Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 7x105 - A farok hatalma (18+)

2015. március 01. 11:16 - sixx

Eddig tartott VV Laci nagy menetelése, három párbaj és rengeteg vademberkedés után VV Dennis farka és VV Fanni pinája erősebbnek bizonyult VV Endina küzdelmével a magyar nyelvvel és VV Laci pampulaszájának biggyesztésével. Nem mondjuk, hogy mi megmondtuk, de igenis megmondtuk előre.

Előre szólok, hogy nem ez lesz az a hogyvolt, amivel majd eladjuk a blogot a Facebooknak, de ez van, elfogyott az ötlet a végére nálunk is, nemcsak a szerkesztőknél, akik a szokásos párbaj előtti feladatok közé azért a biztonság kedvéért becsempésztek egy olyat, amibe belefulladhatott volna Laci és Dennis is, de elsőre azért ilyen jó eredményre ne számítsunk, írta Jenő bátyám annak idején. A nagy klasszikus párbajfelvezetés között megvolt az egymás elemezgetése a táblánál, ami kisebb veszekedésbe torkollt, de hát ez egy-két nappal a vége előtt teljesen természetes. Az érvek és ellenérvek az unos untalan ismertek, ezeket most nem fogom részletezni, mert inkább vájnám ki a bal herémet egy rozsdás kanállal, mint hogy hatvanhatezredjére leírjam azokat a piti szarságokat, amiket a villa két gyökere egymás fejéhez vagdos.

screen_shot_2015-03-01_at_9_29_17.png

Természetesen Laci megsértődik a feladat elvégzése alatt, mert Dóri és Robin sem úgy látja a dolgokat, ahogy ő, és amikor pl. felhoz egy olyan érvet, hogy igen, én is bocsánatot kértem, sokszor, DE FANNI AKKOR HÁNYSZOR? akkor döntöttem el, hogy hamarabb rágatom le a jobb herémet egy veszett mókussal, mint hogy ezzel a Laci gyerekkel egy perccel is többet foglalkozzak, mint az szükséges. Azt azért halkan megjegyzem, hogy Dennis bármekkora tapló is, de játékosnak sokkal értelmesebb, mint durrbeleLaci, mert átlátja azt, hogy ebben a játékban idomulni és simulni kell (Robin ennek a nagy mestere), egyébként nyerni nem nagyon lehet, mert az izomból valóvilágozó jóembereket a nézők csak bizonyos mértékig kultiválják. Erről VV Krisztián, VV Zsolti és VV Olivér hosszasan tudna még mesélni szerintem. A szegmens egyetlen értékelhető momentuma, hogy Dórin olyan csillogós műanyag gatya van, amilyet a bokszolók hordanak akkor, amikor mérlegesés előtt akarnak fogyni.

spit.jpg

A két párbajhímet egymásnak engedik 3 feladatban, hogy eldőljön, ki a real macsó itten, ehhez a végtelenül unott, és az egészet kissé lányos, türkizkék cipőben levezető Robin asszisztál, mint bíró. Az első feladat: van egy deszka, azon két tál, abba víz, azt kell felemelni és tartani, aki elereszti, szopott. Laci azzal nyit, hogy egy féldecit kilögyböl, majd egy emberesebb csulával igyekszik pótolni a folyadékot, mire Robin diszkvalifikációval fenyegeti, amit természetesen nem ért, de ezen csak nagyon kezdő VV7-nézők csodálkoznak. Jó, Robin a “kidiszkvalifikállak” szót használja, lehet azért.

page_1.jpg

page_2.jpg

page_3.jpg

page_4.jpg

page_6.jpg

A második kanyarban egy egyre nagyobb fokozatra kapcsolt futópadon, rohanás közben kellett zabálni, ami egy kicsit veszélyes, de ez senkit nem érdekelt. Az viszont valahol észvesztően idegesítő, hogy se Dóri, se Robin nem képes felfogni, hogy ha valaki fut, akkor nem lehet úgy etetni, hogy az ételt nem felülről, szögben adagoljuk nekik, (különösen nem olyan száraz szart, mint egy szendvics) hanem úgy, hogy még le is keljen hajolniuk érte. Dennis persze sokkal szarabb fizikális állapotban van, mint Laci, aki könnyedén nyeri ezt a kört is, a kaját 5 perc alatt megeszi, míg erre Dennsinek 13 percre van szüksége.

A harmadik feladat a rúdtánc, amit inkább hagyjunk, Dennis a faszát és a seggét mutogatja, Laci meg Dórira mutogatva csúszkál a rúdon, egyik sem dögös, de vicces sem. Ennek a nyertese Dennis, mert ő legalább tud mozogni ütemre, a háromtusát viszont Laci nyerte. A jutalom? Bejön hozzá Edina, és sírnak. Dennis is kap egy jutalmat, kapja Fannit, de bekötött szemmel és bokszkesztyűben. Mármint mindketten. Nem sírnak.

Megyünk tovább, a bolondokházába beköltözik a BeleValó egy estére, Boglyasfejű Éva csöcskirakós ruhában, Debil pingvinnek öltözve, ott vezetik a műsort a nappaliban, és természetesen arról van szó, hogy miért rühelli Dennis Laci és Laci Dennist. A legviccesebb az egészben az, hogy Robin közben a háttérben, a lakók szárítóra aggatott képeit forgatja, mintegy manuális szpesöleffektként, ezen konkrétan vinnyogva röhögtem, kösz Gábor, fasza ötlet volt. A műsor vége után Robin és Laci is egymásnak megy, mert Robin szerint Laci egy nagyképű, flegma gyökér. Az, mert a kijelentése, miszerint ha kint hagyja most Dennist, akkor a döntőben már hátradőlhet, és nyert is, a legnagyobb faszság evör. Az meg kifejezetten szánalmas, ahogy visszatáncol, és magyarázza Robinnak, hogy csak azért mondta, mert megzavarta az élő adás. És a ami a legjobb: Laci szerint Robin hisztis. Muhahahahahahahaha.

Na, végre párbaj, Dennis komisz pólóban, Laci ingben, kicsit szócsatáznak Liluékkal, aki ezt kurvára nem kultiválják, és leoltják őket gyorsan. Laci aszongya, hogy semmit nem bánt meg a villában, mire Dóri ezt a fejet vágja:

dori.gif

Priceless. Jönnek a videók, Laci gyökérségei, aztán Dennis elköszön, a gongeffekt beragad, de ki nem szarja le. A stúdióba megérkezve Dennis csinálja a műsort, üvölt és a kezét rázza, mint aki kapott egy csíkot a munkavédelmi spuriból. Fanni is ott ül, nem annyira szerelmes fejjel, mint várható lenne, de hát biztos kapott már Dennisnél jobb ajánlatot idekint. Dennis minden mondatát üvöltve, talpon állva fejez be, hangos párbaj lesz ez, na. Lilu utánozza is egy mozdulatát, tessék:

lilu.gif

Dennis elkezdi elsírni a bánatát, hogy őtet odabent bántották, de nem fejtheti ki, mert jön Laci, aki tisztességesen elköszön a másik kettőtől, Robinnal még beszólongatnak egymásnak egy kellemeset. Laci a stúdióba rutinos versenyzőként érkezik, negyedik párbaja ez már, nem csoda. Edina haját kibarnította egy gonosz fodrász. Megkezdődik a párbaj, jönnek a sérelmek, konkrét példák és konfliktusok, illetve ami a konkrétumot illeti, az elég nehezen jön elő, mert a szó jelentésével egyik sincs tisztában. Dennist Lilu egy kicsit megfingatja a beköltözéssel kapcsolatban, oszt hogy is volt az, amikor élőben dobtad ki a nődet? Az lovagias volt? Nem annyira, mondja Dennis kínban, aztán felemlegeti a gyámság időszakát, amikor Laci és Edina szopatta, mire Laci azt mondja, hogy ő nem akarta, hogy ilyen gyereke legyen, rásózták. És nagyjából ebben a stílben megy tovább a műsor, a közönség Dennis faszságaira vevő, Lacira annyira nem, a végén Dennis nyer, és aztakurva üvöltéssel visszamegy a villába.

Ma döntő, meglátjuk, megtörik-e az átok, de szerintem nem. A végére egy retrócsöcs, Szandika vetkőzése asszem eddig még nem volt meg:

 

És egy szavazás, na, vajon milyen témában:

Címkék: 18+ vv7
495 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

DerültÉgből/tintával írok/ 2015.03.01. 18:15:49

@MacákékIcukája (Hajrá ROBIN!): Jeeeee :)))
@Kosztarika(Ilyen vagyok): Én is érzek némi kiégéses tünetet,de azért ugorjunk! :D
/Picit biztosan hiányozni fog ez az egész,bár az ÉH lehet pótolja majd.A legjobb az volna,ha nem kattannék rá,mert az utóbbi hetekben kissé kómás napjaim voltak a kialvatlanságtól.Túl sok volt a csoki,cigi..stb. :D /

kamilla123 2015.03.01. 18:16:13

hánykor kezdődik az öfi meg az egész?

DerültÉgből/tintával írok/ 2015.03.01. 18:18:03

@kamilla123: Már megy a tegnapi,6-kor kezdődött :) Én is teljesen véletlenül kattintottam oda.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.03.01. 18:18:12

@-pkata-: khm, nem is tudom, arra azért nem gondoltam :-D

@kiingattak: ez aranyos volt ;-)

Kosztarika 2015.03.01. 18:18:48

@-pkata-: De jó csapat!! :) (nagyon irigy :( )

Kosztarika 2015.03.01. 18:20:39

@DerültÉgből/tintával írok/: ÉH-val kapcsolatban ugyanígy vagyok és egyelőre tartom magam :)

kamilla123 2015.03.01. 18:21:32

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: köszi, már többször benéztem és vagy nagyon korán, az imsétlésre rohantam, vagy lemaradtam róla

kiingattak 2015.03.01. 18:21:52

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: Köszönöm. Te együtt vagy külön és kinek szurkolsz?

lukacstoncsi 2015.03.01. 18:22:35

@-pkata-: Nagyon jó szórakozást kívánok Nektek a közös estéhez!Remélem idegileg is bírni fogjátok az izgalmakat!:)Én már rendesen gyomorideggel vagyok:)) Pia bekészítve:D

Köszi az eddigi Robin drukkereknek vagy azoknak akik kedvelték kicsit a srácot és mellette tették le a voksukat.Macékékicukája, Traccsparty,Vajon hogy szól egy tenyér ha csattan, Szoba kilátással, Fosch9, Ditti82 ,Kamilla1213,Pusphang Delfin kit hagytam még ki? bocs.

Szoba kilátással 2015.03.01. 18:23:45

@Kosztarika(Ilyen vagyok): hajlá Lobin neki szurkoljál es szavazz lá!!! Éljen lobbantott tsilke es az acapulkos bagázs

Rémület 2015.03.01. 18:26:00

@MacákékIcukája (Hajrá ROBIN!): Jajmá! a rózsaszín telefonosok megátták, hogy milyen kis cukin udvarol a Robin- Deniszhez képest pláne. Tessék már lenyugodni! Nem kell itt a negatív bevonzás! :))) Hajrá Robin!

Szoba kilátással 2015.03.01. 18:26:11

@-pkata-: azt olvastam hogy kiestek :))) hogy lesz így bulika bál így legalább nincs fogazás;))) bocs

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.03.01. 18:27:53

@Szoba kilátással: az enyim mind megvan :))
sőt, rácsatolom a vámpír fogakat is

kiingattak 2015.03.01. 18:28:14

Az nyerjen akit az utca vár kint.

Szoba kilátással 2015.03.01. 18:28:15

Ezek itten riogatnak hóeséssel nem lesz az jön a tavasz

Rémület 2015.03.01. 18:29:15

Amúgy a lényeg mikor kezdődik ma?

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.03.01. 18:29:33

megjött fuszi, na sziasztok, léptem.

Kosztarika 2015.03.01. 18:31:06

@Szoba kilátással: mindig, minden kölülmények között az Acapulcos blancsla szavazok. Igyatok pál sölt helyettem is! :D

DerültÉgből/tintával írok/ 2015.03.01. 18:31:12

@Szoba kilátással: Érzed? :))) Olvad a málna a szádban? :))) Én sem akarok havat :(((

kiingattak 2015.03.01. 18:31:53

@Rémület: Na ez az.:D. Robint várja Anett, Dennist várja Fannika, Dórit várja ....:))

Kosztarika 2015.03.01. 18:32:49

@DerültÉgből/tintával írok/: üss a kezemre majd, ha azt látod, hogy sokat kommentelek. Én is rád fogok szólni: hess a pitsába! :D :D

Ditti82 2015.03.01. 18:36:04

Na, előbb minden reggelként voltam bent. Épp pötyögni akartam be a kérdésemet a közösen nézősökhöz intézendő, miszerint hol kell leszállni a buszról, ami kökiről megyen? Nem jegyeztem meg, citromra meg nem enged be ez a Kötsög!

minden reggel 2015.03.01. 18:38:32

@Ditti82: pedig belôlem csak egy van :)

kiingattak 2015.03.01. 18:38:44

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: Oh sajnálom. Nem megértő a fönököd. Egy vv döntőre minimum 3 szabad napot adnék:D Művelődni nem akaró barmok. Legalább beleálltál a konfliktusba?

kiingattak 2015.03.01. 18:39:36

@Ditti82: Nem tudom. Ki várja Dórit? ez a mai kérdés.

DerültÉgből/tintával írok/ 2015.03.01. 18:39:40

@Kosztarika(Ilyen vagyok): Kiszórnál a ge@ibe? Csicska-e vagy? :DDD Egyelőre még nem kattantam rá nagyon,bár egy-két ember izgat. Loki,Peti (akinek olyan a hangja,hanglejtése,hangsúlyai mint egy volt pasimnak és mindig felkapom rá a fejem :D) Naomi ,akit nem tudok hova tenni,de emiatt érdekel...:) stb.:)

Ditti82 2015.03.01. 18:40:18

@lukacstoncsi (HAJRÁ ROBIN, NYERD MEG!): Igazán nincs mit! :-)
@Szoba kilátással: Éljünk éljünk! :-D

Hajrá Peti! :-D

Rémület 2015.03.01. 18:40:22

@kiingattak: Az anyukája. :)) Nahát. Nem kellett Neki egyik faszi se. Így járt. :))
@Gia: Köszi.

lukacstoncsi 2015.03.01. 18:40:37

@DerültÉgből/tintával írok/: Most láttalak bocsánat!Te is persze bene vagy!!!Köszi!!!!

DerültÉgből/tintával írok/ 2015.03.01. 18:41:20

@kiingattak: Ha szemétkednék,azt írnám,hogy:Dubai :D

Ditti82 2015.03.01. 18:41:58

@minden reggel: Hagytalak is egyedül. Meg is ijedtem, hogy wtf?! :-P
@kiingattak: Mondom, az utca.

Rémület 2015.03.01. 18:42:25

Amúgy nektek is feltűnt, hogy Loki sokkal jobban néz ki szemüvegben? Anélkül olyan kis hülyegyerekfeje van. :))

kiingattak 2015.03.01. 18:43:05

@Rémület: Akkor meg kell nyernie. Az anyák nem játszanak.:)) Dennnisre annyi mindenki vár, a hitelezők, volt barátnő családja, Fanni, Malacka (mindkettő). Robin is meglelte a szerelmet, már háromszor is. Itt csak Dóri győzhet.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.01. 18:43:12

@lukacstoncsi (HAJRÁ ROBIN, NYERD MEG!): Végre megihatom a félig elpárolgott meggypálinkámat. Már az üveg is csodálatos:DDD

lukacstoncsi 2015.03.01. 18:43:28

@Rémület: Neked is köszi!Hajrá Robin!

Rémület 2015.03.01. 18:44:00

@kiingattak: Nem. Szerintem te már ittas vagy. :)))

kiingattak 2015.03.01. 18:44:00

@DerültÉgből/tintával írok/: Dubai nem játszik. Csak azok akiket ismerünk. Dubai nagy

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.01. 18:44:13

@Rémület: Szemüveg nélkül olyan, mint aki kettőig sem tud számolni:)

lukacstoncsi 2015.03.01. 18:45:13

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Mennyi maradt az üvegben?Literes legalább?:-)))

Rémület 2015.03.01. 18:45:42

@lukacstoncsi (HAJRÁ ROBIN, NYERD MEG!): Én nem szavazok. Okos a telefonom, de symbianos. Azzal meg szerintem nem lehet. Hülye okos. :)

kiingattak 2015.03.01. 18:46:36

@Rémület: Bizonyítsd be :))). Egyébként nyerjen Dennis.

Kosztarika 2015.03.01. 18:46:38

@DerültÉgből/tintával írok/: én még csak tujulok, figyelek, nincs szimpátia sem az ellenkezője. Azt nem bánom, hogy Dominik hazament, irritált, ahogy beszélt és feszített. :)

MacákékIcukája 2015.03.01. 18:46:55

@lukacstoncsi (HAJRÁ ROBIN, NYERD MEG!): Spitzbauer is Robinos, Remulet is meg Dzsezon es Joebacsi, Schomo Goldberg is asszem :D Meg tkp szinte mindenki :D

@Rémület: nem tudom kaptal-e mar valaszt, nyolckor kezdodik :)

Hajla Lobiiiiiiin, hajla Svejc!

DerültÉgből/tintával írok/ 2015.03.01. 18:47:57

Jujj,de lassan megy az idő :( Még nem merek inni,mert bealszom :D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.03.01. 18:48:30

@Ditti82: és most akkor már ott vagy?:)

@kiingattak: nem, így is rezeg a léc a köcsög közigazgatásban. Amúgy sem nagyon akartam felmenni ezért pestre, de csak rákérdeztem bent, hamar eldőlt a kérdés :D

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.01. 18:49:52

@Kosztarika(Ilyen vagyok): Szegényke, nagyon egysejtű volt, még a többihez képest is:)

traccsparty 2015.03.01. 18:51:31

@Cérnahuszár:

nem merek reagálni érdemben, mert én még egy kerületben sem akarnék lakni Attilával, nemhogy,

amennyire lehet igyekszem nem elhúzni vele kapcsolatban a gátfalat, nehogy elkezdjen ömölni belőlem a...

viszont arra gondoltam, hogy játszhatnánk olyat ma a show alatt, hogy mindenki leírja, hogyha kapna egy lakatlan szigetet túlélésre, (mert mondjuk közeleg a föld felé egy asteroida, ami kis hazánkba fog pont becsapódni,

akkor az összes vv-kből mely lakókat hívná meg oda, ha tudná, hogy aztán már nem rúghat ki senkit...

én most elkezdek ezen gondolkozni.. pár óra múlva egy névsorral jelentkezem...

(előre megmondom, hogy ezen ne kelljen izgulnia senkinek, 1000%, hogy nem lesz rajta Attila)..

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.01. 18:51:56

@lukacstoncsi (HAJRÁ ROBIN, NYERD MEG!): Dehogy, kicsi kb 4 dl-es üveg, kb 2 dl van benne. Eszméletlen finom. Jó, hogy csak 2dl van belőle:DDD

MacákékIcukája 2015.03.01. 18:51:59

@DerültÉgből/tintával írok/: en sem merek, meg ennem kell meg hajatmosni :D

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: jajjj, tudom, hogy te egy kis antisvejcos vagy, he! :))))

Rémület 2015.03.01. 18:52:04

@MacákékIcukája (Hajrá ROBIN!): Remélem nem fogunk sírni, mi robinosok, a végén. Meg tkp. mindenki. :))

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.03.01. 18:52:41

Na, hajat mostam, megszárítottam, egyúttal lezuhiztam, körmözni kell még a lakkom és akkor felkészültem a vvre :D

csiberibe 2015.03.01. 18:52:50

Én lenni messze a randitól, én ülni itt. :)

traccsparty 2015.03.01. 18:53:05

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA:

nekem az is jó, ha Dórira szavaztál... még annak is tudnék örülni, ha ő nyerné meg, csak hát kicsi a valószínűsége...

DerültÉgből/tintával írok/ 2015.03.01. 18:53:06

@MacákékIcukája (Hajrá ROBIN!): Megmutattam a férjemnek is a kék-fekete rucit.Először nem válaszolt,azt hitte amit én,hogy valami trükkös kérdés,mert,hogy egyértelmű a színe:kék-fekete. Szerintem,már gyököt vont :D Aztán ő is rácsodálkozott,hogy ezt valaki fehér-aranynak látja.:)

kiingattak 2015.03.01. 18:53:13

@Ditti82: Az nem vitás.
Hol sok a sejk,
ott sok kicsi sejt,
vész kárba
mint Edina álma

Rémület 2015.03.01. 18:53:50

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: Miért nem kapja meg Robin? Ne izéjjé má! Naaaa! Lécciéccilécci! :)))

MacákékIcukája 2015.03.01. 18:53:56

@traccsparty: egyszeru a valaszom, en Attilat vagy Robint hivnam :))))) esetleg Danit.

MacákékIcukája 2015.03.01. 18:55:11

@Rémület: biztos, hogy nem tudsz szavazni? En a helyedben lecsekkolnam

@DerültÉgből/tintával írok/: es te milyen szinunek is lattad? Te is kek-feketenek, nem?

Rémület 2015.03.01. 18:55:29

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: Hű, de csiniben nyomod. Méltatlannak érzem magam a döntőhöz. :)))

kiingattak 2015.03.01. 18:55:30

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: Ez is a rezgő lécek éjszakája lesz. Kisebb és nagyobb léceké :)))

DerültÉgből/tintával írok/ 2015.03.01. 18:57:14

@Kosztarika(Ilyen vagyok): Ő nekem sem volt szimpatikus és mire megjegyeztem a nevét, már el is felejthettem :D
@Rémület: Én megérdemeltnek tartanám,ha Robin kapná,de lenyeltem itt már több békát is és megedződtem:) szóval nem sírok,hanem elengedem..:) /Brüüühüüühüüüü :D/

Kosztarika 2015.03.01. 18:57:58

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: Úgy látszik ez minden nőnél így van, én úgy hívom a vasárnap estéket- délutánokat, hogy "piperenap", amit sskk nem lehet kihagyni. :)

jotekony koc 2015.03.01. 18:59:02

Vigye el egy gombvillam a kozepso heremet, ha nem a nyirsegi szatir nyer.

DerültÉgből/tintával írok/ 2015.03.01. 19:01:36

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Igen :DDD
@MacákékIcukája (Hajrá ROBIN!): Kék-fekete :) De mint probléma,nagyon érdekes volt.:) Mondjuk,itt is volt ilyen már,hogy ugyanazt néztük és mást láttunk.Nincs,min csodálkozni :D@Rémület: Ellenpontozok. Pizsi és köntös :D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.03.01. 19:03:01

@Rémület: áá, ez a holnapnak szól :D

@Kosztarika(Ilyen vagyok): én lazán kihagyom, de ez evés, ivás helyett jó lesz :D

@kiingattak: drukkolok, nem tudom, h kinek :)

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.01. 19:05:49

@kiingattak: Közös magyar-japán határt! Borneó és Celebesz, magyar volt és magyar lesz:)

MacákékIcukája 2015.03.01. 19:07:10

@Mirocska: de joooo, epp par perce neztem, hogy van-e! kosziiii

MINDENKI MOZDULJON AT A KIBESZELTO POSZTHOZ :)

kiingattak 2015.03.01. 19:07:58

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: Nézd azt, hogy ki tett le többet a tanári asztalra. És a táblára. És mindenhová a villában :)))

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.01. 19:08:53

@kamilla123: A gyerekeim ezt hívják negyvenes bérelszámló színű hajnak.

2015.03.01. 19:10:04

van kibeszélő poszt

traccsparty 2015.03.01. 19:14:32

@jotekony koc:

"Vigye el egy gombvillam a kozepso heremet, ha nem a nyirsegi szatir nyer."

nálam ez a mondat a nyerő, de én ezt úgy ismerem, hogy áldjon meg egy középső herével a gömbvillám, ha nem a nyírségi gombóc nyer...

még a fellőtt pizsi is tetszik, amióta itt valaki kitalálta,

de most egyelőre lelövöm magam az alfabétagammába bevásárolni valami egészséges nasit, aztán csatlakozom az egyenes adáshoz...

Emese Keke 2015.03.01. 19:22:00

Top 7 seg:
1. Robin sege
2. Adam sege
3. Denis sege
4. Laca sege
5. Dani sege
6, Maci sege
7. David sege

Cérnahuszár 2015.03.01. 19:30:13

@traccsparty: fogalmam sincs miért került a te neved alá az attilás fejtegetésem, valaki másnak akartam én azt írni de már esélytelen hogy kiderítsem hogy kinek

a lakatlan szigetre attilát vinném egyedül, kb 1 hét múlva nekivágna úszva az ismeretlennek.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.03.01. 19:48:06

Kircsi a poszt, kétségkívül a legnagyobb poén benne a képregényben Dórihoz odaírt sixx is egy csg. A másik csak egy elgépelés, de nekem így is bejött a savazásnál: Godzilla is KIGN. :-)

jófej házisárkány 2015.03.01. 19:54:33

Jó estét, jó szurkolást, az együtt szurkoló különítménynek pedig jó mulatást, reméljük csilke hoz nekünk sölt, addig is bedobok egy jägert.
süti beállítások módosítása