni kipróbálgatni magát mindenféle állásban, közte külföldön animátorként is úgy emlékszem olvastam ilyet róla.
@Bujumburi: Dominik - ő Ambrus Mercédez fia, akiről szintén azt írták pornós, nos, anyu nehezen megkeresett kenyerén élő életművész a kicsi Doiminik? :D
pornós lányt nem olvastam de elhiszem, tipikus idevaló kaszting

2015.03.04. 06:40:46

@Bujumburi: mert mosogatni mindenkinek büdös :D

2015.03.04. 07:05:20

@fosch9: természetesen az életművészekre gondolok

Bujumburi 2015.03.04. 07:11:59

@fosch9: Baukó Éva volt lakótársa lesz majd az a csaj :D

tomfree 2015.03.04. 07:58:15

@Bujumburi: "Ha belegondolsz azért egy "átlag" munkahelyről kvázi képtelenség egy ilyen játékba elmenni" ez tény, egy átlag magyar munkahely nem enged el senkit hetekre-hónapokra, főleg nem Costa-Rica-ra.

@fosch9: "mariann magát tartja el ki tudja miből" -hagyjuk ezt. :-) Őt eltartja valaki vagy valakik. Végül is az ő dolga, neki kell tükörbe néznie, mit miért vállal be, nem lehet rá haragudni ezért.
Egyébként neki szerintem nem fizetnek semmi felárat. Neki ez a műsor egy befektetés a jövőjébe, hiszen ismert lesz, megismerhet a médián keresztül más potenciális embereket, felmegy a hostess ázsiója anyagilag a munkaerőpiacán stb (rossz aki rosszra gondol :-). Ettől függetlenül nem nagyon gáz a csaj a műsorban, az egyik legvállalhatóbb női figura a sok agyhalott között.

tomfree 2015.03.04. 08:01:08

@Bujumburi: Naomi meg az erotikus masszázsról nem hallottam eddig. A Jehovás apukáról sem.

Krétagarbó 2015.03.04. 08:24:37

@Banyus83: én pont Mátéból nem néztem ki, hogy nem dobja el a végén a gömböt...

Laura Ingalls 2015.03.04. 11:14:58

@Krétagarbó: Igen, meg a papagájt a kapuban, meg az összes dísznövényt... :)
Nem bánom, hogy kiesett, nem volt szórakoztató szerintem.

mézescsók 2015.03.04. 14:22:42

@kamilla123: Bocs, hogy csak most reagálok rá, de nagyon el voltam havazva és napokig nem is néztem a hv. felé. Nagyon egyetértek azzal, amit Lokiról írtál, kicsit én is értetlenül nézem, hogy mi a fenét esznek rajta, de meglátjuk. Mindenesetre eddig nem látom akkora fazonnak, hogy így kelljen ajnározni. Azt már csak zárójelben jegyzem meg, hogy nagyon az elején vagyunk, jöhet még olyan karakter, aki simán lemossa a pályáról.
És igen Apolka... szintén értetlenül állok előtte. A külseje jó átlagos és ezzel nincs is semmi bajom, nem lehet mindenki modellalkat (mondjuk a képen, amikor jöttek vissza a helyi rendelőből a párjával, eléggé tenyerestalpasnak látszott, de ez sem baj). Vonzó lehetne még az esze, de hát abból sem sokat mutatott fel eddig. Bár lehet, hogy ez a legfőbb erénye. Talán jól áll neki a távolság meg a csönd.
@Banyus83: Lehet, hogy pár év múlva párás szemmel emlékszünk az ÉH3-ra!!!!!
@Bujumburi: Van egy olyan verzióm, hogy Peti nem is olyan nagyon akar a triumvirátus tagja lenni. Többnek tartja magát annál.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.04. 17:29:57

Most olvasom, hogy Berki 30 milát kap ezért a "munkáért". Minden irigység nélkül mondom, hogy valami nagyon nincs rendben ebben a világban.
süti beállítások módosítása